„Произход и история на Империите Орион и Сириус“ - отново налична! :) Печат
Статии - Техническа информация
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Петък, 04 Юли 2014 14:23

 

coverimperiiУважаеми читатели, бихме искали да ви уведомим, че „Произход и история на Империите Орион и Сириус“ ще бъде отново налична след около десетина дни. Това е книгата, за която отделихме 2 години от живота си и крайният резултат по наше скромно мнение отразява един от най-добре систематизираните опити да бъдат обяснени на разбираем и изцяло логичен език множеството взаимовръзки касаещи древното, извънземно минало, на човека и неговите закономерни проявления днес. Изследваните от нас методи за генериране на реалността, в която живеем, отразяват в пълна степен шаблоните по които бива изграждана всяка една извънземна колония в космоса – такава каквато безспорно е и нашата планета. И въпреки това, тази книга ни дава и свидетелството, че макар и здраво установени, същите тези шаблони могат да бъдат пречупени и изживявани през една различна призма, която цели резултат надхвърлящ в пъти сбора от своите съставни части. Това е нещото, поради което всички искат да бъдат тук и това прави Земята образно казано „центъра на вселената“ за тези, които разбират естеството на експеримента, който бива провеждан на множество различни нива. Надяваме се всички, които пропуснаха да си я закупят предният път и заляха пощата ни с настояване да я преиздадем – да останат доволни. Допълнителна информация за книгата можете да научите тук.

 

Всички, които искат да заявят книгата преди да е излязла от печат през следващите дни, ще получат традиционната наша отстъпка и ще могат да я заявят срещу 20 лв. на пощата на издателството. След това самостоятелно ще струва 23 лв.


Който иска да поръча „Произход и история на Империите Орион и Сириус“ и „Посвещение в древната страна на боговете: 12 дни из дебрите на алхимията и тибетския мистицизъм“ може да получи двете книги в комплект на цена 40 лв. Промоцията важи до изчерпване на количествата.


До 2 месеца „Подземните тайни на румънския сфинкс“ също ще претърпи допечатка, така че тези, които ни питаха за нея – могат да следят сайта – когато сме близо до финалния етап, това ще бъде обявено.

 

 


scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 472 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 531
Брой прегледи на съдържанието : 7866367Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2022 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License