Черното масло и проникването на Полярности от по-високи плътности в земната Игра Печат
Статии - Езотерика
Написано от H.   
Петък, 27 Септември 2013 06:30

 

0

В своите изследвания пиша по различни въпроси, които намирам интересни за себе си и обикновено имам два подхода към тях. Има теми, които съм планирал да напиша (защото така постепенно надграждам информацията, която ще спомогне за разбирането на онова за което наистина искам да говоря след време) и тези теми си вървят малко по малко. Има и статии, които са непланувани и които се случват между другото в процеса на нещо по-голямо. Този материал е именно от този тип, затова не се учудвайте на малко несвързаните наблюдения – те са опит за изграждане на някаква функционираща картина от поредица синхроничности, преживявания, ОИТ, наблюдения и щипка ляво полукълбо за аромат :)

Темата е изключително тежка (най-тежката, която съм писал според личната ми класация), затова всеки чете на своя собствена отговорност! Личната ми препоръка, без да се изхвърлям, е ако имате да правите нещо важно, което изисква пълното ви внимание в следващите няколко дни, да отложите четенето на този текст. Казвам го от опит.

 

Сега, когато съзнателно сядам да пиша за това, си давам сметка, че то започна много по-рано отколкото си мислих докато просто разсъждавах за тези неща наум. Ето защо обичам писането – съзнанието започва да работи в друг режим и картотекирането на преживяванията придобива съвсем друга форма, която в крайна сметка крие награда и за пишещия. Като да видиш нещата от птичи поглед. Може би затова всички казват, че е хубаво да си записваш сънищата... Поставя нещата в перспектива...

Така и не се научих обаче.

 


ОИТ 1


Най-ранния ми спомен за лично преживяване свързано с черното масло е отпреди няколко месеца, когато имах споделено ОИТ с една приятелка. Винаги е вълнуващо, когато на сутринта се събудиш и другия човек започва независимо от теб да ти разказва какво е преживял и в процеса да откриеш, че си имал не просто сън, а споделено нефизическо преживяване с някого. Детайлите обикновено са различни, защото аналитичният ум изкривява по свой собствен начин нещата и спомена в 3D (това се шкартира лесно в анализа, когато сте наясно с него), но архетипите няма как да бъдат различни, а те са лесно разпознаваеми.


(Наред с разказа има изречения в курсив, които са анализ на символите в съня ми. Апропо, предварително казвам – не анализирам сънищата на други хора, колкото и интересни да смятате, че са те.)


Във въпросното преживяване се шляех из някаква улица и търсих определена книга (well, what else can I do...) с моята приятелка и група от други близки хора (които не познавам в 3D, но познавам в астрала) на сергиите, които бяха по протежението на мястото на което се намирахме. Тъй като книгата е символ на знание и нова информация, явно всичко е започнало поради някакъв подсъзнателен подтик за ново знание, което на този етап е логично за мен.

Открих рядко заглавие съдържащо истории за Хималаите (символ на нещо далечно и мистериозно), която в „съня“ знам, че не съществува в реалността. Това е символ на факта, че това преживяване активира верига от събития, които с времето доведоха до откриване на информация, която не съществува в 3D-форма под някакви ясни параметри и идва буквално отдалеч. След което премина някакво шествие по улицата като онези чудовищни машини от закриването на ПОИ, които в „съня“ скандираха против войната, но енергетиката им беше много тежка и усетих, че тайната им цел е точно обратната – да насищат пространството с усещане за война и по този начин да я реализират на практика. Сергиите с книгите се вдигнаха заради шествието и влязоха в една от напречните улички. Аз последвах сергията на жената, която предлагаше книгата, която си харесах, а хората, които ме придружаваха и моята приятелка изчезнаха нанякъде.

По някаква причина се качих по стълбите на сградата, която беше зад сергията (навлизане в друго пространство и ниво, където ще се случат други неща). Качих се на първия етаж, който беше и единствен и започнах да чета книгата. Не помнех нищо от нея след като се събудих, но сега знам, че разкодирам малко по малко информацията от нея под формата на интуитивно познание (както казах Хималаите са символ на лявото ми полукълбо за нещо далечно и мистично, а не буквален символ, така че не ме питайте какво ново съм разбрал за загадките на Хималаите...). От коридора се появи фигура, цялата в черно, с черна качулка, куцукаща с десния крак (проблеми свързани с бъдещето) и само с 1 дупка за око, което беше извадено. Другото беше скрито от качулката. Почна да се търка в мен. В един момент махна качулката си и видях, че приличаше малко на Волдемор (аналогия на лявото полукълбо за черен магьосник). Беше болен от проказа или нещо такова, кожата му капеше и имаше някакви гадни рани тип синя пъпка по кожата си (символ, че мисловните му модели го самоизяждат). Стана ми неприятно и му казах да се маха. Беше много високомерен и съскаше като типичен Тъмен. Почна да си маха наметалото и да се съблича. Не исках да ме докосва, защото мислех, че ще ме зарази. Той го направи обаче и каза: „Спокойно – не се предава от докосване. Ако обаче си го извадя и те напикая – няма мърдане!“ Знам как звучи отстрани, но не беше смешно на живо, повярвайте ми.

Педалът си извади малкия пенис (наистина беше много малък, което е символ на лявото полукълбо, че тази същност няма съзидателна сила) опика ме по лицето и хукна да бяга.

Полудях! Никога преди не ми се е случвало дори нещо подобно на това! Хукнах да го гоня и само след 4-5 крачки го настигнах и го хванах за крака. В момента в който го хванах, се превърна в малка ухилена кукла и в този момент знаех, че имам работа с магия, което веднага вдигна нивото ми на съзнание (и съответно фокус на който се случваха нещата в астрала). Знаех и че съм заразен. Хванах куклата с 2 ръце и облях я със златна светлина и казах с решителност: „Каквато и магия има вложена тук – нека се развали!

Куклата се превърна в голяма епруветка (дълга почти колкото 1,5 литрово шише) с гъста субстанция, приличаща на кръв, тъмночервена, почти черна. Знаех, че трябва да я излея на стълбите (да отиде на по-ниско ниво от това на което съм аз в момента), за да се отърва от това. Излях я от високо и знаех, че съм спасен, но неприятното усещане от преживяването остана и след като се върнах в тялото си и се събудих. Запомних този сън (рядко помня стари сънища).


Мина се време и забравих за този случай. Все още нямах background, за да разбера какво точно бе станало.

Тогава, не се сещам точно как, попаднах на това интервю в youtube, което препоръчвам:Free Joomla Extensions


По това време все още работехме по последната книга и синхроничността със „SSS“ в заглавието на горния клип ми се стори интересно, затова реших да видя за какво става въпрос.

Въпросното момиче, „Рейчъл“ (не е истинското й име), твърди че е създадена в епруветка в подземна база. Не знам за това, но по езика на тялото й мога да кажа, че тя със сигурност е Монарх-субект или част от друг подобен проект (нещо което тя самата не отрича и говори за това). Неочаквано за мен самия (все пак – това е youtube...), информацията, която тя споделя резонираше с мен изцяло с изключение на края, където се намесиха глупости за карма (всички неизменно се осират в края – аксиома).

Във видеото ще чуете независимо потвърждение на някои неща, които сме споменали в следговора на книгата. Например за регенериращите ковчези, показани в „Stargate: SG-1“. „Рейчъл“ споменава измежду другите си истории, че е била в такъв ковчег (и като казах „регенериращи ковчези“, технологията е показана почти 1 към 1 и в новия филм „Elysium“ с Мат Деймън, само дето в действителност е по-модерна от тази във филма – който иска да придобие представа за концепцията, обаче, да гледа продукцията или поне трейлъра, където ковчега също е показан). Споменава и за речта на рептилиите, която звучи 1 към 1 със змията от „Хари Потър и Стаята на Тайните“ и други неща, които всеки може да чуе сам.


Основната тема на разговора обаче, е въпросното „черно масло“ за което ще говоря оттук нататък. Препратки към него на английски можете да откриете, ако търсите с „the black goo“.

Вибрацията на информацията ме накара да бъда нащрек по особен начин и знаех моментално, че въпросното нещо е истинско и не е шега работа.

