Затвор за контакт с извънземни! Печат
Статии - Извънземен разум
Написано от Alien   
Събота, 23 Януари 2010 00:53

 

Законът за излагане на извънземен досег успешно минава в Конгреса на САЩ на 5 Октомври 1982г. Следва пресконференция на която Д-р Брейн T. Клифърд от Пентагона обявява, че контактът между американски граждани и извънземни или техни превозни средства е строго забранен и незаконен!
Според друг закон отдавана вече приет (Глава 14 , Параграф 1211 на Кодекса за Федерална Регулация, приет на 16 юли 1969 г. преди полета на Аполо за Луната), всеки който е виновен за подобен контакт автоматично се превръща в издирван престъпник и подлежи на затвор от 1 година и глоба от $5 000. Ръководителят на НАСА е упълномощен да определи с или без възможност за защита на обвиняемия че даден човек или предмет е бил „изложен на досег с извънземни” и да му наложи неопределено дълга карантина под въоръжена охрана, което действие не може да бъде отменено дори и със съдебна заповед!
Няма никакво ограничение на броя на хората, които по този начин да бъдат своеволно поставени под карантина.
Определението на „изложен на досег с извънземни” е оставено изцяло на ръководителя НАСА, който по този начин се сдобива с тотална диктаторска власт,която може да упражнява и което е напълно противоположно на Конституцията на САЩ.
Според Д-р Клифърд, (чиито по-старши офицери уверяваха населението през последните 39 години че НЛО тата са нищо друго освен шеги и измами, за които трябва да се говори със снизходителна усмивка) „Това наистина не е шега а много сериозна материя.”
Тези текстове от закона са забутани в 1211 подпараграф на 14 параграф на един куп от наредби, които много малко членове на правителството са си играли да прочетат изцяло– пословичната игла в купа сено- и са били вкарани там без публичен дебат.
Така без да информира обществото за един ден с безграничната си мъдрост правителството на САЩ създава цяла нова криминална класа: Контактуващи с НЛО!
Незадоволителното извинение предложено от НАСА като бонбонче за горчиво лекарство e че извънземните могат да имат вирус който да ликвидира цялата човешка раса. Това наистина е една от многото вероятности, която може да се осъществи при подобен контакт, но със сигурност не е единствената такава. И само по себе си това не е основание да се изкарат всички контакти нелегални или да се обяват контактуващите за криминални престъпници които подлежат на затвор и глоби незабавно.
Изглежда основния ефект от подобен закон е не да се предотврати извънземен контакт а да се накарат свидетелите да замълчат. Ако се приложи строго законът би предотвратил публикации за контактуващи с извънземни освен ако те не са анонимни и би отприщил модерна инквизиция в „земята на свободните”.
Според говорителя на НАСА Fletcher Reelзакона, както той сам гласи не е незабавно приложим , но в случай на нужда може бързо да бъде направен такъв. Това е определено двусмислие , което може да бъде интерпретирано по всякакъв начин от правителството.
Със сигурност не е съвпадение че Д-р Cliffordправи своята прес конферанция в периода в който филма „ИЗВЪНЗЕМНОТО – ET” е на върха на класациите. Тъй като филма представя тип извънземни, които са доброжелателни и любящи извода е че прес конференцията е с цел да обезсърчи опитите за общуване или побратимяване с извънземни представители. Обаче вместо да осъществи набелязания ефект , конференцията дава обратни резултати като предизвиква публичен фурор.Може да има някаква връзка между това фиаско и следващия полу-официален опит да се третира проблема с извънземните – тв филмът “V”. На този филм е отделено специално място с много повторения и максимална публичност от големите тв мрежи по света. Извънземните представени в „V” са най-ужасяващите и отблъскващи възможни кошмари! Те са победени от благодарение на агент на ЦРУ специализиращ в скрити операции, здравенякът със златно сърце който спасява човешката раса!Това е очевидна и прозрачна пропаганда проектирана да направи това, което широкомащабната дезинформация на правителството и прес конференцията на Д-р Клифърд за абсурдния закон не успяват да направят – да смажат опитите да се комуникира с извънземни!
Един от начините да се избегне масовата паника при анонсирането на новината че сме под наблюдението на нечовешки интелигентни същества с технология много по-сложна от наща е да се отбележи че тази ситуация не е нова а буквално продължава хилядолетия.
1211.101 Приложимост. Положенията в тази част се отнасят за всички мисии на НАСА – независмо дали са с хора или не.
Аз бих прекратил цялата дискусия по този въпрос като буря в чаша вода ако горният пасаж съдържаше думата „САМО” така че да се чете „Положенията в тази част се отнасят САМО за всички мисии на НАСА – независмо дали са с хора или не. Само че тази думичка я няма а тя би направила разликата огромна! Обаче тази думичка я няма и ако изведнъж правителството се изправи пред явно и неопровержимо появяване на извънземни , този закон би бил тълкуван като приложим за всички космически мисии на НАСА или не на НАСА независимо дали са с земен или извънземен произход. Както е написан законът е приложим за НЛО контакт. Значението може да бъде разширено и вратичката в закона съществува.
1211.102 Определения: Докоснат директно или бил в близост до (или бил изложен непряко до)... Дори без пряко участие в близка среща с НЛО някой може да бъде избран за неопределено дълга карантина под въоръжена охрана според горното писание. Като се включва непряк контакт ръководителя на НАСА може да направи така че дефиницията може да означава всичко, което той иска! Пример за непряко илзагане е даден но примера не е дефиниция!Ако непрякото излагане не е определено прецизно то може да означава почти всичко!Така че има възможност други видове непряко излагане извън примера да се счетат за валидни така че гражданин или група от граждани да бъдат поставени под карантина.
Според мен е много важно да се атакува валидността на този закон защото хора контактуващи с НЛО или изследователи може да се окажат заедно зад решетки и въоръжена охрана в Аляска. Силно препоръчвам всеки, който прочете закона да го изпрати на своя конгресмен с искане да бъде анулиран този абсурден и потенциално смъртоносен закон.
 

 

Превод: Alien

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 526 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8622399Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License