Йерархията на Илюминати Печат
Статии - Общи
Написано от H.   
Четвъртък, 28 Януари 2010 17:40
 
Лидерът на земните илюминати се е казвал “Пиндар” (“Pindar”). Пиндар е член на една от 13-те управляващи илюминатски фамилии и винаги е от мъжки пол. Името Пиндар е съкращение на “Pinnacle of the Draco” - абревиатура, също позната и като “Penis of the Dragon” – “Пенисът на Дракона”. Символично, това изобразява върховната сила, контрола, сътворението, проникването, експанзията, нашествието и страха. Притежателят на този ранг дава сведения и докладва на чистокръвния лидер на рептилиите във вътрешността на Земята.
Напоследък се появиха съобщения, че Маркизът на Либо (Marquis de Libeaux) е Пиндар, но това е дезинформация. Истинският, сегашен Пиндар е главата (на семейството) на фамилия Ротшилд, такъв какъвто е бил в продължение на няколко стотици години. Намира се в Германия, близо до Франкфурт. В късните години на 70-те, той ръководи проект от същия вид като Монтоук, който се казва M.A.L.D.A. Това е анаграма за Монтоук-Елзас-Лотарингия Активизация на измерението (Montauk-Alsace-Lorraine Dimensional Activation). Този проект се е провел близо до град Страсбург, Франция, някогашна част от Германия.
На изток от Лонг Айлънд има винарна, недалече от Монтоук Пойнт, наричана “Лозетата на Пиндар”. Виното достига до популярност, печелейки международни награди. Това пасва идеално на плана за развиване на този район като част от основната област на Земята/Обединените нации на Империята! Червеното вино е символ на кръвта, която поглъщат рептилиите. Виното се освещава, както се е правило в Римската католическа църква, в жертва за рептилиите. При церемониите в католическата църква виното замества кръвта. Тук, на Земята, илюминатите имат изградена пирамидална структура на контрол, идентична на системата, която съществува в Империята Дракон. Пирамидата с рептилското око, която е на едно доларовата американска банкнота, е символ на тази структура за контрол. Окото е връхната точка на пирамидата. Това обяснява защо Великата Пирамида в Египет е била покрита с чисто злато. Пиндар символизира златния връх на пирамидата. Следващият пласт, или “око” на пирамидата, изобразява 13-те управляващи фамилии. Те са, както следва:

• Ротшилд (Бауер или Бауър) - Пиндар
• Брус
• Кавендиш (Кенеди)
• Де Медичи
• Хановер
• Хапсбург
• Круп
• Плантагенет
• Рокфелер
• Романов
• Синклер (Сейнт Клеър)
• Варбург (дел Банко)
• Уиндзор (Сакс-Кобург-Гота)