Към онзи момент все още не бях направил връзка между гореописаното ми ОИТ и информацията на „Рейчъл“.

Но нека да започнем малко по-отдалече...

 


Ранни данни


Доколкото разбирам най-ранните данни за това черно масло датират от войната за Фолкландските острови между Великобритания и Аржентина през 1982 г. (познайте кой печели...). Според някои изследователи в тази война има намесен сериозен извънземен елемент, който разбира се остава скрит за обществеността, което отново навежда на идеята, че при всеки един военен конфликт на Земята на първо място трябва да бъде съблюдавана извънземната връзка и чак тогава бизнеса и политиката около нея.


Преди самата война, през 70-те години, Аржентина прави изследователска база на вулканичния остров Туле (официална информация). Както виждате самото име на това парче земя не е случайно, което ни казва на архетипно ниво, че нещо от окултен интерес се случва там.

О. Туле, наричан още о. Морел е една от най-южните точки на Южните Сандвичеви острови, които са британска задморска територия съставена от о. Южна Джорджия, Южните Сандвичеви острови, скалите Шаг и скалите Кларк.

Носят се слухове за подземни бази на сини извънземни (да, сини, не сиви) под острова още от времето на ПСВ. Това е интересно и за мен самия, предвид, че Морнинг Скай условно нарича расата на Бек’Ти „Сините“, макар да казва, че нямат синя кожа – нещо, което сме дискутирали в „Документите Тера“, затова няма да теоретизирам тук по въпроса.


Според човека изнасящ информацията, Сините имат връзка с високопоставени лица в аржентинското правителство и до днес. САЩ и Великобритания са наясно с това и доколкото разбирам не се кефят на идеята някой друг освен тях да има контакт с извънземни. Но както стана ясно, те не се кефят и на Морнинг Скай и всякакви подобни :)


Има данни, че още по това време англичаните изпращат атомна подводница в района, като причината за това остава загадка. В крайна сметка се създава конфликт в областта, което води до онова, което познаваме като войната за Фолкландските острови.

Впоследствие, когато Великобритания печели, специалните й военноморски сили разрушават аржентинската база, която е нищожна като сгради и площ. Видях снимки на експлозиите от това събитие и техния мащаб е абсурден, предвид, че самата аржентинска база представлява няколко бараки и сгради. Т.е. такива експлозии за такава база е повече от нелепо. Там наистина се случва нещо и около историята очевидно има много дезинформация, както обикновено.

Long story short, смята се, че Сините са работили по проект за дезактивирането на интелигентна субстанция, наречена „черното масло“. Очевидно това се е случвало в сътрудничество (поне на някакво ниво) с аржентинците, които правят аналог на подземната извънземна база на повърхността (онази, която впоследствие бива унищожена). По каква линия е било това сътрудничество и защо е било нужно – остава неясно. Това, което се знае е, че необходимите условия да се работи по това черно масло, е процеса да се случва при много ниски температури. Затова региона на Антарктика е бил избран от тази извънземна група. Това масло е в летаргично състояние, когато е под високо налягане и при минусови температури. Активира се от топло и морската вода е катализатор за него. Има информация, че може да изменя формата си в рамките на собствената си химия. Сините работят в посока деактивация на тази субстанция, защото интересите им са такива, а това явно е противоречало на интересите на извънземната фракция, която стои зад Великобритания. Което става повод за война между хора, както обикновено.


Смята се, че след капитулацията на Аржентина, от базата на острова е иззета технология и проби от това черно масло от страна на англичаните. Впоследствие то бива предадено за изследвания и експерименти на корпорацията „Marconi Electronics“, която е част от военно-индустриалния комплекс на Великобритания и е свързана с отбраната на страната. Следват 22 смъртни случая на работници в Marconi, в рамките на 1 година, които се превръщат в огромна новина в онзи период, дъвкана надълго и нашироко от медиите. Всички те са се „самоубили“ според официалната версия, като някои от смъртните случаи са невероятно брутални и почти невъзможни като изпълнение от един единствен човек (няма да разказвам подробно).

Цялата история пуши. С черен дим.

 


Свойства


На даден етап става ясно, че черното масло е невероятно интелигентна форма на живот или по-точно – изкуствен интелект, която в основата си е съставена от високотехнологични наноботи, немислими за постигане от науката в онези години. Логично, на нея й е придаден извънземен произход.

Черното масло се учи и еволюира. То има свойствата да навлиза в живи организми (животински и човешки) и да променя ДНК и РНК на своя гостоприемник с който е в контакт; да събира информация и да предава такава, което прави индивида-носител телепат и сензитив по множество причини (ако черното масло е било поставено умишлено в приемника – обикновено в рамките на някой таен проект за супер-войници). Физиката на гостоприемника също бива подсилена.


Поради полу-технологичната си природа, черното масло може да взаимодейства с технология и електричество, като впоследствие става ясно, че има и етерен елемент зад него, което не го прави опериращо единствено в трето измерение, но и отвъд него. Днес, хора с психични способности твърдят, че могат да видят този етерен елемент на черното масло като много лепкава и мазна „катранена“ енергия излъчвана от кулите, които обслужват мобилната мрежа, както и от големите телевизионни кули в Лондон. Т.е. излъчванията имат и такъв аспект свързан с етерното черно масло, което лично за мен обяснява доста неща.


Тогавашните учени на Marconi са се опитали да впрегнат интелекта на черното масло за новото поколение супер-войници на Великобритания. Тъй като на онзи етап те не успяват да намерят начин за симбиоза и военно приложение, те... колко и нелепо да звучи... изливат по-голямата част от черното масло в каналната система на западен Лондон, близо до Глоучестър Роуд и в някои точки на океана. Според някои хора, това създава нови, модифицирани форми на живот в каналите на града поради гореописаните свойства на тази субстанция.


Има мнения, че тази форма на живот се намира в различни джобове на земните недра и е била поставена там, много, много отдавна с идеята да бъде активирана в даден момент. Някои казват, че функцията й е да рестартира и тераформира цялата планета, когато времето за това настъпи.

 

1

 

Нещо подобно на черната маса от „The Day The Earth Stood Still“, която „изяде“ всичко създадено от човека.

 

2

 

По-късно в сюжета на филма стана ясно, че тази маса всъщност се състои от малки нано-буболечки, какъвто е и нашия случай.


3 4

 

По тази линия няма как да не възникне аналогията със самия петрол, който наричаме „черното злато“. Самата „Рейчъл“ казва, че черното масло е в бензина и чрез изпаренията всички хора го вдишват в малки дози. Това е една от окултните причини (оставям финансовия интерес настрана в момента), поради които петрола на бива заменян като гориво вече толкова години и не се минава към по-чиста, безплатна за всички енергия (която съществува още от времето на Тесла). Тя правилно посочва, че всичко в днешно време има петролни съставки в себе си – от козметиката за косата, през самия състав на пластмасата от която пием вода, до храната (всеки знае за маргарина най-малкото).

В този контекст цялата ситуация в Мексиканския залив отпреди няколко години навярно е свързана с всичко това и историята там е доста по-различна от това, което знаем.

Цялата тази информация повдига по един нов начин и въпроса за chemtrail-овете и какво наистина съдържат те.

 

 

Черното масло и Холивуд


Винаги, винаги, винаги, когато търсите валидността на дадена теория от конспиративен или окултен характер можете да разчитате на Холивуд, за да разберете доколко една идея е вкоренена и има сила в колективното несъзнателно. Защо това е така вече е говорено в следговора на книгата за двете Империи, но смятам да направя изцяло отделна разширена тема за същността на онова, което наричам „predictive programming“ (което ще опитам да се случи до края на годината, без да обещавам).


В случая, ако потърсим архетипно потвърждение на подобна концепция свързана с черното масло във филмовата индустрия, няма да ни се наложи да търсим особено дълго...

 

Най-яркият пример, който веднага възниква в съзнанието на почти всеки, са „Досиетата Х“.

 


Free Joomla Extensions


Всички помнят емблематичната черна смес от извънземен произход, която обсебваше хората, правеше ги по-силни и им позволяваше да променят формата си. Всъщност оттам ползвам и името „черно масло“, защото би следвало да е нещо разпознаваемо употребено по този начин.

