Програмиране „Монарх“ – история, техники и приложения Печат
Статии - Контрол над съзнанието и програмиране
Написано от H.   
Четвъртък, 21 Юли 2011 19:47

 

0

Дълго време се чудех дали изобщо да отварям този въпрос по начина, по който смятам да го направя. Темата е много популярна на запад, но досега не е била представяна систематично и адекватно в България. Това е така по няколко причини. На първо място, предполагам, че българите попадали на тази информация или не са се задълбочили в нея, приемайки я за нещо далечно, несъзнавайки нейния магнитуд и значение за това как се формира световното обществено настроение днес (а оттук и собствения ни живот), или изобщо не са зацепили информацията по принцип. Което е разбираемо предвид, че това е цяла, невероятно комплексна наука (чиито корени не лежат в този свят) изплетена от тънкости, множество пластове и дълбоко окултни значения. И тъй като отскоро имам основания да смятам, че жертви на проекта съществуват и в нашата страна, без да маниернича излишно, предупреждавам че някои елементи, думи и детайли изложени в тази статия, могат да доведат до активация и непредвидени последици за хора преминали през този вид травма.

 

Колкото до останалите, чувствайте се също предупредени, защото материята е свързана с доста негативни аспекти, които въплъщават Тъмната страна в нейната чиста форма. Навлизам в темата защото цялата ни съвременна култура е белязана от това „нещо“ и това ще се засилва все повече и повече. А „нещото“ се нарича „проект Монарх“. И този материал е най-подробното, дълго и комплексно изследване в българската мрежа към днешна дата, което се опитва да обясни възможно най-просто (доколкото това изобщо е възможно) и детайлно множеството измерения на този проект. Допълнително към това, много детайли и взаимовръзки описани тук няма как да узнаете дори от интернет, защото съм открил и сглобил сам по различни методи, включително ОИТ. Препоръчвам дори на тези, които се запознати с материята да прочетат текста. Днес със сигурност ще научите нещо ново.

Имайте предвид, че темата не е представена по най-систематичния и линеен начин, защото все пак не съм тръгнал да пиша книга. Представям нещата, които съм открил с годините, малко или много повлиян от начина и последователността на моя собствен поток от мисли. Аз обаче знам за какво пиша и разбирам тематиката, което означава, че избраната последователност може да не е най-добрата за тези, които сега навлизат във въпроса. Това обаче е най-доброто което мога да дам за момента. По темата има да се каже толкова много, че няма начин това да стане в абсолютно стъпаловидна система. Ползвани са някои базови източници (споменати на края на статията), без които така или иначе няма как да се мине, защото пионерите трябва да се споменат. Двама човека ми помогнаха с превода на тези материали, за което им благодаря от сърце :)

Другото са мои преводи, допълнителни текстове и най-вече лични наблюдения, които може би ще ви бъдат най-интересни. Комбинирах толкова различни подходи, защото програмирането не е линеен процес и трудно може да се говори за него по линеен начин. Един въпрос повлича след себе си друг, той след себе си трети и понякога може да ви е трудно да си спомните откъде е почнало всичко. Имайте го предвид и не се отказвайте от текста. Връщайте се и четете отново и след известно време нещата ще започнат да се нареждат сами.


 

Въведение

Сред умелото разиграване на наивните народни маси, лежи едно от най-жестоките деяния, извършвани върху част от човешката раса. Форма на системен контрол над съзнанието и програмиране, които са се просмукали във всеки аспект на обществото от близо 50 години. За да се убедят в това, някои може да се нуждаят от ново преглеждане на предубедените си идеологии, отнасящи се до дуалистичната същност на човечеството.

Решаването на философският въпрос дали ние сме наследствено добри или наследствено лоши е равносилно на оформяне на възприемането ни за реалността; и по-специално на духовните вариации в рамките на уравнението, наречено живот.

Това тълкувание е потвърдено от разсекретените документи на американското правителство, от хора, някога свързани с американските интелектуални общности, от исторически писания, от изследователи с широки познания в контрола над съзнанието, от публикации на практикуващи доктори по психическо здраве, както и от интервюта, взети от оцелели, станали обект на твърде сложната форма на основан върху травма контрол на съзнанието, наречен „програмиране Монарх“.

Още едно предупреждение към тези, които знаят, че са оцелели (ако има такива сред вас) от интензивен и системен контрол над съзнанието и/или някаква форма на ритуално посегателство: в тази статия има много отключващи съзнанието моменти. Поради тази причина, ви препоръчвам да не я четете, освен ако нямате подходяща поддържаща система или ако имате напълно реинтегрирана персоналност. Тази статия ще разгледа произхода на програмирането Монарх и някои от неговите методи и символи.

Потретвам – този материал съдържа смущаващи факти, които могат да активират оцелели от тази програма!

Бяхте предупредени за това 3 пъти. Оттук нататък четете на ваша отговорност. Ако по някакъв начин усетите активиране или сменящо се настроение докато четете материала, ако тялото ви реагира странно, моментално се обградете с кафява светлина и спрете да четете. Продължете по-късно, когато сте напълно заземени и защитени.

Това е базовият материал без чието разбиране, следващите серии от статии няма как да бъдат схванати. Понеже това е базата, ще има някои досадни, дори за мен, детайли и подробности, през които няма как да не мина, защото смятам, че е хубаво да ги има като информационен архив в сайта. Затова бъдете търпеливи в процеса на четене. Малко вероятно е да прочетете цялата статия наведнъж, защото е дълга, тежка, а на моменти, по необходимост – досадна. Имайте предвид, че нещата, които трябва да бъдат казани и разбрани са много, за да успеете да разберете в по-голяма дълбочина същността на това, за което се говори. Символизма и значенията ще се разкриват на пластове и с времето с помощта на собствените ви наблюдения на съвременната популярна култура. Няма да успеете да видите цялата картина само от този материал, затова те ще бъдат множество във времето. Отделно, цялата картина не е ясна за никого, тъй че не очаквайте да се случат чудеса откъм запълването на липсващите дупки във вашето собствено разбиране. Това ще стане само частично. Материята изисква собствени проучвания и търсения. На мен самият ми отне около 3 години, за да започна да виждам и разбирам нещата. Гарантирам, че след няколко материала, схващането ви за съвременната култура ще стане далеч по-добро и най-вече задълбочено. В резултат на това ще последва преосмисляне на вашите собствени вкусове, интереси и стремежи.

Пожелавам на всички ви успех в разбирането на тази много комплексна тема.

 

1

 

 

Ужасно е човек внезапно да установи, че цял живот не е казвал друго освен истината.

 

Оскар Уайлд

 


Кратка история на контрола

Тайните религии на древен Египет, Индия, Вавилон и Рим са помогнали да се поставят основите на окултизма. Едно от най-ранните писания, които се отнасят към окултизма е египетската „Книга на Мъртвите“, съставена от ритуали, категорично описващи методи на изтезания и сплашване (за да създадат травма), използването на отвари (лекарства) и правенето на магии и хипноза, които в крайна сметка довеждат до пълното поробване на личността. През годините, това са били основните съставки на онази част от окултизма, която е известна като сатанизъм. През XIII век, римокатолическата църква увеличава и укрепва властта си из цяла Европа, посредством инквизицията. Сатанизмът се развива през този период на преследване, окопавайки се дълбоко под булото на различни окултни групи.

През 1776 г., баварския йезуит Адам Вайсхаупт бил упълномощен от династията Ротшилд да централизира мощното ядро на тайните религии, създавайки това, което обикновено е познато като илюминатите или „просветлените“. То е било обединение на мощни окултни потомствени фамилии, елитни тайни общества и влиятелни масонски братства, с общо желание да построят рамката на „Новия Световен Ред“. Привидната цел на тази утопия била да се роди всемирното щастие на човешката раса. Скритите им намерения обаче били постепенно да се повишава контрола върху масите и по този начин те да се превърнат в господари на планетата.

 

Англо-aлианса

До XIX век, Великобритания и Германия вече били известни като основните области под контрол на илюминатите. По тази причина, никак не е изненадващо, че началото на изследванията на поведенческата наука са поставени в Англия през 1882 г., докато повечето от ранните медицински и психиатрични техники за контролиране на съзнанието са инициирани в института „Кайзер Вилхелм“ в Германия. Институтът за човешките отношения „Тависток“ е бил основан през 1921 г., за да изучава „точката на пречупване“ на хората. Курт Левин, германски психолог, става директор на института през 1932 г., горе-долу по времето когато нацистка Германия разширява изследванията си в невропсихологията, парапсихологията и окултизма на няколко поколения.

Интересно, но между Англия и Германия започва все по-нарастваща обмяна на научни идеи, най-забележимо в областта на евгениката [(изучаването или вярването във възможността да се подобрят качествата на човешките видове или човешката популация чрез обезсърчаване репродукцията на хора, които имат генетични дефекти или се предполага, че са наследили нежелани белези (отрицателна евгеника) или чрез окуражаване репродукцията на хора, за които се предполага, че са наследили желани белези и отличителни черти (положителна евгеника)] – движението, отдадено на „подобряване“ на човешките видове, чрез контролиране на наследствените фактори при съвкупяването. Загадъчният съюз между двете страни бил споен отчасти с помощта на Златната Зора, окултно тайно общество, състоящо се от офицери с висок чин от нацистка страна и английската аристокрация. Висшият SS нацистки офицер Хайнрих Химлер, отговарял за научен проект, наречен Леберсборн, който включвал селективното раждане, отглеждане и осиновяване на деца, доста голяма част, от които – близнаци. Целта на програмата била да създаде супер-раса (ариани), която щяла да бъде абсолютно вярна на каузата на Третия райх (Новия Световен Ред).

Сега, трябва да сте наясно, че програмиране винаги е съществувало още от древните цивилизации като спомен от методите на Орион и Сириус, където програмирането е със статуса на религия. Респективно, този мисловен модел се е наследен от илюминатските фамилии, които имат свое вътрешно програмиране и доброволно подлагат себе си и децата си на това, тъй като извънземния ген при тях е голям фактор.

ХХ-ти век обаче е този, който превръща програмирането в наука в модерния смисъл на думата, където милиони обекти биват систематично наблюдавани, документирани и тествани. Навлизането на технологията (пак не без извънземна помощ) издига до съвсем различни измерения програмирането като процес и ефективност на Земята.


 

Началото на модерното програмиране в новото време

Едни от първите методологични изследвания на програмиране, базирано на травма, е направено от Йозеф Менгеле, доктор от нацистките концентрационни лагери. Първоначално той придобива лошата репутация на един от докторите на SS, които определят кои от пристигащите затворници да бъдат убити и кои насилствено да станат работници. Все пак, той е известен най-вече с извършването на чудовищни експерименти с хора от концентрационните лагери, включително и деца, заради което Менгеле е наречен „Ангелът на смъртта“.

 

2

Йозеф Менгеле (1935 г.)

 

Менгеле е известен със садистичните си експерименти, особено с близнаци. Като част от неговата работа, която рядко се споменава, е изучаването на контрола над съзнанието. Голяма част от неговите изследвания са конфискувани от Съюзническите сили през Втората световна война и към настоящия момент са засекретени.

Д-р Грийн (фалшивото име, което Менгеле получава след като е транспортиран да работи в САЩ по линия на операция Кламер): най-важният програматор, на който може да се даде прозвището „бащата на проект Монарх“, бе Йозеф Менгеле, бивш лекар от концентрационните лагери. Хиляди от програмираните в проект Монарх роби в САЩ са програмирани от д-р Грийн.“ (Fritz Springmeier, The Illuminati Formula to Create a Mind Control Slave)

Д-р Йозеф Менгеле от Аушвиц беше главният разработчик на проектите за контрол над съзнанието базирани на травма – MK-ULTRA и Монарх – за ЦРУ. Менгеле и приблизително 5 000 други високопоставени нацисти бяха тайно преместени в САЩ и Южна Америка след Втората световна война чрез операция Кламер. Нацистите продължиха своята работа по програмирането на съзнанието и по ракетни технологии в секретни подземни военни бази. Единственото нещо, което ни бе казано, беше за разработването на ракетни технологии с помощта на бивши нацистки „звезди“ като Вернер фон Браун. Убийците и мъчителите на невинни хора бяха тайно укривани, но усилено работеха в американските подземни военни бази, които постепенно станаха дом на хиляди и хиляди отвлечени от улицата американски деца (около 1 милион годишно) и поставени в клетки с железни решетки, скупчени една върху друга от пода до тавана като част от „обучението“. Тези деца щяха да бъдат използвани за усъвършенстване на технологиите на Менгеле. Избрани деца (поне онези, които бяха оцелели след „обучението“) биваха програмирани и ставаха роби, които се използваха за хиляди различни предназначения: от секс роби до извършители на убийства. Съществена част от децата, които бяха определяни като употребени, бяха изклани умишлено пред (и от) другите деца, за да травматизират селектираните за „обучение“ и да ги приведат в тотално подчинение.“ (Ken Adachi, Mind Control the Ultimate Terror)

Изследванията на Менгеле послужили като база за тайната и нелегална програма на ЦРУ за изследване на хора, наречена MK-ULTRA.

Освен скритите хирургични експерименти, извършвани във всеки концентрационен лагер, някои от децата са били подлагани на внушително количество електрошокове. Много от тях не са преживели тези брутални действия.

Едновременно с това се извършвали и процедури по „промиване на мозъци“ в Дахау, където хората били подлагани на хипноза и третирани с халюциногенната субстанция мескалин.

По време на войната, паралелно изследване на поведението било водено и от д-р Джордж Естабрукс от университета Колгейт. Неговата връзка с армията, ЦРУ, ФБР и други агенции остава забулено в тайна. Въпреки това, Естабрук от време на време се „изплъзвал“ и дискутирал работата си, включваща създаването на хипно-програмирани куриери и хипнотично-подвластни раздвоени личности.

След Втората Световна Война, Американският отдел за отбрана тайно внесъл в щатите през Южна Америка и Ватикана, много от висшите учени и шпиони на нацистка Германия и фашистка Италия. Кодовото име на операцията била операция „Кламер“, известна на английски като „OperationPaperclip“. Едно от най-видните открития на САЩ бил германския генерал Райнхард Гелен. Хитлеристки началник на разузнаването срещу Русия. При пристигането си във Вашингтон, окръг Колумбия през 1945 г., Гелен провежда продължителна среща с президента Труман, генерал Уилям „Лудия Бил“ Донован, директор на Офиса за Стратегически Действия (ОСД) и Алън Дълес, който по-късно ще стане директор на ЦРУ. Целта на техните разтройващи мозъка сесии била да реорганизира номиналните операции на Американската интелигенция, трансформирайки я във високо ефективна тайна организация. Кулминацията на усилията им ражда Централната Разузнавателна Група през 1946 г., преименувана в Централно Разузнавателно Управление (ЦРУ) през 1947 г.

 

Райнхард Гелен имал и силно влияние при създаването на Националния Съвет за Сигурност, от който произхожда и Акта за Национална Сигурност от 1947 г. Този конкретен законодателен акт бил осъществен, за да защити прекалено големият брой незаконни държавни дейности, включително нелегални програми за контрол върху съзнанието.


 

Развитието на проекта MK-ULTRA

След твърдото установяване на ЦРУ и Съвета за Национална Сигурност, Флота поставил началото на първата от серия промиващи мозъка програми, през есента на 1947 г. Проект „Бъбрене“ (Chatter) бил развит в отговор на руския „успех“, чрез използването на „серуми на истината“. Тази обосновка била използвана просто като прикритие, ако се наложело да се разкрие програмата. Изследванията се фокусирали на идентификация и тестване на такива лекарства за употреба при провеждане на разпити и набиране на агенти. Проектът бил официално прекратен през 1953 г.

