Окултният произход на Олимпийските игри и поглед върху изданието им през 2012 г. в Лондон Печат
Анализи - Подробни анализи
Написано от H.   
Вторник, 17 Юли 2012 02:14

 

0

В мрежата вече има тооолкова много циркулираща информация по въпроса, че отдавна вече е тривиално да се коментира, а самото събитие дори още не е започнало. Темата стана толкова популярна в конспиративните среди, че се случи невъзможното – появиха се преводи дори в българския интернет, а това вече е показател колко популярно е станало дадено „нещо“, защото обикновено дори Бутан е преди нас в това отношение (справка – в Бутан доскоро интернет не беше навлязъл като концепция).

По тази причина ще трябва да преповторя някои основни неща, колкото да ги има като препратка в архива на сайта. Опитал съм да събера всичко на едно място в мега-материал, който лесно може да бъде разпространяван насам-натам, вместо да си играете със сто линкове и разпръснато инфо (към които няма да давам референция, защото не смятам да правя 30 стр. библиография). Ще откриете и много свързваща отделните сегменти информация, но най-вече ще видите много нови аспекти, които винаги се опитвам да добавя в материалите си.

Няма да изпадам в лични спекулации какво може да се случи на игрите в Лондон, но ще покажа предпоставките за това, което може да се случи, както и символите показващи какво може да се случи, защото си заслужават коментара. Не на последно място ще покажа малко известните странични неща, които се случват напоследък и които повечето хора не успяват да свържат със самата Олимпиада, тъй като материална връзка няма, но има окултна такава. Освен това смятам, че това ще е последния ми материал, който ще изследва ритуала като такъв в настоящия му формат (освен ако отново не намеря темата за интересна по някаква причина) и оттук нататък посоката и фокуса на текстовете ми ще се промени. По този повод, сигурно виждате в коя секция е публикувана статията, тъй че знаете какъв обем да очаквате (оттук нататък си обещавам всяка тема над 100 страници направо да се прави на книга :Р). Обемът на настоящия текст е равен на сбора от обемите на предишните два материала в тази секция („Оз“ и „11.09.“), като за прощално :) Както и предишния път - когато натиснете бутона за продължение, компютъра ви може да забие временно, защото има над 200 картинки. Почакайте и всичко ще бъде наред. Някои картинки могат да се кликат в голям размер, тъй че задържайте мишката върху тях, за да видите дали има такава опция в конкретния случай.

Към настоящият момент, това е най-дългия и многоспектърен материал за окултните аспекти на Олимпийските игри в целия интернет и най-качествения такъв. И е на български :)

Препоръчвам да „бързате бавно“ и да прочетете целия материал възможно най-задълбочено и в същото време бързо, за да може вече да сте усвоили информацията докато гледате откриването в Лондон на 27 юли. Определено ще ви е от полза, за да разбирате какво наистина се случва в реално време. За тези, които досега не са чели други теми изследващи магическия ритуал, препоръчвам ви първо да прочетете този материал, който се явява базов по въпроса. Останалите от вас, също могат да си го припомнят, тъй като в настоящата тема ще градя направо върху предишната и няма да преповтарям основите.

А сега, нека да започнем това дълго изследване от самото му начало – с малко „А“ и „Б“: какво са Олимпийските игри (ОИ), какво символизират те и накрая – защо тазгодишното им лятно издание е от по-особено значение?

 

Когато говорим за разбирането какво наистина са Олимпийските игри, поставено в контекста на това какво ще представляват предстоящите такива в Лондон през 2012 г., няма как да имаме линейно изложение. По тази причина ще правя постоянни препратки напред и назад по времевата линия, за да илюстрирам по-добре връзките между нещата. В процеса на изложението отново ще обяснявам ключови неща за естеството на ритуала с конкретни примери, защото така е най-нагледно. Подчертавам, че ще изследвам и давам примери само с летни ОИ, но зимните споделят същите принципи, макар те да са от по-малко значение за тайните общества.

Реших, че за да разберем какво са Олимпийските игри, най-подходящият подход за начало е да ги поставим в светлината на това, какво не са и на какво се явяват изкуствен заместител. За целта трябва да се върнем за кратко няколко хилядолетия назад, в древна Тракия...

 

Кендрисийските игри

 

Преди години, научих от моите познати историци Константин Каменов и Димитър Чиликов (втория вече не е между живите) за съществуването на тракийски игри, които са прототип на Олимпийските и за които разбира се нищо не се говори, защото тракийската култура бива потискана за сметка на гръцката, която е псевдо-култура пръкнала се от отхвърлен клон на траките. Тези игри били наричани „Кендрисийски“.

Официалната информация по въпроса започва с името на четиринадесетгодишния император Басиан и опита му да въведе в Рим култа към бога на слънцето. Като жрец на този бог (Аполон), императорът получил прякор Елагабал. Именно по негово време Пловдив получил две почетни титли: „метрополия“ и „неокор“. Бил честван като град-майка. По повод привилегията, която този император му дал, в 318 г. били уредени специални игри в негова чест. Те били назовани с тракийския прякор на Аполон – Кендрисийски – „Кендрисийски игри“. Всъщност, днешното Джендем тепе е древното селище Кендрисос и когато отделните селища в Пловдив се обединяват, той става квартал Кендрисос. Храмът, посветен на Аполон, който се намирал на Джендемите, бил обявен за неокорски. Стадионът е представлявал едно блестящо спортно съоръжение с многобройни мраморни изваяния. Сред тях се откроявали статуите на Хермес и на Херакъл. Тази на Херакъл, изобразяваща героя, представлявала фигура опряна на своя кривак и държаща в свитата зад кръста си ръка ябълките на Хесперидите и била копие от прочута скулптора на Лизип.

Самите игри са доста по-стари от Олимпийските, защото последните възникват с появата на елинската мисловност. Това се случва обаче едва през 5 в. пр. хр. Самите елини прагматизират игрите си, изопачавайки по-древните такива, като Питийски, Кендрисийски и др. Те окастрят духовната същност на игрите, както правят с цялото тракийско знание, защото не са разбирали от последното и целта им е единствено да направят игрите популярни като празник на физиката на тялото. При нашите траки (говоря за пловдивските) Кендрисийските игри били не само състезание, но и сравняване на уменията между най-добрите в различни области. Освен спортисти, в тези игри участват поети, музиканти, лечители, жреци и хора с най-различни занаяти. Тъй като при тези ни предци важи правилото „познанието не е за всеки“, то състезаващите се били от отделни сфери на живота, като между двамата най-добри, изправящи се един срещу друг, стоял и вид съдия, който е признат за подбожествен или изящен в своята област. Така че тези тракийски игри били вид панаир на висшите технологии във всяка една област. Публиката обикновено не можела да оцени кой е по-добрия, но имала вяра на съдията. Термините, които използвам тук не са най-точните, но историята ни е укрила фактите за всичко това.

Що се отнася до неофициалната история, Елагабал и останалите римляни приемат културата пряко от траките, а не от елините, но императора възстановява игрите в доста постен вид и то на римски стадион. Империите и тайните общества стоящия зад тях имат навика да си приписват знание и заслуги, унищожавайки напълно записките за бащината си култура. На този принцип е изградена цялата гръцка митология и култура, която е чисто тракийска. Холивуд в последните години полага неимоверни усилия да пропагандира гръцката култура с десетки филми в стил „Troy“, „300“, „Clash of The Titans“ (и излишното му продължение), „Пърси Джаксън и Боговете на Олимп“ (и предстоящото му излишно продължение), „Immortals“ и куп други, които в момента не ми идват наум (слава на Зевс за което). Защото цялата ни западна култура и морал се крепят на гръцката псевдо-мисловност (и особено деривативния Аристотел). Това е причината и поради която ЕС не може да си позволи Гърция да фалира (може би докато не настъпи НСР) и затова се хвърлят толкова милиарди безвъзмездни помощи. Защото Гърция е парадигма. А мързеливото й население продължава да се възползва от ситуацията и да иска още и още.

Кендрисийските и Олимпийските игри днес са прекрасна метафора за това какво е било и какво е сега. Как фокуса постепенно се измества и се закотвя единствено във физическа плоскост. Кендрисийските игри са залагали на индивидуалността и личните качества. Днес се залага на националността, в която индивидуалността бива претопена по един много фин начин. Затова накрая на всички Олимпийски игри ви се съобщава кои държави имат най-много медали, а не говорят за техните носители в лицето на състезателите. Така се вписва и по статистиките. Защото това е състезание на държавно ниво, т.е. накрая триумфира единица колективно съзнание на база труда на индивида.

Поставено в тази перспектива, и на фона на това за което говоря в този сайт, вече трябва да ви е ясно, кой тип философия пропагандират Олимпийските игри (и за сметка на какво) и до какво постепенно ще доведе този мисловен модел. Ако сте разбрали това, ще разберете и защо има толкова голяма истерия около това (превърнато по изкуствен начин в) най-голямо спортно събитие на новото време.

Нека сега задълбаем малко именно във философията зад ОИ и да видим нейните производни скрити аспекти. Защото, както знаете, синоним на „скрит“ е „окултен“. А когато говорим за ОИ, говорим неизменно и преди всичко за окултизъм.

 

 

Философия, история, символи и огън – скритата истина зад олимпийската идея

 

 

Философията зад Олимпийските игри

 

Олимпийските игри са много добра метафора за мисленето на НСР. Едно от първите неща, които човек трябва да разбере, когато започва да изучава тайните общества е, че те имат строго определен план. Те не се събуждат сутрин рано без идеята какво ще правят през деня, решавайки тепърва градацията на действията си в следващите 12 часа, както правим ние. Те трябва да имат план за утрешния ден, за следващата седмица, за следващата година, за следващите 50 години. Когато милиарди хора са под твой контрол, не можеш да си позволиш да чакаш до последната минута, за да решиш какво да правиш. Трябва да фокусираш силата си, за да насочиш вниманието на хората към определени неща и символи, от което да получиш енергия, за да можеш да я насочиш в посоката, в която желаеш.

В духа на казаното, много хора навярно смятат, че олимпийската надпревара не е нищо повече от спорт. За тези, които разбират езотеричния символизъм обаче, игрите са нещо много повече от това. Олимпиадата е инструмент за тези, които оформят глобалното съзнание и тези, които контролират световната пропаганда.

Както съм се опитвал да обясня на много места досега, Тъмната страна се нуждае от вашето разрешение да управлява над вас и бивайки част (като публика) от игрите, които те създават и които напълно отразяват техния символизъм, ние им даваме разрешението от което те имат нужда. И двете полярности имат нужда от позволение, за да навлязат официално в живота ви. Светлият вариант на това е много разпространен. Сигурен съм, че поне веднъж сте попадали на тези ню ейдж ченълинги с плеядианци or whatnot, които ви казват, че те ще ни помогнат, само ако ние го пожелаем колективно. Това е същият вариант на същия принцип. Те могат да го кажат в прав текст, защото никой няма да се възпротиви на „любов и светлина“, но малко хора биха поискали масово жертвоприношение, затова Тъмната страна е намерила начин легално да заобиколи правилата.

ОИ (както и всяко едно спортно събитие, най-вече от мащабен характер – особено световни първенства по футбол) винаги са били ритуалистична демонстрация на това, какъв би бил идиличния Нов Световен Ред. Игрите са пример за това как елита се събира, за да гледа как най-добрите атлети рискуват живота си, поставяйки себе си на ръба на своите сили за безименни лица от правителството, които предлагат възнаграждение като символ на техния военен и социалистически ред (медалът). Всеки аспект на мистицизма и окултния символизъм е направен с такъв дизайн, че да хипнотизира зрителя и да го направи по-малко чувствителен към идеята за глобализма. Докато по света хиляди атлети жертват своето здраве в името на това да спечелят олимпийски медал (най-високото спортно постижение в живота на всеки един спортист), господата от МОК отсядат в пет звездни хотели, в които само една вечер струва няколко хиляди (изберете си валута). На година се пръскат милиони за тези „представителни“ събирания на световния елит, който използва ОИ като средство за прокарването на идеята за НСР.

Не е случайно, че основателят на модерните Олимпийски игри, открил своята духовна родина по време на ОИ във фашистка Германия през 1936 г. Той вярвал, че игрите трябва да отразяват идеала на фашисткия социализъм, където расите се съревновават за надмощие и където човечеството може да почувства трепета от гладиаторските битки в чест на господарите на света. Няма да се спирам на чисто политическия аспект на това как Игрите през 1936 г. са били изкуствено boost-нати от пропагандната машина по чисто окултни причини. Ще кажа само, че от онзи момент насам, Игрите винаги са били най-вече психологически операции да направят хората слабо чувствителни към това, от какви идеи е скалъпен НСР. Защото разглеждайки същите тези идеи през перспективата на Игрите, които са – събиране на всички държави по света в името на мира, хармонията и братството чрез спорта – никой не може да види какво „грешно“ има във всичко това и как то може да бъде използвано като трамплин от тези, които стоят зад тях.

 

1

Реклама на Кока-Кола за Олимпиадата във фашистка Германия през 1936 г.

Мотото е: „Един народ, една нация, една напитка“. Да ви напомня на философията на някого?

 

2

„Един свят, една мечта“ – мотото на ОИ в Пекин през 2008 г. Типичната НСР-формула.

Както виждате идеята е същата дори след 70 г. Защото е била винаги такава още от своето зараждане.

 

 

3          4

  Един свят                   Една мечта

 

 

Те използват всякаква форма на забавление, за да се убедят, че зрителя изпада в когнитивен дисонанс. ООН пропагандира световен мир чрез Олимпийските игри. В същото време те стоят зад повечето войни на този свят бидейки лост на Тъмната страна.

Олимпийските игри биват изцяло използвани от елита да обособят публиката с идеята за ново световно единно правителство, нова религия и икономика.

В официалния сайт на Международния Олимпийски Център по Мира (да, има такъв) под събитието от 1984 г. пише: „Международния Олимпийски Комитет е основан с целта да постави спорта в услуга на хармоничното развитие на човечеството с цел да окуражи установяването на едно мирно общество, интересуващо се от запазването на човешкото величие.

 

5

 

Тук те признават, че Комитета е бил създаден, за да установи глобален мир. Благотворителността и „глобалния мир“ винаги са били оръжието и паравана за управляващите, чрез които те са се сдобивали с още повече власт.

 

Един от най-успешните начини, по които прокламаторите на извънземната философия могат да премахнат различните култури и езици е чрез обединението на различните правителства и култури и обуславянето им с концепцията за глобалното общество чрез световните спортни събития и програми. Модерните Олимпийски игри са първите и най-важни от тези глобални спортни програми. И до днес слушате постоянните мантри как спорта отива отвъд политиката и расовото деление и събира света заедно. Това не е случаен подбор от думи. Това са imprint-ващи фрази, които ви обусловят с течение на годините и вие дори не се замисляте какво стои зад тях и сляпо ги приемате за правилни само защото се крият зад – поне на пръв поглед – розова фасада.

Истината е, че игрите (и спорта като цяло), винаги са активирали рептилоидния мозък у зрителя – чувството за териториалност, желанието за надмощие и победа на всяка цена, както и цялото ритуалничене, което е неизменно свързано с ОИ по традиция (която – както ще разберете след малко – не е случайна).

Активацията на рептилоидния мозък е много символична предвид, че цялата идея за такова състезание има своя произход в Империята Орион. Кралиците на Орион, точно както и техните предци са правели преди тях, винаги се чифтосвали с най-силните и мощни мъжки. В най-ранните дни, рептилоидно-инсектоидните предци на Кралицата се извисявали в небето, за да намерят най-силните и способни мъжки. В по-късни времена, когато рептилиите еволюирали, се извършвали ритуали, при които най-способните мъжки били тествани в състезания един с друг – бягане, скачане, различни силови постижения и бой един с друг, докато един мъжки не се докажел като най-добрия. Част от наградата, която му се давала, била възможността да се чифтоса с Кралицата..., а тя щяла да носи неговото семе с нея до края на живота си. Това състезание, е в основата на създаването на състезанията между мъже (и впоследствие жени), тук на Земята. Оригиналната цел на състезанията била да произведе най-способния любовник за Кралицата. И наистина, ако разгледаме цялата платформа на Олимпийските игри, ще открием, че в края на краищата, те не са нищо повече освен празник в чест на богинята (разбирай Кралицата като неин прототип).

Игри като Кендрисийските са били опит на едновременно инкарниращите се Висши Аз да заложат концепции характерни за този индивидуален път в последователно по характер събитие. Олимпийските игри днес отново са доста сполучлив опит за прокарването на повърхността на последователната версия на това събитие, което генерира много внимание и енергия с определена цел – почитането на съществата, които стоят зад въпросната символика. Това е вечната цел – енергия.

Нека сега разгледаме част от този символизъм и неговата история, за да можем после да продължим по-подготвени и с по-голямо разбиране за голямата картина.

 

 

История на символа на модерните Олимпийските игри

 

Символът на ОИ е съставен от пет преплитащи се ринга съответно с цветовете син, жълт, черен, зелен и червен на бял фон. Първоначално това било измислено през 1912 г. от барон Пиер дьо Кубертен, бащата на модерните Олимпийски игри, който постановил, че кръговете символизират петте континента.

В своята статия, публикувана в официалното списание на МОК „Olympic Revue“ през ноември 1992 г., американския историк Робърт Барни обяснява, че идеята за преплитащите се кръгове дошла на ума на Кубертен, когато бил президент на USFSA, асоциация основана при сливането на две френски спортни такива, която до 1925 г. била представител на МОК във Франция.

Емблемата на тази организация била 2 преплетени кръга (представлявайки обединението на двете френски асоциации) досущ като символа „vesica piscis“ и била идея на Карл Юнг, защото за него кръга символизирал непрекъснатостта на човешкото същество.

 

6

 

Според Кубертен цветовете на кръговете с белия фон са избрани, защото това са цветовете, които се появяват на всички национални флагове в света по това време.

Конгресът през 1914 г. (и самите игри през 1916-та) бил отложен поради избухването на Първата световна война, но символа и флага били възприети по-късно. Те били използвани за първи път през 1920 г. по време на игрите в Антверпен, Белгия.

Символът набирал световна популярност и сила до 1936 г. по време на Олимпийските игри в Берлин. Карл Дием, президента на Организационния комитет на игрите от 36-та година, решава че иска да даде начало на нещо ново и така се ражда факлоносната традиция в Олимпия, която после пропътувала пътя до олимпийския стадион в Берлин. Дием наредил една от спирките на факлоносците да бъде в античния стадион в Делфи, мястото на известния древен оракул. По тази причина, той наредил изработването на камък с издълбани в него пет ринга според символа на игрите, откъдето щял да започва повторния поход на факлоносците с постановката, че „така правили и в древна Гърция с техните факлоносци“, като по този начин прокарвал идеята, че символа с ринговете е древногръцки и е случайно преоткрит на стадиона.

 

7

 

След церемонията, факлоносците продължили по пътя си, но никой никога не преместил камъка от стадиона. Ринговете от камъка били силно промотирани в нацистката преса през 1936 г. като част от възхваляването на Третия райх.

Години по-късно, през 1950 г., двама британски автора – Лин и Гари Пуул посетили Делфи, видели камъка и докладвали в техния труд „История на древните игри“, че дизайна на олимпийските рингове датира от древна Гърция. Този камък станал известен като „Камъка на Карл Дием“. Това създало мита, че символа има гръцки произход.

Официалната гледна точка на МОК днес е, че символа подсилва идеята, че Олимпийското движение е международно и приветства за участие всички държави по света (разбирай „елитът използва всички раси, за да постигне целите си“). Както може да бъде прочетено в Олимпийската харта, символа представлява обединението на петте континента и срещата на атлетите от цял свят на Олимпийските игри. В този ред на мисли, нито един континент не е конкретно представен чрез някой от ринговете. Допреди 1951 г., официалното ръководство постановявало, че всеки цвят стои зад определен континент: синьо за Европа, жълто за Азия, черно за Африка, зелено за Океания и червено за Америка (считайки Северна и Южна Америка за един континент). По-късно това бива премахнато, защото нямало доказателства, че Кубертен е влагал такава символика в нещата.

Това беше официалната информация по въпроса. Както виждате дори тя, сама по себе си, съдържа доста окултни елементи. Първо, нека не забравяме, че Карл Дием е правил каквото му е било наредено от Хитлер, който – излишно е да казвам – е бил маниак на тема окултизъм и древна религия. Щом нацистите предприемат такъв ход, то той едва ли е случаен и едва ли смисъла му се изчерпва с това да се направи псевдо-опит за създаване на някаква легенда, в която фашистите на практика нямат никаква реална заслуга. Това е твърде плитко като теория.

Аз не знам каква е била истинската мотивация зад нещата, само знам, че историята се пише от победителите и тук нещо не е наред. Няма да се учудя също така, ако символа наистина е древен.

Освен това откъде идва внезапното решение, игрите да започват чрез ритуално палене на огъня в Олимпия? Каква е ролята на това? И защо окултната нацистка партия дава импулса за такова нещо?

8 

Историята, която аз знам за създаването на горния символ е друга.

В масонството в Европа, групите на влияние се наричат „кръгове“. Кръговете се наричат още и „приятели“. Оттук идва и израза „приятелски кръг“. Има 5 кръга на „приятели“. 5-те „кръга“ на масонската дружба, е съставена от 5-те страни: Италия, Франция, Германия, Великобритания и Америка. Този кръг е известен във вътрешните среди като „Олимпиадите“. Ето защо, символа на Олимпийските игри днес е съставен от 5 кръга, защото това са петте масонски кръга на приятелството, които организират всичко това. Официалната версия която се тиражира обаче разбира се е, че ринговете представляват 5-те континента.

В тази светлина историята с камъка в Делфийския храм и Карл Дием е още по-странна. Затова казвам, че символа може да е наистина по-древен, макар и камъка да е фалшив. Знаейки кой стои зад всичко това, не можем да разчитаме на официалната история, за да разберем какво наистина се е случило.

Делфийският храм, както повечето от вас със сигурност са чели, е бил доста окултно местенце, почитащо Аполон. В глава 9, стих 11 (9/11) от Откровението на Йоан, четем: „За цар над себе си имаха ангела на бездната; името му по еврейски е: Авадон, а по гръцки – Аполион“. Сега, нека сме наясно с нещо – самият факт, че съществува версия, че символът на Олимпийските игри е взет от олтарен камък от ритуално място посветено на ангела на бездната – сам по себе си е маркер за енергията около нещата. Представете си imprint-ването с този символ на милиарди хора на всеки едни ОИ. Това означава, че всяко едно радостно възклицание от публиката на тези глобални празненства може да е на практика (не)пряка възхвала на Аполон. Нека засега оставим това и да кажем, че има такава възможност и да видим дали по-нататък ще открием каквато и да е следа в потвърждение на тази теза. С развитието на текста, ще бъде предложен и друг окултен прочит на значението на петте ринга.

 

 

Ритуалният олимпийски огън

 

Няма как да разберем Олимпийските игри в цялост, ако преди това не разберем концепцията за огъня и защо той е толкова важен за цялото събитие под формата на факла, която се предава от човек на човек като щафета. И повярвайте ми, информацията, на която навярно сте попадали досега по въпроса дори не се доближава до пълната картина на нещата. За да добием представа за функцията на огъня обаче, първо трябва да минем през някои по-тривиални неща, затова и тази част ще е малко по-дълга.

 

Произход

 

Следва всеизвестна и полувярна информация:

В гръцката митология, първоначалният „носител на факела“ бил Прометей, титанът, който откраднал огъня от боговете, за да го даде на човечеството. Огънят е бил смятан от древните за мъничка искрица от слънцето, което пък се смятало за физическото превъплъщение на божество. Следователно, чрез даването на огъня на човечеството, Прометей дал възможност на хората да участват във „всички божествени дела“ и дори им позволил самите те да се стремят да станат богове. По тази причина Прометей е особено почитан в тайните общества, като митът за него е основен символ на философията и целите на мистерийните училища – издигане към божественото и безсмъртието чрез собствени (на хората) способи.

9

Прометей носи факела

 

 

В езотеричните учения, актът на „носенето на факела“ е символ на осъзнаването от човека, на неговата собствена „божествена искра“ и представя стремежа му да се превърне в „един от боговете“. Това е, описана с няколко думи, сърцевината на философията на световния елит (на ниските нива), който е силно повлиян от херметичните учения. По тази причина, прометеевата факла на просвещението често се открива в окултния символизъм на тайните общества.

 

10

Фонтанът на Прометей в Рокфелер център. Зад фонтана е написано: „Прометей, учител във всяко изкуство, донесе огънят, който доказа на смъртните, че е средство за постигане на могъщи цели“.

 

11

Вероятно най-известната носителка на факела в света – Статуята на свободата, която е дарена на САЩ от масоните на Френският храм на Великия Ориент

 

 

Това беше по-популярната информация, която можете да намерите навсякъде. На малко по-дълбоко ниво, историята изглежда по-различно.

Прометей откраднал огъня, който представлявал всички страсти и желания на боговете, които били дадени на смъртните. Този огън е познат в мистерийните училища като „кипящите енергии на луцифер“, който „дава огъня на световната мъдрост“. За гностиците огъня символизира възможността на човека за самоспасение. Това е символа на олимпийската факла – огънят, който смъртните получили, за да могат да се спасят сами. Разбира се илюминати имат собствена трактовка на това – те държат огъня и могат да го контролират по свое собствено усмотрение, защото те са първите, които са го получили. Показвайки го пред всички на всеки 2 години, те споделят „знанието“ с масите, вкарвайки ги в огромен окултен ритуал в който участват милиарди.

Къде другаде можем да открием този символ?

Факелът представлява вечният огън за тях. Както писах, в големия си материал за трите ритуала, Тъмната страна, създава монумент, който да служи като магически символ и подпис, който да комуникира с всички окултисти по света, известявайки ги за едно – че това е тяхна територия, или че това е било ритуално убийство (зависи при какви обстоятелства е ползван огъня). Обикновено този „подпис“ е вечен огън. Президента Кенеди, принцеса Даяна, Мартин Лутър Кинг и израелския министър-председател Ицхак Рабин са най-добрите примери за това от новото време.

Всички западни университети и колежи са приели техните символи с факлата, които символично представляват просветлението на илюминати. В интерес на истината, когато завършите, вие се превръщате в „alumni“, което очевидно идва от aluminati, illuminati, подсказвайки, че вие се превръщате в „просветлени“ когато завършите университета. Защото вече сте обособени от тяхната система и сте готови да се превърнете в едно от зъбчатите колела в нея.

 

12

Факлата можете да видите и на гърба на монетата от 10 американски цента

 

 

Какво общо има всичко това с Олимпийските игри?

Древните гърци имали т. нар. „лампадедромия“ – състезания с факелна щафета, където печелившият отбор запалвал свещен огън, вероятно като част от култово преклонение пред Прометей и неговото незачитане на боговете, за да даде знание на смъртните. Съвременното предаване прави препратка към целомъдрените весталки – жриците на римската богиня Веста, чиито задължения в храма на богинята се състоели в поддържането на свещения огън.

То също призовава и духа на „свещеното примирие“, мир деклариран из древна Гърция, в месеците преди Олимпийските игри и съобщавано от бегачите, които са обикаляли страната.

Както класикът Кресида Райън от Университета в Оксфорд го определя: „То е една амалгама от късчета митология. Постигането на съгласие по отделните факти не е от толкова голямо значение – твърде отдавна се е случило, за да знаем със сигурност. Днес то се използва като двигател на доброто – някой е взел идеята и „бяга“ заедно с нея.

Амалгама от късчета митология“ е доста интересно определение, предвид, че точно така се прави ритуал в днешно време – щипка оттук, щипка оттам, натрупване на критична маса символизъм по определен начин, което води до кресчендо. И тъй като „окултистите мислят еднакво“, предаването на огъня станало част от олимпийската традиция. Така на всеки две години, цели държави се събират и честват преминаването на прометеевия факел, който може да бъде запален само от първоизточника: слънцето – символ на божеството.

Понеже повечето хора, които асистират за предаването на факела – включително самите разносвачи – не знаят нищо за окултното значение на събитието, носенето на олимпийския факел остава шокиращ пример за ритуалите на елита и философията, която се чества пред слисаната тълпа. С цялото празнословие и аплодиране на местния носител на светлината – луцифер – масите празнуват още веднъж продължаването на тяхното собствено невежество, затова нека си го кажем: традицията да се поддържа огъня запален, докато траят ОИ, идва от древността, когато са се правели жертвоприношения в чест на езическия бог Зевс. На тази церемония жреците са запалвали една факла и онзи атлет, който е бил победител в някакво състезание от по-рано, е бил привилегирован да транспортира факлата от мястото, където са били жреците, до олтара за жертвоприношението. Огънят се е поддържал, докато текат ОИ, като израз на почит към Зевс. Това е така, защото култа към пожара и огъня, както и към олтара за умъртвяване на живи същества, означава кръв и пренасяне на жертви. То е било извършвано в древните ритуали. Подобна е функцията и на инквизицията през Средновековието под маската на християнството. Огънят винаги е много важен във всеки ритуал и се ползва и до днес в християнските храмове, наречени църкви. Защо? Защото винаги се е правило така, защото това има определено значение. Дори днес, честването на най-големия християнски празник в православния свят е свързан със запалването на огън „от небето“. Вече съм говорил за това тук в точка 4. Това е един и същ ритуал, само фасадата е различна. Едната се крие зад християнство, а другата си се представя едно към едно, просто защото хората са прекалено глупави, за да разберат истинския смисъл зад нещата.

Нека хвърлим по-задълбочен поглед върху това как се стигна до това днес в контекста на Олимпийските игри.

Огънят и Олимпийските игри

Олимпийски огън е запален за първи път на игрите в Амстердам през 1928 г., но официалната информация за ритуалът по започването на ОИ в настоящият им формат, е че той е представен от Карл Дием през 1936 г. на игрите в нацистка Германия, както казах по-горе по повод символа с петте ринга. Обърнете внимание на ритуалния факт, че това са единадесетите (11) ОИ на модерното време! (Интересно е и че Адолф Хитлер идва на власт през 1933 г. (свещеното число за масоните и 3 х 11); любопитен факт също е и, че през същата година във фашистка Германия освен Летните ОИ, се провежда и изданието на Зимните Олимпийските игри, което е друго символично сдвояване или „11“; днес Зимни и Летни ОИ не съвпадат в една година (и по-нататък ще се спра отделно на това), а фашистка Германия е един от много малкото случаи, в който държава-домакин на ОИ приема тяхното Лятно и Зимно издание в една и съща година.)

Нововъведението на нацистката партия включвало провеждането на окултни ритуали в руините на древните храмове на Олимпия, първоначалното запалване на факлата и започването на нейното предаване от човек на човек, което – както знаете – се прави и до днес.

 

13

Първата щафета с олимпийския огън

 

 

Хитлер прегръща древногръцкия идеал за красота – „здрав дух в здраво тяло“, който перфектно допълва арийската идеология и пропаганда за изчистване на света и подготвянето му за свръх-човека. От нацистка гледна точка, пламъкът символизира изначалния огън, Черното слънце, което противодейства на Вечния лед, обгръщащ Земята – теория, прокарана от Ханс Хьорбигер през 1912 г. Така например, по време на решаваща битка през Втората световна война, Хитлер изпраща войските си в Сибир с неподходяща екипировка при температура -40 градуса, само защото бил получил видение, че ще победи руските войски и че „ледът ще отстъпи пред огъня“. Неочаквано за него, оръжията на армията му замръзват и голяма част от войниците умират от измръзване. Олимпийският флаг в този контекст символизирал покоряване на петте континента – Европа, Африка, Азия, Австралия и Америка – и световно могъщество на Четвъртия райх. Предаването на олимпийската щафета може да се тълкува и като величаене на концепцията за Черното слънце, нейното доброволно приемане от останалите държави в стремежът им да създадат армия от свръх-хора чрез Олимпийските игри: „Citius, Altius, Fortius“ („По-бързи, по-високи, по-силни“).

Въпреки факта, че Хитлер забранил масонските организации в Германия (той ги определял като служители на евреите), неговия режим бил дълбоко вдъхновен от окултната философия. Той имал голям респект към символизма и устройството на тайните общества:

Всички предполагаеми гадости, скелетите и мъртвешките глави, ковчезите и мистериите, са обикновени плашила за деца. Но има един опасен елемент и това е елемент, който аз копирах оттам. Те формират вид жреческа аристокрация. Те развиха езотерична доктрина, която е не просто формулирана, но и предавана посредством символите и мистериите в степените на посвещение. Йерархичната организация и инициацията чрез символични ритуали, ако можем да кажем, без участието на мозъка, но чрез въздействие върху въображението с помощта на магия и култови символи – във всичко това има елемент на опасност и елемент, който аз приех. Не виждате ли, че нашата партия трябва да бъде от този характер...? Орден, който е това което трябва да бъде – Орден, йерархически Орден на светско духовенство... Или ние, или масоните, или църквата – има място само за едни от трите. Ние сме най-силните от трите и ще се отървем от другите две.“ – Херман Раушинг, „Хитлер Говори

Нацистката партия е била силно повлияна от немския мистицизъм. Няколко членове на партията са били част от обществото Туле – окултно тайно общество, основано в Мюнхен. Въпреки своите привидни различия с други тайни общества (като масонството), в края на краищата, всички учения на тези ордени са в общи линии еднакви.


