Вал Валериан - Документите Krill Печат
Статии - Извънземен разум
Написано от H.   
Четвъртък, 28 Януари 2010 22:19


Това, което следва, е едно въведение към документа известен като “Krill Papers” в уфологията. Безспорно това е един от най-известните и дискутирани документи. В това въведение се дава информация за вероятния автор на документа, като тази информация идва от видни уфолози като Купър и др. Информацията е получена от изследователската дейност на Крис Евънс, който е също известен уфолог и е имал контакти с Брантън.
 
Авторът е O. H. Krill
 
 
Едно съобщение:
 
Изследователско общество за паранормалното и конспиративното
 
(Крис Евънс, писател/изследовател в областите на конспирациите и паранормалното, установен в Западна Вирджиния, откри документ, който може да хвърли малко светлина върху неуловимите твърдения, относно мистериозната “извънземна” фигура позната като Krill, отнасяйки тези твърдения като “много напреднала” информация, изтекла към научното общество под псевдонима, O. H. Krill.)
 
Намерен е истинския документ “Krill”?
От Chris Evans
(c) Copyright 1999 by Chris Evans
- All Rights Reserved –
 
Минало:
 
По време на ранните 80, многобройни НЛО изследователи като Уилям Купър, Джон Лиър, Вал Валериан и други заявявали сигурните претенции, които твърдели, че в миналото може да са се случили официални кацания в правителствени бази. Като един пример, за едно подобно събитие, за което дълго време се е пускало слухове, се подозира, че се е случило в AFB Holloman. По-късно се е вярвало, че подобни приземявания въвличат след себе си многобройни срещи, съглашения, и взаимна размяна на персонал, за които се мисли, че са се случили между членове на правителството и едни извънземни видове - особено от “сивите” типове. По време на тази размяна се твърди, че е било оставено едно извънземно същество, наричано “Krill”, което по-късно сътрудничело с властите в разкриването на “много напреднала” технологична информация. Тази информация, отбелязана от Уилям М. Купър, е била “хигиенизирана”, като по-късно е кръжала в научните кръгове под псевдонима, който Купър неясно споменава като “Crill”, или “Krill”. Предлагайки своите най-добри спомени, по-късно Купър се спира на името “O. H. Crill”, докато има някои съмнения към акуратността на паметта му, към точното изговаряне при възпроизвеждане на името “Krill”. Купър по-късно изяснява, че инициалите “O. H.” може да са взети от фразата “original hostage” (истински заложник), откакто Krill се смята, в някои отношения, за заложник. По-късно ще се повдигнат многобройни критики, твърдящи, че не е намерен никакъв такъв документ, дори след изчерпателно търсене, което е било съобразено с вариантите на имена - Crill, Krill и т.н. Сред тези, които се ровят в твърденията на Купър е бил и прочутият НЛО-писател и учен Жак Вале. По-късно г-н Вале избира откровеното предизвикателство за валидността на твърденията на Купър, засягащи темата “Krill”.
В неговата популярна книга “Разкрития”, Вале регистрира свое собствено разследване върху възможността, че валидни научни съчинения може да съществуват под подобни аналогични имена като тези показани от Купър. Вале доразвива това изследване, като заявява, “Моите колеги анализираха дузини главни информационни бази, покриващи всичко публикувано през последните 20 години в полетата, вариращи от химията и инженерството до биологията и теоретичната физика. Няма научни публикации под името Crillили Krill, в което и да е уважаващо се списание.” В следващото изречение Вале изразява твърдостта си по отношение на подобряемостта, че такъв труд може да съществува изобщо, заключвайки: “Още веднъж, каквото можеше да се провери, беше проверено и то не води никъде.” Да, това беше частично истина, но досега. Има “уважавана”, “научна публикация”, и тя се появява в “полето на инженерството” и в това на “теоретичната физика”. Обаче, част от изявлението на Вале, което остава истинно, е фактът, че само проверяването през последните “двадесет години” няма да има успех в намирането на нещо под името Krill, откакто Вале пишеше за това през 1991 г. Реалността е тази, че съществуващата работа, която носи името Krill, е била съставена през 1962 г., близо тридесет години преди публикуването на книгата на Вале и близо четиридесет години преди настоящия момент.
 
 
Krill работи върху свръхскоростни техники
 
Крис Евънс: “По време на ранните сутрешни часове на 25 Август 1999 аз се натъкнах на справка към една работа върху аеродинамиката. Стоях до късно, вършейки някои последни изследвания, свързани с книгата ми, и следвах моите общи интереси, свързани с някои НЛО въпроси.
Винаги подозирах, че съществува валидна справка някъде там, свързваща тези твърдения, разкрити от Купър, към твърденията, които разкриха тази напреднала информация в научните кръгове, под някои производни изговаряния на името Krill. Проверих в Библиотеката на Конгреса дали има нещо под името Krill, докато “кликах” в полето за автор в новата експериментална търсачка на библиотеката. Когато страницата се download-на напълно, моето внимание незабавно се фокусира върху думите “Свръхскоростни техники”. След по-близко разглеждане, бях едновременно изненадан и облекчен да видя името, Аrthur M. Krill, появяващо се в справките, изброяващи автора на работата. Този списък изглеждаше така:
 
Advances in Hypervelocity Techniques; New York, Distributed by Plenum Press (1962)
 
По нататъшните справки изглеждаха така:
 
Symposium on Hypervelocity Techniques, 2d, Denver, 1962... And, the author was listed as Arthur M. Krill.
 
По-късно открих, че това е било излагане на стр. 795 от инженерните открития и теоретична физика, разисквани в симпозиума в Денвър и в основата си съставена върху частта, реактирана от Krill. “O. H. Krill”, а не: A. M. Krill. Тази работа наистина съществува, най-малкото в архивите на Библиотеката на Конгреса и в тези на библиотеката Auraria на Университета на Денвър. Списъците са достъпни за обществото едновременно чрез търсачката на библиотеката на Конгреса и търсещата система на библиотеката на университета в Денвър - Skyline. Аз видях и двата списъка, Брантън (много известен уфолог) ги видя също, откакто му пратих e-mail същия ден с линк към сайта и бележки как да намери списъците. До този момент нямам информация относно идентичността на Arthur M. Krill, или каква е неговата действителна връзка в симпозиума в Денвър. Тази област е все още отворена за изследвания. Доколкото знам, аз и Брантън бяхме първите удостоверили съществуването на валидна, напреднала научна работа, носеща името Krill (Брантън е авторът на: The Dulce Book, Enemy Within, и др.). Не мога да коментирам съдържанието на работата на Krill, защото все още не съм видял копие. Въпреки това мисля, че се знае и без да се казва, че тя съдържа много напреднали концепции и дали тези концепции, били разкрити от извънземен разум или от хора, несъмнено ще остане въпрос на дебати.
 
Библиографически справки:
 
William M. Cooper, Behold a Pale Horse. Sedona, New Mexico, Light Technology Publishing.
Arthur M. Krill, Advances in hypervelocity techniques,proceedings ;
Symposium on Hypervelocity Techniques, 2d, Denver, 1962. New York, Distributed by Plenum Press (1962)
Jacques Vallee, Revelations . New York, Ballantine Books.
 
 
 
 
 
 
Докладът Krill
Ситуационен доклад върху нашето придобиване на развита технология и взаимодействие с извънземни култури от Valdamar Valerian, 1988
Precursor to The Matrix and Matrix II
 
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
 
Произходът на доклада “Krill”

В края на 1987 г., малко след като попитах директора на MUFON Уолт Андрюс, какво като цяло е MUFON той ме насочи към локалния им директор, Джон Лиър, аз реших да събера всички книги и материали за феномена НЛО/Осакатявания и през последните няколко години аз акумулирах и създадох доклад който се докосва до всички познати аспекти на проблема. Дадох му копие и той прати 10 e-mail-а на приятели и доклада се разпространи като горски пожар, евентуално завършвайки с книгите Arcturus, който ме извика и ме помоли за “изчистване”. Резултатът от “изчистването” беше Матрицата (това не е филмът). Това бе последвано от много тежко изследване, продължило 2 години, което завърши с Матрицата II. Може би нещастният избор за псевдонима O. H. Krill, породи много глупав спор в това, което е било по това време една област, популяризирана от призраци и параноици, и забавното е, че спорът остава и до ден днешен. Отне около 5 дни да подам оригиналния доклад от 53 страници, който обиколи целия свят от 1988 насам. Докладът странно стана “класически”, нещо, което никога не е било виждано. На всяка цена, ако не сте го виждали преди, трябва да го видите. Ето го и него.
 
Валдамар Валериан
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ЧАСТ 1
THE KRILL PAPERS
11/22/88
****************
* КОНФИДЕНЦИАЛНО *
****************
СИТУАЦИОННИ СВЕДЕНИЯ, ЗА НАШИТЕ ПРИДОБИВКИ ПО НАПРЕДНАЛАТА ТЕХНОЛОГИЯ И ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С ИЗВЪНЗЕМНИ КУЛТУРИ

Януари 1988 г. от
O. H. KRILL
 
Резюме
 
През 50 годишния период на активно наблюдение от страна на НЛО на нашата цивилизация, беше събрана много информация - информация, която често посочваше аспектите на феномена и беше старателно прикривана. В резултат от прикритието и класифицирането на информацията, нашата култура беше фрагментирана на няколко нива на “реалност”, които съществуват едновременно и се противопоставят едно на друго. Част от културата ни не вярва или няма да повярва в съществуването на други видове; част от културата ни признава тяхното съществуване или възможността за съществуването им; част от културата ни действително взаимодейства с другите видове. Тези едновременни реалности допринасят за състоянието на крайна обърканост, в което се намираме ние.
Изследването на НЛО следва подобен образец. Някои гледат на материята от напълно емпирична перспектива; други търсят образците и функционалните връзки в събитията; все още някои излизат и питат правилните въпроси в правилното време и получават отговорите. Някои от тези отговори, които се появяват, са доста обезпокоителни и фантастични за някои хора. В края на краищата, ние се занимаваме с нови концепции във физиката и психологията и постепенно растящото разбиране, че ние не само не сме сами тук, но ние никога не сме били сами тук. Ако и това не е било достатъчно, оказва се, че фракции на нашето общество са знаели това и очевидно са контактували с някои от тези извънземни видове. Главният фактор е, че през цялото време човечеството беше водено по грешен път, път, който беше натрапен от слоеве конспирации и дезинформация. Технологичното познание и абсолютната власт са били мотивите от човешка страна. Оцеляването е бил мотивът от извънземна страна.
Целта на този документ е да поясни детайлите, разглеждани в това въведение. Напълно ясно е или трябва да бъде, че ситуацията с НЛО е едновременно сложна и опасна. Проблемът с НЛО е многоизмерен феномен. Ние установихме следните факти, използвайки ги като база:
 
 • Кораби от други светове са се разбили на Земята.
 • Извънземните кораби идват едновременно от това и други измерения.
 • Усилията на ранното US правителство по събирането на извънземната технология бяха успешни.
 • US правителството е имало за известен период живи извънземни заложници.
 • Правителството е провеждало аутопсии върху извънземни.
 • US разузнавателни, охранителни и обществени агенции са замесени в прикриването на факти, присъщи към ситуацията.
 • Хора са били и все още се отвличат, осакатяват, убиват и похищават като резултат от НЛО ситуaцията.
 • Има текущо активно извънземно присъствие на тази планета, сред нас, което контролира различните елементи на обществото ни.
 • Извънземните поддържат бази на Земята и Луната.
 • US правителство е работило заедно с извънземните за известен период от време с явната цел придобиването на технологии в областта на гравитацията, въоръжението и мозъчния контрол.
 • Хиляди глави добитък е убит в процеса на събирането на биологичен материал.
 • US правителство заедно с извънземните са отговорни за осакатяванията, но поради различни причини.
 • Ние живеем в мулти-измерен свят, който е покрит отчасти и посещаван от същества от други измерения.
 • Много от тези същества са вражески, много от тях са приятелски настроени.
 • Базата на нашето генетично развитие и религия лежи в интервенцията от неземни и земни сили.
 • Действителната технология далеч превишава това, което вижда обществеността.
 • Американската космическа програма е прикрита операция, която съществува за цели, свързани с обществени връзки.
 • Активно се убиват хора за скриване на информация и факти относно ситуацията.
 • CIA и NSA са замесени толкова дълбоко, че разкриването може да причини колапс в техните
  структури.
 • Нашата цивилизация е една от многото, които съществуват през последните милиони години.

 
Осакатяванията на животни и НЛО-тата
Обща хронология
 
В средата на 1963 г. в окръг Haskell, Тексас се случват серия от атаки върху добитък. В един типичен
случай е намерен бик с прерязано гърло и овална рана в стомаха. Обществеността приписва атаките на див звяр наречен “изчезващия пакостник”. След като потайните нападения продължават в затънтените краища на окръг Haskell, звярът приема малко по-митични пропорции и ново име: “Негодникът от Haskell”. През следващото десетилетие има спорадични съобщения за подобни атаки върху добитък. Тези атаки понякога се обясняват като “осакатявания”. Най-забележителното от тези редки съобщения е осакатяването и смъртта на коня “Snippy” в южно Колорадо през 1967 г., придружено с наблюдения на НЛО. През 1973 г. осакатяванията се задълбочават. Тази година е важна, въпреки че е последната от годините с осакатявания, придружени с наблюдения на НЛО, макар че може да съществуват причини за спор, благодарение на събитията от 2 години по-късно. През 1973 и 1974 г. мнозинството от съобщения за класически осакатявания произхождат от централните щати. През 1975 г. една безпрецедентна атака се разпростира над 2/3 от западните щати. Съобщенията за осакатявания достигат връхната си точка през тази година, придружени с разкази за НЛО-та и неидентифицирани хеликоптери. През 1978 г. атаките се увеличават. През 1979 г. се случват многобройни осакатявания на добитък в Канада, предимно в Албърта и Саскечуан. Атаките в US намаляват. През 1980 г. има увеличение на активността в US. Осакатяванията се съобщават по-рядко, отколкото миналата година, макар че това може да се дължи на нежеланието на фермерите да съобщават за осакатяванията. Убийствата продължават. В US умират над 10 000 животни. Въпреки че осакатяванията се случват по целия свят, фактите и обстоятелствата са винаги еднакви.
 
