Подземната извънземна база в Румъния Печат
Статии - Секретни бази
Написано от Alien   
Петък, 12 Април 2024 19:43

 

romanianbase

Информационната война, касаеща интерпретацията на всичко случващо се в нашия живот, започна да приема особено ексцентрични форми. Този процес върви почти успоредно с все по-масовото осъзнаване, че светът, в който живеем, е нещо много, много по-различно от това, което обикновено можем да видим по „телевизията“. Доскоро този вид „медия“ бе на практика най-мощният психогенератор, структуриращ реалността в голяма част от „западния свят“. И до голяма степен за доста хора „предаваното“ по телевизията все още има много по-голяма тежест от „драсканиците в нета“ или дори милиардите видеоматериали в YouTube. Точно по тази причина „властите“ са в пъти по-чувствителни, когато дадена информация бъде излъчена телевизионно. Затова когато наскоро една румънска телевизия излъчи ексклузивни кадри от подземната извънземна база в планините Бучеджи... скандалът бе огромен. Румънският аналог на „СЕМ“ бе „потресен“ от тази „дързост“ и започна да налага „санкции“. Както лесно може да се досетите, в тази „проява“ няма нищо случайно и е част от войните между различните властови фракции. Цялостният контекст на случката обаче е в пъти по-интересен, защото някои доскоро звучащи (почти фантастично) твърдения започнаха да придобиват все по-голяма плътност! Някои от тези твърдения дори датираха отпреди 100 години под формата на „пророчества“. Нещо, което самите ние отбелязахме в следговора на „Подземните тайни на румънския сфинкс“. Донякъде изненадващо или пък може би в съзвучие с максимата, че „никой не е пророк в собствената си държава“, избраният за посредник на тази информация се оказа чужденец с изключително особено минало, свързано с тайни проекти на ООН... и с не по-малко архетипни инициали, затварящи кръга!

 

Преди основната част на историята да бъде представена по същество, следва отново да се припомни една много необичайна по своята конкретика подробност, която още през 2010 г. интерпретирахме като съществена част от окултните войни на Балканите. Става дума за популярните пророчества на индийския мистик, приел християнската религия – Саду Сундар Синг (SSS). Всъщност тук е удачно да се отбележи, че има поне три различни версии за начина, по който тези пророчества виждат бял свят, като тази, на която ние попаднахме навремето, мистериозно е изчезнала от целия интернет... вероятно в съзвучие с все по-силно изразяващия се „ефект на Мандела“. Самите пророчества обаче продължават да са си същите независимо как точно са видели бял свят. Както бяхме описали и в следговора на книгата, обстоятелствата, че са направени от човек, който няма никаква кръвна връзка с Румъния и де факто идват по „религиозна линия“, е мощен индикатор, че става дума за някакъв вид презентация на „дневния ред“ на много мощна фракция (очевидно стояща в опозиция на статуквото и тогава, и днес). Начинът, по който са описани нещата (извън традиционната пропаганда за глобални катаклизми от всякакъв род), предполагат някакъв много екзотичен коз, който да влезе в действие на територията на Румъния. Държава, която, както преди 100 години, така и по време на издаването на книгата, определено не е световен фактор в технологично отношение. Нещо, което изглежда е на път да започне да се променя...

Същевременно една властова фракция има далеч по-големи способности да влияе на събитията на локално ниво за сметка на глобално – където възможните променливи са далеч повече. В тази връзка твърденията за развитието на Румъния не бива да бъде задължително обвързвано с други глобални събития. Първо, защото това е презентация на мераците на дадена фракция, и второ, защото времевите линии биват модифицирани съобразно контекста на хората, които де факто ги манифестират. А това е нещо много „флуидно“. Нека припомним малка част от тези пророчества на Саду Сундар Синг (SSS), за да проследим дали има някакво развитие в начертаните „планове“:

 

Аз знам, че Румъния има божествена бъдеща мисия за възобновяване на духовността и тя ще бъде уникален духовен модел, който ще бъде следван от цялото човечество. Необходимо е да провъзглася това пророчество на всички нации и всички религии, защото всички знаци сочат за невероятните духовни промени, които ще настъпят. Моите думи не трябва да ви карат да мислите, че съм някакъв симпатизант на Румъния, защото този, който ми даде тези пророчества, без никакво съмнение е Светата Дева.

 

Следователно ви напомням пак, че, доколкото аз чувствам, на първо място защитата на Румъния е обезпечена от Светата Дева и след това от Великите Космически Сили, както и от повечето светци.

 

Румъния ще премине през няколко фази на фундаментални промени и накрая благодарение на образцовата си духовност ще се превърне в автентичната плодородна земя, сравнявана с митичния „Нов Ханаан“. Букурещ ще стане основен център на това плодородие. Тази столица на новия духовен полюс на планетата ще бъде построена наново почти цялата. А накрая ще се направи сграда с форма на пръстен, със 7 километра диаметър, която ще се смята от всички нации за автентичния „Нов Йерусалим“ на света.

 

Румъния ще премине през големи трудности и през някои международни промени, които ще направят така, че да получи нов статут в международната политическа обстановка. Благодарение на съдбата ще остане незасегната от военната ситуация и ще се обяви за неутрална държава.

 

В бъдещите войни, огън и унищожение ще обграждат Румъния, но тя ще остане недокосната точно като зелен небесен оазис по средата на опустошена пустиня, причинена от човешката интелигентност и служба на злото.

 

Щабквартирата на Международния червен кръст ще бъде в Букурещ, в Новия Йерусалим, защото откритията на тези хора в сферата на медицината и здравето ще бъдат невероятни и тази държава ще бъде номер едно в света. В Румъния ще има филантропски административни организации – абсолютно нови, както никога досега по света, които ще носят божествено вдъхновение и ще повдигат скритите сили на хората и техните духовни божествени умения.

