За това, което наистина се случи с Титаник Печат
Статии - Общи
Написано от H.   
Четвъртък, 28 Януари 2010 18:55
 
Всичко тръгва от строежа на кораба. Това, което не се съобщава на публиката, е че в Белфаст редом с Титаник, се строи и негов кораб-близнак - Олимпик. Корабите се строят рамо до рамо както виждате на по-долните снимки:

titanic-09-olympic

titanik 
 
Всъщност Олимпик е първият построен кораб и се явява по-голямата сестра на Титаник ако мога да се изразя така. Тъй като Олимпик е завършен по-рано той се пуска в действие.
И така всичко е окей - компанията печели пари от Олимпик, докато Титаник все още се строи... Тогава в един злощастен ден Олимпик се сблъсква с военният катер Hawke който му отваря доста голяма пробойна.


probojna 

Избухва пожар. Корабът се поврежда - нанесени са както става ясно по-късно - непоправими щети. В последствие всички виждат и знаят, че Олимпик е повреден. И понеже винаги, преди един кораб да се пусне на дълго пътуване бива оглеждан от застрахователи, същата участ не подминава и Олимпик. Разбира се агентите казват, че те не могат да застраховат кораб-развалина, тъй като нанесените щети от катера по корпуса на кораба са очевидни. Олимпик не получава застраховка. Това разбира се е кошмарна новина за собствениците, тъй като губят самосвали пари... Ако нещо се случи на кораба докато е в океана, остават с пръст в уста, освен това, трябва да плащат и лични щети на роднините на загиналите, тъй като няма застраховка и никой няма да даде пукнат долар - компанията ще бъде разорена. Понеже е ясно, че това рано или късно ще се случи с кораба, собственикът решава да вземе предварително парите. И тогава става подмяната на повреденият Олимпик и току-що завършеният Титаник. Единственото, което трябва да се направи, е да се сменят надписите и мебелите - което става точно за 1 седмица. Така счупеният Олимпик е представен за чисто новият Титаник. Всичко се изпипва - лъскава боя, гирлянди, празници, гости, развълнувани пътници. Всичко е замаскирано до степен, в която няма да се усетят простите хора - достатъчно, за да отпътува живият ковчег без никой да не разбере.
За всичко това са знаели само няколко човека... Накрая един от тези хора от персонала разкрива всичко. Във въпросният филм "Titanic - The Ship That Never Sank" дават как персонала гледа с ужас кораба преди да тръгне, защото са знаели че ще потъне. Виновникът за всичко това е собственикът-евреин Дж. П. Морган.

И така, това, което се случва е нещото, което сме наблюдавали много пъти в нашата история. Всичко се прави за пари... :'( Корабът представян за Титаник, всъщност е повреденият Олимпик. Истинският Титаник плава успешно години след инцидента... Разбира се крайната цел на евреина е изпълнена. Запазва здравият си кораб и прибира застраховката от "Титаник". Айсберг не е имало... Всичко е било само камуфлаж. Повредата е била голяма и няма нищо общо с айсберга. Потапят го с всички хора със сатанинско хладнокръвие! Не е учудващо за масон...

Това е историята на една от големите и забравени конспирации на миналият век.
Това е плод на работата на много изследователи и има зад гърба си солидни доказателства.
Наскоро в колибка пуснаха филмът "Тайните на века - Титаник" - на руски е. Не съм го гледал, но предполагам, че ще застъпи горната теза.

  

tyt-oly1 
scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 541 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8690369Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License