Бенджамин Фулфорд – Бъдещето на САЩ и света Печат
Статии - Общи
Написано от Alien   
Събота, 23 Януари 2010 14:44

 

Бъдещето на Америка и света ще бъде решено на тайна среща между президента на САЩ Барак Обама и тайни представители на Китай и Британската империя.

Президента Обама е планирал тайна среща с представители на Британската империя и мистериозен китайски представител в края на януари или началото на февруари. Тъй като САЩ са банкрутирали няма да има друга жизнеспособна алтернатива освен да чуят какво тези хора имат да им кажат. Те вероятно ще имат определени изисквания към САЩ като унищожаване на международната мрежа за терор и наркотици на „Череп и Кости”. Това би означавало край на Ал Кайда, талибаните, мексиканските наркотични банди и др. Без терористи с които да се бият „шапкарите” в Пентагона няма да има нужда да се включват в деструктивни войни на места като Афганистан. Тогава САЩ могат да се насочат към използването на значителния си научен и технологичен опит за да участват в световна кампания за премахване на световната бедност, озеленяване на пустини и възвръщане на рибата в океаните.

САЩ и Израел ще трябва да спрат да се държат като ренегати и да участват отговорно и мирно в международните организации. Особено важно е да се съгласят за юрисдикцията на международния съд за престъпления.

Ако американското правителство се съгласи на подобни условия много американци ще могат да работят в помощ на развиващите се страни и американския народ ще може най-накрая да компенсира за огромните щети нанесени по цял свят.

01/19/2009

Кой е Бенжамин Фулфорд?

Роден 1961 г., Фулфорд е журналист и писател от канадски произход и живее в Япония. От 1998 г. до 2005 г. е бил шеф на азиатското бюро на списание Форбс. Взима японско гражданство през 2007 г. Пише за някои известни японски списания. През ноември 2007 г. успява да вземе интервю с трудно достъпния Дейвид Рокфелер.

В последно време дава интервюта касаещи теории на конспирацията в които твърди, че:

  • Спин и САРС са био-проектирани оръжия създадени да намалят азиатското население.

  • Китайско тайно общество, което наброява 6 милиона души, включително 1,8 милиона гангстери и 100 000 професионални убийци е издало ултиматум на илюминати предупреждавайки ги че ако продължават с плана си за намаляване на населението на Земята ще бъдат спрени. Обществото е създало съюз с Русия, Китай, Южна Америка, свободните мюсюлмански нации и Африка който има за цел да спре илюминати.

  • Наскоро Фулфорд заяви че САЩ са успели да модифицират климата и използвайки мощна микровълнова енергия да причинят земетресения които включват Азиатското цунами, японски и китайски земетресения. Програмата която той споменава е познатата като HAARP.

Фулфорд е праправнук на Джордж Тейлър Фулфорд, който по едно време е бил най-големия акционер в Дженерал Електрик и е спонсорирал някои от откритията на Тесла преди да бъде убит в първата изобщо катастрофа с кола в историята на Канада.

 

Източник

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 449 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 541
Брой прегледи на съдържанието : 8520348Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2023 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License