Общи наблюдения
 
Всяко разследване, което възнамерява да проучи системните явления на осакатявания върху добитък,
трябва да съдържа в границите си сигурни фактори, които може индиректно да са свързани със самите
действия на осакатявания - тези осакатявания-убийства и тайно преместване на вътрешни и външни части - са насочени буквално върху хиляди животни (предимно добитък) от 1960 г. насам. Хирургическите операции на тези животни се провеждат с тайнствена прецизност, което подсказва за ползването на високотехнологични инструменти и техники. Повтарящата се регулярност на осакатяванията и привидно случайното разположение на безполезните трупове - всичко намеква за крайна поверителност - дори арогантност от страна на осакатителите. Това е арогантност, която се явява, за да бъде обяснена чрез свободата и безнаказаността, с която тези действия се провеждат. Уместността на този специфичен елемент на проблема е кратко показана в посоката на всяко щателно и задълбочено разследване на осакатяванията.
Насочвам се към появяването на немаркирани и следователно неидентифицирани хеликоптери в пространствена и времева близост на областите с осакатявания на животни. Тези мистериозни хеликоптери са почти винаги без идентификационни знаци или знаците са боядисани отгоре, или покрити с нещо. За хеликоптерите често се съобщава да летят на неестествени, опасни или незаконни височини. Те вероятно бягат надалеч, когато свидетели или офицери на закона се опитат да приближат. Има няколко съобщения за агресивно държание от страна на обитателите на хеликоптерите, съпроводени с преследване на свидетелите, бръмчене и бучене, реене над тях и дори стреляне. Понякога тези хеликоптери се появяват много близо до областите на осакатявания, прелитайки и носейки се над полята, където по-късно са намирани осакатените животни. Те могат да се наблюдават за кратко преди или след случването на осакатяванията или в дните на осакатяванията. Идеята за “мистериозните хеликоптери” не се е развила със самите осакатявания на животни. За подобни хеликоптери – немаркирани, летящи на ниски височини, беззвучно (или звучейки като хеликоптери) - се съобщават от години, и се свързват с един по-разпространен феномен – “фантомната” (с фиксирани крила) въздушна флота. Самите хеликоптери са били виждани в областите, където е съобщавано за НЛО-та в много страни. В някои от интересните случаи мистериозните хеликоптери са били виждани с НЛО-тата, или веднага, след като са наблюдавани НЛО-тата.
Най-подходящият случай, но не и най-изолираният, е случаят, описан от Върджил Армстронг в неговата лекция “Какво не ни е казала за Луната НАСА?”. Той дискутира хеликоптерите и НЛО-тата в общи линии. Армстронг казва на свой приятел, че е изобретил специални приспособления за камера с идеята, че това може да увеличи шансовете за получаване на добри снимки на НЛО-та. Камерата е монтирана на установка заедно с лазер. Идеята е да се включи лазера, когато се появи НЛО, и с него да се освети НЛО-то, т.е. той да се насочи към обекта, надявайки се НЛО-то да дойде и да спре, давайки му възможност да заснеме добри снимки. Не след дълго те се установяват в пустинята, НЛО-то в действителност се появява, и те включват лазера. Дискът се спира и започва да кръжи. Те получават няколко добри снимки. Веднага след това дискът излита. След броени минути те чуват непогрешимия звук на приближаващи хеликоптери. Хеликоптерите се приземяват стратегически около тяхната група и от тях излизат група Черни Барети, които са стратегическите военно-въздушни охранителни сили.
Командирът на баретите тръгва към групата и казва: “Какво правите тук?
Фотографираме летящи обекти, и току що видяхме летяща чиния и имаме няколко много добри снимки.” - отговаря лидерът на групата.
След това командирът го пита дали знае къде се намира. Водачът на групата отговаря “Не.
След това командирът казва: “Препоръчваме ви да се махате оттук веднага.
Лидерът на групата пита: “С какво право ни казвате да се махаме оттук? Да не би това да е правителствена земя?
Командирът на черните барети отговаря: “Да, наистина е така. Това е ВВБ Андрюс, и ако не се махнете оттук до 10 мин., ще бъдете арестувани.
Заедно с това те премахват филма от камерата и групата напуска. Този пример показва не само връзката на НЛО-тата с хеликоптерите, но също илюстрира факта, че или дисковете са наши, или имаме военна/правителствена връзка с тези, които ги управляват. Хеликоптерите, споменати по горе, не са мистериозните, а военни притежавани от САЩ.
Друг случай на мистериозни хеликоптери и дискове, притежание на САЩ, идва от книгата “НЛО катастрофа край Ацтек” от Уендъл Стивънс. В книгата той разказва за инцидент, където един индианец е бил в планините в околностите на Area 51, Groom lake, северно от Лас Вегас. Той чул приближаващи хеликоптери и се скрил от погледа им. Хеликоптерите предавали предупреждение над евентуалните посетители в тази област да се покажат, защото щели да проведат “опасен военен тест”. Индианецът не излязъл от скривалището си и хеликоптерите полетели обратно към базата в Groom Lake. Минути по-късно двата хеликоптера били видени да летят над каньона заедно с черен диск, който летял между тях и малко над тях. Те прелетели над него и след това хеликоптерите се обърнали и отлетели към базата, следвани от диска.
 
 
Мистериозните Хеликоптери
 
Ситуациите, включващи мистериозните хеликоптери, изглеждат малко по-коварни. Добър пример е едно събитие, което се е случило в окръг Медисън, Монтана, между юни и октомври 1976 г. През този период са се случили 22 потвърдени осакатявания на животни (добитък) и те били съпроводени от съобщения за: тихи, немаркирани, черни хеликоптери, които профучавали, светейки с непрекъснати аномални светлини във въздуха и близо до земята, за флота с фиксирани крила и бели камионетки в отдалечените и недостъпни области.
Към втората част от този период, в ранната есен на 1976 г., ловец от Bozeman, Монтана, е бил един ден вън сам около15.00 ч. в Red Mountain близо до Norris. Той видял как черен хеликоптер без маркировка прелетял над него и се скрил зад малък хълм. Любопитният ловец се изкатерил до върха на хълма. Там е имало кацнал черен хеликоптер, като двигателят му все още работел. Седем мъже, очевидно излезли от летателното средство, започнали да вървят към него. Ловецът се насочил към седмината, махнал им и ги поздравил. След това той проумял, че нещо не е наред с хората - те всички били ориенталци. Имали наклонени очи, маслинов цвят на лицата и бърборели помежду си на някакъв неразбираем език. Те били облекли всекидневни дрехи, а не униформи. Изведнъж те започнали да се връщат към хеликоптера. Ловецът, все още махайки и крещейки приятелски поздрави, тръгнал след тях. Ориенталците забързали крачка. Когато ловецът приближил на около 1.5 м от тях, те започнали да бягат, качили се в хеликоптера и отлетели. В документираната вълна на “мистериозни хеликоптери” в Англия съобщенията говорят, че обитателите на хеликоптерите изглеждат като ориенталци. Ориенталски изглеждащи обитатели с наклонени очи и тъмна кожа от години са били в центъра и периферията на НЛО. Значителен брой от омразните “мъже в черно” (MIB) имат подобен вид, но те често са били виждани и описвани като бледи и слаби хора, които са чувствителни към светлина. В STIGMATA № 5 (Есен-Зима 1978), Том Адамс скицира най-видните спекулативни обяснения, отнасящи се до връзката осакатявания/хеликоптери, които включват следното:
 
 • Хеликоптерите сами по себе си са НЛО-та, маскирани, за да изглеждат като земна флота.
 • Хеликоптерите произлизат от американското правителство/военни и директно са свързани с провеждането на осакатяванията.
 • Хеликоптерите са военно/правителствени и не са замесени в осакатяванията, но те ги разследват.
 • Хеликоптерите са военно/правителствени и те знаят идентичността и мотивите на осакатителите и чрез тяхното присъствие те се стремят да отклонят вниманието от възможността за военна намеса.
 
Отговорът според Том Адамс, може да бъде комбинация от горните обяснения. Съществуват също и спекулации, че те са включени в биологични експерименти с химични или биологични оръжия или геоботанически извличания на петрол и минерални находища. В един от случаите е намерен стандартен военен тип скалпел в областта на осакатяването.
Откакто дисковете са въвлечени в обезобразяванията, се смята, че това е било събитие, което има за цел да отклони вниманието. Тези събития или дискусиите за тях просто предшестват истинските разкрития за това, което стои зад обезобразяванията: извънземни придобивания на биологични материали за тяхна употреба. За да обсъдим това в логичен и последователен начин, ние трябва да припомним какво точно се е случвало точно под носовете ни: директно взаимодействие с извънземни биологични същества (EBE's). Така или иначе, за да обсъдим това и да бъдем прави, ние трябва да се опитаме да започнем от самото начало, с каквото знаем.
 
 
Сагата започва
 
Изглежда всичко започва преди хиляди години, но за целите на тази дискусия нека започнем с някои събития, които са ни познати на всички. През 1947 г., две години след първата атомна експлозия, която нашата текуща цивилизация детонира, се задава епизодът Mantell, където ние имаме първия записан инцидент на военна конфронтация с извънземни, която завършва със смъртта на военен пилот. Сега е напълно ясно, че нашето правителство (американското) съвсем не е било наясно как да се справи със ситуацията. През 1952 г. над столицата Вашингтон прелитат серия от дискове. Това е било събитието, което е насочило замесването на американските охранителни сили (CIA, NSA, DIA, FBI) в опит да запазят ситуацията под контрол, докато разберат какво се случва.
По време на този период правителството установява работеща група, известна като Majestic Twelve (MJ-12). Оригиналните членове са били: Адмирал Роско Хилънкоутър, д-р Ваневар Буш, секретар Джеймс Форестал, Генерал Натан Туининг, Генерал Хойт Ванденбърг, д-р Детлев Бронк, д-р Джером Хънсейкър, г-н Сидни Соуърс, г-н Гордън Грей, д-р Доналд Менцел, Генерал Робърт Монтагю и д-р Лойд Бъркнър.
Групата MJ-12 е непрекъснато съществуваща група, откакто е създадена, като новите членове заместват старите, които умират. Например, когато секретарят Форестал беше разстроен от това, че виждаше САЩ продадени във Втората световна война, той свърши във военноморска болница за емоционални напрежения. Преди да пристигнат роднините му, той “скача от прозореца на 16-я етаж”. Повечето хора близки на него, смятат че неговото самоубийство е измислено. Когато Форестал умира, той е заменен от Генерал Уолтър Смит. През декември 1947 г. е създаден проект “Знак” с цел да събере колкото се може повече информация за НЛО-тата, техните характеристики и цели. За да се запази сигурността, връзката между Project Sign и MJ-12 беше ограничена до двама души, вътре в разузнавателната дивизия на Въздушното командване на Materiel, чиято роля бе да подава информацията измежду различните канали. Проект “Знак” (Project Sign) се превърна в проект “Злоба” (Project Grudge) през декември 1948 г. Проект Grudge имаше цивилно съответствие, наречено Проект Синя книга, с което всички ние сме запознати. Само “безопасните” доклади бяха подавани на Синя Книга.
През 1949 г. MJ-12 създаде първоначален план за случайност наречен MJ-1949-04P/78, който беше за разрешаването на хората да се разкрие определена информация, която беше от първа необходимост. Majestic twelve първоначално е била организирана от генерал Джордж Маршал през юни 1947 г., за да изучат катастрофата на НЛО в Розуел, Magdalena и за възстановяване на отломките. Адмирал Хилънкоутър, директор на CIA от 1 май 1947 г. до 1 септември 1950 г., решава да активира “Robertson Panel”, който е бил замислен да следи цивилните изследователски НЛО групи, които се били появили по цялата страна. Той също се присъединил към NICAP през 1956 г. и е бил избран за член на борда на директорите. От тази позиция той е имал възможност да действа като шпионин на MJ-12 наред с неговата група от други експерти по прикриването. Те имали възможност да направляват NICAP, в която посока си искали. С програмата “Летяща чиния” под пълния контрол на MJ-12 и със скритите физични доказателства, генерал Маршал почувствал повече от успокоение в тази доста страховита ситуация.
Тези хора и техните наследници доста успешно държаха масите объркани 39 години, включително и много от западния свят, чрез поставянето на фалшиви експерти и разпръсквайки тяхното влияние наоколо и помагайки по този начин за действието на плана с невероятен успех.
До сега.
В рамките на шест месеца, след катастрофата в Розуел на 2-ри юли 1947 г. и намирането на друго разбило се НЛО в Сан Августин, плато близо до Магдалена, Ню Мексико, на 3 юли 1947 г.; започна огромна реорганизация на агенции и разбъркване на хората. Основният тласък зад оригиналния “охранителен капак” и истинската причина за създаването му са анализът и опитите за копиране на технологиите от дисковете.
Активността е водена от следните групи: Бордът за Изследване и Развитие (R&DB), Военновъздушното разследване и развитие (AFRD), Офисът на военноморското изследване (ONR), Офисът за научно разузнаване на ЦРУ (CIA-OSI), Офисът на научното разузнаване на NSA (NSA-OSI). Нито една от тези групи сама не е знаела цялата история. Всяка група е знаела само частите, които MJ-12 им позволявали да знаят. MJ-12 също оперирала чрез най-разнообразни цивилни разузнавателни и изследователски групи. ЦРУ и ФБР са манипулирани от MJ-12 за осъществяване на техните цели.
NSA е била създадена на първо място да пази тайната на възстановените летящи дискове и евентуално да придобие пълния контрол над всички разузнавателни комуникации. Този контрол позволява на NSA да подслушва всеки индивид чрез пощата, телефона, телекса, телеграмите и сега и чрез Интернет. Всъщност, сегашната NSA е текущо главно разширение на MJ-12, принадлежаща към програмата “Летяща чиния”.
Обширни количества дезинформация се разпростират през изследователските полета на феномена НЛО. Животът на всички свидетели на който и да е аспект на програмата се наблюдава във всеки детайл, за всеки е била подписвана клетва за сигурност. За хората, които са работели в програмата, включваща военни членове, неспазването на клетвата води до следните директни последствия:
 
 • Устно предупреждение, придружено от преглед на клетвата за сигурност.
 • По-силно предупреждение, понякога придружено от сплашване и заплашване.
 • Психологическа работа върху индивида, която го депресира и която води до самоубийство.
 • Странни и внезапни инциденти, винаги фатални.
 • Затвор в специални “центрове за задържане”.
 • Затвор в “лудници”, където те се “лекуват” чрез мозъчен контрол и депрограмиращи техники. Индивидите се освобождават с променени личности, идентичност и променени спомени.
 • Довеждането на индивида във “вътрешността”, където той е работник и може да бъде наблюдаван. Това обикновено са близки бази, които имат малък контакт с външния свят. Подземните бази са обикновеното място за това.
 
