Излизане на тиража на „Първият тунел“, график на пратките и нова е-книжарница Печат
Статии - Техническа информация
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Понеделник, 19 Декември 2016 11:29

 

mech

Днес, на 19.12 (понеделник) новата ни книга вече е факт. Графикът бе изпълнен навреме и всичко е наред. Разпращането започва още от днес и хората поръчали в първите няколко дни трябва да получат книгата си утре (20.12). Респективно, който е поръчал до офис – може да си я потърси до посочения от него офис; който е поръчал до адрес – може да я очаква на посочения адрес. Предполагаме че всички поръчали ще получат книгите си най-късно до 22.12 (четвъртък). Заглавието ще може да бъде открито в упоменатите книжарници във Варна и София до края на тази седмица. Същото важи за веригата „Хеликон“ и книжна борса Болид (офиса на Издателство „Дилок“ – за разпространителите). В пловдивския Хеликон книгата вече е налице.

 

Както бе упоменато в статията-анонс, книгата вече се предлага на цена 20 лв. в нашия нов магазин. Той бе изработван дълго време от spellbinder и emilkos, на които благодарим от сърце! Магазинът е лесен за употреба и ще се ориентирате бързо в него. Той изчислява доставката ви с Еконт и ви информира за крайната цена, съставяйки калкулация. Особеността е, че при изписването на град (и евентуално адрес, ако поръчвате до адрес) трябва да изчакате и изберете подадените варианти от софтуера.

Например, ако градът е София, изпишете „Соф“ и изчакайте да изберете града от падащото меню. Това предполага успешно завършване на поръчката. След завършването ѝ ще получите бланка на своята електронна поща, която потвърждава поръчката. По всяка вероятност след нея ще получите и още едно ръчно потвърждение от нас, за да сте сигурни, че поръчката ви е приета.

Молим ви, ако случайно откриете някакви бъгове в работата на магазина или изпитвате затруднения  да ни сигнализирате своевременно. Разбира се, на който му е по-лесно просто да ни изпрати необходимите си данни на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. – може да продължава да прави поръчки по този начин. Магазинът е създаден за ваше удобство, но вие избирате дали да го използвате :)

 

Силно се надяваме, че дефектни бройки този път отново няма да има, но ако все пак някой открие някакъв дефект нека ни пише. Какво наричаме „дефект“ и как се процедира при такава ситуация е обяснено тук (след червения надпис „Важна забележка!“).

 

Надяваме се книгата да ви хареса! Ще се радваме на всякакви коментари, когато я прочетете :)

 

Желаем ви красиви и приятни зимни празници :)

 

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 445 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8622320Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License