Какво се случва по света? (Япония, Либия, Египет, Румъния) Печат
Анализи - Кратки анализи
Написано от H.   
Понеделник, 28 Март 2011 12:49

 

worldcrisisПолучавам писма, в които хората ме питат какво според мен става по света. И докато намирам собствения си възглед върху световните събития за обективно маловажен не може да бъде отречено, че ситуацията става все по-активна и предстои развръзка.

Тези, които са придобили малко по-висше разбиране за естеството на нещата знаят, че това което виждаме на повърхността е само физическо отражение на това, което се случва на фините пластове на съществуване. Зад всяко едно събитие стои окултна причина а войните, конфликтите и катаклизмите са само физическия лост, по който тези енергии се манифестират на физическо ниво. И макар да нямам време да изследвам тези неща в дълбочина, защото вътрешното е винаги на първо място (особено сега когато външния ви свят и сигурност са застрашени изкуствено) ще нахвърлям няколко неща както ги виждам през собствената си перспектива.

Както казва Авторът на М5, чисто астрологично, навлизането на Уран в Овен носи със себе си тежката вибрация на Края на Играта. Дали това наистина е Началото на Края или просто всичко ще се издигне всичко на по-високо ниво на случване – едва ли някой може да каже. Конфигурацията предполага много насилие и бедствия.

 

 

Япония

 

Може би на първо място трябва да се разгледат нещата случващи се в страната на изгряващото слънце.

Предполагам за абсолютно всеки е ясно, че земетръсите там бяха причинени от HAARP (и подобни нему пръснати вече из цялата Земя) и тази страна беше срината с нивото на земята съвсем целенасочено (можете да видите излъчванията на комплекса в Аляска непосредствено преди земетресенията). Навярно бяха комбинирани множество инсталации и скаларни оръжия. Странни са и облаците заснети в Япония преди земетресението. Такива облаци обикновено са резултат от употребата на скаларното оръжие.

photoxpress_2883381

 

Това означава, че междуклановите войни сред илюминати достигат нови нива и преразпределението на света започва (както може да се забележи и по останалото, което става в света).

Ненавистта на европейските илюминати към Япония има своята окултна причина. Според Стюърт Суърдлоу, те искат да унищожат японските илюминати, които също жадуват за глобално господство. Японското кралско семейство, представено от Император Хирохито, винаги е било отхвърляно като незаконно от 13-те управляващи фамилии. Японците претендират, че са преки наследници на лемурийските чистокръвни рептилии.

Европейските илюминати претендират, че японските илюминати произхождат от по-нисши видове в драконианската йерархия. Тези по-нисши видове се смятали за работническа класа без никакво политическо влияние или въздействие. Европейските илюминати смятат също, че индианците от изтока са по-нисши видове в драконианската йерархия. 13-те управляващи фамилии считат светлата кожа и коса за характерни за Елита – отбраното общество.

На 17 януари, 1994 г. Япония изпраща сеизмично събитие до Калифорния. Точно година по-късно, на 17 януари 1995 г., градът Кобе в Япония е разрушен от земетресение. Кобе бе базата на японските центрове за производство на електромагнитни оръжия. Европейските илюминати не толерират дразнители. Унищожаването на Япония и нейните кралски фамилии ще продължава и занапред, като случващото се в момента е много голяма стъпка в тази посока. Имате ли представа от колко години императора на Япония не се е срещал с американски президент? Защо? И изобщо чувате ли нещо по новините в момента за статуса на императора? Не! Като се замислите чувате ли нещо за Япония освен едно-и-също? Чух подобни наблюдения от хора, които дори не се интересуват от конспирации. Обърнете внимание и ще видите, че всеки ден ви повтарят същите новини с нюанси. Нищо ново оттам, а почти само за това се говори. Събития като тези влизат в категорията ГЛОБАЛНИ ЖОКЕРИ. Те спомагат Играта да заработи на по-високи обороти и могат да се окажат ключови за развитието на земния план като цяло. Ако не друго, то запомнете едно нещо: когато наблюдавате театъра разиграващ се в 3-то измерение и някой иска да ви накара да обърнете внимание на нещо/някого, те ще насочат прожекторите в тази посока максимално. Тези, които са в светлината на прожекторите обаче НИКОГА не са тези, които трябва да наблюдавате. Ако искат от вас да наблюдавате субект Х, по-добре гледайте всичко друго, но не и Х! Това е основно правило. И тъй като цял свят в момента гледа натам, мисля че през това време ни отвличат вниманието от неща, които ще имат доста по-сериозно последствия. А именно – окончателното установяване на протоколите за въвеждането на НСР.