 14

Печат на Черното слънце – най-вътрешното тайно общество на нацистка Германия. Днес в Германия е незаконно да се печата или показва този символ.

 

 

Всичко това е много символично и подкрепя по-горната ми теза, че идеята на Карл Дием не е породена просто „ей така“, а има силно символично окултно значение, по всяка вероятност произхождащо от окултистите в самата нацистка партия. Защо великите сили обаче толерират една традиция, чието начало се корени в нацизма? Не е ли това странно?

Има и други странности. Римският поздрав с изпъната дясна ръка възприет от Мусолини и Хитлер незнайно как се превръща в олимпийски поздрав още на летните ОИ през 1924 г. в Париж, както и на тези през 1936 г. в Берлин. След Втората световна война този поздрав отпада, заради това, че може да бъде объркан с нацистки поздрав.

 

15

Олимпийският поздрав. Скулптор: Гра Руеб, 1928 г.

 

 

И така, огънят като цяло е бил символ на хитлеровия режим и факелните шествия са били тяхна отличителна черта. Ръководството на режима е целяло да се начертае директна връзка назад към древните цивилизации. Както Райън обяснява: „Те са искали символичен мост между древна Гърция и модерна Германия. А светлината е символ на чистота – ясната, бяла, чиста, очарователна светлина на древните гърци е било нещо, което е паснало на мита за арийците.

Кинорежисьорката Лени Рийфенщал използвала този мит, документирайки събитието във филма си от 1938 г. „Олимп“.

След войната, за Олимпиадата именно в Лондон (!) през 1948 г., организаторите прегърнали идеята за факелна щафета. Въпреки суровите времена, факелът е бил придружаван от тълпи по своя маршрут.

Оттогава факелът се радва на старата слава всяка четвърта, а впоследствие на всяка втора година, променяйки дизайна си с всеки олимпийски град-домакин и с тенденциите на всяко десетилетие. До петдесетте години, в щафетата не е било позволено да участват жени.

Начинът на транспортирането става все по-необичаен: на ски, скиду (машина подобна на джет, но предназначена за каране по сняг), ски скок; факелът е носен по вода от плувци във Веракруз, както и под водата на Великия бариерен риф в Сидни, 2000 г. Той е бил носен и в небесата (на Конкорд), чрез сателит, на парашут, а факел без пламък е бил носен и два пъти в космоса – Атланта 96-та и Сидни 2000 г. Канута, параходи, вагони, коне, камили и много спортисти и известни личности също са изиграли своята роля – както виждате това е изцяло ритуална дейност и те се постарали да включат всички елементи в нея, защото по този начин те символично предявяват иск за владеене на тези елементи – земя, вода, въздух, космос и т.н.

Предаването на огъня е предизвиквало и протести, преди всичко от про-тибетски поддръжници и защитници на човешките права в много страни, където щафетата е била пазена от китайски бодигардове по нейния маршрут около света, преди Олимпиадата в Пекин през 2008 г. Действията на Далай Лама, свързани с Китай и Олимпийските игри, имат за цел да обърнат общественото внимание към култа на слънцето и духовността. Редица числа и дати около похода на олимпийския огън и отношенията между Далай Лама и Китай показват, че има по-голям замисъл.

Олимпийският огън преминава през столицата на Тибет, Лхаса, на 20-21 юни. Китайските власти са твърдо решени да продължат според предварителния план, въпреки протестите и етнически размирици в Тибет. В действителност олимпийският огън, запален от слънчевите лъчи, преминава през Лхаса в деня на лятното слънцестоене, когато слънцето е най-високо. Тибетците са знаели, че това е символичен ритуал за поробване.

11-дневното посещение на Далай Лама във Великобритания започва във вторник и включва среща с министър председателя Гордън Браун, който е пред деликатната дилема да балансира между защитата на човешките права в Тибет, без да засегне Китай. Олимпийският огън и действията на Далай Лама са свързани с числото 11. Казвал съм неведнъж, че Далай Лама е отдавна фрагментиран и служи на определени цели, защото той е като икона за мъченичество по цял свят и неговия глас се чува много силно, особено в Ню Ейдж средите.

Размириците по време на пренасянето на огъня за Олимпийските игри в Пекин през 2008 г. повдигнаха редица въпроси. Всеки обществено отговорен орган би прекратил церемонията след ожесточените протести. Но това не се случи, защото бе по-важно „да се съхрани олимпийския дух“, въпреки полицейската бруталност и стотиците арестувани протестиращи.

Тибет се превръща в международен проблем откакто преди близо 60 години, а именно през 1950 г., Китай изпраща многохилядна войска в страната. През последвалите години няколко въстания биват жестоко потушавани от китайските власти, по време на които много монаси биват убити или арестувани. Последното въстание е през март 2008 г. и е с предварително предизвестен край. Китай обвини тибетския духовен водач, че е организирал безредиците. Пресата пък използва размириците, за да предизвика всеобщо недоволство срещу Китай. Като цяло това беше политическо отклоняване на вниманието и ритуална игра между фракции в тайните общества предвид, че говорим за ОИ.

Като по поръчка, пренасянето на олимпийския огън бе само месец след това и всекидневно бяха излъчвани репортажи как борци за свободен Тибет биват пребивани, което предизвика симпатия към тях и възмущение към насилниците.

Винаги, когато в медиите преобладава една конкретна тема трябва да си зададем въпроса – чии интереси се обслужват, в конкретния случай, кой би се облагодетелствал от беззащитни про-тибетски движения? Фактът, че Джордж Буш Старши застана на страната на протестиращите, а звездата Ричърд Гиър (който е приел будизма) се обяви за бойкот на игрите е странен. Исторически погледнато Тибет отдавна е завладял западното въображение като пример за мистична утопия, главно поради религията, изповядвана от тибетските монаси. Може би именно напомнянето за тъжната участ на Тибет всеки ден в медиите, в продължение на месец, е била същинската цел. Западните новинарски емисии успешно успяват да захранят общественото съзнание с различни страхове и негативни нагласи, като по този начин изопачават действителността и са използвани от елита за емоционален проводник и мощен метод за контрол.

Ако разгледаме тибетското знаме, бихме могли да се изразим метафорично, казвайки, че Тибет е използван като един вид чернова за създаването на религия, чиято основа е почитането на слънцето.

През по-голямата част от живота си 14-ия Далай Лама е търсил убежище на запад и е бил допускан до тесния кръг на посветените, използвайки слънчевата символика в този контекст.

Като в много други страни, и в Тибет съществува класова и духовна йерархия. Най-ниските слоеве на обществото живеят в потресаваща бедност. Точно така – последната прехвалена духовна обител в света все още разчита на пирамидална силова обществена структура.

Тази случка през 2008 г. е типичен пример за масов когнитивен дисонанс и как една идея може да бъде ползвана политически; как „невинните“ Олимпийски игри, които пропагандират „мир и обединение“ създават точно обратното и как същите тези ОИ могат да възпламенят световен конфликт, именно защото са сборище на нации. Много е важно да разберете този аспект, защото именно той е ключов за по-късния етап на този материал, когато ще разгледаме какви са предпоставките за началото на именно такъв световен конфликт на игрите в Лондон през 2012 г.

А сега да обърнем внимание на най-важния аспект от тази глава за огъня – неговото истинско окултно предназначение в контекста на Олимпийските игри като цяло.

 

Ритуалът в Олимпия

 

Много хора си мислят, че началото на игрите се дава по време на откриващата церемония в конкретната държава-домакин. Няма нищо, което да е по-далеч от истината. Игрите започват в момента, в който факлата в Гърция бъде запалена. Всички съвременни ОИ след 1936 г. имат своя старт с церемонията по запалването на факлата, което се извършва в Олимпия, в руините на древния храм на Зевс и Хера. Тази област е същата, в която предполагаемо се е намирало едно от 7-те чудеса на света – статуята на Зевс.

 

16

Художествена интерпретация на статуята на Зевс в Олимпия – единственото от 7-те чудеса на древността, което се намирало на европейска земя

 

 

11 жени в бяло, в ролята на жрици, церемониално запалват огъня, с помощта на параболично огледало, което концентрира слънчевите лъчи на мястото, където теоретично са се провеждали ОИ в миналото.

Ако на някой му се гледат над 2 часа гръцки ритуални превземки, може да гледа тук (можете да превъртите направо на интересната част, макар от дадена гледна точка всичко да е интересно):

 


Free Joomla Extensions

 

Ако сте наблюдавали внимателно, неизбежно ще забележите, че в Олимпия всъщност протича пълна церемония в чест на Слънцето, но това е прикрито зад истерията на паравана наречен „Олимпийски игри“. Тази церемония винаги е водена от предварително избрана Висша жрица (така я наричат, това не е мой термин, за да звучи по-окултно).

Нека разгледаме някои аспекти на този ритуал, защото мисля че е важно поне да знаете за какво става дума в тази церемония, ако наистина искате да разберете какво представляват самите игри, а именно – окултен слънчев ритуал за манифестация на духовна капитулация.

Моля обърнете внимание (след първите 1 час и 40 мин.), че в храма вече има занесен пламък, преди факлата да бъде запалена.

Жрицата декламира нещо, и макар да нямам представа какво точно, то е нещо от рода на молитва към Аполон да манифестира светлината си във факлата, която – забележете – не е крайната олимпийска факла!

За тези, които след всичко казано дотук, все още не знаят кой е Аполон и какво представлява той на архетипно ниво, ще кажа, че той е приблизително това, което познавате като исус, а Зевс, бащата на Аполон, е „таткото на исус“ – бог-отец. Аполон буквално е „S(U)/(O)N of GOD“.

Висшата жрица пали факлата (отново казвам – не олимпийската факла) директно от слънцето, използвайки параболично огледало.

Параболичното огледало (или отразител, или чиния) е рефлекторно приспособление използвано да събира или проектира енергия под формата на светлина, звук или радиовълни. Т.е. това е честотно устройство, което трябва да ви говори нещо само по себе си.

Неговата форма е параболичен кръг и, грубо казано, прилича на горната една трета от яйце.

 

17

Схема на параболично огледало

 

 

Параболичното огледало трансформира идващата носеща вълна преминаваща по оста, в сферична вълна съсредоточаваща се във фокусната точка.

Обратно, сферичната вълна, генерирана от източника поставена във фокуса, е трансформирана в носеща вълна съсредоточена като носещ лъч по протежение на оста. Накратко, параболичните рефлектори са използвани да събират енергия от отдалечени източници (например звукови вълни или идваща звездна светлина) и да я фокусират в обща точка.

Както виждате, това е доста интересно устройство с много окултни приложения, особено при ритуали свързани със светлина и канализирането на енергия от дадени звезди за дадени цели. Можете да направите собствено разследване около параболичните рефлектори, но ще ви спестя малко лутане и ще ви кажа, че параболичното огледало е символично ОКО.

 

18

 

Както виждате то изцяло прилича на човешката леща. На практика огъня за Олимпийските игри идва директно от „окото на слънцето“. А кое е окото на слънцето?

 

09108

 

Започвате ли да разбирате какво в действителност става тук?!? Огънят от който бива запалена официалната факла е даден директното от „окото на бога“.

Сигурен съм, че започвате да вниквате в картинката, че тази церемония е посветена на култа към слънцето и е ориентирана към вид жертвоприношение (това е символичната роля на малкото дете, което стои там без никакво обяснение).

Самият факт, че пламъка се пали чрез огледало (което е магически предмет) ни казва, че този огън, ще има допълнително свойство, защото е дошъл буквално от „другата страна на огледалото“.

След като запалва факлата от параболичното огледало, жрицата започва да върви в кръг (сигурно 3 пъти, вече нямах нерви на този етап, за да проверя). Отново подчертавам за много странен факта, че всъщност ВЕЧЕ ИМА ПЛАМЪК в друга купа донесен от жрица и поставен на олтара на Хера, просто в случай, че факлата не се запали от параболичното огледало. Това на практика ни казва, че някой вече е донесъл огъня в храма преди факлата да бъде запалена и този огън е точно до малкото момче (жертвоприношението) на заден фон.

 

19

20

Какво прави момчето там anyway?!

 

 

Но нека се запитаме – кой по дяволите е наистина наясно откъде произхожда огъня в първата т. нар. „резервна купа“ на олтара на Хера? Кой знае от какви ритуали е била част? Нека се замислим какво е огъня? Един от субстанциалните магически елементи. Плазма. Светлина + енергия + информация + излъчвател. Това означава, че той става за пренос на информация и енергия. Нещо като флашка, с тази разлика, че огъня ще оставя информацията заложена в него навсякъде, откъдето мине. Предполагам вече се досещате какво е предназначението на факлоносците. Но преди да се впусна изцяло в тази тема, нека първо разгледаме един друг фактор.

Нормалната логика на нещата за мен е, факлата да бъде запалена от огледалото и после да се поеме от първия факлоносец. Не само, че случаят не е такъв, ами само почакайте да узнаете подробностите...

Първо се пали специална гръцка факла, която – повтарям за трети път – не е олимпийската факла, която тръгва по света на щафетен принцип.

 

21 22

 

После, с тази факла се пали малко казанче (такъв е истинския термин – „mini cauldron“) подобно на това, което стои от самото начало на олтара като резервен спасителен вариант.

 

23 24

 

После факлата е просто буквално зарязана безпризорна на земята по незнайно каква причина и главен герой става малкото котелче!

 

25

 

После става очевидно, че казанчето, а не факлата, е занесена до друг олтар! Ако гледате обективно на цялото събитие, Висшата жрица просто е носител на това котелче и нищо повече. Не случайно за цялата постановка се използва жена, защото тя е приемаща енергийно, а не отдаваща като мъжа. Тя приема свещения огън и го носи на втория олтар, където очевидно огъня се обогатява с някакви енергийни свойства.

 

26

 

Отивайки до втория олтар нейния антураж й носи символични дарове за Аполон (включително непорочната жертва – момчето) и тя символично „осветява“ олтара, поставяйки „слънцето“ на него.

Отново, главната роля на Висшата жрица е да постави дарове върху двата олтара, а не да даде началото на спортно събитие! Защо изобщо се извършва този ритуал?

След това следва ново безумие. Жрицата отново запалва официалната гръцка факла от котела на втория олтар, който първоначално тя запалва със същата факла от огледалото! Същата факла, която бе зарязана!

 

27

 

В този момент един адекватен човек би се запитал: защо параболичното огледало не е поставено на втория олтар още в самото начало? Би било спестило време и пари? И тук е моя основен аргумент – със сигурност, ако церемонията се свеждаше просто до това да бъде запалена факлата, тя щеше да бъде запалена и да се приключи точно за 2 мин.! Защо се използват два различни олтара обаче? I mean, WTF?!? Защо просто първата факла запалена от „окото“ на олтара на Хера не се използва за запалването на лондонската факла на факлоносеца? Кой е измислил тези ритуали и тази последователност и кой е решил да се ползват два олтара. Къде е обяснението за това по дяволите?! Хей, сигурен съм че никой не се занимава с това да задава въпроси. Сигурен съм, че дори самата публика на събитието просто гледа безмозъчно какво се случва без за момент да си зададе въпроса „защо“ се случва по този начин!

Ако първата факла трябва да бъде запалена директно от слънцето чрез параболичното огледало защо просто не запалят лондонската факла директно от нея? Ооо, не! Първо трябва да се запали гръцката факла, после да се запали казанче, то трябва да се премести на втори олтар, после от него да се запали факлата, която преди това беше зарязана на земята и накрая от нея да се запали лондонската факла, която да тръгне на щафета.

 

28

Факлоносецът коленичи пред жрицата (орионски ритуал), за да бъде запалена действителната олимпийска факла

 

 

Никой ли не вижда, че тук става нещо? НИКЪДЕ не намирам обяснение защо това се прави точно по този начин!

Това, което мога да ви кажа със сигурност, е че тези ритуали не са направени с шоу-развлекателна цел! Самите организатори на официално ниво, заявяват, че този ритуал се прави в името на продължението на връзката между игрите от древността и модерните такива! Както виждате всичко се свежда до изграждането на коридор, който да захранва даден архетип. И наистина – ако няма нищо съвременно в това, защо продължават да го правят? Та нали от християнска перспектива, това е един чисто езически ритуал, който продължава да се подхранва и то от православна държава като Гърция?! Отгоре на всичко, запитайте се, защо кралицата на Великобритания е почетен домакин на празненство, което почита езически богове (говоря за ОИ, не за ритуала в Олимпия)? Не е ли тя защитник на християнската вяра? Или пък повечето хора да се събудят и да разберат, че тя защитава своята собствена вяра!

С други думи извършва се „свързващ“ ритуал на повече от едно равнище и веднъж запален, вечния огън на Олимпия създава връзка със „свещения“ огън. Този свързващ ритуал прави както физическа, така и енергийна нишка и храмът на Зевс и неговия син Аполон стават централно ядро, сърцето на енергията. Факлата се превръща в приемник на енергията. Пътят на факлата (без значение коя държава домакинства игрите) преминава през много енергийни точки от планетарната решетка, разнасяйки така по тях тази енергия, стигайки до централния олимпийски стадион, който обикновено е умишлено построен на главен такъв енергиен вихър. Пламъкът (мощта на Аполон) е физически взет от храма в Олимпия и е занесен на олимпийския стадион в държавата-домакин.

Следва нещо много важно, което трябва да разберете. Веднъж щом този пламък бъде запален в храма в Олимпия и бъде пренесен на олимпийския стадион в съответната държава, този стадион се превръща в храм, който пресъздава храна на изначалния пламък в Олимпия. Символично, стадиона е храм, защото той е буквално огледално астрално изображение на игрите, които са се състояли в древна Олимпия и копира поставянето на пламъка на олтар. Котелът на стадиона буквално се превръща в олтара на новия храм. В този ред на мисли, посетителите на стадиона (и всички зрители от телевизионните екрани разбира се) буквално стават енориаши в различни храмове, което е типичен пример за връзката между технология и магия разглеждани в поредицата „Вибрация-натрупване-контрол“. Бивайки поставяни на енергийни пресечени точки на планетарната решетка, стадионите-храмове се пълнят от тълпите, които пък са използвани да генерират емоционална енергия точно на тези важни точки. Това допълнително imprint-ва земната решетка. Не забравяйте, че на тези стадиони имаме минимум две церемонии – по откриването на ОИ и по тяхното закриване. Взаимодействието на тези ритуали с публиката (а ритуалите, които предстоят в Лондон са грандиозни) прави едва ли не imprint на imprint-а и се завихря нещо грандиозно, което и целта.

Ако трябва да обобщя – няма никаква причина Олимпийските игри да бъдат пренасяни извън Гърция освен ако целта зад това не е енергийно изсмукване от стадионите. Потретвам, защото е ключово – тези места са на ключови пресечни точки от морфогенетичната мрежа. Където има пресечна точка, има силно енергийно завихряне. Не случайно се нарича и морфогенетична – това прави препратка към факта, че има връзка между планетата и нашата генетика, защото енергията резонира с обитателите на планетата. Така е с всеки един Планетарен Дух анимирал планетарно тяло, това не важи само за Земята. Има връзка между енергиите на Земята и всяко едно човешко същество или животно живеещо на земното кълбо. Всяко едно такова ключово място е като акупунктурна точка – ако натиснете дадено място, повлиявате на друго място в тялото по силата на холографския модел, че всяко малко парченце съдържа цялото. Този принцип прави възможно лекуването на бъбреци ако се натисне дадена точка на ухото (давам груб, образен пример). По подобен начин, ако дадена енергия се вкара на пресечна точка от морфогенетичната мрежа, тя автоматично се пренася и по цялото тяло на Земята. Затова най-големите и важни ритуали на Полярностите се правят на тези места – защото ако вкарате дадена енергия там, тя преминава през „драконовите вени“ (както ги наричат в китайската традиция) на цялата планета и свежда енергетиката й до тази честота, което пък вече е форма на честотен контрол на глобално ниво. Навярно сега идеята и целта зад ежегодните Ню Ейдж активации тип „firing the grids“ е по-ясна.

Такива известни места из земното кълбо са пирамидите в Гиза, Стоунхендж, Монтоук и т.н., но има и много, които не са добили популярност, защото монументите върху тях са заличени с времето. Полярностите обаче знаят къде са те и ги използват, защото най-известните места са публични и вече не е толкова лесно да извършиш окултен ритуал пред Хеопсовата пирамида и т.н., както е било само допреди 100 години.

По подобен начин пътя на факлоносците съвсем не е случаен и минава по тези енергийни пътища на Земята и ги зарежда чрез елемента огън с енергетиката влята в този огън при провеждането на първоначалния ритуал в храма в Олимпия, който също се явява такава вихрова точка от решетката. Предаването на факлата (в нейния гръцки етап), обикновено включва преминаването през няколко древни храма в различни части на Гърция, които също са такива специални ключови места.

Ето защо, след като през 1936 г. ритуалът бил „възроден“ (ако изобщо някога е съществувал в миналото под някаква форма и не е проектиран изцяло от нацистките окултисти) и огънят бил запален в Олимпия с използването на слънчевата светлина и параболичното огледало, той е бил отнесен до стадиона в Берлин от бегачи преминали през България, Югославия, Унгария, Австрия и Чехословакия – все страни, които по-късно падат под нацисткия режим. Тези страни биват обособени с енергетиката на въпросния ритуал, който явно е бил настроен на честота „капитулация“. Това е наистина гениално, стига да знаеш как работи. Ето защо това се прави и до днес – защото елита знае функцията на този ритуал и го ползва, за да обслужва своите цели.

Мнозинството от хора дори не знаят за съществуването на ритуала по запалването на факлата в Олимпия преди официалното откриване на игрите и честно казано не им пука. Явно сме прекалено „напреднали“ и „умни“, за да си помислим, че можем да бъдем подвеждани в такъв огромен мащаб да почитаме олимпийски богове по време на модерните Олимпийски игри през 21 век, нали така?

На практика това е мощно оръжие, което, както казах, може да влияе дори на ДНК-ниво при правилно изпълнение. И ако си мислите, че това е пресилено и не може да засегне чак толкова много хора, ще кажа отново, че тази енергия по план се разсейва из цялата енергийна структура на планетата. Ето и една интересна информация която ми попадна по този повод, дори морфогенетичата мрежа да не беше фактор в уравнението – от 18 май 2012 г. олимпийската факелна щафета ще обиколи Обединеното Кралство завършвайки в Лондон – което ще отнеме 70 дни и около 8 000 носители на факлата.

Организаторите заявяват, че статистически 95% от населението на страната ще бъде на разстояние един час от маршрута на факлата. Това означава, че 95% от жителите на острова ще бъдат близо до този огън и евентуално – афектирани от него, защото той действа в доста голям периметър. Те ви дават дори официалната статистика за действията си. Задайте си въпроса – защо факлата не пътува по права линия от Олимпия до стадиона в държават-домакин? Защо тя трябва да обиколи толкова много страни и после цялата държава-домакин? Защо? Защото, те искат да засегнат колкото се може повече територия и колкото се може повече души – ето защо! Да не говорим колко хора доброволно искат да са част от това събитие, защото го смятат за уникално по рода си, със своето послание и идея. Те по собствено желание навлизат в енергетиката на всичко това. Както казах, тези хора са гениални, те знаят как да играят картите си и нареждат нещата по начин, по който вие сами да поискате да влезете в тигана. И понеже не е достатъчно очевидно за всички участващи, тазгодишната факла е триъгълна.

 

30

Липсва й само окото по средата

 

 

По традиция, олимпийският огън се пренася до стадиона на ОИ. Внасянето му в стадиона е кулминационният момент по време на даденото откриване. Огънят стои запален до края на игрите (в миналото, на древните ОИ, огънят горял на гроба на богинята Хестия), защото както казах, стадиона се превръща в храм.

По този твърде прост и в същото време – зрелищен начин – колективното съзнание на човешката раса бива свързвано с игрите и подсъзнателно и духовно свързвано със символичните божества, които на практика представляват игрите. Истинските управляващи се крият зад нашите 5 сетива. Отдавайки респект на Олимпийските игри, ние демонстрираме респект на символизма на олимпийските божества, които стоят зад този символизъм. А те разбира се са от извънземен произход и са пречупени през човешките митологии.

Смятате ли че управляващите от миналото са изисквали масово подчинение и преклонение, само заради забавата? Повечето хора смятат, че модерния ритуал по запалването на факлата в Гърция е просто „fun“. Прилича ли ви на „fun“ това, което се случва?! Прилича ли ви на шега? Както казах, те дори официално признават, че това се прави за да бъде проводник към старите игри. Нещо, което окултната нацистка партия на теория е възродила като ритуал. Пак питам – защо продължават да го изпълняват? Защото знаят, че има друга функция!

Този ритуал е абсолютно прахосване на пари, което не оправдава неговата entertainment функция! Защото това никога не е правено за шоу. Правено е за доброволно отдаване на сила чрез измама. А те биха дали всичките пари на света за това. Ритуалът зад този театър се отнася до духовното затъпяване и невежество на човешката раса.

С тази важна част от предисторията на нещата, вече имаме малко по-солидна основа, върху която можем да започнем да градим и да продължим да изследваме аспектите на това какво наистина представляват ОИ, стигайки до тазгодишната кулминация в Лондон.

Преди това обаче ще преминем за кратко през някои интересни събития от изминали Олимпиади, които ще изиграят ролята на количествено натрупване в общата картинка.

 

 

 

Преглед на някои аспекти от отминали Олимпийски игри

 

Всяко едно откриване и закриване на ОИ е окултна церемония (особено след 1996 г.). Смятам за ненужно разтълкуването на символизма зад всяко едно откриване и закриване. Винаги ще има следващи Олимпийски игри, в които ще бъдат представяни нова плеяда от символи и ритуали за imprint-ване на обществеността. Важното е не да потъвате в конкретика и да се обсебвате от техните действия, а да разберете основния принцип зад нещата.

От игрите в Берлин през 1936 г. до ден днешен сме ставали свидетели на по-малко и повече богати на окултни елементи игри. Ще се спра само на най-интересните и важни от тях. Разбира се, колкото повече се доближаваме до новото време, толкова по-интензивни стават тези символи и ритуали, затова най-интересни са именно игрите през 2008 г. в Пекин и предстоящия апогей в Лондон, на който в крайна сметка е посветен и материала.

 

X Олимпиада – Лос Анджелис (САЩ), 1932 г.

 

Летните олимпийски игри през 1932 г., известни като Х (десетите) ОИ, се провеждат през 1932 г. в Лос Анджелис, Калифорния. Нито една друга страна не проявява интерес да е домакин. Те се провеждат по време на Голямата депресия и много държави и спортисти не могат да си позволят пътуването до САЩ. По-малко от половината от страните, участвали в летните игри през 1928 г. в Амстердам (където вече казах, че за пръв път се въвежда запалването на вечния огън), се състезават в Лос Анджелис през 1932 г.

По време на тези игри за пръв път се използва подиум за награждаване, във формата на пирамида.

 

31

 

Следващите важни игри по хронологичен ред са единадесетите по ред в Берлин през 1936 г., но за основополагащите окултни аспекти при тях вече говорих достатъчно. Тези игри са може би най-важните на всички времена и това, което се е случило на тях е променило идеята на нещата изцяло. Следващите такива по важност бяха (както ще видим след малко) игрите в Атланта през 1996 г., а предстоящите игри в Лондон през 2012 г. сигурно ще вдигнат летвата на изцяло ново равнище.

 

XX Олимпиада – Мюнхен (Германия), 1972 г.

 

Игрите в Мюнхен от 72-ра година са знаменателни по една много важна причина, която споменавам в материала за 11.09. На тях се случва първото истинско официално признато терористично нападение, при което през септември биват убити 11 израелски атлети от терористичната група Черният септември (забележете, че отново имаме „11“ и месец септември – т.е. комбинацията „9/11“), свързана с организацията „Фатах“ на Ясер Арафат. Това събитие е известно и до днес с името „Мюнхенското клане“ и е един от първите явни окултни ритуали на новото време (освен очевидните Първа и Втора Световни войни) включващи човешко жертвоприношение. Броят на страните участващи в Олимпиадата, е 121, което 11 x 11. Пропуснах ли да кажа, че за капак, закриващата церемония на игрите е била на 11 септември? Разбира се, 29 години (2 + 9 = 11) след това ритуално убийство на Олимпиадата, на 11 септември имахме и ритуалното разрушение на кулите-близнаци в Ню Йорк. Вече знаете, че всички големи ритуали са свързани помежду си.

Емблемата на Олимпиадата бе слънце, което много прилича на емблемата на официалния символ на Черното слънце, тайното нацистко общество (горе показах печата на това общество – да се прави разлика между печат и символ), което ако помните, присъства и в част от разследването ми на историята с 11.09.01 г. Разликата е че логото на игрите се чупи надясно, а нацисткия символ – наляво.

 

32 23

 

Вляво: логото на игрите в Мюнхен през 1972 г.; вдясно: символът на Черното слънце

 

 

XXIII Олимпиада – Лос Анджелис (САЩ), 1984 г.

 

Годината 1984, която отново представя Лос Анджелис като домакин, се свързва с едноименната книга на Джордж Оруел.

Романът „1984“ разказва за живота по време на диктатура на Уинстън Смит, служител в Министерството на истината и как той изпада в немилост, бивайки преследван от тоталитарното правителство на Океания.

Този известен роман въвежда термина „Големият брат“, символизиращ всевиждащото око, а в наши дни е в основата на долнопробно телевизионно риалити шоу. Като цяло, романът описва живота в общество, ръководено от един Нов Световен Ред с типични фрази предизвикващи когнитивен дисонанс: „Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила.

Романът „1984“ се е превърнал в плашило за хората от Англия и Европа и целия свят. И е съвсем естествено, че тези, които умишлено разпространяват страх по света, използват именно това плашило срещу самите нас.

Олимпиадата през 1984 г. в Лос Анджелис открива възможност за символично събитие, което може би е измежду най-безочливите, които някога съм виждал. Церемонията по закриването на Олимпиадата включва летяща чиния кръжаща над олимпийския стадион, която каца в облак от пушек и светлина, от която се показва извънземно, което общува с публиката. Единственото логично обяснение за това, тъй като нищо друго по време на тази Олимпиада не се свързва с извънземни, е да се засее семето на съмнението в нашето съзнание и да се наблюдават реакциите ни. Predictive programming-акция. Призовавам ви да изгледате този клип след 4-тата минута до неговия край, защото е просто невероятно.

 


Free Joomla Extensions

 

Забележете как оператора на няколко пъти дава в кадър пълнолунието. След това излиза извънземния, който има леко сириански черти и казва, че Олимпийските игри са най-хубавото събитие на Земята в последните 100 години и ни приветства за това! Последното е директна препратка, че тези игри са това, за което ги обявявам – почитане на извънземни божества и нищо повече. Фактът, че това се случва през 1984 г., че има пълнолуние и че имаме символично кацане на НЛО говори за абсолютен ритуал, а овцете на стадиона направо изпадат в екстаз от това, че им се казва в лицето всичко едно към едно. Ето затова говоря! Няма никаква логична причина за такъв сюжет, но хората го възприемат за иновативно и готино, без изобщо и за миг да се замислят „защо се прави точно това, в точно този му вид“. И говорим за 84-та година все пак – сами виждате откога датира плана за прокарването на тази идея в обществеността.

 

XXVI Олимпиада – Атланта (САЩ), 1996 г.

 

Нещо много странно се случва, с отминаването на 100 г. от модерното провеждане на ОИ. Всъщност случват се поредица от странни неща.

