Хронология на раждането на Лунното дете Печат
Анализи - Кратки анализи
Написано от H.   
Сряда, 24 Юли 2013 02:08

 

0

Предполагам, че повечето от вас са разбрали, че кралското бебе най-накрая се роди. Исках да изчакам официалната информация преди да изнеса някои наблюдения, които направих през тези месеци по повода.

Преди седмица и нещо се шегувах с някой, че ще е много символично, ако детето се появи на 11.07., не само заради „11“ и „7“, но и точно в деня когато излезе и последната ни книга, което щеше да бъде голяма синхроничност на лично ниво :) Е, това не се случи, но затова пък се роди 11 дни след като книгата излезе, хаха :) И така, нека видим какво се случи и какво не се случи (ще бъда кратък както никога :Р).

 

Искам първо да поясня, че пиша по въпроса, защото той остана отворен още по време на Олимпийските игри в Лондон и искам да приключа за себе си тази тема. Няколко човека ме питаха защо не продължавам с анализите на световните ритуали, а аз вече съм обяснил защо това не е интересно за мен и спирам (т.е. някой не е чел достатъчно внимателно). С тази тема не давам заявки за продължение, а за завършек на нещо вече започнато отдавна.

Защото, наистина, какво ново може да се каже? Почти нищо. Всеки който е изследвал внимателно въпроса с ритуалните церемонии в темите ми трябва да е разбрал, че те винаги се въртят около едно и също – мотива за раждането и смъртта – двата дуални архетипа, които са част от едно и също нещо. Архетипът оставил най-ярко отражение в цялата човешка история и който обособява психиката ни до степен, в която много неща, които от духовна гледна точка са чиста проба лудост, са станали напълно нормални за нашето битие. Трябва да сте забелязали и, че цифрите „7“, „9“ и „11(:11)“ (и техните производни) са общия знаменател, който винаги маркира някакво ритуално събитие. Вече съм обяснявал многократно причините за това. Т.е., най-често, ако искаме да разберем дали дадено световно събитие от странен характер има нещо общо с някакви планирани окултни действия от страна на дадени общества, винаги можем да потърсим тези цифри, за да „си сверим часовника“.


И какво имаме в случая? Да видим...

 

 

Пред-хронология

Онзи ден попаднах на интересна архетипна хронология в интернет (това е най-добрия блог, който съм открил за архетипността в ритуалите и медията), затова нека я погледнем. Разбира се тя проследява съотношението между реалността и самия активатор на тези събития – Олимпийските игри. Картинките са събрани по двойки една след друга – символично събитие на церемониите на ОИ и събитие в реалния свят.

 

35

 

Зачеването


 77

 

Символичното раждане на Лунното дете

 

1

 

И неговото действително зачеване...

Хари, бременната вече Кейт (с рокля в дуален мотив) и Уилям с магически пръчки на посещение на филмовото студио в Лондон, където е заснет „Хари Потър“.

 

73

 

Черният кръстник на детето от едноименния филм


2

 

Огнените колесници на откриването

 

3

 

Бостънският маратон

 

71

 

Медицинските сестри на откриването

 

4

 

Ритуално убитата медицинска сестра в Лондон – първата жертва в името на Лунното дете

 

44

 

Шпионинът

 

5

 

Шпионинът, който разкри на целия свят, че NSA подслушва всичко и всички

 

6

И разбира се Skyfall...

 

7

 

„Метеоритът“ паднал над Челябинск

 

 

Тези от вас, които могат да видят конкретното в абстрактното, ще забележат как силата на един успешно изпълнен окултен мега-ритуал създава манифестация на физическо ниво в рамките на една година – събития, които отекват по целия свят и резонират и подхранват самия ритуал през „времето“, ставайки част от общата му енергетика.

 

 

Предпоставки

Макар да не обичам да гадая и да правя велики предсказания, няколкото раждания, които видяхме на Олимпийските и Параолимпийските игри (все с женска енергетика, включително и на орионския феникс), ме наведоха до заключението, че ще последва и кралско раждане на физическо ниво. Оказах се прав и Кейт забременя.

Сбърках за пола на бебето и удебелявам, че съм сбъркал, защото когато човек бърка, трябва да има доблестта да си го признава, а не да се прави, че нищо не се е случило, както много хора, които щяха да се възнасят и след 21.12.2012 г. се скриха в миша дупка.

Признавам, че лично за мен това е аномалия и дори в момента нямам обяснение защо се роди момче предвид цялата ритуална заложеност на нещата (и не говоря само за информацията на Робърт Морнинг Скай). Изключвам това да е тяхна грешка, защото на такова ниво грешки не би следвало да стават (пък и егото ми не е чак толкова голямо, че да оправдая себе си с „те се издъниха, не аз“). Целият период на бременността на Кейт обаче също мина под шапката на дуалността, за която говорих по-рано.