ЦРУ решило да разшири усилията си в областта на модификация на поведението, започвайки проект „Синя птица“, одобрен от директора Алън Дълес през 1950 г. Неговите цели били да: открие средство за трениране на персонала, с цел предотвратяване на неоторизирано извличане на информация от него, чрез прилагането на известни средства; изследва възможността за контрол на индивида, чрез прилагане на специални техники за разпит; изследва повишаването на паметта и установи защитни средства за предпазване персонала на агенцията от вражески контрол.

През август 1951 г., проект „Синя птица“ бил прекръстен на проект „Артишок“, който развил дръзките техники за разпитване, включващи хипноза и медикаменти. Тази програма била преустановена през 1956 г. Три години преди спирането на проект „Артишок“, бил създаден проект MK-ULTRA, на 13 април 1953 г., по модела, предложен от Ричард Хелмс, заместник директор на Централното Разузнаване, с основна цел създаването на „специален финансов механизъм, който е особено чувствителен“. Предполагаемата етимология на „МК“ може би се крие в „Mind Kontrolle“ (контрол над съзнанието). Очевидният превод на немската дума „Kontrolle“ е „контрол“. Група немски доктори, открити в следвоенния нацистки фонд, били безценна придобивка за развитието на MK-ULTRA. Взаимната връзка между експериментите в концентрационните лагери и многобройните под-проекти на MK-ULTRA е очевидна. Разнообразните средства, използвани за контрол на поведението на хората, съгласно MK-ULTRA, включващи радиация, електрошок, психология, психиатрия, социология, антропология, графология, вещества за изтезания, паравоенни устройства и вещества като ЛСД, били най-разпространените „материали“. За да може да се ръководи използването на MK-ULTRA зад граница, била създадена специална процедура MK-DELTA. MK-ULTRA/DELTA-материали са използвани с цел измъчване, дискредитиране или обезвреждане. От 149-те подпроекта под чадъра на MK-ULTRA, които са били идентифицирани, проект Монарх, който официално е започнат от американската армия в началото на шестдесетте години (макар неофициално да се е изпълнявал от много по-рано), се оказва най-бележития и все още е класифициран като строго секретен по причини, свързани с „националната сигурност“. Монарх може би е произлязъл от подпроектите MK-SEARCH, такива като операция „Оратор“, която била насочена към създаване на „спящи“ убийци тип „манджурски кандидати“, които могат да бъдат активирани посредством ключова дума или фраза, докато са в постхипнотичен транс. Операция „Често“ (Often), проучване, което се опита да „впрегне“ мощта на окултните сили, била вероятно една от няколкото прикриващи програми, които били параван на коварната реалност на проект Монарх.

 

3

 

Разсекретен документ за MK-ULTRA

 

 MK-ULTRA е в действие от началото на 1950 до края на 1960 г., като са използвани над 15 милиона американски и канадски граждани като обекти за тестване. Публикуваните доказателства показват, че проект MK-ULTRA е включвал използването на много технологии за манипулиране психичното състояние на индивида и промяна на мозъчните функции, включително нелегално прилагане на наркотични и други химични вещества, потискане на сетивата, изолация, вербално и сексуално насилие.

Най-популярните експерименти на MK-ULTRA включват използване на ЛСД върху хора без тяхното знание, включително служители на ЦРУ, военен персонал, доктори, други правителствени агенти, проститутки, психично болни пациенти и членове на широката общественост, с цел изследване на техните реакции.

Все пак, обсегът на MK-ULTRA не спира дотук. Експерименти включващи агресивни електрошокове, физични и психични мъчения и сексуално насилие са били систематично използвани върху много обекти, най-вече деца.

 

4

Разсекретена снимка на млад обект на MK-ULTRA, 1961 г.

 

Текст от снимката: Неидентифициран женски индивид на възраст между 8 и 10 години. Обектът е преминал 6-месечно третиране с ЛСД, електрошок и потискане на възприятията. Експерименти под кодово име MK-ULTRA около ранните години на 60-те. Паметта на обекта е била изтрита и нейният мозък е като на новородено.

Въпреки твърдението, че ЦРУ е спряло подобни експерименти, проектът просто преминал „на тъмно“ и „Монарх“ се е превърнал в засекретения приемник на MK-ULTRA.


Монарх – дефиниция и описание

Официално, според изследователите, името „Монарх“ не е строго дефинирано в контекста на кралска особа, а по-скоро се отнася към вид пеперуди. Когато човек преживява травма, причинена от електрошок, е доказано, че е налице усещане за замаяност – все едно, че плаваш или се носиш като пеперуда. Има и символика, свързана с трансформацията или метаморфозата на това красиво насекомо: от гъсеница в пашкул (латентност, бездействие), в пеперуда (ново създание). Пеперудата Монарх научава къде е родена (корените си) и предава знанието си генетично на потомството си (от поколение на поколение). Това е едно от ключовите насекоми, което намеква на учените, че знанието може да бъде предадено генетично. Разбира се програмирането, за което ще говорим тук, също се предава генетично.Free Joomla Extensions

 

Програма Монарх е базирана на илюминатски и нацистки цели за създаване на управляваща раса отчасти чрез генетиката. Тъй като знанието може да бъде предавано генетично, за тях е важно да бъдат открити родители, които могат да предадат правилното знание на онези жертви, избрани за програмата.

Окултният символизъм може да даде възможност за допълнително вникване в истинското значение. „Psyche“ е дума както за „душа“, така и за „пеперуда“, произхождаща от вярването, че човешката душа се превръща в пеперуда, докато търси ново прераждане.

 

5 5-1

 

Някои древни мистични групи, като гностиците, виждат пеперудата като символ на гнилата плът. „Ангелът на Смъртта“ (спомняте ли си Менгеле?) в гностичните произведения на изкуството е изобразен, смачкващ пеперуда.

Марионетката е кукла на конци, която се контролира от своя господар. Програмирането Монарх се нарича още „синдром на марионетката“. Друг използван термин е и „висша (съвършена) тренировка“, а някои ментални терапевти я знаят като „последователност от стимулации на определени ответни реакции“. Лично аз смятам, че може да съществува и буквално тълкувание на термина „Монарх“. Нека не забравяме, че „монарх“ преди всичко означава „владетел“ и дори „властелин“, а когато говорим за този проект, говорим именно за тип „владеене“ и притежаване на безволеви човешки същества. Предвид, че владетелите на върха на пирамидата се явяват именно 13-те фамилии на илюминати, които са потомци на генеалогичните аристократски фамилии още от вавилонско време (така например родословното дърво на Ротшилд може да се проследи чак до Нимрод, а тези, които са чели анализите ми за окултните корени на известните празници знаят кой е той). Предвид, че кралете винаги са имали роби и всеки е изпълнявал тяхното желание поради „божественото им право да управляват“, за мен е много близо до истината, че проекта може да е кръстен чисто архетипно именно на концепцията за управление над другите в контекста на подчиняване волята на човешките същества. Предвид че илюминати обичат такива заигравки, за мен е учудващо, че никой от изследователите досега не е допускал тази възможност. Не отричам обяснението с пеперудата, най-малкото защото е доказано, че тя е основен символ за хората преминали през това (както ще бъде показано по-нататък), но символиката на тайните общества никога не е еднозначна и съдържа множество нива.

Проект Монарх най-добре може да се опише като форма на структурирана дисоциация и окултна интеграция, целящи да раздробят съзнанието на множество личности, в една обща систематична рамка.

По същество програмата е техника за програмиране и контрол, която включва малтретиране при сатанински ритуали и множествено разстройство на личността (на английски Multiple Personality Disorder (променено впоследствие на DID) – да не се бърка с шизофрения. Почти винаги причина за MPD е психическа травма (напр. сексуално малтретиране в ранно детство). Когато травмата се прояви след дълъг период от време, засегнатият човек може да се опитва да я преодолее като напълно се дисоциира от събитията, довели до нея. Това води до проява на отделни личности в един човек, които могат да са наясно или не с малтретирането. Психиатрите правят разлика между човек, който има няколко личности в себе си и такъв, който вярва, че има няколко личности; това е официалното становище за нещата, което ще бъде разбулено и надградено по-надолу в текста).

Програмата използва комбинация от инструменти на психологията, неврологията и окултни ритуали, за да създаде роби и да промени личността, която може да бъде активирана и програмирана от „handler“-ите. Думата „handler“ няма точен аналог на български в контекста на настоящата материя. Съвсем накратко, това е човек, който държи необходимите кодове на програмираната личност, които представляват активиращи спусъци за отделните личности в матрицата на съзнанието на този човек. Хендлъра и програматора на дадена личност, не са един и същи човек и хендлъра също е програмиран да служи на хората нагоре по пирамидата. Това също ще бъде засегнато по-подробно след малко. Така или иначе хендлъра контролира поведението на дадената жертва на програмирането Монарх и е почти постоянно с него. Поради спецификата на темата и факта, че тези техники възникват на запад, оттук нататък някои термини ще се ползват на английски, изписани с кирилица, поради липса на точен аналог в нашия език.

Програмираните роби от проект Монарх са използвани от няколко организации свързани със световния елит в областите на военното дело, секс-робството и развлекателната индустрия.

 

Програмиране „Монарх

Въпреки че никога не е имало официално признание за съществуването на програма Монарх, видни изследователи са документирали систематичното травмиране на обекти с цел контрол над съзнанието. Някои оцелели, с помощта на отдадени терапевти, бяха способни да се „депрограмират“, излязоха на светло и разкриха подробности около мъченията си.

Робите на програма Монарх са предимно използвани от организации за изпълнение на операции от жертви, тренирани да изпълнят определени задачи, които не оспорват заповеди, не помнят собствените си действия и, ако бъдат разкрити, автоматично се самоубиват. Те са идеалните изкупителни жертви за убийства от висок ранг, идеалните кандидати за проституция, секс-робство и порнография. Те са също така идеалните марионетки за развлекателната индустрия.

Това, което мога да кажа е, че сега вярвам, че програмирането чрез насилствени ритуали е широко разпространено, систематично и много добре организирано от крайно езотерична информация, която не е публикувана никъде, не е била в никоя книга или ток-шоу и я открихме навсякъде в тази страна и в поне една чужда държава.

Хората казват: „Каква е ползата от това?“ Най-доброто ми предположение е, че те искат армия от манджурски кандидати, десетки хиляди ментални роботи, които ще проституират, ще правят детска порнография, ще участват в контрабанда на наркотици, ще правят снъф (филми, показващи реалната смърт или убийство на човек или хора след секс, без помощта на специални ефекти; този жанр се спряга като градска легенда и стана сюжет на филма с Никълъс Кейдж – 8MM) – все печеливши неща – и ще правят своите залагания, а евентуално мегаломаните на върха вярват, че ще сътворят сатанински ред, който ще управлява света.“ (D. Corydon Hammond, Ph.D)

Програматорите от проект Монарх причиняват интензивна травма у обекта чрез електрошок, мъчения, сексуално насилие и игри със съзнанието, за да го насилят да се дисоциира от реалността, което е естествена реакция при някои хора, когато трябва да се справят с нетърпима болка. Способността на обекта да се дисоциира е основно изискване и очевидно е най-често срещано при деца, които идват от семейства с история на потомствено насилие. Менталната дисоциация позволява на програмиращия да създаде скрити личности в психиката на обекта, които да бъдат програмирани и активирани при необходимост с различни формули.

Програмирането на съзнанието, базирано на травма, може да се дефинира като систематично мъчение, което блокира способността на жертвата за съзнателно функциониране (чрез болка, терор, наркотици, илюзия, потискане на възприятията, стимулиране на сетивата, лишаване от кислород, студ, въртене, мозъчни стимулации и често близки до смъртта състояния), а след това използване на предположение и/или класически и оперативни условия (съвместими с добре установени принципи на поведенческа модификация) за имплантиране на мисли, заповеди и възприятия в състояние на безсъзнание, често в новоформирани дисоциативни самоличности, които карат жертвата да действа, да чувства, да мисли или да възприема неща в полза на програмиращия. Целта на жертвата е да следва заповеди безсъзнателно, включително изпълнение на действия в ясно нарушение на моралните принципи, духовните вярвания и волята на жертвата.

Внедряването на програмирането разчита на способността на жертвата да се дисоциира, което позволява създаването на нови самоличности, които да „държат“ и „да скрият“ програмирането. Вече дисоциирани деца са потенциални кандидати за програмиране.“ (Ellen P. Lacter, Ph.D., The Relationship Between Mind Control Programming and Ritual Abuse)

Програмата Монарх е тайно използвана от различни групи и организации за различни цели. Според Фриц Спрингмайър, тези групи са известни като „Мрежата“ и образуват гръбнака на Новия Световен Ред.

 

Метод и компоненти

Началният процес започва със създаването на дисоциация в обекта, обикновено в периода от раждането до седмата му година (изразът „първите 7 години са най-важни“ не е случаен и илюминати разбират много добре значението на този период в човешкия живот. Например ако всичко е наред и протича нормално, детето трябва да е отворили първите си 4 чакри до седемгодишна възраст). Това се постига главно чрез употреба на електрошок, като употребата му започва още докато детето е в утробата на майката. Поради жестоката травма, която се получава, сексуално насилие и други методи, съзнанието се разцепва в различни от основата индивидуалности. Наричан в миналото множествено личностно разстройство (MPD), сега този процес се нарича дисоциативно психическо разстройство (DID – Dissociative Identity Disorder) и стои в основата на програмирането Монарх. Последваща „преработка“ на съзнанието на жертвата се постига чрез хипноза, противоречащи си насилствени принудителни мерки, редуване на удоволствие и болка, храна, вода, сън и лишаване от сетива, заедно с разнообразни медикаменти, които променят определени церебрални функции. Ето някои от методите чрез които се предизвиква фрагментиране на съзнанието на множество личности:

 

1. Сексуално насилие и мъчение

2. Затваряне в кутии, клетки, ковчези и т.н., или погребване (често с отвор или бутилка кислород)

3. Завързване с въжета, вериги, белезници и т.н.

4. Полу-удавяне

5. Излагане на прекомерна топлина или студ, включително потапяне в ледена вода или в горящи химикали

6. Одиране (само горните пластове на кожата са премахнати, така че жертвата да оцелее).

7. Въртене

8. Заслепяваща светлина

9. Електрошок

10. Насилствено инжектиране на агресивни телесни течности и материали като кръв, урина, изпражнения, плът и т.н.

