Как да излезете от „инкарнационната система“ Печат
Статии - Езотерика
Написано от Alien   
Събота, 06 Септември 2014 13:50

 

exit-intro

Повечето хора са запознати, или най-малкото са чували за тунелът от светлина, в който нашата душа попада след напускането на физическото тяло. Като основна част на тази концепция обикновено следва някакъв своеобразен „преглед на живота“, който е изминал. Точно тази постановка почти винаги стои в основата на това да ви накара да се върнете обратно в 3-та плътност без това непременно да е вашето суверенно желание. Защото естеството на нашата истинска природа е да бъдем тук, за да придобием определен опит, а не да се връщаме милиони пъти отново и отново като част от една изкуствена система, която използва собствените ни представи за това какво наистина е да си човек, за да ни връща обратно към същата илюзия. Какво може да направите, за да прекъснете този изкуствен цикъл на реинкарнация?

 

Почти всеки човек, който е имал преживяване близко до смъртта споделя, че не е искал да се връща отново на Земята и че от другата страна на „завесата“ се чувства все едно си е у дома. Въпреки това доста често се появяват куп обстоятелства, които имат за цел да ви задължат да се върнете. Като цяло има доста сходни мотиви, които стават очевидни на база хилядите свидетелства на хора преминали през този процес. Общата рамка е приблизително следната:


• виждате тунела с бяла светлина

• пристигате в края на тунела

• срещате се със „същества“, които се представят за ангели, водачи, приятели или починали роднини

• след това имате преглед на своя живот

• после бивате изпращани отново на Земята

• междувременно сте научили някакви „уроци“ от другата страна


Светлинният тунел е толкова примамлив именно защото дава възможността да се срещнете с обичани от вас хора, които вече са починали. Чувството на „любов“, което повечето хора преминали през такова преживяване описват, е хиляди пъти по-голямо от всичко, което можете да изпитате в 3-та плътност. В действителност обаче, светлинният тунел е капан за залавяне на души, и неговата основна задача е да рециклира заловените обратно на Земята.

 


Прегледът на живота


Част от процеса включва така наречения преглед на живота при който може да наблюдавате целия си живот през панорамен 360° изглед. Можете да видите всичко, което сте правили през „последната“ си инкарнация. След това обаче виждате живота си през перспективата на всички, с които сте контактували в тази конкретна инкарнация. Може да видите как сте наранили чувствата на някого, когато видите живота си през тяхната перспектива или пък да разберете колко радост сте донесли на някой друг след като сте извършили „добро дело“, без да очаквате нищо в замяна (добра илюстрация на тази „схема“ е филмът „Да защитиш живота си“, в който дори цялото това „шоу“ става пред СЪД, който определя вашата съдба и решава дали отново трябва да се върнете или да продължите към „друг свят“ – бел. Alien).


В много от случаите до вас ще има същество, което ще се представя дори за самия „Източник“, и ще изглежда „вселюбящо“ и ще се смее заедно с вас на собствения ви преглед. Въпреки това същото това същество ще ви изпрати отново обратно след прегледа, въпреки вашето конкретно желание.

 


Духовни водачи


По време на целия този процес има огромна вероятност да се срещнете с така наречените „духовни водачи“. Какви са всъщност те и каква е тяхната основна цел? Възможно ли е те чисто и просто да са представители на същите тези същества, които играят ролята на контрольори и ни рециклират обратно за Земята? Доста често те се появяват точно в момента, когато напуснете физическото си тяло и в голямата си част са извънземни от Сивите, но има и други. Ако изберете да отидете с тях, в крайна сметка ще попаднете отново в рециклиращата система с пълна амнезия и в съвсем ново тяло на Земята.

(Както много често е било обяснявано, извънземните имат явен афинитет към копирането и преправянето на вече установени модели (един пример вече беше даден тук), с което се цели тяхната подмяна, така че те да заработят по един малко по-различен начин. Фалшифицирането на „духовните водачи“ по същество е доста гениален ход, защото е базиран на нещо, което е основен механизъм за връзка между хилядите инкарнации в рамките на един Висш Аз. Истинските „духовни водачи“ не са нищо друго освен ваши други собствени инкарнации, които обикновено оперират в друга плътност и на базата на това разполагат с много по-големи възможности за съдействие в определени моменти, когато това наистина е наложително по безброй различни причини. Как точно функционира този процес може детайлно да проучите ако прочете книгите на Робърт Монро – бел. Alien)

В тази връзка един човек споделя едно много интересно свое преживяване в астрала. Той „сънува“, че е на прага да се инкарнира в 3-та плътност. Поставен е в някаква стая подобна на асансьор, която има за цел да онагледи „спускането“ към Земята. Човека си спомня, че е бил в тази стая много пъти преди това, но не си спомня какво точно трябва да направи впоследствие. Той се намира на 14 етаж. Паметта му е толкова силно изтрита, че дори е забравил как точно трябва да се спусне на Земята.