 

Тук, разбира се, следва да се отбележи, че пророчества от сходен тип, но в пъти по-скромни, има и за България – нещо, което сме коментирали по-подробно в следговора на същата книга, анализирайки окултните войни на Балканите. Тъй като темата в случая е друга, това е просто необходима вметка, свързана с по-доброто възприемане на цялостния контекст. Всички, които се интересуват от пълния текст на пророчествата на Саду Сундар Синг (SSS) – могат да се осведомят на английски тук. Защото цялостната пропаганда, свързана с пророчествата, идвамалков повече дори когато даден текст се цитира от гледна точка на анализ и точно затова не бяха представени в пълния им вид нито в книгата, нито пък сега.

Това, което в последно време прави впечатление, е, че дори в т. нар.„конвенционален информационен медиен поток“ започнаха да се появяват новини, свързани с Румъния, които леко започват да променят статута на тази държава. В последните няколко дни излезе информация, че в Румъния започва да се строи най-голямата база на НАТО в Европа. Друг източник пък гласи, че там се намира най-мощният лазер в света... и той може да даде начало на нова ера в здравеопазването. Само че тези публикации не могат да стъпят дори на малкия пръст на твърденията на въпросния „международен посредник“, за който стана въпрос във въведението на статията. Защото огромен акцент в неговите твърдения е свързан с потресаващи открития от „румънска страна“ точно в сферата на медицината“. По тази причина една част от последния абзац относно пророчествата е оцветена в червен цвят. Очевидно откритията са свързани с огромната тема за подземната извънземна база, чието съществуване е потвърдено от въпросния човек, който директно заявява, че е получил тази „информация“ от висши представители на румънските служби. Информация, която на всичко отгоре била подкрепена и от някои директни „демонстрации“, на които той става свидетел от първо лице.

В посочените „пророчески цитати“ обаче има и други думи удебелени с черен цвят, които касаят една още по-специфична тема, за която сме говорили надълго и широко в много книги и публикации. Фракцията, която често се идентифицира със „Светата Дева“, определено има афинитет да използва хора, предаващи нейните послания, чиито инициали подозрително съвпадат с „традиционното“ изписване на Империята Орион (SSS). Друг знаков представител на същата тази линия, поддържаща наратива за „Светата Дева“, е Свети Серафим от Саров (SSS), за когото сме писали в трета част от поредицата на Раду Чинамар, озаглавена „Първият тунел“, тъй като той има знакова връзка в подготовката на откритието на румънска територия. Е, тук човекът, играещ ролята на посредник на определена фракция от румънските тайни служби, има само (SS) в своите инициали, но пък архетипът е запазен. Това, разбира се, е просто интересно наблюдение, или „съвпадение“, което допълва общата картина в синхромистичен аспект – защото далеч по-важно в случая е какво този човек предава като информация. А тя е пряко свързана с личния му път и неговата автобиография преди връзката му с Румъния. Този контекст е изключително интересен и по тази причина следва да прочетете част от негово синтезирано интервю, в което става ясно как изобщо е попаднал в средите на „задкулисната дипломация“. Същевременно в това интервю той споменава и за друго ултрасекретно археологическо откритие, което до голяма степен се развива по сценария на откритието в Румъния. Друга подробност, която следва да бъде отбелязана, е, че без съмнение този човек е бил подложен на доста сериозна цензура през годините, а каналите му в „популярни видеоплатформи“ няколко пъти са били заличавани.

Следва част от интервюто на Саша Стоун пред Майкъл Сандлър, проведено през ноември 2023 г.

 

(Майкъл Сандлър) МС: Нека разкажем накратко личната ти история. Можеш ли да се върнеш в началото на твоето пътешествие и да посочиш какво в крайна сметка те е довело до познанията ти днес? Можеш просто да ни разкажеш кратката версия. Аз лично също избягвам да разказвам преживяванията си, свързани със състояния близки до смъртта, заради енергията, която е въвлечена. Така че ти също няма нужда да го правиш.

 

(Саша Стоун) СС: Да, това е нещо, на което не се наслаждавам особено, защото отразява митологията да се въртиш в кръг... и през 1997 г. аз отстраних това от живота си и просто го загърбих. Но ако трябва да го разкажа накратко... роден и израснал съм в Тропическа Африка сред война. Там останах 17 години. След това се преместих в Англия като бежанец и останах 9-10 години. През това време започнах да свиря на китара (не особено добре), но се развявах на сцената достатъчно, за да получа доверие като фронтмен на рокендрол група. Това бе бляскава група с гениални музиканти... Така че свирех с едни от най-великите рок музиканти през 90-те. Дори заедно с музиканти от „супергрупи“. Но ние бяхме независими. Притежавахме и контролирахме всичко – мениджмънта, мърчандайза, турнетата и звукозаписа.

В крайна сметка получих покана за договор. Този контракт един вид „проблесна“ пред мен и аз го наричам „договор с дявола“. Той ме подканяше буквално да отрежа главата на моята група. Да напусна групата, да напусна мениджмънта, които обичах твърде много... и да стана соло изпълнител. Да бъда прехвърлен през океана в Америка. И да бъда поставен в тази своеобразна мелница за суперзвезди. Трябваше да се откажа от всичко дотук и да подпиша за всичко останало напред. Този договор ми бе поднесен една нощ в Лондон. Беше ми казано да отида в 11 сутринта на другия ден и да се представя. Предполагам метафорично „на дявола“. Стоях буден цяла нощ и реших да не подпиша този договор. Медитирах върху нещата и дори бях като грохнал. На практика знаех, че с това си решение провалям голямата си мечта. В крайна сметка се взех в ръце и се озовах в Мароко. Това бе моето спасително убежище за няколко години. Получих значителна подкрепа от кралското семейство там. Така създадох моята фондация и започнах да снова между Египет и Мароко с дипломатически мисии, свързани с миротворческата фондация. Казах си, че не мога да изпълня моята визия и мисия като „крякащ рокаджия“ и реших да основа миротворческа фондация. Идеята бе да разбера какво точно стои зад войните, болестите и мизерията по света. Все пак имах някакъв достъп точно заради (макар и скромния) си статут на популярен човек. Познавах и много заможни хора и това допълнително ми помогна в установяване на различни контакти. В крайна сметка всичко, което разбрах през тези години, го извадих наяве през 2012 г. Тогава започнах да го правя публично достояние.