Помните ли, когато в началото на текста казах, че Германия приема като домакин и Летните, и Зимните ОИ през 1936 г.? Всъщност, повечето хора днес не знаят, че до 1992 г. Летните и Зимните ОИ винаги са се провеждали в една и съща година през 4 годишен период, просто защото вече днес не е така и имаме редуване на Летни и Зимни през две години (така например през 2010 г. имахме Зимни игри, а сега, в 2012 г. – имаме Летни). Този модел се променя през 1992 г. и никъде не намирам информация защо това се е случило. Сигурен съм, че при по-упорито търсене (което признавам, че си спестих) ще изскочи някаква официална причина, но мен ме интересуваше другата, която знаех, че така или иначе няма да открия с browse в интернет. Факт е, че след 92-ра година, следващите Летни и Зимни игри е трябвало да бъдат през 96-та година. Не това е случая обаче. Следващите Зимни игри са само 2 години след 92-ра – през 1994 г. Летните игри (които се провеждат в Атланта) запазват стария модел и се провеждат през 1996 г. Това се явява 100-годишнината от първите модерни ОИ. Когато случайно открих това, при небрежното сравняване на историята на Летни/Зимни ОИ, бях доста учуден. Бе очевидно, че по някаква причина елита е искал да има само едно събитие през тази година. 100 години е повод за световна ритуална церемония, която – както ще разберете само след няколко реда – имаме налице. Мисля, че от ритуална гледна точка, те са решили да правят игрите през 2 години, защото това е imprint-ване с „2“ (2 = 1 + 1), което е „11“. Оттогава, именно Летните ОИ са основното оръжие, с което имаме натрапване на окултна символика и ритуализъм, а не Зимните (и ще докажа това след малко). Не забравяйте, че самите ОИ минават под символа на огъня, което се свързва с лятото, а не със зимата. Т.е., този вид елемент и енергия има много по-голяма сила и интензивност през лятото, което го прави подходящ инструмент за използване именно тогава. Самият Хитлер е смятал, че огъня е по-силен от леда, но историята е показала обратното. Напомням и че през 1996 г., олимпийската факла за пръв път е била занесена в космоса, което е тотално ритуално действие (после това бива повторено, 4 години по-късно, на Милениума през 2000 г. – друга голяма ритуална година сама по себе си).

И така. Какво се случи на това ритуално за тях събитие през 1996 г., за което те толкова се бяха постарали? На 27 юли (2 + 7 = 9), в олимпийския парк при бомбен атентат, загиват двама души (II/11), а 111 са ранени, с което отново имаме ритуалната комбинация „9/11“. Това е абсолютен ритуал.

Освен това обаче се случва и нещо друго. Нещо друго много символично.

Тъй като модерните Олимпийски игри са започнали през 1896 г. за 1996-та явно те бяха решили, че нещо генерално трябва да се промени в името на 100-годишнината. Вместо огромен бокал, в който да се запали вечния огън, те за пръв път използваха нещо, което официалните медии нарекоха „олимпийския котел“ или „казан“, което е вещерски термин. Разбира се това беше отпразнувано с жертвоприношението, за което споменах – символичното жертвено агне за казана.

 

33 34

 

На официалното лого на игрите от 96-та година в Атланта можете да забележите 3-те звезди и сърповидната Луна. Сърповидната Луна е най-древният символ на Семирамида (архетипа на богинята), а звездата – на сина й Нимрод. Т.е. на тези игри имаме изместване на фокуса към богинята (Кралицата на Орион) и символичното й малко и непослушно дете (Империята Сириус).

35

 

Още по-интересното е, че във вътрешния свят на илюминати, главните вещици от 3-та степен имат за свой отличителен белег 3 звезди и една луна. Това посочва техния ранг в окултния свят.

Така че имаме доста странно активиране на вещерски символизъм на игрите през 96-та – магически котел пълен с огън и логото на самите игри, което вече обясних. Разбира се, имаме и самото жертвоприношение включващо аспекта 9/11. Повтарям, това е годината, в която Летните игри започват да бъдат използвани главно като ритуална площадка.

 

36

Друго интересно алтернативно лого на игрите от 96-та – ритуален пентаграм

 

 

Дори името на града-домакин е символично (Атланта), защото то алюзира за новата Атлантида – тази на НСР.

Златният медал от тези игри изразява същата идея:

 

37

Семирамида или архетипа на богинята (в случая Нике), който разбира се не е нищо повече от репрезентация на Кралицата на Орион. Няма никакво разумно обяснение какво прави този символ на медалите на олимпийците в епохата на християнските ценности.

 

 

Игрите на Милениума в Сидни изобразяват същия символ:

 

38

Игрите на Милениума изобразяват Семирамида/Нике/богинята и 4 римски конника. Защо след като игрите са „гръцки“ по произход имаме 4 римски конника и колесница? Защото това са 4-те конника от „Апокалипсис“, а вече съм обяснил кой е писал това произведение. Няма нищо по-подходящо от това за годината на Милениума, в която всички очакваха, че ще настъпи края на света.

 

 

Нике е на практика на всички олимпийски медали и до днес. Тя е нейния скрит, но основен символ:

 

39

Медалите за тазгодишните игри, не правят изключение. Към края на статията ще бъдат разгледани някои допълнителни аспекти около тях.

 

 

Въобще, както видяхте, игрите в Атланта през 1996 г. са изцяло нова стъпка в ритуализирането на ОИ.

 

XXIX Олимпиада – Пекин (Китай), 2008 г.

 

Може би най-интересна (от гледна точка на нашите неща) от проведените досега ОИ, е тази в Пекин преди 4 години.

Преди началото на самите игри, имаше големи дандании около китайските представители в МОК, които са били много разтревожени, защото искали да предотвратят едно пророчество на Нострадамус, което се отнасяло до „Игрите на Заколението“ и което щяло да подпали война. Всичко това щяло да бъде предхождано от слънчево затъмнение. И такова наистина имало.

Китайските астролози откачили и казали, че не може да има игри по време на затъмнение, защото било изключително лош знак, всички щели да умрат и щяло да има големи проблеми. И какво направили? Те решили да вземат тяхното най-щастливо число, което е „8“ и казали, че ще стартират игрите на 8 август. Разбира се август е 8-ми месец, годината е 2008-ма, а старта на игрите бил в 08:08:08 ч. китайско време. Това е 888/888. Те умишлено търсили трите осмици, за да не се случи ужасното пророчество. Хората просто трябва да седнат и да направят малко проучване. Който казва, че около Олимпийските игри няма нищо окултно, просто не си е написал домашното. В ОИ няма нищо друго освен окултизъм.

И какво стана на 8/8/8 за което почти нищо не се чу? Русия замалко да обяви война на Грузия заради Южна Осетия, а САЩ се подготвяше за война с Иран напредвайки по вода! И тази война щеше да се случи на 48-мия паралел, точно както Нострадамус казва в своето пророчество („нещо ще се случи на 48 градуса“). „Игрите на Заколението“, затъмнението – всички фактори били налице. Затъмнението започва на канадска територия, минава през Гренландия, западен Сибир и Монголия преди да стигне Китай. И така затъмнението минало точно през областта, която била във война. 48 градуса западно, включвайки грузинската област на Русия, Иран и залива, със своята крайна спирка в Китай. Китайците изпадат в паника, което е допълнително подсилено от факта, че според древните китайски митове по време на затъмнението в нашия свят могат да навлязат зли духове през огледалата.

По всички закони на иронията, точно след затъмнението, имаше слухове, че пекинските талисмани са въплъщение на злото и подобно на вуду-куклите, те са магически сигили, които според някои носели лош късмет.

Интересен факт е, че организационният комитет на Олимпиадата в Пекин представи петте талисмана на игрите, точно 1000 дни преди церемонията по откриването, на 11.11.2007 г., което разбира се е 11:11. Сами виждате колко важна е тази комбинация за тях и колко прекаляват с нея и дори това постоянно набиване в очите не прави впечатление на никого.

 

40

Петте талисмана на Олимпийските игри в Пекин през 2008 г.

 

Ето ги и малките талисмани, в типичен кичозен китайски стил, всяко оцветено в цвета на петте олимпийски кръга.

Според някои изследователи, всеки олимпийски пръстен символизира един от петте времеви цикъла от календара на маите. Всеки пръстен е свързан с другия, показвайки, че всеки нов цикъл започва преди старият да приключи. Това е период на преход, подобен на този, в който според много хора се намираме в момента (1992-2012 г.) – „период на безвремие“, според маите.

Ето и официалното значение на талисманите на Олимпиадата в Пекин 2008 г. и бедствията, които са последвали покрай тях, което е и повод да бъдат смятани за магически сигили, които носят лош късмет:

 

41

Лястовичката Нини (зелено): Вятър. Всяка пролет и лято децата от Пекин пускат красиви хвърчила, които се носят по поривите на вятъра, кръстосващ града.

Нини символизира града на хвърчилата Уейфанг в провинция Шандонг, където имаше ужасна железопътна катастрофа по време на игрите.

 42

Тибетската антилопа Йин-Йин (оранжево): Животински свят. Като всяка тибетска антилопа и тя е ловка и пъргава и бързо прекосява огромни разстояния.

Тя е символ на случилото се в Тибет, където много хора бяха убити.

 

43

Огненият елемент Хуан-Хуан (червено): Огън. Той е роден от огъня и символизира олимпийския огън.

Той е символ и на протеста срещу факлоносците, защото се опитаха да убият хората носещи факлата.

 

44

Пандата Джин-Джин (черно): Природа. Символизира гъстата гора и хармоничната връзка между човека и природата.

Черната панда символизира провинция Съчуан. За съжаление, тотема донесъл лош късмет на областта претърпяла 7,9 земетресение по Рихтер по време на игрите.

 

45

Рибата Бей-Бей (синьо): Вода. Добра плувкиня, олицетворяваща синия олимпийски кръг, а това на челото й е невидимото вътрешното трето око.

Нямаше проклятие асоциирано с нея, до момента, в който голямо наводнение в Централен и Южен Китай, уби десетки хора.

 

 

Всичко това оставя съмнение, че това са магически сигили, които са въплъщавали тези места, където са се случили тези трагедии. Много китайци наистина вярват в това.

Според мен има и по-очевидна връзка, която никой не виждам да прави, и тя се състои в символите на китайската окултна система (която е доста по-различна от западната) свързани с петте елемента. За мен е очевидно, че петте талисмана отговарят на петте елемента.

 

46

 

47

 

48

 

Как това е било приложено на практика и вкарано в действие за определена манифестация – не мога да теоретизирам, защото знанията ми за даоистката магия на петте елемента и И-дзин са твърде повърхностни. Дали има вариант в конкретния случай целия този символизъм да е бил използван с някаква градивна цел? Едва ли... Все пак, нека не забравяме кой стои зад ОИ като цяло, както и мотото на самите игри в Пекин: „Един свят, една мечта“ – запазената марка на НСР.

 

2

 

Мисля, че би било грешка да се подлъгваме по това къде се провеждат игрите, смятайки, че в Китай би било по-различно. Факт е, че това е едва третия път за цялата история на летните ОИ, в който те са провеждани в Азия. Първите два са в Токио и Сеул. Т.е. източните тайни общества са пренебрегнати дори на този фронт и конфликта си е налице.

Има и други фактори, които говорят за негативната конотация на събитията през 2008 г.

Факлата например е изцяло покрита с шестици.

 

49

 

Напомням и за всички политически скандали около тези игри, описани по-горе, които са типичен пример за манипулация на световно ниво, след която беше трудно да си спомним официалното мото за мир и обединение на Олимпийските игри. Както виждате, тези игри винаги са минавали под маската на мира, но почти винаги са генерирали конфликт и размирици? Защо? Ами защото това е истинската им цел, затова.

Покрай логото на игрите в Лондон, което ще е обект на изследване по-надолу, някои разлагат Пекинския символ на „ZION“:

 

50

 

С малко изрязване и напасване, бихме могли да изпишем:

 

51

 

Макар лично за мен това да е малко пресилено, фактът, че достатъчно много хора виждат нещо в това, е достатъчен, за да се вземе предвид. На практика всеки може да изпише каквото поиска с тези елементи. Дали е умишлено заложено – не знам, но винаги има такава вероятност. В светлината на факта, че лондонското лого твърдо изписва „ZION“ няма да бъда много изненадан, ако това е целта и на китайското. Наистина е така. Какви са шансовете две последователни Олимпиади да имат думата „Цион“ в логото си? Не би било много далеч от истината да считаме, че през годините от 2008-ма до 2012-та съществува 4 годишен план за създаването на Цион, един Нов Йерусалим.

Предстои да задълбаем в това по-дълбоко.

Преди това обаче ще обърнем много кратък поглед към Олимпийските игри след 2012 г., а именно – тези през 2016-та в Рио де Жанейро, Бразилия (ако дотогава все още имаме нормален свят, че да бъдат проведени такива). Нека видим как ще изглежда олимпийския комплекс, там:

 

52

 

Перспективата е обърната наопаки, но всеки от вас може да види, че това е пирамидата с окото на върха... Дали защото през 2016 г. вече ще имаме Нов Световен Ред?

Нека видим имаме ли основание да мислим така, като първо преминем през събитието, което бележи енергетиката на цялата 2012 година и на самите Олимпийски игри в Лондон.

 

 

Празника на богинята

 

Повечето от вас вече знаят основните принципи за създаването на мега-ритуал благодарение на материала за 11 септември. По тази причина вече няма да се спирам на основни концепции, а само ще ги маркирам. Помнете, че колкото повече разнообразен и припокриващ се символизъм и от колкото повече окултни системи и митологии – толкова повече егрегори имаме въвлечени и респективно – привлича се повече енергия. Колкото по-очевиден е този символизъм – толкова по-добре (справка – кацането на извънземни на закриването на летните ОИ в Лос Анджелис през 84 г., което коментирах по-горе). Това е начина по който магията работи – колкото повече истина покажеш, която овцете не разпознават, толкова по-мощна става магията. Това лежи на принципа на филма „Тайната“ – трябва първо да визуализираш нещо, за да се манифестира. Когато обаче „прекараш“ тази визия през хиляди хора, под формата на амалгама от символи, ти го оживяваш, даваш му енергия. Както казах, това е борба за енергия. Както има борба на чисто земен план за енергиен монопол, така има и на нефизически план. Всъщност физическата ситуация нямаше да бъде такава, ако нямахме подобна символична битка на астрално ниво: „каквото горе, такова и долу“.

 

Подобно на 11.09., събитието в Лондон е толкова блъскано със символизъм, че е невъзможно да се каже всичко, защото аналогиите постоянно изскачат, а дори тези, които вече са открити, са толкова много, че ако бъдат изброени всички, обема ще стане умопомрачаващ. Въпреки това ще кажа популярните неща, колкото да ги има на архив в сайта и тези, за които не се говори никъде, а те са доста и кое от кое по-интересни. Това ще стане в няколко части.

През това време имайте предвид няколко неща: първо, намираме се в 2012 г., което е 11 години след мега-ритуала в Ню Йорк. Второ, самият Лондон е ритуален резонатор, не само защото е столицата на илюминати, но и защото той бе част от пулсацията на трите мега-ритуала за които писах по оста Ню Йорк-Мадрид-Лондон. Самият Лондон има номерологично изражение в числото 74, което разбира се е 11 („L-O-N-D-O-N“  12 + 15 + 14 + 4 + 15 + 14 = 74  7 + 4 = 11). Освен това прочетох някъде, че подреждането на планетите за Олимпиадата в Лондон са почти идентични с подреждането им по време на 11.09.01 г. Не съм астролог и не съм проверявал този факт, може да е вярно, може и да не е вярно, но въобще не би ме учудило, ако е така. Това, което със сигурност имахме обаче наскоро в астрологичен план, бе „разходката“ на Венера през слънчевия диск, което е едно от най-редките планетарни подредби. Само 6 подобни са се случвали от изобретяването на телескопа (1631-та, 1639-та, 1761-та, 1769-та, 1874-та и 1882 г.). Преминаването на Венера обикновено подсказва промяна, унищожение и разкрития.

Така че имаме основни окултни предпоставки, върху които можем да положим теза, че това събитие няма да е без значение за елита.

За да стигнем най-накрая до разглеждането на конкретните детайли около игрите обаче, трябва да поставим нещата в по-голямата рамка. Защото има едно събитие, което обуславя тези игри и на практика Олимпиадата в Лондон се прави в чест на това събитие. А то е...

 

Диамантеният юбилей на Елизабет II

 

Елизабет Александра Мария Сакскобургготска Мунтбатен (и още много други имена в редицата, които спестявам, за да кажа за по-накратко – Елизабет II) наскоро празнува своята 60 годишнина откакто е на трона и за съжаление милиони хора в страната й и по света празнуваха заедно с нея. Празничните фестивали включваха събития като конни надбягвания в Епсъм, грандиозен концерт в двора на Бъкингамския дворец и преминаване по Темза с фрегата от над 1000 лодки. Времето бе студено и дъждовно, точно каквото е било пред 60 години, на коронясването на главния персонаж. На парада й буквално валяло като из ведро сякаш Планетарния Дух се е опитвал да каже нещо.

Кралица Елизабет II е на 86 години, но няма Алцхаймер, остеопороза или друго гериатрално заболяване, както милиарди хора на нейната възраст. Това навярно се дължи на факта, че яде „био-храна“, ако ме разбирате какво искам да кажа.

Тя е едноличен монарх от така наречената династия Уиндзор, която всъщност е германската аристократска фамилия Сакскобурггота, което име вече би трябвало да ви е познато по причини свързани с националността ни. Сакскобургготите са свързани с Хабсбургите, които също са свързани с 13-те потомствени илюминатски линии. На практика тя е германка, а Германия е страната, която беше изманипулирана от Великобритания да се превърне в двигателя на две Световни войни.

Тя не е кралица само на Англия, но и на 18 Британски републики, покривайки 1/16 от земната площ на планетата. Тайно, тя управлява много повече, включително Ирландия, САЩ, Израел, Зимбабве и Индия. Без никакво съмнение, тя е най-богатия „човек“ на света, или поне сред тези лидери, които са публично достояние за хорските очи.

Нейният доход е неизчислимо огромен. Дори официалния й държавен е такъв – достатъчен да нахрани всеки гладен човек на света десетки пъти, да посади всяко паднало дърво в Амазонка над пет пъти и да осигури на всеки мъж, жена и дете във Великобритания 104 паунда и 47 пенса. Тя притежава 6,6 милиона акра земя, далеч повече от втория най-голям земевладелец на Земята, кралят на Саудитска Арабия Абдула, със своите 5,53 милиона акра. Тя е най-големия земевладелец в САЩ и тази територия е станала нейна собственост по доста странен начин. Чрез трето лице, тя тайно купува земята върху която е построено зловещото летище в Денвър. Това означава, че всеки един пътник, който минава през това огромно летище, несъзнателно плаща аренда на кралицата чрез стойността на самолетния билет. Суровата цена на тази земя според изчисления, които вече са на няколко години е 17,6 милиарда паунда.

Тази жена няма нито една снимка, на която да изглежда кралски или благороднически в смисъла на някаква харизма или осанка. Това е единствения „човек“, който няма нито една усмивка, която да не изглежда зловещо, студено, жестоко и безскрупулно (предизвиквам ви да намерите такава снимка в интернет и да ми я изпратите, с което да докажете обратното), което говори за нейната природа и природата на цялата й фамилия.

 

53

Снимката не е правена на Photoshop! Тази също не е.

 

 

И понеже преди няколко реда казах „био-храна“, миналата година из интернет циркулираше една интересна статия, която сигурно ще ви е интересна и която слагам 1 към 1 (в превод на Janthine). Заглавието й е: „Британски кралски величия вечеряли с човешка плът (но не се тревожете, това е било преди 300 години)“:

 

Те са известни от дълго време с любовта си към пищни банкети и богати рецепти. Но това, което е малко известно е, че британските благородници са имали и вкус към човешката плът.

Нова книга за лечебния канибализъм разкрива, че в края на 18 век, британските благородници са поглъщали части от човешкото тяло. Авторът добавя, че това не е била практика само на монарсите, а е било широко разпространено явление сред елита на Европа.

 

   54 55

Кралица Мария ІІ и нейният чичо крал Чарлз ІІ. И двамата имали лекарство от дестилиран човешки череп до леглото си, според д-р Съг.

 

 

Дори и след като изобличили варварските канибали на Новия свят, те прилагали върху кожата си, пили или се пудрили с прах от египетска мумия, човешка мас, плът, кости, кръв, мозък и кожа.

Мъх взет от черепите на мъртви войници дори е бил използван като лек срещу кръвотечение от носа, според д-р Ричард Съг от университета в Дърхам.

Д-р Съг казва: „Човешкото тяло е било широко използвано като терапевтичен агент, като най-популярните лечения включвали плът, кости и кръв. Канибализмът се е срещал не само в Новия свят, както често се вярва, но и в Европа. Едно нещо, на което рядко ни учат в училищата, а се доказва от литературни и исторически текстове на даденото време, е това: Джеймс І отказал лекове, извлечени от трупове; Чарлз ІІ сам направил свое лекарство от мъртво тяло; а Чарлз І е бил насилен да приеме подобен тип лекарство. Заедно с Чарлз ІІ, сред забележителните потребители или предписващи такъв тип лечение, са Франсис І, хирургът на Елизабет І Джон Банистър, Елизабет Грей, графиня на Кент, Робърт Бойл, Томас Уилис, Уилям ІІІ и кралица Мария.“

 

56

Новият свят: изображение на канибализма в бразилското племе тупинамба, описано от Ханс Щаден през 1557 г. Дали е истина или не, митът игнорира факта, че европейците също са консумирали човешка плът.

 

 

Според д-р Съг, историята на лечебния канибализъм повдигнала много важни социални въпроси.

Той казва: „Лечебният канибализъм е използвал огромната тежест на европейската наука, печатно дело, търговски мрежи и образователна система. Докато лекарството от трупове понякога е било представяно като средновековна терапия, този тип лечение бил в пика си по време на социалните и научните революции на ранна модерна Британия. Това лечение оцеляло и през 18 век, а по време на бедните години се запазило за дълго и при кралица Виктория. Настрана от въпроса за канибализма, използването на части на човешкото тяло днес ни се струва крайно неетично. В разцвета на лечебния канибализъм, редовно били вземани тела или кости от египетските гробници или от европейски гробища. Още повече, някъде през 18 век една от най-големите вносни стоки от Ирландия в Британия била... човешки черепи. Дали това е било по-лошо от съвременния черен пазар на човешки органи, е трудно да се каже.“

 

57

Тази картина на екзекуцията на Чарлз І през 1649 г. показва вълна от хора, надигнала се напред да попива кръвта на бившия крал. Смятало се, че тя има лечебни свойства.

 

 

Книгата дава множество живи, често притеснителни примери от практиката, обхващащи смъртни наказания в Германия и Скандинавия, през съдилищата и лабораториите на Италия, Франция и Британия, бойните полета на Холандия и Ирландия, до племенните канибали на Америка.

Картина, изобразяваща екзекуцията на Чарлз І през 1649 г., показва хора, които попиват кръвта на краля с носни кърпички.

Д-р Съг казва:

 

„Това се използвало срещу „злите сили“ – едно обвинение, по-често лекувано от горящата факла на настоящия монарх. В континентална Европа, където секирата падала редовно върху вратовете на престъпници, кръвта била избираното лекарство от много епилептици. В Дания, младият Ханс Кристиян Андерсен видял как родители давали на болното си дете да пие кръв от екзекуцията. Това лечение било толкова популярно, че изпълнителите на смъртни присъди имали асистенти, които събирали кръвта, която се процеждала от вратовете на умиращите престъпници в чаши. В някои случаи пациентът може и да заобиколи тази система. На една ранна екзекуция от 16 век, един скитник сграбчил обезглавеното тяло преди то да е паднало, и изпил кръвта от него...“

 

Последният записан пример от тази практика датира от 1865 г. в Германия.

 

58

Авторът д-р Ричард Съг, от университета в Дърхам, задълбава в тъмния свят на лечебния канибализъм в новата си книга „Мумии, канибали и вампири“.

 

 

Докато Джеймс І отказал да вземе лекарство от човешки череп, неговият внук Чарлз ІІ харесал идеята толкова много, че си купил рецептата. Плащайки навярно 6 000 лири за това, той често сам дестилирал човешки череп в личната си лаборатория.

„Аналогично познато преди време като „сълзите на краля“, това течно лекарство било използвано срещу епилепсия, конвулсии, болести на главата, а често и като спешна помощ при умиране. Това било първото нещо, което Чарлз ползвал на 2 февруари 1685 г., в началото на последното си боледуване, и то му било предписано не само на смъртното му легло, но и на това на кралица Мария през 1698 г.“.“

Както виждате медията започва да ви подготвя в predictive programming-стил за Новата Световна Религия, която е изцяло ритуална. Започват бавно прокарвайки идеята в съзнанието ви, че такова нещо е имало някога (все още е твърде рано да ви кажат, че го има и до ден днешен и то в много по-брутална от описаната тук форма) и оттук нататък остава само да се гради върху това. Първоначално се влиза меко, с идеята, че това е „лечебен канибализъм“. Какво ПО ДЯВОЛИТЕ като е „лечебен канибализъм“?! Те очакват да го приемете, защото е в името на здравето! И какъв е лайтмотива? Кралските величия го правят – значи няма нищо нередно в това. И скоро ще стане общоприето. Този модел доказано работи и само ако погледнете назад към годините от началото на века – какво се смяташе за странно и неприемливо тогава и какво е отношението към същото нещо днес – ще разберете за какво говоря.

Ето тези хора почита британския народ и под патронажа на тези хора ще преминат Олимпийските игри.

В ритъма на казаното, Диамантеният юбилей тази година хвърли светлина върху истинската природа на стадния манталитет на хората и ефективно показа точно колко опасно може да стане при по-екстремни обстоятелства. Избягвам да наричам хората с термина „овце“, но когато те сляпо следват някой без изобщо да поставят под въпрос нещата, това показва по един много тъжен начин колко далеч е мнозинството от т. нар. „събуждане“.

Ако трябва да бъда искрен с вас, въобще не бях обърнал сериозно внимание на това, че тази година кралицата-гущер има юбилей. След статията ми за Уиндзорската сватба бях изгубил интерес към тази фамилия, защото на практика изясних нещата за себе си и нямах стимул. Споменах го чисто фактологически в допълнителните си бележки към окултния ми анализ на американската поп-култура, защото както съм писал там, убийството на Уитни Хюстън отчасти бе направено в чест на кралицата, но дори тогава мина някак си покрай вниманието ми. Започнах да свързвам нещата (още повече – с настоящата тема) чак след писмото на една читателка на сайта, която живее в Англия. Тя ми обърна внимание на празненствата по повод юбилея. Безкрайно логично беше да има празненства по повода, но не знаех нищо за това, тъй като избягвам медиите. Публикувам писмото й, защото в него има интересни наблюдения:

Намирам се близо до Лондон. Нямах намерение да ви пиша по подобен повод, но не мога да се стърпя, това тук взема чудовищни размери... Днес е 19.05., пореден ден от честванията на 60 години царуване на кралицата им...

Тя излезе от двореца и започна парад в двора. Точно в 11:00 ч., 9 бойни самолети в диамантена конфигурация прелетяха над двореца и камбани отразиха 11 ч. с 11 удара! До 11:11 ч. всички парадни части и нейната охрана се ометоха от двора за 4 мин. до 11:15 ч. Тя се прибра за кратка почивка, а парада продължи по улиците, където около 20 000 човека са се редили от 7 ч. сутринта да блеят и да веят флагчета...

Та целият парад отиде до някакъв площад, със специално изграден декор, приличащ на врати на храм (съжалявам не му направих снимка). Пред декора разположиха войсковите части, пред тях имаше нещо като сцена изградена от 3 кръга един върху друг, подобно на сватбена торта, с трима свещеници от тяхната църква.

Към 12 без нещо (не погледнах точно часовника) кралицата напусна двореца с кола, бурно приветствана от хората по улиците. Тя се настани в ложа точно пред сцената-торта. Така, на сцената-торта имаше изградена пирамидална конфигурация от 9 барабана, върху които знаменосци от 3 войскови части си донесоха знамената. Те бяха поети от тримата свещеници и поставени по определен начин върху барабаните (прикачвам снимка).

 

59

 

След като всички запяха песен, заглавието на която беше „всички хора, които на Земята живеят“, аз изфучах, то бива наглост ама... това минава границата. Последваха няколко молитви прочетени от господата, върнаха знамената на знаменосците, върнаха всеки барабан на оркестъра му и дружно запяха някакъв „химн на армията“. Сещате се, че музиката идваше от всичките 9 оркестъра, които пък естествено използваха и барабаните от ритуала преди малко...

Тук се навих да ви пиша... Точно в 12:30 ч. след като прелетяха не-знам-си-колко хеликоптера (около 230 май казаха), се появиха непреброен от мен брой „тайфуни“ – други бойни самолети, които прелетяха в конфигурация – 2 концентрични кръга, единият с една точка вътре (като астрологичния знак на слънцето), другият празен (луната?). Като затворя очи и си го представя, мисля че единият кръг беше от 10 самолета плюс 1 вътре за точката, а другият кръг от още 10. Та 21 общо едновременно задържаха двата кръга един до друг за известно време, а кралицата се усмихна! Върнаха се във втора конфигурация „Е II R“! Сега, на лист разположих по памет точките-самолети – 8 за „Е“, 6 за римското 2 („II“) и още 7 за „R“, което си е чисто 21 както предполагах! Накрая пуснаха 9 самолета да направят трикольора – синьо-бяло-червено и се ометоха.

 

60

 

С това парада приключи.

Нещо странно се случи на изпроводяк – снимаха от горният край на стълбите на ложата, докато официалните гости я напускаха. Първа естествено вървеше кралицата, след нея мъжът й, качват се те по стълбите за да излязат, тя минава покрай камерата и не я поглежда, той веднага след нея обаче втренчи поглед и заклевам се картината на телевизора замръзна за няколко секунди! Мисля, че точно в момента, в който Филип реши да погледне в камерата, станах свидетел на първата нередност по трасето на английската телевизия! От 3 години съм тук и смея да твърдя, че по-силен ТВ-сигнал от този тук не съм виждала – безотказен, без значение откъде предават на живо.

Намерих горните наблюдения за много проницателни и меко казано интересни. Нещо повече – дадох си сметка, че това е по-голямо, отколкото изглежда на пръв поглед.

На този етап не бях започнал да формирам материала си за Олимпиадите, но многото 9-ки и 11-ки, които сами видяхте в описанието, сочеха безспорно, че юбилея не само е част от по-голямата картина, ами май е основното събитие...

Имайте предвид, че монограма на Елизабет е „E II R“, което означава „Elizabeth II Regina“, като централното място заема „II“, което разбира се е 11, както и символична репрезентация на колоните Яхин и Воаз. Това е важно, защото, както ще видите, преекспонирането на двете колони през целия юбилей е очевидно.

Освен всичко друго, момичето ми писа и че е видяло 2 х 11 самолета при формирането на цифрата 60 по време на парада. После бе объркана, когато откри, че на снимките всъщност се виждат 2 х 10 самолета.

 

61

 

По нейни думи, тя можеше да се закълне, че ги е преброила и самолетите са били 11. Освен това, говорим за числото „60“, а това, което е видяла тя, определено не е било 60.

Може да изглежда налудничаво, но съм склонен да вярвам на първоначалните й наблюдения, тъй като съм твърде наясно колко важна е конфигурацията „11:11“ за тези хора и как във всичките тези ритуали присъства аспекта време-пространство (както ще видите и по-надолу). Няма изобщо да се учудя ако за миг е зърнала в паралелна реалност (както на мен самия ми се е случвало много пъти в будно състояние) или нещо подобно, защото това е нормално, когато говорим за събития от подобно естество. Аз самият го преживях за себе си, когато изпитах време-пространствената аномалия при моето ОИТ в кулите-близнаци на 11 септември. Всичко това изглежда още по-правдоподобно, ако изтъкнем факта, че в случая имаме „11“ и „самолет“ – два аспекта, които бяха много силно изразени и по време на ритуала в Ню Йорк предвид, че всичко там се въртеше около числото 11 и главните действащи „лица“ бяха двата (II/11) самолета. Т.е. засягаме тема, в която имаме много жив общ архетип. Дори самолетите наистина да са 2 х 10 априори и всичко да е игра на съзнанието, това отново е 20, което е 2 (II), което пък е 11. Така или иначе в края на краищата отваряме една и съща врата.

И разбира се какво имаме в самото лого на диамантения юбилей? Двете колони, чието присъствие няма никакво обяснение в цялостния контекст на сюжета и за които казах, че са повтарящ се мотив в целия юбилей. Рисунката, както личи е детска и е избрана с конкурс. Навярно дирижиран или правено от дете-Монарх, защото това не е случайно лого.

 

62

 

В самото лого, както виждате, изпъкват доста шестички. 6 диаманта (общо), 6 кръгчета в хоризонтална равнина и разбира се шестицата в „60“. Нещата отиват към 6-6-6, folks... Дори кръгчетата по короната, взети като елемент сами по себе си са общо 18, което е 3 х 6 или – 666.

Да не забравяме и факта, че на концерта на Мадона на Супербоул бе прожектиран диамант.

 

63

 

Жертвоприношението на Уитни Хюстън е последния акт в представлението на Мадона на Супербоул и бе в чест на диамантения юбилей на Елизабет. Между другото, второто име на Уитни Хюстън е „Елизабет“. Интересно, нали?

Разбира се, „М“ в диаманта e обърнато „W“ с алюзия за „Whitney“ или „Windsor“ – символът на тези неща винаги е бинарен.