Преди няколко месеца, медиите гръмнаха с новината, че бебето ще бъде момиче (каквото трябваше да бъде и според мен). Това се случи след като Кейт Мидълтън раздавала автографи и някой й подарил плюшено мече. Тогава тя се изпуснала и казала нещо от рода на (цитирам по памет): „О, благодаря, ще го запазя за моята дъще...“ и се секнала, защото в същия момент се усетила какво е казала и че папараците ще гръмнат веднага. Което и стана...

Дали цялото това нещо бе режисирана постановка, или чисто човешко изпускане зависи от това доколко самата Кейт е навътре в йерархията на Уиндзорите. Може да е, може да не е. Може и тя да е като Даяна – момиче от народа, което просто е генетично подходящо да продължи кралската линия.

След това пък клоуна принц Хари пък се изпусна, че ще има племенник (както и стана). И всичко това, забележете, предвид, че се тръбеше на 100 места, че родителите не искат и не знаят пола на бъдещето си дете. Ах, колко мило!

Що за евтини номера тогава и какъв бе смисъла от всичко това? Очевидно всичко е цирк (Орион :Р).

 

Навярно най-голямата аномалия покрай всичко това обаче, която е просто in your face, бе факта, че кралското семейство направи всичко възможно закона за монарсите и наследниците да бъде променен преди раждането на детето. Всичко това започна още през 2009 г. (11/9), когато Уиндзорите дават първи индикации, че искат да отпадне правото за мъжки наследник. В миналото момичетата са ставали кралици само при липса на брат по силата на вековен закон за примогенитурата (първородство на децата от мъжки пол). Отмяната на закона (която доколкото разбрах е факт от тази година) дава право на първородната дъщеря да управлява на трона на Великобритания.

Ако може някой да ми обясни, защо се предприема такава стъпка точно в този момент, освен ако не си сигурен, че искаш и имаш план за женски монарх на трона – ще бъда благодарен. Защо да променяш такъв закон, ако чакаш и си предвидил да ти се роди момче in the first place? Nonsense.


Е, така или иначе вече можем само да гадаем. Навярно Кейт също ще роди минимум 2 деца, както го направи и Даяна. Има окултна логика да роди както 2-ро момче, така и момиче, за да бъдат брат и сестра (Яхин и Воаз). Това зависи от плановете на елита. Тези от вас, които са вникнали истински в „Произход и история на Империите Орион и Сириус“ вече знаят колко са сложни интригите в света на извънземните фракции и техните отражения на Земята. Може ли някой реално да каже какво наистина се случва? Сигурен съм, че дори много вътрешни хора не знаят на 100%...

 


Раждането

Имахме умишлено забавяне на раждането (въпреки по-ранния термин), за да стане то на 22 юли (11:11/7). В смисъл – наистина не разбирам хората, които искат да продължавам с тези анализи... Та то е очевидно – бебето се ражда на 11 + 11/7 – какво по-ясно от това и нужен ли съм повече, веднъж след като всеки е наясно с модела?!

Между другото, това е Денят Пи (на английски: „Pi Day“), което е празник, на който се празнува математическата константа π (пи). Денят на пи се отбелязва на 14 март (или 3/14 при календарен запис месец/ден), тъй като 3, 1 и 4 са трите най-важни цифри на π в десетичния му вид. През 2009 г. (годината в която се внася искането за женски наследник на трона) Камарата на представителите на САЩ подкрепя отбелязването на празника. Денят на приближение до пи (Pi Approximation Day) e 22 юли или 22/7 (при календарен запис ден/месец), тъй като дробта 22⁄7 е известно приближение на π. Как това се връзва с техните си неща – не знам и не ме интересува. Просто го отбелязвам, защото всеки ден, който те избират има някакво значение за тях.

Предполага се, че Уилям е имал идея за датата на раждането на детето си.

 

8

За тези, които не познават символа от нашивката на лявото рамо на Уилям, това е математическия символ за ирационалното число 3,14 на фона на малтийски кръстДатата 22.07. съдържа в себе си интересна връзка и по друг повод свързан пряко с Уилям. Самият той е роден на 21.06. Това са точно две единици преди 22.07. Т.е. отново имаме връзката с 1 (+) 1 или 11. Разбира се 22 юли беше пълнолуние, а сбора на цялостната дата (22.07.13 г.) дава „33“ (22 + 7 + 1 + 3 = 33). Без да съм проверявал нещата, сигурен съм, че ако се видят разстоянията (в дни) между ОИ/ПОИ, раждането на Кейт, 11.09. и всички други простотии, ще откриете доста интересни зависимости. Просто така работят нещата.