Всеки индивид, който те възприемат като “твърде близо да истината” ще бъде третиран по същия начин. MJ-12 ще продължава това, за да запази и защити крайната истина. Както ще видим по-късно, характеристиките на това, което ще излезе от тази тайна, ще се сменят драстично и които характеристики, дори MJ-12 не можеха да предвидят, а именно - актуалния контакт с извънземни групи. Как този контакт с извънземните групи се е осъществил - не се знае, но правителството е знаело, че е възможен дори и от цивилен, стига да притежава нужното оборудване.
Д-р Пол Беневиц, цивилен учен, прави така, използвайки собствено компютърно оборудване и информира за това правителството, без да осъзнава, че дотогава, през 1983 г., правителството е било толкова навътре със справянето с извънземни, колкото и неговите комуникации са му предоставяли. Д-р Беневиц живее до склада за съхранение на оръжия - Манцано в Албакърк, Ню Мексико. Той наблюдавал НЛО непрекъснато около зоната и първоначално решил, че те са заплаха за инсталацията. Той продължил да търси начин да открие някаква кодова система и се опитал, след което, той успял да осъществи контакт с летящите около обекта извънземни. Това, което открил, е че след първоначалните контакти с извънземните преди години, ние сме се съгласили да ги снабдим с подземни бази в САЩ в замяна на сигурни технологични тайни, които извънземните биха могли да ни представят. Също ще бъде позволено на извънземните да провеждат операции, отвличания и осакатявания без намеса.
Първоначалният контакт между правителството и извънземните биологични същества, които са сиви на цвят и високи около 1,05-1,35 см. (по нататък ще ги наричаме Сивите), е бил постигнат между 1947-51 г. Ние знаехме, че Сивите използвали инструменти при осъществяването на осакатяванията на животни (и някои хора) и че те използвали веществата от жлезите за храна (абсорбирана чрез лицето) и за клониране на повече Сиви в техните подземни лаборатории. Правителството също разбира, че Сивите извършили някои от отвличанията, за да осигурят генетични материали. Правителството е настояло Сивите да го снабдят с листа на отвличаните, която би могла да бъде представена пред Националния Съвет за Сигурност (NSC). През цялото това време правителството е мислело, че Сивите били просто поносими същества, въпреки че са малко противни.
Между 1968-69 г. е бил формулиран план, за да се запознае обществото с тяхното присъствие през следващите 20 години. Този период от време е трябвало да кулминира със серия от документи, които биха обяснили историята и целите на Сивите. Сивите ни уверявали, че истинската цел на отвличанията е била наблюдаването на нашата цивилизация и когато ние научихме, че отвличанията са много по-чести и коварни, отколкото можем да си представим, правителството започнало да се безпокои. Тяхното безпокойство е било основано на допълнителната информация по отношение на целите на отвличанията:
 
 • Вмъкването на 3 мм. специално биологично следящо устройство през носовата кухина в мозъка на отвличания.
 • Осъществяване на подсъзнателни постхипнотични внушения, които ще принудят отвлечения да извърши някакво специфично действие, което ще бъде през следващите от 2 до 5 години.
 • Генетично кръстосване между сиви и човешки същества.
 • Вмъкването на дискови следящи устройства в носовата кухина на отвлечените.
 • Съществуването на тези е доказано чрез рентгенови лъчи.
 
Междувременно ние бяхме разбрали истината за намеренията на Сивите (тяхното намерение да останат и да установят контрол над целия свят), но вече беше прекалено късно. Вече бяхме “продали” човечеството. През 1983 г. историята беше изложена от правителствени източници, които казаха, че Сивите са отговорни за нашата биологическа еволюция чрез манипулация на ДНК-то на вече развиващите се примати на тази планета. Различните интервали на ДНК-манипулацията били специализирани преди 25 000, 15 000, 5 000 и 2 500 години. Първоначално правителството е мислело, че Сивите не възнамеряват да ни причинят вреда, но днес през 1988 г. картината, която се появява, е точно обратната. Историята сега е една голяма измама, разпростираща се на няколко нива:
 
 • Манипулацията на Сивите в стил троянски кон и лъжене, които доведоха до съюзяването на силите на MJ-12 с тях преди четири десетилетия.
 • Правителствената дезинформация за предмета на НЛО-тата, за да запази съглашението със Сивите в тайна и да не се разисква свободно в обществото.
 • Лъжите към отвличаните.
 • Продължаващите отвличания на Сивите на хора и осакатявания на животни за събиране на ензими, кръв и тъкани за техни собствени нужди за оцеляване.
 • И генетично съчетаване на расата на Сивите и расата на високите Нордици, да позволи на сивите да се разкрият пред хората с по-голяма лекота.
 
Информация от източник от югозападната военна база разкри, че това множество от нива на измама е вярно. Също така е посочено, че целта на SDI (Strategic Defense Initiative - Инициативата по Стратегическа отбрана - Star wars) е всъщност да следва с атака (предложена от Сивите) върху Нордиците, които ще пристигнат масирано между настоящия момент (1990) и 1992. Това заплануване изглежда съвпада с постхипнотичното програмиране на повечето отвлечени, които трябва да действат в следващите 2-5 год. Този, същият, източник вижда света доминиран и контролиран от Сивите по начин, подобен на този от телевизионния сериал “V”, където извънземните са водени само от техните нужди за оцеляване и тези нужди изискват биологични субстанции от други форми на живот на нашата планета. Явната причина за преокупацията на Сивите се дължи на липсата им на външен храносмилателен тракт и факта, че те абсорбират хранителните вещества и изхвърлят отпадъците директно през лицето. Субстанциите, които те събират, се забъркват с водороден прекис и се “боядисват” на лицето, позволявайки абсорбирането на събраните хранителни вещества.
 
 
 
 
ЧАСТ 2
Наблюдения от Посещаващи Нордици
 
През октомври 1987 г. НЛО изследователят Джордж Андрюз успя да се свърже с един от Нордиците, който е необвързан със Сивите, чрез жена в Калифорния.
Това което следва са коментари, направени от ИЗВЪНЗЕМЕН:
 
Ако бяхте цивилизация, която вече ще завладява, не бихте могли да се справите с множество от кораби показвайки се в небесата и да се подложите на риск да бъдете унищожени. Това е начинът, който по-малко еволюиралите използват. Вие ще създадете силно объркване и несъгласие само с вашите изводи от вашето присъствие - изводи, които само ще създадат несъгласия, водещи до спорове. Сивите са коварни малки дяволи. Те правят точно това на вас, което направиха на нас. Вие не сте на ръба на инвазията, вие не сте и по средата на инвазията. Инвазията вече тече. Тя е вече почти в крайните си фази.
 
Какво бихте нападнали?
 
(Тук той описва операционния план на Сивите от началото.) Вие бихте стигнали до най-тайните организации в обществото. В случая със САЩ, вие бихте проникнали в ЦРУ. Бихте завзели малко от тях и малко от КГБ. Бихте създали огромно разделение и несъгласие между фракциите в обществото като цяло - някои групи, казващи, че са виждали НЛО, други отричащи “Не, не... това не е възможно”. Вие бихте въвлекли две водещи страни в продължаващо идиотично-философско несъгласие, така че докато САЩ и СССР непрестанно се бият помежду си за това, кой има определено парче територия или докато едните атакуват Иран, или докато другите атакуват Афганистан или... докато едните демонтират една ядрена глава, а другите цяло ядрено оборудване - вие ще стоите отзад смеейки се (ако имате силите да го издържите).
 
Вие бихте представили себе си на някои от някоя група, които биха ви покривали (CIA или MJ-12) мислейки, че те знаят по-тайно и по-перфектно знание за нещо, от който и да е друг на тази планета и те ще ви прикриват и вие ще се доверявате единствено и само на тяхната алчност и огромна глупост, за да ги хванете в капан. И вие ще го направите и на двете страни. Бихте показали себе си на някои от простолюдието, за по-нататъшното въвличане на фракции на правителството, което ще се опита да ги накара да мълчат и с опитите да се спре изтичането на информация. Вие ще накарате масите да достигнат до такова ниво, в което те не биха имали вяра в правителството.
 
“Но защо те не ни вярват? Защо не могат да разберат, че тези неща наистина се случват? Ние не сме луди!”
 
Така вие ще имате вечни битки затова дали НЛО съществуват или не. Вие непрекъснато ще спорите и хората и правителството винаги ще са в устата на другия. Вие ще имате групи, които още крещят “има НЛО”, а другите яростно ще отричат. Вие ще посадите семената на огромно масирано разединение. Евентуално, бихте имали шоу от един-два кораба, които ще се приземят през `90, но бъдете сигурни, докато те се приземят, те ще са вече под пълен контрол. Вие ще започнете кръстоски, поколения след поколения. Ще подкупите СССР с лазерна система, по-добра и фина от каквато дори и техните учени не са си представяли. И вие винаги ще имате това неуловимо присъствие - точно на границата на реалността, така че НЛО-тата да не изглеждат истински, докато го пазите в тайна, ще го направите да изглежда толкова налудничаво, така че никой няма да повярва в съществуването ви. На всичкото отгоре, ще отприщите сили, които ще убият контактуващите с НЛО, ако последните разберат, че ЦРУ се занимава със същите неща както и те самите.
 
Може би след сто или двеста години, някои от Сивите физически ще се смесят и вие може да имате някакви същества, които още се разхождат наоколо и доста ще напомнят на хибрид между човек и Сивите. Засега, каквото и да се разхожда наоколо напомня за вас. По-лесно е. То подтиска масовата паника. Всеки който има преживявания с тях (Сивите) ще бъде преследван/наблюдаван от правителството. В добавка, ние ще започнем земетресение след земетресение и разместване на пластовете, изцяло във фази.
 
Вътрешното ядро на ЦРУ е дълбоко контролирано от Сивите. ЦРУ вижда взаимодействието със Сивите като пътека към по-велико научно достижение. Една причина за това, че виждате толкова много видове НЛО-та, е че други култури гледат на вас с огромен интерес. Учени от други култури пристигат, за да наблюдават. Сивите не само за превзели различните разузнавателни агенции, но и онова, което същите агенции наричат “групи на крайните лунатици”.
 
E, това е, което Нордиците имаха да кажат. Източникът на това също прави следният коментар:
 
“Основното зло е онова, което е маскирана форма на психологическо задоволство, което води до следване на обща философия отколкото да изкара нечиите хоризонти. Колкото по-скоро се сдобиеш с ясната представа за това, че си “избраник”, ти си нa път да се сринеш. Това е семето на унищожението във всяко общество и култура и то я оставя уязвима. Същото се отнася и за Сивите. Евентуално, то ще се окаже пагубно и за тях. Те не виждат тяхната грешка - същинската слабост, че те вярват, че това им е вродена слабост.”
 
“Да се опиташ да промениш Сив, или някой друг култов тип от рода на “звездните хора”, или член на ЦРУ е глупаво, невъзможно. Ще се случи, но само с течение на времето... то е духът, който кара който и да е, да се изправи и да противоречи на нещо, което не е вярно и неправилно, което ще бъде трън в очите на Сивите и на онези, които са им съюзници.”
 
По време на окупацията на Сивите, те създадоха множество подземни бази по целия свят и най-вече САЩ. Една такава база (сред други такива в същия щат) е под Archuleta Mesa, която е на около 2.5. мили, северозападно от Дулси, Ню Мексико. Информацията от два различни източника съвпада. Първият е от отвличане на жена и нейния син, който е свидетел на отвличането на теле за екстракция на биологични материали.
 
“През май 1980, най-интересен случай се появил в северно Ню Мексико. Майка и нейният син са шофирали по селски път близо до Cimarron, когато те видели два въздухоплавателни съда, точно когато те са отвличали говедо. Тогава, и двамата биват отвлечени и заведени от два различни съда, до подземната база, където жената видяла обезобразяването на говедото. Също се твърди, че жената наблюдавала огромни цилиндри съдържащи части от тела, носещи се в течност и друг цилиндър съдържащ тяло на мъж. Жената е предмет на изследване и също се твърди, че в нея, както и в тялото на нейния син, са били вкарани импланти. Повече от един източник ни е информирал, че сканирането e потвърдило наличието на тези малки метални предмети.”
 
Горният откъс е от разговор с Джим МакКемпбъл и д-р Пол Беневиц на 13 юли 1984. Беневиц съобщава, че чрез регресивна хипноза на майката и на детето (нужни, само при 30% от случаите с отвличания) и негово собствено разследване (включително комуникации чрез неговото собствено компютърно оборудване, които уж са от източник, свързан с НЛО), е могъл да локализира подземните оборудвания: километър под Archuleta Mesa на територията на индианския резерват на апачите, в близост до Дълси (Dulce, или Дулси), от `76 г. една от най-силно засегнатите зони на обезобразявания.
Информацията на Беневиц е, че инсталацията се управлява съвместно като част от продължаващата програма между САЩ и EBE. Също има бази в Къртланд AFB, както и множество други бази по целия свят, включително и Бентуотърз (Bentwaters), Aнглия.
Отново към данните: Базата е на 2.5 северозападно от Дулси и още малко ще доминира над града. Има широк, високоскоростен път, който продължава навътре в базата. Това е правителствен път. Могат да се видят телеметричните ремаркета и сгради, които са петстранни с купол. Мрежа към куполите; била е забелязана черна лимузина - МПС на ЦРУ. Тези лимузини ще ви изкарат от пътя, ако се опитате да влезете в зоната. На север има стартова площадка. Там има два кораба-развалини; те са 36 фута дълги с крила, и могат да се видят кислородни и водородни резервоари. Корабите, с които излязохме от сделката са атомно-заредени с плутониеви сачми. Презареждането с плутоний се извършва в Лос Аламос. Базата е там от `48 г. Някои от дисковете биват пилотирани от НАСА.
Базата е 4000 фута дълга и хеликоптери слухтят навсякъде през цялото денонощие. Когато се узна, че Беневиц е бил запознат с това, обезобразяванията в зоната спряха. През 1979 г., нещо се случи и базата беше временно затворена. Имаше спор относно оръжията и нашите хора бяха изгонени. Пришълците убиха 66 от нашите, а 44 се измъкнаха. Един от тях, който се е измъкнал, агент от ЦРУ, и който преди да напусне си е водил записки, снимки с фотоапарат и видео камера, се покри. Оттогава, той винаги се е крил и на всеки шест месеца се свързва с всеки от петимата, на които е оставил копия от материалите си. Инструкциите му били, че ако той отсъствал от четири успешни контакта на групата, те са можели да правят каквото си искат с материала.
Този агент извиква индивид, който се знае под името MUFON. Някак си описание на “Книга за Дулси” (Dulce Papers), са били отпечатани и биват получени от различни изследователи, през декември 1987 г. The “Dulce Papers” се състояли от 25 черно-бели снимки, видеокасета без диалог и комплект листи, на които има техническа информация отнасяща се до съвместната работа на извънземните и САЩ, използващи базата, един километър под земята. Устройствата съществуват и до днес и също така са в употреба. Вярва се, че има и още четири допълнителни оборудвания от същия тип, една от тях е на няколко мили югоизточно от “Езерото на конярите”.
Описание на генерала, на това какво тези листи съдържат, е че това са документи, които обсъждат медта и молибдена и листи, които дискутират магнезий и потасий (potassium), но най-вече, листи относно мед. Листи с таблици и странни диаграми. Хартии, които обсъждат ултравиолетовата (UV) и гама лъчите. Тези листи разказват какво ще правят извънземните по-нататък и как кръвта, взета от говеда, се използва. Изглежда, пришълците абсорбират атоми, за да се хранят. Те слагат ръцете си в кръв, нещо като гъба за миене, за да ядат. Това не е кръвта, която искат. ДНК-то в кравите и хората бива променено.
Съществото от “Тип едно” е лабораторно животно. Те знаят как да изменят атомите, така че да се получи временен “пoчти човек”. To e направено с животинска тъкан и зависи от компютъра, за да симулира паметта - памет, която компютъра е изтеглил от друг човек.
Клонинги.
“Почти човек”-ът е бавно и непохватно същество. Истинските хора са използвани за трениране, за експериментиране и за кръстоска с тези “полу-човеци”. Някои хора са отвличани и използвани изцяло. Някои са държани в огромни тръби, живи в кехлибарена течност. Други са им промили мозъците, за да изопачат истината. Някои имат високо ниво на спермата и са държани живи. Тяхната сперма е използвана да се промени ДНК и да се създаде безполово същество наречено “Тип две”. Същата сперма пак бива изменена и бива вкарана в матки. Те приличат на “грозни човеци”, когато растат, но изглеждат нормално, когато са напълно пораснали, което изисква няколко месеца от размера на фетуса. Те имат кратък живот - по-малко от година.
Някои жени биват използвани за кръстосване. Безброй жени са имали спонтанни аборти след около три месеца бременност. Някои никога не знаели, че са били бременни, други си спомнят контакт под някакъв начин. Фетусът се използва, за да се смеси ДНК на тип едно и две. Атомната съставка на този фетус е наполовина човек, наполовина “почти човек” и не би могла да оцелее в майчината утроба. Нужни са три месеца, за да се довърши растежа, но само при други условия.
Е, това е, което пише в “Документите за Дулси” (“Dulce Papers”). Има малко репродукции с химикал на някои снимки, направени в лабораториите, илюстрация как изглежда една от матките, илюстрация, разкриваща една от тръбите, в които се отглежда един “почти човек”, страница показваща семпла диаграма на кристален метал, кристал от чисто злато и как изглеждат генетичната и металургичната диаграмна таблица. Също прикрепено е, какво e рентгенова дифракция и диаграма на хексагонален кристал, с коментар, че тoй е най-добрият с електрическа проводимост. Изглежда, че последната половина на този документ се отнася до суперкристалният метал, използван за изграждането на корпуса на корабите.
Вижда се, че това е странно от определена гледна точка - всъщност от всяка гледна точка. Така или иначе, този материал трябва да означава нещо, особено когато е срещу това, което се вижда да става. Тези данни сигнализират за подземните бази и тунелни комплекси по целия свят и че през цялото това време, още повече биват създавани. Доста от вас, може би си спомнят за мистериите “Shaver” и градските истории за дълбоко под земята. Е, това е вярно. Има градове там долу, измежду други неща и някои от тях нямат нищо общо с основният предмет на тази информация. Те са били там от много време.
Нека да сменим посоката за момент. Индивид, на име Лю Тери, който се занимавал с идеи, отнасящи се до геомагнитните аномалии и НЛО. Ще навляза в това какво е открил (въпреки, че концепцията на тази връзка не е нова) и ще ви оставя само да отсъдите за себе си. След покупката на аеромагнитни и гравитационно-аномалийни карти от Щатското Гелогическо Изследване, е била ясно доказана валидната връзка между тези зони и НЛО-тата. Г-н Тери изнесе лекция в Аризона за тази връзка (впоследствие беше oбезпокояван непрекъснато от ФБР) и каза, че информацията е била много “чувствителна”. Г-н Тери склони да говори пред публика затова, дотам, докъдето бе стигнал. И аеромагнитната и гравитационната карти, индикират полета с основна сила, също и полета с висока и ниска сила. Достатъчно интересно, е че зоните с максимална и минимална сила на полетата имат следното: всичките имат чести наблюдения на НЛО. Често те са индиански резервати. Тери е отишъл малко по-далеч в отбелязването на това кога НЛО-тата биват виждани по тези места. Чрез старателни проучвания, г-н Тери разбра, че наблюденията, също като и много от отвличанията и обезобразявания, се забелязват: при новолуние или два дни преди новата луна. При пълнолуние или два дни преди него. По перихелий или два дена преди последното.
Поглед в най-близкия фермерски алманах ще ви даде информацията, от която се нуждаете. Изглежда, че няма конкретно обяснение за тези съвпадения, но то е вярно.
 
