Кристалният череп Печат
Статии - Извънземен разум
Написано от H.   
Събота, 23 Януари 2010 14:09

 

Много неща са изписани за Кристалния Череп, някои от тях са верни, други не, трети са чиста пропаганда. Кристалният череп е тайна и загадка извън човешките представи и често се приписва на културите от Централна Америка, атлантите и дори на извънземните. Ето истинската история на кристалния череп.

Както може би си спомняте, в Галактическата История се пише, че много отдавна се събрал съвет, който трябвало да определи как ще се развива животът на Земята. Бил зададен въпросът: “Ако оставим тези същества да се развиват самостоятелно, как ще разберат какъв е техният произход? Ако ги оставим без да се намесваме, как ще поемат по правилния път?” Решено било, че всяка една от цивилизациите ще наблюдава своята част от населението през определени интервали. И Земята станала свободна за всички.
Една група от извънземните решила да остави по някакъв начин знания за тези, които щели да се развият достатъчно, за да ги разберат. Тези същества били високи, със златна и бронзова кожа, златисти коси, мускулести и с виолетови очи. Тази група била както физическа, така и не физическа. На етерно ниво те създали предмет, който съдържал в себе си всичките познания, които те имали за Божието Съзнание. В този предмет те също заложили и историята на Вселената и всички технологии, които някога биха били необходими.
Те създали кристален череп на жена от човешката раса без някакви расови белези, като представител на всички човешки същества, символ на братство и хармония.
Женски, защото трябвало да бъде поставен във физическата реалност и да символизира превъзмогване на егото. Кристалът бил избран, защото представлява най-високата възможна вибрация във физическата реалност. Той е чист, ясен, може да фокусира, а може и да увеличава. Движещата се долна челюст символизира, че това е средство за общуване.
Извънземните оставили черепа на първата Лиро-Атлантска цивилизация, които го поставили в храм с формата на пирамида, където бил зареждан с енергия в продължение на много космически цикли от тази група хора. Преди да се появи втората Атлантска цивилизация на атлантите, на нашата планета вече били идвали и Сирианци от Сириус-А. С течение на времето те направили копие на черепа, което върнали на планетата си Сириус-А. Други групи от извънземни направили копия, които оставили на своите собствени човешки същества, които се намирали на Земята. Когато вече се появила третата цивилизация на Атлантите, истинската цел на Черепа била забравена. Тези, които били на власт, се опитвали да го използват за лоши цели, без да осъзнават, че тези, които го използват за зло, получават мислите си в уголемен размер, отразени обратно от кристала. Една от тайните на кристалния череп е, че каквото и да си помислиш, когато си близо до него, се отразява и се връща при теб и става част от житейския ти опит. Кристалът ни учи, че физическата вселена отразява мислите ни.
Когато Атлантида започнала да потъва, някои от високопоставените свещеници, които успели да напуснат континента, занесли черепа в Централна Америка, където проционците били оставили като своя част от населението маите. Там той бил използван като предмет за литургии и богослужения до момента, в който маите били махнати от тази планета. Кристалният череп останал заровен под развалините до неговото откриване в ранните години на този век.
Не се заблуждавайте. Кристалният череп сам допуснал да бъде открит, тъй като явно вече било време за човечеството да се докосне до знанието.
Кристалният череп работи, използвайки трите елемента на общуването: цвят, звук и образ. Когато комбинацията от тези три неща се насочи като лъч към черепа или пък някой си помисли за нея в близост до черепа, в него се отваря програма, която е кодирана да работи на този определен честотен резонанс. Могат да се използват безброй комбинации и всяка една от тях ще отключи програмата в кристалния череп за обучение на човечеството.
Кристалният череп е мост между всички нива на реалността и всеки един, който знае как да съгласува правилно трите елемента на общуването, може да стане всемогъщ и всезнаещ.
Образът е част от тези три елемента, представляващ епифизната жлеза на комуникацията. Лявата част на мозъка се свързва с езика, а дясната част изразява мисленето. Епифизната жлеза балансира и прави връзката между двете части, използвайки образа.
Образите могат да бъдат форми, букви, числа, древни символи на иврит, език с картини като в древния Египет или комбинация от тях.
Цветовете също са част от тази троица със свой собствен език. Светлината е в дясното полукълбо на мозъка, а тъмнината е в лявото. Епифизната жлеза се явява балансът и връзката чрез цветовете.
Тоновете също представляват триадата на звука - балансирайки между музиката и тишината. По същия начин черепът балансира Божественото Съзнание и физическата реалност. От време на време черепът става нефизически. Фактът, че към черепа няма тяло, символизира безсмислеността на физическото тяло.
Изключително важно е цялото човечество да се поучи от кристалния череп и да извлече поуките по правилния начин. Бъдете сигурни, че ако на тази планета дойде на власт злото, то кристалният череп ще бъде махнат оттук заедно с човешките същества, които са готови за усъвършенстване, и ще бъдат преместени някъде другаде.

 

Стюърт Суердлоу

откъс от книгата „Каквото посееш, това ще пожънеш

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 157 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 542
Брой прегледи на съдържанието : 8582093Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License