 

5

 

Във филма „Fight The Future“ виждаме идеята за черното масло, което идва изпод земята, в пещера от ледниковата епоха, което синхромистично потвърждава идеята, че тази жива технология навярно е тук от самото начало.

 

6

 

Имаме и персонажа Venom от Marvel-вселената на Spider-man, който е може би един от най-силните противници на Човекa-паяк. Venom е в същината си извънземно черно масло, което пада на Земята с метеорит от космоса и завзема човешкия гостоприемникв привидна симбиоза. Дава му невероятна сила и устойчивост, но го изпълва с невероятна агресия и желание за разрушение.

 

7 8

Снимки от анимацията и третата част от стария франчайз на игралния филмИмаме и друг комиксов герой в лицето на по-малко известния Spawn. Той е демонично изчадие, покрито с черна интелигента броня и на външен вид прилича доста на Venom. Забележете комбинацията черно-бяло-червено и при двамата.

 

9

 

Откриваме същият архетип и в по-скорошни продукции като например „Прометей“, където извънземния инженирал човечеството се жертва, изпивайки черна течност, която го разпада на съставните му части и създава нов живот на Земята.

 

10

 

Инженерите изобретяват черното масло, за да заличават цели планети (което отново съвпада с теориите в реалността, че черното масло тераформира), но очевидно то има функцията и да създава живот (поне според сюжета на филма).


11 12

13

 

Виждаме същата субстанция и в сюрреалистичния филм „John Dies at the End“ (в който без да проверявам усещам, че има заемани идеи от Х. Ф. Лъвкрафт), който макар и направен като комедия и пародия е много стойностен на смислово ниво (неслучайно печели само $150 000 в САЩ).

 

14

 

Главният герой инцидентно си инжектира интелигентно черно масло, вследствие на което придобива способността да вижда в други измерения и да бъде телепат (една от функциите на субстанцията и в реалността). Начинът по който се движи субстанцията (шипчетата които виждате вдясно) говори за нанотехнология.


15 16

 

Разбира се имаме налице и черният пушек от LOST, което на практика е същата концепция, защото е жива, черна, безформена и високоинтелигентна материя.

 

17 18

 

В сериалът се създава усещане за неговата древност.

 

19

 

В анимацията от 1992 г. „Ferngully“ виждаме същото създание от черна маса, която е на границата между масло и пушек.

 

20

 

То идва от... земните недра и носи хаос, защото е дух на разрушението.


21 22

 

Може да си взаимодейства с технологията на човеците и се храни от... изпаренията на горивото след което придобива по-хуманоидна форма. Все неща резониращи с казаното от „Рейчъл“ в интервюто с нея.

 

23 24

 

Всички тези мотиви в Холивуд ни дават достатъчно основания да смятаме, че на архетипно ниво, ние говорим за нещо реално, което създава резонанс в колективното несъзнателно. Предполагам има и много други, които или не съм гледал или за които не мога да се сетя в момента (окуражавам да ми бъде напомнено за такива).

Очаквам този мотив да бъде експлоатиран и занапред от кино-индустрията.

 

 

Connecting the dots


Малко след посдъзнателното навързване на горните архетипи си чатих с един познат и разсъждавахме за отдалечеността, химерността и символизма на отношенията Земя-космос проявени между опозицията човечество/извънземни в колективното подсъзнателно за обикновения човек – системите на Земята, ритуалниченето на битово ниво и други мисловни модели, като пряко отражение на първоначално имплантираните мисъл-форми в ДНК-то ни. Вече имах своето 2-ро ОИТ свързано с черното масло (за което ще прочетете малко по-надолу) и обсъждах с моя познат колко смазваща е реалността на този тип съзнание.


Малко по малко започнах да правя някои по-големи връзки между това, което бях преживял аз и някои неща, които съм чел, давайки си сметка на персонално ниво, че става дума за едно и също. И макар да имам лични преживявания и да ЗНАМ какво е усещането, давам си сметка, че това остава много спекулативна тема, затова в момента карам на ляво полукълбо и интуиция. Така че ето за какво става дума според мен.


В един от сегментите на М5, Авторът споменава бегло за навлизане на същности от полярен тип в 5-та, 6-та и 7-ма плътност (на 5-та се намират Висшите Аз, а 6 и 7 са „преходни зони“) с тенденция да отидат нагоре към 8-ма, където отиват и самите Висши Аз след завършването на Играта. Теоретично това няма как да бъде позволено, защото за следващото ниво на развитие се изисква пълното интегриране на едно недуално съзнание, но това не пречи на Полярностите да опитват. В резултат те биват изтласквани все по-надолу и стават все по-плътни, което ги сваля и втвърдява до 3D. В този ред на мисли, смятам, че „Рейчъл“ е права за много неща, с изключение на това, че черното масло трябва да бъде спряно тук, за да не отиде в по-високи плътности. Според мен то вече идва от по-високи плътности.


Противно на вярванията, не е нужен морал, за да сте в по-висока плътност. Моето лично усещане ми казва, че тези същности (Тъмни и Светли) просто са „родени“ там, търсейки път нагоре (но вместо това слизат надолу, защото нагоре не може поради механизма на нещата). Просто този тип създания съществуват в онази равнина на съзнание, точно както тук се раждаме в различни държави, което определя в голяма степен и развитието ни (генерално погледнато). Макар да са родени там обаче, те не са от нашата физическа галактика („Рейчъл“ казва същото btw), въпреки че това няма голяма роля, тъй като и без това говоря за нефизически реалии. Предвид обаче, че ние сме на първо място многоизмерни светлинни съз(д)(н)ания и излъчваме енергия, тази фина подробност има резон в друг аспект. Това, което искам да кажа е, че това съзнание е в контакт със земната платформа сравнително отскоро говорейки в контекста на линейно време. Не повече от 100 земни години по мои лични усещания. Но за идването му се знае предварително и има създадени условия за него (което донякъде е загадка за мен, а от друга страна не е никаква мистерия). Като цяло „храната“ и невежеството на планетата ни са твърде много, за да бъде пропуснат този шанс.


Какво означава всичко това казано на просто език и променя ли изобщо нещо?

Бих казал и да, и не. Играта остава със същата дуална платформа, просто превключва на по-висока предавка по отношение Полярности, които ще стават много по-екстремни и изявени, което пък ще направи по-трудно самоопределянето на някои хора, които вече са тръгнали към Баланс. Тъмната полярност от по-висока плътност ще глътне настоящата Тъмна полярност, която досега е оперирала в 3 и 4D. Черното масло е физическото проявление на това Тъмно съзнание от по-висока плътност (но за това ще говоря след малко).

Светлата полярност от по-висока плътност е още по-заслепена и фанатична от Светлата полярност в 3 и 4D (да, възможно е). Тя говори мъдро и аргументирано на ниво полярно съзнание, затова ще става все по-трудно да бъде идейно разбрано, че Светлината не е начина за финално просветление, което да прекрати участието в Играта на това ниво.

5-та плътност е най-ниската плътност, в която Баланса като концепция съществува в своята чиста форма. В 3-та и 4-та може да има само частични проявления и разбиране за това какво е наистина Баланс по начина по който се разбира в по-високите плътности. Ако можем да кажем, че в 5-та плътност Баланса е явление, то в 8-ма той е закон и манифестациите му там са толкова абстрактни, но в същото време толкова безусловни, че дори не можем да започнем да го разбираме линейно. Бил съм няколко пъти в по-високи плътности по време на ОИТ и мога да кажа, че с нашите сетива и разбирания могат да се схванат под 0,5% от това, което се случва там и дори тези 0,5% са размазващи като интензитет на преживяване!


Полярностите от по-висока плътност имат пълното право да имат претенции за по-високо разбиране и то не за друго, а просто защото те виждат земната Игра от „по-високо“. Дали това разбиране има покритие е съвсем отделен въпрос. Това е като дете в махалата с воден пистолет, което пръска другите. В даден момент от съседния вход обаче се показва друго дете с тройно по-голям воден пистолет и разказва играта на първото лапе. И двете деца са в основата си пикльовци, които се самозалъгват, че правят нещо (защото вече и двамата са мокри до кости), но в очите на другите детето с по-големия пистолет ще бъде по-впечатляващо.