 
 
 
ЧАСТ 3
 
Мъжете в черно
 
Ако се обмислят всички неща, изследването на феномена НЛО се превърна на цирк, и най-интригуващото и спорно представление движещо се покрай ръбовете е въпросът за “безшумните” или мистериозните “Мъже в черно”. Съществува силно подсъзнателно привличане на вниманието в тези съобщения за посещения от мистериозни фигури облечени в тъмни костюми, опитващи се да накарат свидетелите на НЛО-та да замлъкнат.
Типична ситуация, която може да се случи е тази, когато свидетелят е имал НЛО наблюдение или случка свързана с НЛО. Малко след това той е посетен от един или повече “странно” изглеждащи мъже, които разкриват и най-малките подробности от преживяното, въпреки че той все още не е казвал тези неща, заради страхът му от това, да не бъде осмян или други причини. Мъжете го предупреждават за разпространяването на историята на преживелицата му и понякога дори го заплашват персонално, понякога косо, понякога директно. Всяко доказателство, ако съществува е конфискувано по един или друг начин. Понякога визитата е за някоя напълно безсмислена причина и предмета на НЛО-тата не е твърдо споменат. Но отново всички мъже изглеждат еднакво. Всъщност изглежда ние се намираме в голяма близост до същества, които явно трябва да са свързани по някакъв начин със самите обекти или с източника зад тях. Все още изглежда, че те функционират ненатрапчиво, в рамките на нашето собствено всекидневно съществуване.
Класическата концепция за един MIB (МВЧ) е мъж на неопределена възраст, със средна височина и облечен напълно в черно. Той има винаги черна шапка и често черен пуловер. Те говорят със скучен монотонен глас “подобен на компютър” и са облечени в черно с високи скули, тънки устни, остра брадичка, и очи, които са леко наклонени. Самите посетители са често изпратени на абсурдни мисии. Те са карани да се представят като продавачи, телефонни техници или представители на официални или неофициални организации. Техният начин на движение са често големите и скъпи коли - Buick или Lincoln, понякога Cadillac, всички черни разбира се. Мога и да отбележа в тази точка, че тяхното физическо появяване също включва същества, които имат бледо сивкав оттенък на лицето, и че някои от тях са видени, че имат руса коса, въпреки че те обличат облеклата и карат колите описани по-горе. Техните коли често работят с изключени светлини, но призрачно пурпурни или зеленикави отблясъци осветяващи вътрешността. Необичайни отличителни белези са били виждани на врати, а значките са винаги неразпознаваеми или непроследими. Платът на техните дрехи се обяснява като странно “лъскав” или тънък, но не като копринен - като че ли са били направени от нов вид материя. Често тяхното механично държание е причина да бъдат описвани като роботи или андроиди. Много от обясненията на някои от тези “приятелчета” са твърде странни.
Семейство бизнесмени в Wildwood, New Jersey, е било посетено от един необикновено голям мъж чиито крачоли се вдигнали нагоре, когато седнал и се видял зелен кабел, присаден в кожата, който продължавал нагоре по крака. Има други случаи на МВЧ появяващи се след дъждовно време, кални полета след голям дъжд, но нямащи каквато и да е кал на техните блестящи и лъскави обувки и в кучешки студ облекли само тънко сако. Техните обувки и портмонета, изглежда почти не са били използвани. Те не са сами. Изглежда, че те имат безлицеви конспиратори в националната поща и телефонните компании. Изследователи и свидетели често споделят, че тяхната поща, често бива обърквана и забутвана, също така хората биват обезпокоявани от особени телефонни обаждания, където на тях им е говорел някакъв металически, нечовешки глас. Необичайни шумове по телефона, появяващи се, когато бива споменат “НЛО” и гласове намесващи се в разговорите, са ги накарали да подозират, че техните са били записвани.
Не можем да дискутираме МВЧ за дълго без да споменем името Джон А. Кийл, един автор, който е писал много за тях. Кийл е направил много повече от който и да е писател, за да популяризира този странен аспект на НЛО ситуацията. Кийл предлага, че НЛО-тата са част от природната среда и идват от друго пространствено-времево измерение, че по-голямата част от НЛО е психологически отколкото физически. Аз лично не го определям по този начин, въпреки че тези два компонента са със сигурност дълбоко свързани с това.
Първото отбелязано появяване на МВЧ е било през 47 г. при случката в Maury Island, където някои отломки бяха извадени от диск и впоследствие прикрити от властите, които ги натовариха на военен бомбардировач, който се разби при излитане. За да илюстрирам малко, как някои от странните инциденти се отнасят до МВЧ, аз събрах кратка листа на някои по-интересни фактори в някои случаи:
 
 • Един бивш военновъздушен служител е обгазен и разпитван от МВЧ след като е научил класифицираните тайни на НАСА.
 • Близки снимки на НЛО-та били конфискувани от тийнейджър, който също е бил директно заплашван от МВЧ.
 • Видени са МВЧ в коридора на US State Department оставяйки мистериозни артефакти.
 • МВЧ се преструват на офицери от ВВС, за да накарат свидетелите да замълчат.
 • МВЧ дезинтегрират монета в ръката на свидетел и му казват, че същото ще стане със сърцето му ако проговори.
 
След цялата тази информация, пропуснах да спомена някои аспекти на психологията на Сивите. Д-р Пол Беневиц в оригиналното си съобщение към правителството озаглавено “Проект Бета” се насочва към някои детайли, които сега ще дискутирам.
 
 • Пришълците, без значение дали чрез развитие, или просто, защото така са “направени”, ще са изложени на склонност към лоша логика. Изглежда, че те имат повече слабости от истинския Homo Sapiens.
 • На тях не може да им се вярва.
 • Заради явната извънземна логическа система, ключови решения не могат да бъдат направени, без по-високо изясняване. Всички са под контрол, под онова, което те наричат “Пазителят” (“The Keeper”), който дори не е и крайната власт. Могат да бъдат забелязани закъснения от рода на 15-20 часа, когато се вземат решения.
 • Поради този очевиден контрол, индивидуалното мигновено вземане на решение е ограничено. Ако “планът” дори малко се промени или излезе от контекста, те се объркват. Заставaйки лице в лице с това, хуманоидите, най-вероятно ще са първите, които ще тръгнат да бягат.
 • Психологически, техният морал е близо до разединяване. Има изказано несъгласие в ранговете - дори и при хуманоидите. Тъй като те имат вътрешна уязвимост и мнителност един към друг, има основна нужда от доверие между тях. Изглежда, че те са мъртво-ориентирани и заради това, имат абсолютен страх от смъртта. Това е психологическо предимство.
 • Мислейки, че тя е тяхната ключова сила - манипулацията и контролирането на съзнанието, главната им зона бе открита, изучавана и тествана. Манипулирани в регресивна хипноза, те стигат до ситуация, където те имат уязвимост, съединена със слабост.
 • Те изцяло почитат силата.
 
 
Психология и анатомия на Сивите
 
Приблизителната височина на голяма част от образците е между 105 и 135 см. Главата, по човешките стандарти е голяма в сравнение на тялото. Лицевите отличителни белези показват чифт очи, описани като големи, хлътнали или отдалечени повече в сравнение с човек и леко наклонени като ориенталски или монголоидни, или дълбоко поставени. Никакви възглавнички на ушите, по главата са били забелязани дупки с такова предназначение. Носът е неясен, смътен. Споменати са един или два отвора. Областта на устата е обяснена като малка цепнатина. В някои случаи няма въобще уста. Изглежда, че тя не функционира в смисъл за комуникация или хранене. Областта на шията е тънка, в някои случаи тя не е видима поради стегнато вплетена дреха. Повечето наблюдатели ги описват без коса. Някои от възстановените тела имат малко парче коса на върха на главата. Други както изглежда имат сребърно кепе. Няма приспособления за дишане или комуникационни устройства. Това подсказва за телепатия с по-развит интелект. В един от примерите е имало отвор в областта на десния фронтален лоб, показващ кристална мрежа. Мрежата загатва за развитие на трети мозък. Ръцете се обясняват като дълги и тънки. Изглежда тези същества са адаптирани за живот във водата. Има някакво подобие на ципа между пръстите на повечето от образците. Според повечето наблюдатели лицето е сиво. Някои твърдят, че e кафеникаво или розово-сиво. Не са открити никакви репродуктивни органи или възможности. Няма фалос. Няма матка. Това потвърждава клонирането споменато от други източници. Хуманоидите, изглежда, са смъртни, поделящи си еднакви расови и биологични характеристики. Не съществува кръв според нашите представи. Но има течност която е сива на цвят. “Таксономия на извънземните хуманоиди” - друго предложение от Дж. Андрюс, добива някои други наблюдения:
 
 • Работейки под инструкциите на хуманоидите от Ригел (Сивите), ЦРУ и бившите нацистки учени развиха зловредни бактерии и вируси, включващи СПИН, за да унищожат нежеланите елементи от човешката популация.
 • Сивите са почти лишени от емоции, но могат да придобият “високи” като телепатично се настроят в различните видове на човешките емоции, като екстаз или агония (дали това обяснява факта, че НЛО-тата са наблюдавани в регионите на война и конфликти). Има над 1000 човека в САЩ, които са деца на земни хора и извънземни същества. Синът на един познат от (изтрито в оригинала) е един от тях.
 • През записите на историята, също и през праисторическите времена, е имало непрекъсната генна манипулация и кръстосване с хората, за да се отсеят по-малко еволюиралите маймунски отличителни черти. Нордическите раси са участвали в това отначалото, и ние сме толкова част от тях, колкото можем да предположим.
 • Сивите имат способността да се замаскират като високи блондини чрез проекция на ментална енергия. Блондините никога не проектират себе си като Сиви. Някои блондини видени със Сиви са физически реални, но те са затворници на Сивите, които са ги парализирали или са разрушили възможността им да се телепортират през времето или измеренията. Забележка: Голяма част от материала придобит от Дж. Андрюс има за източник Блондин, който е пътешественик през времето и е избягал, когато Сивите са превзели тяхната система.
 • И Сивите и Блондините имат способността да дезинтегрират материята в енергия и да реинтегрират енергията обратно в материя. Тази възможност им позволява да минават през стени и да транспортират отвлечените през колите им докато вратите са заключени.
 • Оригиналните Ригелианци са били Блондините докато не са били превзети от Сивите - паразитираща раса, която ги превзела и кръстосала с тях. Оригиналните Ригелианци са били тези, които са посели Земята. Ето защо, поради тези общи прадеди земното човечество е от такъв интерес и за Блондините и за Сивите.
 • Земните човешки жени могат да забременеят на борда на кораба или докато те спят в домовете си. Не е задължително мъжките да са видими, за да се случи това (зачеването на земните жени).
 • Блондините сега обитават системата Процион. Конфликтът между Блондините и Сивите е на ниво временно примирие, въпреки че конфликтът между системите на Ригел и Сириус се води активно. Блондините с говорни умения ще отговорят твърдо ако се атакуват или заплашат, но тези които общуват телепатично ще отговорят мирно.
 • Блондините понякога са били вземани за ангели в ранните векове. Те нямат възраст и постоянно изглеждат на около 27-35 години. Объркващо? Е, сега вече можете да видите защо естественото разнообразие на начина, по който са нещата, пречи на обикновения изследовател да ги отсее.
 
Възможността, че тази информация е вярна или частично вярна остава доста висока, базирана на анализите на това какво знаем за отвличанията или генералния контакт между хората и извънземните, който е бил документиран.
 