11. Болезнено увисване в различни позиции и увисване с главата надолу

12. Глад и жажда

13. Отнемане на съня

14. Натиск с тежести и уреди

15. Потискане на сетивата

16. Наркотици за създаване на илюзия, объркване, амнезия, често давани с инжекция или венозно

17. Инжектиране или венозно даване на токсични химикали за причиняване на болка или заболяване, включително химиотерапевтични агенти

18. Разтягане и дислокация на крайници

19. Използване на змии, паяци, личинки, плъхове и други животни за предизвикване на страх и отвращение

20. Докарване на състояние, близко до смъртта, предимно задушаване чрез давене с незабавна реанимация

21. Насилване за извършване или наблюдаване на насилие, мъчение или жертвоприношение на хора и животни, обикновено с ножове

22. Насилствено участие в детска порнография или проституция

23. Изнасилване с цел забременяване; след това ембрионът е абортиран за ритуални цели, или бебето е отнемано като жертва или поробване

24. Духовно насилие, което да накара жертвата да се чувства обсебена, наранена и контролирана вътрешно от духове и демони

25. Оскверняване на юдео-християнски вярвания и форми на поклонение; посвещаване на Сатаната или на други божества

26. Малтретиране и създаване на илюзия, за да се убеди жертвата, че Бог е зъл, като например убеждаване на жертвата, че Бог я е изнасилил

27. Хирургическа операция с цел мъчение, експеримент или предизвикване усещането на физични или душевни бомби или импланти

28. Причиняване на вреда или заплашване на семейство, приятели, близки, домашни любимци и други жертви, с цел подчинение

29. Използване на илюзии и виртуална реалност с цел объркване и създаване на неправдоподобно изказване

30. Докарване на индивида до пред-оргазмено състояние, където съзнанието е много податливо на внушения и имплантиране на програми точно в този момент, което е метод на Вилхем Райх

 

Оцелелият е наричан „роб“ от програматора или хендлъра, който на свой ред е възприеман като „господар“, „ангел“, „възнесен учител“ или „бог“. Много хендлъри избират окултни имена, с които да бъдат разпознавани от жертвите си. По този повод – над 90% от ченълингите от 50-те години насам до днес, са вследствие на предпрограмирана информация в съзнанието на „канализатора“, който е програмиран Монарх-роб. Забележете че всички ченълинги идват или от САЩ, или от Великобритания, или от Австралия, или от Канада – главните центрове на Монарх-програмирането. В момента са много популярни ченълите от „ангели“, по които всички new age-ъри се превъзбуждат и които най-често не са нищо повече от едно от три неща: 1. Поставена изкуствено, пред-програмирана информация от програматора в съзнанието на жертвата, която се активира в избран от хендлъра момент; 2. Алтернативна самоличност във фрагментираната матрица на съзнанието на канализатора, който всъщност е Монарх-роб (затова и много често канализатора започва да говори с друг глас). 3. Сателитна трансмисия от сателитите на NSA.

Един от първите опити на правителството в тази посока е Шърли Маклейн, която канализира всякакви неща през цялото време, казвайки че това е от нейни „минали животи“. Шърли Маклейн е ключов Монарх-роб и знае прекрасно какво прави.

Знам че за много хора всичко това звучи пресилено, невярно и неразбираемо, но с времето всичко ще си дойде на мястото, просто отворете съзнанието си, допускайки идеята, че нещата не са такива, каквито изглеждат. Ако не можете да направите това, което в крайна сметка е основен принцип за човека занимаващ се с езотерика (да отвориш съзнанието си), то е безсмислено да продължавате да четете.

И така. Около 75% от жертвите са женски индивиди, тъй като те притежават по-висока поносимост към болка и са склонни да се фрагментират по-лесно от мъжете. Чрез травмиране хендлърите целят разделяне на психиката на обекта на зони, където да се помещават отделните самоличности.

 

Причината за успеха на програма Монарх е, че в съзнанието могат да бъдат създадени различни самоличности или части от самоличности. Те не се познават една друга, но могат да управляват тялото по различно време. Стените на амнезията, изградени от травмата, формират предпазващ щит от потайност, който предпазва насилниците да бъдат разкрити и пречи на фронталните самоличности (тези, които управляват тялото най-често) да разберат как е използвана тяхната Система. Щитът на потайност позволява на членовете на култа да живеят и работят около други хора и да останат абсолютно незабелязани. Фронталните самоличности могат да бъдат прекрасни християни, а по-дълбоките такива – най-ужасяващото сатанинско чудовище – ефектът на д-р Джекил и Мистър Хайд. Залогът е голям и поддържането на потайността на разузнавателната агенция или окултната група, която контролира роба, е от първостепенна важност. Успеваемостта на подобен тип програмиране е висока, но когато се провали, неуспешните опити се умъртвяват. Всяка травма и мъчение си има своята цел. Били направени голям брой експерименти и изследвания, за да се установи какво може и какво не може да се направи. Били направени графики, които показват колко изтезание може да понесе тялото според теглото за определена възраст без причиняване на смърт.“ (Спрингмайър)

 

Пирамидалната структура в света на програмирането

Тук ще представя властовата йерархията според която програмирането се случва и функционира в низходящ ред, след което ще дам някои допълнителни разяснения:

 

Илюминати – 13 фамилии

Програматори – работят в програмиращите центрове, които обикновено са базирани в различни институции или лабораторни съоръжения

Контрольори – когато човек е програмиран, на тях им се дава контрольор, който действа като свръзка между програматора и хендлъра

Хендлъри – програмирани хора, които са поставени да надзирават дадени роби, знаейки някои от техните кодове за достъп

Роби – на жаргона програмирането, всички хора, които са програмирани, се наричат роби


Това е йерархията чрез която света на програмирането работи. Програмираният човек най-често е женен за своя хендлър. Понякога самият родител е хендлъра. Човекът, който направлява деня и програмирането ден-за-ден на роба, е хендлъра.

Противно на това, което си мислите, всички гореизложени нива са програмирани (както казах в началото), най-вече самите илюминати, които доброволно се подлагат на това, защото е част от окултната им култура.

Хората на ниво хендлър/роб, дори не подозират, че са програмирани. Те усещат, че нещо не е наред, но реално нямат представа какво се случва. Хендлърът рапортува на контрольора. Контрольорът съответно също е програмиран, но знае каква е неговата функция и направлява нещата и програмираните хора в съответната област. Контрольорът рапортува на програматора, в контекста на това дали има нещо да бъде добавено или коригирано към програмирането на някого. Ако евентуално това се наложи, робите могат да бъдат заведени до програматора и после върнати обратно.

Хендлър може да бъде баща на семейство или учител в училище. Когато човекът започва да остарява, той обикновено се обвързва и става хендлър на спътника си. Това са планирани бракове и не са случайни. По принцип хендлър на даден роб е някой от противоположния пол. Тъй че доста често имаме ситуация, в която мъжа и жената са хендлъри един на друг. Хендлърът е програмиран да знае как да се грижи за роба си и може да има повече от един роб. Хендлърите са програмирани да знаят как да постъпват в определени ситуации. Например ако програмирането у роба по някаква причина започва да се срива.

Тази система не е перфектна, но поддържа успешно един Тъмен свят с неговите хиляди разклонения и функции вече няколко десетилетия.

 

Матрица и шаблони

Чрез техники, развити преди началото на този свят, било открито, че при фрагментирането на съзнанието вследствие на травма, съзнанието по естествен път формира матрица във виртуалната форма на куб, която е разслоена на пластове по модела 13 х 13 х 13 (една от основните древни причини числото 13 да е важно за илюминати). Това означава, че след травма има 2 197 отделни компонента в личността, които могат да бъдат програмирани в различни индивидуалности или частични индивидуалности в рамката на съзнателния разум на индивида. Това означава, че в една личност могат да бъдат програмирани 2 197 личности и нито една от тях няма да знае за съществуването на другата. Звучи страшно, а раздвоението на личността е като есенна хрема пред това, за което говоря. Лично аз не съм чел за случай, в който капацитета на цялата матрица да е използван и да са ясно дефинирани всичките 2 197 личности. Това е на практика ненужно и непрактично. Давам тази информация за да разберете теоретичните възможности за това, което предлага метода.

Следващият етап е да се вградят и изразяват сбито подробни команди или съобщения в рамките на дадената новосъздадена под-личност. Това се постига чрез използването на високотехнологични слушалки, заедно с компютърно управлявани генератори, които излъчват недоловими звукови вълни, които да повлияят покриването на невронните пътеки с рибонуклеиновата киселина на подсъзнателно и несъзнателно ниво. Понякога, едновременно с хармоничните генератори, проектиращи пулсиращи цветни светлини, подсъзнателно и на „отделни екрани“, се използват и оптични устройства за „виртуална реалност“. Тогава се използва електрошок с високо напрежение, за пълно изтриване на паметта (в процеса е открито, че електрошока води до загуба на краткотрайната памет).

Програмирането се осъвременява и подсилва периодично чрез визуални, слухови и писмени средства. През 1940 г., илюминати започват да използват филмите „Магьосникът от Оз“ и „Алиса в страната на чудесата“ на Дисни като програмни теми на хора, превръщайки ги в тотално контролирани роби. (Малко отклонение: Луис Карол страдал от безсъние и хронична мигрена, които в контакт с някои халюциногенни гъби го вкарвали в различни състояния на съзнанието. Личното ми мнение е, че в такива моменти той е бил повлиян от дадени същности, които са можели да видят потенциала на творбата му, която освен прекрасни философски и езотерични концепции носи и много окултни и удобни за програмиране мотиви. Имайки предвид, че всичко се случва не-линейно този вариант изглежда много приемлив за мен и ще видите същия сценарий, когато дочетете докрай анализа на „Вълшебникът от Оз; разбира се всичко това съдържа в себе си и по-висшата перспектива на Висшите Аз). „Fantasia“ на Дисни има същият статус (Менгеле обичал да програмира деца чрез „Fantasia“). Всички тези творби са дълбоко пропити от окултна символика. Други, по-съвременни ползвани шаблони са „StarWars“ и „StarTrek“. Това са петте най-популярни теми ползвани и до днес.

 

5

„Вълшебникът от Оз“ е използван от хендлърите на Монарх за програмиране на техните роби. Символите и значенията във филма се превръщат в активиращи спусъци, предлагащи лесен достъп до съзнанието на роба от хендлъра. В популярната култура, за завоалирани препратки към програмирането от проект Монарх често се използват аналогии от „Вълшебникът от Оз“ и „Алиса в страната на чудесата“.

 

Във всеки отделен случай, на програмирания се дава определена интерпретация за историята на филма, за да се повлияе програмирането. Например, програмиран субект гледа „Вълшебникът от Оз“ и е научен, че „някъде там зад дъгата“ има „едно щастливо място“, където дисоциираните от травмата роби трябва да отидат, за да избягат от непоносимата болка, на която са подложени. Използвайки филма, програматорите насърчават робите да отидат „зад дъгата“ и да се дисоциират и така ефективно да отделят съзнанието си от тялото (ето защо дъгата е символ на движението New Age, което така или иначе се поддържа с помощта на правителството).

Един начин да бъде разпознат програмиран човек е да следи за ключови думи, които са прикрепени към паметта на програмирането. Ако наблюдавате отблизо речника на жертва на контрол над съзнанието, ще започнете да забелязвате ключовите думи на програматора, като например: „Следвай жълтата павирана пътека“. Жълтата павирана пътека е програмния сценарий или една от основните теми, които програмирания трябва да следва. Служи и като пътека за алтернативните самоличности, които да излязат от своя вътрешен свят и да вземат контрол над тялото. Командата е: „Следвай жълтата павирана пътека“.

За съжаление, хора които не са наясно с тайния свят на различните кодове, ръкостискания, сигнали и реплики, ще тълкуват тези неща от своята собствена камбанария и ще ги сметнат за нелепи. Това разбира се е без значение, защото те се ползват и до днес, без значение дали на някой му се струва абсурдно или не. Такива очевидни неща могат да останат абсолютно незабелязани от човек, който няма знанията да ги види. С времето, благодарение на поредица от подобни статии разобличаващи съвременната поп-култура, която изцяло лежи на основите на програмирането Монарх, сами ще започнете да виждате неща, които досега са оставали абсолютно незабелязани за вас. Веднъж когато сте запознати с типовете използвани програмиращи теми като: „Вълшебникът от Оз“, „Алиса в страната на чудесата“, „Междузвездни войни“, „Стар Трек“ и т.н., ще разберете, че зад цялата американска култура от втората половина на ХХ век до днес, която илюминати от много време се опитват наложат (с голям успех) като световна, лежи един огромен шаблон за програмиране и контрол над съзнанието. Нямате никаква представа какъв е мащаба на всичко това. Това е проникнало във всяка една индустрия, всяка една система, като политическата, религиозната и тази на шоу-бизнеса – са най-засегнати.

Един от основните механизми зад създаването и най-вече поддръжката на контролиран роб с вече инсталиран шаблон, е да се контролира изцяло неговата среда. Обкръжението на роба се създава според това, което се нарича „потапяне в историята“. Роб с шаблонна основа тип „Алиса в страната на чудесата“ или „Вълшебникът от Оз“ ще вижда обекти свързани със сюжета на тези истории навсякъде. Съществуват такива специално създадени от мрежата на илюминати места, където това да се случва. Ресторанти, които са направени специално за да се затвърждава и подсилва програмирането на роба с огледала по стените, вратите и таваните; сервитьорки облечени като Дороти и т.н. Не е случайност, че един от водещите певци-сатанисти нарича себе си – Ози Озбърн. Не е случайност, че елита промотира темата за Оз чрез телевизионни продукти и реклами. Не е случайно, че САЩ имат пощенски марки с теми от „Вълшебникът от Оз“, анимации на тема Оз, герои от Оз появяващи се навсякъде по всякакви поводи и т.н. и т.н...

Друга част от контролираната среда на роба се нарича „планирана спонтанност“. Жертвата на Монарх постоянно има повтарящи се преживявания. Това са съвпадения толкова мистични, че робите започват да си мислят, че тези събития имат някакво по-дълбоко, мистично значение. Много от тези събития са добре планирани предварително. Например робът може да се опита да избяга, женейки се за човека, за който е предвидено предварително да се ожени. Контрольорите са винаги една крачка пред роба и чрез серия от планирани съвпадения програмирания човек допуска в живота си друго поставено лице.

Жертвите на MK-ULTRA са милиони, а програмите заложени в тях – навярно милиарди. За една жертва, на пръв поглед едно безобидно малко нещо, като например получаване на цветя от непознат в тяхната болнична стая, мъртва птичка на прага на къщата им или фрази като „ново начало“ и „нов живот“, могат да бъдат важни команди свързани с програмирането. Всички тези неща са от значение и не трябва да бъдат подценявани.

 

Един (от множество) пример за обособяване: Дисни

Както съм споменавал и преди, хипнотизаторът смята децата за по-лесни за хипнотизиране, ако знае как да го приложи на малки деца. Един метод, който е ефективен, е да се каже на малкото дете: „Представи си, че гледаш любимото си телевизионно шоу.“ Ето защо филмите на Дисни и други подобни са толкова важни за програмиращите. Те са идеалните хипнотични средства, за да се достигне до съзнанието на детето, което да бъде дисоциирано. Програматорите използват филми почти от самото начало, за да накарат децата да научат хипнотичните сценарии. Защото децата трябва да са част от хипнотичния процес. Ако хипнотизаторът позволи на детето сам? да създаде измисления си свят, хипнотичните внушения ще бъдат по-силни. Вместо да каже на детето какъв цвят е кучето, (например), програмиращият може да го попита. Тук е мястото, където книгите и филмите, спомагат за насочването на съзнанието му в правилната посока. Ако хипнотизатора говори на детето, той трябва да бъде извънредно внимателен да не променя тона на гласа си и да преминава плавно от едно ниво към друго. Повечето от филмите на Дисни се използват с тази цел. Някои от тях са направени специално за контрол над съзнанието.“ (Спрингмайър)

Цялата култура, която Дисни бълва се основава на това да създава шаблони за контрол над съзнанието. Това е една цяла култура и множество поколения деца са обусловени от нея. Много от последните игрални и анимационни филми на Дисни действат в две направления: 1. Правят по-голяма част от населението по-малко чувствително, използвайки подсъзнателно и невро-лингвистично програмиране и 2. Съзнателно, преднамерено изграждане на специфични основи и ключове за основно програмиране на високочувствителни деца-Монарх. Отличен пример за това, как действа подсъзнателното програмиране е например съвременната екранизация „Покахонтас“ на Дисни, интересно оповестена като техният 33-ти (най-високата степен в шотландския ритуал) анимационен филм. И не е ли това символично предвид, че сюжета на филма представя завладяването на Америка от илюминати и отнемането на земите на индианците от белите заселници – събитие, което издига Играта на съвсем други обороти? Разбира се всичко това е представено в контекста на анимационен филм, с песни и шеги, които децата могат да възприемат по невинен начин. Въпреки това, основната линия си остава същата – робство (това, до което в крайна сметка се свежда и проект Монарх), което минава метър, защото е показано на фона на любовна история! Това е форма на обуславяне и възприемането на дадени неморални концепции като морални, защото са представени в дадена форма.

