Великани Печат
Статии - Древни загадки и традиции
Написано от H.   
Понеделник, 01 Февруари 2010 01:18Съществували доста преди нас. Има десетки теории за тях. Важното е, че ги е имало. И колкото и да се крие, все пак достига известна информация... Казват, че непрекъснато се намират скелети с огромни размери (както и черепи на извънземни), както непрекъснато идват чичковци с черни костюми, които бързо да ги приберат, за да не се появят на бял свят.

Били с червени коси. Поне повечето. Дали са били атланти, лемурийци, нифелими, олмеки или ануннаки не е важно. Важното е, че СА били и това се крие. Защото на някои няма да им се хареса да се променят догмите в науката за човешката раса. А оттам и догмата за това какви трябва да бъдат вярванията ни...

Снимка Номер 1: Скелет на великан, на възраст 4 милиона години. Расата на великаните се появява на Земята внезапно и бързо изчезва. Загадката не е толкова голяма, ако си помислим (не казвам "спомним", тъй като е било доста отдавна) кое голямо събитие се е случило в Слънчевата система тогава. По-нататъшните разсъждения са проста аритметика.

 

1
Снимка Номер 2: Скелет на реален великан, сравнен с тези на обикновен човек. В края на 19 и началото на 20 век в различни кътчета на Земята са намерени подобни скелети. Когато преди няколко години един историк решил да ги изследва, оказало се, че ги няма. Изчезнали са от музеите, където се съхранявали. Без никой да забележи. Напомням, че става дума за музеи, намиращи се в различни държави. Ако не бяха снимките, можехме да си помислим, че всичко е една мистификация. Обаче не е.


2

Снимка Номер 3
: Скелет на гигант от пустинята Гоби. Открит съвсем случайно. Изчезнал съвсем случайно.

3

Снимки Номер 4 и 5
: Бедрена кост, открита в югоизточна Турция през 1950 година.

4

5

Снимки Номер 6 и 7
: Отпечатъци.

 

6 


7


Други:

8

Снимката е от Ирландия. Височина на чиляка 15 фута.
Не е намерено доказателство да е фалшификат.


scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 577 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8690435Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License