 
Истинска Езотерика - Сириус и МВЧ
 
Нека да обърнем за момент отново внимание към МВЧ. Според Джон Кийл, МВЧ често заявяват, че те са представители на “Нацията на третото око”. Базирано на част от информацията, която ние вече изследвахме, е ясно че Сириус е бил в контакт с нас за дълго време. Според Джордж Хънт Уилямсън (един от ранните контактьори) в книгата му “Другите езици, другата плът”, земните съюзници на Сириус, т.е. тайните общества използват Окото на Horus като отличителен белег. Символът също е видян на МВЧ.
Тайните общества вярват, че на Земята има Велика Бяла Ложа. Те я наричат Шамбала и смятат, че тя е духовния център на света. Сега, теософистите като Алис Бейли казват, че ВБЛ е на Сириус. Ако Всевиждащото око е символ на земните съюзници на Сириус и МВЧ обличат този символ, и ако Шамбала представлява ВБЛ на Земята - то тогава МВЧ са емисари на Шамбала. Сириус и Шамбала са двете страни на една и съща монета. Това е потвърдено в книгата “Неоткритата страна”, от Стивън Дженкинс. Будистки монаси са казали на Дженкинс, че Шамбала е разположена в съзвездието на Орион. Входът към Шамбала на Земята е обикновено разположен в трансхималайския регион. Някои твърдят, че е в сърцето на пустинята Гоби (където има твърдения за разбити дискове и бази).
Според изследователя Николай Рьорих, в подножието на Хималаите има пещери, които притежават подземни проходи. В един от тези проходи има каменна врата, която никога не е отваряна, защото още не е дошло времето да се отвори. През 1930 Doreal основал Братството на Белия Храм. Той казва, че входът към Шамбала е далече под Земята. Че космосът се е увил около Шамбала и че там има изкривяване, което води до друга Вселена. Нека да се върнем назад към нещо, за което да се хванем. Много пъти екстрасенси са били привиквани от разследващите власти да оценят ситуациите и в много случаи, това, което са направили, е било много ценно. Това е било направено в случая с обезобразяванията на животни, назад през 1980 г. от Питър Джордан, който бе ангажирал няколко екстрасенси, за да възпроизведат техните впечатления от снимки и карти на обезобразяванията и местата, където са се случили. Това, което следва е кондензация на това, което беше намерено по време на упражнението.
 
Име на екстрасенса Ronald Mangravite
 
 • Животните са мъртви от няколко дни.
 • Някои части се разлагат по-бързо отколкото други.
 • Съществува натрупване на електрони в тялото, което може би се дължи на инжектиране на цитрат.
 • Нещо не е в ред с кръвта.
 • Ако вземем голяма доза от плазма, най-вероятно, тя ще е лимфатична течност.
 • Двама мъже работят върху животното. Много остри хирургически ножове.
 • Мъжете са облечени в черно. Работни комбинезони. Лъскав черен найлон.
 • Винч, падащ от хеликоптера (винч - нещо с което се вдигат разни неща).
 • Мъжете са опитни бивши военни.
 • Нещо ще бъде направено с тази тъкан.
 • Флурометрични връзки. Уреди за измерване на спектъра, спектрофотомери.
 • Хеликоптерите са кафяви или сиви.
 • Подземни усложнения.
 • Експериментиране с различни аналитични техники.
 
 
Име на екстрасенса Elizabeth Learner
 
 • Парашутни войски.
 • Сериозна инвазия в американската частна собственост.
 • Не-американски индианци, част от таен проект.
 • Думата “Annide”.
 • Думата “Karmine” или “Carmine”.
 • Символа “dk”.
 • Нова вълна от осакатявания ще поразят близо до югозападно Ню Мексико.
 • Компанията Hobard е замесена в това (Оборудване за замразяване?).
 • Три големи подобни на поничка обекти ще бъдат видени заедно с тези нови осакатявания.
 • Напредък в изследванията.
 • Инжекции релаксиращи мускулите.
 • Някой с името “Empeda”.
 • Това е мексиканска операция.
 • Имена “Kielman” и “Kelman”.
 • Институция с много Lincoln Continental-и и Кадилаци. Подземна лаборатория.
 • Lilly Pharmaceutical (вероятно става въпрос за жена, занимаваща се с фармацевтика, основала фирма).
 • Римски цифри IVIII (sic).
 • Име “Stephano”.
 • Числото 1714.
 • Фамилия “Audler”.
 •  Име “Mase”.
 • Фамилия “Audli”.
 • Наблизо лаборатории за реактивни двигатели.
 • Домове над повърхността.
 • Превозно средство ID # 1936.
 • Малки джипове.
 • Фамилия “Plento”.
 • Инициалите “C.B.P.” ръководят операцията. Обува кафяви военни обувки. Армия.
 • Числото “1161”.
 • Около нефтено поле.
 • Място, където нефтът се кръстосва “X”-образно.
 • Химическо-инженерни връзки.
 • Горчица.
 • Перископен уред, на дъното на летателния апарат. Хеликоптерът се нарича “Акулата”.
 • Мъж с руса коса, английски черти. Високо чело. Носи квадратен пръстен. Отличителни знаци “C.B.P”. Свързан е с амунициите. Полковник.
 
 
 Име на екстрасенса Nancy Fuchs
 
 • Сумрачно място. Мъже говорят за някакво животинско гърло. Нещо липсва.
 • Цилиндричен обект.
 • Дълъг и плътен обект вмъкнат в югуларна вена.
 • Силна енергия, произлизаща и течаща от уред, който се използва да се убиват говеда.
 • Чувство на огромен гняв и враждебност.
 • Изследователски резултати.
 • Нужни минерали.
 • Заплахи към собственик на ранчо - Гомез.
 • Ембриони.
 • Хиляди проби са нужни за този кръстосвателен ефект.
 • Кръстоска.
 • Животно умира за секунди.
 • Раздрусвания от електричество, през животното.
 • Замесени кръстосване и генетика.
 • Армия на фона.
 • Обувки, напълнени с течност, не оставят следи.
 • Маршал. Армия. Шапка с бял ръб и златна плитка. Помпозен. Белокос. Много въздействащ. Отива в Пентагона, когато си поиска.
 • Проект с 2.5 милиона долара, съсредоточени в игра с експерименти с кръстосване. Късните `60 през Пентагона. Повече и повече пари са инвестирани всяка година.
 • Нужна е земя. Искат да унищожат основният източник на доходи на фермерите и собствениците на ранчота.
 • Джон Мичълс е свързан с това.
 • Хауърд Хюз.
 • Уранова връзка.
 • Снимка на комплекс. Водена е партизанщина.
 • Интерес към ускоряването на растежа на говедата.
 • Важност на панкреаса.
 
Е, това е леката репрезентация. Не знам какво точно да я правя, но ето я. Определено, няма никакви импликации относно НЛО, но така или иначе, то се отнася само до три обезобразявания. Но какво ще кажете за останалите 10 000 - повечето от които имат връзка с НЛО? Какво съм ви казвал за реалността на много нива? На този етап, ще приложа някои извадки от някои издания, които, вярвам, са уместни спрямо всички неща, за които сме говорили. Където намеря за подходящо, ще се спирам да ги коментирам.
 
 
“Goblin Вселената”
 
Възможността да се материализират ментални конструкции не е неизвестна. Предположете, че някой създава поле със съзнанието си, толкова силно, че привлича супер заредени частици. Частиците са истински, но нестабилни в тяхното събиране, докато стабилността зависи от междинния ментален компонент. Физическият аспект на НЛО и други феномени се крие в поведението на електромагнитните полета. Ако всичките НЛО-инциденти са случайни сблъсъци, все някой трябва да се е сдобил с филмов запис или нещо друго, още преди години. Единствения начин, такива епизоди да са обработени, така че да останат пълна мистерия е съществата да имат много напреднало знание за всяка ситуация, преди тя да е станала (стр. 117, отнасяне до Джон Кийл). Тези същества работят в лабораториите си, така че да култивират вярване в различни рамки на отнасящите се за тях данни, и тогава, те създават прояви, които подкрепят тези вярвания. Болест е най-често срещана, след контакт с някои създания. Гай Ъндърууд класифицира основните геомагнетични потоци в три класа: воден клас, аквастас (aquastas), и следи от линии. Някои магнетични сигнали се появяват като спирали, други като линии. Koмари и мухи се събират над магнетичните образци.
 
 
Извънземните сред нас
 
(стр. 2-3) При някои случаи след като НЛО-тата са прелетели над ракетни устройства, е било открито, че мишените на ракетите са били променени и бойните глави е трябвало да бъдат премахнати.
 
(стр. 3) На 22 юни 1980 г. НЛО, което било 10 мили в диаметър е било съобщено над кувейтските петролни полета.
 
(стр. 4) На 30 юли 1985 г. е било съобщено за НЛО над Монголия, което е било 10 км. в диаметър и което се насочвало на юг. То било наблюдавано от китайски самолет (jet) и било съобщено в “Japan Times”. САЩ отричат това съобщение.
 
(стр. 8) JANAP-146 определя над 10 години затвор и 10 000 $ глоба за всеки в правителствена служба, който направи неупълномощени обществени заявления за феномена НЛО. Британските официални закони имат същото изискване. Много маршрути на НЛО са с формата на равнобедрен триъгълник. На 14 септември 1978 г. НЛО голямо колкото океански лайнер лети над Италия и над Рим на 15 и 16 септември. Коментар: това е било 2 седмици преди Папа Йоан Павел I да бъде намерен мъртъв при съмнителни обстоятелства. Той беше убит между 28 и 29 септември. Аутопсията беше отказана. Имаше слухове, че той е възнамерявал да разкрие посланието на Фатима от 1917 г.
 
(стр. 20) НЛО-та летят в небето през деня със скорости, при които не можем да ги видим.
 
(стр. 22) Един индивид който е имал СЕ (Close Encounter - Близка Среща) преживяване често има и друго.
 
(стр. 24) Няма основа, която да подкрепи психиатричната патология на свидетелите на НЛО.
 
(стр. 24) Д-р Брайън Г. Клифърд (Пентагон) съобщава на 5 октомври 1982 г., че контактът между американски граждани и извънземни на техните кораби е нелегален. Заглавие 14, Секция 1211, на кода на федералните закони (възприет на 16 юли 1969 г., преди първото лунно приземяване с човешки екипаж), казва, че който е провинен става издирван престъпник, като може да бъде затворен за 1 година и глобен 5000$. Администраторът на НАСА е овластен да определя, с или без да се разчува, дали човек е бил “ET-изложен” и да налага НЕОТМЕНИМА карантина под въоръжена охрана, която не може да бъде нарушена дори и със заповед на съда.
 
(стр. 89) Марс има история на краткотрайни феномени.
 
(стр. 90) Краткотрайните бляскави петна на Марс били съобщени от астрономите през годините 1890, 1892, 1900, 1911, 1924, 1937, 1952, 1954, 1967, 1971. Разпределението не е случайно. Интензивно черните петна преходни в природата били съобщени на Марс през 1925, 1952 и 1954.
 
(стр. 93) Около 33% от отвлечените могат да си спомнят преживяното без хипнотична регресия. 66% от отвлечените са били сами, когато са били отвличани.
 
(стр. 94) Някои отвлечени не се завърнали, а изчезнали временно или били намерени мъртви след среща с НЛО (сблъсък).
 
(стр. 25) Записки от 687 г. пр. Хр. - битката между асирийците и юдеите показват, че “взрив от небето” превърнал телата на 185 000 асирийци на прах, но оставил дрехите незасегнати.
 
(стр. 195) M. K. J.умрял при мистериозни обстоятелства след като копие от книгата му “Case for the UFO” ..... -- ......Коментарите описват 2 различни космически раси, които делят планетата с нас без наше знание. Те не са посетители - те са тук много преди нас. Те се чувстват на безопасно място в океана. Малките човечета били почти унищожени от змийска раса идентифицирана само като “S-men”. S-men са лакоми за червено месо, крайно материалистични и алчни за мощ. (Коментар: звучи като the Deros на Шиварийската (Shivarian) слава.) Благодарение на Алън Дълес, в партньорство с Райнхард Геелен, Гестапо бе трансплантирано в САЩ, във формата на ЦРУ, без знанието или съгласието на американските граждани. (Коментар: Спомнете си Рейгън, как поставяше венци на гробовете на щурмоваците от SS на 40-тата годишнина от Първата световна война. Корените на този символичен жест се крият дълбоко.)
 
(стр. 147) Отнасяне към Разузнавателно Идентифициращия Акт за Защита от 1981 г.: Свобода да се говори за всичко освен за ЦРУ. Някои твърдят, че концлагерите вече били построени. Активирането е било подпечатано с изпълнителна заповед Rex 84. Следващото REX упражнение е било през 1988 г.
 
(стр. 148) Jessup: Вярвам, че космическите структури от 5-10 мили в диаметър са достатъчно големи, за да продуцират интелигентно направлявани бури.
 
(стр. 150) Koментар на извънземен, твърди, че в обяснителните бележки към издание на “Case for the UFO”: “Хора, замразени безпомощно, са лесна плячка.
 
(стр. 151) Д-р Джеймс МакДоналд е мислел, че Федералната Енергийна Комисия е избягвала доказателствата за въвличането на НЛО в цялостната енергийна криза, парализирала Ню Йорк на 13 юли 1965 г., и е посмял да го каже пред Конгресния Комитет.
 
(стр. 152) На 13 юни, 1971 г., Джеймс МакДоналд е бил намерен мъртъв, при съмнителни обстоятелства, застрелян в главата с пистолет откъм неговата страна. Убийство, под формата на самоубийство, е една от най-известните специализации на ЦРУ.
 
(стр. 153) Има предостатъчно документи, представящи, че сред операциите с най-висок приоритет в ЦРУ са тези, които снабдяват с хероин Мафията. “Войната с наркотиците” е всъщност война срещу независимия дилър на наркотици, който представлява заплаха за монопола на Мафията. (Коментар: допълнителни пътища за покоряване на населението или елиминиране на нежеланите.)
 
(стр. 156) Убийството на Карън Силкууд е замаскирано като авто-инцидент.
 
(стр. 159) Джордж Адамски контактьор през 50-те е имал специален правителствен паспорт. Възможен дезинформационен агент на ЦРУ.
(стр. 162) Въпреки, че обезобразяванията са докладвани най-рано през 1904-1905 г. (“Winter of Weirdness”-Зима на странност), огромните по размер операции, започнали там през 1973 г.
 
(стр. 163) Фермер и неговите синове са видели НЛО голямо като сграда, което е било придружено от четири подобни по-малки. Правоъгълна форма 300-400 фута дълго и 60 фута високо. Хеликоптер го приближил и се превърнал в малко НЛО.
 
(стр. 163) По пътищата се появяват коли, следват хора и изчезват.
 
(стр. 163) Фермер и жена му видели НЛО на далечина 5/8 мили и съобщили за два израстъка, които излезли от яйцевидния обект.
 
(стр. 164) Очевидно НЛО-тата имат възможността да стават невидими.
 
(стр. 164) Материализацията на Bigfoot пред свидетел. Материализацията и дематериализацията му пред свидетел, който го прострелял с 16 калиброва пушка в стомаха.
 
(стр. 166) На 21 август 1975 г., шериф е преследвал хеликоптер без маркировка, чрез своя самолет в югозападна Небраска, когато светлините на хеликоптера изгаснали, а единственото, което си личало долу, е бил ракетния силоз. Най-сериозните обезобразявания започнали през 1973 г., когато тепърва се развивал най-новият клон на науката - биогеохимията - анализ на минералните и нефтените залежи, чрез анализ на тъкани на тревопасни животни.
 