Няма значение дали поляритета ще бъде от 3-та или от 5-та плътност. Той си остава поляритет. Не е по-cool, ако можете да видите ясно същността на нещата. Преминаването от една система, към неин по-висок вариант продължава да не е начин за излизане от Играта. Ще си мислите, че имате по-големи топки, но ще сте впримчени в същата схема.


Темата обаче е за черното масло (неговия физически и етерен вариант) и вече имаме малко повече основа да разберем какво е то. То е едно от проявленията на Тъмната полярност от по-висока плътност в 3D за която искам да говоря.


На настоящият етап нямам никаква идея какви са взаимоотношенията на дадени извънземни групи (двете Империи например) с това съзнание. Имам чувството, че на дадено ниво и те ще бъдат асимилирани от него и самите илюминати (и досегашната духовна йерархия зад тях) в голяма степен вече са подчинени и празни изпълнители на тази agenda. Затова и старата, традиционна Тъмна полярност от 3 и 4D в момента се опитва да обере последни хапки откъдето може (всичките ми познати с по-развито съзнание в момента им се разкатава фамилията по различни параграфи и начини и не говоря за невинни случки, които се забравят след седмица; това се случва по комплексни причини).

Нямам усещането, че това съзнание може да повлияе пряко на Планетарния Дух, защото той е друг клас същество, което лично за мен е радващо. Това, което ние можем да сторим на планетата като следствие от това съзнание обаче, е съвсем друг въпрос. Т.е. влиянието върху Земята е по-скоро косвено, отколкото пряко.

Нямам представа и какво е отношението на Дизайнерите на Играта към това съзнание. Дали е извращение на самата Игра или е логичния й край – нямам представа и нямам конкретно усещане. Разбира се щом то съществува, значи на някакво равнище то е от Източника и е необходимо. Затова и клоня по-скоро към тезата, че идването му е предопределено.

На първо място, ако някой наистина е поставил латентното черно масло в недрата на планетата, това повдига много въпроси. Например кой е този някой и още по-стряскащия лично за мен въпрос... – кога? Със сигурност преди идването на двете Империи, защото те също имат проблем с това съзнание отскоро. Дали косвено от самите Дизайнери на Играта, които предварително са знаели маниера по който ще свърши всичко или нещо друго? При всички положения мащабът на това е mind-blowing лично за мен, защото знам, че това не е приказка, която просто ще прочетете в този сайт, а реалност.


Колкото и да не обичам окултните баналности на дадени системи, няма как да не призная, че има големи прилики между онова, което Щайнер нарича „азурическо зло“ и това за което говоря в момента. Навярно той е първия човек, който има връзка с навлизащото тепърва тогава Светло съзнание от по-висока плътност (тайминга съвпада с моя), така че е нормално той да има информация за тези неща.


Според Щайнер има три разряда духовни същества, които ние възприемаме като проява на Злото (тоест, те са такива спрямо нашата еволюция): луциферически същества, обединени под името Луцифер, ариманически – под това на Ариман и, накрая, азурически, или – Азурас. Първите два класа същества влияят отдавна в човешката еволюция, макар че действията на ариманическите духове се усилва много мощно след средата на 19-ти век, т.е. след появата на марксизма като западна идеология. Третият клас същества обаче – азурическите (азурите), започват действието си през 20-ти век и по личното ми усещане са онова, което и аз имам предвид. Тоест, тогава те навлизат в човешката еволюция и проникват мощно в човешкия живот, като това ще бъде усещано все повече с всяка изминала година оттук нататък. Ще става все по-мощно в бъдеще. Не искам да навлизам повече в антропософска терминология, защото предпочитам да имам по-пряка своя (нека сме наясно, че Щайнер пречупва нещата през мисловните модели на Светлата полярност от по-висока плътност, която е идейния полярен антипод на това за което говоря), затова който иска, може да проучи неговите неща сам. Просто казвам, че според мен става дума за същото нещо.

 


ОИТ 2 и 3


Малко разместих хронологията на нещата според начина по който се случиха при мен, но така е по-добре за линейното разбиране на въпроса от публика.


Явно въпроса за черното масло бе наистина важна информация (поне за моя Висш Аз), защото малко след като се бях запознал с концепцията имах преживяване в астрала с този вид съзнание, макар и непряк. Нека кажа, че бях на „тайно място“ (доколкото в контекста на астрала може изобщо да се говори по този начин – затова и кавичките), което това съзнание (е) обитава(ло).

Дори без пряк досег с живото съзнание (доколкото изобщо мога да го нарека „живо“ по начина по който ние разбираме живота) мога с ръка на сърцето да кажа, че усетих най-опустошаващия мисловен модел, който някога съм преживявал в живота си. За пръв път от ГОДИНИ изпитах притеснение и дори наченки на страх, че може да ми се случи нещо нездравословно докато съм на това място. А ако трябва да опиша уменията си в астрала на някого, не бих започнал точно с думата „начинаещ“, ако схващате накъде бия. Т.е. перспективата някой турист да срещне случайно нещо такова и после да му няма нищо клони към минус безкрайност.

Три дни след това преживяване бях смазан психически от самата концепция за това, което почувствах. Дори не мога да го нарека енергия, защото то няма такава по начина по който съм разбирал енергията досега. Много различно от всичко, което съм преживявал някога, напълно непознато усещане. Тъмната полярност в 3D излъчва енергия, която е тягостна, тежка, понякога гнусна, лепкава, лигава и мрачна. Докато това с което се сблъсках просто засмукваше и се хранеше с живот. В него имаше точно нулева емоция, никакво състрадание, никакво чувство на отношение към живота, за това съзнание живота няма никаква цена, то е просто строителен материал. То е невероятно кръвожадно, но от тази кръвожадност е останал само глада, към нея не върви прилежащата емоция. То дори не се храни от ужаса на душите при досег с него, храни се със самата душа. Това правеше вибрацията му невероятно синтетична (мисля че „Рейчъл“ употребяваше същата дума, за да го опише) и в онзи момент, макар да бях извън тялото си, ми се доповръща от усещането за същността на това съзнание. В онзи момент го определих като антипод на всичко което сме и за което сме тук. Сега не мисля така, но това бе първата ми спонтанна реакция.


Няма да навлизам в дълбочина на преживяването ми, първо, защото не искам да натоварвам и стресирам никого (не продавам страх, а и темата е достатъчно тежка) и второ, защото дори и да искам не мога по-добре да опиша с думи онова, което усетих. Ще кажа само, че след това изживяване в мен вече няма и капка съмнение, че Елизабет II като идея (а не точно като личност – не мога да го обясня по-ясно) е много свързана с това съзнание и закотвянето му на астрален и оттам – на земен план. Точният механизъм на това не ми е напълно изкристализирал, но и не горя от желание да се задълбочавам, защото си давам реална сметка, че самият факт, че говоря за това в момента, означава, че вниманието на този вид съзнание ще се насочи отново към мен под някаква форма.

И в този ред на мисли..., ако случайно някой засече нещо такова докато е извън тялото си... ъъъм, забравете за традиционната защита със златна светлина и т.н. Това не е приказка за еднорози и русалки. Самата идея за защита (без значение с кой „цвят“ ще я извикате) ще ви вкара в още по-голям батак, защото ще бъде разпознато на момента като дуално съзнание, а влезете ли там – „горите като факел“, както се казваше едно време. Говоря така, защото го преживях. Имам условен рефлекс когато почувствам нещо, което не ми хареса в астрала (без значение Светло или Тъмно по характер) да се обгръщам в златна светлина. Както се случи и в случая, но този път с неочакван ефект, защото бях засмукан от такъв сифон, че като се сетя дори в момента ми се вие свят и усещам как нещото иска парче от мен...