На практика празненствата по диамантения юбилей на кралицата ще продължат през цялата година във вътрешния свят на илюминати (макар на официално ниво вече да са приключили) и ще преливат от символизъм, като една от връхните точки ще бъдат самите Олимпийски игри, на които съм сигурен, че кралицата ще бъде специално почетена по някакъв начин – пряко или непряко. В крайна сметка, ОИ, както вече казах, в ядрото си винаги са били отдаване на почит на истинската Кралица и нейната земна наместничка на Земята, която в случая е Елизабет II, колкото и на повърхността да изглежда, че те са свързани с възхвала на мъжки божества като Аполон или Зевс (с които почнах в началото). Ето защо е важно първо да разгледаме аспектите около самия диамантен юбилей преди да преминем към самите игри. Защото това са пластове от символизъм и трябва да започнем от външните, преди да стигнем до вътрешните.

Тези, които се интересуват могат да следят събитията около тържествата по дати тук. Това е не само чисто разхищение на парите на народа (което е парадокс само по себе си и еталон за робство – най-богатия човек на света да си спретва безбожно луксозните церемонии от хорските данъци), но и безумие от чисто философска гледна точка. Защо тези хора толерират това? Каква е тази бабичка за тях? Та тя е никоя! Защо са толкова прехласнати и превъзбудени по всичко свързано с нея? В това няма никакъв смисъл за страничния наблюдател. Тези от вас, които са чели материала ми за Уиндзорската сватба, знаят отговора – защото те са обособени на ДНК-ниво, за това! Битката винаги е била за енергия и контрол над съзнанието, а който контролира съзнанието на масите, контролира и тяхното ДНК, защото мисловния модел създава ДНК на физическо ниво. Докато пишех това изскочи още една ДНК-история покрай ОИ (а по-надолу ще прочетете и още по този повод), която само доказва думите ми. Затова ще отворя кратка скоба и после ще продължа с диамантения юбилей.

Излиза, че освен Параолимпийски игри, които са spin-off на истинските Олимпийски игри, от 2010 г. насам има и Олимпийски игри за Младежи от 14 до 18 г. възраст. Те се наричат „YOG“ („Youth Olympic Games“) и тази година ще претърпят първото си зимно издание (а символа им е козел, подобен на Бафомет, само посоката на ръцете е различна). На пръв поглед изглежда, че Олимпийските и Параолимпийските игри не носят достатъчно приходи, затова някой е измислил още една тяхна вариация. Каква е една от мантрите на тези игри обаче? „Имате ли YOG-ДНК?

Още първото изречение отбелязва, че „YOG-ДНК“ се прицелва (използваната дума е „targeted“) върху младите хора. Т.е. май на някой му трябват най-добрите в определени области. И сега като се замисля, каква е една от основните операции провеждана на всички ОИ? Да ти вземат кръв, за да те тестват против допинг! Т.е. под някакъв претекст, който изглежда напълно разумен в дадения контекст, те буквално правят ДНК-архив на най-доброто, каквото физическото тяло може да предложи. Те имат ДНК-то на най-добрите атлети в света и могат да го ползват за техните си цели както си поискат! Етимологията на „yog“, също е интересна. От Уикипедия: „Санскритската дума „yoga“ има буквалното значение на „yoke“, от корена „yuj“, който означава „да се присъединиш“, „да се обединиш“ или „да се прикачиш“.

Т.е., въпроса на МОК, всъщност може да се чете като: „Имате ли присъединяващо се ДНК?“, т.е. – имате ли подходящото за нас ДНК? Сещайте се сами.

Това осветлява още един аспект около ОИ.

Сега искам да обърна внимание на две, вече изминали събития от програмата на диамантения юбилей, които заслужават особено внимание.

 

Концертът

Тъмната страна обича да събира маси от хора на специфични места, където те несъзнателно и лековерно биват карани да боготворят идол.

Типичен пример за това бе концерта по повод юбилея на кралицата в двора на Бъкингамския дворец, на който бяха поканени много световно известни изпълнители.

Като се замисля, обикновено хората присъстват на подобни събития от лоялност и чувство за патриотизъм или дори просто за да видят някоя известна личност, но това, което в действителност става, е нещо доста по-различно. Не само – тълпата наистина вярва, че това е правилното поведение и че те трябва да отдават силата си на някой, който „знае по-добре от тях“, защото „така се прави от хиляди години“.

В древни времена всичко това е протичало 1 към 1. Хората са се събирали масово и са отдавали почитта си към дадено божество. Днес е променена само фасадата. Тъмната страна е намерила начин по който да видоизмени очевидното идолопоклонничество, но да запази самото него, презентирайки го по начин, който да е в крак с времето.

Причината поради която тези събития са дирижирани за масите, е за да се узакони отдаването на свободната човешка воля на кралските потомствени линии, които присъстват показно на събитията. Работата е там, че на тези „пиршества“ ние обикновено виждаме само физическите им домакини, но оставаме слепи какво става на нефизическо ниво. Те искат енергия и чрез вашето позволение пред кралските наследници, които управляват нашия пет сетивен свят – те я получават. Те имат нужда от периодична демонстрация на вашата съпричастност и приемане на тяхната личност. Ако хората продължават да бъдат част от всичко това, те ще трябва да живеят с последствията преутвърждавайки настоящата реалност.

Тези събития, ритуалите тип „правото да управлявам над другите“ се извършват винаги на раждания, сватби и смърт на членове от кралското семейство и разбира се – на юбилеи като сега коментирания. Тези юбилеи са изцяло базирани на „древното право на кралете да управляват народа, защото са от дадено потекло“.

Концертът бе проведен на 5 юни пред един доста интересен монумент. Този монумент е умишлено поставен пред Бъкингамския дворец с идеята да бъде смукач на енергия. Трябва да отбележа, че това е ролята на повечето паметници, но няма да се спирам на това в момента и ще кажа само основните неща, които са важни за нуждите на изследването в момента.

Официалната версия е, че това е монумент на кралица Виктория.

 

65

 

Още тук се породи първото ми учудване. Вярно е, че често доспивах в часовете по „история“, но не знаех, че кралица Виктория е имала крила. После се позагледах и видях че кралицата е отдолу, а отгоре има женско същество с крила, точно по рецепта подобна на тази, която съм показал в следговора на „Документите Тера“, където между другото паметника също е на кралица Виктория! Тя има паметник и в Сидни и къде ли още не (допускам, че е била много високо в йерархията, може би пряка наместничка на Кралицата на Орион, както е сега Елизабет II).

 

66

 

Нека сега обаче задам един логичен въпрос. Как ако има нещо над нивото на официално представения паметник (както в случая над Виктория има крилата жена) това е паметник на тази статуя, а не на персонажа, който стои НАД нея? Малко съм объркан... Защо ще правиш паметник на кралица и нейното великолепие, ако не я абсолютизираш? Ако има нещо НАД кралицата, то не е ли това паметник на същото това „нещо“ НАД кралицата, а не на самата кралица, която както и да го гледаме е отдолу? Колко ТЪП трябва да си, за да се сетиш, че това не е паметник на Виктория, а паметник на крилата жена? Направено е така, защото те знаят кои са истинските им господари и нямат никакви илюзии за това. Отгоре стои истинската Кралица, а отдолу е нейната земна наместничка. В случая без съмнение това е богинята на победата Нике, но на практика е просто проводник на женски архетип.

Победа е „victory“, тъй че те на практика не ви лъжат, като ви казват, че това е паметника на Виктория, само че не е на тази Виктория за която си мислите, а на тази над нея, която е друга Виктория, защото в древноримската митология аналога на Нике е именно Виктория! Те ви казват истината, просто не цялата истина. Това в действителност е кралица Виктория (Кралицата на победата), но тя е Кралицата на Орион, а не жена живяла и царувала над Великобритания през 19 век.

 

67 68

Открийте разликите:

отляво – паметника на „кралица Виктория“ в двора на Бъкингамския дворец;

отдясно – статуетка на богинята на победата Нике/Виктория.

 

 

Нике, освен богиня на победата в сраженията, е и символ на победата в спортни и артистични изяви. Може би вече започвате да разбирате каква е връзката на този концерт с Олимпийските игри. О, забравих ли да кажа, че според легендите, статуята на Зевс в храма в Олимпия (същият, в който днес се пали огъня за началото на факлоносната щафета) държала в дясната си ръка златна статуя (висока около 5 метра) на богинята на победата Нике (а в лявата си – скиптър)?

 

16

Същата картинка от по-рано, но сега започвате да правите малко повече връзки предполагам?

 

 

Обратно на концерта. В случая, показателно е, че те позиционират статуята да бъде в центъра на сцената, защото буквално и метафорично тя Е централната фигура, а не изпълнителите под нея. Всъщност, още по-подходящо е да се каже, че сцената е изградена около нея, което има буквално и метафорично значение.

 

69

 

Мисля че това е очевидно за всеки. Трябва да разберете, че това е умишлено направено. Не случайно и това е богинята Нике, защото така вие празнувате победата над собствената ви воля. Тя буквално е над всички хора.

 

70

 

Както казах, богинята Нике е на практика покровителка на всички Олимпийски игри и вече загатнах това по-горе, когато коментирах медалите от Атланта и Сидни. Надявам се вече трайно да виждате взаимовръзката и да разбирате защо коментирам това изобщо.

 

71

Somewheeeeeere oooooover the raaaaaainboooow… ля-ля-ля :))

 

 

Става ли ясна идеята от всички тези картинки? Забележете как под статуята има нещо като обърнат чадър, който играе ролята на сенник срещу евентуален дъжд, но също така е и символично, че хората под него са под защитата на Кралицата, която е над тях. Те са послушните кученца, които служат вярно и те са инструмента, който правят властта възможна. Затова проекти като Монарх са толкова важни, защото те правят властта възможна.

Отново – кой е главният обект тук? Сцената или статуята – кое се извисява над всичко? Те пеят под нея. Разбирате ли архетипния механизъм на нещата, разбирате ли как мислят тези хора? Не виждате ли колко е просто, колко елементарно е показано?

Това което се опитвам да обясня е тяхното мислене, защото всеки случай е сам за себе си, но ако знаете как мислят вече е много лесно да разкодирате шаблона. Светът се управлява чрез символи и образи, а не чрез конкретни действия и речи. Светът се управлява само ако даваме съгласието си за това, а по начини като този, те легитимно получават вашето съгласие. Защото знанието за което говоря в момента е толкова базово, че по правилата на Играта се смята, че всяко разумно същество с душа би могло да го види. С две думи – всеки имбецил би трябвало да може да види очевидното. И тук е тяхната „вратичка в закона“. Понеже контрола над съзнанието на тази планета е толкова огромен и от толкова отдавна (те са се погрижили за това), ние не можем да вникнем дори зад тази елементарна архетипна символика. Веднъж проумеете ли това, всичко става много прозрачно.

В случая имате идол под формата на статуя и богомолци, които изпадат в екстаз под нея. Какво се е променило от вавилонско време? Само формата и то частично. Ние сме глупави, глупави и пак глупави. Това са елементарни неща! Елементарни!

 

Вижте главните лица на този концерт (а пълен списък и с второстепенните такива тук) – всички до един с рицарско звание дадено от кралицата, защото те са инструментите, чрез които вашето съгласие и енергия биват събирани.

 

72

 

Какъв е механизма на това?

Понеже тяхното звание е ритуално дадено от „тези, които имат законното право да управляват над другите“, то към тях се закачат определени енергийни формации. Трябва да разберете, че тези хора не получават просто къс хартия и земя, което да им дава някакъв имагинерен статус. Отвъд парадите за публична консумация, тези хора биват посвещавани чрез специални окултни ритуали, което ги прави чисто енергийно обусловени за дадени функции. Отделен е въпроса, че повечето от тях са и физически фрагментирани тип Монарх, но те са преди всичко окултно обособени да служат на дадена цел на енергийно ниво. Обикновено тези хора се избират астрологично още от тяхното раждане и са програмирани от малки, каквато и да е официалната им биография на „просто бедни музиканти успели да пробият с упоритост и талант“. Физическото и нефизическото програмиране работят в симбиоза, но могат и да бъдат сами по себе си, защото са две различни неща.

Всяка емоционална енергия или респект отдадена им на концерт/събитие или гледайки ги през телевизора, отиват директно при кралските наместници и оттам по хранителната нефизическа верига над тях. Това е един от главните окултни аспекти на шоу-бизнеса, за който хората не си дават никаква сметка. Това важи за всяка една известна група, повтарям – В-С-Я-К-А ЕДНА, а енергията отива за целите на онези, в зависимост на коя от фамилиите принадлежи съответната група. Сами вижте за какво става въпрос с новото знание, което току-що получихте:

 


Free Joomla Extensions

 

Вече гледате с малко по-различно око на това, какво наистина се случва, yes? :)

Масите не могат да видят крайната дестинация на отдадената от тях енергия и затова не могат да разберат механизма. Това е като да се опитваш да видиш сигнала, който прави възможен пращането на SMS от твоя телефон до този на друг, на 1000 км. Можете да видите GSM-а си, можете да видите клетките на мобилните оператори по покривите около вас, но не можете да видите реалния сигнал и как той стига до вашия приятел. Но въпреки това вие приемате за факт, че този сигнал е там и се препраща от тези мобилни клетки. Те приемат вашия сигнал и го препредават. Тези монументи играят АБСОЛЮТНО СЪЩАТА роля, защото така се прави от началото на времето. Няма никаква разлика между това:

 

67 и това: 73

 

И като казвам НИКАКВА разлика, разбирайте НИКАКВА РАЗЛИКА. Технологията може да бъде изградена само върху метафизичен шаблон, който е един за всички реалности на физическата плоскост. Технологията копира съзнанието, никога не може да бъде обратното, защото съзнанието е първично, то е априори. В миналото антените са били статуи, днес антените са си антени и пак се използват със същата цел – mind control. Идеята за мобилните антени се базира на идеята за древните антени, които са представлявали тези монументи. Те са служели като преносители на енергия, информация и честота. Те са представителен образ на астрално божество или извънземно. Респективно хората са отдавали почит към тях и енергията е захранвала тези същества или извънземни чрез самия образ, който резонира с тях, защото образа е тяхно копие или най-малкото – архетип. Такава е функцията им и днес. Днешните антени са създадени на база това окултно знание, без значение какво ви казва официалната версия за тяхното създаване. Тези идеи не могат да бъдат преоткрити, защото те винаги са били; те могат само да бъдат копирани и видоизменени, за да са приемливи за нормата на настоящето време. Това, което казвам и в поредицата „Вибрация-натрупване-контрол“ – технологията днес е изцяло смесица от физика и магия и горния пример е много показателен за това. Тези, които имат очите да видят това започват да напасват много парченца в собствения си пъзел, сигурен съм.

Сега ще видим един 5 минутен клип от предишния юбилей на кралицата отпреди 10 години – златния юбилей от 2002 г., който е пример за това как на масите им се заповядва да ликуват при появата на кралските величия в златната каляска (слънчева ладия в древен ритуал).

Преди да дам клипа отварям скоба, защото точно тук у много читатели може да възникне базовия въпрос: как когато нямаме конкретни действия и ритуални очевидности (например казвам, че каретата е лодка, а тя видно не е лодка) можем да кажем, че става дума за окултизъм и за наличие на ритуал изобщо?

Колкото повече започвате да изследвате и колкото повече започвате да разбирате този тип мислене (а той, както казах и в първата ми голяма статия за ритуалите – не е линеен), толкова повече ще осъзнавате, че тези церемонии не се свеждат до конкретика, а до архетип. Една идея може да бъде манифестирана по много различни начини според времето в което се намираме и вече поясних, че за нуждите на нашето време, то трябва да бъде направено възможно най-визуално безобидно и въпреки това да остане себе си в същността си. Когато знаеш точно какво искаш да постигнеш, ти започваш да прехвърляш наум множество различни пътища, по които можеш да го постигнеш. Ако искаш кола, можеш да си я купиш веднага с твои пари, можеш да я купиш на кредит, можеш да искаш пари от приятел и тогава да си я купиш и т.н. – имаш различни варианти за осъществяването на една и съща крайна цел. Така е и при провеждането на един публичен окултен ритуал. Има множество начини по които може да бъде изразена една идея или архетип и въпреки това да се постигне крайната цел. Физическият аспект в един ритуал е само светофар. Той единствено насочва вниманието/енергията. Физическият аспект не е пътят по който се движи колата. Физическият аспект трябва да съумее да канализира чрез правилната символика енергии към нефизическия аспект. Тук вече зависи какво е естеството на ритуала – дали искат просто да захранят астрала или обратното – чрез привличане на дадени астрални енергии да се стигне до физическа манифестация (друг е въпроса, че след физическата манифестация има йо-йо ефект отново обратно към астрала заради човешкия фактор, който отдава – това е win-win ситуация). И в двата случая ви трябва публика. Ако искате mind control чрез окултен ритуал, а не чрез технология (така, както се е правило преди хиляди години, когато технологията е била загубена за кратко), то задължително ви трябва публика, която да отрази после обратно към себе си този mindcontrol. Ритуалът НЕ РАБОТИ без публика, която да го захрани с енергия. Затова най-големите им церемонии, които предвещават големи промени на физическо ниво (като 11.09.) са публични, а не при закрити врата. Не можете да направите ритуал в кухнята си и да очаквате стоковата борса да се срине. Трябва ви публика, която да захрани и генерира енергия, че да има условия нещо да се случи въобще. Символите, които присъстват в ритуала имат козметичната функция да насочат/привлекат (в зависимост, както вече допълних, дали правите in-out или out-in ритуал) тази енергия. Реалността всъщност работи по много абстрактен начин, който ние тълкуваме твърде конкретно и в избрана от нас посока, което не означава, че това е единствената посока. Хората, които се опитват да разберат как действа един ритуал, трябва да спрат да мислят в конкретика и че дадено нещо значи точно конкретно нещо и нищо повече. Това твърдо не е така. Просто не е така и не може да бъде обяснено с физически примери. Това е разбиране отвъд думите и обектите, което един магьосник трябва да има, ако иска да бъде истински такъв.

Просто гледайте клипа по-долу, проучете думите, които се пеят (химна на коронацията) и наблюдавайте реакциите на публиката, когато кралицата минава покрай монумента. Само за няколко минути. Слушайте и коментара на водещите. Ще видите, че кралицата е буквално боготворена около статуята на Нике и областта около нея. Отново, слушайте химна, чрез който на хората им е заповядано да ликуват при вида й. Това е изпълнение на живо, а не допълнително добавено към видеото. Повечето хора го намират за невинно, но това е чисто изискване на подчинение и трябва да разберете че няма капка преувеличение в това твърдение! Така работят нещата в света на магията. И хората го правят – те буквално изпадат в истерия при вида на своя поробител! Това е като да отиваш на заколение и да си носиш сам брадвата дотам! Това е ОВЧО поведение, защото тези хора са под ритуален mindcontrol-ефект, който във Великобритания, както казах, е набит директно на ДНК-ниво, защото там са програмирани от малки с queen (goddess) worship bullshit!

 


Free Joomla Extensions

 

Както вече обясних, тези ритуали не само дават законно право на кралското потомство да властва над нас и нашите пет сетива, тези ритуали дават правото и на нематериални същества да имат власт над нашия дух и съдба. Всичко това се прави от невежество. Това е истинската ВИКТОРИЯ над нас. Гледайте горния клип, както и много други подобни. Няма да намерите по-добър пример за измама и кражба на енергия, която всъщност е доброволно отдадена в ритуал. Ние сме глупави хора, които боготворят своите поробители... Това е тъжната истина.

Нека сега видим и втория ритуал заслужаващ внимание.

 

Шествието на Глориана по Темза

 

Навярно най-доброто място откъдето може да започне обяснението на този ритуал е, както го наричам шеговито за себе си, „масонското изобразително изкуство“ :)

 

74

 

Засега просто имайте предвид тази картина.

Едно от централните събития по време на юбилея беше флотилията от над 1000 лодки, която премина по Темза до Тауър Бридж, с участието на специално направената за празненството на кралицата лодка – Глориана, която е покрита със змийска символика. Смята се, че вече не се правят такива лодки и тази е шедьовър, отнел изключително много време на майсторите за направата й, които са я подарили на кралицата. Накрая кучката дори не се качи на нея и се вози на друг кораб („The Spirit of Chartwell“)! Официалните власти казват, че оттук нататък Глориана ще се ползва за церемониални цели от кмета на Лондон. Засега е интересно да кажа, че „Глориана“ е поетичен прякор даден на Елизабет I през 16 век. На по-късен етап, това ще придобие по-голям смисъл за вас.

Апропо, това е най-многобройния съвременен парад по вода. Сравняват го единствено с похода на Агаменон, който тръгнал с над 1000 кораба, за да си върне Елена и да започне Троянската война. Да не би пък някой да се готви за война в Англия и да ни го казва символично?

 

75

76 77

Глориана и флотилията от над 1000 лодки

 

78 79

Мотиви от орнаментиката на Глориана. Според официалната информация това е... делфин. На мен ми прилича на морско чудовище, но аз имам мания за конспирации, тъй че мнението ми не важи.

 

 

Както виждате по-долу Яхин и Воаз са въплътени от Тауър Бридж. Те изпъкват в картината и Глориана поведе регатата през неговите колони. Този мост, наред с Биг Бен, е един от големите символи на Лондон.

 

80

81

The Spirit of Chartwell“ с кралицата на борда преминава през Яхин и Воаз

 

 

Мостът на Тауър Бридж бе вдигнат така, че беше формирана буквата „W“ когато Глориана премина през „Херкулесовите колони“. Не е случайно, че ритуала изглеждаше невероятно подобно на корицата на „Новата Атлантида“ на Франсис Бейкън.

 

4

 

Символично погледнато, Глориана проправяше пътя на Изида (кралица Елизабет II – „женска на трона“ – виж „Документите Тера“) минаваща през двете колони. Според Уикипедия някои официални карти, колкото и да е странно, все още наричат река Темза... „Изида“, което явно е старо име за реката! Т.е. имаме 2 пъти Изида – „Тронът на троновете“, точно като египетския йероглиф за „Изида“.

 

82

 

Всичко това се случи пред очите на зомбираното племе, което беше опънало палатки няколко дни преди събитието, за да си намери място на брега на Темза! Илюстрирам докъде е стигнала лудостта, защото трябва да се види (подбрах the best специално за вас):

 

   83 84

   85 86

87

88 89

 

Накрая кралицата продължи още малко надолу и дебаркира в Гринуич във военноморския колеж, на нулевия меридиан, където изкачи стълбите на колежа и влезе в него. Виждате ли стълбата към небесата на горната масонска картина? Точно това символизира тя.

Разбира се избора на Гринуич е много важен, защото той е дома на „времето“ – там се измерва времето. Гринуичкия меридиан се нарича „Главен меридиан“ и със сигурност има много добра причина за това. Т.е. Лондон контролира времето в света и диктува случващото се (много вярно). Това е невероятно добра метафора, с която те отново ви казват какво наистина се случва.

Разбира се имаме отново двете колони/кули изразени чрез самия колеж и стълбите пред тях:

 

90

 

74

 

Обърнете внимание, че това е втората препратка в цялата тема до концепцията за времето. Бройте ги. Защото оттук нататък ще става все по-интересно.

За тези, които не са разбрали, ритуалът с Глориана символично ни представя, че ние навлизаме в „Новата Атлантида“ и „новото време“, минавайки през двете колони, т.е. портите на „Новия свят“. Това е много важно, ако искате да разберете какво точно символизират самите Олимпийски игри в Лондон през 2012 г., а именно – „влизане в новото време“. Тяхното време.

Преминаваме окончателно към разглеждането на самите ОИ в Лондон. Имайте предвид, че тези игри са празненство за самата кралица. В тази връзка, намирам за много символично, че Елизабет, чиито доходи според официалната информация бяха намалени заради икономии (ха-ха-ха!), използва Олимпиадата, за да попълни бюджета си, като дава под наем кралски резиденции за светски приеми и парка на замъка Уиндзор за къмпингуващи. Който иска, може да дава 40 лири на вечер, за да опъне палатката си на тревата пред двореца (и не – това не е шега!). Защото тя е готова дори да ви приюти, стига да й отдадете енергията си.

 

 

 

Олимпийските игри в Лондон

 

Когато говорим за символиката около ОИ в Лондон през 2012 г., не може да не се спомене името на младия Рик Клей, който популяризира всичко, което се случва около тези игри.

Проблемът в това е, че някои хора се фокусират изцяло върху приноса му и по този начин остават затворени за добавки или поправка, но в същото време пък, ако не обърнем внимание на откритията му, в най-добрия случай ще бъдем виновни в интелектуално пренебрежение, а в най-лошия случай – предателство към истината. Истерията по него бе продиктувана от странната му и за съжаление твърде ранна смърт и това е една от причините поради която интернет бе залят от работата му. Няколко месеца след като публикувал своя задълбочен и обстоен анализ за символизма на илюминати и значението, което се възлага на Олимпиадата в Лондон през 2012 г., той бил открит мъртъв. Неговият блог „The Cosmic Mind“, е бил премахнат веднага след трагедията. Официалната информация гласи, че става въпрос за самоубийство. В интернет пространството разбира се има множество коментари, най-вече от хора, които са го познавали, които изразяват своята изненада и учудване, че този млад човек, зареден с голяма доза оптимизъм, духовно и умствено здрав (26 годишен – 1982-2008 г.), е посегнал на своя живот. Повечето хора, изразяват съмнения, около смъртта му и изказват предположения за връзката с направения и огласен от него анализ за Олимпиадата.

Лично аз смятам такава връзка за пресилена, защото тези анализи са безобидни на фона на голямата картина. Не знам какво се е случило с момчето, но тези хора отдавна не процедират така, още повече на фона на цялата информация, която има налична в интернет. Ако някой днес бъде убит, то е по-скоро, за да се създаде изкуствена истерия по информацията на този някой с цел отклоняване на вниманието от нещо друго. Наясно съм с това и в този случай.

В този ред на мисли, на моменти смятам работата на Рик за изкуствено напомпана в дадени посоки, а на моменти изцяло грешна, затова ще се позова само отчасти на откритията му (ползвам по-малко от 20% от нещата му). Хората, които вече са запознати с работата му, са видели, че това е само парченце от цялата картина. Разбира се, не се съмнявам, че ако момчето беше живо и до днес, щеше многократно да е обогатило своите изследвания. Това няма как да стане, но пък много хора наследиха търсенията му.

Да започнем с интересните факти.

 

X

 

Има много легенди за това как са започнали Олимпийски игри в древността. Една от най-известните от тях разказва за основателят на игрите Херкулес, който построява стадион и заобикалящи го сгради в чест на баща си Зевс, след като е извършил 12-те си подвига. Олимпиадата имала огромно религиозно значение, като състезанията са се редували с жертвоприношения и церемонии в чест на Зевс. Няма да е грешно, ако кажем, че Олимпийските игри са били езически ритуал в чест на Зевс. В случая, 12-те подвига на Херкулес резонират с 2012 година.

Малко конкретика:

Олимпиадата в Лондон е тридесетата подред (XXX). Вижда се, че и Х-тата, и ХХ-тата Олимпиада са свидетели на забележителни световни събития, които не са се случвали по време на други Олимпиади. Игрите през 1932 г. се провеждат по време на Голямата депресия, а тези през 1972 г. са сцена на първия ритуален „терористичен“ акт в света.

Предвид това, не е нереалистично да считаме, че ХХХ-те ОИ ще ни готвят нещо специално. Отгоре на всичко, това е третият път, в който игрите биват правени в Лондон от началото на модерното им провеждане! Апропо, тази година, на 21 юни (точно преди лятното слънцестоене), беше и 30-я рожден ден на принц Уилям. Той е смятан от много хора за въплъщение на библейския антихрист. Нямам мнение по въпроса, но съвпадението определено е интересно. Събират се доста тройки.

X“ е 24-та буква от английската азбука. 2+4/2+4/2+4 е равно на 666, т.е. XXX може да се тълкува магически като т. нар. число на звяра“. Освен това буквата „Х“ произлиза от гръцката буква „Chi“. Последната е 22-та буква в гръцката азбука или 2 х 11 (11:11). „Chi“ или „X“ са в основата на китайската дума „Chi“, която означава „жизнена енергия“ или енергиен поток. „Chi“ е също така и в основата на японската дума „Ki“ (която е аналога на китайското „Chi“). Буквата „X“ или „Chi“ носи духовност. Тя е неутрална и зависи от полярността в коя посока ще бъде задвижена. Т.е. това е буква, която може да се ползва в тази посока.

В диалога си „Тимей“ Платон описва как двата обръча, които съставляват световната душа, се кръстосват във формата на буквата „Х“. Той свързва буквата Х със световната душа. На латински световна душа е „anima mundi“. И двата термина са свързани с Гея. Гея е богинята-майка, която може да се оприличи с Изида – женското божество в египетската троица. Коментирахме преди няколко месеца с една приятелка, след прочита й на статията ми за големите ритуали по повод „Х“-са. Бях писал, че съборените сгради 1, 2 и 7 на СТЦ, събрани се свеждат до 10, което е римско X. Интересна линия на мисълта е, че „Х“ (възприемайки го като „хикс“ – графичен знак за отбелязване на нещо) бележи позиция. Слагаме „Х“ на карта на съкровище, за да отбележим мястото му. Това, което тя ми подсказа е, че това е и знака на хромозомата, която обособява женския пол. ХХ за момиче, ХYза момче. Това е абсолютно вярно и предвид, че подобни ритуали в повечето случаи са в чест на Кралицата, резонира много добре с цялостната картинка.

 

Логото и идеята за Цион

 

Може би най-известната история около тези игри, придобила колосални размери е логото им, което дори доведе до международен скандал (още един пример за това как „мирните“ игри генерират конфликт).

От всички логота на ОИ досега, това може би наистина е най-странното. Имайте предвид, че в момента то е из цял Лондон. Ако човек не знае идеята на самото лого, той едва ли ще може да разпознае, че изписва „2012“.

 

92

 

Представянето на логото имаше изразено негативен обществен отзвук дори в зомбираната Англия. Мнозина критикуваха дизайна, който прекалено наподобява графити (някои стигнаха дотам да го сравнят с натрошена хитлеристка свастика) и дори се наложи да спрат рекламното филмче с него, след като се разбра че то предизвиква епилептични припадъци у хора с фотосензитивна епилепсия (защото на практика е блъскано с mind control). Можете да видите клипа по-долу ако проявявате интерес:

 


Free Joomla Extensions

 

За изработването на логото са били платени 400 000 паунда. Моля някой да ми обясни как е възможно този piece of garbage да струва 400 000 паунда! Всичко това предизвика значително недоволство, както поради цената, така и заради безспорно ужасния си дизайн, който лично аз намирам за тъждествен с това:

 

93

Добър дизайн за фланелка, с която човек да се разходи из Лондон

 

 

Създателят на логото на Олимпиадата е консултантската фирма Уолф Олинс, с офиси в Лондон и Ню Йорк. Фирмата е разработила марковите стратегии на GE Capital, Sony Ericsson, Unilever и (RED).

Фирмата е основана в Кемдън Таун, Лондон през 1965 г. от дизайнерът Майкъл Уолф и рекламният специалист Уоли Олинс. Уолф напуска фирмата през 1983 г., а Олинс през 2001 г., въпреки че и двамата продължават да работят в тази сфера.

От 1965 г. до началото на 90-те, Уолф Олинс играе важна роля в развитието на корпоративната идентичност в Европа и работи с над 500 организации по целия свят. Сред клиентите им са Audi, Apple records, P&O, Renault, 3i, Pilkington и Volkswagen. Настоящият слънчев дизайн на Shell и BP са също дело на Уолф Олинс. И в двата фирмени знака е налице символиката на илюминатите.

Тази рекламна агенция е доста влиятелна, тъй като разработва корпоративния облик на една от най-големите фирми в Европа от 60-те години до днес.

От двамата основатели на фирмата, Уоли Олинс е по-успелият. Той е всепризнат в света специалист по корпоративен дизайн и идентичност.

Роден е в Лондон на 19 декември 1930 г. Баща му Алфред Олинс и майка му Ракел Мусковиц са родени в Лондон през 1896 г. в семейства на еврейски емигранти от Източна Европа. Баща му развива бизнес в сферата на пътния транспорт. Майка му е имала психическо заболяване, което се е отразило върху семейството. Баща му е настоявал той да стане масон, което впоследствие отваря скрития му потенциал и желание за реализация на мечтите и амбициите му.

Бащата на Уоли разбира се също е бил масон, така че не би трябвало да ни учудва фактът, че виждаме скрити окултни символи на много фирмени логота, разработени от него.