Това е един своеобразен тест, който бива даван от другата страна, за да се види дали все пак са останали налични някакви спомени и ако това е така ви връщат за допълнително „прочистване“ преди да ви върнат на Земята. Човекът си спомня, че е имало и други тестове свързани с проверка на паметта, но не може да си спомни точно какви. Това са последните фрагменти от спомени преди да се роди. Той счита, че по някакъв начин точно тази стая подобна на асансьор е свързана с изтриването на спомените.

 


Шуманов резонанс


Вероятно някои от вас си задават въпроса: как изобщо е възможно един Сив да проявява любов и да се представя за „духовен водач“? Винаги имайте предвид, че те използват технология, която е извън нашето разбиране и чрез която могат да трият спомените ни и още безброй други неща. В тази връзка според много хора Шумановият резонанс на Земята е бил 7,83Hz в продължение на хиляди години. Наскоро има сведения, че той се е повишил на 8,15 цикъла в секунда. Сега си представете, че така наречения светлинен тунел може да създаде резонанс от порядъка на 1000, 10 000 или дори 1 000 000 цикъла в секунда! В същото време Сивите се появяват в тунела като „духовни водачи“, но технологията им позволява те да са „изолирани“ от въздействието на тунела. По този начин напускащия физическото си тяло ще усеща „огромна любов“ и безрезервно ще се довери на съществата, които я „излъчват“ без да осъзнава факта че това е една изкуствена програма създадена с цел да ви държи в капана на системата за реинкарнации. В крайна сметка това което ще почувствате не е любов, а силата на изкуствената система за контрол.

 


Как да излезете от инкарнационната система


Чисто и просто разполагайки с това знание, по време на своята смърт вие може успешно да преминете през най-често използваните измамни схеми, които ще се опитат да ви убедят, че вие трябва да се върнете отново, защото например трябва да изплащате „негативен кармичен дълг“. Обикновено цялата постановка е придружена с подписването на специален „договор“, чрез който вие се задължавате да „платите“ за „греховете“ и купища други подробности. Винаги помнете принципа, че това което е „горе“, е същото като това „долу“ и може да бъдете сигурни, че схемите които биват използвани по същество не се различават в своята безскрупулност от всичко което сте срещали хиляди пъти на Земята като част от СИСТЕМАТА. Единствено разликата вероятно идва от това, че „горе“ измамната постановка е почти перфектно режисирана. Почти всичко, което научавате през живота си под формата на систематизирани знания е лъжа, включително и претекста поради който трябва постоянно да се връщате и инкарниранете.


Ако все пак решите да влезете в „светлинния тунел“, защото считате, че това е част от вашия „собствен път“, не позволявайте никое същество, което срещнете там да ви убеди, че трябва да се върнете, именно защото трябва да платите „кармичен дълг“. Всеки така наречен „кармичен дълг“ е просто част от това, което вие сте решили, че трябва да изживеете на Земята! Това знание не е индулгенция за вашите действия, които пораждат други такива на принципа на причина и следствие, а възможност да видите отвъд маската на една здраво установена система, която се захранва от вярата на милиони същества, които сами поддържат решетките на собственият си затвор. Ако решите, че искате да се върнете отново в 3-та плътност се върнете при вашите собствени условия, а не такива които изкуствено ще се опитат да ви наложат. В крайна сметка ще намерите мир, когато осъзнаете, че вие сте част от създателя/източника и в своята пълна и завършена форма можете да създавате цели светове и галактики. (Повече подробности свързани с начина на функциониране на така наречената кармична система може да откриете в следговора на книгата „Посвещение в древната страна на боговете: 12 дни из дебрите на алхимията и тибетския мистицизъм“ – бел. Alien)


Един от най-добрите примери за онагледяване на описаната по-горе схема може да откриете в епизод 15 от сезон 3 на сериала „Star Trek: Voyager“. Епизодът е с име „Coda“, и можете да видите малък откъс от него с превод на български по-долу. Моля намерете време да го гледате, защото той е ярка демонстрация на целия този процес.