Но мога да кажа, че съм бил въвлечен в забележителни неща. Провеждал съм важни и значими мисии. Особено такива свързани със задкулисна дипломация. Те имаха много голям ефект по начин, който хората обикновено дори не могат да си представят, защото не знаят за тези неща. Не искам да митологизирам тези детайли от миналото и да си правя реклама. Просто искам да кажа, че това бе значима работа, която имаше истинска благородна стойност.

 

МС: Добре, тогава ще се върнем само наполовина назад във времето. Би ли споделил нещо относно твоята организация? Доколкото знам, на практика си започнал да работиш по програми на ООН. Те са те въвлекли в различни мисии. Ти каза, че първоначално си се хванал на въдицата… какво в действителност се случи и какво научи от всичко това?

 

СС: Нека опитам да перифразирам това, което се случи в действителност. Определени лица, които бяха част от програмите на ООН, успяха да ме убедят да участвам и аз. Това са доста „интересни“ представители, като например разни посланици, които ме уговаряха между 2008-а и 2009 г. да се присъединя към тях – най-вече от гледна точка на това да вкарам допълнителна популярност. Тогава аз на практика не знаех почти нищо за ООН. За мен това беше някаква формална организация, която праща миротворци насам-натам. Но определено тогава тази организация нямаше чак толкова гадна и подла репутация, каквато има към настоящия момент. Дори се гордея с това, че съм един от хората, които изиграха роля в това отношение. Де факто аз нямах реален интерес към ООН, защото дори още по това време имах някаква представа, че тази организация е била отклонена от нейните благородни корени и изпълнява други цели след ВСВ. Тук не казвам, че изначално ООН и нейните предшественици са създадени от добри хора. Казвам само, че голяма част от учените и личностите, положили фундамента, са били добри хора, на които им е било нареждано и в известен смисъл са били надзиравани. Те са били употребени за други цели.

Така че през този период, 2008-2009 г., усилено ме увещаваха да работя по проекти на ООН. Няколко пъти им отказах, но накрая се съгласих с определено условие. То бе, един ден в годината да имам възможността да доведа който човек си поискам в сградата на ООН, и той да може да представи своето послание. Така успяха да ме привлекат. Разбира се, в рамките на една година аз осъзнах, че те нямаше да ми позволят да развия наратива, който целях. Тогава ми предложиха да ръководя междуправителствената организация за възобновяема енергия.[1] Защото бях въвлечен в развитието на иновативни технологии от доста дълго време. Така че се съгласих на този пост за 1 година, като не взех и цент за моята работа от ООН. През тази втора година започнах да работя с д-р Дейвид Мартин. Двамата много скоро може да разкажем нашата история. Дори го обсъждахме миналата седмица. Защото светът не знае какво всъщност правихме през тези години в ООН. Да, провалихме се, беше дори опасно и можеше да ни струва живота и в края на тази втора година аз напуснах. Но не и преди да сритам няколко врати в сградата на ООН. Казах им директно, че виждам как комунистически Китай купува основата на ООН. И това се случи преди 14 години.

Така че това беше моята история с ООН. Опитах се да вляза един вид скришно и да използвам тази многостранна игрова площадка, за да вкарам въпроса за технологията, доставяща свободна енергия, което да доведе до по-голямо осъзнаване и т.н., и т.н... В същото време правех и други конкретни неща. Участвах в свещени церемонии в ООН, които имаха за цел да неутрализират част от черната магия, която се ширеше там.

 

МС: Да оставим черната магия, но ти спомена технологията за свободна енергия, а и преди си говорил за странни и дори плашещи програми, по които си работел, докато си бил в ООН. Какво можеш да кажеш свободно по този въпрос? Защото нашата аудитория е чувала многократно от събеседници като д-р Гриър, че със сигурност съществува свободна енергия, при това не само на теория.

 

СС: По това време се опитвах да свързвам определени ключови хора едни с други. Един от тях е Стивън Басет, който има забележителен ум. Ако, разбира се, пренебрегнем връзките му с Джон Подеста. Той беше мой приятел в продължение на много години. Сега не съм го виждал от поне 10. Но той е основател на групата „New Research Paradigm“ (мисля че така се казваше) и все още са в играта.[2] Навремето той свърши много работа по отношение на „екзополитиката“. Той е истински пионер в това отношение. Така че ти препоръчвам да го интервюираш, защото е изключително умен човек.

 

МС: Как би дефинирал понятието „екзополитика“ за тези от нас, които не знаят какво означава това?

 

СС: Стивън Басет и неговата работа донякъде наподобяват тази на Стивън Гриър, но той специално бе строго фокусиран върху дипломацията между хора и „неземни същества“. Само че това се случваше на подходящо правителствено и военно ниво, както и на ниво разузнавателни служби. Той свърши страшно много работа в това отношение и се опита да пробие и да доведе нещата до официално признание. Да накара правителствата да направят пълно разкритие за нещата, които се случват зад кулисите в тази сфера. Стивън ме запозна с Ед Мичъл – бившия астронавт от програмата „Apollo“. Същият, който е ходил на Луната. Съответно аз запознах Мичъл с религиозни представители в Йерусалим, така че да започнат разговори. Целта бе Мичъл да образова различни религиозни лидери за истината, свързана с извънземните. И след това въпросът да бъде повдигнат и на срещи на ООН. Аз бях директно въвлечен като уредник на въпросните разговори. Целта бе те да влязат в сърцевината на ООН, така че оттам впоследствие да се разпространят и на обществено ниво, с което да имаме и пълно признание. Няма как да знам доколко успяхме в това отношение. Мога само да кажа, че успях да уредя няколко срещи, на които бяха проведени разговори. Например с д-р Брайън О’Лиъри – астронавт от НАСА, който беше мой много добър приятел до края на живота си. Успях да накарам да чуят гласът му в ООН. Той бе изцяло за разсекретяването на секретната космическа програма и им разказа това, което лично знае. Неща от калибъра на извънземен космически кораб с големина 200 км., който сондира пръстените около Сатурн. Реално тази информация дойде от японците преди много години при една от космическите мисии, свързани със Сатурн. Японците искаха да разкажат на света за това, но американците ги заплашиха да не го правят. Японците се противопоставиха, защото де факто те бяха финансирали тази мисия. В тази връзка искам само да кажа, че после последва... Фукушима.[3]