Уилям е роден на лятно слънцестоене, а Кейт в ден, в който е имало лунно затъмнение, така че комбинацията от техните сексуални енергии предполага създаване Слънчево/Лунно дете, затова съм и сложил начална картинка на бога Хор, защото слънчевия и лунния бог са винаги отражение едно на друго и съдържат концептуалната дуалност в себе си. Детето се е родило по естествен начин (според някои източници – след 11-часово раждане), което е много важно от окултна гледна точка. То тежи 3,8 кг. (3 + 8 = 11) и бе изродено в болницата, където Даяна е родила Уилям.

Не се съмнявайте, че при самото раждане, Кейт е получила и специална асистенция от окултисти, освен от официалните медицински лица. Който смята това за прекалено, ще напомня (а за някои ще бъде изцяло ново), че по-рано през годината, баба Елизабет II влезе временно в болница заради настинка or whatnot и на излизане бе щракната с ескортиращата я медицинска сестра, която беше с... какъв колан мислите?

 

9

 

С пентаграм и пергел.

Така че ако някой има някакви съмнения, че тези хора получават доста по-специално отношение (да не кажа от специално създадени за целта ордени) от стриктно медицинското и че до тях биват допускани обикновени лекари – много се лъже.


 

Процедурата

Според добре осведомените кралски хроникьори, веднага след раждането (което е в присъствието на бащата) медицинският екип е съставил поверително акта за раждане. Поставен в запечатан плик, документът беше изпратен с полицейски ескорт в Бъкингамския дворец, за да може кралицата и прабаба, да научи първа новината. Четох някъде, че родителите на Кейт Мидълтън са 4-ти или 5-ти в опашката, които ще разберат, че дъщеря им е родила син! Преди това е кралицата (на 1-во място разбира се), след това принц Чарлз, още някой (забравих вече) и чак тогава те. Не мога да повярвам, че подобен bullshit продължава да съществува и тъпите англичани продължават да го приемат като нормален, предвид очевидната му архаична ритуалност. Отново – коя е тази бабичка, че тя трябва да научи със специален ескорт първа новината за сметка на много по-пряко свързаните със събитието хора? Сами си отговорете.

 

 

Манията

Букмейкъри, залагания за пол и име, индустрия със сувенири за милиони, масова истерия, предизвикала „планетарен интерес“ (цитирам световни медии) – само аз ли не съм в ред, че не проумявам каква е тая овча истерия за някакво дете, за което на никой НЕ МУ ПУКА??? Сигурно помните, че същото беше и когато двамата се жениха. Само гледайте:

 

10 11

12 13

14

 

Тълпи пред тъпата болница от СЕДМИЦИ, а снимки от мравуняка с развети знаменца пред Бъкингамския дворец няма да слагам, защото ще започна да повръщам навсякъде из къщата... С две думи виждате сами как цялото внимание на света е насочено към нещо толкова банално, което ако се случваше на някой друг – нямаше да предизвика никаква реакция.

Всичко свързано с орионската династия печели огромно внимание, защото това е инстинктивната реакция, която активираните ДНК-команди провокират у хората. Никой не може да го обясни – хората просто се вълнували. WOOOW!

Още преди да се роди новият наследник, той се сдоби с акции от Челси. Чичото на Кейт Мидълтън – Гари Голдсмит прехвърли на бебето акции от лондонския клуб.

За капак google създаде кампания за най-голямата поздравителна картичка в света, която да бъде пратена на новия наследник. Всеки който иска може да се подпише и да изкаже поздравления and so on, след което ще бъде пратена на величията (познайте дали се разписах :D)...

Целият свят се стича да подарява подаръци на детето. Всеки, който е пратил подарък, е обвързан на ДНК-ниво с чувство за подчинение и че трябва да изкаже почит към Кралицата (защото – да бъдем честни – това не е наистина подарък за детето, което още не може схване концепцията за „подарък“, това е лизане на задника на Лизи 2).

 


И така, наистина не знам какво повече да кажа към този момент. Имам чувството, че ще има някаква развръзка в даден момент с цялата тази история, но не знам кога ще е това (може би когато роди 2-ро дете). Тъй като отблъскващата идея, че това бебе може да касае пряко всички ни, може да се окаже вярна, ще продължа да хвърлям по едно око на събитията свързани със земното представителство на орионския кралски двор.

 


Междувременно не забравяйте, че архетипите от този ранг винаги са два и тяхната НЕИЗМЕННА съдба е да се сблъскат. Одеве попаднах на тази новина и за пореден път осъзнах колко прецакани сме независимо от това дали режима е сириански или орионски. Предполагам именно идеите зад тези 2 архетипа ще бъдат в основата и на Третата световна война, защото тя неизменно ще се случи в даден момент, по този начин преповтаряйки галактическата история за пореден път...scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 323 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8672666Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License