Мисля, че единственото, което ме спаси от по-дълбоки психически травми в онзи момент бе факта, че съм започнал да вкоренявам дълбинно идеята за У-вей (но не в смисъла на „ела Кумчо изяж ме“ както се разбира несъпротивата от полярното съзнание) и това бе припознато, а аз бях буквално изплют като парченце Lego попаднало по грешка в попарата на Бисквитеното чудовище. Т.е. ако има конфликт и се опитвате да използвате традиционна Светла/Тъмна защита срещу това, ще го ядете голям и сочен. Трябва ви или Светла/Тъмна защита от по-висок ред (поне от „ранга“ на този вид съзнание), ако все още играете играта на Полярности, или не трябва да го бръснете за нищо, приемайки природата му (което е доста трудно и не е постижимо от нивото на ума – т.е. начина по който звучи от моите думи, не е начина по който Е на практика и много бързо ще го разберете, ако имате директно преживяване с това съзнание).


При втората ми съзнателна среща (да, имаше и такава – да я наречем ОИТ №3), която не бих казал, че бе много по-лека от първата, решението ми бе проверено втори път и проработи отново, но вече съзнателно. Ако еманирате златна светлина от това ниво на съзнание, това ВЕЧЕ би имало ефект. Ако го правите просто защото сте прочели, че това действа, без да разбирате типа съзнание зад тази златна светлина – ефекта ще е нулев. Ако се опитате да избягате (опитвах много упорито и 2-я път), ефекта ще е нулев. Ако се опитате да му дадете „любов и светлина“ ще го лапате толкова жестоко, че дори не мога да започна да описвам. Единствената любов, която работи в случая е безусловната и повечето от вас знаят, че използвам думата „любов“ само, за да дам референтна точка. Думата не е нещото. Това ниво на съзнание няма нищо общо с любовта, както я разбира обикновения човек.

 


Характеристики


Много важна разлика, която правя между Тъмната полярност от 3 и 4D с тази за която говоря в момента е, че познатата ни досега Тъмна полярност иска да бъде боготворена. Тъмната полярност от по-висока плътност не иска да бъде боготворена, не иска вашата сила, все едно му е дали ще го боготворите или ще се опитате да го унищожите. То просто иска да ви погълне и да наложи своята синтетика като следствие. Нищо повече. Безусловно, безкомпромисно, без преговори. Усещам, че тази съдба вече е сполетяла много извънземни раси (масово извън нашата галактика), както казва и „Рейчъл“.

В интервюто тя споменава още, че то „омагьосва“ и обсебва хората, по един особен начин, който лично аз не знам как да опиша. След ОИТ №2 не можех да мисля за нищо друго освен за черното масло, въпреки че го преживях без последствия по време на самото ОИТ (излишно е и да казвам, че в периода, в който пишех настоящата тема също лягах и ставах с идеята за черното масло, а докато спях прониквах все повече в природата и предназначението му). Енергията на тази същност просто носи тези характеристики със себе си. Това не е нещо от което човек трябва да се плаши, би следвало просто да бъде разбрано като негова природа. Това изчезва бързо след като факта бъде осъзнат (но въпреки това отнема линейно време, защото е изключително мощно).


Човешкото съзнание станало жертва на тази същност за страничния наблюдател спира да съществува в астрала. Негова плячка ще стават току-що умрели хора, които не са осъзнали своите страхове и цял живот са били жертви, без да поемат отговорност за решенията си. Мъртвите биват рециклирани, а живите омагьосвани (и впоследствие рециклирани). Живи хора имащи среща с това съзнание по време на ОИТ и нямат правилния мисловен модел, ще загубят онова, което в литературата за работа с енергия се нарича „soul pieces“. Това са късчета от вашата енергетика като инкарнация, с която някои Тъмни същества от 3 и 4D се хранят. Вследствие на това човек се чувства постоянно изтощен, изпит и започват болести. Опитен шаман може да възвърне тези късчета на въпросния човек, ако става дума за атака от 3 или 4D. Към настоящият момент нямам информация как стои въпроса, ако сте загубили част от себе си при среща с Тъмната полярност от по-висока плътност. Предполагам, че не е толкова просто и протокола ще е малко по-различен.


Сега, нека кажа нещо важно.

Наясно съм, че това рециклиране на душата на по-високо ниво си остава илюзия и може да се случи само с хора, които изпитват страх или желание да се борят и победят това съзнание (което не може да се случи от нивото на личността, но много фанатични Светли ще опитват). С вас ще се случи това, което позволите да се случи. Свободата която имаме от Източника е дотолкова безусловна, че ако си позволим да повярваме, че можем да бъдем анихилирани като есенция, то това наистина може да се случи и можем да си го самопричиним. Друг е въпроса, че това така или иначе е естествен процес, който Висшия Аз извършва за инкарнацията така или иначе – разтваряне на личността като такава и запазване единствено на преживяванията. Т.е. Тъмната полярност от по-висока плътност прави „насилствено“ онова, което така или иначе ще бъде факт, но го прави чрез синтетичен процес, който няма характеристиките и не съдържа безусловната любов присъстваща по време на процеса случващ се в самия Висш Аз.

Тялото разбира се полудява при мисълта. Разликата е, че това може да се случи преди да му е дошло „времето“, макар пак да казвам – на дадено ниво това остава илюзия, въпреки че личността ще преживее пълния завладяващ ужас на тази реалност и ще я изживее като пълна истина (просто защото то ще създаде условия за тази реалност без да го разбира).

„Лошото“ е че хората, които биха попаднали в този капан са 99% от хората с души към настоящия етап на планетата (ако не и повече). Сигурно това и една от причините това съзнание да бива изтласквано в по-ниските плътности – защото в по-високите няма кой да се върже на този номер, докато тук плантацията е огромна. На практика – всеки.

Същото важи и за светлинния капан, за който стана дума напоследък. Между другото от писмата, които получаваме на служебната поща, виждам, че хората първо не разбират концепцията, която обърква изградената им досега система от убеждения за Висшите Аз, какво се случва след смъртта на тялото и т.н., и второ – има някакъв страх от всичко това (въпреки че то не се разбира в дълбочина, което отчасти съдържа в себе си парадокс). Което е колкото логично, толкова и нелогично едновременно по разбираеми причини.

Мисля също така, че хората не си дават реална сметка, че светлинния капан не е ТОЛКОВА често явление. Да, то съществува и ние решихме да дадем информацията за това, но това не прави Земята огромна ферма в контекста на един вечен кръговрат генериран чрез въпросната технология. Земята вече е ферма по други параграфи, тъй че няма смисъл да го правим по-тежко отколкото е, реагирайки със страх на всяка нова информация :) И светлинния капан, и Тъмната полярност от по-висока плътност са от сравнително скоро тук, гледайки от гледна точка на линейното време и не всеки може да бъде подлъган да влезе в него. Има страшно много фактори това да се случи, но винаги ще има шанс да се случи и на вас докато има дуално съзнание. Ето защо тези неща се случват предимно на хората, които вярват в поп-езотерика и са на сравнително средно-напреднало ниво (макар да мразя тези класификации). Самозаблудата на средно-напредналото ниво (в лицето на целия ню ейдж) е, че то вярва, че е върха на сладоледа. На което и разчитат въпросните същности. Толкова е лесно да подхлъзнеш някой, който си мисли, че е открил ултимативната философия...

За битовите нива под средно-напредналите няма смисъл изобщо да говоря. Горят от раз ако попаднат на това за което говоря. Разбира се, ако Висшия ви Аз не иска това преживяване ще има директна намеса. Но лично аз не бих лежал на тази кълка по няколко причини.

 


Проявления


Както казах, това е нещо, което се случва от доста години насам (от моя гледна точка, бивайки в тяло, 100 г. не са малко), но самият аз разбирам съзнателно за това от около няколко месеца (защото обикновено гледам да говоря за нещо само ако съм го преживял от първа ръка), макар ОИТ №1 да е от януари. Самото съзнание е в нашата реалност от няколко десетилетия, но сега започва много сериозната му проява в трета плътност и мога да кажа, че дори не е набрало средна скорост. Това потвърждава едно отдавнашно мое подозрение, че Играта се променя качествено много бързо в определена посока. Лошковците, които познавахме досега са като дъвка Orbit (т.е. дъх на свежест) пред това, което идва. Без капка страх и отчаяние в мен, заявявам напълно реалистично, а не песимистично, че живота ни ще се стъжни значително, ако нещата продължат с този темп (а не виждам нищо, което може да промени това). Знам и че вече разбирам този текст много по-добре през настоящата ми гледна точка. Явно Макън (автора на текста) е бил пророк без да го съзнава.


