Курс по Remote Viewing във Великобритания Печат
Статии - Техническа информация
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Неделя, 27 Януари 2013 02:49

 

mechВ отговор на това, че Стефан получи много запитвания от наши сънародници живеещи във Великобритания, за наличие на възможност такъв курс да се проведе на „тяхна територия“, с удоволствие ви съобщаваме, че инструкторът е планирал такъв курс (начално ниво) за дати 18 и 19 май 2013 г. Място на провеждане – хотел Best Western White House, Watford. Курсът е предвиден само за наши сънародници, т.е. ще се проведе на български език. Занятията ще започват рано сутринта – старт в 9:00 ч., край в 18:30 ч.

 

В сградата на хотела, на няколко метра извън самата зала, има бар, ресторант и тоалетна. Записването за участие става на посочения mail в края на текста до 30 април, 2013 г. Респективно плащането на таксата се превежда по банкова сметка също до 30 април. Размерът на таксата е 250 паунда.


За хората, които не са от Лондон и няма къде да отседнат, моля вижте сайта на хотела: http://www.bestwestern.co.uk/hotels/white-house-hotel-watford-83770/rooms/default.aspx


Хотелът е удобен, намира се в центъра на гр. Watford и разполага с безплатен паркинг. Самият хотел е на 10 минути вървене от спирките на метрото и жп-гарата. За алтернативни възмжностти за нощуване, обърнете се на посочения по-долу e-mail за контакт. Молим ви не пишете на mail-а на Издателството с въпроси относно курса и технически детайли около него. Всеки, който има каквито и да е въпроси свързани с курса и иска да се запише за него, може да го направи на e-mail адрес:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.  от който ще ви бъде отговорено подробно на всяко едно ваше питане. Там ще получите и подробности за плащането и помощни материали.


Поради ограничения брой на участници в курса, резервирането на място е по реда на записване и съответно плащане. Т.е. – записани сте когато заплатите таксата.

 

 

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 344 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 532
Брой прегледи на съдържанието : 8000530Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2022 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License