Какво може да се каже още за Япония... Нещата там са много по-зле отколкото медиите ви ги представят. Радиацията скоро ще замени въздуха, защото изтича толкова бързо (Уран е планетата, която управлява и радиацията), че не може да бъде овладяна с общоизвестните човешки технологии. Предполагам, че вече залива Америка и Канада. Водата и храната в Япония са абсолютно негодни и общо взето тези хора са обречени на бавна смърт. Нямам идея дали възстановяването там вече изобщо е възможно дори на теория. Още повече, че допълнителни трусове там навярно предстоят и Япония ще потъне цялата. Наблюденията в астрала показват много тъмна енергия около тези събития, което означава, че удара е координиран на много нива. Тази енергия е много деструктивна и от нея няма да произлезе нищо градивно. Особено вчера (25 март), усещах как просто се инжектира разрушение и кулминация, които да се проектират на земен план. Манифестацията няма да закъснее. Само мога да предполагам колко тъмни ритуали са били направени преди, по време и след събитията в Япония. Да не говорим, че случката там се разиграва точно 7 години след бомбардировките в Мадрид (което отново говори за ритуал).

Мисля че случващото се в Япония е много голяма крачка за Тъмната полярност и нещата никога няма да бъдат същите. Лично аз знам със сигурност, че правителството и императорското семейство са знаели, че този удар ще дойде. Въпреки това те избраха да останат там. Те знаят, че нещата са тежки и връщане назад няма.

Интересно е, че както Алекс Кулиър, така и Ед Деймс (а навярно и много други, за които не знам) са предсказали, че части (ако не цялата) Япония ще потъне и че това ще бъде предизвикано от световното правителство. Първият го е направил през 1995 г., вторият през 2005 г. Несбъдването на това събитие в уреченото от двамата време за мен е сигурен репер за това, че над времевите линии се извършва голяма манипулация, условия за което разбира се първоначално е създал проектът Монтоук. Кашата е толкова голяма и на толкова много равнища, че е почти невъзможно кълбото да бъде разплетено, защото когато включим всички извънземни интереси в картината и тяхната време-пространствена манипулация, разбирането става много трудно дори за вътрешен човек. Остава само спекулацията. Наясно съм, че играта с Япония е много по-дълбока и на много повече нива от проста междукланова борба вътре в елита. Само това обаче мога да предложа като информация.

Интересно е да се отбележи и че събитието в Япония е едно от многото, които е предсказано от т.нар. карти „Илюминати“, което се явява игра на карти създадена през 1995 г. Картите предричат неща като удара срещу Пентагона и СТЦ и много други.

illuminati_cards

 

Една от картите е следната:

illuminati_cards_7

 

Това е точно копие на часовниковата кула Уако, един от символите на Токио (която вече веднъж или два пъти е разрушавана от земетресение).

illuminati_cards_7_wako
wako_ginza

Още по-странно става, когато видим, че стрелките на часовника на картата са на 11 и 3. Това бе и датата, в която се разигра случката. 11.03.11 г. (илюминати обожават числото 11, както ще стане ясно в един материал, който подготвям от месеци и който ще публикувам скоро). Също така, това е карта номер 7 в тестето (7 години от бомбардировките в Мадрид). Заигравката с часовника, датата и часа е много характерна и за мен не е случайна, което отново говори за манипулация на самото време. Но няма да задълбавам в тази посока и ще продължа с другото събитие, с което еврейските платени телевизии ви заливат.

 

 

Либия

 

Какво по дяволите стана изведнъж там? Не е ли най-странното нещо на света?
Не помнете ли само как допреди месец Кадафи се срещаше с големите лидери и всички му целуваха ръка? Що за игра?

Кадафи е пионка на големите. Той просто вече не е нужен. Даже съм сигурен, че режима му бе изкуствено поддържан толкова десетилетия, за да може сега, в този момент той да бъде свален и това да послужи като катализатор на нещо много, много по-голямо. Което превръща настоящите събития в планирано – както е с всички ходове на тези хора. И то от години.