Всички създатели на големите европейски фирмени символи са получили окултно образование. Въпреки че самият Уоли напуска фирмата си през 2001 г., надали оставяйки името си, той не е направил и друг завет, намирайки идеалните последователи, които да продължат делото му, правейки логото на Олимпиадата през 2012 г.

Знаейки, че хората създали логото имат връзка с масоните, самото то вече не изглежда толкова невинно. Дори правителството на Иран миналата година официално бойкотира Олимпиадата заради логото, защото виждат в него думата „ZION“ (Цион) и го смятат за проявление на расизъм. Нека обърна внимание на този факт, защото не съм сигурен, че всички осъзнават какво казвам. Държавен орган на официално ниво, заявява пред света, че логото изписва „ZION“. Разбирате ли колко сериозно е това и колко отвъд всякакви теории на конспирациите е то? Въпреки обществения натиск, МОК непоколебимо и твърдо застана зад запазване на логото. Дори Иран млъкна много бързо по въпроса и проблема просто отшумя. Очевидно за елита е наистина много важно именно това да бъде логото на тазгодишните ОИ.

И въобще, каква е тази точка по средата, каква е функцията й, ако това е „2012“? Има функция ако наистина направим предложения от всички прочит, какъвто според мен е и случая:

 

94

 

Точката служи за точка над „1“ формирайки „i“. Логото, наистина изписва „ZION“, а background-a на фирмата-изпълнител би трябвало да премахва всякакви съмнения за това. Предвид, че лично за мен тук вече няма спор, версията, че логото на Олимпиадата в Пекин през 2008 г. също изписва „ZION“, започва да звучи по-адекватно. Допълнителен аргумент за магическото естество на този сигил е, че той се чете и отзад-напред, което е палиндром. А те обожават подобни заигравки и ги използват в своята религия.

 

Но какво е Цион и защо това е от значение за Тъмната страна?

Цион не се отнася до еврейски заговор, а до тази фракция от илюминати, която съставя тъй наречената „ционистка конспирация“. Те не са евреи по религия, тяхната религия е много по-древна. Много хора остават на ниво „евреи“, когато започнат да говорят за конспирации, а това е много наивно и повърхностно и е обикновено черта на националистите в различните държави. Обяснявано е множество пъти на този сайт какъв е истинския произход на религията на тази общност. Истинските юдеи не биха участвали в това, защото то противоречи на техните вярвания, които са не по-малко тъмни, но това е друга тема. По-надолу ще дам още малко разяснения около това какво е Цион, защото ще има по-подходящ контекст за това.

Засега ще кажа, че центърът на властта на илюминати винаги е бил в Лондон. В Лондон има площ голяма една кв. миля, на която казват „The City“, откъдето се контролира целия финансов свят. Елитът е този, който с общи усилия направи така, че да докара игрите през 2012 г. точно в Лондон. Тези банкери имат тотален контрол над всичко – от централната банка (която те са създали), до религията и ООН. Тяхната политика включва вярването в ционизма, което е философия, а не национална или кастова принадлежност. Това е причината, поради която логото на игрите в Лондон има такъв дизайн. Защото тези ОИ целят да осъществят мечтата за Цион – Новият Йерусалим. Това е тяхната система от убеждения за това какво трябва да представлява света. Много лидери като Хитлер и Наполеон са се опитвали да установят новия Цион, защото всички те са споделяли общи възгледи, макар на вътрешно ниво да има конфликти между тях. Това вече са различните фракции, за които съм говорил на много места.

Рик Клей прави много добра връзка между всичко това с поемата на Уилям Блейк – „Йерусалим“. Блейк е писател, художник и окултист от 18 век, който е имал връзки с масонството. Тази странна творба прилича много на predictive programming-заявка на НСР, предназначена за всички нас:

 

И тез нозе в древни времена

сновяха ли из зелените планини на Англия,

и бе ли Божият свети агнец

видян на приятните пасища на Англия?

И Божественият лик

освети ли нашите замъглени хълмове?

И тук ли бе издигнат Йерусалим,

сред тези мрачни сатанински станове?

Донесете ми моят лък от искрящо злато,

Донесете ми моите стрели на желанието,

Донесете ми моето копие: Разтворете се, о небеса!

Донесете ми моята огнена колесница.

Не ще престана умствения бой,

нито мечът ми ще спи в ръката ми,

докато не сме издигнали Йерусалим

в зелената и приятна земя на Англия.

 

Ще коментирам тези стихове и в друга светлина малко по-надолу, но засега да приключим с дебилното лого и да преминем по-нататък към едно от другите (от десетки) безумия около тези игри.

 

Талисманите

 

Единственото по-извратено на тези игри от тяхното лого и кралица, са талисманите й.

Талисманът на дадени Олимпийски игри обикновено е животно, характерно за ареала на страната-домакин. Изборът на Обединеното кралство е... внимание – „капки стомана с камери вместо очи“, за да записвали всичките си приключения. Повтарям – капки стомана с камери вместо очи. Що за ШИБАНО безумие е това? Няма никакво адекватно извинение за този безподобен fail. Това е по-голям позор от Веселин Маринов на концерт, по-голямо падение от Слави Трифонов на концерт и определено по-голямо нещастие от Лили Иванова... където и да е!

Съществата са наречени Уенлок (Wenlock) и Мандевил (Mandeville) – първият на името на английско градче, а вторият – на местна болница. Що за сакат избор на имена са това?!?

 

95

 

Капките стомана пък символизирали стоманата, с която бил правен олимпийския стадион. Жалостивата, изсмукана от пръстите история на това можете да видите в този клип:

 


Free Joomla Extensions

 

Както някои от вас са забелязали, начина на създаването и най-вече оживяването на тези същества напомня на правенето на голем.

Камерите разбира се са си камери, това е официално инфо. Защо? Защото Лондон по статистика е града с най-много камери в света – почти всяко ъгълче се наблюдава. Т.е. това е живото въплъщение на Големия брат на Оруел. И в официалната информация за тях по-долу си се казва невинно, че това не са очи, а камери, които им позволяват да записват всичко! Дори не мога да разбера логиката зад това, защо ни е ПО ДЯВОЛИТЕ да записват всичко? В това няма никакъв шибан смисъл! Никой не иска да бъде записван, махнете си шибаните камери, що за извращение?! Това е същата магическа формула – те ви представят една идея под формата на нещо невинно и симпатично (макар на мен талисманите изобщо да не са ми симпатични и не бих ги ползвал дори за тоалетна четка), на което децата се радват особено много, защото са малки, не разбират и истерясват от всичко шарено. По този начин вие просто позволявате на подсъзнателно ниво, живота ви да бъде мониториран! Приемате идеята по повода на ОИ и на сладките талисманчета, които подскачат насам-натам из града и... о... само между другото – те записват всичко. Ето така се прави!

И какво обявиха само преди 2 месеца? Че ще бъдат направени 84 статуи на Уенлок и Мандевил, които ще бъдат разпръснати из целия град. Всяка от тях ще бъде висока 2,3 метра и ще тежи 1 тон. Те са били проектирани от 22 (2 х 11) дизайнера и са част от безсмисленото прахосничество около тези ОИ. Защо искат те да бъдат буквално навсякъде?

И въобще какво означава думата „талисман“, някой замисля ли се? Талисманът е магически амулет, който има определена магическа функция. Т.е. това е магическо устройство с точно определен дизайн, за да изпълни специфична цел. И ние просто приемаме това! Защото това са Олимпийските игри, в тях не може да има нищо окултно, камо ли негативно. Както продължавам да доказвам, ОИ не са нищо друго освен част от множеството окултни практики, с които те легитимно властват над света.

Забележете, че талисманите имат камери, но в същото време са направени да изглеждат като очи! Дори ако гледате анимациите с тях, ще видите, че те мигат с клепач. Никога не съм виждал камера да изглежда по този начин. Последно камера ли е това или око? Ако е око, защо имат само по едно око? Има ли някъде изобщо обяснение на това? Може би смятат, че е оригинално? Не е! Тъпо е. Истината е, че това е отново бинарен символизъм. Те имат само по едно око, което странно напомня на идеята за всевиждащото око на илюминати, което е над всички и наблюдава всички. Те просто ни се подиграват. Един от талисманите дори има стилизиран триъгълник на главата. Това е на практика триъгълник и око, защото под него има око/камера! Виждате сами как те замаскирано пробутват символизма си на множество нива.

 

96

Според официалната версия триъгълника символизира табелата на прочутите лондонски таксита. Shit man, that makes sense! Символът на Олимпийските игри възхвалява лондонските таксита – разбира се, че е логично, такситата са важни за световния мир и посланието на игрите като цяло...

WTF?!? Те ни взимат за шибани олигофрени!!!

 

97

И какво имаме в триъгълника? „W“ за „Wenlock“, но може да бъде и за „Windsor“!

На китките им се виждат гривни с цветовете на олимпийските кръгове.

 

 

Представям на вниманието ви клипът Rainbow to the Games“, последния от общо 4 промоционални клипа (вече показах първия по-горе), които трябва да създадат hype и симпатия около двата талисмана на игрите, защото са били отхвърлени като глупави от обществеността (каквито са), заедно с логото ZION“. (Между другото, интересно е, че първото сравнение на медиите бе, че двата талисмана имат извънземен вид, сякаш идват от друга планета, което е доста любопитен подбор на думи в доста ключов момент – представянето на символите пред света. Т.е. първото imptint-ващо охарактеризиращо ги послание бе, че те са извънземни. Helloooo?)

Клиповете са наивни, дразнещи и генериращи жал в дъното на гениталиите ми и ми беше безкрайно досадно да ги изгледам. Двете еднооки чучела и тяхното цвърчене (което наистина прилича на извънземен език) са ми неприятни и като цяло не знам кой може да хареса подобно нещо, в каквато и светлина да бъде представено то.

 


Free Joomla Extensions

 

Колкото повече анализирате събитията през цялата година, толкова повече ще се убеждавате, че има връзка между Уенлок и Мандевил и Уитни Хюстън и Мадона. Вече споменах, че „W“ е обърнато „M“, което е близнак или mirroring. Имаме два почти идентични талисмана, на практика близнаци, защото са стоманени капки дошли от общ източник. Знаете, че те са обсебени от близнаците и от удвояването на всичко (2 колони, 2 кули и т.н.).

„M“ от своя страна е може би най-характерната буква за богинята, т.е. разбирайте – за Кралицата.

В горното видео е роден 3-ти талисман, който е тяхно „бебе“. Това символизира раждането на Хор. Той е занесен в храма на слънцето, на стадиона. Вече казах, че стадиона се превръща в храм веднъж щом олимпийския огън е запален в него.

Лайтмотива на това видео обаче (както и другите 3) е дъгата. Те пристигат на стадиона върху двойна дъга.

 

98

 

Както съм казвал много пъти, дъгата е символа на движението Ню Ейдж. Основна мантра в медиите е, че „талисманите идват от дъгата и че целият свят щял да ги види в Лондон през 2012“. Какво по дяволите трябва да значи това за обикновения човек? То не значи НИЩО. Ако искаш да сложиш общочовешко послание, го правиш просто, за да стигне до всички – от Стивън Хокинг до циганката Айше в Столипеново! Не се правиш на интересен и не боравиш с метафори, които са меко казано загадъчни и мъгляви. Правиш се на интересен и боравиш със загадъчни и мъгляви метафори само ако не можеш да кажеш това, което искаш да кажеш в прав текст. А не можеш да го кажеш в прав текст, защото ако го кажеш в прав текст, ще има реакция. Затова го казваш по начин, по който то да запази смисъла си, но без да бъде очевидно. КАКЪВТО Е СЛУЧАЯ. Принцип.

Дъгата може да бъде представена и като антакарана (санскритска дума). В превод буквално означава „това, което свързва“. Тя е като духовна нишка от светлина, която е направена както паяка плете своята паяжина, но мрежа, която свързва всички ни до централния Източник на Творението. Тя е моста на вибрациите от физическото към по-високите измерения. Дъгата понякога е смятана и за аналог на ДНК и стълбата на Яков, която води към „небесата“ (вече я видяхте по-горе в масонското изобразително изкуство).

Пътешествието отвъд дъгата е пътешествие към по-високо съзнание. Затова това е главна метафора в историята за Оз (също така знаете, че е и активиращ Монарх-спусък). Мястото, което е истинското „вкъщи“. Цион. Източника на цялата реалност. Където всичко се връща до своята нулева точка. Zer0 point. Нулата, бивайки анихилация и състояние на не-движение след завършване на цикъл. Целият Ню Ейдж свят вярва, че това време идва сега, през 2012 г.

В новия филм „Прометей“ (който се явява предисторията на „Пришълеца“) директно се казва, че ДНК-то на човечеството е създадено чрез генно инженерство от извънземни. По-рано тази година, Мадона пусна своя албум „MDNA“, което вече беше коментирано в темата за ритуала с Уитни. Заглавието съдържа „DNA“ („ДНК“ в превод) в себе си, а за „М“ поясних, че е най-представителната буква за Кралицата на Орион. Скрито послание – ДНК от Кралицата. Активация. Може би Уенлок и Мандевил се отнасят до ДНК и това, което се опитва да се постигне на някакво ниво чрез ритуал.

(По този повод какво друго imprint-ване имахме наскоро в медиите във връзка с Мадона и ДНК? Тя обяви, че наема специален стерилизиращ екип, който да се грижи за почистването на местата на които ходи (хотели, репетиционни и гримьорни след участия), защото не иска никой да има нейното ДНК! Дали това е една от поредните, характерни за големите звезди прищевки или тя, като една от Висшите жрици в ритуалите на илюминати знае, че ако имаш ДНК на някого имаш контрол над неговата енергетика? Страхува ли се Мадона от магическо въздействие от вражеска фракция на тайните общества?)

 

Продължавам със следващия странен клип (дължина 47 сек.). Това е представянето на талисманите пред децата през 2010 г.

 


Free Joomla Extensions

 

Видяхте ли няколкото интересни елемента? Пуснете си го пак ако не сте!

На 2 пъти виждаме, как двете плашила специално чакат, за да вземат по едно дете и да го прекарат през шахматния масонски под. Първо се нарежда едното дете (на 28-ма секунда), после другото (на 35-та секунда). Както се вижда много ясно, това е заложено в самата програма на действието, която е неслучаен сценарий:

 

99 100

 

За да отидат къде?

 

101

 

Под дъгата.

За да направят какво?

 

102

 

Забраненият след Втората световна война олимпийски поздрав a la „Heil Hitler“. Забележете много важния детайл на 38-ма секунда, в който едно от децата пита оператора: „Можем ли вече да спрем?“, което означава, че някой им е казал точно какво да правят, по същия начин като в примера даден с Лейди Гага тук. Защото това е постановка с цел imprint на обществеността умишлено направена с деца, защото всичко свързано с тях се приема за невинно. Това видео и снимки после са били на навсякъде, защото са правени от Associated Press. Вестници, телевизии – навсякъде. Отново казвам – така се прави заклинание над масите без те да го разберат.

 

103

Heil Windsor!

 

 

Между другото, не знам дали забелязвате, но всичкия символизъм се върти най-вече около Уенлок, не само защото той е символ на Уиндзор, но и защото другото чучело е на практика символ на Параолимпийските игри (затова е кръстен на болница, duh!), а нека си признаем, че nobody gives a FUCK за Параолимпийските игри (аз включително).

Уенлок е важен и по една друга, много важна окултна причина. Тя е свързана с магьосника Джон Дий.

Джон Дий (13 юли 1527-1608/1609 г.) е бележит математик, астроном, астролог, окултист, навигатор, империалист и консултант на кралица Елизабет I. Той посвещава голяма част от живота си на изучаването на алхимията, гадаенето, херметичната философия и навярно е най-влиятелната фигура в английската история въобще.

 

104

Джон Дий

 

 

Дий обитава световете на науката и магията, точно когато те започват да стават различими. Един от най-учените хора на своята епоха, той бил поканен да изнася лекции върху напреднала алгебра в Парижкия университет докато все още е в ранните си двадесет години. Дий е пламенен поддръжник на математиката и уважаван астроном, както и водещ експерт в навигацията, обучил мнозина от онези, които щели да се отправят на английските откривателски мореплавания. В един от няколкото си трактати, които пише през 80-те години на 16 век, насърчавайки английските изследователски експедиции в търсене на Северозападния морски път, той съчинява (или поне го въвежда в печат) термина „Британска империя“.

Едновременно с тези усилия, Дий се отдава на световете на магията, астрологията и херметизма. Той посвещава много време и усилия през последните тридесет години от живота си на опити да общува с ангели, за да научи универсалния език на творението и да донесе пред-апокалиптично единство на човечеството. Дий не разграничава математическите си изследвания и проучванията на херметичната магия, призоваването на ангели и гадаенето. Той счита всичките си дейности за различни аспекти на същото търсене: търсенето на трансцедентално разбиране на божествените форми, които стоят в основата на видимия свят, които Дий нарича „pure verities“ („чисти истини“).

Когато Елизабет I се възкачва на трона през 1558 г., Дий става неин доверен съветник по астрологични и научни въпроси, избирайки датата на коронацията й. От 50-те до 70-те години на 16 век той служи като съветник на английските откривателски плавания, осигурявайки техническа помощ в навигацията, и идеологична подкрепа за създаването на „Британска империя“, термин, който той пръв употребява. Дий написва писмо до Уилям Сесил, през октомври 1574 г., търсейки подкрепа. Той твърди, че има окултно знание за съкровище в Уелската марка и за древни ценни ръкописи, пазени в замъка Уигмор, знаейки, че предците на Кралския ковчежник са дошли от тази област. През 1577 г. Дий публикува „General and Rare Memorials pertayning to the Perfect Arte of Navigation“, творба, която излага виждането му за морска империя и предявява английски териториални претенции към Новия свят.

А сега следва и това, което ни интересува. През 1564 г., Дий написва херметическата творба „Monas Hieroglyphica“ („Йероглифната монада“) – изчерпателна кабалистична интерпретация на измислен от него сигил, предназначен да изрази мистичното единство на цялото творение. Той отива в Унгария, за да подари копие лично на император Максимилиан II. Тази творба е високо ценена от много от съвременниците на Дий, но загубата на тайната устна традиция от средата на Дий прави творбата трудна за интерпретиране днес. В епизод на популярната телевизионна поредица „QI“, излъчена по BBC1 на 2 април 2010 г., водещият Стивън Фрай заявява, че кодът „007“, използван за Джеймс Бонд, произлиза от този глиф. Това е важно, защото самият Джон Дий е този, който създава първите тайни служби в света изобщо, чийто аналог днес е MI-6 и неговото кодово име било... „Агент 007“. Така, че когато тази година гледате новия Джеймс Бонд, спомнете си, че тази история има много по-дълбок окултен корен, отколкото ще откриете в началните надписи.

Нещата, с които Джон Дий е важен за настоящото изследване са няколко. Първото ще бъде обяснено сега, а другите, малко по-късно, в по-подходящ контекст.

На 21 юни принц Уилям направи 30 години. Точно тогава (20-21 юни) Венера е в „окото“ на Телец или т. нар. „око на бика“. Ето как изглеждат символите на Венера и Телец индивидуално в астрологията:

 

105 106

 

Отляво Венера, отдясно Телец

 

 

Monas Hieroglyphica“ (още „Hieroglyphic Monad“) е магическия сигил, за който говорих по-горе. Както стана ясно той свежда всички феномени до символ. Нещо като аналога на „key of it all“ на Кроули. „Monas Hieroglyphica“ изглежда по този начин:

 

107

 

Според Дий той представлява (отгоре надолу): луната, слънцето, елементите и огъня.

 

108

 

Сигилът въплъщава визията на Дий за единството на космоса и е съставен от няколко окултни и астрологични символа. Дий пише кодиран коментар за символа (както правят повечето окултисти), който се превръща в пример за неговата загадъчност. Както казах неяснотата на кодировката му е такава, че пълния смисъл на сигила остава загадка и до днес макар множеството спекулации от всякакви отворковци.

Сега отново вижте астрологичните символи на Венера и Телец и ги наложете един върху друг, поставяйки този на Телец върху този на Венера, така, че кръговете да съвпаднат, а рогата да останат отгоре. Напомня ли на нещо?

Какво да кажем за „Monas Hieroglyphica“ взета сама по себе си? Тя напомня ли ви за нещо? Ммм?

 

109 110

109 111

Monas Hieroglyphica“ и Уенлок – открийте разликите

 

 

Доста близичко, не мислите ли? Единичното око изведнъж придоби изцяло нов смисъл :)

Някои разбира се ще попитат какво означава всичко това. Нека видим какво имаме налице.

От една страна имаме Англия през 16 век, имаме Джон Дий (най-големия английски магьосник, архи идеолог на „Британската империя“), имаме кралица Елизабет I (която ще играе роля и по-надолу, освен че вече беше магически резонатор в ритуала с Глориана); от друга страна имаме отново Англия, но през 21 век, имаме философските наследници на Дий в лицето на окултистите на елита, имаме кралица Елизабет II и имаме Олимпийски игри.

Имаме и принц Уилям, тачен за антихриста, който става на 30 докато Венера е в Телец, чиито астрологични комбинации дават сигил много близък до този на Дий (освен това, напомням още веднъж, че тази година имахме много рядкото явление „разходката на Венера“, а преминаването на Венера подсказва промяна, унищожение и разкрития).

Имаме самия сигил, който явно се явява някакъв своего рода завет на Дий, в който елита се разпознава и който е 1 към 1 с олимпийските талисмани (особено Уенлок), и който очевидно символизира някакъв тип кулминация, крайно осъществяване и алхимично постигане.

За вас остава само да съберете 1 и 1 и ако сте чели правилно досега, ще разберете, че сбора не е 2, а 11 :))

А „11“ е ритуалното число на ритуалните числа и е винаги неизменен аспект във всяко едно окултно събитие. Каквото събитие са Олимпийските игри, чиито аспект са Уенлок и Мандевил като магически сигили (ако застанат един до друг те приличат на „11“) и всичко останало, което представляват и което вече описах. Хм... Да не би пък в крайна сметка да има нещо в дъното на цялата работа? :)

 

 

Олимпийското село и стадионът

 

Местността Стратфорд в Лондон е определена да стане домакин на Олимпийското село. Терминът „село“ не идва от факта, че само селяк може да се интересува от Олимпийските игри (good point though, което обаче ме прави такъв), а поради това, че за провеждането на ОИ е задължително условие построяването на малко село, в което атлетите да живеят и което да помещава в себе си олимпийския комплекс и спортните му съоръжения.

В официалният сайт за Стратфорд се твърди, че това са последните пустеещи земи в Лондон. Или може би това място е било оставено там в продължение на години за тази цел.

И така. Обърнете внимание на мястото на Олимпийското село и улиците с помощта на Google Maps. На пръв поглед изглежда като всяка друга подобна карта, но нека погледнем по-отблизо и да обърнем по-специално внимание на имената на улиците.

 

112

 

Олимпийското село се намира между улици Leyton (Лейтън) и Leytonstone (Лейтънстоун). И в двете имена се съдържа терминът „ley“, на който за всички тези години така и не намерих адекватен превод на български с 1 дума. На английски означава (не)линейни обозначения на древни забележителности, простирайки се през повърхността на земята. На практика – термин за енергийните канали на Планетарния Дух, които опасват тялото на Земята. Вече говорихме за това в началото. Древните са знаели, че тези древни пътища, мрежа от земни координати, са енергийни източници и свещени центрове.

Дали има доказателства, че такива енергийни линии пресичат Лейтън и Лейтънстоун? Разбира се... и още как.

В сърцето на Лейтън се намира тисово дърво, обградено с бордюр – малко копие на Стоунхендж, което е маркер. Олимпийското село от своя страна е разположено на място със силна земна енергия. Това поредното съвпадение ли е или е част от генерален план за Олимпиадата, влязъл в действие доста преди официалното стартиране на събитието?

Освен това ще откриете, че Олимпийското село е заобиколено от улици и пътища с библейски и мистични имена. Навярно опит да се създадат по-благоприятни условия за Новия Ерусалим.

 

113

Това е мястото, избрано за игрите. Олимпийското село е маркирано с розовото поле. То е обградено от улици с библейски препратки. Мястото лежи на два пресичащи се енергийни канала от планетарната решетка.

 

 

Улиците са както следва:

 

1. Ул. „Източен кръст“ (всъщност част от магистрала А12, правейки аналогия с 2012 г.).

Препратка към „Кръста на Изтока“. Кръстът на Изтока (известен също така и като „Crux Orthodoxa“ – руски кръст) може да се счита за изменена версия на патриархалния кръст, с две по-малки отсечки, едната отгоре, другата близо до основата, в допълнение на основната отсечка. Интересно е да се отбележи, че този път е основен, отбелязан с буквата А. Тъй като във Великобритания има стотици пътища клас А, каква е вероятността от всички тях точно А(20)12 да пресича Олимпийското село?

Разбира се, самата форма на буквата А е връхния камък на пирамида, т.е. метафора за всевиждащото око. Доста многозначително е, че единственият главен път, който „кръстосва“ Олимпийското село, е клас А (пирамида) (20)12.

 

2.Улицата на дърводелците“.

Препратка към йосиф. Професията на йосиф е описана в евангелията с гръцката дума „τεκτων“, която означава занаятчия, но християнската традиция приема, че той е бил дърводелец.

 

3.Големият източен път“.

Препратка към Източната звезда. Орденът на Източната звезда е най-голямата доброволна организация в света, в която могат да членуват и мъже, и жени. Основана е през 1850 г. от Роб Морис – адвокат и енциклопедист, свързан с масоните.

 

oes-symbol

Емблемата на ордена на Източната звезда

 

 

4. Ангелската улица.

Ангели се явяват пред йосиф и мария. Ангелите предвестяват раждането на християнския месия.

 

5. Ул. „Водениците на тамплиерите“.

Водениците са принадлежели на рицарите тамплиери от ордените „Христовите войни“ и „Храмът на Соломон“.

 

6. ул. „Църквата“.

Въпреки че не е посочена на картата, улицата на североизток от комплекса носи името на свещеното за всички християни място за молитва – църквата.

Тук е момента да обърнем внимание и на дизайна на медалите на Олимпиадата.

 

114

 

На пръв поглед това е безразборна драсканица, която лесно можем да охарактеризираме като поредната проява на лош вкус от страна на организаторите. Малко по-сериозно вглеждане обаче ще ви подскаже, че това са точно ley-линиите и е на практика малка карта. Отправната точка е Темза, която както виждате се вие между Zion-логото „2012“.

 

115

 

Ще забележите и ясно изразените масонски квадрат и триъгълник в дизайна, които са най-важните геометрични форми за тях и присъстват в много от картините им. Върха на триъгълника на практика съвпада с местоположението на олимпийския стадион. Долния десен ъгъл съвпада с артилерийско отделение (навярно намек за милитаристична активност), а левия с областта наречена „Queen Road“, което е енергийна връзка с диамантения юбилей. Центърът на триъгълника пада близо до т. нар. „О2 Arena“ (с интересното алтернативно име „North Greenwich Arena“), което е нещо като земеделската зала „Арена Армеец“ в София, само че по-fancy и е кръгла.

Тук е и следващата отбивка в нашата история, защото „О2“ визуално много прилича на „OZ“, а както знаете не съм безразличен към темата.

За тези, които не са чували (като мен допреди 1 ден), „О2“ е била първоначално построена за Милениума, но впоследствие е била трансформирана в един от най-големите развлекателни комплекси в света. Тя ще бъда ползвана интензивно по време на Олимпийските игри и отгоре прилича на много и все интересни неща, които ще разгледаме след малко.

 

116

 

Рисунката на НЛО-то по-горе е от издание наречено „Flying Saucer Oz“ и според статия във „Fortean Times“, много от британския интерес към НЛО и извънземните през 60-те години на миналия век, е съсредоточен в Гластанбъри, който ще бъде пресъздаден на церемонията по откриването на игрите (ще пиша подробно за това малко по-долу).

Има много hype в интернет, около връзката между ОИ и някакъв сценарий тип извънземна инвазия. Моите лични подозрения не са свързани с нищо подобно, но под повърхността, наистина има някаква ET-връзка с игрите. Като започнем със закриващата церемония на игрите в Лос Анджелис през 84-та година и стигнем до таз годишните истории покрай един много странен клип за олимпийския стадион с подчертани НЛО-елементи, които несъмнено ще забележите:

 


Free Joomla Extensions

 

МОК разпространи този провокативен клип за построяването на новия олимпийски стадион, в който над Лондон се носят летящи чинии, преплитат се огромни сини енергийни лъчи (намек за активиране на проект „Син Лъч“), кораб-майка кръжи над града и огромни роботи крачат по улиците. На кого би му хрумнало такова нещо?

Обратно на „О2“ или както казах – „North Greenwich Arena“. Както вече знаете, Гринуич е важен в това изследване като препратка към времето като архетип. През 1884 г. Лондон печели надпреварата срещу Париж да се превърне в дома на времето – Главният меридиан. Така, че когато говорим за „О2“, всъщност имаме „време“ като магически резонатор. Забележете, че не влизам в идеологически спор с вас дали подобни връзки имат линейна логика, а директно ви казвам как мислят тези хора.

По-горе споменах, че наблюдавана отгоре залата „О2“ има доста интересен вид.

 


Free Joomla Extensions

 

Освен очевидната прилика с часовник и респективно време, дванадесетте стълба намекват и за зодиакалното колело. Всичко това е поредната връзка с времето като фактор в този мега-ритуал.

 

117

 

Та това е обекта ситуиран в средата на триъгълника на олимпийския медал, който очевидно ни разказва някаква история.

Започва да става ясно, че местонахождението на Олимпиадата е избрано, поради причини далеч по-важни от простото оползотворяване на пустеещата земя.

Както видяхте, пътищата, обграждащи Олимпийското село, съдържат библейски и масонски препратки, останали скрити с години, сякаш чакащи подходящ момент да станат част от величествен ритуал.

Самият стадион в Стратфорд бе официално открит на 5.05. по време на супер луната, 2012 часа преди официалното откриване на игрите. Както виждате тези хора имат изцяло и единствено ритуално поведение. Да не говорим, че самия олимпийски стадион също е почти на нулевия Гринуички меридиан!

Това, което е наистина интересно, е какви думи използваха дадени медии. Например в сайта на Sky News се появи заглавието „Olympic Stadium Opens Its Gates To The Public“.

Това заглавие напълно губи своя смисъл ако се преведе на български и тези, които знаят езика и следят накъде върви смислово текста, ще разберат защо. Затова и не го превеждам. Вече казах, че стадиона е тъждествен на храм. В този контекст, употребата на думата „gates“ има по-скоро значение на „портал“, като „gateway“. Домът на боговете, портите на Олимпия са отворени и на смъртните им е позволено да влязат. Както става ясно от цялата пропаганда около игрите, Олимпия в случая е отъждествена с Цион.

Отварянето на „портите“ в символичния му смисъл беше доста популярно в последните месеци с преминаването на совалките „Discovery“ и „Enterprise“ през „портите“ на Вашингтон и Ню Йорк. „Enterprise“ беше превозена от летище JFK до порт Елизабет.

Месец по-късно имахме и друг „gate“-ритуал, когато кралската фрегата и Глориана преминаха през вдигнатия Tower Bridge.

В тази връзка, говорейки за gate, като похлупак на всичко, имаше грандиозен скандал раздухан от журналисти на в-к „Guardian“, които са изискали документи по Програмата за Свобода на Информацията (FOI), който се състои в откритието им, че има заровени радиоактивни отпадъци на около 250 м. северно от олимпийския стадион. Тъй като има планове след игрите, цялото олимпийско градче да бъде приспособено към инфраструктурата на града (т.е. сградите да се превърнат в болници, училища и т.н.), изследванията показват, че преустройството и копаенето на това място може да бъде много опасно поради нелегално заровените стотици тонове торий и радий през 50-те и 60-те години. Това е не само странно, но и алармиращо за всеки един окултист. Отварям малка скоба, за да обясня.

Много хора не са наясно и не осъзнават енергийната страна на един ядрен взрив, както и на радиоактивните елементи по принцип.

Така например, в края на Втората световна война бил извършен един от трите основни глобални ритуала на миналия век. Това бил атомният взрив, който се случил през 1945 г. на 33-ия паралел като тест за ядрена атака по Япония. Тази експлозия пресъздавала едновременно създаването и разрушението на материята и енергията. В допълнение на това, правителството все още не е дало обяснение как е бил доставен цилиндъра съдържащ материала на мястото на провеждане на тестовете на ядрени експлозии. Този цилиндричен контейнер бил направен от чиста стомана и според слуховете бил със същата форма, описана в Кабала в частта за сътворението на голем. Това е така, защото разделянето на атома при взрива създава междупространствен портал, през който обикновено нахлува нещо от нефизически характер.