Реално има много истории, които са част от други истории, и т.н. по веригата, за които хората не знаят нищо. Но аз имах достъп до информация от този сорт. Разбира се, има много други неща, с които мога да ви бомбардирам, но много от тях изискват огромен контекст, за да не стане така все едно ви хвърлям бомба и шокирам хората. Когато разкривам определени истории, с които съм лично свързан, бих искал да създам контекст, да кажа конкретни имена, локации и дати. В противен случай, когато човек говори за тези неща, може да звучи налудничаво. Аз и без това съм под яростната атака на разни „либерални тролове“, така че имам нужда да успокоя малко нещата в това отношение.

 

МС: Нека сега поговорим за тези три ключови думи: тунели, Румъния, пирамиди.

 

СС: Искам да кажа, че нещата относно Румъния са все още голяма въпросителна – при това не поради достоверността на твърденията! Аз знам, че това е истина, защото лично съм разговарял с генерали от най-висш ранг, както и с различни ръководители на секретни служби в Румъния. Бях там 6 пъти през последната година и имам офис и различни партньори в тази страна. Така че мога да кажа, че до известна степен съм персонално въвлечен. Но не съм бил в извънземната база, която се намира в планините Бучеджи. Знам, че съществува, знам къде се намира, дори сме ходили близо до мястото, където се намира. Но ако се опитате да преминете през периметъра за сигурност – няма да стигнете доникъде. Това място се охранява от много мощна технология от клас Делта...[4] Фактът, че всичко това се крие от човечеството от 2004 г. насам, е шокиращ, дори демоничен. Трябва да се разкаже на хората, че една масивна извънземна база е била открита в планините Бучеджи... Дори мога да кажа, че разпространих фотографии на тази база и това се случи по една румънска телевизия преди няколко месеца в Букурещ. Телевизионната станция премина през много перипетии заради това. Някои от журналистите бяха наказани, имаше и финансови глоби, както и заплахи, че ще затворят телевизията. Точно защото разпространих известен брой фотографии на тази база директно в ефир. Властите там очевидно знаеха истината... Но тази база е направо грандиозна. В една от подземните пещери се намира пирамида, която е висока над четвърт километър.[5] Освен това има и масивни коридори или тунелна система, която води до други континенти. Поне така ми бе казано. Мога да ви кажа, че технологията, която се виждаше на тези фотографии от извънземната база, е зашеметяваща. Просто не можеш да я проумееш, докато я гледаш. Знаеш, че е технология – виждаш нейните огромни размери. Просто е непонятно. Освен това има и огромни статуи и лаборатория, направена очевидно за гиганти. Маси високи по 3 м., които предполагат, че тези същества може да са високи дори 9-10 метра.

Та за какво си говорим изобщо? Ако питате мен става въпрос за лаборатория, в която се е състояло сътворението на човека. Където хората са били отглеждани в нещо като епруветки от анунаки или пък от родоначалниците на едно или няколко от „заселванията“ на Земята и човечеството. Разбира се, тази работа не ме плаши изобщо, защото знам, че всички ние като хора сме галактически хибриди, и че човешката ДНК е съкровищница или хранилище на различни звездни системи. Това ни прави уникални и удивителни същества... Ние представляваме аналог на „Стълбата на Яков“. Човешкото ДНК е мултиизмерно. То е като фрактална антена към всички звездни системи. Човекът притежава този хиперизмерен код... Някои извънземни може да са много по-технологично напреднали (както и психоинтелектуално), но те не притежават този хиперизмерен портал, който ние имаме чрез нашето ДНК... Някои извънземни раси имат нужда да правят хибриди с нас, като по този начин могат да активират елементи, характерни за човешкия геном... И така целият квадрант на вселената е свързан с човешкия геном и това е голяма сила. Това представлява човекът.

 

МС: Бих искал отново да повторя за моята аудитория, че ние всички представляваме „БОГ“ или „Твореца“. Ние като индивидуалности не сме цялото, но ако направим аналогия с розов храст – представляваме индивидуалната роза в този храст, който представлява цялото.

 

СС: Работеща аналогия.

 

МС: Всичко това подсказва, че Земята не е просто планета, а нещо много много повече от това.

 