В този филм, баба Върба е мистично 400 годишно дърво, което съветва останалата без майка Покахонтас да слуша сърцето си и й помага да осъзнае, че всички отговори, които търси, лежат вътре в нея. В изградената илюминатска структурната система на матрицата на разцепеното вече съзнание, върбата представлява мощта на друидизма. Присъщото изобразяване на клоните, листата и кореновата система на дървото е много показателно, тъй като някои от тъмните духовни връзки, свързани с програмирането тип „върба“ са: 1. Клоните се използват като камшик, с който се бият жертвите по време на ритуал с цел „пречистване“; 2. Върбата издържа на сурови климатични условия (например бури) и е известна със своята гъвкавост и еластичност. Жертвите на програмата описват как клоните на върбата се увиват около тях, отнемайки им всяка надежда за бягство, 3. Дълбоката коренова система на върбата, кара жертвата, която е в хипнотичен транс, да се чувства все едно пропада в бездна – все по-дълбоко и по-дълбоко.

Всички филми на Дисни са или за магия или има нещо магическо втъкано в тях, което в крайна сметка може да се сведе до окултизъм, каквато и е да избраната невинна форма на репрезентация.

И понеже заговорих за Дисни, намирам за подходящо да вметна някои неща за тази изпълнена с жалост Тъмна корпорация обградена невинно от фойерверки и цветенца, за да няма две мнения по въпроса за какво точно става въпрос.

Когато Уолт Дисни правил своите научно-популярни филми свързани с природата и животните, той монтирал кадрите по начин, така, че озвучаването да бъде синхронизирано с появата на животните, придавайки им по този начин човешки характеристики – нещо, което той вече правел в анимациите си. Дисни играе важна роля в плана на илюминати и до ден днешен в опита им да дехуманизират колективното съзнание на човечеството. Това се прави постоянно придавайки човешки качества на неодушевени предмети, животни и растения. Както виждате повечето от анимациите днес са с главни герои или животни, или роботи, или някакъв вид машини или нещо подобно – сами разбирате накъде бия. Това може да бъде разгърнато в изцяло ново изследване.

Самият Уолт Дисни, през ранните години на 50-те, насочва своето внимание от анимации към други проекти като телевизионни програми и създаването на Дисниленд. През 54-та година, Дисни и телевизията ABC сключват споразумение. ABC ще инвестира половин милион долара и ще даде назаем 4.5 милиона (обърнато в днешни пари – много повече) за построяването на Дисниленд. Това превръща ABC в собственик на 1/3 от Дисниленд. В замяна, Уолт Дини се съгласява да прави телевизионни серии за ABC, които са пропити от подсъзнателна символика и послания. Президентът на ABC, Леонард Голденщайн бил добър приятел на Роналд Рейгън. Впоследствие Уолт откупува своя дял от ABC за 7.5 милиона. Междувременно, контролирани от илюминати корпорации като Кока-Кола и фармацевтичната Johnson & Johnson стават спонсори на ранните телевизионни програми на Дисни.

Уолт наема създадения от илюминати с цел програмиране на хора и изследване на човешкото поведение институт Станфорд, за да определи, кое би било най-доброто място за построяването на Дисниленд. Тук е мястото да кажа, че тези паркове от самото начало са създадени с цел контрол над съзнанието и програмиране. Нищо в тях не е случайно, цветовете, разположението, формата – всичко е направено по модел развит от откритията и изследванията на поведението на човека и възприемчивостта му към програмиране.

Пенсионираният адмирал от военноморските сили Джо Фаулър бил определен за директор по строежите както на Дисниленд, така и на Дисни уърлд. Как един адмирал пасва на цялата тази картинка ли?

Адмиралите имат брифинги всеки ден и получават информация свързана с тайните властови структури. Почти всички, които са на това ниво в армията са част от системата на илюминати или поне много добре контролирани от тяхната система.

Моргън Евънс, който живее в Малибу и е от известната фамилия Морган, бил онзи който създал забележителните пейзажи на Дисниленд. Според източници от ЦРУ, които са против Новия Световен Ред, били наети предприемачи свързани с ЦРУ, които да изградят подземна тунелна система под Дисни уърлд през 1977 г. Тези хора разбира се са забулени в секретност и самите те подозирали само бегло, защо ЦРУ би искало да изгражда тунелна система под увеселителен парк.

За да се работи по проект свързан с тайни тунели, се изисква достъп над „свръх секретно“. Бил изграден огромен център за програмиране под езерото Холдън. Тунелната система била изградена за програмиране базирано на травма и създаване на роби с контролирано съзнание. Били построени от бетон със стоманено подсилване.

През годините са били заведени няколко съдебни процеса (щатски и федерални) от жертви, които са опитвали да разкрият тунелите на Дисни уърлд, в които се извършвало програмиране. За да не се шуми повече около това, тунелите били изпразнени и изчистени, а горните нива на тунелната система дори били отворени за публика.

В своя разцвет, програматорите (хора от армията и разузнаването) имали екзотични подземни офиси със странно оборудване за програмиране. Не е нужно много въображение, за да се досети човек, че ако Дисниленд е център за такова мащабно програмиране както на повърхността, така и под земята, то ще му е нужна много строга охрана, за да запази своите тайни. И наистина, точно такъв е случая. Парковете на Дисни имат драконови мерки за сигурност, където и да са построени. В тях са наемани буквално армии от шпиони (разбира се също програмирани), облечени като туристи, които да наблюдават служителите в парка! Ако работниците направят нещо дребно извън установения ред, те биват докладвани от шпионите и много често първите губят работата си. Това е система функционираща и до днес.

През 1955 г. Уолт Дисни прави своя анимационен герой Мики Маус истински, като създава фен-клуб – „Клубът на Мики Маус“, който се излъчвал 5 дни в седмицата, обикновено след като децата се прибирали от училище. 24 деца наречени мишкотари (от „мишка“ (каквато е Мики Маус) плюс „мускетар“) помагали на Мики, танцували, пеели и правели смешки. Всички деца до едно били подбирани, фрагментирани и програмирани с Дисни-шаблона. Тяхната съдба е решавана точно в онзи миг и живота им бил предопределен. Много от тях изпълняват различни функции днес. Едни от най-известните сегашни програмирани звезди, които са били част от Клуба на Мики Маус са Джъстин Тимбърлейк, Бритни Спиърс и Кристина Агилера. Можете да видите тяхно общо изпълнение като деца (както и да откриете други в интернет), много години преди „по случайност“ да станат известни:

 


Free Joomla Extensions

 


Free Joomla Extensions

 

Надявам се това внася поне малко светлина доколко всичко в окултния свят на шоу-бизнеса е проектирано предварително с десетилетия. Клубът на Мики Маус обожавал техните малки сладки шапчици с големи уши. През 50-те, всяко дете гледало шоуто искало свои собствени ушички и да бъде мишкотар, особено децата, които имали заложени сценарии свързани с Дисни в тяхното собствено програмиране. Дисни използвал своите мишкотари да играят роли в друга огромна тема, използвана за контрол над съзнанието – „Вълшебникът от Оз“. Проекта на Дисни се казвал „Пътя на дъгата до Оз“, но никога не стигнал до екран. Познайте обаче, кой след дълго мълчание смята да прави римейк на „Вълшебникът от Оз“ от 1939 г.? Точно така... Дисни. Филмът се очаква да излезе през ... 2012 г.! Крайната дата за тотално активиране на всички програмирани хора по земното кълбо. Очаквам този филм да бъде програмиране на квадрат.

По съвременната култура можете да разберете кой има програмиране тип „Дисни“:


6 7

Лейди Гага и Ашли Тисдейл с Дисни-програмиране

 

8 9

Jessie J и Риана с Дисни-програмиране

 

Ролята на Дисни в окултната магия на илюминати отива невероятно надълбоко и обема е много по-голям отколкото мога да отделя място в настоящата статия. Ако някой иска да помогне с превода във връзка с тази история, може да пише на личния ми e-mail ( Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. ).


Други вътрешни конструкции и шаблони

Музиката играе инструментална роля в програмирането, чрез комбинации от различни тонове, ритми и думи. Прочута музика ползвана за програмиране от много програматори е „Лебедово езеро“ на Чайковски (този тип програмиране е издигнат на изцяло различно ниво в Монтоук през 1963 г.).

Множество новели и последващо заснети филми на „краля на ужаса“ Стивън Кинг, според достоверни източници, са използвани за подобни цели. Една от книгите му „Безсъние“ разкрива картина с „основната“ фраза „Ние никога не спим“ (показателна за някой с множествено личностно разстройство или дисоциативно психическо разстройство) под всевиждащото око. Отчасти другите средства, използвани за подсилване на основното програмиране или имат за сюжет програмиране, са:

Пинокио, Спящата красавица, Снежанка, Красавицата и Звяра, Аладин, Малката Русалка, Кралят Лъв, Извънземното, Междузвездни войни, Ловци на Духове, Батман, Омагьосаните, Островът на фантазиите, Презареждане, Малки рисунки, Патешки истории, Свитъците на Мъртво море и Невероятната книга на измислиците. Някои филми, които рисуват или показват аспекти на програмирането Монарх са: Хелрейзър 3, Да отгледаш Каин, Лабиринт, Телефон, Джони Мнемоник, Терористката, Косачката, Шифър (особено уникален препоръчвам горещо), Куб 1, 2 и 3, Блясъкът на чистия ум (чието действие се развива в градчето Монтоук) и много други. През 2009 г. дори излезе игралния филм „Смъртоносната стая“, чийто сюжет официално представя експеримент на MK-ULTRA.

Веднъж щом се появи пропукване в ядрото на личността, може да се създаде един „вътрешен свят“, а отделните самоличности да бъдат програмирани с инструменти като музика, филми (особено на Дисни) и приказки. Тези видео и аудио-помощни средства подпомагат влиянието на програмирането чрез картини, символи, значения и концепции. Създадените самоличности след това могат да бъдат достигнати и включени чрез използване на активиращи думи или символи, програмирани в психиката на обекта от хендлъра. Това са много сложни кодове от цифри, цветове, думи и термини казвани в точна определена последователност. Това активира дадена персоналност във вече фрагментираната матрица на дадената личност. Всяка изкуствено създадена самоличност в съзнанието се активира с различен код. Някои най-общи вътрешни картини и конструкции, виждани от програмираните роби са дървета (както вече бе даден пример), кабалистичното „дърво на живота“ с прикачена коренова система, знакът за безкрайност, древни символи и букви, мрежи на паяци, счупени огледала, маски, замъци, лабиринти, градини, гробища, демони, чудовища, извънземни, морски раковини, пеперуди, змии, панделки, папионки, цветя, пясъчни часовници, часовници, роботи, верижни схеми на управление и/или схеми на компютърни платки, градове и галактики. Други са свързани с различните шаблони, които могат да бъдат заложени в роба. Например конструкцията може да бъде самия Оз или Изумрудения град или кораба Ентърпрайз от „Star Trek“ и т.н...

Една от основните вътрешни структури е оформена като двойна спирала, състояща се от 7 нива. Всяка система има вътрешен програмист, който наблюдава „портиера“, даващ или отказващ достъп до различните стаи (или друга форма, зависи от програмния шаблон). Това е високо издържана система. Програматорите залагат в матрицата на съзнанието цели личности, чиято единствена функция е да пазят различните персоналности от това да не разберат една за друга. Отделно, всеки програмиран човек има заложена поне една личност, която трябва да подтикне човека към самоубийство ако програмирането по някаква причина не сработи в даден момент и се провали (което между другото става често и именно това е причината толкова известни холивудски звезди и личности да се самоубият).

Това са шаблоните, по които се програмират отделните личности в матрицата на съзнанието. Какъв ще бъде шаблона програмиран в дадена жертва зависи от предпочитанията на програмиста. Например да кажем, че избрания модел е гробище. Всеки един гроб е спяща самоличност във фрагментираното съзнание. Тя бива събуждана и „изваждана от гроба си“ и се превръща във фронталната, активна самоличност на жертвата. Или ако матрицата е часовник – всяко едно деление от часовника е различна самоличност, която може да бъде активирана при съобщаването на определен час от хендлъра, съпътстван от съответните специфични кодове. Схванахте принципа. В модела със замъка това са различни стаи, в дървото са различните клони и листа и т.н., и т.н. Методите са развити до безкрай през годините.

 

Важно разграничение

След всичката тази базова информация трябва да кажа нещо важно. То е да дам нюанс на термина „програмиран човек“.

Има специфично програмирани хора и неспецифично програмирани хора. Тази статия обсъжда специфичното програмиране. То предполага, че човека е физически взет, травмиран и инсталиран със съответните програми. Впоследствие паметта му е изтрита и той е поставен да функционира обратно в обществото, където ще бъде активиран, когато подходящия за програматора момент настъпи. Около 2% от човешката популация (или 130 милиона души) са специфично програмирани. Ще повторя какво означава това.

Това означава, че те са били физически отвлечени или примамени и подложени на програмиращи сесии, включващи употребата на технология, сексуално насилие, мъчения, наркотици и други методи.

В САЩ, около 5% от населението (или 15 милиона души) са специфично програмирани. Тези хора са познати като неактивирани потенциали (термина на английски е „sleepers“ и вече много често се чува „случайно“ употребен в много филми, сериали, песни и т.н.), които ще бъдат задействани когато тяхното време настъпи.

Отделно от това са неспецифично програмираните хора – това е по-голямата част от земното кълбо. Тя бива програмирана на базово ниво. Например чисто битово-социално и чрез окултните методи на медията. Глобалното и постепенно програмиране на населението на Земята днес става чрез електромагнитните излъчвания, които носят закодирана информация и имплантирани поведенчески модели и емоции в тях. Вече съм писал за това във „Вибрация-натрупване-контрол“ и нейното потвърждение.

 

Нива на програмиране в проект Монарх

Нивата на програмиране в проект Монарх идентифицират функциите на програмирания, а имената на нивата идват от електроенцефалографните мозъчни вълни, асоциирани с тях.

 

10

Видове мозъчни вълни


Бета 14-30 Hz: будно съзнание, нормална будност.

Алфа 9-13 Hz: спокоен, отпуснат, ясно съзнание, не мислещ.

Тета 4-8 Hz: дълбока релаксация и медитация, измисляне на образи.

Делта 1-3 Hz: дълбок сън без сънуване.


11

Наблюдаване на мозъчните вълни през скалпа


Отнесено като „общо“ или „обикновено програмиране“, алфа-програмирането е основно контролиране на личността. То се характеризира с изключително подчертано ангажиране на паметта, заедно със съществено увеличение на физическата сила и острота на зрението. Алфа-програмирането се завършва с преднамерено подразделение на личността на жертвите, което причинява разделяне на лявото полукълбо от дясното, което пък позволява програмирането на Ляво и Дясно чрез стимулиране на нервните окончания.

Бета се отнася към сексуалното програмиране (секс-роби). Това програмиране елиминира всички морални принципи и стимулира примитивният сексуален инстинкт, лишен от задръжки. На този етап могат да излязат алтернативни самоличности на „котка“. Познато като „програмиране на секс-котенца“ (в литературата ще го срещнете като „sex-kittens“), това е най-видимият тип програмиране, тъй като повечето жени знаменитости – модели, актриси и певици са били обекти на този тип програмиране. В популярната култура, дрехи с котешки шарки често свидетелстват за това.

Делта e познато като програмиране на убийци и е първоначално разработено за обучаване на специални агенти или елитни войници (например Делта Форс, Първи Земен Батальон, МОССАД и др.) в тайни операции.