От друга страна заравянето на радиоактивни отпадъци е един от начините, по който Тъмната страна директно атакува тялото на Планетарния Дух. Това е като имплантиране на тумор в кората на планетата. Прави се на специфични места по специфични причини. Фактът, че на 250 м. от олимпийския стадион има заровени радиоактивни отпадъци, мястото където според очакванията ще се състои някаква форма на окултен ритуал/атентат само по себе си говори много. Образно казано, всички които отидат на Игрите отиват буквално в някакъв пъклен death hole!

Както виждате има няколко сериозни предпоставки за gate-ритуал и стадиона като мястото на раждането на „антихриста“ според множество изследователи. Не забравяйте, че вниманието към третия талисман в анимацията за Уенлок и Мандевил е насочено именно на стадиона. Това е символичното раждане на Хор. Освен това, самите талисмани са родени от стоманените греди на стадиона, от които капват две капки. Впоследствие тази стомана е оживена от дъгата. Освен, че това напомня на създаването на голем, както вече споменах по-горе, факта ни кара да се запитаме дали самия материал от който е направен стадиона няма специални магически качества бивайки резонатор за нещо. Мястото, на което ще се манифестира новия Хор, антихриста.

Иронично или не, на един от етапите на изграждането на стадиона, той е приличал точно на окото на Хор от въздуха.

Както видяхме, талисманите Уенлок и Мандевил са само поредната очевидна препратка към символизма с окото. Вярвате или не, такъв е и символизма на прожекторите на стадиона – пирамиди с око.

 

118 119

 

Не забравяйте, че на този стадион ще бъде донесен ритуалния огън, който преди това ще е преминал през всички ключови енергийни точки по пътя на щафетата и ще превърне тази обител в храм, запалвайки огромното съоръжение-змия до стадиона, където ще гори до самото закриване.

 

120

 

За него пък архитекта му Аниш Капур казва:

Исках усещане за неустойчивост, нещо което да е постоянно в движение. Традиционно, една кула е пирамидална по структура, но ние направихме точно обратното, имаме течаща, навиваща се форма, която се променя, ходейки около нея... Това е обект, който не може да бъде възприет като единична картина от всяка перспектива. Трябва да предприемете пътешествие около обекта и през самия него. Точно както при Вавилонската кула, тя иска участие от самата публика.

В тези няколко изречения ни се казват доста неща. Първо ни се казва, че кулата е пирамида, което е тезата на Джейк Коци, върху която е изграден материала ми за 11.09. Че кулите са резонатори с платото в Гиза. Коц ги нарича „pillramids“ – от „pillar“ (колона) и „pyramid“ (пирамида). Това е факт за мен, но да го чуеш от архитект и то очевидно – посветен в тайното им вътрешно знание (ако не беше такъв нямаше да получи този проект въобще) е нещо различно.

Второ, разбираме, че това е специална структура, която е различна от всяка една различна перспектива. Невероятно новаторско. Смятах, че всяка една инсталация е различна от различна перспектива, но явно съм грешал. Това е първата в света. Що за претенциозни простотии без смисъл?! Колко самовлюбен трябва да си, за да правиш подобно твърдение за новаторство без всякакво покритие?

Истинското „второ“ е, че на практика архитекта подканя хората да видят структурата му и да имат някакъв вид контакт с нея. Той ги призовава да отидат да я видят, защото както казах вече сто пъти – те имат нужда от вашето внимание върху дейността им, защото вниманието е енергия. Те не правят паметниците си по средата на Сахара, правят ги в центъра на Лондон, защото там има кой да ги захрани, а в Сахара има само пясък и бавна смърт. Разбирате разликата вярвам.

Което ни води към трето, което е част от второ – че на практика има сравнение между инсталацията и Вавилонската кула, което вече е чисто окултна препратка, която е изпусната нарочно, за да ви каже нещо. Той в пряк текст ви казва, това, което аз ви казах във „второ“. Че точно както Вавилонската кула (която е един от ултимативните символи на илюминати), това има нужда от внимание. Защото ако не сте вие – няма магия. Simple as that.

И така – видяхме много и смея да твърдя – по-важните аспекти на олимпийския стадион и околностите му. T.е. – ритуалната площадка е разнищена.

Да преминем към разглеждането на самите ритуали.

 

 

Откриването

 

За артистичен директор на откриващата церемония в Стратфорд е избран режисьора Дани Бойл, по-известен на широката публика с филмите си „Трейнспотинг“ и взелият в близките години Оскар по загадъчни за мен причини – „Беднякът милионер“. Той е решил откриващата церемоня да се казва „Зелена и хубава земя“.

Стадионът ще бъде покрит и ще наподобява английските околности и като цяло се твърди, че ще бъде празник и глорификация на селските области около страната (?).

 

121

Бойл показва макет на това как ще изглежда повърхността на стадиона при откриването

 

 

Един от най-любопитните факти е, че възвишението в Гластанбъри ще бъде една от основните атракции в този макет.

 

122

 

Легендите и мистиката около това място са толкова много (особено във връзка с крал Артур), че е абсурдно да се впускам в подробности (преди малко споменах за НЛО-активността около Гластанбъри). Наскоро там бе открит мъртъв човека, който е бил дясната ръка на министър-председателя на Англия – Дейвид Камерън. Навярно ритуално убит.

Това, което ви трябва да знаете в момента е, че тази локация е основна пресечна точка в земната решетка.

 

123

Карта на енергийната решетка на Земята в околностите около Гластанбъри

 

 

Представляващото интерес за настоящото изследване е, че една от легендите около мястото е, че исус го е посетил заедно с йосиф ариматейски. Това може да се окаже важно поради опозицията христос/антихрист, на която те обичат да си играят и олелията сред християните, че антихриста може да се появи по време на Олимпиадата. Това е и връзка между концепцията за новия Йерусалим и Цион. Първоначалната духовна концепция за Цион не е тъждествена с Йерусалим, а е метафора за „дом“. От Уикипедия: „В Кабала, най-езотеричната препратка се прави относно Цион, бивайки духовната точка от която произхожда цялата реалност (...)“. Тази концепция беше метафорично imprint-ната отново наскоро с филма „Прометей“, в който хората трябваше да отидат до мястото на произхода, т.е. Цион, „първоначалният дом“. Легендата за Прометей разбира се е основната причина, която постоянно ни се бута в лицето, за да имаме Олимпийски игри в настоящия им вид, което превръща филма в резонатор със самите игри. Нека не забравяме също, че сюжета е с извънземна тематика и главната актриса се казваше „Елизабет“ (накрая те беше единствената, която оцеля).

Намирам за интересен и факта, че за музикалното оформление на откриващата церемония е наета техно-групата „Underworld“ („Подземен свят“), която работи с Дани Бойл още от времето на „Трейнспотинг“.

 

124 125

Дуото „Underworld“. Monarch symbolism much? Очевидната причина заради която са поканени е името им, което да бъде ползвано за магически резонанс – нищо повече. За тези, които не са направили връзката, в началото казах, че Аполон е едно от божествата, въртящи се около ОИ, а той е ангела на бездната, т.е. на „подземния свят“.

 

 

Бойл описва ангажимента на дуото като „последното парченце от пъзела“. Какво има предвид с това – не е ясно.

Включването на Гластанбъри в откриващата церемония дава индикации за някаква ритуална връзка между областите с висок интензитет на земни енергии във Великобритания. Това може да играе ролята на батерия, която да даде енергия на целия ритуал и да захрани портала.

По този повод... в началото обещах, че ще дам друга трактовка на олимпийските рингове.

Нека за миг си представим, че олимпийския символ е всъщност... портал или портали.

 

8 126

127 128

 

Горните снимки (и тези които следват) са няколко синхроничности, които ми се случиха по време на писането на този материал. Имаме пряка връзка с ОИ през 2008 г. в Пекин и образуването на портал с огън в „Смърфовете“. Самият „Stargate“също е под формата на ринг.

 

129

130

 

Който пък е прекарал седмици в игра на „Sonic“ (като мен :Р), знае, че таралежа минава през рингове и попада в други измерения през тях.

 

131

 

Подобен е и случая в някои от по-новите версии на „Super Mario“.

 

132

 

Super Mario“ сам по себе си не е за подценяване, защото във филмираната версия на тази игра имаме една от най-известните predictive programming-сцени с разрушените кули-близнаци в Ню Йорк (даже на 2-та секунда от клипа ще видите и светещото кълбо, което се видя на самия 11.09.). Дори не говорим за разрушение, а за частичното им стопяване в друга реалност (каквато е и моята теза).

 


Free Joomla Extensions

 

133

 

Намираме всички тези тезиси синхронично обединени в играта „Mario & Sonic at The Olympic Games“ и както виждате става дума за игрите в Пекин, където имахме символа с портала и огъня. Sonic и Mario преминават през портали на Олимпийските игри. Разбира се имаме и таз годишната версия:

 

134

 

След всички описани съвпадения си зададох въпроса дали потока от съзнание не ме води към дадена идея.

Интуицията определено ми казваше, че съм попаднал на нещо.

Нека видим дали можем да открием други доказателства в подкрепа на концепцията с портала.

В церемонията по откриването на ХХХ-те Олимпийски игри като доброволци ще участват 900 деца (пак 9) на възраст от 7 до 13 г. (забележете възрастта – пред-пубертетна, т.е. – девствена, чиста).

Самото откриване ще се състои на 27 юли (2 + 7 = 9) в 9 часа вечерта. Не забравяйте, че 27 юли е датата на атентата, в който през 1996 г. загиват 2-ма души (II/11) и 111 биват ранени. Вече обясних, че тези игри дават началото на Олимпийските игри като ритуални церемонии на илюминати. Игрите бяха проведени в Атланта, което е резонатор за Атлантида – Новата Атлантида! Този път имаме откриване на самите игри на 27 юли, в Лондон. Тук пък имаме концепция за Новия Цион. Виждате ли модела?

Откриването в Лондон ще бъде ознаменувано с удар по специално отлята за случая камбана, която по данни се явява и най-голямата действаща такава в Европа в момента и най-голямата правена от 200 години насам (11). Тя тежи 27 тона (2 + 7 = 9), което е точно 2 пъти (11) теглото на тази в Биг Бен (13,5 тона  1 + 3 + 5 = 9), и ще бъде закачена на единия край на стадиона. Камбаната е инкрустирана с реплика от „Бурята“ на Шекспир (която между другото получи нова холивудска екранизация преди 2 години (11) – времетраене – 111 мин.). Фразата е: „Не се страхувай – островът гъмжи от шумове, мелодии и звуци“.

Героят, който изрича този откъс е Калибан, странен хуманоид, който е рептилоидно-рибовидно същество.

Ето пълните реплики на Калибан – Трето действие, втора сцена:

 

Не се страхувай – островът гъмжи

от шумове, мелодии и звуци,

изпълващи слуха със сънна сладост

и винаги безвредни; много често

безбройни струнни инструменти бръмкат

приятно във ушите ми, а друг път

долавям гласове, които, даже

от дълъг сън току-що да съм станал,

приспиват ме отново; и във дрямка

пред мене облаците се открехват,

разкривайки съкровища, които

така готови са да се изсипят

отгоре ми, че аз през плач се моля

отново да заспя.

 

В „Бурята“ Калибан е чудовищно същество – полу-човек, полу-риба, полу-рептилия, което е резултат на потомството между неговата майка – вещицата Сикоракс и самия дявол. Изследователите на Шекспир също така твърдят, че „Caliban“ е анаграма за „cannibal“.

Разбирайки важността на камбаната и надписа по нея, започнах да се интересувам от всякакви важни камбани в популярната история на новото време.

Първото на което попаднах, беше „Камбаната на свободата“, която е традиционен символ на американската независимост. Понастоящем се намира във Филаделфия, Пенсилвания, но е направена в Лондон (!!!) през 1752 г. На нея е изписано: „Proclaim LIBERTY throughout all the land unto all the inhabitants thereof“.

 

135

„Камбаната на свободата“

 

 

Пукнатината по нея се появява още след като е бита за първи път и впоследствие е отливана поне още 2 пъти след това. В крайна сметка тя все се е пукала и накрая просто е оставена по този начин като исторически артефакт важен за прехвалената история на САЩ. Това е една от камбаните бита на 8 юли 1776 г. при прочитането на Декларацията на Независимостта, същата година, в която официално е основан ордена на илюминати. Когато открих това ми светна лампичка в главата, защото подписването на Декларацията на Независимостта е било знак за всички Висши Аз, с който се дава началото на Края на Играта. Постулатът, че „всички хора са равни“ маркира последния етап на навлизането на извънземната философия на Земята, която е проектирана като планета за едновременно инкарниращи се Висши Аз с идеята именно да не сме равни, защото именно това създава огромната палитра от преживявания, които не могат да бъдат преживени никъде другаде в галактиката. Това превръща САЩ в машата за разпространяването на тази философия. Ето защо днес САЩ е модел за подражание на почти цялото земно кълбо, защото там се корени зародиша на извънземната визия за тази планета и нейното последователизиране.

На този етап си помислих: „ако камбанен звън е дал началото на всичко това, то е много логично камбанен звън да го завърши или да бележи следващия му етап.

После разбрах за т. нар. руска „Цар камбана“, която се води и до днес, най-голямата в света със своите 200 тона. Тя не е действаща, но е още по-ранна и е излята през 1735 г. по поръчка на императрица Анна и до днес може да се види в Кремъл. Тя се счупва без никога да бъде бита.

 

136

 

Тук вече се спрях замалко и си зададох въпроса: каква е функцията на всички тези камбани? 2 важни камбани, които се счупват просто ей така? Предполагам хората, които са ги правили познават занаята си добре и не можем да сведем нещата до обикновена некадърност. Очевидно нещо друго става тук.

Дори самите нацисти са направили специална камбана за емблематичната Олимпиада през 1936 г. за която говорих толкова много в самото начало на този материал!

 

137

 

Впоследствие открих, че това е било и логото на самите игри през 1936 г.!

 

138

Логото с камбаната на 11-те Олимпийски игри в Берлин през 1936 г.

 

 

След това пък се сетих, че едно от най-секретните окултни оръжия на нацистите, чието предназначение и до ден днешен не е ясно, се казва „Камбаната“, която също е инкрустирана, доколкото знам с древни религиозни нордически символи.

 

139

 

Продължих с преследването на архетипа на камбаната и се сетих, че има филм „Братството на Камбаната“ от 70-та година. Макар във филма да няма нищо заслужаващо вниманието, то той поне ни казва, че тайните общества използват камбаната като част от техните ритуали. Всеки път когато се приеме нов член в ордена, се бие голяма камбана.

 

140

Кадър от филма

 

 

В тази връзка съм много любопитен дали олимпийската камбана ще се пропука при удара си. Поне натам сочи архетипа. Нещо винаги се дъни с този вид камбани. Нацистката камбана-оръжие също не е била завършена докрай, защото съюзниците са нахлули преди да бъде пусната в окончателно действие. Друго общо между тези камбани е, че всички те имат надпис върху тях. Само между другото – думата „bell“ („камбана“) етимологично идва от Beelzebub (Велзевул), който е най-неконтролируемия демон почитан в Близкия Изток. Ring a bell? :))

И така, защо камбаната е толкова важна?

Истината е, че с удрянето на камбаната се създава вибрация, която може да пропука границите на тази реалност и да отвори портал към друга, от която да влезе нещо. Затова и традиционно поставяме камбанка над врата – защото когато звънне, това означава, че нещо е влязло, че нещо е преминало – това са знания от миналото, които са останали в културата ни под формата на архетип. Нека се замислим – защо се бие камбана и кога? Когато има някакво събитие, т.е. – КОГАТО НЕЩО СЕ МАНИФЕСТИРА. Бие се и за да отмерва времето.

О, забравих ли да кажа какво имаше начело на фрегатата от 1000 лодки по Темза на ритуала с Глориана по време на диамантения юбилей? Лодка с камбани, която „проправяше пътя“ на другите лодки зад нея. Тези камбани са били специално излети за случая и най-голямата от тях е кръстена „Елизабет“. Те също са с надписи.

 

141


142

 

И откъде премина този честотен създател на портали?

 

80

През основния портал – Яхин и Воаз

 

 

И какво сложиха на Яхин и Воаз непосредствено след преминаването им?

 

143

5-те ринга, които символизират портал и символично – цветовете на дъгата (макар да не са 1 към 1, това е резонатор), която сама по себе си също е портал. Порталът бива маркиран с дъгата.

 

 

И – още веднъж – къде акостираха камбаните заедно с кралицата и Глориана?

 

90

На стълбите (на Яков) в Гринуич, където се измерва времето

 

 

Не знам дали виждате колко уникално свързано е всичко и колко е просто, когато можеш да виждаш. Опитвам се да го направя очевидно за вас.

Както сами видяхте, повече от ясно е, че тази огромна 27 тонна камбана с инкрустираната реплика на Калибан, е от особено значение за тях, най-вече заради вибрацията, която оказва въздействие на физическото тяло чрез ДНК и разбира се – на съзнанието като първоизточник на първото. Нейното биене ще imprint-не и самата фраза в тоналността й. Предполагам, че тази фраза има някакво алхимично значение за елита, но Шекспир е твърде криптиран за моя вкус, за да се занимавам с него. Знам само, че „Бурята“ е пълна с розенкройцерски принципи, което не е изненада предвид кой е бил Шекспир (Франсис Бейкън, който е написа и „Новата Атлантида“). Дани Бойл казва, че иска тази камбана да бъде чута сто години напред във времето, когато бъде бита. Второ неадекватно изказване в списъка на Бойл след превземката за „Underworld“. Това е и още една препратка към фактора „време“, отново намекващо за време-пространствен ритуал.

Разбира се за изработването на такова окултно устройство се искат на практика алхимични знания, точно съотношение на сплави, тяхната чистота и т.н. Дали ще имаме такава камбана на откриването на Олимпийските игри в Лондон? Дали тя ще има свойството да влияе върху ДНК, да отвори някакъв нефизически портал или и двете? Дали символично ще оповести новото време? Според мен е много, много вероятно.

На стадиона ще присъстват 80 000 хиляди зрители, които обаче ще бъдат забавлявани предварително с пред-откриващо шоу, което ще започне... 12 минути след 20 ч. – т.е. в 20:12 ч. Isn’t that just delightful? Много хора ще помислят това за чиста заигравка с годината, без да осъзнават, че това наистина е заигравка, но номерологична и с окултно значение. В комбинация с камбаната, очевидно тези 80 000 зрители ще бъдат главната цел на тези игри (запомнете това, то ще бъде важно след малко в predictive programming-частта на този материал). И в контекста на това, че тези 80 000 ще бъдат основна цел (както и всички пред малкия екран разбира се), нека видим с какво още ще бъде imprint-ната тази публика.

По информация на „The Telegraph, на откриването, в центъра на олимпийския стадион ще стои статуя висока малко над 24 м., която в момента е покрита с черен плащ. Засега изглежда, че статуята държи малък жезъл или пръчица. Организаторите на шоуто отказват да коментират повече, но Дани Бойл вече е казал, че цялото представление е вдъхновено от „Бурята“ на Шекспир, така че няма да е изненадващо ако статуята е на магьосника Просперо, както спекулират и самите медии. И тъй като с това се връщам на темата за „Бурята“, трябва да кажа, че единствената версия, която съм гледал на тази пиеса е под формата на филма на Питър Грийнуей „Книгите на Просперо“. Това е единственият филм в живота ми, който гледах в продължение на месец. Гледах по 10 минути през няколко дни, защото просто не можех да поема повече след десетата минута. Филмът протича в поетична форма и е визуална оргия, от която няма да зацепите абсолютно нищо, ако не сте чели самия Шекспир (какъвто е моя случай). Ако не ми вярвате, уверете се сами. С това искам да кажа, че произведението е писано на кодиран език за вътрешните нужди на тайните общества и не означава нищо за човек, който няма това знание. Фактът, че за откриването на Олимпиадата се избира точно този сюжет сам по себе си говори много.

 

144

Отляво надясно: Калибан, Миранда и Просперо

 

 

Предвид, че отсега е обявено, че пресъздаването на Гластанбъри ще има роля в откриването (а както вметнах – мястото е свързано с Крал Артур и компания) е интересно да се разсъждава и в посока на това, че статуята може да е на Мерлин.

Разбира се Мерлин и Просперо са архетип на „Магьосника“, който е първата карта от Голямата аркана в Таро.

 

145

 

Както виждате той държи своята магическа пръчица с дясната си ръка. В този ред на мисли ми е интересно какво ще има в ръката на статуята и в коя ръка ще е. Като първообраз на мъжкият принцип, магьосникът представлява този, който може да постига целите си чрез креативността, използвайки всички налични инструменти. Магьосникът символизира началото на нещо ново. Може да е начало на нова връзка, раждането на нова идея или финансова стратегия. Магьосникът е уверена в силите си персона, която знае границите на потенциала си. Магьосникът фокусира цялата си енергия върху задачите, които си е поставил. Всичко това съвпада с идеите за манифестация на НСР на тези игри. Картата понякога бива наричана и „Магът“, което пък е прякор даден на Джон Дий, за който е казано... (изненада-изненада), че е вдъхновил Шекспир за образа на магьосника Просперо в „Бурята“. Колкото повече проучвах въпроса, толкова повече ми ставаше ясно, че всичко това е свързано по някакъв начин с Елизабет I и Джон Дий или поне ще има някакво extract-ване на енергия от онова време. И докато пишех и разсъждавах върху това, от нищото попаднах на новина, че преди месец в Лондон е поставена опера за живота на Джон Дий, който според авторите е бил демонизиран от историята и чрез тази опера искат да отпразнуват личността и приноса му към английската история. Това вече бе твърде много за „просто съвпадение“.

Тези, които са се интересували, знаят че Дий е контактувал с ангел Уриел (поне така се е представило съществото) чрез Едуард Кели през който е канализиран т. нар. „енохов език“ или ангелски език. „Уриел“ определено ми звучи подобно на „Ариел“ – ефирния дух, част от сюжета на „Бурята“. Въобще, взаимовръзките с Дий са едни от най-очевидните намеци, че Олимпийските игри ще имат нещо общо с ритуалната магия, или поне с това, което елита вярва, че е магия, създавайки някакъв вид „буря“ над „острова“ (както казах, Британския остров ще бъде пресъздаден под формата на макет на площта на целия стадион). Предвид, че във всичките анализирани събития има препратки към фактора „време“, няма да се изненадам ако цялото нещо има смисъла и на някакъв окултен time travel-ритуал.

Както виждате всички са се навързали като оплетено кълбо прежда. И връзките продължават.

Ето малко информация от Уикипедия за картата „Магьосника“, която в нашия случай е архетип за Дий: „Някои го асоциират с Хермес, особено Хермес Трисмегист, синкретично египетско-гръцко божество, което е комбинация от Хермес и Тот, бог на Луната, знанието и писмото. В този смисъл „Магьосникът“ води „Глупака“ от първите стъпки извън пещерата на незрелостта в светлината на съзнанието, точно както Хермес води Персефона извън подземния свят всяка година.

Изида и Хермес са много важни в ритуалите на Тъмната страна и присъстват в почти всяка тяхна церемония, както можете да видите и от материала за 11.09.

Астрологичната кореспонденция на картата „Магьосника“ от Таро е с Меркурий. Разбира се аналога на Хермес в римската митология е... Меркурий – крилатия вестоносец на боговете, т.е. разбирайте – на богинята/Кралицата. Това от своя страна няма как да не направи в съзнанието ми директна синхронична връзка с британската група „Queen“ и нейния вокалист, Фреди Меркюри (Меркурий), който разбира се беше Монарх-роб и бе ритуално убит, както правят накрая с всичките си роби, когато станат излишни или неудобни. Ще бъде много забавно ако статуята на стадиона е негова с микрофон в ръка :))

Между другото астрологичния знак за Меркурий изглежда по този начин:

 

146

 

Директна, поне символична, кръстоска между Телец и Венера, която вече видяхме въплътена в сигила на Дий „Monas Hieroglypica“, който, както бе анализирано, прилича много на талисманите на самите игри:

 

111 107

 

А талисманите вървят по... дъга, което вече видяхте, че е промотирано чрез всякакви възможни клипове, защото явно иска да се набие в съзнанието на хората. Дъгата се асоциира често със stargate и ДНК, което също бе пояснено. Интересното е, че един от най-известните портрети на Елизабет Iсе казва „The Rainbow Portrait“:

 

147

На левия ръкав на кралицата виждаме образа на нейната господарка

 

 

А както бе споменато по-рано, един от прякорите на Елизабет I, е „Глориана“.

Както виждате връзките и синхроничностите с Елизабет и Дий са на множество равнища и могат да продължават до безкрай... Те не са умишлено търсени от мен, аз само ви ги посочвам, защото така се прави дизайна на един мега-ритуал – търсят се точно такива неща. Тези две фигури имат статуса на икони в тайните общества. И ако мислите, че сте чули всичко, подгответе се, защото не подозирате какво следва...

 

 

Закриването

 

Знаем много малко неща за закриването на игрите, защото самите ОИ още дори не са открити, че да има слухове около церемонията по приключването им, но именно с това събитие са свързани моите лични очаквания за някаква манифестация.

Знам само, че ще има някакъв човек, който е работил с Лейди Гага (ritual resonator), композитор писал музика за поредицата Джеймс Бонд (Dee resonator) и група, която се казва „New Order“ (New World Order resonator). Последното е просто in your face.

Най-важният аспект свързан със закриването, е че то ще бъде проведено на 12 август, което просто е последния пирон в аспекта „време“ на този ритуал наречен Олимпийски игри.

12 август е денят, в който биоритмите на Земята са в своята връхна точка. Това е денят, в който са били пиковете на Експеримента „Филаделфия“ и проекта Монтоук. Можете да прочетете повече подробности за това от 95 страница нататък в книгата. Накратко, това е най-магическата известна дата свързана с времето на тази планета изобщо. Ако се прави време-пространствен магически ритуал от някой, то той ще се направи на тази дата. Това подсказва манифестация именно на закриващата церемония, може би когато огъня бъде угасен. Сами видяхте колко архетипни препратки има към времето в тези ритуали. Дори самият Уенлок ни го казва :)

 

148

„Времето изтича“!

 

 

Денят след закриването на игрите (13 август) също е интересен, защото е ритуален ден, в който се почита богинята на магията Хеката, но спирам да спекулирам с това и преминавам по-нататък.

Предстои да разгледаме възможните манифестации на тези ритуали подсказани ни чрез predictive programming в медиите.

 

 

 

Какво може да се случи (predictive programming-аспекти)?

 

Следват различни и често – несвързани кохерентно помежду си (не е и нужно) примери от медията, които играят ролята на predictive programming за възможно разрушение на Лондон. Просто ще започна да ги изброявам с уговорката, че показвам само най-интересните за мен, а не непременно най-популярните. Защото те са буквално десетки и ако трябва да посочвам всичко, ще трябва да правя още една отделна тема със същия обем, което е невъзможно.

Започвам с най-дългия пример.

 

Doctor Who

 

Doctor Who“ е навярно най-известния британски сериал и най-дълго запазилия се във времето. Той датира още от 1963 г. и се прави и до днес.

Докторът е обвит в мистерия. Основното, което се знае за него от началото на сериала до сега е, че е на възраст от над 900 (земни) години и е ексцентричен извънземен пътешественик с невероятен интелект, който се бори с неправдите докато изследва времето и пространството с ненадеждната си, стара машина за пътуване във времето наречена „ВИОИВК“ или „ВОИК“ (съкратено от Времево и Относително Измерение в Космоса или на английски: TARDISTime And Relative Dimension(s) In Space).

 

149

 

Нейната вътрешност е много по-голяма от това, което се вижда отвън (това е характерен аспект и за вътрешността на НЛО), поради хронична неизправност, заклещила я във формата на полицейска телефонна кабина от 50-те години на миналия век в Англия.

Епизода, който представлява интерес за нас е, забележете... 11-ти от 2-ри сезон на сериала (11:11)! Той е излъчен през 2006 г. и носи заглавието: „Страхувай се от нея“ („Fear Her“ – сигурно от Кралицата :Р). Можете да си свалите тази серия от тракерите.

Как започва тя?

 

Камерата се спуска от небето, над една Лондонска улица. Спускайки се, в кадър влиза транспарант за Олимпийските игри, с надпис „Лондон 2012“.

 

150

 

След това бавно биваме вкарани в сюжета, който е следния:

Децата мистериозно изчезват от улиците, откъдето ще мине олимпийската факла.

Имаме типично Монарх-момиченце, чийто баща я е наранявал“ като малка. Детето има психични възможности, защото е обладано от извънземно (а защо е обладано? – защото преди това е било фрагментирано от баща си) и рисунките му оживяват. По-скоро – каквото нарисува – изчезва от физическия свят. В епизода се стига до момента, в който момиченцето започва да рисува олимпийския стадион в Стратфорд и всичките 80 000 човека на него изчезват на практика в друго измерение! Спомняте ли си, когато ви казах, че тези 80 000 на стадиона ще са главната цел! Ето ви го демонстрирано във филм. DoctorWho и спътниците му в този момент гледат репортажа по телевизията. Ето какво казват коментаторите:

 

Новините на ВВС 24. Церемонията по откриването на Олимпийските игри в Лондон напредва.
Атлетите излизат на стадиона. Всички те носят мечтите си. Всички са вложили много труд през годините...

Боже мой!Какво става тук? Тълпата се изпари. Всички изчезнаха.Хиляди хора току-що просто се изпариха,точно пред очите ми! Това е невъзможно!Над 80 хиляди зрители и 13 хиляди атлети... изчезнаха. Всички тези хора. Ужасно развитие на събитията...

 

151

Кадър от Doctor Who“ с репортажа от телевизията, който показва празния стадион с внезапно изчезналите хора

 

 

В този момент, на празния стадион в кадър виждаме обозначението К2“, което е 11:11.

 

152

 

Както вече съм казвал, Кроули смята числото 11 за олицетворение на самата магия. Той добавя буквата k“ към изписването на думата magic“, за да я разграничи от сценичния илюзионизъм, който на английски се нарича по същия начин (magic“). Добавяйки вибрацията на 11 към думата (защото k“ е 11-тата буква в английската азбука), той я подсилвал и променял изцяло (или поне такава била идеята му). Това е продиктувано и от идеята, че магическата дума абракадабра“ има 11 букви.

Да бъде поставен случайно подобен кадър с K2“ в точно този контекст на пространствена телепортация – клони към нулата. Имаме 80 000 изчезнали човека през портал и обозначението на портала с 11:11. Можете да срещнете подобен сценарий и във филма с младия Киану Рийвс Bill & Ted's Excellent Adventure“ (за феновете – във филма участва Джордж Карлин). Става дума за две момчета, които пътуват във времето, отново в кабина като тази на Doctor Who.

 

153

 

Кабината минава през време-пространството на място наречено K“.

 

154

Време-пространствения портал се отваря точно на 11-ката

 

 

Точно преди да се появи портала момчетата стоят пред K“, което всъщност е супермаркет и на вратите вдясно можете да видите КК“ (11:11).

 

155

 

През вратите KK“ на магазина K“ влиза жена, т.е. портите на портала 11:11 символично се отварят. След което се появява и истинския портал съпътстван от буря и светкавици.

Това е просто пример, как този мотив се ползва от Холивуд за да ви покаже, как феномена 11:11 е свързан с време-простравените портали.

Обратно на серията от Doctor Who.

Забележете също, че коментаторите казват 80 хиляди зрители и 13 хиляди атлети“, което е общо 93 000 човека или 93. Тези, които помнят добре материала ми за 11.09., знаят, че 93 е друго много важно магическо число за Кроули, защото е обърнато 39“, което пък е 3 х 13. Затова и имахме Полет 93 свързан с ритуала със СТЦ в Ню Йорк.

Има още два детайла във въпросната серия, които ще спомена. Първият е изпусната от главната героиня фраза, че: Малките деца са като терористи“, което е странно дори в контекста на филма. Напомням, че на самото откриване ще има 900 деца, които по някакъв начин могат да бъдат използвани в нещо.

Вторият детайл е, че по време на действието, капсулата-извънземен кораб, в която живее извънземното, което се бе вселило в детето, се нуждае от горещина, за да се изстреля в космоса. Но..., само горещина не е достатъчна, иска се и любов“ (според сюжета), затова главната героиня го мята в олимпийската факла, която минава през улицата точно в този момент, защото там „То“ ще получи любовта на хиляди, милиони и милиарди хора. Като оставим настрани простотиите, че факлата е заредена с любовта на милиарди, те ви казват в прав текст, че олимпийския огън има допълнителна характеристика и той не е обикновен огън. Той е зареден с енергията на милиарди – нещо, което обяснявам от самото начало на този анализ!

Както и да е. Серията свършва щастливо, защото все пак гледаме филм. Накрая на самата серия за Олимпийските игри (която пак казвам – е 11-та в сезона), когато двамата главни герои гледат зарята в небето за края на откриването на Олимпиадата в Лондон, имаме следния диалог:

 

– За какво мислиш Докторе?
– Нещо във въздуха. Нещо идва.
– Какво?