СС: Да, тя не е планета и дори е опасно да се разсъждава в подобни термини. Земята е „равнина на изразяване“ и бих оставил нещата така. Защото отново отиваме в света на неизразимото. Дали Земята е кръгла? Да, тя е кръгла! Яйцевидна ли е? Да, тя е яйцевидна! Дали има форма на тор или форма на поничка? Да, така е! Плоска ли е? Да, такава е! Тя „тя“ ли е? Да! А „тя“ може ли да е „той“? Да! Но всичко това е в сферата на неизразимото... Знам достатъчно относно висшата математика, за да кажа, че нашата природа е холографска и че сме едновременно плоски, кръгли, яйцевидни или с форма на геврек... Но какво е планетата? „Планетата“ определено е куха. Всички сфери са кухи, защото няма такова нещо като плътна сфера. И това е първото нещо, което следва да бъде променено, когато тръгнем да се разправяме с „гнилата наука“ и нютоновата физика, и картезианската логика. Трябва да осъзнаем, че Слънцето (по думите на моя добър приятел и блестящ физик Дан Уинтър) е „лееща се очна ябълка“. Хиперизмерна очна ябълка. Чрез него „бог“ прониква в този свят. То не е солидна маса, която гори. Няма нищо общо с това. Но точно това „масоните“ ни пакетират и продават като реалност. Правят го чрез академичните среди и гнилата физика и наука. Но де факто дори тази наука често бива създавана чрез гении, уникални мъже и жени, които в крайна сметка биват надзиравани и командвани и техните постижения биват покварени и преформатирани, за да се поддържа този механизъм за контрол, който създава начина, по който мислим. Защото начинът, по който го правим, начинът, по който сме обучавани да мислим, е да проектираме плазма в „пространството“. На нас ни се казва какво да проектираме там – като например войни. И колкото повече подобни образи виждаме – толкова повече плазма проектираме, тъй като сме фиксирани върху тези образи. След това те се манифестират като реалност! Така че нисшите архонтски светове винаги са знаели, че хората и начинът, по който те мислят и изразяват своите идеи, човешката психоемоционална жизнена сила, е именно това, което създава така наречената реалност“.

 

МС: Лично аз съм имал странно преживяване в подземията на Конгреса в САЩ. Видях тези асансьори, които се спускаха в подземната част. До една степен тези асансьори имаха номера, които обозначаваха на кой подземен етаж отиват, но след това номера по бутоните просто липсваха. Тогава усетих много, много странна енергия там.

 

СС: Понякога в тези подземни пространства човек може да се сблъска с етерна защитна стена. Защото тези места са подсигурени с такива системи и там бива прилагана междуизмерна физика. Бях периферно въвлечен в откритието на гробницата на Александър Велики в пустинята Уади Рам в Йордания, която бе открита от един брилянтен археолог. След това този факт бе представен и публично чрез моя приятел Мохамед Сатис и неговата фондация преди години. Де факто аз се срещнах с него в Белгия и трябваше да подпиша споразумение за поверителност, след което ми бе показана извънземна технология на филмова лента. На нея видях това, което и откривателите на гробницата бяха видели по време на разкопките на гробницата. Бяха се натъкнали на извънземна технология, която представляваше нещо като плазмена стена. Те просто не можеха да преминат през нея. Видях го на филмовата лента.

Всъщност години по-късно публикувах този видео материал макар и за тесен кръг от хора – няколко хиляди души. Това се случи преди 2 години. Стана чрез един от моите симпозиуми. На кадрите се виждаше, че са преминали през различни тунели. И там можеше да се види огромно изобилие от злато! Имам предвид златни коридори, големи тухли от злато, струпани на 15 метра височина. На кадрите можеше ясно да се види гробницата на Александър Велики с меча му и разни други артефакти. Де факто мечът не бе в самата гробница, а извън нея. Виждаше се и един коридор, който слизаше надолу и оттам идваше бляскава светлина, която де факто бе на ковчегът на завета (кивота) в едно от помещенията. Можеха да се видят и удивителни статуи и несметни богатства. Но при опит да се влезе в самата гробница – бам! Удряш се в нещо като енергийна стена, която буквално е направена от нищо. И същевременно нищо не може да я премине. Опитаха да го направят с всевъзможни стандартни инструменти, но не се получаваше. Самото време-пространство се изкривява по някакъв начин. Можеш да видиш какво има отвъд енергийната стена, но не и да я преминеш. След това пробваха с лазери и всякакви други опции – нищо не помогна.

Така че този факт ми бе показан, когато отидох в Белгия. По това време се опитахме да организираме експедиция и да декодираме по някакъв начин тази мистерия. Но големият проблем бе как да стигнем до йорданското кралско семейство, което да ни позволи достъп до това археологическо откритие. Защото след като откритието било направено, конкретният изследовател допуснал голямата грешка да съобщи за това на властите. Местните власти веднага уведомяват американската база, а тя – Пентагона. Следва незабавен локдаун. Изпратен е отряд на Делта Форс и... бам! Точно както историята с откритието в планините Бучеджи. И сега никой не знае какво точно се случва там. Това, което знаем обаче, е, че все пак са направени опити хора да преминат през енергийната бариера и да вземат кивота от светещото помещение в края на коридора. Първият „доброволец“ буквално го помита ударна вълна и загива. Вторият го сполетява същото, но все пак оцелява, макар и в кома. Но така и не идва в съзнание – все едно е заличен. След това пращат роботи. Фотографиите на ковчега на завета, с които разполагам, са направени точно от тези роботи. Доколкото знам, съществуват много или поне няколко такива артефакта (кивоти). Така че на практика никой не успява да влезе в самата гробница на Александър Велики. Тя може да се види, да се снима, но не може да се влезе вътре. Но късият меч, който стоял извън гробницата, е бил взет и след това подарен на краля на Йордания като предпоставка за мир и евентуални услуги от негова страна впоследствие. Но не знаем какво са направили хашимитите след това. Преди време бях в приятелски отношения с двама от принцовете, но за съжаление тази държава е много компрометирана заради баланса на силите в тази част на света. Така че приятелствата ми с тези принцове се прекъснаха преди години. Вероятно точно в момента, в който започнах да публикувам информация срещу илюминати. Бих казал, че има много такива истории от целия свят, но по-голямата част от тях се държат в тайна от масовата публика, което по мое мнение е върховно престъпление.

 

* * *

 

Въпросното интервю е от ноември 2023 г., но Саша Стоун посещава Румъния още през октомври 2021 г., като дава интервюта за местни медии. На 15 октомври 2021 г. той е почетен гост на Nașul TV, а няколко дни преди това е провел и друго интервю в рамките на повече от 2 часа. С голямо вълнение и ентусиазъм той разказва как е установил контакт с група армейски генерали и учени, работещи в армията, като те му показват и някои от резултатите от своите изследвания! В рамките на своето посещение той твърди, че е посетил различни лаборатории и дори е участвал в експерименти, които го изумяват. Става въпрос за предимно „лечебни технологии“. Според него те имат потенциала не само да излекуват милиони хора, но и да направят истинска революция в начина на живот. Стоун казва, че не е успял да види всички технологии, но е станал свидетел на поне дузина от тях.