Тета се отнася към психично програмиране. Установено е, че хора от потомствените линии (онези, които произхождат от многопотомствени сатанински фамилии) са проявявали по-големи телепатични способности от останалите обикновени хора. Поради очевидните ограничения, били разработени и представени различни форми на електронни системи за контролиране на съзнанието, а именно – биомедицински човешки телеметрични (телеметрията е технология, която дава възможност за дистанционно измерване и докладване на информация) устройства (мозъчни импланти), насочени лазери с микровълни и/или електромагнетизъм. Има данни, че горните са използвани във връзка с високотехнологични компютри и сложни сателитни проследяващи системи.


Промяна и активиращ спусък

Друг начин да се изследва това спираловидно измъчване на тялото и душата е да се погледне на него като на сложна компютърна програма: създава се файл (промяна), посредством травмиране, повторение и затвърждаване. Както вече казах, за да се активира (спусък) файла е необходим определен код за достъп или парола (знак или команда). Тези обекти основно се използват за прикрити операции, проституция и порнография. Забележително е и участието в развлекателната индустрия. Бивш военен офицер, свързан с DIA (Агенция за Отбранително Разузнаване) разказва, че „в „общата картина“ тези хора (жертвите на Монарх) са във всички направления на живота – като се започне от скитника на улицата и се стигне до мъжете с бели яки“. В подкрепа на това, пенсиониран агент от ЦРУ обсъжда използването на такива хора като „агенти“ или „хамелеони“ с цел инфилтриране на определена група, събиране на информация и/или инжектиране на по-нататъшните планове.

Аз лично съм имал възможността да се срещна с фрагментирани хора и мога да ви кажа, че те по нищо не се различават от мен и вас. Ако не знаете, че този човек е минал през тези неща, няма как да разберете (освен ако няма външни характерни белези разбира се). Установих, че тези хора се ползват от отделните нива на елита за най-различни неща из цялата обществена система. Жените се използват най-вече за секс. Съществуват каталози, по които жените (а и много мъже) биват избирани. Те биват откупувани от техните програматори, които дават кодовете за ползване на дадена личност. След това жертвата няма никакъв спомен за случилото и остава единствено с белезите по тялото си (примерно), за чието възникване също няма спомен.

Има различен брой промени, направени по оцелелите с многобройни поддържащи програми, огледала и сенки. Части светлина (добро) и тъмнина (зло) са втъкавани в съзнанието и въртени по определена ос, което символично се изразява от шахматния масонски под.

Както виждате, това е много комплексна тема, а детайлите са повече отколкото човек може да проумее. С тази статия не правя нищо друго освен да се опитам да обясня основните положения, без изобщо да навлизам в дълбочина. Освен това, вече споменах в началото, че процеса който се опитвам да изложа е нелинеен и трудно може да бъде разгледан в последователна система.

(Разбрах това много добре преди няколко месеца от опит. Беше период в който много се бях запалил по въпроса и ми бе особено интересно какво ли е усещането на множеството различни заложени личности и най-вече превключването от една към друга вътре в кубичната матрица на съзнанието.

Тогава една нощ излязох извън тялото си и се озовах в някакво занемарено подземие с много стаи, повечето от които бяха без врати. Знаех че съм в миналото (не само интуитивно, но и благодарение на това, че метода на който ставах свидетел е остарял и излязъл от употреба) и ще присъствам на програмирането на човек. Не само това. Висшият ми Аз ми беше подготвил много странно, но максимално преживяване. Не стига че преживявах астрално пътуване назад във времето, но и щях да вляза в съзнанието на жертвата в момента на програмирането. За мен това бе чисто изследователско преживяване. Нямаше нищо какво да направя за този човек, не само защото наблюдавах вече отминал момент, но и защото знаех че това е път, който той сам е избрал. В този ред на мисли не изпитвах никакво състрадание, а просто чисто любопитство съотнесено към моите собствени изследвания. Човекът стоеше на стол с отпусната облегалка и ръцете и краката му бяха заключени за стола. Очите му бяха отворени и не можеше да мърда. В този момент хем влязох в съзнанието му и изпитвах неговия страх (но и примирение), хем продължавах да наблюдавам отстрани. Хората, които могат да излизат извън тялото си разбират за какво говоря, защото при достатъчна осъзнатост съзнанието може да се разделя и да преживява няколко перспективи едновременно (то не е точно разделяне, а връщане към многофасетното възприятие) от множество перспективи със сетива много надхвърлящи физическите 5, които дори нямат имена и начин за описание в триизмерната реалност. Програматора беше в бяла престилка. Приближи се до човека и прошепна код, който трябваше да промени актуалното му състояние и да включи друга, програмирана в него самоличност. Както обясних, в този момент бях „в главата“ на жертвата и в същото време осъзнавах себе си като Н. – независима от наблюдавания субект личност. Знаех, че за мен няма опасност.

Няма човешки думи, с които мога да опиша какво е усещането от смяната на една личност в друга в рамките на едно съзнание. Трудността ми да опиша преживяното се корени и в това, че перспективата ми бе амбивалентна. На първо място преживявах усещането от перспективата на човека в стола. На второ място преживявах собствените си усещания и реакции от неговите такива, защото преживяването бе непознато за мен. Отделно от това пък, двете се сливаха и аз хем изживявах процеса случващ се в главата му, хем запазвах позицията си на наблюдател, напълно осъзнаващ и разбиращ себе си, но и вникващ в преживяването на другия. И макар да изглежда, че казах едно и също по два различни начина, то преживяването не бе такова. Бе едно от най-странните усещания, които съм имал въобще. Най-близкото чувство от смяната на една личност в друга, което мога да дам, е като да те ударят с нещо тежко по главата, но без да изпитваш болка и без да изгубиш съзнание. Това е като разтърсване и рязко събуждане сутрин от алармата, която си си нагласил. Човекът влезе в напълно различен мисловен процес и се осъзнаваше като друга личност, която имаше определена задача (която не помня). Моята перспектива бе интересна. Усещах че човека е неосъзнат за това, което става, а в същото време аз хем осъзнавах нещата, хем не можех да не се подчиня на командата. Чувствах се като затворник в това тяло. Осъзнавах че на практика изживявам него (човекът в стола), но въпреки това нямаше никакъв начин да не се подчиня, камо ли да взема контрол над тялото „си“. Знам че това бе моята перспектива, не неговата. Някак си бях по средата на моето и неговото съзнание, което хем ми позволи да изживея неговите усещания, хем да имам своите собствени като рефлексия от неговите; хем да бъда под контрола на програматора разбирайки в пълния смисъл какво е безсилие и смяна на съзнанието, хем да запазя собствения си поток от мисли. Той, сам по себе си, не осъзнаваше, че е в друга личност. Вярваше че е цялостен. Алтернативната самоличност бе взела контрол. И всичко това се случи за секунди. И през това време бях и в него, и гледах отгоре над тялото му. Отгоре на всичко целия този филм се случваше в миналото!

Беше много екзотично преживяване и оттогава знам колко нелинеен е процеса случващ се в съзнанието. Това е нещо, което няма как да предам; това може само да се изживее.)


Потомствени линии и сдвояване

Голяма част от оцелелите произлизат от стари сатанински родове от много поколения и са привидно програмирани „да изпълнят съдбата си като избраници (или като избрано поколение)“ (израз, измислен от Менгеле в Аушвиц). Някои са приети от семейства с подобен произход. Други, използвани в този неврологичен кошмар се определени като „заменими“ (некръвни потомци), обикновено идващи от сиропиталища, домове за храненици или от семейства, извършили кръвосмешение, с дълга история на педофилия. Появява се и модел, в който фамилни членове, се присъединяват към военни или разузнавателни агенции.

Голяма част от малтретираните идват от семейства, които използват католицизма, мормонството или обаятелното християнство като фасада за отвратителните си действия (въпреки че участват и членове на други религиозни групи).

Жертвите обикновено отговарят с по-голяма готовност на строги религиозни (догматични, законодателни) йерархични структури, защото съответстват на основното им програмиране. Заповедите обикновено са неоспорвани, тъй като волята на жертвите е сломена.

Физическите идентификационни характеристики по жертвите/оцелелите често се изразяват в множество белези от електрошоковете и/или остатъчни петна по кожата. На някои, отделни части от тялото са обезобразени от ножове, нагорещено желязо или игли. Често се срещат и татуировки във формата на пеперуда или други окултни фигури. В общи линии потомствените избраници по-рядко се „маркират“, тъй като тяхната кожа трябва да „остане чиста и неопетнена“.

Крайната цел на подчиняващата манипулация на тези индивиди може да звучи нереалистично, в зависимост от нашето тълкуване на физическата и духовната реалност. Най-дълбоките и мрачни промени сред избраниците имат за цел да ги направят „невидими“ докато се разкрие „Антихриста“. Тези промени от Новия Световен Редпо всяка вероятност съдържат заповеди и инструкции с обратна връзка, за да подготвят и/или положат началото на голям наплив от хора (клонинги или „хора без душа“) и по този начин стимулират програмите за социален контрол в новото хилядолетие. Още една странна особеност е небиологичното „побратимяване“ в рамките на програмирането Монарх. Например, два малки деца без биологична връзка помежду си, церемониално се посвещават в магически „духовно-свързващи“ ритуали, така че да бъдат „неразделно свързани за вечни времена“. Те по същество споделят две половини от пред-програмираната информация, което ги прави зависими един от друг. Паранормални феномени като астралната проекция, телепатията, екстрасензорни възприятия и т.н са по-вероятни между тези, които са преминали през този процес.


Скептичното обяснение на теорията Монарх: MPD, DID и шизофрения

Съвременната психиатрия е платена и създава норми по поръчка. Това е така не само защото, много от самите психиатри на запад са програматори, но и защото съвременната диагностика и прилежащата към нея психотерапия със съпътстващата я фармакология е бизнес за милиарди долари и се ръководи от същите хора стоящи зад проект Монарх.

MPD и DID са съвременните модерни наименования на състоянието на множество личности в един човек. Има големи спорове каква е разликата между MPD и DID и най-вече има ли разлика между тях. Термините постоянно се сменят. Някои дори оспорват съществуването на тези „заболявания“ и ги наричат по друг начин. Това само идва да покаже степента на жалост обхванала тази „наука“. Тези хора всъщност не знаят особено много. Но въпреки това са „авторитети“. Защо?

MPD или DID бива диагностирано само при доказано съществуване на поне 2 личности в даден човек. Тънкостта е в това обаче, че един програмиран човек много рядко показва своите други самоличности пред психотерапевт (защото не е активиран от хендлъра си), освен ако програмирането не даде на късо по някакви причини. Т.е. огромен брой от тези хора имат т.нар. DID, но то не може да бъде диагностицирано поради липса на проявени симптоми при клинично наблюдение. Най-честите проявени симптоми на фрагментирани хора са: демонстрация на дезорганизирано и необикновено мислене и реч, слухови халюцинации и самозаблуди. Социалната изолация често се среща поради редица причини, най-вече защото роба е отвратен от всички хора, при все че те са му причинявали болка през целия му съзнателен живот. Понижаването на социалните контакти се асоциира със симптомите на параноя, както и на апатия и безволие. Човекът може да бъде изцяло мълчалив, да остане неподвижен в странни пози или да демонстрира необяснима и безсмислена възбуда. Познайте на какво са симптоми всичко описано досега?

Точно така, на шизофрения. Повечето хора с DID биват определени за шизофреници, защото те не проявяват смяна на личността (повтарям, това става само при зададена команда от хендлър).

Когато открих това, реших да прочета няколко реда за историята на шизофренията (защото знаех, че такова заболяване не съществува) и открих, че това е сравнително ново явление, като описани случаи преди средата на 20 век на практика почти няма. Към 2011 г., по официални данни, хората страдащи от шизофрения са 24 милиона, а неофициално са поне тройно повече. Как става това изведнъж? Хора, спите ли? Няма психично заболяване наречено шизофрения! Всичко това са жертви на проекти по контрол над съзнанието! Обикновено, за да се стигне до хоспитализация вътрешната матрица или се е разпаднала безнадеждно (заклещвайки индивида в една определена алтернативна самоличност) и от този човек не става вече нищо, или този човек вече не е важен за илюминати и е оставен на произвола. За разлика от шизофренията, DID се определя много по-рядко. Така например през 80-те има само 200 случая на DID, но скача на 20 000 от 1980 до 1990 г. От 85-та до 95-та случаите са вече 40 000 (по официални данни). Отново – как става това? Може ли стреса да е обяснение за всичко? Това са данни все от англоговорящи страна най-вече Великобритания, САЩ, Канада и Австралия – четирите държави, където програмирането е най-застъпено. Интересни „съвпадения“, мм? Това само доказва, че моята теория е вярна, защото повтарям – повечето хора с DID са диагностицирани с шизофрения поради липса на проявени симптоми.

Ако направите проучване, ще видите, че повечето холивудски звезди в даден момент от живота си са бивали приети в психиатрия с диагноза раздвоение на личността. Бритни Спиърс, Линдзи Лоън, Дрю Баримор и много други са редовни посетители на тези заведения. Разликата обаче между тях и обикновените хора е, че те са много важни за програмирането на населението и не могат да бъдат оставени просто така. Те обикновено изчезват за известно време от светлината на прожекторите, програматорите им ги „закърпят“ и отново се появяват след година-две. Направете своето проучване и ще бъдете поразени от модела който ще откриете. Разбира се, понякога програмирането се срива константно и излизат самоличности, които не са били активирани от хендлър. Много звезди като Бритни Спиърс например започват да говорят със силно британски акцент като техен роден, защото имат програмирана самоличност с британско самосъзнание.

Колкото до шизофренията, вече споменах, че това е изкуствено създадено „заболяване“, което да оправдае внезапния скок на подобни случаи след 70-те години.

В началото на тази статия, бе казано, че фрагментацията е била възможна още по времето на Египет и преди това, когато методиките на Империята SSS все още били ползвани. Тези древни магически техники никога не са се губили в кръга на тайните общества и фрагментацията винаги е присъствала в някаква степен в живота на тези хора. Навярно именно такива случаи, по стечение на обстоятелствата са влизали в книгите по медицина като „доказателство“ за шизофрения. Един древен окултен метод за постигане на фрагментация без технология, който знам и който никога не е спиран да бъде използван, е изкуствено, външно стимулиране на кундалини. Кундалини се вдига постепенно с развитието на човека и това обикновено отнема много години. Цялата истерия в момента около всякаква кундалини-йога, работа с кундалини и т.н. е отново промотирана от същите хора, които стоят зад програмирането като цяло. Обикновено посредник в тези среди е New Age-движението, което е създадено от американското правителство (съвсем друга история). При внезапно активиране на кундалини, преди енергетиката на човека да е готова за това, се случват едно от две неща. Или следва феномена на т.нар. спонтанно изгаряне (защото тялото буквално изгаря отвътре от тази мощна енергия), за които всички сте чели из литературата (характерно е за него, че човек се превръща в пепел за секунди, без обаче да изгори дрехите си) или се стига до фрагментация и шизофрения. Навярно и това е най-често описвания случай в миналото. Друг окултен метод за фрагментация е насилствено вкарване на астрална същност в даден човек, резултата от което предизвиква шок и травма – респективно – фрагментация.

Днес това може да бъде направено много по-лесно със сателит – просто с натискането на едно копче.


Кой бива избиран за програмиране?

Това е решавано на база от кого илюминати имат нужда и зависи от генетиката. Хора от всички раси биват програмирани, но най-големия процент от програмирани хора са тези с руса коса/сини очи или червена коса/зелени очи (като втория тип се ползват най-вече за магически ритуали), защото техните гени се поддават по-лесно на програмиране. Това са гени с по-голямо съдържание на извънземно ДНК. Извънземното ДНК е силно поддаващо се на програмиране, заради традицията на Империите Орион и Сириус в тази посока. За тях това е религия и начин на живот – нещо напълно нормално. Това е норма. С времето ДНК-то им дотолкова изменило структурата си в услуга на този процес, че то ставало почти от само себе си. Ако имате кафяви очи и коса, те ще погледнат в историята на вашето родословно дърво и генетика. Дали идвате от потомствена линия на хора с подобна генетика? Рецесивните гени са друг основен фактор. Те ще погледнат там, където има вратичка за програмирането.