– Наближава буря.

 

Уверявам ви, че в случая Doctor Who не говори за дъжд и гръмотевици. Както видяхте по-горе, когато портала се отваря пред супермаркета K“ – също имаме буря. А от какво беше вдъхновено откриването на ОИ в Лондон? От Бурята“ на Шекспир! DoctorWho казва, че наближава БУРЯ докато гледа зарята по откриването на ОИ в Лондон през 2012 г. Сериалът е от 2006 г. Feel me?

По тази причина проявих интерес и гледах и следващите две серии (защото са с продължение), които се явяват финални за 2-ри сезон (това са епизоди 12 и 13). Те са за... извънземна инвазия на Земята идваща през... пространствен портал! Сюжет:

На Земята започват да се случват странни неща. На точно определени интервали, по цялата планета започват да се появяват неясни очертания, за които хората първоначално смятат, че са призраци.

 

156 157

 

За да съкратя малко историята, ще кажа, че се оказва, че тайната организация Torchwood (което е заглавието на spin-off сериал на Doctor Who“), която пази Земята от извънземно нашествие и контролира свръхестествените феномени на планетата, активира машина, която предизвиква сливане на измеренията. Малко Монтоук-история, мм? Torchwood се помещават в една от емблематичните за Лондон сгради One Canada Square“, която е основен финансов център и се намира в комплекса Canary Wharf. Ето как изглежда този небостъргач, който до 2010 г. беше най-високата постройка в Лондон:

 

158

Познахте ли я? Средната сграда с пирамидката отгоре бележи един от финансовите центрове на Лондон – One Canada Square“.

 

 

Извънземните преминават с несъзнателното съдействие на Torchwood. Разоръжавайки всички, те питат кой е лидера на Британската Империя. Един от героите казва, че няма понятие като Британска Империя“. И добавя: Все още не!

Напомням, че когато говорим за „Британска Империя“, имаме директен Джон Дий-резонатор.

След това диалога протича по следния начин:

 

Говорете с централните световни власти и наредете на света да се предаде.

Нямаме централни световни власти.

Сега вече имате. Ще говоря на всички световни честоти. Това предаване е за човешкия вид. Сайбърмен (името на извънземната раса) овладяват всяка една точка от планетата. Няма от какво да се страхувате. Сайбърмен ще премахнат страха. Сайбърмен ще премахнат половете и класите, цвета на кожата и вярванията. Ще станете идентични. Ще сте като нас.

 

На този момент вече се хилех с глас! Това е ЕДНО КЪМ ЕДНО с това, как НАИСТИНА стоят нещата и каква е ИСТИНСКАТА цел на извънземните – последователизиране на цялата Земя! Премахване на емоциите, премахване на множеството вярвания, на различните раси – това е идеята на НСР – И-Д-Е-Н-Т-И-Ч-Н-О-С-Т! Трансхуманизъм. Само това ще прекрати едновременните преживявания на планетата!

Точно това е и идеята на Олимпийските игри! ТОЧНО ТОВА! Знаменателно е, че сериите с извънземна инвазия се случват след серията за Олимпийските игри в сериала. Много е знаменателно!

Препоръчвам на всички тези три серии от Doctor Who“ – 11-та, 12-та и 13-та от 2-ри сезон. Повтарям – това е от 2006 г. Виждате сами колко време предварително те имат ясната идея за манифестациите, които гонят.

Продължавам с други predictive programming-примери.

 

 

Различни примери от медиите с масови разрушения в Лондон

 

Този аспект наистина може да бъде огромен по обем.

Общо взето най-открояващото се послание, което ще видите е, че Биг Бен, ще бъде разрушен и след малко ще наблегна на това по-подробно. (И като казах Биг Бен“, междувременно разбрах, че камбаните му също са се пукали множество пъти.)

Започвам с един интересен клип за Олимпиадите, който се казва The Best of Us“ и е точно 1 мин. без говор:

 


Free Joomla Extensions

 

Както виждате, в клипа има множество наблягания на едно око:

 

159 160

 

Един от най-интересните аспекти е, че Биг Бен е ритнат и наклонен, а стрелките показват комбинация 9-11!

 

161

 

Сюжетът на самия клип, както сте видели и сами, е че всички събират континентите под претекста, че игрите обединяват хората“, но на практика е защото се превръщаме в единен свят – типична НСР-пропаганда – това, което се опитвам да обясня през цялото време – целта на ОИ е да ви подготви за концепцията за НСР. В този клип ви се казва в прав текст, но вие го тълкувате в смисъла на любов, светлина, равенство и братство за целия свят“, което е само реклама и PR, а не истинската идея зад нещата.

 

162 163

 

Според някои изследователи пък картата „Combined Disasters“ от играта „Илюминати“ не показва кулата Гинза Уако, както съм коментирал тук, защото тя не беше разрушена след земетресението в Япония, а и времето посочено на циферблата не е „3:11“ или „11:3“, а е „11:2“, което пък е 11:11.

 

164

Според някои, кулата на картата е Биг Бен

 

 

Преди да подцените играта с карти „Илюминати“, не забравяйте, че самите илюминати играят игра. Ние всички играем Игра. Това е символично за самата ситуация. Много хора са забелязали, че хората на преден план носят същия цвят дрехи като 5-те цвята на символа с ринговете на Олимпийските игри.

На самото описание на картата пише, че може да се комбинират 2 трагедии. Дали с това символично се имат предвид взривовете в Лондон през 2005 г. или ще има 2 отделни трагедии на ОИ?

Нека подълбаем малко в темата за Биг Бен като цяло... Биг Бен е на практика „BEN-BEN“ от 11.09. (идете и си припомнете какво беше това). Който е чел „Документите Тера“ знае, че удвояването е репер за „най-висшето, най-голямото“, т.е. „Биг Бен“ е двоен „Бен“ – Бен Бен. Надявам се схващате логиката дори да не сте чели книгата. Биг Бен на практика е обелиск и има фалическа форма. Т.е., той репрезентира мъжката енергия и принцип. И какво означава „BEN-BEN“ според „Документите Тера“? „Секс“! Т.е. имаме индикатор за сексуален магически ритуал.

Евентуалното разрушение на Биг Бен би означавало, освен всичкия друг символизъм, че мъжката енергия е вече под тотален контрол и женската енергия на Кралицата е тотално доминираща, което предвещава и завръщането на самата Кралица на Орион в дългосрочен план. Предвид, че имаме 60 годишнина от управлението на земната й наместничка, това е много възможен и твърде символичен сценарий – разрушение в чест на женския доминиращ принцип в галактиката. Все пак очевидно е, че това е годината на почитането на богинята с цялото честване на юбилея и т.н., в чиято чест ще преминат и самите ОИ. Не забравяйте и египетско-римския ритуал изпълнен от Мадона на Супербол по-рано тази година. Така че не би било невероятно да очакваме още ритуали свързани с женската енергия. Не задължително индивидуално с жени, но по някакъв начин свързани с жени (макар че ако става дума за жертвоприношение, навярно ще е някое голямо име).

И какво имаме по този повод в медията напоследък? Засилени новини за Биг Бен.

Наскоро ни бе съобщено например, че върхът на Биг Бен вече отстои на половин метър от вертикалната линия. Наклонът е с 0,26 градуса или 33 см. Причината за това е процесът на пропадане на основите на часовниковата кула. Северната страна е потънала повече от южната, което е довело и до появата на наклон, който може да бъде забелязан с просто око. Специалистите любезно ни съобщават, че при такава скорост Биг Бен ще достигне наклона на знаменитата кула в Пиза – от 4 градуса, след 4000 години.

Що за селска новина е това? Първо имаме набутано в лицата ни числото 33, а след това ни казват, че след 4000 години кулата ще се наклони колкото Пиза. Не мисля, че дори най-големите и оптимистично настроени ню ейджъри смятат, че Земята ще съществува след 4000 години. Всъщност спорно е дали имаме дори само 4 години с този консуматорски темп. Т.е. това с 4000-те хиляди години е абсолютна простотия и основната цел на тази новина е да ви каже, че Биг Бен „пада“ малко по малко – това е лайтмотива. Разбирате ли как фино се прокарват идеи в подсъзнанието ви? Ако бъде взривен, някои хора биха си казали: „Е, той така или иначе беше тръгнал да пада, so...“!

И какво още по-шокиращо разбрах след като вече бях направил горните разсъждения? Че Биг Бен е преименуван на „Elizabeth Tower“!

Решението за преименуването е в чест на диамантения юбилей на кралицата и Британските власти обявиха, че прочутата часовникова кула на сградата на парламента в Лондон, известна като Биг Бен, е преименувана в чест на кралица Елизабет Втора.

Комисия към Камарата на общините оповести, че кулата ще носи официалното название „Елизабет тауър“ („Кула Елизабет“).

За присвояването на новото име се е водела кампания от депутати, подкрепена от премиера Дейвид Камерън и лидера на опозицията Ед Милибанд.

Камерън заяви, че новото име е „уместна почит към кралицата и нейната служба, отдадена на страната“.

Не разбирам за каква служба отдадена на страната става дума, но това е мой проблем. Важно е да разберете символа зад тази новина. Кралицата слага своя печат върху най-голямата марка на Лондон, която е и фалически символ. Т.е. – превземане и доминация на женския принцип, покоряване на мъжкото и евентуално неговото тотално разрушаване (ако нещо наистина се случи с Биг Бен). Това е типичен Орион и дори само това вече е частично изпълнение на ритуала.

 

164.1

Алтернативно лого за игрите. Нещо ще се случи с Биг Бен през 2012 г.?

 

 

Плаката за „Cars 2“ е интересен в тази светлина – самолет насочващ се към Биг Бен.

 

165

А Тауър Бридж отново е вдигнат до „W“-положение

 

166

Биг Бен пада след извънземна инвазия в анимационната версия на „The Avengers“

 

 

В трейлъра на „G.I. Joe: Retaliation“ пък (филма излиза догодина) имаме като highlight унищожението на цял Лондон:

 


Free Joomla Extensions

 

Интересен елемент от predictive programming-гледна точка, е също така и играта ZombiU“.

 

167

 

Сюжета хвърля играча в Лондон през 2012 г., където авария заразява цялото население и унищожава човечеството, превръщайки го в безмозъчни зомбита.

 


Free Joomla Extensions

 

Интересното в тази връзка е, че Дани Бойл, артистичния директор на откриващата церемония на ОИ, през 2002 г. направи филма „28 дни по-късно“, чийто сюжет се върти около зомбясването на Лондон след авария на еди-какво-си (I don’t really care).

По този повод имаме лого и на друга интересна игра, чието заглавие говори само по себе си:

 

167.1

 

Друга популярна история в интернет се върти около късното августовско издание на списание „Private Eye“ (отново идеята за „око“, което наблюдава), което коментира и анализира метежите, които се случват по това време през 2011 г. Темата на списанието няма НИЩО общо с Олимпиадата през 2012 г. Защо тогава имаме такава корица?

 

168

 

Защо заглавието на корицата е „Олимпийска репетиция“ и защо думите в балончето говорят за откриващата церемония като най-несполучливата на всички времена след като това издание няма нищо общо като съдържание с Олимпийските игри? Още едно скрито послание.

Друга подобна сцена откриваме във филма „2012“, който излезе през 2009 г. (2 + 9 = 11). Когато главният герой на Джон Кюсак търси карта в караваната докато се опитва да избяга от експлодиращ вулкан, първата карта, която намира се случва да е на Лондонското метро. Когато открива картата, той решава да я отвори цялата, макар да е ясно, че не е тази от която има нужда и няма време за това, защото караваната всеки момент ще пропадне в бездната.

 

169

 

Можете да си пуснете този откъс и да забележите как актьора държи картата така, че да можем ясно да видим, че това е карта на лондонското метро. Карта не се гледа по този начин. Това е умишлено поставена сцена, за да подчертае връзката между лондонското метро и годината 2012-та. Друг кадър от филма „2012“, който представлява интерес за нас, е този:

 

170

 

Репортаж по телевизията, който ни казва, че ХХХ Олимпийски игри са преустановени. По улиците виждаме метежи, бунтове и полиция.

Друг пример. Илюминатският филм „V for Vendetta“ е правен по комикс. В комикса няма никакво споменаване на химическа/биологическа атака в лондонското метро, но във филма има. Защо?

 

171

Заглавието на електронния вестник е: „Терористичен удар с биологично оръжие“ и имаме показано лондонското метро.

 

 

(Подобно на това, през септември 2003 г. службите по бедствията и лондонското метро взеха участие в „Операция Озирис“, което беше ситуационно учение и тест за техните ответни умения при биологична или химична атака в лондонското метро. Само 2 години по-късно се случи окултния ритуал 777 за който писах. Защо я бяха нарекли „Операция Озирис“? Що за неподходящо име? Това окултно име, на окултната групировка, която стои зад всичко това. Символи!)

Разбира се най-известната сцена от „V for Vendetta“ е взривяването на Биг Бен и английския парламент (което е поредната заявка, че нещо може да се случи с часовниковата кула). Защото когато бъде взривен парламента, ще трябва да установите НОВ такъв. Ново управление, нов ред – Нов Светове Ред. Get it?

 

172

Кадър от „V for Vendetta“

 

 

Друга връзка свързана със сгради, която изскочи докато писах този материал, бе една 30 секундна реклама на „Adidas“ предназначена за британския пазар. В него главното действащо лице е една от любимите атлетки на англичаните – Джесика Енис (наричана „златното момиче“).

 


Free Joomla Extensions

 

Само за 30 сек. успяхте да видите imprint на портрета на Елизабет II, на лъвче (Сириус) и най-важното – рухването на две сгради близнаци, навяващи 11.09.-архетипи. Точно тук е момента да поднеса и гвоздея на програмата, който е свързан с новия небостъргач-обелиск с пирамидална форма в Лондон, за който може би сами сте чули, защото доколкото разбрах е имало репортаж в новините по повод това, че е най-високата сграда в Европа към момента. Става дума за сградата наричана „The Shard“. Тя се намира доста близо до Тауър Бридж и даже се вижда на някои от по-горните снимки, които съм сложил в частта за ритуала по Темза с Глориана. Ето я и нея в пълния й блясък:

 

173

Разгледайте добре тази снимка

 

 

А сега вижте египетския йероглиф за Сириус:

 

174

 

Както виждате в първата снимка липсва само звездата. Може би тя е символично представена от 5-те ринга, които вече са закачени на Тауър Бридж, който е в непосредствена близост до „The Shard“:

 

175

143

 

Веднага става ясно, че „The Shard“ е доста важна сграда за тях, не само заради формата си, но и защото е завършена в годината на диамантения юбилей.

Да си призная не знаех какво означава думата „shard“, а речника, който съм инсталирал на компютъра ми не даваше особено адекватни идеи, затова попитах познат, който отдавна живее в англоезична страна. Той също не бе сигурен, но пък намери точната етимология, която според мен е въплътена в идеята за сградата. Излиза, че „shard“ има значението на „notch“, което пък означава „V-образен прорез“. V“ разбира се е обърнато „Л“, което е символа на Атлантида.

 

176

Л“-то с кръгче отгоре наистина е символа на Атлантида и оттук е частичния произход на пирамидата с окото, която е толкова важна за елита. Това не е просто символ ползван за сериала „Stargate Atlantis“, но в момента няма да задълбавам в това, с обещанието, че със сигурност ще го направя в бъдеще. Засега, за нуждите на тази статия, просто приемете, че „Л“ е символ на Атлантида.

 

 

Определението на „shard“ като глагол обаче, е още по-интересно: „да се разпаднеш на късчета, обикновено в резултат от удар или експлозия“. Това е много любопитно в контекста на казаното досега, че най-вероятно отново ще имаме ритуално символично разрушение на някоя емблематична сграда. След още ровене и аналогии, моя познат откри, че „shard“ означава образно още и: „един от много независими и структурно идентични виртуални светове“, както и (в същия контекст): „да разделиш на няколко свята и да установиш свят от Един“.

Всичко това вече звучи много по-близко до идеята, която се разглежда в тази статия.

В същото време попаднах случайно на един блогър в мрежата с името Майкъл, който направи просто абсолютно ГЕНИАЛНОТО наблюдение, че „The Shard“ е новата кула-близнак (mirroring) на „The Freedom Tower“ в Манхатън, Ню Йорк!

 

177

 

Това формира новите Яхин и Воаз на НСР, а Аталантическия океан между тях се превръща в gateway/stargate и Новата Атлантида!

 

4

 

Това е право в целта, много резонира с мен и го приемам за факт на лично ниво. За съжаление човек, който не е навътре в материята не може да оцени значението на това откритие и то няма да има такъв wow-ефект.

И двете сгради са най-високите в своя ареал – „The Freedom Tower“ в Америка със своите 1776 фута (което е 541 м., а „1776“ е умишлено избрано, защото е годината на основаване на ордена на илюминати) и „The Shard“ в Европа със своите 1016 фута (309 м.) и 11 000 стъклени панела. Сбора на футовете дава 30 (ХХХ), а сбора на метрите 22 (2 х 11). За тези, които не се сещат какво е „The Freedom Tower“, това е небостъргача, който в момента още се строи (и ще бъде завършен през декември тази година) на мястото на разрушените кули-близнаци в Ню Йорк. Писал съм за него в края на частта за 11.09. в статията ми за трите ритуала. И двете сгради са pillramid-и според терминологията на Коц.

Изида е т. нар „Stella Maris“ или „Звездата на морето“. Самата дума „Mary“ („Мария“) има своя корен в „mar“, което разбира се означава „море“. Така че в случая буквално имаме тези две нови колони стоящи от двете страни на „Висшата жрица“ – Атлантическия океан или Новата Атлантида. Схемата е запазена – двата основни центъра в света – Лондон и Ню Йорк са стълбовете Яхин и Воаз.

 

74

Висшата жрица в Таро, архетип на Изида.

 

 

Майкъл прави и по-нататъшната връзка с филма от 2006 г. „Superman Returns“. В него злодея-милиардер Лекс Лутор (който е архетипа за елита) използва едно откраднато парче кристал (основното значение на думата „shard“ е „парче“, „отломък“), за да създаде изцяло нова земна маса в Атлантическия океан (гледайте филма за подробности).

 

178

Лутор държи „The Shard“

 

 

Новият континент се разраства все повече и заплашва да унищожи Метрополис (символ на Манхатън, Ню Йорк).

 

179 180

Новата Атлантида на елита в Атлантическия океан, която се разраства все повече и в крайна сметка потапя САЩ и северната част на Южна Америка

 

 

Супермен поема цялата земна маса на плещите си и я отнася в небето и извън планетата.

 

181

 

Той влиза в архетипната роля на Атлас (както и по-рано във филма показано на долната картинка) – титана, който носи света на раменете си.

 

182

183

 

Майкъл прави малката техническа грешка, че титана Атлас е син на Посейдон, който е краля на Атлантида според фолклора, правейки по този начин връзката между този факт и нашата тема за Новата Атлантида. Това обаче не е точно така и син на Посейдон е друг Атлас – същинския първи крал на Атлантида. Атлас (титана) обаче, е брат на... Прометей! Откъдето имаме и нашия резонатор с Олимпийските игри.

Имайте предвид, че и Атлас (елемент вода), и Прометей (елемент огън) са важни за елита и можете да видите възвеличаването и на двата персонажа на Рокфелер център в Манхатън.

 

10

184

 

Това е малко страничен пример как нещата биват казвани на публиката със символи. Ако човек имаше пряк достъп до подсъзнанието си по всяко време, той щеше да навързва всички тези символи постоянно и в реално време, без значение, колко отдалечени в хронология са идвали отделните парченца от пъзела. Тогава щяхте ясно да виждате как сте мамени легално, защото това ви се показва право в лицето.

Нататък.

През август 2008 г. BBC излъчва серия от програми наречени „Spooks: Code 9“, чийто сюжет е ядрена атака на олимпийския стадион през 2012 г. В две сцени имаме кадър с всевиждащото око, а нека не затваряме очите си и за факта, че имаме „9“ в заглавието. Шоуто е spin-off на сериала за MI-5 „Spooks“, който доколкото знам от години се излъчва по БНТ под заглавието „Фантоми“. Но защо „код 9“? Думата „код“ предполага, че се съобщава някакво тайно послание. Посланието е, че събитията, които са тема на сюжета, са предвидени да се случат в истинския свят.

 

185

Ядрен взрив в близост до Биг Бен

 

 

В първи епизод на сериала, един от героите заявява, че са му нужни 330 минути (5 часа и половина), за да намери убиеца на своя колега. Защо 5 часа и половина? Защо биха ти били нужни точно 5 часа и половина, за да намериш някого?

Защото 5 часа и половина е равно на 330 минути, а това е препратка към числото 33 (3 х 11). Правейки такива препратки, тайните общества съобщават за себе си, предават съобщение, което те са длъжни да предадат, защото, това е легалния начин по който те могат да кажат какви са техните планове без да нарушават правилата на Играта. Дейвид Уолстънкрофт, създателя на „Spooks: Code 9“, написа две книги, които съдържат символа с окото, на своите корици. Говорено е много за този символ покрай темите за проект Монарх.

 

   186 187

 

Междувременно Ню Ейджа на НСР е впрегнал всички сили и разпространява безподобни простотии като тази (отворете и прочетете набързо), за да повярвате и спомогнете ритуала като отдавате енергия в тази посока. Защото те наистина търсят някакъв вид активация. И по този повод какво е мотото на рекламата на Кока-Кола, която в момента мернах, че се върти по телевизиите? „Следвай ритъма на Лондон!

Т.е.? „Прикачи се към тази честота“, за да бъдеш донор, за да подхраниш целия този егрегор, hype-a около него и всичко, което те искат да се случи.

Следващото шокиращо доказателство идва от официален подробен документ от 2010 г. на фондация Рокфелер, който илюстрира хипотетични бъдещи бедствия с препоръки правителствата да действат спешно, за да предотвратят тяхното случване. Говори се и за налагането на НСР като следствие от тези събития. Това, което много ме учуди обаче е, че документа говори в минало време, а е от 2010 г. Т.е. говори се за дати и събития, които дори днес още не са настъпили хронологично, но в минало време, така сякаш вече са се случили, или някой е сигурен, че ще се случат! Така например, през 2010 г. се говори как Олимпийските игри в Лондон през 2012-та са взели 13 000 жертви (ако помните това е броя на атлетите на игрите обявен в сериала „Doctor Who“) и как това било последвано от 40 000 жертви при земетресение в Индонезия и цунами, което почти не затрило Никарагуа! Повтарям, това е официален документ, на официална и уважавана институция каквато е фондация Рокфелер! Можете да проверите сами документа на стр. 34.

Предвид това, не е учудващо, че за химна на ОИ в Лондон е избрана песента „Survival“ („Оцеляване“) на групата „Muse“. Момчетата пунтират твърде много „Queen“, но като цяло тази песен е единственото търпимо преживяване свързано с тези игри за мен.

 


Free Joomla Extensions

 

Забележете първите кадри на клипа. Първо се започва от паметника на Нике, където беше направен ритуала с концерта по повод диамантения юбилей, после ви показват спирка на лондонското метро, после „Окото“, Биг Бен и Тауър Бридж. Все места, за които говорих толкова много досега и също така предполагаемите места, срещу които може да бъде извършен фалшив атентат.

Какви могат да бъдат евентуалните цели?

Биг Бен, лондонското метро (докато пишех разбрах че има линия на метрото наречена „Jubilee line“, която би била резонатор с диамантения юбилей), олимпийския стадион (най-вероятно), парламента, „Окото“, O2 Arena и т.н. Поне това ни е подсказано чрез медията, но винаги помнете, че това може да бъде и подвеждащо и умишлено imprint-вано.

Преди да преминем към финалната права имаме още една спирка.

 

 

„Евро 2012“

 

Когато започваше Европейското по футбол, знаех, че няма как 2 подобни спортни събития от подобен калибър като първенството и Олимпийските игри да са в една година и да не са свързани по някакъв начин, затова с интерес наблюдавах церемониите около него. В тази тема говоря за ОИ, но никога не забравяйте, че това на практика важи за ВСИЧКИ спортни събития. Целта им е сходна. Освен всичко друго, на ОИ имаме и футболна дисциплина, което също е връзка.

 

Забелязах първата синхроничност още на откриването, на което имаше множество увесени... камбани!

 

188

189

 

Непосредствено преди финала Испания – Италия пък, в Киев имаше концерт на Елтън Джон и „Queen с новия им вокалист. Това беше втората връзка предвид, че Елтън Джон пя на големия концерт на диамантения юбилей, а „Queen“ са резонатор със самата кралица.

По принцип, когато говорим за футбол, трябва да сме наясно, че имаме 22 играча на полето, по 11 за всеки отбор, на което както и да гледам, си е 11:11-схема. Това води до дадени предпоставки.

Самото закриване беше доста постно и окото ми не забеляза нищо интересно, но за сметка на това имаше медиен скандал няколко дни преди края на първенството.

Немските телевизии ARD и ZDF се оплакаха, че UEFA манипулира зрителите показвайки кадри на тъжни германски фенове, които не се случват в реално време. В конкретния случай говорим за кадър от полуфинала Германия – Италия. Когато италианците отбелязват втория гол в 36 мин. (3 + 6 = 9), на милиони зрители в Германия им е показано лицето на тъжна фенка, която плаче заради развоя на събитията.

 

190

 

Но както самата фенка казала на вестниците по-късно и както UEFA респективно потвърдила, кадъра всъщност е от момента, в който на стадиона звучал германския химн в началото на мача! Това е вторият случай, в който UEFA бива обвинявана за манипулиране на кадрите по време на първенство.

Защо си правя труда да коментирам всичко това?

Макар да няма голяма връзка със самите ОИ, този случай е много подходящ, за да илюстрирам как едно спортно събитие (каквото е ОИ) в комбинация с медията, може да играе ролята на психотронно оръжие.

Всичко това е свързано с няколко лични синхроничности, които трябва да разкажа, за да стане по-ясно.

Хората отдавна са забелязали загадъчната връзка между човека и неговото изображение. И до ден днешен в Родопите можете да срещнете възрастни хора, които не желаят да се снимат, нито пък да бъдат рисувани. Те смятат, че ако се случи нещо лошо с тяхната снимка – да изгори или да бъде скъсана – и с тях самите ще се случи нещастие. Със сигурност знаете и за прочутото индианско вярване, че когато бъдеш сниман, това взима част от душата ти. Всички тези неща не са случайни.

Много лечители и екстрасенси в наше време използват снимката на болния, за да поставят диагноза и дори да избавят страдащите от болести. Според най-разпространената хипотеза в мига на снимката върху лентата се запечатва не само изображението на човека, но и неговият енергиен поток. Т.е. снимката става свидетел. Но ето и следващия въпрос: по време на снимката човекът е бил здрав, а след година-две е заболял. Тогава как върху фотографията са се отразили измененията, които помагат на екстрасенса след няколко години да диагностицира заболяването и да разработи методика на лечение?

Това е така, защото фотографията не е източник на информация за човека, а ключът към този източник. В случая говорим за т. нар. всемирно енергийно поле. Фотографията не предава тази информация, но се явява ключ към „чекмеджето в паметта“ на тази гигантска енергийна „паяжина“. Чрез снимката екстрасенсите се включват към нея така, както компютърът ни въвежда в интернет. При това изображението за диагностика или предсказание трябва да бъде не обикновено, а такова, на което да се вижда погледа на човека. Именно очите откриват същността на човека, позволяват да се получи информация, свързана с нашата съдба. Затова и много от истинските екстрасенси отказват да бъдат публикувани във вестниците и списанията техни снимки, на които те гледат в обектива, тъй като не желаят да се разкриват пред всички хора, в чиито ръце ще попаднат техните изображения.

Учените и парапсхолозите полагат не малко усилия, за да разширят обема от знания в тази област. Любопитни опити са провели учените Степанов и Можайски. Те въздействали на водата със снимките на умрели и на живи хора. С помощта на специален анализ те установили, че водата, която заредили с енергията на снимките на живи хора силно се различавала от водата, която взаимодействала с мъртвите. Следователно с помощта на фотографията наистина може да се определи дали човекът е жив или мъртъв.

Американското индийско племе навахо пък, пази множество различни начини за лечение. Един от тях се основава на връзката между човека и неговото изображение. Лечителят-шаман рисува чертите на болния с цветен пясък. Разбира се, портретно сходство не се търси. След това лекарят разтрива тялото на пациента с такъв пясък. Така се постига идентичност, но не на външно, а на енергийно ниво. След това лечителят с помощта на специални ритуали пренася болестта на човека от него, върху неговото изображение и унищожава портрета.

Както сами виждате снимката е възможен инструмент за въздействие на енергийно ниво от древни времена насам. В миналото, когато не е имало фотоапарати, това се е правило по сходен начин и практиката на навахо е само един пример за това. С мой приятел-фотограф теоретизирахме, че днешните снимки правени с дигитален апарат, не могат да бъдат свидетел, защото на практика в тях няма реална енергетична информация – има само нули и единици. Според мен в това има известна истина, но за по-опитен екстрасенс не би трябвало да има значение, тъй като, както бе казано, снимката е само средство за включване в даден поток, тя не е самия поток. Ако например обаче тази снимка се изпринтира и сложи на машина за радионика, където човешкия фактор липсва – не съм сигурен дали това би проработило като надежден свидетел. Със сигурност е интересно да се експериментира в тази посока.

В този момент идва реда на разказа на същия този мой приятел, който преди доста години ми описа един експеримент на нацистите (което е интересно съвпадение предвид, че повода за разказването на всичко това е снимката на германската фенка). Няма да се учудя ако той е бил проведен през емблематичната 1936 г., но за съжаление той не помни подробности.

По време на футболен мач се поставяли камери насочени към агитките на футболните отбори, които да запечатват момента на екстаз при голови положения или момента на изблик на емоции при гол. Така направените снимки улавят и запечатват емоционалното състояние на големи групи от хора, които в дадения момент синхронно излъчват огромна енергия в една посока. От така направените снимки в последствие те трансформират тази енергия. Как не знам, но я използват като източник на постоянна такава и чрез методи на усилване са в състояние да я изпращат в други посоки и за други цели. Като най-важното е, че тя се явява като носител за много дълго време.

Подобна техника използват и духовни водачи като се подготвят предварително и запечатват определено послание към аудиторията и тези снимки после се разпространяват като лечебни или въздействащи в зависимост от посланието, което е запечатано в момента на снимането.

Това което аз изживях лично:

Снимах една сватба на младоженци, които преди подписването се събраха в църквата. Всички – кумовете, младоженците и родителите бяха на един подиум пред събралите се богомолци в църквата. В момента, в който пастора призова да пожелаят нещо хубаво на младоженците и да ги благословят, всички станаха прави с насочени напред ръце и започнаха да изговарят определени заучени молитви със затворени очи. Тази енергия беше предназначена за младите. В този момент аз също бях на подиума и снимах събралите се. Изведнъж почувствах нещо невероятно – пулса ми сигурно се качи до 150, получих сърцебиене и целия се зачервих. Почти не можеше да се стои срещу тази енергия. След като направих няколко снимки не издържах и излязох от църквата, буквално изхвърчах оттам. Имах чувството, че ще експлодирам. После показах снимките на няколко човека, без да им разказвам подробности и те не желаеха да ги гледат много и искаха да се обърнат. Енергията беше запечатана в снимката.

Макар всичко казано досега да е тривиално окултно знание, известно на почти всеки един от вас, мисля, че по-голяма част от хората не си дават сметка за масовото прилагане на тези принципи. А това се прави от... телевизията. И тъй като телевизията се държи от „знаете-кой“, това означава, че те могат да генерират дадена емоция в точно определен момент за техните нужди, които винаги са ритуални. Историята с Европейското по футбол е само един пример за това. Освен това тази енергия може да се складира в астрала и да бъде ползвана чрез канализиране в друг момент от линейното време. Например – за събитие като Олимпийските игри.

С тези примери просто ви подсказвам колко широко приложение имат спортните събития по принцип. Не е цел на този материал да забива в тази посока, това просто беше пример, който ми се стори интересен за добавка във връзка с всичко друго, което се опитвам да обясня.

Последният и най-важен аспект на това Европейско първенство е една негова реклама, която се явява и музикален клип. Има множество странности около това видео.

На първо място, то постоянно се сваля от youtube (предполагам заради авторски права) и беше доста трудно да го издиря. Така и не успях в крайна сметка – за целта ми помогна същия познат, който ми помогна и за значението на думата „shard“ (и на който благодаря публично). Качих видеото в профила на Издателството в youtube, защото към настоящия момент клипа го няма там сам по себе си. Ако междувременно клипът евентуално бъде свален от профила (а с това предполагам ще замине и целия профил на Издателството), можете да го откриете ако копирате в youtube: „ALERT! THE EURO 2012 SCARY CHINESE COMMERCIAL~PREDICTIVE PROGRAMMING?“. Това е единствения клип в youtube, който съдържа видеото, но е придружен с начален коментар. Самото видео там е с доста лошо качество и звук, докато моето е с HD-качество. Препоръчвам на всички да отделят 3:30 мин., за да гледат този клип. Ако има само един-единствен клип, който да изгледате от всички клипове в тази статия – това е той!