                                                                                                                                  


И така, от откъса става ясно, че „духът на бащата“ на командир Катрин Джейнуей се появява, за да я убеди, че всичко е приключило, че физическото ѝ тяло е мъртво и погребано и че няма какво повече да прави на мястото на което се намира. Но тя не е готова да приеме този факт. „Баща ѝ“ се опитва да я убеди, че всички нейни опити да отхвърли реалността на ситуацията в която се намира само ще я наранят повече. Джейнуей обаче не е убедена и настоява да остане на кораба си макар дори само „духом“ без физическото си тяло.


Докато „духът на нейния баща“ продължава да я притиска да се съгласи да изостави света, в който живее и да тръгне с него, тя внезапно получава видение, от което става ясно, че нейното физическо тяло все още е на непозната планета и че има хора от нейния екипаж, които се опиват да я съживят. След последвалите още 2 видения, за нея става очевидно, че всичко което до момента тя е видяла от „задгробния живот“, е измамна холограма. Фалшивото ѝ погребение и реакциите на близките ѝ на кораба са просто част от халюцинацията, а физическото ѝ тяло все още се намира в кома.


Предвид обстоятелствата, извънземното същество в крайна сметка разкрива своята истинска идентичност. То казва, че неговият вид причаква човека в момента на неговата смърт и идва да му „помогне“ да разбере какво се случва, така че да може да премине границата между двата свята и да отиде на място „изпълнено с радост“. Извънземният казва, че е говорел истината, когато е заявил че това е „чудно място“ и в него можеш да бъдеш точно такъв какъвто искаш. Представянето за неин роднина имало за цел да направи прехода доста по-лесен и да премахне страха у починалия! Джейнуей обаче има огромни съмнения в мотивацията на извънземния да я заведе на това „чудно място“ и иска да ѝ каже какво наистина иска от нея.


Извънземният я сграбчва, казвайки ѝ, че тя трябва да отиде с него, но точно тогава тя осъзнава, че ако той е можел да стори това насила – вече е щял да го направи. Тя разбира, че извънземният има нужда тя ДОБРОВОЛНО да се съгласи да отиде с него – нещо, което отказва да направи. Извънземният е видимо разгневен и се връща в своя свят, но заявява, че ще има нов шанс, когато пак ще я причака и този път тя ще се съгласи да отиде в неговата МАТРИЦА!


Другият вид кукичка, която бива използвана за поддържането на тази огромна изкуствена постановка, обикновено е собствената представа на човека за това как стоят нещата в действителност. Много хора всъщност благославят идеята за „реинкарнацията“ – мисъл, която до голяма степен успокоява егото на тялото, че то няма да спре да съществува! Това обаче са страховете на собственото ви тяло чрез което вие временно се идентифицирате в настоящето и което чисто и просто е един инструмент, а не вашата истинска същност. Точно този факт бива доста умело използван, така че в крайна сметка „идеята за повторно съществуване“ да бъде радушно посрещната без оглед на условията и принципите, които стоят зад нея. Този модел на поведение и реакция е генетично заложен от създателите на човешките тела и макар човешкото тяло да се явява едно своеобразно бойно поле за влияние на различните извънземни фракции, няма никакво съмнение, че „рептилоидния мозък“ играе основна роля в това което представляваме на практика. Нашето тяло е продукт на генно инженерство и чрез него можем да наблюдаваме тази „виртуална реалност“ до голяма степен през призмата на съществата, които я владеят от милиарди години. Рептилоидният мозък, който е част от нашето същество в настоящето, ни прави такива каквито сме. Той ни травматизира от момента в който се родим, до момента в който напуснем физическото си тяло. Използвайки този „софтуер“ наречен рептилоиден мозък, ние се превръщаме в хищници, но същевременно сме залети от несигурност, безброй желания и страх. Целият този пакет от съвкупности ни води към следващи инкарнации именно резонирайки с нашите желания (които са породени от заложените програми в телата ни). Този факт бива използван умело, за да ни убеди да се върнем отново по причини, които нямат нищо общо с първоначалната идея за пребиване тук. Знаейки това, то може да бъде ключ към суверенен избор за разлика от изкуствените обстоятелства и техните безбройни варианти базирани на личните ни изживявания на Земята!

 

 

От Грег Прескот и Елва Томпъсн

Превод, компилация и допълнения: Alien

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 269 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8728359Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License