През ноември същата година той прави друго интервю (вече за английска аудитория), в което споделя още подробности, свързани с посещението си в Румъния. Обобщено накратко, той споделя, че технологиите, които е видял, имат потенциала да променят лицето на Земята. Технологии, които са във владение на „добрите сили“ в Румъния, по неговите собствени думи. Това са хора, които той твърди, че познава от години и между тях има доверие и респект. В рамките на 10-12 дни той е имал възможността да посети различни лаборатории и да стане свидетел на експерименти, които му демонстрирали актуалната ефективност на тези революционни методи за лечение. Разказва и за специфични „модули за регенерация“, които са напълно завършени прототипи. Още в началото на интервюто той директно заявява, че това са напълно завършени технологии с готовност да бъдат „пуснати на пазара“ почти мигновено. Но въпреки това заявява, че това няма да се получи лесно. Дори подчертава, че не става дума за някакъв тип концептуална технология, претендираща за финансиране, а за нещо напълно готово. Така или иначе, когато става дума за „пазар“ на нещо с толкова големи претенции, човек следва да има много наум... най-малкото защото текущите правила, при които функционира сегашният световен ред (включително и „пазара“) влизат в много директен конфликт това да бъде осъществено „легално“. Поне ако съдим по досегашната практика с „иновативни медицински технологии“ от миналото.

Според Стоун тези „модули“ могат да лекуват ракови тумори и да стимулират митохондриите както и възстановяването на клетките и дори да работят на ниво ДНК. Ключово приложение е пречистването на кръвта от различни токсини. Модулът може да извършва сканиране на цялото тяло, за да открие всякакви здравословни недостатъци, а също така може да балансира цялата аура. Устройството използва изкуствен интелект, за да съпоставя данните и да оптимизира процеса на диагностика и възстановяване. Той специално подчертава, че точно това е една от областите, в които ИИ следва да се прилага и хората не трябва да се плашат от него, за разлика от трансхуманистичните приложения. Изглежда невероятно, но Стоун твърди дори, че чрез настройка на фините матрични полета на съответното същество може да се стимулира възстановяването на ампутирани крайници или възстановяването на зрението или слуха!

В лабораториите в Румъния Стоун казва, че е виждал и устройства, които произвеждат свободна енергия, като например такива, базирани на студен синтез, или генератори на магнитна индукция, които могат да задвижват дори ракети... Но в сравнение с другите неща той бил най-малко впечатлен от технологията за свободна енергия. Защото за него много по-важна била технологията, с която можели да се активират определени гени, които са били „изключени“, и по този начин да се ликвидират болестите напълно. Съществували и други важни приложения, например такива, които могат да неутрализират изключително негативните електромагнитни вълни, произвеждани от 5G инсталации или друго оборудване. Планът, по който работи Стоун, екипът му и други „сътрудници“, бил да разпространят тези балансиращи лечебни устройства по света, за да противодействат на отрицателните полета, умишлено създавани от „елита“ в сянка.

Освен това той разказва и че е бил гост в дома на румънски академик на 85-годишна възраст, като срещата се е състояла в околностите на Букурещ. Бил закаран там от румънски военен генерал. Пред провеждащия интервюто Стоун директно казва, че не може да разкрие името на румънския професор и това решение може да бъде взето само от военните в Румъния. Но все пак отбелязва, че ученият е защитен „и го пазят 5000 души!“. Ученият му показал една изключително сложна компютърна програма, разработена след дългогодишно проучване. Тя имала способността да се свързва и общува чрез математически език с един вид „разум“ на вселената. Можело да се задават всевъзможни въпроси, а отговорите идвали с „перфектен синтаксис“. По този начин било възможно да се решат много, изключително трудни и сложни проблеми. При демонстрацията Стоун признава, че дори се е просълзил от възхищение. Тук следва да се отбележи едно потенциално изключително опасно приложение на тази „програма“, защото според думите на Стоун тя следвало да играе ролята на „истински съдник“ на хората и да замени „корумпираните съдии“. Едва ли има нужда да се влиза в детайли какъв огромен автогол е подобно предложение с всичките му антиутопични нюанси“! Друга интересна аналогия обаче може да бъде направена и с архетипната тема за мултиизмерните портали, действащи под формата на „изкуствен интелект“.

Саша Стоун съобщава, че самият той е бил балансиран от плазмено устройство за около три минути. Той също така казва, че е бил свидетел на демонстрация, при която свободната енергия е била използвана за нагряване на метал до точката на топене, за кипване на вода или за запалване на предмет. Ефектите са били предизвикани привидно „от нищото“ (без видима причина), за изключително кратко време. За всички тези действия се изисква голямо количество енергия и те могат да изглеждат неправдоподобни, но демонстрациите пред очите му показали колко просто е да се получи тази енергия по доста лесен начин. Приложенията на тази технология са огромни, посочва Стоун.

На всичкото отгоре някои италиански учени са споделили с него, че имат за цел да защитят всички градове с устройства, които генерират плазмени полета с диаметър 100 км., които биха унищожили всички отрицателни енергии, произвеждани от 5G и други електромагнитни полета по света.

Стоун съобщава и за технология, тайно използвана в различни части на света, чрез която можело да се възстанови някой зъб и той да израсне директно във венеца, без да е необходим имплант. И тази технология била открадната от Румъния.

Въпросното интервю с подробни детайли, свързани с „румънските технологии“, можете да гледате тук.