На всяка една от 13-те фамилии е дадена част от Земята и/или извършване на индивидуални функции на Земята. Тези специфични назначения включват световните финанси, военните технологии и развитие, контрола върху съзнанието, религиите и медиите.
Всяка една от 13-те управляващи фамилии има и Съвет на 13-те. Числото 13 има велико значение за тях. Те знаят, че има 12 вида честоти, преминаващи през 10-те вида Христово Съзнание. Целокупността на тези 12 честоти е равна на 13-тата енергия. Това било разглеждано като най-мощното знание.
Те знаят и че всъщност има 13 зодиакални знака, не общо познатите ни 12. От векове пазят тайната за 13-та зодия скрита, защото тя е знакът на Дракона. Те пазят в тайна характерните черти и особености на този знак, за да не навеждат на мисълта за рептилски мисловен модел.
Те са познати като “Комитета на 300-те”. Тези фамилии включват такива бележити имена като Анджели, Балиол, Бийл, Бел, Бувиер, Буш, Камерън, Кембъл, Карнеги, Карингтън, Куулидж, Делано, Дъглас, Форд, Гарднър, Греъм, Хамилтън, Хариман, Хайнц, Кун, Линдзи, Лоеб, Мелън, Монтгомъри, Морган, Норман, Опенхаймер, Роудс, Рузвелт, Ръсел, Савой, Шиф, Сетън, Спенсър, Стюърт, Тафт, и Уилсън. Има и много други.
Комитетът на 300-те използва много и добре познати институции, за да осъществява своите цели, включително и Съвета за Чуждестранни Връзки, Билдербергите, Трилатериалната комисия, Римският клуб, Кралския Институт за Международни Връзки, Мафията, ЦРУ, Националната Агенция за Сигурност (NSA), Моссад, Специалните служби, Международния Валутен Фонд, Федералния резерв, Федералната Данъчна Служба на САЩ и Интерпол. Всички те са частни организации или корпорации, нагласени като обществени служби, но всичко това е много далеч от истината.
Структурата на илюминатите също създава и изкуствени държави, за да придвижи по-далеч целите си. Примери за това са: САЩ, Швейцария, Кувейт, СССР, Панама, Израел, Италия, Югославия, Великобритания, по-голямата част от Африка, всички арабски държави и всички държави от Централна и Южна Америка. Тези нации са създадени за натрупване на благосъстояние, за управление на фамилиите и техните поддръжници, за да скрият или задържат тяхното богатство и за да създават нестабилни условия, които са необходими при започване на войни, или за увеличаване на военния бюджет.
Щвейцария е била създадена като неутрален банков център, за да имат фамилиите сигурно място, където да пазят капиталите си, без да се страхуват от разрушения при войни или любопитни очи.
САЩ са били изградени с 13 колонии - за всяка фамилия по една. Първоначалното знаме има 13 звезди и все още има 13 линии. Орелът, символът на Америка, държи 13 стрели в ноктите си. Съединените щати всъщност са корпоративен имот на Вирджиния Къмпани, която е основана през 1604 г. в Англия, с пряката намеса на Ротшилд. Паричните средства на Ротшилд е трябвало да финансират проучването и разработването на северния американски континент.
Активите на Вирджиния Къмпани, заедно със САЩ, са били собственост на Римската Империя посредством Ватикана. Това се случва през 1213 г., когато крал Джеймс дава всичките английски авоари на рептилския Папа. Изпълнителната власт принадлежи на Британското кралско семейство, но реалният собственик е Римската католическа църква. Името “Съединени Американски Щати” не идва от името на Америко Веспучи, както сте учили в училище. Илюминатите никога няма да нарекат континент, всъщност два континента, на името на италиански съставител на карти. Името е комбинация от думи.

• “Ам” - дума на иврит, която означава “народ”
• “Аме” - идва от испански/латински глагол “да обичаш”
• “Ери” или “ари” - дума на иврит означаваща “лъв”
• “Рика” - женски род на испанския глагол “богат”
• “Ка” - древна египетска дума, означаваща “душа”, или духовната сила вътре в тялото

Тук има двойно значениe. От иврит/египетски се превежда като,

                      “хората на лъва с духовната сила”