Няма да ви лъжа. Според мен това ще бъде реактива на Трета световна война. Ще засегне целия Близък Изток, както е предрекъл Нострадамус, а ние самите вероятно също ще бъдем прецакани, защото правителството ни е съставено от ходещи подлоги и отново ще заемем неправилната страна.
Иран и Израел само това чакат. След това ще пламне Сирия, Сомалия, Судан и т.н... Не е задължително да е в този ред. Ще бъде тежко. Няма да може да бъде избегнато обаче, защото това е основната стъпка към създаване на всеобщо правителство.

Либия е началото. Войната в Ирак започна на 19 март през 2003 г. Военните удари в Либия започнаха на 19 март 2011 г. Да виждате модел тук?
19 март е рождения ден на богинята на войната Минерва.

minerva-vedder-highsmith-d

Сигурен съм, че това е аналог на много по-древно божество, с много по-мистични корени с окултно значение за илюминати, но честно казано не намирам нужда да ровя в тази посока в момента.

Минерва е почитана сред масоните като има много ложи с това име. Заедно с Прометей тя е почитана от илюминати и техните разклонения на по-ниско ниво. 3тата степен на баварските илюминати се нарича „брат на Минерва“. После това е адаптирано и към ритуалите за инициация на Алистър Кроули.

Минерва е често използвана в символиката на правителството, военните и тайните общества. Например тя е на герба на щата Калифорния:

thegreatsealofcaliforniastate

Не е ли интересно, че из интернет се спекулира, че именно Калифорния ще бъде следващата, която ще бъде ударена от земетресение? Интересно ми е да видя развръзката на това!

Минерва също така се мъдри на най-високото военно отличие в САЩ, т. нар. „Medal of Honor“. Медалът представлява обърната петолъчка.

Съпътстващ атрибут на Минерва е совата, която е окултен символ и може да се види дори на банкнотата от 1 долар. Илюминати я почитат, защото тя може да вижда в тъмното, което за тях е много подходяща метафора за мъдрост и прозорливост – качества, които безспорно те самите притежават (макар тяхното да е по-скоро лукавост, а не мъдрост в същинския смисъл на думата от гледна точка на Баланса).

На 19 март е също така еврейският празник Пурим. Както казах, Ирак също бе нападнат на 19 март. Още по-интересното е, че на този празник евреите празнуват своята победа над древен Вавилон, който разбира се е в териториите на днешен Ирак. Какво невероятно съвпадение... Пурим е и деня, в който евреите биват насърчавани да вземат кърваво отмъщение над своите врагове.

Очевидно цялата акция в Либия в момента протича под щампата на тази енергетика и астрална йерархия, което няма да доведе до мир, а до колонизация и началото на много по-голям конфликт.

Още по-интересното е името на операцията, течаща в Либия. Нашите „приятели“ са я кръстили „Odyssey Dawn“, което нашите герои в България преведоха като „Зората на Одисеята“. Кой е Одисей и какво е правил той? Повечето от вас знаят сами. Името на операцията е много окултно и предвид историята на Одисей, разбирам, че това което започва сега, ще продължи много години и ще е свързано с много изпитания и проблеми за нас, обикновените хора. Освен това „dawn“ („зора“) е много ключова дума, която е част от много популярен слоган използван от илюминати и той е „the dawn of a new day“. Джордан Максуел има цяла лекция посветена на това, която можете да гледате тук:


Free Joomla Extensions

 

Общо взето всичко това потвърждава, че разрушението ще е на много нива, след което илюминати ще построят нова империя. Нещо повече – хората сами ще го поискат. В което се и състои тяхната магия. Развръзката предстои.

