Каква е разликата между илюминатите и теб? Печат
Статии - Общи
Написано от H.   
Четвъртък, 28 Януари 2010 17:36
 

Те нямат манталитет на жертви. Техния модел на мислене им показва, че те са непобедими. Те вярват, че никой не е в състояние да ги спре.
Те нямат комплекс за малоценност. Те не се чувстват “по-маловажни” от другите.
Те нямат ниска самооценка. Никой не може да ги накара да се чувстват зле по отношение на себе си.
Те нямат чувство за вина. Те вярват, че всичко, което правят е оправдано.
Те никога не чувстват липсата на нещо. Те знаят, че имат времето и средствата за всичко, което им е нужно.
Те не живеят в отрицание. Те знаят кои са и са много горди с това.
Те не си поставят ограничения. Те вярват, че за тях няма граници и го доказват всеки ден. Те могат да достигнат до всеки един, навсякъде по земното кълбо и отвъд, по всяко време.
Те наистина имат висока самооценка. Не само семейството и приятелите подсилват това, но също и медиите и обикновенния човек на улицата. Независимо къде са, хората навсякъде ги почитат и искат да присъстват в техния живот по някакъв начин.
Те вярват, че са по-висшите. Нямат и капка съмнение за това колко велики са. Те понякога се изолират от останалата част от обществото. Те си взаимодействат с други, извън техните кръгове, само за да запазят подкрепата на масите.
Те вярват, че заслужават най-доброто. Те имат най-доброто, което физическата реалност може да предложи, като това предварително е уговорено.
Те наистина имат манталитет на победители. Нямат съмнение, че ще спечелят всичко, което са си възложили да направят, дори да отнеме години. Те внимателно оформят плановете си и стратегически ги разпространяват в световен мащаб.
Те познават целите си. Нямат нужда да търсят цели. Не се съмняват в това, което трябва да направят.
Те не се съмняват, че притежават тайното знание. Имат достъп до всякаква информация, която им е потребна, по всяко време и те вземат решенията каква част от тази информация да разкрият на масите.
Те знаят, че имат способността да влияят на обществеността. Те не се мотаят мислейки как да го направят “някой ден”. Те го правят сега!
Те имат мащабен поглед върху нещата. Целият свят за тях е едно игрище. По никакъв начин не са тесногръди.


Този, а и други начини на мислене им идват отвътре и описват най-добре какво представляват те. Всички тези модели на мислене се подсилват с всеки следващ техен дъх. Помислете си за това. Поучете се от тях. Опознайте тяхната сила, защото това те ще използват срещу вас. Опознайте слабостите си, защото това те ще използват срещу вас. Ако им позволите те могат да бъдат ваши учители. По-добре станете сега ученици доброволно, отколкото по-късно насила.
Когато вие промените начина си на мислене, трябва да се промени и критиката ви. И когато това стане, илюминатите няма да се възприемат вече като заплаха. Вместо това те ще бъдат запомнени като тези, които са отделили време да ви научат за това кои и какви всъщност сте. Междувременно изучете ги отблизо и по-задълбочено. Те са едни от най-великите ви учители.Стюърт Суърдлоу
откъс от “Синя Кръв, Истинска Кръв
scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 489 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8690303Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License