Оттук и пирамидата с всевиждащото око на едно доларовата банкнота. Преводът от латински гласи “любовта дава плодове” по един феминизирано-физически реален начин. Това ни дава идея какво всъщност са имали предвид.
Задълбоченият поглед показва смесицата от идеите за женското – латински и орел и мъжкото – иврит и лъв. Символичното твърдение за Америка е, че тя е комбинация от Лемурия и Атлантида; кръстоска от човешки същества/Лира и рептилии/Дракон. Може да се открие анаграма и в създадения от Илюминатите наркотик LSD – Лира-Сириус-Дракон.
Комбинацията от тези три цивилизации щеше да създаде най-мощната и високо технологична Империя, позната някога.
Създаването на Съединените Щати през 1776 г. като независима нация съвпаднало с декларация в публичното пространство на члена на илюминатската организация Адам Вайсхаупт, в Бавария. Открито и публично Вайсхаупт се появява с твърдото решение да създаде организация на европейския елит, която щяла да въодушеви човечеството.
Разбира се, че това е част от световната церемония на илюминати. Създаването на Съединените Щати и на организацията на Илюминатите бе изкуственото начало на общественото унищожение. Съединените Щати бяха средството, използвано да донесе публично одобрение на илюминатите. Сегашните членове на организацията вярват, че Адам Вайсхаупт е бил двойник на Джордж Вашингтон и неговият лик се появява на едно доларовата банкнота.
Джордж Вашингтон е бил заможен робовладелец и притежател на плантация. Той е известен с това, че изнасилвал някои от своите робини и използвал робите мъже в ритуални церемонии. Има много хора от черната раса, които са буквално копирали тяхната генетика с тази на основателите (първите президенти на САЩ). Джордж Вашингтон също е наредил и изграждането на морския фар Монтоук през 1796 г. Този фар включвал и подземна част за доставка и складиране на продукти, в случай, че има британска инвазия по бреговата линия. Само ако знаеше в какво щеше да се превърне тази област - или може би е знаел?
13-те управляващи фамилии на илюминатите постоянно се борили за контрол помежду си. По време на този период испанските, британските и френските илюминати се борили за контрол над Северна и Южна Америка. Фамилията Ротшилд пазела реда в тези фракции като изпращала наемни групи да контролират положението. Водачите се наслаждавали на тези военни игри, поставящи ги един срещу друг, и чакали да видят кой ще победи. Изгубените стотици хиляди животи нямали никакво значение за тях.
Идеята за “Очевидната предопределеност” (The Manifest Destiny) на Съединените Щати била създадена, за да разшири арийската територия за сметка на местните населения. Както винаги, илюминати се мъчели да унищожат местните жители и техните култури. Това е опит да се разруши тяхното Божествено Съзнание както и възможността на местните да предадат информацията на други. Особено важна е тяхната потребност да премахнат местните култури, които имат древни познания за Aтлантите и Лирианците.
Местните, които им създали най-голям проблем, били индианците Чероки, защото тези племена запазили голяма част от атлантските си знания, наравно с достъпа до честотата за информация на Мечка/Голямата стъпка. Поради тази причина те били отделяни от родните си земи в южните части на планините Апалачи и насилственно заведени в Оклахома, като сега този път е познат под името “Следите на сълзите”. Много от тях починали по пътя. Останките им са в Северна Каролина, Тенеси и Джорджия. На север нацията на Ирокезите/Мохоук била разпръсната. Монтоук, които произхождали от атлантите и наричали лидера си Фараон, били методично елиминирани.
Фамилията Ротшилд била забъркана в търговията с роби от Африка. Те “внасяли” роби от Северна и Южна Америка, както и от Карибите. Много внимавали да не докарат чернокожи от източните области на Етиопия и Судан, където се намирали потомците на Соломон, като вместо това се концентрирали върху робски населения в Западна и Централна Африка. Тези области имали смес от гените на Ануннаки и човекоподобни, програмирани по начин, който е подходящ за изпълнението на плана на Илюминатите.
Фамилията Ротшилд решила, че разделянето на колониите на Съединените Щати ще удвои техните печалби. Така те политически създали и финансово поддържали Гражданската Война.
Гражданската Война всъщност била церемониален ритуал, който да докара робството до следващото ниво. Тази война позволила на Севера да спечели и робството да бъде официално премахнато. Най-добрите роби са тези, които не осъзнават, че са роби. Това облекчава протестите и съпротивата. Това положение било незабавно следствие от Гражданската Война. Чернокожите на юг все още са използвани като роби. Все още има изолация дори и на север. Илюминатите все още смятат чернокожите за хора от втора или трета класа. Само че сега робството е едва доловимо и прикрито.
След Гражданската Война имало много други стратегически войни, които установявали тенденцията към глобализация. Испано-Американската война от 1898-1899 г. добавила още земя за американските илюминати, правейки по-голяма порцията земя под американска юрисдикция. Първата Световна Война била замислена, за да се промени картата на Европа, както и да се тестват биологичните и химически технологии за бъдеща употреба. Това съвпада с избухването на епидемията от грип по света, замислена да намали глобалната популация, правейки контрола по-лесен. Първата Световна Война също полага основата за ролята на германците в следващата война.
Втората Световна Война беше тест на финалните проекти за глобализация и унищожение. Била е създадена също, за да се тестват машинациите на контрола върху съзнанието, да се тества употребата на флуорид, който притъпява мозъчната активност и забавя противодействието на органите на властта. Да се експериментира с робските трудови лагери, да се изучи развитието на съпротивата и да се научат масите да се шпионират един друг и да докладват.
Втората световна война донесла три първостепенни цели за осъществяване:

• Първата била това, че скритата свастика на илюминати е била поднесена публично на общественото внимание от подземните укрепления на Тибет и Египет, както свастиката така и Анкх (символът на живота).
• Втората била създаването на държавата Израел като основа за новата световна религия.
• Последната била създаването на ядрени оръжия като част от световната церемония на илюминати.