На този етап, с твърда убеденост мога да кажа, че земния аналог на тази Тъмна полярност на Земята е трансхуманизма, което обяснява интереса ми към него (просто досега не го разбирах напълно и смятах, че е просто обикновената agenda на Тъмната полярност, която винаги сме познавали; оказва се, че е нещо много повече обаче). Това съзнание е роботизирано в контекста на неговите пси-характеристики и говоря толкова уверено, защото бях около него и го почувствах. Когато онзи ден се върнах към послеслова ми към темата за трансхуманизма, видях, че съм го описал още тогава по безкрайно точен начин. Самоцитат (bold-a е отсега в светлината на новата информация):


Както споделих съвсем в началото на този текст, настоящата тема е с доста тежка и обременяваща, поне за мен, вибрация. Мисля че това се дължи на факта, че става дума за нещо, което е абсолютно освободено от духовната си есенция и е чистата манифестация на едно механично и плитко начало, което може да доведе единствено до едно, също толкова плитко и освободено от духовна еволюция бъдеще. Дори темите за ритуалите и програмирането, които съм изследвал досега нямат толкова ниски енергийни стойности, защото там поне имаме впрягане на някаква окултна сила, което показва частично разбиране (колкото и деформирано да е то през призмата на Тъмната полярност) за начина на функциониране на този вид енергия, докато трансхуманизмът е абсолютно стерилен, той не стига и не може да стигне по-далеч от това да възвеличава своята безсъдържателност минаваща под знака на „технически прогрес на всяка цена“. В трансхуманизма душата просто няма място, тя се превръща в излишен атрибут на „човешкото“, а последното ще се размива все повече като понятие в името на някаква квази-цел, определяща се от силите на деня (а отсега е ясно кои ще бъдат те).


Това е един от редките пъти, в които ми харесва как описвам нещо. Именно с тази стерилност и празнота се сблъсках на практика (хубаво е теорията да бъде следвана от практика). Беше роботизирана бездна, която просто поглъща.

Понеже може да има объркване у някои хора, искам да поясня нещо. На нивото от което това съзнание идва, технология не съществува. Вида „философия“, която върви ръка за ръка с това съзнание като 3D-манифестация обаче, е трансхуманизма и роботизирането на човешкото съзнание като цяло. Говорим за много висок интелект, но никаква душа. Липсата на душа (или поне начина по който ние разбираме душата) е нещото, което прави това съзнание пълноценно – стерилността, механизацията.

Носителят на това съзнание (на този етап от неговото проникване във физическото), е черното масло, което е интелигентна нано-технология с етерен компонент. Тъмната полярност от по-висока плътност е „супер-компютъра“ управляващ тази субстанция чрез своя етерен аналог.


Пластични операции и импланти – колкото повече това се налага в обществото, толкова повече хората ще свикват с идеята, че външните изкуствени подобрения са добри за нас и са в наша полза (правят ни „по-красиви“, „по-желани“ и т.н.). Това бива поощрявано, по начин по който имплантите ще навлязат естествено, а трансхуманизма малко по малко ще става действителност. Предполагам няма да е далеч времето, в което черното масло ще бъде обявено като публичен факт и ще бъде инжектирано по желание, правейки ви по-интелигентни, но и по-роботизирани. Разбира се ще го правят и в розово за хора като Парис Хилтън.


Преди няколко месеца (още не знаех съзнателно за черното масло, но със закъснение разбирам сега, че това е част от поредица синхроничности по темата) се заинтересувах от идеята за т.нар. „homunculus“.

 

25

 

Това е алхимичната идея за създаването на синтетичен човек със съзнание. Казват, че Парацелз е успял да направи такъв изкуствен човек. И си давам сметка, че това е същата магическа традиция продължена днес в лицето на трансхуманизма. Просто днес имаме технологията да го направим (което не означава, че магията отново не е неин основен компонент). Отново и отново виждаме как древни идеи намират продължението си днес, облечени в нови дрехи, което пак казва, че настоящият етап е предопределен още от самото начало. Повече от всякога става очевидно за мен как всяко подобно „научно“ достижение е нарочно подаване на знания и жив материал „отгоре“ с цел да се бута на дневен ред дадена философия, която да тласка цялото човечество в дадена посока.


Наред с това, което сега разпознавам като синхроничност тласкаща ме още тогава в тази посока (говоря за Парацелз и homunculus-а) сякаш нарочно ми попадаха неща свързани с черното масло. Гледах анимацията „Tales From Earthsea“ (също препоръчвам), в която става дума за черен магьосник, който иска да владее света (не е ли това целта на всеки един черен магьосник?) и тръгва на война срещу арх-мага на кралството.

 

26

„There was a time when humans and dragons were one“ гласи интересният слоган на филма :Р

 


Лайтмотивът обаче не падаше толкова на желание за власт, а че иска съзнанието му да съществува вечно. Филмчето, което в никакъв случай не мога да нарека „детско“ има интересни философски моменти, защото е по книгите на Урсула Ле Гуин и хвана вниманието ми. Каква беше изненадата ми, когато черния магьосник се превърна в... черно масло, което беше, разбира се, изключително мощно и почти непобедимо.

 

27 28

 

На по-късен етап стана ясно, че това е изключително обсебено от себе си тъмно създание, което в даден момент се появи без очи.

 

29

 

Не знам дали ви прави впечатление, но на този етап съвпадат 4 архетипа от ОИТ №1 – черния магьосник, идеята за война, черното масло и факта, че той бе без очи (в моето преживяване без 1 око, което е символ на лявото полукълбо, че тази същност е тотално сляпа за истинската реалност на нещата и може да преживява само себе си, такава каквато е и това определя цялата му вселена).

Хм..., казах си. Интересно! (ОИТ №1 се случи много месеци преди да гледам това филмче).

 

Започнах да търся всякаква информация свързана с черното масло и нямаше как да не ми направи впечатление, че информацията за него в интернет идва предимно от програмирани хора, които са били част от някакви програми за супер-войници или съвременните свръх-извратени форми на Монарх (двете са обвързани). Което идва да покаже, че черното масло и съзнанието, което представлява то на земен план, имат голямо влияние над модерните проекти за контрол над съзнанието. Последните наистина стават нечовешки (в крачка съм с някои неща и знам) – буквално се вършат такива неща, които не могат да бъдат измъдрени от човешкото съзнание и е очевидно, че хората, които го вършат са под влияние на нещо друго. Мога да кажа също така, че в канадския филм „Beyond The Black Rainbow“ има много характерен енергиен blueprint на Тъмната полярност от по-висока плътност. Филма е за малко момиченце-Монарх, което е държано в подземна база от загадъчен доктор, който е обладан от съзнанието за което говоря тук. Пояснявам, че няма никакви сюжетни намеци за това в самата продукция. Освен това в нея няма гадни неща в класическия смисъл на думата, характерни за horror-ите по принцип. Филмът смазва чисто психологически с атмосферата и вибрацията си, с която е натоварен на subtle-ниво. Екипът стоящ зад тази продукция е много наясно какво точно е правил. Който е търсач на силни усещания и иска да почувства косвено поне частично каква е вибрацията на Тъмната полярност от по-висока плътност, може да гледа този филм и да пробва да потъне отвъд привидността му. Между другото, почувствах почти същата вибрация закодирана в трейлъра на новия филм на Скарлет Йохансон „Under The Skin“ (което е интересно, защото в много продукции свързани с черното масло (например „Досиетата Х“, „Прометей“ и „The Day The Earth Stood Still“), то се движи именно под кожата). Все още не съм гледал филма и не знам дали това ще бъде отразено в него като цяло (сюжета е за извънземно завземащо човешки тела, хаха – няма бъзик!), но определено присъства в трейлъра. Даже сега като търсих да сложа линк към него го гледах за 2-ри път и в последните кадри има показано око в близък кадър, което е наполовина изпълнено с черното масло (първия път не бях забелязал този детайл) – т.е. първоначалното ми усещане е вярно.