(стр. 168) Възрастна дама в Арканзас през 1979 г. паднала и се наранила. Контузиите после били премахнати от двама извънземни, които й дали парче метал с пирамида и шест насочени звезди на него. Пришълците й казали, че те “консумирали сок”, но не такъв като нашия, а друг. Шест седмици по-късно, тя излязла да търси кучето си на двора, но видяла един кон, паднал на едната си страна, в безсъзнание. Двама мъже в бяло, облечени като хирурзи работели над животното. Там били също два хеликоптера на Еър Форс, двама мъже в униформи на Еър Форс, и същите двама пришълци, които й били помогнали по-рано. Дамата била забелязана от групата и е била връхлетяна от хеликоптер, от който бликнала синя светлина, която обгорила дрехите й. След като въртолета се оттеглил, пристигнала помощ, жената била заведена в болница, но там непрекъснато са й задавали въпроси лица, които нямали нищо общо с персонала. След като се върнала вкъщи отново била притеснявана от анонимни хора, които желаели да я разпитват, но всичките задавали едни и същи въпроси, като в болницата. След тези неща, съпрузите решили да се преместят в друг щат, но само за да се започне всичко отначало. MUFON започна разследване по случая, но все още не е давал публични изявления. Проучване относно случая започна през 1980 г., когато бяха взети тъканни проби от трупове и беше разкрито, че те съдържат хлорпромазин - успокоително.
(стр. 171 - коментар на Гейб Валдез) “Които и да правят тези обезобразявания, са били много добре организирани и са имали много ресурси.” Теорията за биогеохимичния анализ не успява да обясни факта, че обезобразяванията са по целия свят.
 
(стр. 174) Когато ФБР агентът Ромел (Rommel) е получил 50 000 долара да разследва случая по обезобразяванията в определен район в Ню Мексико, изведнъж всички обезобразявания през тази година спрели.
 
(стр. 177) Докладът на Кандън (The Condon Report), на Ромъл, и на Уарън, имат сходство.
 
(стр. 177) Човешката тенденция да се избягва изправянето срещу неприятни факти може да позволи на паразитиращи същества да ни използват като добичета.
 
(стр. 178) Седемгодишна крава беше намерена, чиeто неродено теле беше извадено чрез разкъсване на плацентата.
(стр. 181) Американският сенат лъже заради Пентагона, през 1968 г. по време на слуховете за връзка между сенатите и НЛО.
 
(стр. 200) В едно анонимно писмо до Denver Paper на 8 април 1983 г. беше казано, че осакатяванията се осъществяват от секретна правителствена група наречена Delta. Животинските части се използват за тестване на биологични оръжия и отрова (цианид и диоксин). Те са тествани върху цивилните в Америка. Тестването е асоциирано с черните хеликоптери. Хеликоптерите също се използват за пренасяне на хероини, кокаин. Говори се че бази на Delta са под земята, в индиански резервати. Там са щаба на операциите и хеликоптерите, които се намират на 28 мили източно от Албакърк, на I-40 - 14 мили северно по селски път, към резервата “индианска лагуна”. (Коментар: Опит за дезинформация?)
 
(стр. 204, UPI история, 2 февруари 1984 г.) Д-р Джеймс Уомак в тексаския университет “A&M”, представи своето откритие, че хората делят с “перфектно съвпадение” еднакви хромозоми с говедата. Перфектното съвпадение е с части от 21-ата хромозомна двойка-нишка, за която се знае, че носи характеристиката на Моноголизма и Синдрома на Даун, асоциирани с менталното забавяне (ретардация). Д-р Уомак, казва: “Ние имаме повече прилики , отколкото сме си представяли.
 
(стр. 205) Наскоро, на сцената с прехранването, се появиха и протоморфогените или смлените жлези на говеда. Ако някой взема тези неща една година, той ще се пристрасти към тях. Вашите собствени жлези ще спрат да произвеждат хормони. Много ЕВЕ-та нямат хранителни канали и никакви жлези. В някои клиники за рак, тези жлези също и жлези от човешки фетус, се използват, за да се лекуват жертви на болестта.
 
(стр. 206) Aко мястото, където са пасели животните или взетите части, които биха могли да бъдат геобиологически изследвани (както в случая не могат да бъдат); са важни, тогава, какво става с обезобразяванията?
 
(стр. 208) НЛО са: извънземни, ултраземни, междупространствени и пътешественици във времето.
 
(стр. 208) Някои НЛО се държат сякаш самият НЛО е жив организъм. (Коментар: Справка към книгата на Тревор Джеймз – “Небесни създания”, за дискусия върху биологични аероформи и “Летящи чинии в Етиби-Раа” (Flying saucers at Etibi-Raa), от Уендъл Стивънс за същата тема.)
 
(стр. 208) Същества с киборго-подобни черти, съдържайки и механични и биологични свойства, напоследък зачестиха в докладите. Странно е, че сред вирусите има такива, които приличат на НЛО, като например Т-бактериофага. Имат ли някои от НЛО способността да функционират в микро-пространството на вирусите? (Коментар: в Йога-та има дисциплина, чрез която ставаш голям или малък.)
 
(стр. 209) Който и да е човек, имащ достъп до измерение, дори и с едно по-голямо от нашето, би могъл да избегне нашите разследвания.
 
(стр. 210) Модерният мозъчен капацитет: 1300 сс Cro-magnon man: 1400cc Baskop man (megroid (sic) race): 1800cc. Последните две се появиха доста неочаквано.
 
(стр. 210) Теория на Макс Х. Флиндт приписва парадоксалното и бързото развитие на човешкия мозък на кръстоска между примитивен човек и ЕТ. Според Флиндт, шизофренията е причинена от подсъзнателна расова памет от клона на ЕТ от семейното дърво, бленуваща за дом. Значителни различия между жлезистата и нервната системи между примитивните хора и ЕТ би могла да достави базата за травмиращото напрежение асоциирано с регресираната памет.
 
(стр. 210) Нашата цивилизация е забравила съществуването на други интелигентни същества във Вселената.
 
(стр. 211) Идеята, че Хомо Сапиенс е уникален се превръща в незащитима.
Ако това не е достатъчно, нека да прегледаме основните твърдения, които бяха повдигнати от Гари Столман, когато той държеше един празен ВВ пистолет към Дейвид Хоровиц на KNBC канал 4, LA, през октомври 1987 г. Гари ясно e знаел, че е сам в знанието си и явно се е отчаял в опита си, хората да го вземат предвид. В името на краткостта, аз просто ще обобщя твърденията и ще направя някои коментари:
 
 • Неговият физически баща всъщност е клонинг създаден от ЦРУ и извънземните сили.
 • Клонирането е част от заговора за сваляне на американското правителство. ЦРУ поддържа болници за ментално ре-трениране.
 • Телефоните в психиатричната болница Rohlman в Синсинати бяха изключени за 48 часа след неговото пристигане.
 • Бивш служител на ЦРУ, e бил интервюиран по радио KPFK, в което той разказал пред колегите си, че ЦРУ тегли на буксир шлепове, през пристанището на Ню Йорк, на които пишело, че са заразни.
 • ЦРУ може да е създало Спин, за да унищожи гей общността. (Коментар: Хм, къде преди бяхме чули това?)
 • ЦРУ убива JFK и 22 съществени свидетели, които умират в рамките на 2 години. (Коментар: Хм, това също съм го чувал.)
 • Той настоява Еър Форс да пусне цялата информация относно НЛО.
 • Той настоява информацията за хангар № 18 в Райт - Патерсън (Wright-Рatterson AFB) да бъде разпространена.
 •  Той разказва, че е говорил с момиче от Florida Junior College, което му е казало, че седем от приятелките й били “преместени”.
 • ЦРУ не се доверява на хората от компютрите.
 • Индивиди от Optimist Boys School в Пасадена били вербувани от други и им били дадени фалшиви ID-та и актове за раждане.
 • Съществува секретна група водена от персонала на Президента.
 • Наоколо съществуват същества, които могат да се телепортират незабавно и да правят подобно нещо и с други; които могат да четат мисли и да контролират умове, да трансформират материята в други форми и да я създават по собствена воля.
 • Той настоява за конгресно разследване и федерална протекция.
 • Той заявява че, не може да нарани някого с празно BB оръжие.
 
Какво мислите? (Името е изтрито в оригинала и заменено с думата MUFON) се свързва с адвоката на г-н Столман през декември 1987 г., и му е казва, че част от казаното от Гари може би е истина. Неговият адвокат набързо офейкал. За някои от вас, които следят новините, ще си спомнят че Президентът Рейгън беше казал много интересни неща в някои от речите си. Към студентите от Fallston High School във Fallston, Мериленд, на 4 декември 1985 г., той каза: “Не бих могъл но - една точка от нашите дискусии с Генералния Секретар Горбачов - когато спрете да мислите, че ние всички сме деца на Бога - където и да живеем по света, aз не бих могъл да помогна, освен да му кажа просто да се замисли колко лесна щяха да бъдат моята и неговата задачи в тези срещи, които водихме, ако имаше заплаха за този свят от някои други видове от друга планета. Ние бихме забравили всички тези локални различия, които имаме между нашите страни и бихме разбрали веднъж завинаги, че всички ние, наистина сме човешки същества на тази земя. Е, предполагам, че не можем да чакаме някаква извънземна раса да дойде тук долу и да ни заплашва...
 
42 Генерална Асамблея на Обединените Нации, 21септември 1987 г.
 
В нашето обсебване от противоречията за момента, ние често забравяме за нашето обединение като членове на човечеството. Може би ние се нуждаем от някаква външна заплаха да ни накара да разпознаем обикновена връзка. Аз понякога си мисля колко бързо ще изчезнат нашите различия по целия свят, ако се изправим пред извънземна заплаха. И досега, аз ви питам, няма ли вече извънземна, чужда сила измежду нас? Всеобщите стремежи на нашите хора отколкото война или заплахата от такава, биха били по-чужди, неестествени.”
Коментар: Очевидно, г-н Рейгън не осъзнава, че войната не е несвойствена за постигане на мир - тя винаги е присъствала. Дали г-н Рейгън знае нещо, което ние знаем, но общата публика не знае за това, какво ще се случи през следващите 5 години?
 
Генерални типове на Същества
 
Сивитеса познати под следните 3 типа:
 
 • Сиви 1- 105 см. високи. Голяма глава. Големи наклонени очи. Боготворят технологията и не се интересуват от нас. Тип популяризиран в “Причастие” на Стрийбър.
 • Сиви 2- Същия общ вид въпреки, че имат различно подреждане на пръстите. И малко по-различно лице. По усъвършенствани от Сиви 1. Те притежават степен на здрав разум и са някак пасивни. Не се знае дали се нуждаят от секрецията, която е нужна на Сиви 1.
 • Сиви 3- Същия основен тип. Устните са по-тънки. Служещи на други два типа.
 
 
Други същества, за които се знае, че често посещават тази планета:
 
 • Блондини/Шведи/Нордици - Познати с тези имена. Подобни на нас. Руса коса, сини очи. Няма да нарушат закона за ненамеса, за да ни помогнат. Ще се намесят само ако дейността на Сивите би засегнала други части на вселената.
 • Междупространствени- същества, които могат да приемат разнообразие от форми. Основно имат мирна природа.
 • Ниски Хуманоиди- високи 45-75 см., лицето е синкаво на цвят. Виждани доста често в Мексико близо до Чиуауа.
 • Космати Джуджета - 120 см. високи. Тежат около 16 кг. (35 pounds). Космати. Неутрални. Уважават интелигентния живот.
 • Много висока раса - изглеждат като нас, но са 210 -240 см. високи. В съюз с Шведите.
 • Клонинги на Нордици- изглеждат подобно на нас, но със сиво оцветяване по лицето. Те са търтеи създадени от Сивите. Умственото развитие съответства на това на дете.
 • Мъже в черно (MIB=МВЧ):Ориенталци или такива, на които кожата им е с цвят на маслина. Очите са чувствителни към светлина, имат вертикални зеници. Много бледа кожа в някои случаи. Не се побират лесно в нашите социални модели. Често обличат черни дрехи, карат черни коли и носят очила. В групи, те са облечени еднакво. Понякога дезориентирани във времето. Те не могат да се справят с апсихилогическа “крива –топка” (вероятно става въпрос за тест) или прекъсване на техните планове. Често заплашват НЛО свидетели и се представят за правителствени служители. Еквивалент на нашето ЦРУ. От друга галактика.
 
Въпреки че съществуват 40 или повече познати типове извънземни посещаващи света ни, тези са най-често срещаните.
Екстракт на информация, от: “НЛО контакт под морето” (UFO contact from Undersea), Sanchez/Stevens
 
Сесия 1: регресивна сесия, Филиберто Карденас (субект). Дата на събитието: 3 януари 1979 г. НЛО CEIII. По време на регресивните сесии, наяве излезе следващата информация:
 
 • Обекта е бил отнесен до една от трите бази-пирамиди. Две бази-пирамиди са под океана, една е на сушата. Обекта е бил отнесен към база между Беринги Сантяго на брега на Чили. Другата подводна база е в Атлантика с неопределено местоположение. В базата се влиза през един подводен тунел. Извънземните заявяват, че са там от 36 месеца.
 • Извънземните са казали на обекта, че е имало 6 други индивиди, с които са контактували.
 • Обекта заявил, че извънземните звучели, като че ли накрая ще се покажат пред света.
 • Извънземните заявяват, че те контролират Китай (китайците) и те са ги снабдили с устройство, което може “да парализира градовете напълно”.
 • Извънземните заявяват, че устройството ще причини промяна, която “ще бъде нещо, за което светът не може да чака”. Китайците са за провокиране на неопределени промени и че в тези промени, “хората, които са негативни ще изчезнат.”
 • Обекта си спомня виждайки (бъдещи) сцени на хора бягащи дезориентирани по улиците и наближаващо бедствие.
 • Детайлите на подводния тунел се обясняват като стени от “здрава вода”, не скала. Корабът очевидно генерира енергийно поле, което отблъсква водата около него.
 • Устройствата били предполагаемо инсталирани в главата на обекта от извънземните. Последващите рентгенови лъчи не разкриват нищо.
 
 
Сесия 2:
 
 • Първият контакт с тези групи извънземни започнал преди 4000 години.
 • Минали са хиляди години откакто тази група последна се е спуснала на Земята.
 • Ако прогресът на Земята не продължи, извънземните ще използват по-силни (въздействащи) демонстрации да бъдат разбрани навсякъде, че ние трябва да имаме мир и прогрес.
 • Обектът е бил разпитван 15 дни след събитията от американски служби за сигурност и разузнаване.
 • Информацията на извънземните съдържа и неща, относно “зверства в плановете на определени сили на тази земя”.
 • Обектът е бил 7 годишен, когато за пръв път е осъществил контакт с извънземните.
 • Извънземните имат способността да дематериализират флотата си.
 • Извънземните заявяват, че ние трябва да се пазим от другите извънземни групи, които ще представят себе си в добра светлина, но ако те преследват “лоши цели срещу нас”, те биха могли да направят две неща. Те биха могли да унищожат тази земя със същите оръжия, която тази планета има, или обратното - да транспортират всички наши оръжия с една операция, която би им отнела не повече от 20 минути наше време. Те могат да бъдат видими или не - както те си изберат.
 • Договори, отнасящи се до 81 други кръстоски от (негативни) извънземни, които са извършили задълженията си на земята. Полу-извънземно-полу-човек=кръстоска.
 • Пришълци говорили за големи парчета земя и цели градове, които ще изчезнат, Мексико сити и главни градове в Калифорния.
 
