Проектът „Защо продължаваме да се въртим в кръг?“ Печат
Статии - Техническа информация
Написано от lexas   
Неделя, 29 Април 2012 22:01

 

mech

Посоката на проекта „Защо продължаваме да се въртим в кръг?“ се промени. Получих няколко e-mail-а от хора, които твърдят, че имат какво да кажат по въпроса. Хубаво. Няма лошо. Първо, запитах се какво значение има това за мен? Разбира се, че никакво. Отговорите винаги са индивидуални, но повече хора с отговори на един въпрос – по-весело! Не е ли така? Затова сега ще опитаме нещо заедно. Ще се постарая да бъде забавно, да бъде социално обобщаващо и да бъде представително. Сам не се разбирам в момента, но стигам до същността. Същността в случая ще бъдете Вие – драгите читатели на този сайт. Отправям официалната си покана към всеки един от Вас, който чувства, че има отговор на въпроса „защо продължаваме да се въртим в кръг?“, да ми го прати на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. :)

Отговорът може да бъде „ВСЯКАКЪВ“ – не се старайте да бъдете сериозни, нито умни, нито мъдри, нито интересни. Бих Ви помолил да бъдете естествени, да сте себе си. Ако Ви влече да сте комични, бъдете комични. Ако Ви влече да сте агресивни, съдещи и нападателни, бъдете такива. Ако Ви влече да сте теоретици, измислящи топлата вода, така да бъде. От всички ваши отговори аз ще имам отговорността да пресея най-доброто, което ще бъде абсолютно субективно мое усещане, което не означава НИЩО за Вас. Така някои щастници или не ще видят своята позиция на страниците на сайта, а аз си запазвам правото да вметна коментар. Това е всичко. Имате срок да изпращате материалите си до края на месец май, след което, когато на мен ми е кеф и мога да си го позволя (защото не си вадя парите от задника, както може би се досещате..., а колко свободно време щях да имам в този случай, само една порно-звезда знае), ще ги обработя.

Вие сте на ход.

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 301 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8728399Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License