 

Както и да е, тръгнах да говоря за супер-войниците и се отплеснах. Там е работата, че модерните програми на super-soldier-ите вече са неизменно свързани с клонирането като един по-лесен вариант за създаване на контролируема, но мислеща единица. Трансхуманизмът в съзнанието ми има почти знак за равенство с клонирането, защото клонингите нямат души и трябва да им бъде вградена такава, ако това е избрания начин за анимирането на тялото (има и други). Това създава връзка между идеята за клонингите и черното масло на смислово ниво. Друга синхроничност в тази посока е, че тази година гледах новия сериал „Orphan Black“, който освен думата „черно“ в заглавието си, чисто сюжетно разказва историята на... група клонинги (много качествен сериал между другото, вдъхновен от реалността – в никакъв случай не е инцидентен и чакам с нетърпение сезон 2 догодина).

 

30

 

Последната синхроничност в ковчега по тази линия бе закована в момента, в който се сетих, че имаме комбинирани всички тези елементи в „Матрицата Презареждане“.

 

31

 

Във филма, виждаме как агент Смит е открил начин да копира себе си или казано по друг начин – да прави свои клонинги. Процесът е съпроводен от изтичането на черно масло от него, което поглъща постепенно жертвата му, след което се ражда поредното копие на Смит.

(Между другото мотивът за липсата на очи в манифестациите на Тъмната полярност от по-висока плътност е доста присъстващ (не само в моите преживявания). Вече бе даден пример с горната анимация. Ако гледаме по-абстрактно на нещата, ще осъзнаем, че същото имаме и при агент Смит – ние почти никога не виждаме очите му, те са покрити с тъмни стъкла. Ако използваме традиционната народна метафора, че очите са прозореца към душата, то можем съвсем резонно да кажем, че този вид съзнание няма душа – отново казвам – по начина по който го преживяваме ние. И ще бъдем прави.)


32 33

 

Когато Смит се опитва да клонира себе си в Нео за първи път, той не успява. Когато впоследствие Тринити пита Нео какво е почувствал по време на процеса той казва: „Сякаш умирах.

Exactly!

 

По всички тези синхроничности в поп-културата съдя, че темата за клонингите и черното масло е тясно свързана. Смятам също така, че по същата линия текат програми по замяна на хора с души със синтетични тела, които са точни копия на тези хора за което имам няколко независими потвърждения и наблюдения, но няма смисъл народа да изперколясва съвсем, затова ще спра дотук преди да сте помислил и мен за откачил (макар за последното май вече да е доста късно...).

 

И изобщо забелязвам, че напоследък темата за древно зло и дълбок мрак се тиражира особено интензивно в Холивуд, което е закономерно на фона на цялата тема. Имахме „Star Trek: Into Darkness“ (или иначе казано „Пропадане в Мрака“), следващият месец пък ще имаме „Thor: The Dark World“ („Светът на Мрака“). What is this shit all about? В трейлъра на последния ни се казва, че преди вселената да съществува е имало само мрак (който явно има интелект, а не е просто маса от „нищо“). От кадрите става ясно, че ще се води война със същества с маски без очи, които навярно ще представляват този мрак от дълбините на времето... – отново трите архетипа от ОИТ №1.

 


Free Joomla Extensions


Преди няколко седмици пък гледах „World War Z“ и забелязах много малък детайл, който съм сигурен, че много хора са пропуснали, не заради друго, ами заради безумно осакатените български субтитри (за пореден път)! Добре, че предимно слушам какво се говори на английски и само понякога хвърлям по едно око на буквите. Върнах се няколко пъти на този момент от диалога, за да бъда сигурен, че съм чул добре, после намерих и английските субтитри, за да се самоубедя, че не сънувам.


34


Преди това нека кажа, че „WWZ“ e типичния зомби-апокалипсис, но първия такъв, който наистина ми допадна (макар да признавам, че не съм гледал много от жанра). Брад Пит е нашият герой, който тръгва да търси причините за заразата и следите го отвеждат във военна база в Южна Корея. Предполагаемият пациент 0 е доктора в тази база, който се връща от полеви действия. Ето диалога (на английски, bold-а е мой):


– He was the base doctor. He'd just returned from the field. He'd been sent out to verify the death of a soldier who had just gone AWOL the week before. Some villagers had found this guy foaming at the mouth, oozing some kind of black tar.

 

Или казано на български – войник изчезва безследно от поста си и доктора бива пратен да потвърди смъртта му след като трупа е открит. От устата му капе някаква... черна смола... ииии бинго – другото не е важно, защото вече сме в нашата тема! :))

И в този момент имах мини-просветление! Най-накрая разбрах каква е тази необяснима за мен глупост от поне 10-ина година насам, с масовата мания около едни и същи филми за зомбита! По едно време ги правиха буквално един след друг, а качеството им бе такова, че гледал ли си един – гледал си всички, защото темата не позволява много вариации.

Та мисля си аз, че зомбитата са перфектната метафора за това в какво Тъмната полярност от по-висока плътност иска да превърне човечеството! Ето защо концепцията за зомбитата се тласка толкова усилено в масовото подсъзнание – защото това отразява една много характерна черта на съзнанието на тази Тъмна полярност – постоянния безумен глад без никаква пощада. Може би затова метафорично наричаме хората, които са невероятно праволинейни и заслепени от конкретна идея – „зомбита“. Това съзнание е невероятно погълнато от собствената си функция.


Имаше още 2 интересни детайла във филма за мен. По някаква причина намирам начина по който зомбитата се движеха на купчини, като една обща съзнателна маса за охарактеризираща този вид съзнание от по-висока плътност.

 

35

 

Не мога да го обясня вербално, защото е абстрактно вътрешно усещане на ниво асоциация или по-скоро – саморефлексия. Просто вибрацията на някои негови аспекти е много подобна. Ако някой го е преживявал знае какво имам предвид.

 

Другият изключително ценен момент е метафоричен и се отнася до решението срещу зомбитата, което Брад Пит откри с разгръщането на сюжета. Той си даде сметка, че няма начин да се бориш срещу това и да победиш – мощта му е твърде голяма. Затова той спря да се бори с тях и откри начин да използва камуфлаж, инжектирайки си друг вирус. Т.е. той стана невидим за тях, но не оптически, а на ниво вътрешни сетива. Което автоматично означава, че символично, отново имаме идеята за липсата на „очи“ на тези същества – те имат такива и продължават да виждат физически тялото срещу тях, но вече не могат да го разпознаят като храна. И именно това е истинското и трайно решение на „проблема“. Т.е. – трябва да преминете отвъд идеята за дуалния сблъсък и конфликт, за да можете да решите проблема изцяло – така ставате невидими за съзнанията търсещи конфликт – без значение от коя плътност идват те. Точно това, което направих аз на няколко пъти при срещата си с това съзнание.

 

„Рейчъл“ също казва, че е трябвало да постигне вътрешен мир с това, което се случва, за да може то да я пусне. Всякаква форма на съпротива би ви всмукала в него. Тук е момента да кажа, че бегло споменатото по-горе ОИТ №3 бе именно със зомбита чрез което това съзнание се проявяваше в конкретното преживяване. Няма да бъда подробен и ще кажа само, че единственото трайно решение е вече споменатото.

 

Anyway „WWZ“ е хубав филм с нов привкус. Ако искате да видите по-различна от тиражираните идеи за зомбита, можете да му хвърлите едно око или да му хвърлите второ с това ново инфо, ако първото ви не е свършило работа (това специално го пиша за един конкретен човек :Р).

Книгите по които е направен филма предполагам също ще бъдат интересни.


 

Интелектуална пустош...

 

... или иначе казано – хипотетичните резултати от черното масло в тривиалното ни общество.

 

Тези дни отново разсъждавах за мащаба на всичко, което става на Земята – не само в контекста на настоящата тема, ами като цяло. И си мисля, че за мен е истинска загадка как при всичко, което се случва в космоса, че дори ако щете и на самата планета, населението може да е дотолкова зомбирано, че да вярва само на 5-те си сетива и да поглъща жадно bTV, CNN и други видове белина.