 
 
  
 
 
 
 
ЧАСТ 4
 
История и Операции - Операция Троянски Кон
 
Забавната малка мистерия на летящите чинии бавно еволюира в усложнени серии на съвпадения и парадокси, когато се хвърляме все по-дълбоко и по-дълбоко в информацията изключвайки нищо и обмисляйки всичко, толкова обективно, колкото е възможно. Нашите небеса са били пълни с “троянски коне” през цялата ни история, и като истинския Троянски Кон, се опитват да прикрият вражеските намерения. Няколко факта се знаят:
 
 • Обектите винаги са избирали да оперират по нелегален начин, тайно избирайки часовете на тъмнината за техните загадъчни дейности около рядко населените местности, където възможността да бъдат забелязани е малка.
 • Враждебния фактор по-нататък се подкрепя от факта, че обектите, най-често, се появяват във форми, които ние лесно бихме могли да възприемем и обясним както си искаме - от дирижабли до конвенционално-изглеждащи самолети.
 • Обектите с необичайна конфигурация, несъмнено образуват измамно малцинство от всички парафизически обекти, летящи наоколо в нашата атмосфера.
 
С други думи, летящите чинии съвсем не са това, което сме се надявали да бъдат. Те са част от нещо друго. Джон А. Кийл нарекъл това нещо “Операция троянски кон”. Когато някой наистина се рови в НЛО литературата, веднага му става ясно, че извънземните обмислено предават такова впечатление, такава представа, която ще срещне наличната структура на обяснение за това време. До 1847 г., религиозната структура на обяснение се използвала постоянно от феномена. С подобряването (напредването) на човешката технология много от нашите стари вярвания били изхвърлени и “феномена” бил задължен да осъвремени своите прояви и установи нови структури (рамки) на обяснения. Никога вече обектите видени през 1847 г. не били видени през 1947 г. Ние просто ги виждаме по нов начин.
С нас се играе нова игра. Появи се нова игра: играта с железни предмети и артефакти. Феноменът винаги ни услужва чрез поставянето на лъжливи доказателства навсякъде по пейзажа. НЛО вярващите се хвърлят в капан, в безнадеждна ситуация почти от началото. Очевидната цел на много от приземяванията изглежда е да има напреднала вяра в рамката на обяснение, а не да осигури абсолютно доказателство, че тази рамка е автентична.
 
 
Физическо доказателство
 
През записаната история на човечеството най-различни видове боклуци са паднали от небето. Иван Т. Сандерсън има в своите файлове обширни списъци, които датират чак до римски времена. Нелепи неща като каменни стълбове (колони) и тежки метални колела са дошли от нищото, и има безброй случаи на ледени блокове, някои тежащи хиляди паундове, изпуснати навсякъде по тази планета. Летящите чинии хвърлят най-различни видове боклук навсякъде по пейзажа. В почти всеки случай, тези материали винаги се оказват обикновени земни субстанции като магнезий, алуминий, хром и дори обикновена стара тенекия. Всеки един от тези инциденти дава амуниции на скептиците.
Мистериозни кухи (вдлъбнати) сфери са пуснати също от небето по целия свят. Три подобни сфери били намерени в Австралийската пустиня през 1963 г. Те били около 14 инча в диаметър и имали лъскава полирана повърхност. Усилията по отварянето на сферите се провалили и те били върнати на USAF. Други метални сфери са били пуснати от небето в Мексико (1967 г.) и Conway, Арканзас (1967 г.). Мексиканската стоманена топка била идентифицирана като титаниум, а тази от Арканзас като стомана. По-малки оцветени сфери били намерени разпилени над френската провинция през 1966-67 г., така че сякаш там е валяло дъжд от топки. Откъде идва всичкият този материал? Също като при каменните стълбове и ледените блокове!
Безброй случаи на контакт и приземявания са протичали по уфологичния канал поради предумишлени “негативни фактори”. Искрени свидетели всъщност са били съсипвани, поради това че аматьорски НЛО изследователи са ги обвинили в лъжа или по-лошо. Друга очарователна игра, която уфонавтите играят с мъст е маневрата “поправяне”. В началото на 1897 г., е имало безкраен поток от истории и съобщения, много от достоверни източници, за това как те срещнали приземено НЛО и наблюдавали как обитателите правят някакви поправки. Основните детайли във всички тези истории са толкова подобни, че изглежда, сякаш уфонавтите следват внимателно преразгледана процедура.
Общо казано, има три типа същества наблюдавани във връзка с НЛО-тата: Нормално изглеждащи хора, включително и жени. Ориенталски същества с тъмна кожа. Неидентифицируеми същества, които са направили истинско усилие, за да се скрият от свидетелите. Интересното е, че когато всичките съобщения и информация се вземе предвид, обсега (обхвата) на феномена и поразителното количество на съобщения отрича валидността му. Един анализ на случаите показва, че летящите чинии не са, в повечето случаи, стабилни машини изискващи гориво, поддържане и логистична подкрепа. Повечето от тях са, по всяка вероятност, трансмутации на енергия от други измерения и не съществуват по същия начин както тази хартия (доклад) съществува. НЛО феномена изглежда е обширно субективен: това, че специфични видове хора се замесват и действително манипулират феномена по същия начин, както той манипулира материята. Тези субективни преживявания са далеч по-важни за нашето изследване на “случайни” повърхностни наблюдения. Ние сме задължени да забравим за наблюденията и да се концентрираме върху твърденията и преживелиците на контактьорите. Хиляди НЛО снимки са били направени от 1882 г. насам. Тук има един проблем. С много малко изключения, няма две еднакви НЛО снимки. Наблюденията ни налагат два неприемливи отговора: всички свидетели са грешали или лъжат. Някоя огромна, неизвестна цивилизация упражнява едно радикално усилие да произвежда хиляди различни типове НЛО-та и да ги праща всичките към нашата планета. Правителствата на света открито са поддържали варианти на първия план. НЛО ентусиастите приемат второто. Има трети план, който заслужва внимание: някои “твърди” обекти определено съществуват като временни материализации от други измерения. Те оставят вдлъбнатини по земята, когато се приземят. Свидетели са ги докосвали и дори са били в тях. Тези “твърди” обекти може би подмамват, за да прикрият многобройните дейности и прояви на “меките” обекти. “Меките” обекти държат единия от ключовете за мистерията. Има безброй съобщения за наблюдения на обекти, които променили размера и формата си пред свидетели, които често получили впечатлението, че те са били живи и не се държали изобщо като механични обекти. Ни най-малко няма спор, че съществуват интелекти, които могат да манипулират или материализират всеки вид обект в нашето измерение (пространство). Нека погледнем, за секунда, към електромагнитния спектър. Както знаете, нашия видим спектър е съвсем малка част от цялото. Вижте какво е свързано с НЛО-тата:

Ултравиолетово                             
Синьо                                           Поле на навлизане на НЛО-то   ________________
Cyan (Цианово)                           _____________________________________________
Зелено                                                                                            Видимо
Жълто
Червено                                        ______________________________       Спектър
Magenta (тъмно пурпурно)                                                           __________________
Инфра-червено                           Поле на
Heat (топлинно, топлина)         Напускане на НЛО-то
Radio (радио обхват)

Ако ще свържете това със случаите, с които сте запознати, като появяване, изместване на спектъра по време на полет и т.н. ще видите приложимостта на горната диаграма. Когато НЛО-тата се стабилизират в нашето измерение те излъчват енергия на всички честоти и стават блестящо бели. Радикалните маневри изискват изменение на честотата, която продуцира цветови изменения. Интересно е да се отбележи че в Синята Книгасъобщение #14, те сменили фразата “Електромагнитен феномен” с думата “Неизвестен” в мнозинството от тези случаи. Защото няма съмнение, че отново, съществува ситуация където ние имаме многобройни реалности в сферата на НЛО. Ясно е, че ние си нямаме работа със случайни извънземни посетители. Съществува изключителен елемент на намерение да се справи с това. Осакатяванията започнали през април 1897 г., с отвличането на телето на Александър Хамилтън, свидетелствано от няколко човека. Това е една от констатациите, която е била с нас, която не е променила структурата на обяснение. Колко хора са се замисляли за трите мъдреци с тъмна кожа (лица), които са се появили преди раждането на Исус, разпространявайки реалността на случващото се, и изчезвайки отново?
 
МВЧ.
Това ви кара да се чудите.
Хмммммм...
 
 
Чертаейки Енигмата
 
Ами, ето ние пак сме тук. Вземайки 33% от 10 000-те случаи, или около 3330 случая, ние ще открием че 730 са от т. нар. Тип 1, наблюдаван обект на ниско ниво, съобщен от доверени източници. Беше открито, че 2 600 били Тип 2, обекти на високо ниво изпълняващи движения в контролирано поведение и отделно от нормалните летателни апарати и природния феномен. Времето на наблюденията зависи от това къде сте. Ако сте в провинцията, наблюденията започват след 10 часа вечерта. В населените области те се наблюдават от 2 до 4 през нощта. Поради някои причини в много наблюдения, сряда има около 20.5% от наблюденията. Хмммммм.
Сега, ако НЛО феномена (и аз не харесвам тази дума) имаше чисто психологическа основа, тогава съм склонен да мисля, че щеше да има много повече наблюдения през събота, когато хората са статистически на крака в сравнение със сряда. Има забележителни изключения разбира се, едно от които е било наблюдението на 16 Август 1966 г., което е било в четвъртък. Съобщенията за НЛО изглежда се струпват по политическите граници на щатите, сякаш ако там е имало методическо откриване на щатите от граница до граница. Ако НЛО-тата бяха природно явление, човек би очаквал друго. Хиляди наблюдения може да се наместят (да отговарят, да подхождат) в маршрута “Великия кръг” и често датите са разположени шахматно (на зиг заг) така че изглежда феномена се движи систематично от точка до точка.
Всеки щат в САЩ има от 2 до 10 “прозореца”. Това са зоните, където се появяват НЛО-тата (да не се бърка с традиционния Велик кръг) в Северозапада през Централните щати и обратно в Североизточна Канада е главния “прозорец”. Стотици по-малки лежат в този кръг. Друг главен прозорец е разположен в Мексиканския залив и обкръжава голяма част от Мексико, Тексас и Югоизтока. Както споменахме преди, много прозорци се разполагат (са центрирани) директно над област на магнитно отклонение. Изглежда, че НЛО-тата се струпват край най-високите налични хълмове в тези зони на прозорци. И стават видими в тези центрове и след това излъчват навън, пътувайки понякога 100-200 мили преди да изчезнат отново.
Сред огромните купища на забравена и отричана НЛО информация, ние намираме хиляди съобщения за “минихора”. Те много рядко са публикувани някъде, защото изглеждат много невероятни. Повечето от тях са идентични на историите за феи и гноми през миналите години. Свидетели на тези събития могат да преживеят конюнктивит, парализа, амнезия и други ефекти често съобщавани от свидетелите при повечето традиционни събития.
Едно събитие, което трябва да се отбележи е това, което се е случило в Сиатъл, Вашингтон в края на Август 1965 г. Жена се събудила около 2 през нощта и открила, че не може да помръдне или издаде звук. Нейния прозорец е бил отворен, и изведнъж малък, с размерите на футболна топка матово-сив обект “преплувал” (влязъл) през прозореца й и закръжал над килима близо до леглото. От обекта се спуснали три подпорки и той се установил на пода. От него се разтегнала малка рампа и 5 или 6 мънички хора се измъкнали навън и изглежда започнали да работят върху някои поправки на обекта. Те носели прилепнали дрехи. Когато те си свършили работата, влезли в обекта и той излетял през прозореца. След този момент тя е можела да се движи. Случаят е бил разследван от Дж. Ръсел Дженкинс от Сиатъл. Лесно може да разберете защо почти никоя от този вид истории не се появяват на хартия, освен в окултно ориентираната литература. Въпреки това, ако ние се надяваме да оценим истинската НЛО ситуация, ние трябва да обясним всички тези истории. Нищо не можем да научим като вземаме под внимание само онези инциденти, които са емоционално и интелектуално приемливи за нас.
ВРЕМЕТО е един от най-важните аспекти на НЛО предмета. То играе странна, но важна роля. Част от отговора може да не лежи в звездите, а в часовника тиктакащ на вашата камина. Нашият свят съществува в три измерения. Ние можем да се движим в много направления в тези измерения. Пространството не съществува, освен когато ние не го направим да съществува. За нас, разстоянието между атомите в нашата материя е толкова дребно, че то може единствено да се изчисли с хипотетични мерки. Въпреки това, ако ние живеехме на един атом и нашия размер беше сравним на неговия размер, разстоянието до най-близкия атом би изглеждало страховито голямо. Има и друго измерително средство създадено от човека, наречено време. За разлика от другите три измерения времето явно изглежда ни е хванало в капан. Времето става много реално за нас и изглежда че ние не бихме могли да живеем без него. Въпреки това в края на краищата времето не съществува реално. Този момент съществува за нас. Дали това означава, че същият момент се споделя от другите планети?
НЛО феномена изглежда, че се контролира. Той следва интелигентни форми. Ако самите обекти са проявления на високи енергии, тогава нещо трябва да манипулира тези енергии някак и да ги свежда до видими честоти. Не само, че навлизат във видими честоти, но те приемат форми които изглеждат интелигентни. Така ние стигаме до източника. Източникът трябва да е форма на интелигентна енергия оперираща на най-високата възможна точка на честотния спектър. Ако в края на краищата подобна енергия съществува, тя може да се разпространи във вселената и да поддържа еднакъв контрол на всяка съставна част. Поради високата си честота, толкова силна, че енергийните частици фактически стоят на едно място и не мърдат, източникът няма нужда да се пълни отново, по който и да е начин, който би бил приемлив за нашите природни науки. Той всъщност може да създава и разрушава материя чрез манипулиране на по-ниските енергии. Той би бил вечен (извън времето), защото съществува отвъд всички времеви полета. Той би бил безкраен, защото не е ограничен от триизмерното “пространство”.
Деца. Децата се вписват в това, както винаги е било. Детският мозък, по-специално преди т. нар. години на осъзнаване, когато логическите кръгове започват да се формират, е ясен инструмент, отворен и неповлиян от мнения и умозаключения. Това е една важна точка от НЛО мистерията. Може би ако ние бяхме в чисто енергийно състояние, всяка енергийна частица щеше сама по себе си да служи като синапс, и информацията би могла да се складира чрез лека промяна в честотата. Например всички фрагменти на паметта на роза, ще бъдат записани на една честота, и цялата енергийна форма ще се настрои към тази памет чрез коригиране (нагласяне) на честотите, както ние можем да нагласяме нашия радиоприемник. С други думи, няма нужда от някакъв цялостен кръговрат. Няма да е нужно никакво тяло. Енергийните образци няма да се нуждаят от материална форма. Той (енергийния източник) ще се разпространи в цялата Вселена. Той би могъл да ви заобикаля напълно в този момент и да усеща всички слаби импулси на ниска енергия минаващи през мозъка ви. Ако пожелае той би могъл да контролира тези импулси и по този начин да контролира вашите мисли.
Човек винаги е усещал тази интелигентна енергия или сила. Той винаги и се прекланя. Нашето първо заключение, е че НЛО-тата произлизат от отвъд нашата собствена времева рамка или времеви цикъл. Нашето второ заключение, е че източникът притежава тотално предвиждане за човешките събития и дори за индивидуалните животи. Тъй като времето и пространството не са абсолютни, тези две заключения са съвместими. Всички човешки събития се случват едновременно, ако ги наблюдаваме от гледната точка на по-великия интелект (енергийния източник). Ако по-великият интелект иска да комуникира с по-ниска (енергийна) форма всички проблеми са представени. Комуникирането трябва да бъде проведено по начин, който ще бъде безсмислен и неразбираем за по-ниската форма на живот. Трябва да бъде намерена и използвана една приемлива рамка на обяснение.
НЛО феномена, и по-специално “меките” видове НЛО-та, са често отразяващи; наблюдаваните проявления изглежда, че са нарочно (съзнателно) ушити и нагласени до индивидуалните вярвания и становища на свидетелите. На контактьорите се дава информация, която в повечето случаи отговаря на техните вярвания. НЛО изследователите, които се концентрират върху един частичен аспект или теория намират себе си залети с изглеждащи достоверни съобщения, които изглежда доказват теорията. Обширните познания на Джон Кийл с този рефлектиращ фактор, са го довели до това да провежда странни експерименти, които потвърдили, че голяма част от съобщената информация е нагласена и нарочно лъжлива. Свидетелите не са виновниците, а просто жертвите. Ясната цел на цялата тази лъжлива информация е многостранна. Много от нея се използва, за да създаде объркване и отвличане на вниманието. Част от нея служи за подкрепа на сигурните вярвания, които бяха грешни, но които биха послужили като стъпала до по-високата, по-сложна истина. Цели генерации идват и си отиват, щастливо вярвайки в лъжлива информация, неподозиращи, че те са били обикновени връзки във веригата. Ако всичко това се разбере твърде късно, ние може да се “разпаднем” под тежестта на истината.
Тази земя е покрита с прозорци към онези други невиждани светове. Ако ние имаме инструментите да ги засечем, ще открием, че тези прозорци са фокусните точки за супер високо-честотните вълни – “лъчите” на древните знания. Тези лъчи може би идват от Орион или Плеядите, както твърдят древните, или те може би са част от великата сила, която се излъчва през Вселената. НЛО-тата ни дават доказателството, че такива лъчи съществуват. Сега бавно, ние започваме да питаме “защо”.
Ясно е също, че някои същества ни се подиграват (смеят ни се) за наша сметка. Както беше споменато преди, литературата показва, че феномена внимателно култивира религиозната рамка на обяснение в ранните времена, точно както модерните проявления внимателно се подкрепят от извънземната рамка на обяснение. Емисарите на Дявола от миналите години са сменени от мистериозните “мъже в черно”. Главен, но малко разкриван, аспект на феномена НЛО е по-скоро теологически и философски, отколкото чисто научен. НЛО проблема никога не може да бъде разплетен от физиците и учените, докато не се обучат в другите дисциплини. Земята е окупирана (обитавана) преди човек да е пристигнал или преди да е бил създаден. Това е една важна точка, която трябва да се вземе предвид. Оригиналните обитатели на земята били парапсихични и имали силата на превръщане (трансмутация) на материята. Човекът е бил натрапник. Неизбежният конфликт възникнал между физическия човек и парапсихическите обитатели на планетата. Човек приел интерпретацията, че този конфликт е бушувал между неговия създател и Дявола. Религиозните гледни точки винаги са твърдели, че Дяволът е атакувал човека (опитвайки се да се отърве от него, да го премахне), като му причинява поразии. Има исторически и модерни доказателства, че това може би е така.
Интересно е, че парапсихолозите дълго време заключваха, че парализата която контактьорите преживяват е допринасяща причина; че съществото може да се материализира чрез употребяването на енергия от самия приемател (перципиент). Джон Кийл има в своите файлове хиляди случаи, някои от които сега се разследват от квалифицирани психиатри, в които млади мъже и жени завладени от феномена НЛО са претърпели стряскащи посещения от привидения, следвани от мистериозни черни Кадилаци, които изведнъж се появявали и изчезвали и са всявали ужас в тяхното преследване на НЛО-тата. Феноменът е отново рефлективен в природата; колкото по-стряскащи (стреснати) стават жертвите, толкова повече проявленията се ескалират.
Помислете за това.
 
