Статия-анализ за откриването на Олимпийските игри Печат
Статии - Техническа информация
Написано от H.   
Понеделник, 30 Юли 2012 19:05

 

mechЗнам, че много от вас влизат в сайта очаквайки коментар върху откриването на Олимпийските игри, за които говорех толкова много. Такъв материал ще има, просто няма да е в близките две седмици, защото ще съм в движение и няма да имам време чисто физически, за да го подготвя (разбирайте автоматично, че няма да мога да изпълнявам и поръчки през това време). А той може да бъде много голям предвид, че това беше най-странното и наситено със символизъм откриване, на което някога съм ставал свидетел. Много от догадките ми в предишните материали се оправдаха, така че съм повече от доволен, макар да видяхте, че медиите бяха излъгали за много неща умишлено.

Тъй като по времето когато ще мога да седна и да си събера мислите, закриването също ще е отминало, предполагам, че ще направя общ материал както за откриването, така и за закриването, с което обобщение върху целите игри - ще затворя темата за себе си. Можете да продължавате да пращате наблюденията си на mail-а ми, ако все още ви вълнува topic-а, макар личната ми препоръка е да спрете да отдавате внимание на това. Вече се постарах да обясня, че правейки това, моята цел е друга, а не да подхранвам егрегора на Тъмната страна. А по естеството на отзивите, които получавам, разбирам че съм успял в начинанието си.

Нека жегите бъдат по-малко горещи за вас и до скоро на всички! :)

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 168 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 538
Брой прегледи на съдържанието : 8352433Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2023 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License