По време на Втората световна война германците помогнали за усъвършенстването на “секс робите” като средство за предаване на информация сред елита. Секс роби могат да бъдат както мъже, така и жени, сексуално програмирани чрез процедурите на Вилхем Райх, нелегално пребиваващи в Съединените Щати, но използвани от илюминатите и правителството.
Секс робите доставяли съобщения и поддържали информирани програмираните “изчакващи”. Секс робите предават съобщенията или назначенията чрез разнообразни полови актове или наркотици, като тези съобщения и назначения се задействат само чрез повтаряне на същия полов акт с цел активиране. Те били обучени с ключови думи и действия да активират, изтрият или променят програмирането в съответния човек-цел.
В последните години се появиха няколко жени, които твърдят, че са били секс робини на световно познати политически фигури. Много от тях са били използвани като информационни куриери между мъже илюминати на високи постове. Обикновено, двойници на политически фигури са използвани в начално програмиране като фокусна точка за секс робите. Робите преминават през един нечувствителен процес, няма удоволствие от половия акт, това е по скоро задължение, което да бъде свършено. Много пъти те продължават да правят секс с хора, които приличат на планираната цел. Това е тъжен живот.
В края на Втората световна война бил извършен един от трите основни глобални ритуала. Това бил атомният взрив, който се случил през 1945 г. при 33-ия паралел като тест за ядрена атака по Япония. Тази експлозия била олицетворяваща, представяйки едновременно създаването и разрушението на материята и енергията. Годината също била важна. В нумерологията, 1 + 9 = 10, символизира 10-те аспекта на Божественото съзнание. Числото 10 по-нататък се разделя на 1 + 0 = 1, олицетворявайки новото начало. Продължавайки, 4 + 5 = 9, олицетворява края на периода. Символично, цялото събитие олицетворява края на периода и подготовка за ново начало, използвайки новото създаване на Божественото съзнание, неподлежащо на унищожение.
В допълнение на това за цилиндъра, който съдържал материала, все още не е дадено обяснение от страна на правителството за това, как е бил доставен на мястото за провеждане на тестове на ядрени експлозии. Този цилиндричен контейнер бил направен от чиста стомана и според слуховете бил със същата форма, описана в Кабала в частта за сътворението на Голем.
Втората световна война позволила също на европейските/американските илюминати да унищожат японските илюминати, които жадували за глобално господство. Японското кралско семейство, представено от Император Хирохито, винаги е било отхвърляно като незаконно от 13-те управляващи фамилии. Японците претендирали, че са преки наследници на лемурийските чистокръвни влечугоподобни.
Европейските/американски илюминати претендирали, че японските илюминати произхождат от по-нисши видове в Драко йерархията. Тези по-нисши видове се смятали за работническа класа без никакво политическо влияние или въздействие. Европейските/американски илюминати заявявали също, че индианците от изтока са по-нисши видове в Драко йерархията. 13-те управляващи фамилии смятали светлата кожа и коса за характерни за елита, отбраното общество.
На 17 януари, 1994 г. Япония изпратила сеизмично събитие до Калифорния. Точно година по-късно, на 17 януари 1995 г., градът Кобе в Япония бил разрушен от земетресение. Кобе бе базата на японските центрове за електромагнитни производства на оръжия. Европейските/американските илюминати няма да толерират дразнители. Унищожаването на Япония и нейните кралски фамилии ще продължи и занапред.
Всяка година илюминатите провеждат срещи, за да планират събитията за следващата година, за да изпълнят основни, конкретни цели, формулирани хилядолетия по-рано, за глобален контрол и господство. През 50-те години на 19-ти век те определили планираната дата за цялостно господство с програма, наречена “План 2000”. По-късно датата е променена на 2003 г. Фиаското по избора на Джордж Буш младши за президент е ясен знак, че изпълняването на целите върви по план. Изводът, който обществото си прави след тези “избори” за президент на САЩ е, че гражданите не гласуват за никого. Дори и илюминатите вече срещат големи трудности при изпълнението на плановете си.
 
 
 
Стюърт А. Суърдлоу
scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 534 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8690354Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License