 
Другата страна на монетата
 
Съществува баланс в природата и също изглежда, че съществува баланс в НЛО картината. Хората действително са умирали след излагане на гама и UV лъчи от НЛО-тата. Но други хора в действителност са били болни и били излекувани от подобни лъчи. Окултната литература е пълна със съобщения от подобен тип. Освен за онези, които може би са специално конструирани за дейности от вида инкубус-сукубус, изглежда че нашите “ангели” и “космонавти” идват от свят, в много случаи, с пол - и много вероятно, свят без организирано общество, свят, в който всеки индивид е единица в цялото и е тотално контролиран от общия разум или енергия с други думи, тези същества нямат свободно мислене. Те са роби на много високo разпореждане. Често те се опитват да кажат това на приемниците с техните изявления, “Ние сме Едно”, “Ние сме под робство”.
Изправяме се пред голяма задача опитвайки се да изолираме НЛО феномена от по-голямата и по-важна “голяма картина”, цялостната ситуация, в която НЛО-тата са само една малка част. Елементалните същества са друг аспект на света, в който живеем. Децата ги виждат повече от колкото възрастните, може би заради причините описани по-горе. Историческите записки ясно показват, че малките хора винаги са съществували навсякъде по тази планета; че те притежават силата да летят, силата на невидимостта и до разнообразни степени, силата да доминират и контролират човешкия мозък.
Съобщения за малки хуманоиди със свръхестествени сили могат да се намерят в почти всяка култура. Проявленията остават еднакви през историята. Променят се само нашите интерпретации на тези събития. Това допринася за раждането на спиритуализма, който е бил в своя апогей през 1850-1860 г. и е бил просто друга форма на комуникация между ултраземните (гореописаните същества) и нас. НЛО-тата също съответстват на изблиците на случаи на полтъргайст. Всички те са свързани заедно. Приемайки, че всяко открито историческо съобщение представя по-голям брой от непубликувани или неоткрити съобщения, също както днешните НЛО съобщения се равняват на около средно 250 несъобщени и непубликувани съобщения, ние можем да заключим, че съществува някакво неопределено, не строго установено условие, например в годините 1820, 1834, 1844 и 1849.
Също откриваме, че е имало изблици на полтъргайсти през 1835, 1846 и 1849. С напредването на 19 век, съобщенията се увеличили и ние имаме възможност да направим по-прецизни заключения. НЛО нашествие е имало през 1850 г., и е имало също серии на случаи на полтъргайсти. По-големи изблици на полтъргайсти се случили през 1867 г., следващи многобройните наблюдения през 1863-64 г.. НЛО активността става по-интензивна в началото на 1870 г. и е имало случаи в изобилие през това десетилетие, в частност през годините с многобройни наблюдения през 1883 и 1885 г. Астрофизикът Морис К. Джесъп нарекъл годините 1877-87 “Невероятното десетилетие” след пречистването (преглеждането) на астрономическите журнали през този период. Астрономите направили някои забележителни открития по време на онези години. Преди ненаблюдаваните сателити на Марс се появили инцидентно през 1877 г., появили се нови кратери на Луната, всякакви видове странни обекти прелетявали в горната атмосфера.
Феноменът на транс заслужава интензивно изучаване, защото много аспекти от него директно са свързани с феномена контактьорство. И в двата случая, вие ще откриете същите отричания и опровергавания. Изглежда, че едновременно действат добри и лоши сили. Добрите се опитват да влязат в контакт с частично възприемчиви мозъци и ги превръщат в транс медиуми и лошите използват същите методи да бърникат в мозъците на контактьорите и дори да предизвикат инцидентно самоубийство. Откакто инцидентите от този тип могат да бъдат проследени през историята, изглежда вероятно, че тези сили са били винаги на тази планета. Дали ултраземните наистина се грижат за нас? Има много доказателства, които показват, че те не го правят. Те са загрижени само до степен, че ние може да изпълним само енигматичната част, която може да бъде използвана от тях. Имало е неизброими пси-измами през миналите 150 години и много от тях съответстват на НЛО-измамите.
Съществуват много повече ултраземни същества отколкото окултистите и НЛО изследователите могат да си представят. Гигантски същества с криле, често описвани без глава, са съществена част от НЛО феномена. Човешки форми с крила са били наблюдавани да летят над много части по света. Джон А. Кийл написа книга наречена “Mothman Prophecies”, а Gray Barker книга наречена “The Silver Bridge”, които навлизат в някои детайли. Те често са описвани като имащи червени очи поставени дълбоко в техните кухини.
На 13 май 1917 г., три момичета в Португалия били в ливадите на място наречено Cova da Iria извън Фатима, Португалия, когато те видели блясък светлина в ясното небе. Те побегнали за скривалище под дърво, мислейки че това е било светкавица. Когато те достигнали дървото, спрели в изумление. Над 3 футовото вечнозелено растение кръжала, висейки като окачена брилянтна топка от светлина. В тази топка е имало същество облечено в сияйна бяла роба с лице от светлина, което заслепило и наранило очите. Фигурата заявила, че е от рая и помолила момичетата да дойдат пак тук на 13-ти - 6 месеца след това. На 13-ти октомври 1917 г., приблизително 70 000 души се събрали на това място. Изведнъж тълпата изкрещяла, виждайки нещо да идва през облаците: огромен сребърен диск, който се въртял бързо и се насочвал към тълпата. Изглежда, че е сменял цвета си, движейки се през спектъра. Тези въртения продължили 10 минути. На мили оттам, други също наблюдавали обекта. Инцидентът от Фатима е бил ясно и внимателно планиран и нарочно извършил демонстрацията. Главните пророчества на Фатима били написани и пратени в плик до Ватикана.
Предполагало се те да бъдат разкрити на света през 1960 г. Тайната на Фатима? Един папа беше убит след само 30 дни, когато Ватикана мислеше, че той ще я разкрие. Говори се, че това е било предсказание за края на света. Демонстрацията следователно е провал доколкото отчели ултраземните. Подобни демонстрации се доказали като високо ефективни в Библейските времена, но времената се меняли и е имало нужда от нови методи.
Подобно събитие като Фатима се е случило в Garabandal, Германия на 2 юли 1961 г. Дори по-изумително - на дясната страна на съществото е било възможно да се види “квадрат от червен огън ограждащ триъгълник с едно око и нещо написано. Надписът е бил на един стар Ориенталски ръкопис.” Третото око. Не бяхме ли чували за това преди? Спомнете си Нацията на третото око - мъжете в черно - MIB и т. н...
 
 
Гравитационно движение
 
Допълнение от автора
 
Ами ето, аз намерих всичко това опитвайки се да ви обясня някои неща. Все пак искам ако може да се обърна към моя най-предпочитан предмет - гравитационното движение. Най-доброто място за започване е усилията на един мой личен познат, който имах добрия късмет да срещна в Англия - г-н Дж. Р. Сърл. Неговите разследвания в гравитационното движение се оказват доста разкриващи - той го е направил и иска да ви разкаже за това. През 1949 г., той е бил нает от Midlands Board като електронен механик. Той е бил много ентусиазиран от електричеството, въпреки че е нямал формално обучение по предмета, освен това което се е изисквало за работата му. Невъзпрепятстван от конвенционални идеи за електричеството, той провел свое собствено разследване по предмета. Работейки по електричните мотори и генератори, той отбелязал, че е била произведена малка електрическа (електромотивна) сила (EMF) от въртящите се метални части - негативната към външността и позитивната към ротационната ос.
През 1950, той експериментирал с въртящи се малки пръстени и измерил малка EMF на конвенционален метър. Той също отбелязал, че когато пръстените се въртели свободно и не е била отчетена никаква сила на тока, неговата коса настръхнала. Неговите заключения, били че свободните електрони в метала били завъртени от центробежната сила продуцирана от статичното поле в метала. След това решил да построи генератор на същия принцип. Той е имал сегментиран ротор диск, минаващ през електромагнити по периферията му. Електромагнитите били енергизирани от ротора, и имали за цел да повишат EMF.
През 1952 г., първият генератор е бил конструиран и е бил около 3 фута в диаметър. Той е бил тестван на открито от Сърл и негов приятел. Арматурата е била поставена в движение от малък двигател. Устройството произвело очакваната електрическа сила, но на неочаквано висок потенциал. При сравнително ниски скорости на арматурата е бил произведен потенциал от порядъка на 10 на 5-та волта, както е било индикирано от статичните ефекти от близките обекти. Действително неочакваното се случило. Докато увеличавал скоростта си, генераторът се издигнал на височина около 50 фута над земята, разчупвайки връзката между себе си и двигателя. Така той останал за малко, все още ускоряващ и заобикалящ себе си с розово сияние. Тази измерена йонизация на въздуха, до голяма степен редуцирала налягането на около 10 на минус 3 mm Hg. По интересен е бил страничният ефект, който причинил включване на радиоприемниците от само себе си. Най-накрая, целият генератор се ускорил до фантастична степен и се мисли, че трябва да е излетял в космоса. От този ден нататък, Сърл и другите направили около 10 или повече малки летящи апарати, някои от които били по подобен начин изгубени и развили форма на контрол.
Бил построен по-голям апарат - около 12 фута и два по 30 фута в диаметър. Веднъж след като машината е минала прага на потенциалния волтаж, енергията на изхода надвишава тази на входа. Енергийната мощност изглежда действително безкрайна. Ние направихме някои измервания, когато аз бях там и доколкото можах да видя, измерената мощност е някъде от порядъка на 10 на 13-та до 10 на 15-та вата. Над това, което изглежда да бъде потенциал на прага - 10 на 13-та волта, генератора и прикрепените към него части се освобождават от инертност. Има също и известно “полепване на вещество от земята” под въздействие на ускорението, защото то повлича със себе си “торф”. Анализирането на това, което се е случило е много лесно. Това, което прави генератора е поставянето на “натиск” на обкръжаващото го пространството около него. Пространството се разцепва, за да осигури магнетизъм, който освобождава напрежението, но продукта от енергията се абсорбира от генератора, който подсилва полето. Трябва да се отбележи на този етап, че само много малко количество от космична материя минава през генератора и много малко количество се превръща в енергия.
Както и да е, аз отбелязах, че малки промени във въздушните сили водят до големи физични ефекти. Това беше уместно демонстрирано и аз бях впечатлен. Напоследък, г-н Сърл (1987) имаше търкания с властите, когато започна просто да генерира негова собствена енергия за къщата си. Сега той няма много голяма къща, но Utility Board не хареса факта, че те са загубили монопола си. Сега той живее в Бирмингам под променено име.
 
Просто, нали?
 
 
Превод: Eon
Редакция: H.
scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 527 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8622384Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License