62 деца се срещат с НЛО и извънземни Печат
Статии - Извънземен разум
Написано от Alien   
Събота, 23 Януари 2010 01:12

 

Уникално видео в което ще видите как 62 деца от начално училище в Зимбабве твърдят че са видели комсически кораб и са се срещнали с извънземни същества от рода на Сивите. Всичко това става 2 дена след като много хора през нощта виждат "метеорит". Космически кораб се приземява а около него има още 3-4 обекта. След като се приземява се отваря нещо като врата и от нея излиза  малък хуманоид облечен с черен костюм.

Извънземните били много стройни , всичките с черни костюми, но очите им са тези  които се оказали най-плашещи. Повечето деца разказват една и съща история.Известния харвардски професор Джнон Мак интервюира младите свидетели.Едно от децата описва и рисува космическия кораб като казва че е сребрист и е имал червен пръстен около него.От кораба са излизали и светлини.За някои от децата изживяването било плашещо а други казват че и самите извънземни са били също очудени. Според  Професор Мак децата не са изпитали масова делюзия. Освен това  децата са получили телепатична комуникация със съществата и са приели различни мисли.Според едно от децата те са му внушили че света щял да свърши.Друго казва че извънземните не искали да напредваме с технологиите защото вредим на Земята.Извънземните предавали информация чрез страшния си поглед.Free Joomla Extensions

 

 

 

 

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 509 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8622450Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License