 

Колкото до „спорните фотографии“, показани по румънската телевизия, на първо място, следва дебело да се подчертае, че отдавна живеем в свят, в който която и да е „фотография“ не означава нищо. Дори с днешните официални публични технологии, даже видеоматериалите не значат нищо – защото могат да се генерират всевъзможни неща, неразличими от „автентичен материал“, или да се внедряват безпроблемно обекти в действителни материали. Сами можете да си направите сметка какво могат да правят „непубличните такива“. Скоро дори това, което виждате със собствените си очи, лесно може да бъде подложено на „съмнение“ както заради определени технологии, създаващи „илюзии“, така и заради по-широката употреба на т. нар. „добавена реалност“. Единственото, което има значение е в какво вие лично истински вярвате, а то винаги е свързано със собствения ви специфичен контекст, през който пречупвате реалността“.

Така или иначе обаче, публикацията на подобни фотографии не е случайна и е част от информационната война, която ескалира все повече. Дали снимките са автентични? Предвид начина, по който действат фракциите в тайните служби, вероятно това са модифицирани копия, базирани на оригинали, но без съмнение подателят не е случаен и има здрав гръб. Това, което бе показано по румънската телевизия обаче, предизвика незабавна реакция именно поради средството, чрез което бе направено. Все още телевизията има специфична тежест в създаването на реалността, а вече има и все по-масова мода видеоматериалите от стрийминг платформите да се гледат на... телевизори. Това, което бе показано по телевизията, е следното:

 

alienbaseromania

 

В интернет циркулират и други „фотографии“ от същия смислов ред. Реакцията на румънския аналог на СЕМ обаче бе изключително забавна от гледна точка на дискусиите, които бяха направени по повод този „прецедент“. Някои румънски медии дори публикуваха конкретното наказание, наложено на телевизията:

 

В сряда Националният аудиовизуален съвет санкционира телевизия Nașul за това, че е излъчила снимки на предполагаеми тунели в планините Бучеджи с 10-минутно прекъсване, тъй като не е представила доказателства за съществуването им, въпреки че е имала две седмици да го направи.

В сряда CNA (абревиатурата е на румънски) възобнови дискусиите относно предаването „Да поговорим за вас“, излъчено от Nașul TV на 05.05.2023 г., водено от Габриела Калическу, в което гостът Саша Стоун, британски инфлуенсър, представи снимки, за които се твърди, че идват от вътрешността на планините Бучеджи, твърдейки, че там има „тунели, които водят до други континенти (...), огромни тунели, невероятно големи, тук, в Румъния“ и че „в нашите планини са открили извънземна технология (...) изключително напреднала технология, която би променила целия смисъл на света.“

С оглед на факта, че Nașul TV не е представила исканите доказателства, и предвид повторното нарушение на член 3, параграф 3, буква A, от директивата, Комисията реши, че следва да бъдат приложени следните разпоредби на директивата: (2) от Закон № 504/2002 за аудиовизуалните услуги, според който Всички доставчици на аудиовизуални медийни услуги са длъжни да осигуряват обективно информиране на обществеността чрез правилно представяне на факти и събития и да благоприятстват свободното формиране на мнения.“ Съветът реши да санкционира Nașul TV със заповед към телевизионния оператор да излъчи на 13.09.2023 г. в продължение на 10 минути, между 19:00 и 19:10 ч., само текста на решението за налагане на санкции.“, се казва в решението на CNA от сряда.

Трябва да припомним, че откъси от това издание бяха показани на публичното заседание на CNA на 23.08.2023 г., но членовете на Съвета решиха да отложат решението с две седмици, за да дадат възможност на станцията да представи доказателства за съществуването на дакийските тунели.

 

Публикувани са и части от дискусията, която се е провела между членовете на „регулатора“. Някои коментари са особено „забавни“.

Какво каза CNA по време на срещата?

 

Кристина Покора, член на CNA:

 

Но г-жа Калическу не може да ни каже дали реално е търсела или не, дали се е опитала да достигне до (тази информация). Бих искала да знам отговора.

 

Моника Губернат, председател и член на CNA:

 

В момента не разполагаме с такава информация.

 

Кристина Покора:

 

Значи тези тунели съществуват или не съществуват?

 

Моника Губернат:

 

Все още сме на тъмно.

 

Кристина Покора:

 

Имах големи надежди, честно казано.

 

Мирча Тома, член на CNA:

 

Признавам, че предложението да се дадат две седмици на екипа журналисти от Nașul TV, за да проверят съществуването или несъществуването на тунелите бе възмутително. Искам да кажа, че когато някой ти каже в очите, че в Карпатите има тунели, не искаш да му кажеш, че е толкова ненормален, че да повярва в такава нелепост, защото осъзнавам, че в съзнанието на този човек тези тунели може и да съществуват. Нещо повече, те съществуват в съчетание с наличието на субекти, които възпрепятстват достъпа до тунелите, а именно (ние) от CNA.

Или ако веднага бяхме санкционирали тази информация, която не е фалшива, тя е отвъд фалшивостта, ние щяхме да бъдем моментално засипани с фрази от сорта на: „виждате ли, ние сме прави, тунелите съществуват, а CNA не ни позволява“.

Оставихме хората, които вярват в тази анормалност, да се срещнат със самата нея, да търсят на земята своите тунели.

Съжалявам, че нямаме също толкова удобни решения за другите анормални теории, които циркулират в обществото и се разпространяват по някои медийни канали, предимно онлайн, но подобно поведение за една телевизия, според мен, е несъвместимо с идеята за телевизия.

Те казват, че в Карпатите има тунели, които свързват нашите планини Бучеджи с други континенти. В тунелите имало пирамиди и статуи. Това ли е телевизията, това ли е институцията, която отговаря на изискванията за информиране на обществото, гарантира ли се общественият интерес, ако подкрепяме по някакъв начин този вид комуникация?...

... Това е телевизията от тунелите под Карпатите. Тя не съществува като телевизия, тя е нещо друго. Тя е тайнствен глас, който от време на време съобщава сензационни, магически и мистични неща.