Хората с тези гени обикновено са много интелигентни (все пак, те търсят хора с висок коефициент на интелигентност и определени таланти и способности), често имат заложени психически способности, но са много агресивни.

Още като малък имах такова наблюдение – играех си с децата и с времето забелязах, че тези които са с естествено светла коса и светли очи са много по-експанзивни и агресивни от другите и обикновено се опитват да наложат мнението си над другите. Най-често имах конфронтация точно с такива деца. И разбира се кой е най-популярния изкуствен цвят за коса, който днес се счита за особено „секси“ и всеки иска да пробва поне веднъж? Русото.

В древен Рим само проститутките били с руси коси и те се боядисвали специално, за да обозначат професията и приложението си в полза на тогавашния елит. Тези, които са по-навътре в нещата, знаят колко важна е косата и каква е нейната роля – на антена към фините светове. Боядисвайки косата си, вие променяте вибрацията си. Променяте излъчването си и изначалния мисловен модел с който сте се инкарнирали. Да, от по-висока перспектива, Висшият ви Аз е допуснал да имате това преживяване, но след като вече имате правилната информация – наистина ли ще продължите да бъдете част от това обособяване? Наистина ли доброволно ще се закачите към тази пропаганда? Защо? Защото „всички така правят“? А къде оставате вие и това което вие искате? Като заговорихме за коса в контекста на програмирането – обръщайте внимание на това колко често звездите променят косите си. Формата на прическата също е от значение, фигурите, които изобразяват някои в косата си (този стил стана популярен много в последните години). Всичко това са ритуални прически. Вземете Риана например. Колко пъти смени прическата и цвета на косата си през последните години? Тези, които се интересуват от проект Монарх, знаят, че всяко едно действие, модно или стилистично решение, не е случайно в живота на тези хора. Обикновено те са жертви и не решават нищо в живота си и всичко се решава от техните хендлъри, което означава, че има причина, някой да носи точно този тоалет, на точно това събитие, в точно това време. Бижутата, артикулите – всичко това не е случайно подбрано когато говорим за такива програмиращи икони от световен мащаб. Ако имате необходимите знания, по анализа на всички тези фактори много често можете да проследите пътя на един Монарх-роб във вътрешната йерархия на илюминати и как той бива издиган или снижаван в нея.

Разбира се живота на тези хора е абсолютна катастрофа, каквото и да се опитват да ви го представят в медиите. Представете си какво е да нямаш никакъв контрол над действията си, да имаш постоянни бели петна в паметта, да бъдеш постоянно изнасилван, да участваш във всякакви перверзии и дори ритуални убийства. Това е травма след травма, след травма, след травма. Ето защо живота на всички звезди е каша. Всичко това ги тласка към наркотиците и алкохола. Някои хора се чудят как е възможно известните личности да имат всичко и въпреки това да пропиляват живота си по този начин. Някои го отдават на звездната болест и манията за величие, която ги кара да се мислят за безсмъртни, но тъжната истина е, че тези хора са тотално програмирани и търсят утеха и спасение в наркотиците, защото искат да забравят своя живот. Много от тях се самоубиват или биват самоубити, ако вече не са нужни (последният подобен случай за който чух беше с актрисата Британи Мърфи, а преди нея Хийт Леджър). Тези хора не значат нищо за илюминати, те са добитък за тях. Всеки един роб принадлежи на определена фамилия. Понякога е просто между-илюминатска игра едната фамилия да убие ценен роб за друга, враждуваща фамилия. Просто ей така. Робите също така могат да бъдат откупувани. Както вече казах, съществуват каталози за роби. Точно по тази причина, звездите толкова често се женят и развеждат. Защото хендлърите им се сменят. А хендлърите им се сменят, защото биват купени (или пък разменени за нещо) от друг човек. На практика новият „наемател“ си купува тетрадката с кодовете за достъпа до съзнанието на съответния роб. Оттам нататък всичко е лесно. Разбира се в медията всичко се представя по човешки начин сякаш това с обикновени хора с обикновени човешки взаимоотношения и съдби. Нищо не може да бъде по-далече от истината обаче.


Други функции и приложения на фрагментацията

Не трябва разбира се да забравяме, че Монарх е само странично крило на MK-ULTRA, който е свързан най-вече със секс-робство. Когато осъзнаете това и видите колко съзнания е сложил под контрол този проект, който е съвсем малка част от всичкото, можете да си дадете представа какъв би бил мащаба на всички подобни проекти, от които MK-ULTRA е само един от колосите.

Има всякакви проекти, в които хората са фрагментирани по сходен начин и използвани за всякакви цели. Нямате дори теоретична представа за степента и величината на тази система, която е изградена само за няколко десетилетия. Питър Муун например веднъж ми каза, че живота го е срещнал с жена, която е част от механизмите на илюминати и тя е програмирана от малка единствено как да прави пари. Тя не е секс-роб. Просто е посветена в истинските принципи зад икономиката и служи като зъбчато колелце в нечий механизъм за генерирането на пари и разпределението на финансови потоци. Нищо отвъд това. Има милиони такива съдби, за които няма да разберем никога нищо. Питър каза, че тази жена може да си позволи на практика всичко в живота, но е невероятно нещастна в личен план. Тя никога няма да бъде свободна, нито ще има щастие. Твърде вярно.

Големите корпорации например също търгуват с роби Монарх. Те биват ползвани за посредници при сделки на черно, тайни разработки и проекти и т.н. Престън Никълс е живата история за такъв човек.

Има хора пък, които са програмирани да бъдат шпиони. Това е особено практикувано и от руснаци, и от американци през 60-те и 70-те години. Фрагментацията работи идеално за тях, защото те самите не знаят, че са шпиони, което им позволява да имат най-естественото поведение на света. През годините, учените в MK-ULTRA открили, че нараняването на мозъчния ствол по специален начин води до фотографска памет. Всички шпиони имат подобен тип програмиране, защото тяхната работа е свързана със запаметяването на документи, разговори и архиви дума по дума. Впоследствие, те могат да възпроизведат всичко видяно или чуто на своите контрольори.

Има специално програмиране предназначено за армията, където Монарх също е застъпен. Това най-често се свежда до създаването на супер-войници. Когато програмирате един човек вие придобивате достъп до неговото подсъзнание. Което означава, че вие имате влияние над пълния капацитет на това съзнание, а не само до малката, 10%-ова част от него, каквато имаме в ежедневния живот. Това е открито преди много години и именно от тези проекти произлизат всички системи като „Метода Силва“, „НЛП“, книги в стил „Подсъзнанието може всичко“ и т.н. Всичко това е тооооолкова стара информация и е на невероятно повърхностно ниво, защото тя е пусната умишлено от правителството, а те никога няма да ви дадат истинските си и задълбочени методики. Те ще ви подхвърлят залъгалка като НЛП, няма да ви дадат работещите в дълбочина формули! Защо го правят изобщо ли? Защото тази информация излиза постепенно така или иначе и те не могат да го спрат. Хората се събуждат и те искат да имат контрол и над този процес. Какъв по-добър начин от това да пуснат свои, предварително осакатени системи, чрез подставени лица, чрез които да имат контрол над всички, които се пробуждат? През годините много хора са ме питали по e-mail какво мисля за горните системи. Ето това мисля. Те са създадени от Тъмното правителство за Тъмни цели и макар да споделят верни принципи, намеренията зад тях не са чисти. Тези системи ползват протокол, който инсталира матрици за програмиране, които могат да ползвани и „напълнени“, ако някой реши. Как обаче да ви го обрисувам в писмо, като виждате че обяснението е страшно комплексно и отнема 30 страници?

Имайки достъп до подсъзнанието те могат да събудят потенциала на човека. Те могат да събудят психическите му способности, свръхиздръжливост и т.н. Те могат да създадат супер-войник. Точно до това се отнася проект „Супермен“. Разбирайки за тези възможности на съзнанието, програматорите си дали реална сметка, че съзнанието може да манипулира реалността, защото тя е холографска и престава да бъде плътна, ако осъзнавате истински, какви принципи стоят зад нея. Точно това дава възможност на тези супер-войници да манипулират материята – да правят огромни скокове като супергерои (о, само между другото – цялата комикс-култура в САЩ е създадена за да обслужва целите на програмирането у децата и да внедрява определени идеи в населението; ако се замислите ще видите, че повечето истории в тях са много окултни в същността си), да скачат от самолети без парашути и да се приземяват без всякакви наранявания, да издържат с часове под вода, да имат възможност да виждат в други реалности и дори да преминават в тях и всякакви други неща заключени във възможностите на човешкото съзнание.

Възможностите са ограничени единствено от въображението.

Да не говорим за хората, в които е имплантирана допълнително и технология. Имам позната американка, която ми разказваше за неин приятел, който правил секс с някаква жена, която била правителствен агент и както се оказало, имала поставен някакъв метален ринг в корема си, който той напипал. Какво е било това и за какво служи – не мога да кажа. Давам го като пример, за да знаете, че има всякакви същества там навън. Проектите за контрол над съзнанието не се заключват единствено във фрагментацията. В последните десетилетия, илюминати изключително разчитат на симбиозата между биология и технология.


Програматори и места

Трудно е да се посочи кои са били първите програматори на този проект, поради същественото количество дезинформация и объркващи данни, разпространявани от „силните на деня“. Двамата, които попадат под кодовото име д-р Грийн са еврейски доктор на име д-р Грюенбаум, който по всяка вероятност е сътрудничел на нацистите през Втората световна война и д-р Йозеф Менгеле, чиято запазена марка хладнокръвие и пресметлива бруталност е уплашила и смразила душите не само на оцелелите от Аушвиц, но и тези на неизброимо много жертви от цял свят. Личното участие на Менгеле в концентрационния лагер в Аушвиц било подозрително омаловажено по време на Нюрнбергския процес и следователно усилията нито на Американските Щати, нито на техните съюзници били насочени към неговото залавяне. С цел да се объркат сериозните разследвания на местонахождението му, властите на САЩ представили Менгеле като човек, който не представлява заплаха, като отшелник в Парагвай или Бразилия или просто казвали, че е мъртъв.

Неговото безпрецедентно изследване, направено с цената на хиляди човешки животи, несъмнено бил голям бонус за интересите на САЩ. Освен с псевдонима д-р Грийн, той бил познат на жертвите си и като Vaterchen (татко), Schoner Josef (Красивият Йозеф), Дейвид и Феърчайлд. Изтънчен, хубав мъж със слабо телосложение, Менгеле би обезоръжил хората с кроткото си и благовъзпитано поведение, докато в други случаи, той избухва в жестока ярост. Друго характерно за него, което си спомнят оцелели, е тракането на лъснатите му черни ботуши докато се разхожда напред-назад, както и играта му на „обичам те/не те обичам“, докато откъсва едно по едно листенцата на маргаритка. Когато издърпал и последното листенце на маргаритката, той злонамерено изтезавал или убивал малко дете пред очите на друго дете, което програмирал. Оцелелите си спомнят още как са били хвърляни голи в клетки с маймуни, които са били обучени яростно да ги нападат. Очевидно, Менгеле се забавлявал принизявайки хора до нивото на животни. Той също така целенасочено забранявал на жертвите си всякакви викове, плач или показването на каквато и да е прекомерна емоция.

Д-р Д. Юън Камерън, познат още като д-р Уайт, бил бивш ръководител на Канадската, Американската и Световната Асоциации на Психиатрите. Поради големият му опит и препоръки, Алън Дълес от ЦРУ налива милиони долари в организации като Дружеството за Изследване на Човешката Екология, която Камерън безмилостно ръководел. На няколко места в Монреал се провеждат опити – основно в университета МакГил, болницата „Света Мария“ и институтът „Алън“.

Освен стандартните методи на психологически деспотизъм като електрошок, лекарства, инжекции и лоботомия, Камерън измисля техниката на „психично задвижване“, при която нищо неподозиращите пациенти се държат в изкуствено предизвикана, чрез лекарства, кома за няколко седмици, като през това време периодично им се прилага електрошок, а на главите им е завързан електронен шлем и с различна скорост се предават повтарящи се слухови съобщения.

Много от тези използвани и малтретирани са били деца, отглеждани в системата на римокатолическите домове за сираци. Никак не е изненадващ факта, че Камерън, много удобно не е бил включен в повечето психиатрични дневници. Това всъщност може би е било главно в резултат на проекта MK-ULTRA, който е публично изобличен през 1970 г., по време на съдебен процес започнат от канадски оцелели и техните семейства. ЦРУ и канадското правителство се споразумели извън съда, за да не се наложи официално да признаят, че са извършвали престъпления.

Бившият подполковник от американската армия в поделението за психологически военни действия на Разузнавателната Агенция към Министерството на отбраната, Майкъл Акино е последният от поредицата обвинени садисти, спонсорирани от правителството. Акино, един ексцентричен гений, основава Храма на Сет – разклонение на Църквата на Сатаната на Антон ЛаВей. Неговото обсебване от нацистките езически ритуали и хипнотичната му манипулация на хора, го правят идеален за поста „Главен програматор“. Акино бил свързан със скандал, в който бил обвинен в малтретиране на дете. За ужас на родителите на младите жертви, всички обвинения били отхвърлени. Кодово назован „Малкълм“, Акино записва тренировъчни касети за това как да се създаде Монарх-роб и работи като връзка между правителството/военното разузнаване и множество криминални организации и окултни групировки при разпределението на робите, жертви на Монарх.

Друг важен програматор, който работел под кодовото име „Д-р Блу“ или „Господ“, бил Хайнрих Мюлер. Той, както изглежда, имал двама сина, които извършвали търговията. „Оригиналният“ д-р Блек бил Лео Уийлър, племенник на починалия Генерал Ърл Уийлър, който бил главнокомандващ на Обединеното Командване на Войските по време на войната във Виетнам. Протежето на Уийлър, Е. Хюмъл, действа на северозапад, заедно с У. Боуърс (от клана Ротшилд).

Други предполагаеми висши манипулатори на съзнания, в миналото и настоящето са: д-р Сидни Готлейб, подполковник Джон Алекзандър, Ричард Андерсън, д-р Джеймс Монро, д-р Джон Лили, лейтенант-командир Томас Нарут, д-р Уилям Дженингс Браян, д-р Бърнард Даймънд, д-р Мартин Орн, д-р Луис Уест, д-р Робърт Лифтън, д-р Харис Исбел и полковник Уилсън Грийн. За да предпазят MK-ULTRA от лесно разпознаване, ЦРУ разпръснало подпроектите й в специализираните изследователски и развойни групи в университети, затвори, частни лаборатории и болници. Естествено, те били щедро възнаградени с държавни субсидии и други средства.

Имената и местата на някои от основните институции, които участват в експериментите на Монарх-програмирането, са:

Корнъл, Дюк, Принстън, UCLA (калифорнийски университет Лос Анджелис), университета Рочестър, MIT (Технологичен Институт Масачузетс), университетска болница Джорджтаун, Медицински център Маймонид, болница св. Елизабет (Вашингтон, окръг Колумбия), лаборатории Бел, Изследователски Институт Станфорд, Лаборатории Уестингхаус, Дженерал Електрик, ARCO и Неограничени Човешки Изследвания. „Крайният продукт“ обикновено е създаван във военни съоръжения и бази, където се изисква максимална сигурност. Отнасяйки се към центровете за (пре)програмиране или към такива за нанасяне на почти смъртоносни травми, най-силно изразени са:

Център за Военноморско Въоръжение „China Lake“ (китайско езеро), Президио (от испански „затвор“), Форт Дитрик, Форт Кембъл, Форт Луис, Форт Хууд, Редстоун „Арсенал“, военновъздушна база Офит, военновъздушна база „Патрик“, военновъздушна база МакКлелън, военновъздушна база МакГил, военновъздушна база Къркланд, военновъздушна база Нелис, военновъздушна база Хоумстед, военновъздушна база Грисъм, военновъздушна база Максуел и военновъздушна база Тинкър.

