Нова книга: „Произход и история на Империите Орион и Сириус“ Печат
Статии - Нови книги
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Вторник, 11 Юни 2013 15:30

 

zzzzz_jpg

Най-накрая, след почти 3 години издателска пауза, от които 2 пълни години работа, сме безкрайно щастливи да обявим, че новата ни книга вече е в печатницата и до края на месец юни ще бъде факт! :)) Тя се казва „Произход и история на Империите Орион и Сириус“ и в основата си е от Робърт Морнинг Скай, макар 2/3 от обема й да е наше дело. Форматът е А4, а страниците са цели 316! Честно казано буквално си скъсахме задниците от работа по тази книга и да обявим нейното крайно завършване е равнозначно на огромно удовлетворение за нас! :) Смело можем да заявим, че без каквото и да е съмнение, това е най-добрата ни книга до момента! Резултатът този път е наистина монументален на лично ниво и се надяваме всеки който реши да прочете книгата да открие нещо за себе си в нея :)

 

Предлагаме на вашето внимание предговора към книгата, който в случая е 40 стр., което го превръща и в най-дългия ни предговор досега. Можете да го прочетете тук. От него ще придобиете (макар и бегла) представа за това какво ви очаква в самата книга и следговора, който е около 170 стр. – отново най-дългия ни досега (за сравнение – самата книга на индианеца е 96 стр.). И именно той е истинското бижу в това ни издание.

Какво да очаквате от книгата като цяло?

Е, за това всеки любопитен може да си изгради прилична представа от горния предговор, но в общи линии сме се опитали да стигнем до самата същина на въпроса (според нас) и да я опишем съобразно силите си за тези, които могат да я извлекат. Това не е просто книга, която е пълна с удивително интересни факти за извънземни. Това е книга, с която може да се работи на ниво съзнание, което я прави жива книга, а не просто листове мъртва дървесина залепени с лепило. Създали сме книгата по начин по който може да се чете отново и отново, всеки път в различен режим на съзнанието и всеки път тя ще бъде нова, защото ще можете да откривате нови и нови пластове, ще можете да се огледате в нея (ако имате смелостта за това), ще можете да откриете най-архетипните предпоставки за това, което (не) сме и ще придобиете представа за посоката, в която отиваме, защото тя е доста по-екзотична от това, което си мислим че знаем за нея.

 

originfront

 

На всеки, който реши да ни подкрепи на този етап (опитали сме се да обясним колко важно е това за нас) сме безкрайно благодарни, защото това прави по-нататъшната ни работа възможна. На този етап, докато книгата още се печата, тя може да бъде поръчана предварително от нас на цена 20 лв. В момента, в който тя излезе (това отново ще бъде обявено на сайта) цената вече ще е 23 лв. в нашия магазин. Коричната й цена e 25 лв. и това е сумата за която ще можете да я купите в Хеликон.

Книгите се пращат с куриерска фирма Еконт. Ако решите, че искате да си вземете книгата директно от нашето Издателство и до вас има близък офис на тази фирма, най-евтината услуга е „пощенската“ такава чрез Еконт. Това е пратка само от офис до офис, и предвид цената от 20 лв. на която предлагаме книгата в момента с Еконт – общата сума ще ви излезе по-евтино ако си я вземете от нас, дори от това ако си я купите на корична цена от книжарница. След излизането на книгата, тя ще струва 23 лв. през нас и положението няма да е много променено – книгата ще идва с 1-2 лв. по-скъпо отколкото ако си я вземете от книжарница, но ако можете да си позволите тези 1-2 лв., приноса към нашата работа ще бъде невъобразимо по-голям.

Очаква се книгата да излезе до две седмици, т.е. - в края на месеца ще бъде разпратена на всеки, който я е поръчал предварително.

Засега поръчката става на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. докато книгата не се качи в магазина на сайта. Нужните данни са 2 имена, телефон и адрес/кодово име на предпочитания от вас офис на Еконт във вашия град (или личния ви адрес ако искате да ви я доставят до прага на вратата ви, което е по-скъпия вариант). Между другото, всеки който иска да получава уведомителен mail от нас, когато има ново заглавие може да ни вкара в своята адресна книга, иначе писмото ни отива най-често в спам-папката, защото пращаме едно писмо на много хора едновременно.

И така, благодарим предварително на всички вас, които ще решите да ни подкрепите и които разбирате с колко трудности, индивидуализъм (на фона на агресивния пазар и икономика) и любов се прави всичко това :) Надяваме се, че книгата ще се превърне в едно многочасово интелектуално и духовно удоволствие, каквото в крайна сметка бе и за нас, колкото и трудно да бе постигането на този резултат!

Приятно четене на предговора за тези, които решат да го правят сега :)

 

originfull

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 443 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8622317Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License