Няма да разберете нищо от самото пеене, защото то е на кантонски (странно предвид, че официалния език в Китай е мандарин), но доколкото разбрах песента е версия на руския военен и патриотичен марш „Прощаването на Славянката“ писан по време на Балканската война. Ето и самият клип:

 


Free Joomla Extensions

 

Да започнем по реда от голямото към детайла.

Ок, какво по дяволите беше това?!?

На първо място, доколкото разбирам, това е реклама на някаква китайската телевизия, която е предавала Евро 2012 в Китай. Анимацията на клипа е доста професионално направена, и това е ясно за всеки който разбира поне малко от това, тъй че някой се е тръшнал сериозно, само за да промотира Европейското в страна като Китай (и то в кантонската област, която хич не е голяма), където футбола изобщо не е национален спорт, какъвто е в Европа. Целевата група на този клип е само 70 милиона души, което на фона на 2 милиарден Китай е смешно, ако използвания език бе официалния – мандарин. Кантонски се говори предимно в Югоизточна Азия. И досега, не мога да си отговоря на въпроса защо един клип с подобен сюжет е пуснат в Китай (а не в Европа) и то на кантонски, където target-групата е доста малка, макар езика да е говорим и в Хонконг. За мен няма никакво разумно или неразумно обяснение за това.

Какво да кажем за меко казано странния сюжет на самия клип, който няма никаква връзка с домакините на първенството, а именно – Полша и Украйна? На него е показано всичко друго, но не и някаква референция към това къде се провежда първенството.

Сюжетът ни разкрива футболна среща между два отбора. Изпълнителят на песента е от „добрия“ отбор и се казва Hacken Lee.

 

191

 

Между другото изобщо не е ясно защо имаме два азиатски отбора, предвид, че говорим за Европейско първенство по футбол, но това са подробности. Името „Hacken Lee“ играе ролята на predictive programming-спусък за „Hackney Marshes“ и „Lee Valley Park“, които са тревни площи в Лондон. Както ще разберете сами при един бърз browse и двете области (втората съдържа първата в себе си) са част от Олимпийското село и под тях минава... метро. Числото „10“ на фланелката е един от пощенските кодове на областта „Hackney Marshes“.

Символите на самият клип са свързани повече с Олимпийските игри отколкото с Евро 2012.

Както несъмнено ви се е набило в лицето, най-често показвания обект във видеото е... Биг Бен, който очевидно е по средата на бойното поле.

 

192

 

А малко по-нататък имаме и поредното му унищожение представено в медията:

 

193

 

Клипът очевидно ни говори за военни действия на територията на Европа, тъй като виждаме големи европейски символи тънещи в разруха:

 

194

Биг Бен, Колизеума и Айфеловата кула са пострадали от бомбардировките на самолетите. Вляво виждаме кон на два крака, което е както резонатор с „Апокалипсиса“, така и поредната референция към фактора „време“, ако имаме предвид корицата на „Проектът Монтоук“.

 

 

В клипа виждаме, че Европа е във военно положение, навсякъде има жандармерия, танкове и други военни машини.

 

195 196

 

Имаме и директен резонатор към Олимпийските игри под формата на огнена факла:

 

197

 

Имаме и ритуалното „11“ в момента, в който „добрия отбор“ изравнява:

 

198

Комбинирано с думата „now“, т.е. – закотвяне на тази честота СЕГА!

 

 

В даден момент, армията става част от самата „битка“ на терена...

 

199

 

..., а ракета хвърчи към самия стадион, което е по-скоро стадиона в Стратфорд...

 

200

 

Тук има един интересен момент. Топките използвани за Евро 2012 са на Adidas и се казват „Tango 12“ или „T12“ за по-кратко.

 

201

 

Много любопитно съвпадение е, че „T12“ е името на ракета за масово поразяване произвеждана във Великобритания. Ето как изглежда тя:

 

202

 

Има известна прилика с тази, която поразява стадиона, мм?

Следва кулминацията. Зад добрия и лошия отбор застава архетипно същество. Зад добрите има лъв, зад лошите змия. Метафоричен сблъсък между Империите Орион и Сириус.

 

203 204

205

 

Тогава, на стадиона се спуска нещо като дъга, която дава сили на главния герой, подобно на двата талисмана Уенлок и Мандевил от клипа за историята на създаването им.

 

206 207

 

Впоследствие имаме разрушение на самия стадион отдолу (навярно поставени взривове в метрото под стадиона):

 

208 209

 

Къде другаде сте виждали това наскоро?

 


Free Joomla Extensions

 

Точно така... В трейлъра на „The Dark Knight Rises“. А кога е премиерата на този филм у нас?

На 27 юли – денят на откриването на Олимпийските игри! Красота!

Накрая „лъвчетата“ побеждават и клипа свършва.

Както сами видяхте този клип има всичко общо с Олимпийските игри в Лондон и евентуалната война, която ще пламне тогава, и нищо общо с Евро 2012. Дори самата песен е кавър версия на съветски химн писан за война! Това е predictive programming imprint-ване!

Нека видим дали имаме аргументи в полза на военния конфликт, чиято искра може да бъде дадена по време на събитията в Лондон.

 

 

Предсказания

 

Не обичам предсказания, защото разбирам прекрасно, че реалността не е закотвена към дадена времева линия, но предсказанията сами по себе си са архетипи и могат да ни кажат какви са различните възможности за манифестация в дадена времева линия.

Предсказанието на Паравичини

Преди вече половин година, мои познати от Испания ми разказаха за художника Бенджамин Солари Паравичини и неговите предсказания във връзка с Олимпиадата. Тогава настоящият проект беше много далече от всякакво начало и нямах възможност да се задълбоча в информацията. Това направих наскоро обаче, когато започнах да пиша по въпроса.

Паравичини е аржентински художник и скулптор роден в Буенос Айрес през 1898-та и починал през 1974 година. Той владеел психография или несъзнателно рисуване на картини и текстове, които предсказват бъдещето. Без да го знае, още в 30-те години на 20-ти век, той век рисува много неща, за които не би могъл и да подозира, например телевизора или Белка и Стрелка, летящи в Космоса. През 1936 г. рисунките и надписите на художника са се стрували странни и необичайни на много хора. В началото на века това се е смятало за странен маниер и стил на художника.

Едва много години по-късно, след като мистериозните истории, представени в рисунките започват да се сбъдват с невероятна точност, за Паравичини в Аржентина започват да говорят като за пророк, а днес рисунките му не изглеждат никак странно.

Повечето от предсказанията му можете да прочетете тук. Най-интересното лично за мен и това, което ме накара да взема по-сериозно Паравичини като цяло, е предсказанието му направено през 1949 г., когато той пророкува: „Жената ще загуби половата си привлекателност, ще измести мъжа от неговите задачи, ще поеме политиката, ще разпростре властта си до най-високите нива, ще бъде доминиращият фактор в света, но тя в края на дните ще унищожи света.

Това е 1 към 1 с това, което се опитва да постигне Империята Орион на Земята. Имайте предвид, че повечето „пророци“ и тем подобни, най-често са несъзнателни говорители на дадени извънземни фракции.

Както и да е, мина време, впоследствие разбрах, че и други хора са разбрали за този човек и всъщност напоследък темата е станала доста популярна в българския интернет. Дори има клип с български субтитри, който можете да гледате тук.

Макар в клипа да има някои пресилени и неточни от моя гледна точка неща, несъмнено сте разбрали, че това което представлява интерес за нас в момента е следната психография:

 

210

 

Текста на Паравичини към нея е следния:

Огън – глад – епидемии – смърт, повтаря кампанията на справедливостта, която се приближава към света, но въпреки това светът нито чува, нито вижда. Идва тъмнината на Дракона, който изглеждаше заспал. Идва ужаса на мечката, която симулираше любов и братство. Идва скромния демократ, който никога не беше (скромен) и идва с него бедността, той без подслон, и с тях. Всичките експлозии на разединението (разпадането). Идва тъмнината и после, светлината на Юга. И Кръста!

В клипа, който гледахте има възможно тълкувание на това предсказание. Аз не се наемам с подобна задача, защото би било bullshit. Никой не може да каже с какво реално кореспондират тези архетипи към настоящото положение на нещата.

Това, което представлява интерес за мен обаче, е фигурата по средата. Смятам за сравнително достоверно, че увитата змия е скулптурата на Аниш Капур, която е и тазгодишната версия на олимпийския котел. Опитах се да обясня колко е важен фактора „огън“ в цялата постановка. Фигурата държи факла и според клипа тя (фигурата) е метафора за смъртта, но изобщо няма да се учудя ако това е реално описание на статуята, която ще присъства на откриващата церемония, за която писах, че се очаква да бъде магьосника Просперо.

Накрая разбира се имаме камбаната... Дори преди толкова години той е доловил, че камбаната ще бъде важна и тя наистина е такава. Както виждате, дори е обозначил вибрацията, която излиза от нея. Нямам представа какво обозначава „J“-то на нея, само стискам палци да не е за „jesus“, хаха :)

Remote Viewing сесии

Доколкото знам, RemoteViewing-общността проявява засилен интерес към това, което може да се случи и всички са съгласни, че то има потенциала да се случи. Според последната ми информация всички са единодушни, че най-голямата заплаха за ОИ идва от летящ, въртящ се обект, който може да се оприличи на ракета или совалка.

211

Сесия на viewer, изобразяваща ракета като най-силно потенциалната заплаха за Олимпийските игри в Лондон

 

 

За всички, които се интересуват от данните на хората, които работят по тези координати, можете да разгледате техния форум и рисунки тук. Проектът се казва „Moondown“ и ще видите, че е разработен на няколко етапа (респективно – в няколко фази и теми в самия форум) и дори не е завършен докрай.

Последното, което ще разгледам е има ли данни за някаква военна активност около тези игри и дали можем да свържем кантонския клип от Евро 2012 и данните на viewer-ите с нещо в реалността.

 

 

 

Милитаризацията около Олимпийските игри в Лондон

 

Всички игри след тези в Атланта през 1996 г. (на 100-годишнината, след които казах, че всичко се променя), съдържат силен военен компонент в себе си. Лондон ще се явява апогея на този фактор със своите над 13 000 полицаи. Това е повече огнева мощ отколкото Англия имаше в Афганистан. Какво се случва тук? Това не са Олимпийски игри, това е военна зона! Отгоре на всичко, британското Министерство на отбраната разположи зенитни ракети по покривите на жилищните сгради в Лондон, за да се предотврати заплахата от „въздушен терор“. Съгласно този проект, Министерството на отбраната издаде специална брошура, с която информира жителите на високите сгради в източната част на британската столица, че по време на игрите, на техните покриви ще се разполагат зенитни батареи, както и полицаи и офицери – общо по десет души на покрив. Хората са много недоволни от този план. Типично изказване на гражданин гласи: „Имаме халета с ракети на Темза, имаме безпилотни самолети способни да хвърлят бомби, навсякъде има военни, а персоналът е въоръжен с пистолети. С всичките тези оръжия, Олимпийските игри започнаха да приличат повече на събитие за сигурност, от колкото на спортно такова.

 

Много вярно.

The Telegraph“ пише, че не е ясно кой ще трябва да плаща разходите, свързани с дислокацията на ракетите от ПВО по покривите на къщите. Вероятно извънредните мерки за сигурност ще се плащат от самите данъкоплатци, което е върха на наглостта. Докато писах това ми казаха пък, че в Лондон отиват още 3500 войници и са докарали един боен кораб на английския флот клас „Разрушител“ (какъвто е бил Елдридж) от последно поколение.

Отгоре на всичко МОССАД наскоро помагаше на Лондон да опази игрите без атентат в симулационни действия, които винаги досега са били характерни и предвещаващи атентат, както беше на 11.09. и 07.07.!

Отделно, ще има още 1000 души търсещи бомби, още 1000 за всякакви други нарушения и т.н. И ако накрая атентат наистина има, какво ще кажат? Че ето видите ли колко полиция имаше и ДОРИ ТОВА не беше достатъчно! Ами какво можем да я направим по въпроса – следващият път ще я утроим! Проблем-реакция-решение! Както казах, има много теории за игрите в Лондон – че ще има кацане на извънземни или поне постановка на такова чрез „Син Лъч“, че ще има ядрена атака, но едно нещо е със сигурност. Тези хора се подготвят за атака! Това не е мирно събитие както се опитват да го промотират! Над 13 000 + полицаи! И въпреки това има репортажи като този, че сигурността всъщност е много ниска, защото те умишлено я държат такава! Те искат да допуснат „атентат“ и цялата им система за сигурност е направена така че да се издъни! В подкрепа на тази информация, мой познат ми съобщи за друга информация, която идва от различни източници и която говори за един възможен план за евакуация на Лондон и разположението на 200 000 пластмасови ковчега, всеки от който побира до 4 трупа. Ковчезите са същите като тези показани в предаването „Police State“ на Джеси Вентура за концентрационните лагери на FEMA в САЩ.

Линкът, който дадох към горната статия води към информация, която се появи наскоро в мрежата, и която описва предполагаемата работа под прикритие на лондонски журналист успял да се инфилтрира в охранителната фирма „G4S“ (може би най-голямата охранителна фирма в света), занимаваща се със сигурността на Олимпиадата (и респективно със сигурността вътре в самия олимпийски стадион). Скрит зад името „Лий Хейзълдийн“, журналистът твърди, че се е добрал до информация за план предвиждащ евакуацията на Лондон. Говори също така за самата охранителна фирма и за практически нулевото ниво на сигурност което предлага тя, напук на договора за $450 000 000, който „G4S“ е сключила за охраната на ОИ (това ще потвърдим малко по-долу с клипче и превод на интервю със същият човек, изнесено публично от новинарският канал RT).

Интервюто на Тони Гослинг (от сайта bilderberg.org) с лондонският журналист под прикритие предизвика фурор в интернет.

„Лий Хейзълдийн“ е журналист работещ за няколко важни лондонски медии по теми свързани с много сериозни събития, като такива от клас „red alert“ (ако някой от вас има интерес, може да се порови из лондонските новинарски агенции в клипове свързани със събития като атентатите в Мадрид или Ню Йорк, възможно е гласът му да бъде разпознат, защото във въпросното интервю говори със собственият си глас, без да е минаван през филтри и т.н.). Ето интервюто:

 


Free Joomla Extensions

 

В опит да пусне информацията по канал Channel 4 News, Хейзълдийн влиза в контакт с кореспондентът на вътрешните работи на Канал 4 Анди Дейвис. След като го изслушва, Дейвис отказва да разпространи информацията. На следващият ден Канал 4 публикува статия, в която представя фирмата „G4S“ като компетентна и заслужаваща доверие. В същото време обаче Дейвис изпраща e-mail до Лий, в който казва следното:

Има информационен чадър над този вид информация, никой няма да бъде заинтересован от това, за което говорите. (Имайки предвид големите новинарски и информационни медии имащи влияние в оформянето на общественото мнение.)

 

Следва малко информация за охранителната фирма „G4S“, за нулевите й мерки за сигурност, и начина, по който набира персонал за едно от най-значимите и масови събития за последните няколко години. Това, което следва да прочетете ще бъде потвърдено малко по-долу в превода на едно интервю със същият този журналист (но по време на работа във въпросната фирма), проведено по друг канал и чрез медия нямаща нищо общо с типа информация, която разглеждаме на този сайт. Тя потвърждава описаното дотук във връзка с крайно (даже нарочно) слабите мерки за сигурност.

 

Как се постъпва на работа в „G4S“? Логично е компания с размерите на „G4S“, сключила договор за 450 милиона щатски долара за охраната на игрите и стадиона, да набере екстра персонал за такова събитие.

Но как точно набира персонал въпросната фирма и изобщо какъв вид персонал набира? Според Хейзълдийн процедурата по подготовката на нови кадри специално за събитие с мащаба на едни ОИ в град като Лондон, е следната:

 

Когато постъпваш на работа в „G4S“ за охрана на Олимпийските игри, единственото, което трябва да направиш е да попълниш формуляр, в който заявяваш желанието си да работиш за G4S. По никакъв начин не бяха проверени нито моите лични данни, нито референциите отнасящи се към мен.

 

От думите на журналиста, става ясно, че работниците разполагат само с 2 дни обучение, което включва използването на телесен скенер (рентгенов апарат) за който журналистът казва, че: „се изключва напълно точно в час пик“. Тоест терористите трябва просто да вървят в права линия точно в час пик и единственото за което трябва да се притесняват е да не им изпадат експлозивите и патроните от джобовете и раниците... Смейте се, но така стоят нещата със сигурността на ОИ в Лондон!

Явно е стандартна процедура, работниците да тренират и като терористи в тези 2 дни, с които разполагат за обучение.

Хейзълдийн разказва, че по време на тренировките са ги карали да се преоблекат като терористи и са им дали истинско огнестрелно оръжие, което безпроблемно минавало незабелязано както през скенера, така и през детектора за метали. Друго, което добавя журналистът, е че малка част от охранителите говорят английски!
Той констатира:

Не ги тренират добре... прекалено са отворени към терористични атаки и не казвам това ей така... Бях свидетел на това как докато едни тренират, други търгуват с наркотици, а трети снимат с мобилните си телефони зоните за сигурност на стадиона. Голяма част от охранителите дори не говорят добре английски (защото са иранци и пакистанци). Голяма част от военния контингент включва войски на ООН, има много американски и германски военни части разположени в Лондон.

Международни войски в Лондон? Тези да не би да чакат нещо с международни мащаби?

 

По време на тренировките имаше хора, които не са на работа в „G4S“, но въпреки това носеха униформи на фирмата, също така имаше и случаи на кражби на униформи.

 

Най-потресаващата информация, която предоставя журналистът инкогнито, е за планът за евакуация на Лондон и за това как охранителите от „G4S“ ще са начело на евакуационният план откъм стадиона:

 

Изглежда говореха напълно сериозно. Продължиха да говорят с часове за евакуационният план, а на самата тренировка по контрол със скенера отделиха едва половин час.

 

Журналистът говори и за това, че е предвидено по време на самите игри, в Лондон да се инсталират още 100 000 войници, които: „би трябвало да бъдат достатъчно за провеждането на масова евакуация.

Друга информация потвърдена от Хейзълдийн (която вече споменах по-горе) е, че за Лондон са предвидени 200 000 пластмасови ковчега, побиращи до 4 тела, досущ като тези показани в предаването „Police State“ (свързано с концентрационните лагери на FEMA в САЩ) на бившият американски губернатор Джеси Вентура.

Хейзълдийн се пита: „за какво по дяволите им е на едни охранители минали 2 дни тренировка да знаят за това?

На охранителите е бил разяснен стратегическият полет на безпилотните самолети, които „ще охраняват“ от въздуха пространството над стадиона, като след това им е бил показан филм, показващ как същите тези самолети убиват цели групи хора във военни мисии в Афганистан.

В официална информация от телевизия RT Canal de Noticias (в youtube), виждаме кратко интервю с „Лий Хейзълдийн“, по време на работата си там:

 


Free Joomla Extensions

 

Забележете детайла на 0:23-0:28 сек. от клипчето, точно след изпълнителния директор на „G4S“... Не е никаква лъжа! Това, което журналистът инкогнито споменава: „голяма част от охранителите дори не говорят добре английски“, визирайки емигранти – е вярно! Видяхте ли кой стои зад скенера? Въпроса е само един – иранец или пакистанец? Нали уж медиите бълват, че Иран бил опасна държава с кървави планове за масово унищожение? Точно така, едното се връзва с другото, това с което медиите ви заливат е просто елемент от същият план, имащ за цел да „подготви терена“. После, ако нещо евентуално се случи, вината ще бъде хвърлена върху конкретен служител от тази национална група, ще кажат, че е бил таен агент на разузнаването на съответната държава – и войната срещу тази държава е в кърпа вързана!!! Обама дори вече направи изявление в тази посока!

 

212

Заповед на Обама с кодово название (внимание!) „Олимпийски игри“, която се състои в засилена атака върху компютърната система на Иран!

 

213

„Ако „Олимпийските игри“ се провалят“, казва той „няма да има никакво време за санкции и дипломация с Иран. Израел ще проведе стандартна военна атака, подбуждайки конфликт, който ще се разпростре в целия регион.“ – Източник: NewYorkTimes, 1 юни, 2012 г.

 

 

„Лий Хейзълдийн“ продължава да говори за слабото ниво на сигурност:

 

По време на тренировките поискаха от мен да се направя на терорист. Дадоха ми нож, истински пистолет и фалшиви експлозиви. Носих пистолета в чантата си, а оператора на скенера не го видя. Повторих същото няколко пъти, но всичко бе напразно. Операторът използва и ръчният детектор, но той бе загасен и затова не проработи.

Журналистът споделил с компанията своите притеснения, но срещнал като единствен отговор, че „това не е негова работа“ и никой не пожелал да му даде обяснение, което поражда известни притеснения във връзка с генералната схема.

„Хейзълдийн“ продължава:

 

Ако един човек носи оръжие и други 50 човека влезнат от различни входове, тогава на Олимпийските игри ще има 50 оръжия и това ще бъде кланица. Ако един терорист или една терористична организация решат да влезнат в инсталациите на Олимпийските игри, единственото което трябва да направят е да се наредят на входа...


Канал RT е телевизия, която набира огромна скорост и чиито рейтинг се умножи по 3 за последната година. Това е убежището на Джулиан Асандж, от чийто ефир той проведе последните интервюта с важни личности преди да бъде повторно арестуван. Заради позицията си, Канал RT е една от малкото телевизии, показващи нещата почти такива каквито са.

В случай, че нещо наистина се случи, „G4S“ ще каже „в криза сме, снабдявахме се от Китай“ (също както при скандала с една от компаниите-доставчици на оръжие на американската армия, която се оказа, че купува фалшиви компоненти за ракети и smart-оръжия от Китай). След което новинарските емисии ще бълват две седмици нон-стоп точно тези думи и на втория ден от третата седмица, никой няма да си спомня за друго, освен за ужаса от смъртта на 13 000 души. Така както диктува старата изтъркана схема, върхът на може би най-голямата охранителна фирма в света ще остане незасегнат, като пешкира ще оберат двама-трима от борда на директорите подготвяни за това години преди събитието (без директното им знание разбира се). Обществото на „обиращите пешкира“ се създава и подготвя по точно зададени координати и пси-профили. Тези хора биват избирани заради точно определени „качества на лидерство“ (разбирайте – сляпа мания за величие) и без тяхното участие, такива събития биха били невъзможни за изпълнение. Нещата стоят по подобен начин в цялата пирамидална схема на илюминати и модела обхваща всички видове институции.

 

Както видяхте от целия материал дотук, всичко върви към Трета световна война.

Лично за мен това е възможно най-непредпочитания вариант за кулминация на планетата, защото ще бъде свързан с много тежки (от чисто физическа страна) събития. България ще го издуха сериозно (както винаги на война досега), защото сме много близо до Иран, а нашите дупелизци вече са избрали САЩ за съюзник в подобен бъдещ конфликт, което не вярвам, че ще бъде правилния избор.

По-добре ще е до това да не се стига, защото ще бъде много неприятно за всички. Има по-леки и по-интересни варианти за случване, които бих предпочел. От друга страна съм наясно, че вече нещо трябва да се случи, защото така не може да продължава дълго. Което ни води към висшата перспектива на нещата...

 

 

 

Висша перспектива

 

Имам да кажа няколко неща, на няколко нива в тази заключителна глава.

Тъй като това е последния ми ритуален материал представен в подобна форма, ще ви издам и някои последни малки тайни. Ще започна от повърхността към дълбочината.

 

Сигурен съм, че след този материал много хора могат да си помислят, че съм против всякакви спортни изяви по принцип и веднага ще бъда класифициран като сухар от множеството :)

Макар да нямам никакво конкретно отношение към който и да вид спорт и да съм напълно безразличен при вида на топка, аз не твърдя, че не трябва да имаме световни спортни събития. Осъзнавам прекрасно, че спорта е възможност за изява и проявление на дадени качества, които много Висши Аз участващи в Играта искат да преживеят и усвоят. Това, което казвам обаче е, че можем да имаме такива, които да са изградени върху човешките аспекти на нещата, а не центрирани изцяло върху символичната, ритуална и окултна част, които в крайна сметка са едно и също. Истината, е че днес няма реално разбиране за миналото поради сляпото приемане на „традицията“. Ако има поне малко съзнателност, ще видите, че думата „спорт“ може да бъде използвана без да бъде предхождана от „олимпийски“. А като цяло спорта в днешно време се е превърнал в религия и с това много се прекалява. Хората се убиват заради спорта и визирам най-вече футбола. Това е поведение на любимци.

Традициите са тези, които ни доведоха до света, който виждате около себе си, защото те са от извънземен произход. В същото време, те са част от Играта, за която сме се съгласили предварително. Това не променя факта, че човешкият дух е подвеждан в такъв мащаб, че е време, тези които са готови и се намират в тази времева линия, да започнат да си задават въпроси относно „традицията“ и нейните истински корени и значения.

Тъй като писах всичко това 2 седмици и нещо, навлязох много дълбоко в енергетиката му и с изненада открих, че засега потока на нещата не клонят към драстична физическа манифестация, и сякаш по-скоро се разминават към настоящия момент. Което означава, че или има „битка“ (тя не е това, което си представяте), или нещата не вървят добре в конкретния случай за определената фракция на Тъмната страна, или че тази битка вече е загубена. Това не означава непременно, че е изгубена от Светли, по-скоро означава обратното. Това също така не означава, че енергетиката около нещата не е тежка. Тя има своите същи качества и те са доста тъмни по природа. Просто са пасивни, не са живи, не са канализирани и няма възможност за някакво пряко въздействие. Това е като подготвен експлозив заложен в някоя сграда. Той е поставен на място и е готов. Потенциала е там, но без активиращо устройство той е безобиден, той е безполезно парче химия. Докато се потапях в този поток едно доста тъмно същество ме забеляза и въобще не беше доволно, че се озъртам наоколо. Кръжеше на тавана в стаята ми над компютъра, енергетиката стана доста тежка, но в крайна сметка трябваше да си обира крушите, защото беше безсилно. Не знам каква е точната причина нещата да се развиват по конкретния начин в момента, защото нямам пряка информация какво се случва във вътрешния свят на Тъмната полярност. Това може да се промени във всеки един момент, но към момента на публикуването на този текст нещата стоят по този начин.

Това, което казах току-що обаче е всъщност твърде повърхностно. С него искам да насоча вниманието ви към нещо доста по-дълбоко, което може да има практическа полза за вас, ако разберете истински какво ще се опитам да кажа до края.

Един ритуал не е успешен само ако има физическа манифестация, макар тя да се явява неговата връхна точка. Един ритуал винаги е успешен под някаква форма, защото той е проявление на съзнание (обикновено на множество съзнания обединени в поток). В този ред на мисли олимпийският ритуал вече е успешен само защото символите му са вкарани в колективното подсъзнателно. Оттук нататък всичко допълнително е бонус. Такъв тип ритуал задължително ще се манифестира в някоя реалност (без значение дали е нашата или не) просто заради естеството на самата си природа. В интерес на истината един материал като този има частично спомагателна функция, защото освен, че представя идеята, той я и подхранва. Това е нещо от което не може да се избяга поради дуалния принцип на самата трета плътност и затова няма нужда да се крие. Вината за това обаче не е моя. Вината е в хората и начините по които те интерпретират дадена информация и впоследствие я излъчват обратно в пространството. Част от механизма зад нещата е те да ви покажат символиката си и вие да започнете да й отдавате вниманието си. Няма значение от какъв тип ще е това внимание. Дали ще е в стил: „хайде да изобличим НСР!“, или: „о, страх ме е!“ – за тях е без значение. Именно затова трябва да разберете едно: това не е статия разнищваща „какво ще се случи“, а „как работи един окултен ритуал“! Различните възможности около „какво ще се случи“ (в смисъла на физическата манифестация на нещата) са необходима илюстрация при обяснението на един такъв ритуал. Ето защо аз се фокусирах на това чак в края, то не е моя основна теза, около която да градя изкуствени смисли.

Очевидно е, че информацията в интернет около това събитие стана твърде много (особено напоследък след разкритията на журналиста, за които говорих последно), сякаш те нарочно ви вкарват в дадена честота, за да започнете да захранвате егрегор. Искат да постигнат манифестация на база принципа с hype-а около самата 2012 г. – те инжектират пропагандата си в пространството под формата на образи до степен, че тя вече е абсолютно навсякъде и хората просто закотвят тази реалност, защото започват да вярват в нея много, много силно (по различни причини, за които пак казвам – за тях са без значение, защото те търсят краен резултат, а не придържане към „правилна“ причина). Това е много характерно поведение за тях.

Затова, когато осмисляте казаното в този материал, имайте предвид, че аз просто следвах потока на съзнание. И понеже още отсега усещам, че много хора нямат никаква идея какво се опитвам да обясня, тук предстои да кажа нещо много важно, затова се опитайте да го разберете (или по-скоро почувствате) добре.

Потокът на съзнание е обща характеристика както за измислицата, така и за документалистиката. Когато се отдадеш на потока на съзнанието, вече си нямаш вземане-даване с истина или измислица. Имаш си работа със система от модели, мисли и идеи. В известен смисъл, това позволява на човек да се издигне над поляризирания мисловен процес на делене на „правилно“ и „грешно“. Аз знам, затова и го казвам.

С различни примери се опитах да представя модели, а тези модели са РЕАЛНИ независимо дали имаме физическа кореспонденция или не, независимо колко абстрактна ви се струва по-голяма част от информацията или не. Затова не ме търсете ако нещо стане или не стане на тези игри. Те просто бяха инструмент за мен. За мен е без значение дали нещо ще стане или не. Да, имам предпочитания, но съм пределно наясно, че в крайна сметка нещо такова неминуемо ще се случи, защото знам твърде много за това как работи Играта.

С този текст, се опитах да ви прекарам отвъд обикновената конспиративна и окултна теория, демонстрирайки принцип чрез който реалността може да бъде манипулирана и от двете полярности (нищо, че в конкретния случай говорих за Тъмната). Ритуалът не може да излезе извън своята мисловна рамка. Той винаги ще бъде ограничен от това да стесни кръга от честотни проявления до едно единствено или до множество, но от една редица. Това е Играта. Това си остава и доста скопен окултизъм, защото е въртене в кръг, който може да продължава хиляди години, но дори след тях – пак си остава въртене в кръг, защото опита за контрол е винаги въртене в кръг. Всъщност целия окултизъм е скопен, но това е тема на бъдещите ми по-сериозни теми, които предстоят от този момент нататък.

Какво мога да кажа за край на конкретната тема?... Дори абсолютно нищо да не се случи на тези Олимпийски игри, то игрите сами по себе си са тържество на Тъмната страна и нейната религия, което си заслужаваше да се илюстрира само по себе си, защото има практична страна за всеки от вас, който може да я извлече за себе си.

Както се убедихте от този огромен материал (143 страници на Word при мен, и официално най-дългия, който съм писал досега), който се явява и своеобразен малък учебник, в тазгодишните ритуали покрай Олимпийските игри са вложени огромни усилия и пари и те ще искат да видят резултат. На лично ниво ми е трудно ми е да повярвам, че в края на краищата няма да има поне някакъв такъв. Наистина го намирам за малко вероятно предвид, че разбирам окултните механизми зад едно подобно събитие. Ще трябва да почакаме и да видим. Повтарям, че моите очаквания, не са свързани с моите интереси. Т.е. енергията ми не тече в тази посока. За някои от вас, това със сигурност е противоречие, но знам, че има и хора, които вече започват да ме разбират. Аз наблюдавам какво се случва и от това следва лично израстване. В позицията ми няма съдене, няма надежди и няма заемане на страна, което да води до агитация, което е проблема на повечето conspiracy researcher-и. Има виждане, има разбиране. Няма участие, няма съпричастие, няма въвличане. Има чисто знание. Да, на моменти има емоция, но тя е вътрешна.

Всичко това води до описание на ритуал, без да има ритуал. Рептилоидният мозък не участва в процеса, макар методите му на функциониране да са добре разбрани и изобличени.

 

С две думи – ще гледам откриването и закриването на игрите и ще ям сушени смокини :)

 

А ако междувременно се случи нещо интересно и направя нови интересни наблюдения – ще го отразявам на сайта. Чувствайте се поканени да споделяте с мен, какво сте видели вие самите :)

Peace out.

 

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 344 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8672685Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License