Разбира се, нека не забравяме и Монтоук, където са открити нови методи за програмиране. Други места, признати като големи средища за програмиране са: Изследователски Център Лангли, Национална Лаборатория „Лос Аламос“, Института „Тависток“ и области в или около планината Шаста, Калифорния, Лампе, щата Мисури и Лас Вегас, щата Невада, Санта Фе и Седона (като последните 2 са главните централи на движението New Age, откъдето идват всички модерни ченълинги).


Изтъкнати имена

Един от първите документирани случаи на създаден чрез Монарх таен агент, е този на сладострастният модел от 40-те години – Кенди Джоунс. Книгата „Контролът над Кенди Джонс“ (издателство Плейбой), разкрива 12 години, изпълнени с интриги и напрежение, от живота й като шпионин за ЦРУ. Джоунс, чието рождено име е Джесика Уилкокс, очевидно отговаря на психологическия профил, за да бъде един от първите експерименти или човешко „морско свинче“ в MK-ULTRA.

Книгата „Транс-Формацията на Америка“ разкрива най-популярната Монарх-история и това е „Истинската история на един роб на ЦРУ“ от Кати О’Браян. На задната корица е изписано: „Кати О’Браян е единствената възстановила се и проговорила оцеляла от MK-ULTRA проекта Монарх на ЦРУ за контрол върху съзнанието“. Макар по личното ми мнение Кати да не е напълно депрограмирана, тази документирана автобиография съдържа шокиращо описание на годините безмилостно кръвосмешение, през които е преминала тя, както и на въвеждането й в проект Монарх от извратения й баща. Заедно със съавтора Марк Филипс – неин спасител и депрограматор, Кати говори за невероятно внушителна бройка конспиративни престъпления: принудителна проституция (търговия с бели робини) във високите етажи на световната политика, тайни поръчки за „муле за наркотици“ и куриери, както и за връзката на музикалната индустрия от западната част на страната с незаконните действия на ЦРУ.

Пол Бонаци, смел оцелял, прекарал почти две десетилетия на деградация под Монарх, даде силни потвърждаващи доказателства за широкообхватни престъпления и корупция на общинско/държавно ниво по целия път от ниските етажи на властта, чак до Белия Дом. Той свидетелства за сексуалното малтретиране на момчета, избрани от младежката организация „Boys Town“ в Небраска и отведени в близката военновъздушна база Офит, където са били подлагани на интензивно програмиране, ръководено главно от Командир Бил Племънс и бившият подполковник Майкъл Акино. След като били измъчвани докрай, момчетата били използвани (заедно с момичета) за порнография и проституция с няколко национални брокера с политическа и икономическа власт. Бонаци си спомня, че е бил транспортиран от военновъздушната база до базата МакКлерънд в Калифорния с транспортен самолет. Заедно с други младежи и тийнейджъри, той е бил откаран в елитната и усамотена Бохемска гора. Там, извършителите са се възползвали напълно от невинните жертви, извършвайки невъобразими перверзии с цел задоволяване на извратените си страсти. Някои от жертвите са били убити, за да сплашат и допълнително да травматизират и без това ужасените и пречупени деца. Една актриса с пределен талант (вече покойница), морално покварен телевизионен евангелист, бивш офицер от Зелените Барети и популярен кънтри певец са измежду хората, подали се на лудостта Монарх. Лий Харви Осуълд, Сирхан-Сирхан, Чарли Менсън, Джон Хинкли Младши, Марк Чапмън, Дейвид Кореш, Тим МакВей и Джон Салви са някой от известните, покварени имена, силно заподозрени, че са били пионки на MK-ULTRA.


Депрограматори и откриватели

Д-р Коридън Хамънд, психолог от Университета в Юта, изнесе шокираща лекция, озаглавена „Хипноза при множествено личностно разстройство: Ритуално малтретиране“ на Четвъртата Годишна Конференция на Източния Регион за насилвани и раздвоени личности на 25 юни 1992 г. в Александрия, Вирджиния. По същество той потвърди подозренията на група професионалисти по ментално здраве, че определен процент от клиентите им са преминали през програма за контрол над съзнанието по един изключително интензивен, систематизиран начин. Хамънд загатва за нацисткото участие, за изследванията в областта на контрол над съзнанието, извършвани от военните и от ЦРУ и специално споменава проект Монарх като форма на действително регулиране.

Малко след разтърсващата му реч, той получава смъртни заплахи. Не желаейки да подлага на опасност семейството си, д-р Хамънд спира да разпространява каквато и да било последваща информация, до настоящия момент.

Марк Филипс, бивш предприемач в бизнеса с електроника към Министерство на Отбраната, е посветен в някои от най-секретните случаи на контрол над съзнанието, извършвани от правителството на САЩ. Неговото любознателно поведение, добросъвестност и искренa загриженост за Кати О’Браян, го подтикват да разкрие вътрешното функциониране на тази грандиозна измама, започнала около 1991 г. Както се случи, той помага на Кати да избяга от хората, които я държат в плен и успява да я депрограмира след няколко години в Аляска. Филипс понася и критики, които са скептични по отношение на истинността на твърденията му.

Терапевтката Валъри Улф от Ню Орлиънс, представи двама от пациентите си пред Президентският Комитет на Опити с Радиация върху Хора, на 15 март 1995 г., във Вашингтон, окръг Колумбия. Поразителните показания, направени от тези две храбри жени, освен излагането на неопределено количество радиация, включваха няколко немски доктора, изтезания, наркотици, електрошок, хипноза и изнасилване. И Улф, и нейните пациентки потвърдиха, че спомените за тази програма на ЦРУ са възстановени без регресивни или хипнотични техники. Понастоящем, Улф посвещава времето си да съветва оцелели от такива програми.

Бившият адвокат по трудово право в Атлантик Ричфилд Корпорейшън, Дейвид Розенбаум, ръководи девет годишно разследване (1983-1992), касаещо обвинения в психически тормоз и принудително регулиране на многобройни служители във фабриката ARCO в Монака, Пенсилвания. Неговите клиенти, Джери Доти и Ан Уайт, са били жертва на радиационно облъчване. Когато г-н Розенбаум навлиза по-дълбоко при разпита, бива отворена кутията на Пандора. Най-шокиращото му заключение било, че Джери Доти и Ан Уайт наподобяват потомци на Адолф Хитлер. Розенбаум се обосновава отчасти с необичайната прилика по фотографии (черти на лицето, костна структура, размер). Той посочва и че „Те двамата демонстрират усещания и реакции, които показват, че са близнаци“. Докато са били под наркотична хипноза, Доти и Уайт са изтезавани по различни начини, като всеки от тях е преминавал минимум през три тренировъчни техники, извършвани от лекарите във фабриката. Всеки от тях е трениран да преминава в състояние на хипноза при появяването на определени стимулатори, обикновено изразяващи се в „условна“ дума или фраза, както и да „запомни да забравя“ какво е преживял докато е бил под хипноза. Те многократно са подлагани на еднакви цикли стимулация-отговор, за да се постигне получаването на почти автоматична реакция на определени положения. По думите на Розенбаум, ветераните от MK-ULTRA, д-р Бернард Даймънд, д-р Мартин Орн и д-р Джоузеф Менгеле периодично посещавали фабриката ARCO. Специалното програмиране на Доти и Уайт е било предназначено за изкуствено създаване на двойници на личности от Германия. Розенбаум, който е евреин, е поддържал дълбоко приятелство с двамата, независимо от несигурните обстоятелства.

Други известни терапевти, участващи в депрограмирането са Синтия Бъртъс, Памела Мондей, Стив Оджилв, Бенет Браун, Джери Мангадзе и Колин Рос.

Сред журналистите, които в последно време тълкуват проблема по доста удачен начин са: Уолтър Боуърд – „Операция: Контрол над съзнанието“; Джон Рапопорт – „Експериментите на Американското Правителство за контрол над съзнанието“ и Алекс Константин – „Психическата диктатура в САЩ“. Най-уличаващото изявление досега, направено от държавен служител, касаещо съществуването на проект Монарх е на Антон Чейткин, писател за изданието „The New Federalist“.

Когато бившият Директор на ЦРУ, Уилям Колби, бил попитан директно „Какво ще кажете за Монарх?“, той отговорил яростно и неопределено: „Прекратихме това в края на 60-те, началото на 70-те години“. Достатъчно е да се каже, че обществото, в състоянието си на познавателно различие, в по-голямата си част отрича поразителните доказателства за тази разновидна конспирация. Затова и действителността остава прикрита от относителност и егоизъм.

Не и за тези, които могат да я разпознаят обаче...


„Монарх“ в поп-културата

Ако първоначално ви е трудно да смелите всичката тази информация, но усещате, че има нещо вярно в нея, поне на първо време запомнете нещо, което трябва да се превърне в отправна точка, когато мислите за съвременната поп-култура. Всеки, който е международно популярен трябва да бъде програмиран роб по необходимост, защото илюминати не могат да си позволят някой в подобна позиция да говори свободно. Просто не могат. Защото тези хора стават модели за подражание на целия свят. Те имат влияние и могат да променят неща. Затова те трябва да са под контрол – защото те са оръжие. По тази причина, те стават икони не само за цялото земно кълбо, но и за други Монарх-роби в определената категория, които биват моделирани според програмирането на иконите. Мерилин Монро е една такава личност. Тя е първият широко известен и публичен човек от програмата Монарх след Кенди Джоунс. Поради този факт, други роби, след нейното време, са програмирани със самоличности на Мерилин. Нейното лице, име и стил служат като активиращ спусък.


12

Монарх-робинята Мегън Фокс с татуировка на Мерилин Монро, която впоследствие се опитва да махне

 

13

Кристина Агилера с програмиране тип Мерилин Монро и още много други, които можете да видите тук

 

Докато пишех този материал пък попаднах на новина, че в Чикаго се открива 8-метрова статуя на Мерелин Монро!

 

14

 

Образи подобни на нея постоянно се re-imprint-ват на масово ниво, за да преутвърждават програмирането на робите от Монарх. Ще забележите как тези програмиращи икони се тиражират като образи, много след смъртта им. По този и други начини, постепенно ще започнете да ги разпознавате.

Всички известни актьори и актриси в Холивуд са фрагментирани. Точно по тази причина са толкова добри в професията си – защото много често, те превключват в алтернативна предпрограмирана самоличност предназначена за специалната роля. Знаете, че тези хора не играят, а изживяват ролята и са дълбоко погълнати от нея. Много от тях не могат да излязат от образ дълго след това, точно защото това е програмирана самоличност, а не ментално състояние, което се извиква волево по време на снимки. Други пък имат специална линия на проявление, която следват строго. Например прави впечатление, че Никълъс Кейдж открай време участва във филми предимно с окултен сюжет. Отделно, всички големи холивудски сценарии се пишат от ключови хора от системата на илюминати, които са на практика програмирани хора. Това означава, че те насищат сценариите със собствен, окултен смисъл, чийто символизъм разбират предимно те. Отделно аз лично знам, че преди премиерите на големите филми, се правят големи церемонии и ритуали, които да закотвят мисловния модел зад символизма на даден филм. После той се прожектира пред публика, която служи като необходимото междинно ниво, чрез което този смисъл да бъде загнезден в трето измерение. Датите за една премиера са много добре астрологично преценени в зависимост от търсения ефект. Тъй че лицата, които се водят за създатели са в най-добрия случай програмирани послушковци, които са вложили смисъла, който техните програматори искат. Много често лицата във финалните надписи са просто параван за истинските екипи на правителството, които са отговорни за много от идеите (особено във фантастичните филми) и начина на изпълнение.

Ще повторя – всеки един, който е глобално известен и е постоянно по медиите е там с причина. Забравете за всички документални филми, които се опитват да ви убедят, че тези хора са били „обикновени“ или „никои“ преди да станат известни. Те не само че много често са потомствени роби и не произхождат от случайни фамилии, но и тяхната роля занапред бива определена при самото им раждане. Това е начина, по който илюминати мислят. В перспектива. Те се опитват да ви убедят, че „всеки може да стане звезда“. Това не е така. Хвърлят се обаче милиони в този вид пропаганда, защото те искат да разпространят този мисловен модел. Те ви карат да искате да бъдете звезди – да бъде като тях, да имате техния живот. А какви са звездите? Те са Монарх-роби, без всякаква воля. Т.е. какво е уравнението, което имаме тук? Вие искате доброволно да сте роби с разбит живот. Те искат да уеднаквят световният мисловен модел, за да могат да го контролират. Ето така се създава обособяване – като ви накарат сами да искате да бъдете нещо, което не сте. Да отдадете доброволно своята лична свобода и да искате да станете роб. Те проектират намерение. Това е тяхната магия, с това е свързана и част от техните ритуали.

В момента е много популярно звездите да си имат алтер-егота. Това се възприема като игра от техните фенове, но е всичко друго освен игра. Това са техни програмирани самоличности, които съзнателно излизат на повърхността по някаква причина (което се позволява от техните хендлъри).

Бионсе например излезе и каза, че има алтер-его, което се казва Саша Фиърс.

 


Free Joomla Extensions

 

Разбира се всичко е на ниво „иху-аху“, голяма забава, няма що. Ако някой друг говореше по този начин, щеше да бъде моментално хоспитализиран. Но не, това е Бионсе, wow! Това не само, че не е възприемано за странно, то е иновационно и модерно. Точно така – ключовата дума тук е модерно! И ето, че скоро това също ще стане модел за подражание, създавайки условия за една programming-култура, която ще обслужва определени цели и с всяка стъпка ще ни доближава до извънземния мисловен модел. Ето за подобни цели служат тези хора на илюминати. Те са т.нар. „програмиращи икони“. Бритни Спиърс обръсна главата си – всички нейни фенове я последваха. Мадона обяви, че се занимава с кабала – феновете й започнаха да се интересуват от еврейски мистицизъм. Говоря точно за такива неща. На практика илюминати могат да имат поведенчески контрол над огромна част от населението, контролирайки техните идоли.


15

 

Това не е просто обикновено имитиране. Това е обособяване. Това е форма на магия. Това е уеднаквяване и утилизиране. Така е на извънземните светове. Точно такъв вид култура се опитва да насажда Америка и това е една от главните й цели.

За най-програмираното същество на света днес (след смъртта на Майкъл Джексън) – Лейди Гага, не смятам дори да говоря (в момента). То говори за само за себе си.

Друга аксиома в света на програмирането, която можете да приемете за даденост. Всяка една звезда, която по някакъв начин покаже отношение или афинитет в публичното пространство към продукция на Дисни, „Вълшебникът от Оз“ или „Алиса в страната на чудесата“ е програмирана по правило. Затова не може да има две мнение веднъж след като разберете кои са тези хора и как са стигнали дотам, където са.

 

16

Монарх-робинята Кийра Найтли във фотосесия със сюжет от „Вълшебникът от Оз“

 

По повод тези два шаблонни филма, интересно е и да бъде анализирано какво излъчват телевизиите и кината, когато има глобално трагично събитие.

Излъчвания на анимационни герои и сценарии чрез ELF от сателити нощно време създава „рисувани“ сънища и картини, които запращат за известно време програмирания човек в света на неговата виртуална матрица или пък превключва в друга програмирана самоличност, която е подобна на дете и е лесно манипулируема като внимание и реакции. За едно дете, да си мисли, че е в рисуван свят е толкова удивително, че то не осъзнава как чрез тази реалност се инсталира и imprint-ва едно неподходящо сексуално поведение или програма. Точно по тази причина филмите на Дисни съдържат масови сексуални послания (дори официално разкрити) и множество фалически образи.