 

 

Египет и Румъния

 

Не знам колко от вас вече помнят (защото хората забравят много лесно и бързо, особено политическата игра), но преди да почне да се шуми около Либия и Япония, имаше бунтове за сменяне на правителството в Египет. Още щом чух това си знаех, че това е изкуствено създаден процес за отвличане на вниманието. Също така бях вътрешно убеден, че има връзка с приключенията на Раду Чинамар. Знам, че повечето от вас не знаят, но в 3-тата книга на Раду, сюжета е свързан с изследването на тунела в комплекса под планините Бучеджи, който води до Египет и по-специално под сфинкса там. Това може би ще е най-интересната книга от 4-те от това, което виждам. Скоро ще бъде преведена на английски и ще я прочета и ще видя дали съм бил прав. Така или иначе, 3-тата книга изследва реалностите в подземната камера под сфинкса в Египет (или някъде в областта).

misterul-din-egipt

Следва и интересното. Преди около 2 седмици си писахме с Питър Муун по някакви други поводи, защото отдавна не се бяхме чували. Оказа се, че той е имал същите подозрения относно случващото се в Египет и попитал Раду дали това което става там има общо с откритията за които става въпрос в 3-тата книга. Раду отговорил сухо „да“. След което изчезнал. Доколкото знам Питър няма връзка с него и до ден днешен. Какво става – нямам представа. Знам само, че играта е много голяма и знам, че по невероятно стечение на обстоятелствата аз съм наблюдател на тези събития и по един далечен начин – участник в тях. Цялата история около румънския комплекс дойде в интересно време – много динамично време. Неведнъж си мислех докато работехме върху книгата, че описаното в нея може да се окаже жокер, който ако падне на масата, може също да издигне Играта на изцяло ново ниво. В момента Румъния държи интересни карти. Още по-интересно стана когато познат ми сигнализира за коментар в интернет, че от месец в Google Earth няма актуални снимки на сфинкса. Проверката ми показа, че това е доста повече от месец. Не разбирам много от тези неща, затова ако някой има по-добра информация, нека каже.

Едно е сигурно – нещо става там и някой не иска вие да го виждате. Така или иначе обаче всичко се случва под земята (ако вече не е свършило), а бунтовете в Египет са просто поредното отклонение на вниманието (защото каквито и да са илюминати, една такава операция не може да се проведе абсолютно незабелязано).
В същото време синхроничностите около Румъния в моя живот продължават, което неизменно ме тика натам. От една страна попаднах на тази статия, която говори за окултната страна на президентските избори там (няма да я превежда, който разбрал – разбрал). От друга страна ми попадна и един друг интересен материал за румънски генерал, който е имал среща в гората с 2 рептилии, което за мен е крайно необичайно, но на практика не е. Необичайно е само на пръв поглед. Историята можете да прочетете тук.

Излезе интересна новина и в българската преса, която може да няма нищо общо с нещата, но може и да има. Дори да няма, за мен лично това е знак за самия мен, че нещо става така или иначе на някакво ниво. Знаете – вселената е холографска и трябва да се научим да виждаме във всичко, отражението на останалото.

Конкретната новина се отнася до разбиването на канал за антики във Видинско. Става дума за някакви непотребни антики от римско време, които могат да се намерят под път и над път навсякъде в страната. Едно конкретно нещо обаче грабна вниманието ми и това споменаването на село Арчар.

archar

 

Сега, знам от свой собствен източник, че под Арчар (който както виждате на картата по-горе е непосредствено до румънската граница) минава огромен тунел, който траките също са ползвали, но навярно е с атлантски или лемурийски произход. Дали този тунел е свързан по някакъв начин с нашата румънска история или не – не мога да кажа. Знам само че не е случайно (дори да е синхроничност лично за мен), че тази информация изскочи сега. Това трябва да насочи вниманието ни към нещо.

Друго странно, което чух за Румъния е, че ще пращат ракета на Луната. Румъния! Странно. Има ли връзка по някакъв начин със събитията описано от Раду. Може би да, може би не. Факт е обаче, че странни неща стават в тази страна, която се оказа доста по-окултна, отколкото изглежда на пръв поглед.

 

 

Изводи

 

Спрете да промивате мозъците с телевизия от всякакъв тип, защото нещата под повърхността са МНОГО по-различни от това, което ви се казва. Новините трябва да са началото, а не КРАЯ на вашите изследвания. Със знанията и информацията, която попада при мен на случаен принцип мога да си съставя не повече от 10% от това, което НАИСТИНА става по света и ви уверявам, че то е минимална част от това, което в действителност се случва. Телевизиите от седмици намилат едно и също относно 2-те основни събития, „които вълнуват света в момента“, което дава възможност на хиляди други, много по-важни събития като това например да останат незабелязани. Това е основната роля на медията, това е и основната роля на главните случващи се неща по света – да позволят на тези, които имат ИСТИНСКА власт да минат с 3 хода напред пред вас. Изключете шибаните телевизори! В момента е по-добре дори да слушате радио, отколкото да гледате телевизия! Интернет остава най-добрия източник на алтернативни новини ако знаете как да ги отсявате. Един добър сайт със сравнително алтернативна информация е www.rense.com който препоръчвам.

