Ново: електронна книга, печатна книга и PayPal-бутон Печат
Статии - Техническа информация
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Петък, 23 Септември 2016 19:23

 

mech

Тази година премина малко по-различно за нас, с голяма пауза между няколко големи проекта. В същото време по нови неща се работи постоянно и движение на практика има. Просто обема предполага бавно и дълготрайно разгръщане, което наложи вече няколко месеца „суша“ в самия сайт. Материята бе специфична, което изискваше по-голямо и „тихо“ задълбочаване от обикновено. В крайна сметка всеки един проект е различен и изисква различен тип внимание.

Тъй като има запитвания „дали всичко е наред“ и „ще има ли скоро нещо ново“ – отговорът и на двата въпроса е твърдо да.

Предстоят няколко големи неща за нас в скоро време и можете да разберете за всички тях, ако натиснете по-долния бутон „продължи“ :D

 

Ако трябва да започнем в хронологичен ред...

 

До няколко дни на сайта ще бъде качена нова безплатна електронна книга, която се явява завършек на трилогията „Писане и алхимия“ и „От predictive programming до синхромистицизъм“. Книгата е 180 стр. и отново ще бъде публикувана в раздел „Подробни анализи“. Темата на представеното няма конкретна връзка с предните му 2 части. Взаимовръзките са по-скоро „между редовете“, но въпреки това – въпросният „материал“ си е смисловия завършек на трилогията и всичко това ще бъде обяснено подобаващо.

Като цяло този проект бе предвиден за публикация 3-4 месеца след книгата за киното, просто завършването на всичко това отне доста повече време от предвиденото. Което е добър знак – означава, че се получило нещо напълно неочаквано :)

До 4-5 дни ще има представяне на книгата в отделен анонс, така че е излишно да се говори повече за нея в настоящия такъв.

 

На второ място по хронология – превода и редакцията ни на третата част от румънската сага приключиха и след преминаването на финалните логистични фази (чийто темп не зависи от нас) – тя ще излезе на бял свят. По изчисления към настоящия момент – това ще стане около зимните празници. Допълнителна и актуална информация по въпроса ще бъде качвана в сайта.

Същото се отнася и за значително допълненото издание на „Проектът Монтоук“ и неговото продължение (което ще излезе за пръв път на български). И двете книги са готови, просто трябва да преминат през съответните допълнителни процеси, които не могат да бъдат форсирани. По груби изчисления двете книги ще видят бял свят в периода февруари-март 2017 г.

 

Забележка: „Сроковете“ дадени и за трите печатни книги са по-скоро ориентировъчни, те не са фиксирани времеви периоди. Всичко подлежи на постоянна промяна. Третата част на Раду Чинамар, например, трябваше да излезе през лятото на 2015 г., но това не се случи по ред причини. С това искаме да кажем, че по-скоро даваме хипотетични маркери във времето, които са актуални към настоящия момент. На теория те могат да бъдат различни още утре, но се надяваме да се вместим в тях.

 

Не на последно място е нововъведението на PayPal-бутон в сайта.

След дълги години на вътрешни скрупули, решихме да сложим бутон, който всеки може да използва по предназначение, ако чувства, че иска да даде нещо и на нас.

Още от времето на xnetbg, цялата информация, която сме предлагали винаги е била безплатна, без да е искано нищо отсреща. Това ще продължава да бъде така. Просто в даден момент си дадохме сметка, че всеки един Творец трябва да може и да получава, освен да дава, което досега е било блокаж що се отнася до нашата работа. Нищо тук не е задължително, нито се търси някаква „милостиня“. През годините много хора вече са се досещали, че този сайт и книгите на Издателството не се списват сами и са подпомагали работата ни. Влагаме изключително много усърдие, страст, внимание и детайлност във всичко, което правим и решихме, че вече не трябва да имаме нищо против – това да бъде оценено и по този тривиален, но така важен за настоящата реалност начин.

Всички дарения ще бъдат използвани за разширяване и задълбочаване на дейността ни, за да можем да продължаваме да правим онова, което обичаме и което радва и вас :)

Бутонът се намира под модула „Потапяне“ съдържащ визуализациите на златния портал. PayPal-полето изглежда по този начин:

 

paypal

 

Разбира се, ако искате да оцените работата ни – не е нужно да се чувствате ограничени до услугите на PayPal. Всеки, който чувства импулс може да направи превод чрез Еконт, Български пощи или друг удобен за него начин. За повече информация, моля пишете на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. :)

 

Благодарим от цялото си сърце на всеки, който ни е подпомагал досега и онези, които смятат да го правят за в бъдеще!

 

 

Издателство „Паралелна Реалност

 

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 331 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8672671Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License