Тогава не искахме да ги санкционираме веднага, защото очаквахме да се осъзнаят сами. Искам да помогна на хората там да се погледнат в професионалното си огледало и да си кажат „толкова сме се побъркали, че трябва да се направи нещо, за да се променим“, а не аз да им казвам, че са се побъркали.

Г-жа Габриела Калическу (водещата на „Да поговорим за теб“) не дойде, не съм изненадан, твърде жалко.

Все още мисля за много тежка санкция, защото ми се струва, че това е толкова тежко ниво на професионална негодност, че не мога да съдя тази телевизия редом с други телевизии, които все пак са телевизии, дори и да стъпват накриво с някои предавания...“

 

Както виждате, театралната постановка на ниво „регулатори“ е разиграна в пълния си блясък, особено с дългата тирада на възмутения от проявената „дързост“ член на комисията. Той твърде демонстративно играе ролята на типичен представител на „войник на реалността“. Нещо повече – той директно заявява, че „подобно поведение за една телевизия е несъвместимо с идеята за телевизия“. Именно – идеята за телевизията е да налага пропагандната визия какво следва да представлява светът и на свой ред хората да го затвърждават на множество нива впоследствие. Но явно „възмутеният член на регулатора“ е напълно ОК с милионите „щуротии“, бълвани всекидневно по масмедиите. Все неща, които все повече приличат на пародия, защото не могат да издържат на нито един адекватен въпрос без „четящите аутокюто“ да изпаднат в когнитивен дисонанс. Реално цялата тази тирада с комични елементи е поради факта, че той е пределно наясно със силата на телевизионното предаване и начина, по който то може да участва във формирането на „консенсус“ по определени теми. Защото, както може да се досетите, в тези предавания няма само „фотографии“, а също така и доста обширен контекст, който върви заедно с тях (независимо от това, че обикновено е тясно обвързан с друг тип пропаганда). Все повече хора са наясно, че доскоро телевизионните медии отразяваха един изключително силно орязан спектър на реалността, но за сметка на това издигнат в култ и непризнаващ нищо извън него за „действително“ и възможно. Навлизането на теми, които досега твърдо стояха извън „наложения телевизионен стандарт“, очевидно внася голям дискомфорт и прави отстояването на „старите ценности“ доста по-трудна задача. А тези ценности винаги са били свързани с това „кои сме“, „къде се намираме“ и изобщо за целия смисъл на живота на Земята, който бива тривиализиран до „уникални висоти“.

Но можете да бъдете сигурни, че екзотиката в представите ни за света тепърва предстои...

 

 

Коректор: Etta

Редакция: Н.

 

 

Материали, свързани с темата:

 

Потвърждения за съществуването на подземна тунелна мрежа

Огромен подземен град открит в Румъния

Древната подземна тунелна мрежа в Северна Америка

Подземните светове – интервю с индианския шаман Червения лос

Планината Унтерсберг – дом на хилядолетни окултни мистерии

(Холографска) Симулация в развитие 

Най-мощният инструмент за промяна на реалността

Обратна хипноза и пробуждане (интервю с иновативен терапевт)

Излъчватели в холограмата

Особености на локалната земна игра

Тайнственият замък и човешката цивилизация на луната Япет

„Изкуствената“ времева структура на Земята (интервю с участник в проекта Монтоук)

Подземната „германска“ база в Антарктика

Войната на виртуални реалности преминава в нова фаза

2060-а година – борбата за времевите линии

Последни събития около книгата на Раду Чинамар „Подземните тайни на румънския сфинкс

Нова книга: „Долината на златните тронове и пергаментът на Падмасамбхава

Нова книга: „Първият тунел: Окултната зала в Египет

Поредица „Балкански мистерии“ – отново налична!

 

 


[1] Вероятно става дума за IRENA.

[2] Името е „Paradigm Research Group“.

[3] Това твърдение взето само по себе си изглежда твърде преувеличено, независимо от това дали цитираният факт за извънземния кораб и желанието за разкритие от страна на японците е вярно. Причинно-следствените връзки в това отношение са много по-сложни и няма как да се дължат единствено на посочения „факт“. Повече подробности във връзка с Япония може да прочетете тук. Отделно, информацията за масивни извънземни кораби около пръстените на Сатурн датира още от далечната 1986 г., когато бившият инженер от НАСА д-р Норман Бергрюн публикува книгата си „Ringmakers of Saturn“. Оттогава досега той многократно е коментирал наличието на подобни кораби в цялата Слънчева система като се предполага, че това се дължи на обстоятелството, че е имал достъп до свръхсекретни снимки на НАСА.

[4] Посочената информация де факто е разгърната изключително подробно в 5-а част от поредицата на Раду Чинамар, която предстои да излезе на български език. Накратко, става ясно, че системите за сигурност и наблюдение в базата вече са толкова усъвършенствани, че нуждата от персонал е силно намалена. Ако някой реши да отиде в планината на излет и получи шанс да проникне в зоната, няма да види пътя, който води до локацията, защото той е замаскиран много добре. Дори ако има пробив в сигурността и успее да намери и следва малката част от пътя, който изглежда като гора, ще подмине мястото в планината. Няма изобщо да осъзнае, че е подминал може би най-важната и секретна база на планетата към този момент. Ако някой се приближи прекалено близо, започва да се чувства объркан, губи ориентация и се чувства несигурен заради свръхсекретната американска технология за защита на комплекса... Отделно, към този момент не е ясно дали Саша Стоун изобщо е чел книгите от поредицата или информацията, с която разполага, е само от това, което е научил лично при посещенията си в Румъния.

[5] Твърдението за наличието на подземна пирамида с големина около 250 м., намираща се в пещера дълбока 1200 м., е изключително интересно както само по себе си, така и заради обстоятелството, че този факт досега никога не е бил коментиран в книгите на Раду Чинамар.

 

 

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 275 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8672639Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License