Няма конкретен съвет, който мога да ви дам. Ако има такъв, който да важи за повечето хора (никога нищо не важи за всички), то той е да не започвате нищо ново в скоро време, да не планирате дългосрочни пътувания или емиграция. Нещата през април ще са още по-зле (независимо от това какви новини ще достигнат до вас). Всичко се придвижва много бързо към развръзка, която няма да е приятна за никой от нас. Трудното ще е за тези, които оцелеят, а не за тези, които няма да успеят. Какъв ще бъде вашия избор зависи от вас. Нужно е да гледаме на нещата такива, каквито са, а не да чакате да бъдете телепортирани на безопасно за вас място от плеядианците, което НЯМА да стане. Светлите обожават да парадират с това, как могат да променят всичко, само изразявайки намерение за това. Ако бе така, нямаше да се стигне изобщо дотук, нали? Или ще се опитате да си самопробутате захаросаната пръчка, че ако не бяха Светлите досега да сме приключили като раса 101 пъти? И макар усилията на Светлите наистина да не остават без частични резултати, крайния резултат остава неизменен.

Тялото се страхува и носи със себе си паника на емоционалното тяло. Духът обаче знае, че времето наближава и е щастлив от това. Много напредналите сред вас наблюдават хаоса и упадъка. Никога не е имало събития от такъв мащаб на Земята от Атлантида насам. Когато Атлантида потънала, това била нова глава в развитието на Играта в 3-то измерение. Когато настоящата глава свърши, това навярно ще е края на нещо много голямо и началото на нещо изцяло различно. Няма НИЩО, което някой може да направи, за да промени хода на Играта, така както е предвиден от нейните създатели. Мисля че ще се комбинират няколко фактора. Ще има Трета световна, ще има катаклизми (и изкуствени и такива предизвикани от самата планета), а също така СИЛНО се надявам да има се разиграе и извънземната карта, поне частично, за което все още има изгледи.

Не обичам да пиша статии за „настоящите събития“ и няма да го правя повече, освен ако не стане нещо наистина драстично, което да заслужава внимание. Случки като тези, които са превзели новините в момента ще ПРОДЪЛЖАВАТ да се случват и не смятам, че си заслужава всяка една да бъде коментирана поотделно, защото всичко това са изкуствено създадени събития в потока от естественото случване на нещата съобразно Края на Играта. Опитвам се да опиша моделите зад нещата, за да можете да правите съответните наблюдения САМИ. Това е важно, защото така няма да отдавате силата си на външен източник, което ще ви даде адекватна позиция насред случващия се хаос. А той предстои, вярвайте ми. Къде ще бъдете и какво ще правите вие? Това са избори, които трябва да направите сами за себе си. Продължавайте да наблюдавате случващото се, правете това, каквото чувствате че трябва да правите без значение какво ви казват всички или какво ви казвам аз. Всичко е неутрално преживяване. Правете каквото желаете, но го подплатете с колкото се може повече информация, за да не се окажете затънали в блатото от страх, което изкуствено се разраства, губейки вашата собствена перспектива.

Ако нещата продължават да се развиват в настоящата посока (а нямам причина да мисля друго), първите 3 месеца на 2013 г. ще са много тежки. Самият аз не знам къде ще съм, дали ще оцелея или не. Да „не знам“ е ок за мен. Неизвестността не е страх за мен и нямам проблеми с това – напротив, прави нещата още по-интересни. Знам, че ще бъда там, където трябва да бъда и това ми е достатъчно. Някои строят бункери и укрепления. Това е валидно и е тяхното преживяване, не моето. Действате както ВИЕ намерите за добре, като отново казвам – преценявайте кои наистина сте, игнорирайки външните импланти страх, които се опитват постоянно да ви насаждат.

Желая на всички ви успех в тези времена, които сме избрали :)

 

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 263 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8728347Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License