Съществува т. нар. програмиране тип „Белия заек“, за което, ако някой си спомня, споменах бегло преди време в статията за „Окултните корени на великден“ и няколко хора ме питаха какво точно имам предвид. В западната литература ще срещнете това като „white rabbit programming“ и най-често се отнася до активиращ символ, образ или фраза. Това е основен активатор на алтернативни самоличности и има различни функции според пред-програмираните задачи в съзнанието на роба от програматора. Най-често се отнася до активиране на сексуална самоличност в матрицата на програмирания, която се ползва или за ритуал или просто за задоволяването на нечии нужди по високите етажи на властта.

Програмирането тип „Белия заек“ е свързано и с Дисни-програмирането най-вече по линия на „Алиса в страната на чудесата“, защото в повечето случаи използва рисувани образи (но не винаги).

 

17

Белият заек от „Алиса в страната на чудесата“, който вечно закъснява. Той винаги носи часовник, което се отнася до вътрешния часовник на програмираната личност. Референциите от „Алиса в страната на чудесата“ ползвани в програмирането са толкова много, както и във „Вълшебникът от Оз“.

 

18

Главният заподозрян и в новата версия на Алиса на Тим Бъртън и Дисни. Между другото, всяка една екранизация на „Алиса в страната на чудесата“ или „Вълшебникът от Оз“ автоматично означава, че всеки един участващ в тези продукции е програмиран. Както казах, можете да приемете това като даденост, просто защото говорим именно за тези 2 произведения, които имат статуса на религия що се отнася до света на програмирането.

 


Free Joomla Extensions

Клип на Монарх-роба Роби Уилямс използващ тема от „Алиса в страната на чудесата“

 

Ако помните, пътешествието на Нео в „Матрицата“ от 99-та г. започва когато той получава командата „следвай белия заек“. Това е много ярък пример за активатор от мащабно ниво на множество роби от програмата Монарх.

 

19

Татуировката на момичето от „Матрицата“, което е пред вратата на Нео


Символично Нео навлиза в различен свят след като последва „заека“. Той разбира истината и променя живота си изцяло. Символизира преминаването от една личност в друга в програмираната матрица на съзнанието на роба.

Както бе споменато бегло по-горе, в съзнанието на роба винаги има едно предпрограмирано животно. Обикновено това е заек или котка. Всички артикули свързани с котки (не само домашни, а създанията от семейство котки) или зайци са много популярни сред Монарх-звездите. Вече споменах, че това е т.нар. „sex-kitten“-програмиране. Нашумялата напоследък певица Кати Пери е обсебена от котките и дори създаде парфюм с форма на шише на котка. Всяка една нейна изява е свързана по някакъв начин с котки.

 

20 22

21

 

След дисоциация, на робите им се казва, че нямат сърце и са животни. Поведението на съответното животно бива програмирано, а веднъж превключил в тази самоличност, роба е на практика безчувствен и неговия притежател може да прави каквото си иска с него.

Пеперудите Монарх (а и пеперудата по принцип) са основен символ, който робите имат или татуиран или под формата на дреха или артикул по себе си.

 

23 

24

25 

26

 

27

 

Друг популярен образ, който много роби споделят е този на дехуманизацията. Те имат вътрешно програмиран образ на кукла, манекен или марионетка, управлявана от кукловод. Навярно помните, че проект Монарх се нарича още „синдромът на марионетката“.

 

28 

29

30

 

Много разпространен символ, сред робите Монарх в момента е знакът с едното око, символизиращо всевиждащото око на илюминати и това, че си „наблюдаван“, докато всъщност самите роби, без да го осъзнават биват наблюдавани.

 

31

32

 

Черно-белите дрехи и артикули пък са ключов символизъм в Монарх, защото отразяват дуалистичната природа на разцепеното съзнание. Загатнах вече, че масонският шахматен под много често е ползван за декор в съвременната поп-музика, чиито текстовете пък биват повтаряни до припадък от преданите фенове, които понякога дори не разбират значението на текста, особено ако не са англоговорящи. Има ли нужда да казвам какво само-imprint-ване е това, още повече, че съвременните текстове са обикновено невероятно агресивни и дори кръвожадни. Отново форма на магия. Това е огромна тема, която ще бъде разглеждана отделно, напред във времето.

Почти всички публично известни роби от MK-ULTRA имат слоеве от няколко вида програмиране. Така например много хора имат програмиране Дисни/Монарх/„Алиса в страната на чудесата“. В миналото това започнало на база това, че програматорите искали да видят как различните видове програмирани индивидуалности си пасват в матрицата и какъв ефект има това върху всекидневното функциониране на индивида. Споменах, че много от новите паркове на Дисни по света в миналото се откривали за да затвърждават програмирането на жертвите, чрез постоянно imprint-ване на познатите образи.

С набор от различни типове програмиране в матрицата на даден индивид, индивидуалностите заложени в съзнанието могат да бъдат използвани за създаването на почти фантастични събития по време не ритуал като например връзка с алтернативна реалност. Този човек се превръща в нещо като котва и портал за връзка с други времеви линии или измерения. Сами разбирате различните видове потенциал заложени в жертвите на подобно програмиране базирано на травма. Това не се ограничава просто до нуждите по създаване на секс-роби. Тези хора имат много различни функции и точно по тази причина са ценни.

Хора с Дисни-програмиране са склонни да бъдат много артистични (както вече обясних много от днешните певци и актриси имат такова програмиране) или обичат да декорират; имат много особен възглед над заобикалящата ги среда и как тя може да бъде променена. Те много често имат работа свързана с артистичното създаване или манипулиране на цветове и думи. Това е резултат от символите и различните индивидуалности в техните матрици.

Програмирането на Дисни се използва за бърза промяна на перспективата на програмираната личност, хвърляйки ги (например) във виртуалната реалност на един измислен нарисуван свят като от анимационен филм, където нищо няма конкретно значение (като в сън). Това служи за отвличане на вниманието на личността или група от хора от реалността – което може да бъде почувствано във всеки един парк на Дисни (там се чувствате в друга реалност). Докато това отклонение е в сила, тези, които дърпат конците могат да създадат събитие без да могат да бъдат спрени. (Това се случва редовно по време на война или световни катастрофи навсякъде по земното кълбо. Всичките „терористи-атентатори“ са програмирани. До един. Няма реално понятие „тероризъм“, защото такъв не съществува. Това са хора програмирани най-вече от ЦРУ, които да послужат в някакъв план тип проблем-реакция-решение. Няма нищо отвъд това. На практика това е идеалното оръжие, защото програмирането официално не може да бъде нито доказано, нито някой вярва, че съществува такова нещо. Перфектно оръжие. Много програмирани мъже се ползват за убийци и впоследствие изкупителни жертви. Убиецът на Джон Ленън, убиецът на Кенеди, случаят с покушението над папата – всичко това е дело на американското правителство, а изпълнителните лица са пионки без собствена воля.)

(Аспектите на проявление на Монарх в поп-културата са толкова многобройни, че тук само щрихирах някои основни линии. Те ще бъдат развивани в отделни статии, които ще проследяват магическото imprint-ване на образи свързани с окултното и програмирането в колективното съзнание. Знам, че има хора в България, които изследват и се интересуват от тази тема. Призовавам ги да се свържат с мен, за да обработим това море от информация заедно, защото това е непосилно за сам човек. Отделно, всеки който се чувства заинтригуван от темата може да помогне. Също така ако има хора, които знаят как се правят субтитри, които да бъдат вградени в клипове в youtube – могат да ми пишат. Не съм се занимавал с това досега и нямам време да проучвам техническата страна на въпроса. Ако се чувствате съпричастни – моля помогнете. Разобличаването на проект Монарх се крие във видео-доказателствата. С натрупването на такива, аргументите стават много силни, а истината – невъзможна за отричане. В интернет има много добри материали свързани с това от изследователи, които имат много набито око за нещата и аз ги познавам всички. С моята допълнителна информация и перспектива и вашата помощ – могат да бъдат правени материали за целта на този сайт, която е генериране на неутрална информация, която всеки може да тълкува за себе си. Най-краткият път до събуждането на човека в момента (и особено младия човек) е чрез изобличаването на окултния символизъм в поп-културата и разбирането на това какво е проект Монарх. В този ред на мисли Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. е моят e-mail. Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват. Вашият принос има значение. Спасяваме себе си, а не света. Изследваме собствената си фрагментация, която е парадигма във физическото проявление и по-този начин ставаме по-цялостни и свързани.)


Висша перспектива

Несъмнено е трудно обективното описание на ужасите, на които са били подложени робите на проект Монарх. Изключителното насилие, сексуалните извращения, психичните изтезания и садистичните игри, наложени върху жертвите от „видни учени“ и правителствени лица от висок ранг доказват съществуването на истинската „Тъмна страна“. Въпреки разкритията, документите и слуховете, голяма част от населението не обръща внимание, отхвърля или отбягва този въпрос, защото е „твърде тежък“. Повече от 15 милиона американци са били програмирани чрез травмиране от 1947 г. насам и ЦРУ публично призна собствените си проекти за контрол над съзнанието през 1970 г. Филми като „Манджурският кандидат“ с Дензъл Уошингтън (гледайте го ако не сте или оригинала преди него с Франк Синатра) директно се отнасят към проблема, описвайки дори истински техники като електрошок, използването на активиращи спусъци и поставянето на микрочип. Огромен процент от публичните фигури, които виждаме по телевизията и на кино са програмирани роби. Личности като Кенди Джоунс, Силия Имри и Сирхан-Сирхан са регистрирани като такива и разкриха спомените си от програмирането... и въпреки това, широката общественост твърди, че това „не може да съществува“.

Изследванията и инвестициите в проект Монарх не се отнасят само за програмиране на роби. Много от техниките на програмиране, усъвършенствани в тези експерименти са прилагани върху масите чрез масмедиите за неспецифично програмиране. Ежедневни новини, филми, музика, видеоклипове, реклами и телевизионни предавания са измислени с помощта на най-развитата база данни за човешкото поведение, събирана някога. Голяма част от това произтича от програмирането ставащо в проект Монарх.

Изложената в този материал информация навярно е много шокираща и плашеща за някои хора.

Защо се случва всичко това? Защо бива позволявано? Разбира се това е въпрос породен от дуалистичното ни културно обуславяне. Източникът допуска всичко. От висша перспектива, травмата и насилието са просто още едно преживяване.

Хората избрали тези преживявания са го направили със своята свободна воля. Във физическата реалност те правят възможно това преживяване, като го привличат със своя мисловен модел на жертва. Манталитетът на жертва най-общо казано изразява отдаване на силата на външен източник. Когато вие отдавате силата си на външен източник, вие привличате агресор.

MK-ULTRA е огромно събитие от масово значение и е възможност за група от Висши Аз да напреднат и възвърнат собствената си сила, по начин, който иначе би бил невъзможен. Не забравяйте, че зад тези проекти отново стоят Висши Аз, които макар и манипулирани от извънземна сила на земно ниво, са съгласували това преживяване на ниво-Висш Аз с всички жертви. Това е част от Играта. Знам, че за 90% от вас това изглежда жестоко и противно твърдение, но аз пиша този сегмент, за онези, които могат да се издигнат над Играта и да видят нещата такива, каквито са.

Тук искам да кажа нещо друго важно, за да няма изкривено отношение. Широко разпространена реакция в интернет е, да се мразят програмираните звезди защото служат на Тъмнината. Не забравяйте обаче, че дори да са виновни сами за съдбата си, тези хора си остават жертви, които отказват да поемат отговорност за случващото им се. Те нямат съзнателно отношение към това, което правят, защото са подвластни на Тъмната страна. Истинските виновници стоят зад тях. Ако отидем още отвъд това, те нямаше да съществуват ако масата от хора на планетата нямаха нужда от това. Публично известна тайна е, че човека търси на кой да отдаде собствената си сила. Да, Тъмнината е там и манипулира чрез поп-културата. Но вие сте тези, които решавате дали да бъдете пленени от тази постановка или не. Вие сте точно толкова „виновни“, колкото и тях. Евентуално един ден ще спрете изцяло да мислите по този начин и ще видите, че всичко е неутрално преживяване.

Тъмните от своя страна, в лицето на извънземните, винаги ще се възползват от предоставената възможност. Те искат и ще продължат да играят Играта.

Както вече казах, фрагментация ще има докато 3D съществува. Това е едно от нейните проявления. Проект Монарх е част от това проявление. Тъмните не могат да разберат предимството на едновременно инкарниращия се път. Те опитват да симулират тази концепция в своята собствена култура чрез фрагментацията на съзнанието в рамките на дадената инкарнация. Разбира се, това е задънена улица. Те искат да се ползват от предимствата на едновременния път, бивайки в последователния. Това е тяхна заблуда, която те трябва да преживеят.

Тъй като Полярностите не могат да генерират, а само да отразяват Висшия смисъл (точно както Луната отразява Слънцето), Тъмните имитират качественото фрагментиране на Висшия Аз на множество инкарнации в контекста на едновременния път и бързото напредване, като го свалят на чисто земно ниво и създават негативно преживяване с идеята за количествено натрупване в рамките на една инкарнация. Те причиняват това на самите себе си с идеята да се възползват от благото на едновременния път. Те виждат фрагментацията като метод за контрол и събиране на преживявания по изкривен начин съпоставено с перспективата отгоре. Това е валидно преживяване за тях, но те още не могат да отгатнат неговата ограниченост. Едновременният път не може да бъде вписан в рамките на една инкарнация с технология. Той трябва да бъде изживян.

 

higher self

 

Друг въпрос, който може да възникне е, защо след като Империята контролира Земята, всички хора до един не са програмирани?

Това може да се случи на някоя последователна извънземна планета, но никога няма да се случи на Земята. Правилата на Играта забраняват абсолютизирането на последователността. Тук може да има Нов Световен Ред в относителна степен, но не абсолютна, защото замисъла тук е различен. Това няма да попречи на Тъмната страна да опита обаче. Тогава повечето от нас отдавна няма да са тук. Те знаят, че не могат да програмират специфично всяка една инкарнация на Земята, защото Висшите Аз няма да го позволят. Не всеки Висш Аз е решил да има такова преживяване точно сега (макар всеки Висш Аз да има някакво сходно преживяване някъде по времевата линия). Всеки един Висш Аз има точно определен план за своите инкарнации и Полярностите могат да опитат да променят това, но няма как да успеят. Затова те пробват да програмират цялото население по разнообразни начини. Правят ни лениви. Правят ни невнимателни. Техните символи са навсякъде, техните цветове са навсякъде, техните енергии са навсякъде. И според правилата на Играта – ръцете им са чисти, защото те се показват публично, информацията е пред очите ни, но ние не можем да я разкодираме. И това е точно така. Вие не сте измамени. Вие сами избирате да ви мамят.

Полярностите не разбират. Те искат да удължат Играта колко се може повече. Искат да удържат контрола. И Тъмните, и Светлите.

Но Играта има начало, има и край.

Играчите, които са избрали да влязат, едновременно с това са избрали и да излязат.

И нищо не може да предотврати това.

Защото това е начина по който стоят нещата.

Това е Играта.

И един ден... Тя ще свърши дори за извънземните.

О, радост и блаженство! Не бих заменил това за нищо :)

 

 


Ползвани източници:

www.secretarcana.com

Рон Патън

Фриц Спрингмайър

Стюърт Суърдлоу

Превод: Н., Visitor и Janthine

Оформление, множество допълнителна информация, разяснения и взаимовръзки:Н.


 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 235 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8728301Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License