Малко техническо забавяне на материал за актуални събития Печат
Статии - Техническа информация
Написано от H.   
Петък, 09 Септември 2011 16:15

 

mech

Когато отворихме сайта през февруари тази година, бях започнал да пиша статия за окултното естество на събитието 11/09/01 по малко по-различен от популярния начин. Предвиждах това да е първият материал в секцията „Подробни анализи“ и да бъде пуснат заедно с откриването на самия сайт. Заради нищо друго освен недостиг на време, това не се осъществи и материала бе замразен за няколко месеца. В последната седмица се върнах към него с идеята да го пусна днес, 2 дни преди 11 септември. Това няма да може да бъде осъществено по същите причини. Което не означава, че текста няма да бъде пуснат. Означава само, че ще бъде забавен с 1-2 седмици, тъй като цялото ми внимание е съсредоточено в завършването му. Обемът постоянно расте, тъй като реших да обединя нещата с анализа на още 2 мега-ритуала, които така или иначе са свързани с главния от 11 септември.


Причината да пиша всичко това и да се обяснявам за него (освен, че за пореден път пропускам собствения си срок), е че след 2 дни предстои уникалната номерологична дата 11-09-11, която познавайки мисленето на Тъмната страна, няма как да бъде пропусната от илюминати и нещо голямо ще се случи. Датата не трябва да бъде взимана само сама по себе си, но трябва да се има предвид и че ще бъде 10 годишнина от събитията в Ню Йорк (навярно още по-интересно ще е на същата дата догодина, когато стават 11 години). Това ще бъде или голям вътрешен ритуал, за който няма да чуете публично, но чиято енергия по-сензитивните от вас така или иначе ще усетят, или мега-ритуал от калибъра на 11 септември. Ако се разиграе втория сценарий (което е много вероятно), то удара най-вероятно ще е в Европа, като има голям шанс това да е отново Испания. Съмнява ме да има нещо отново в САЩ, тъй като тази страна вече е бита карта, макар властите официално вече да са предупредили населението, че атака може да има. Така или иначе, всичко може да се случи и исках да публикувам информацията преди тази дата, за да можете да разпознаете модела, когато той се разгърне. За щастие анализа със сигурност ще бъде пуснат преди още по-уникалната дата 11-11-11, когато вероятността да се случи нещо е тройно по-голяма и ако трябва да се избира между 11-09-11 и 11-11-11, то втория избор със сигурност превъзхожда първия по шансове. Следете случващото се в тези 2 дни. Следете новините, следете това, което се случва и съобщава, колкото и маловажно да ви се струва. Това са дати с магическа вибрация около себе си и е много важно какво ще се опитат да imprint-нат във вас точно тогава. Следете дори какви са холивудските премиери и какви мисловни модели искат да насадят с тях точно в тези дни. За хората живеещи в Западна Европа и САЩ – избягвайте централни и оживени места на тези две дати ако това ви е възможно. Така или иначе ще бъдете, където трябва да бъдете, но имайте това предвид.

Още много по темата – скоро.

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 261 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8728344Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License