Наясно съм повече от всеки друг за методите, които правят всичко това възможно, но за първи път си задавам въпроса дали това и инкарнационното ниво на дадената личност, са единствените фактори за масовото късогледство? Дали екстремната зомбация на хората в последното десетилетие (която е безспорна) не е резултат именно от този тип нови влияния, които имат точно такъв омагьосващ ефект? Пресилено ли е всичко това? Не знам... Но може би най-лесно разпознаваемият аспект по който можем да разберем доколко е зомбирано човечеството е световната политика...

 

Да вземем войната, която се очертава в Сирия (все пак, да бъда и малко актуален освен дървен философ).

Излиза великият президент Обама и казва, че, видиш ли, той не бил много сигурен какво да прави със Сирия, затова ще се допита до Конгреса на САЩ. Такова допитване нямало в близките десетилетия и целия американски народ (което включва и аудиторията на bTV) се подмокря от умиление колко велика демокрация има в САЩ – видиш ли, президента щял да се допита до другите! Никой друг президент не го е правил от десетилетияяяяя! Oоо, страна на свободите!!! Може би ако се беше допитал до народа, а не до марионетките в Белия дом [който май вече трябва да наричаме „Черен“ по няколко причини, хихи (дебилно хихикане)], щеше да види хилядите хора по протестите в страната си, които са против участието на САЩ във военни действия свързани със Сирия! Даже мога да спра дотук – какво повече да кажа – няма никаква надежда за тази планета!


Но не, набрал съм твърде много възмущение от публична промивка, имам нужда от още hate и обличам шлифера на абстракциониста-ексхибиционист! Guess-who-is-in-the-muthafukin-house!


Първо – за пореден път – къде е САЩ и къде е Сирия? Откъде накъде ПО ДЯВОЛИТЕ, тъпите американци решиха, че света им е отредил ролята на световни „умиротворители“ и те трябва да ходят, със своите „добри американски ракети“ да унищожат „лошите“ сирийски такива?!? И защо целия свят колективно приема това поведение за коректно! Що за арогантност и наглост се изискват, за да отидеш при някого и да изискаш неговия арсенал, защото ТИ смяташ, че той не постъпва редно и защото противоречи на ТВОИТЕ ценности (които в случая на американското правителство са изцяло лицемерни предвид какво причинява тайното правителство на САЩ на планетата). Сега САЩ иска Сирия да предаде на Международната общност и своята ядрена програма. Само че това няма как да стане, защото сирийската ядрена програма е разклонение на руската, хихихи (дебилно хихикане)!

Ако Сирия иска да трепе гражданите си – да го прави. Това е работа на сирийската държава и сирийските граждани, които са позволили да се стигне дотам. Не е работа на някой черен путьо, който живее в бял дворец на няколко хиляди километра и се прави на важен и отговорен и дава заповеди по телефона на някое момче на 27 г. да натисне бутона от изтребителя.

Ето едно предложение за великия умиротворител Обама! Нека САЩ, като носител на велики устои първи да предадат своя ядрен арсенал (с удоволствие бих предоставил гаража си за целта) и по този начин да даде пример на целия свят, че трябва да има мир, а не война. Това е да имаш истински намерения за мир. Истински намерения за мир не са да отидеш в чужда държава и да искаш оръжието на някого, без да си готов да предадеш своето, просто защото личното ти мнение е, че ти си по-зрял при играта на бомби.


Дори само интелектуалното и морално разбиране на тази нагла концепция, би следвало да разтърси всички на глобално ниво! Оставете какво е колективното инкарнационно равнище на планетата в настоящата времева линия. Има нещо наречено „common sense“. Има неща, които са очевидни (но явно не за всеки). И трябва да се запитаме „защо“ не са очевидни за всеки. Защото в случая говорим за immense lack of common sense, не говорим просто да забравяш 3 поредни дни да купиш хляб от BILLA! Duuuuh!!! Fuuuck man... I mean, commooooon!...

 

Обама бил сериозно обезпокоен, защото световните общочовешки ценности били заплашени от случващото се в Сирия и той се чувства длъжен („от името на света“) да направи нещо. Хлъц! Ъъъ, какво? Моля? Я пак?...

Милият Обама… Сигурен съм, че не може да спи от притеснение за бедните сирийски жени и деца (мъжете вече е ясно, че са irrelevant – fuck them!), които режима на Асад тероризира... И горката Мишел! Та тя едва ли може да мигне от хлипанията на мъжа си в тяхното легло 20-на-20-шибани-метра!

И демагогията... о-о-о, демагогиятааа... Някое официално лице излиза да тегли реч и всички са невероятно впечатлени, това се отразява във всички медии, народа е вдъхновен и всичко е чиста истина... Ние сме пристрастени към bullshit-a. Не можем без него, заклевам се.

 

Какво да кажа за палячото Плевнелиев (faggot alert!)? Той също е много притеснен милия... Изобщо… не знам дали разбирате добре, момчета и момичета, но тези хора живеят в голям стрес! Те са персонално обезпокоени от случващото се в Сирия и говорят за това с цялата сериозност на света. Хахахахахаха!!! Bundle of divine bullcrap!


Та Плевчо и той много разтревожен, вижда се че чете речите си все едно чете Encyclopedia Dramatica... И да задам редовния КАТ-аджийски въпрос – ми ко ше праим ся? Плевчо каза, че България строго осъждала случващото се в Сирия и била много разтревожена от ситуацията там.

Стоя си аз пред компа в нас. Хапвам грозде. Цъкам Star Craft: Brood War от време на време и си чета даоистка алхимия. Ама нещо не се чувствам нито осъждащ, нито разтревожен да го еба, колкото и да казва президента, че съм... ТОВА Е ЗАЩОТО НЕ СЪМ РАЗТРЕВОЖЕН ТЪП СЕЛСКИ ПУТЬО!!! Не излизай пред тъпото ООН в центъра на Ню Йорк да ръсиш мозък и не се опитвай да говориш от мое име! Мухлясала подлога! Retard on steroids! Pig vomit! Възрожденски травис! Motherlover!

(I love to offend, it’s such a gift :D)

 

Но може би съм твърде строг към българския д-ъ-р-ж-а-в-е-н  г-л-а-в-а (пфахахахаха!)... Признавам, че не съм гледал цялата му реч, но това е просто защото и аз, като всеки друг нормален човек... не желая да изпадам в шибана кома доброволно!!! Истината е, че предпочитам да си пусна саундтрака на произволен порно-филм от 70-те, отколкото да се самоскопя с речта на Плевнелиев. Стигнах до частта с: „Обещавам, че България ще бъде отговорен и надежден (анален) партньор“ и си казах – яснооооо (скобите в цитата са от мен btw – казвам го, за да не си помислите, че Плевчо е оригиналния – оригиналният съм аз!)...

Какво да кажа за България в световната политика?... Новата ни „история“ се побира лесно в детска книжка от пет страници, четири от които илюстровани. България я няма вече. Тя бе разпродадена, окрадена и изнасилена (не тръгвайте да ми разправяте, че вие не се чувствате така – всички знаем точно колко пишки сте лапали само за 10 г.). България пречи на своите граждани да живеят адекватен живот. Пречи им на всяка стъпка. Тук нещата са на по-голям автопилот от където и да е по света. Факта, че гордият властелин на добитък (a.k.a. „Бойко Борисов) все още се появява по телевизията и смее да се прави на отворен е потвърждение на това. Просто не е за вярване.

 

Какво да кажем за концепцията за войната като цяло от нашата перспектива на пешки, които евентуално ще хванат автомата и ще отидат на бойното поле?

Някой 1 не харесва Някой 2 и Някой 1 (който за жалост е ваш президент) ви казва, че вие трябва да отидете в страната на Някой 2, за да се борите с него, защото Някой 1 не му се кефи. Иначе ви чака затвор. И ние просто приемаме това. Ако не искате да отидете другите интелигенти с ланци около вратовете ще ви наричат „путьо“, „женчо“ и т.н. Как това е мой проблем? You’ll face my universal rejection!

Ако Някой 1 не харесва Някой 2, Някой 1 трябва да отиде лично при Някой 2 и да разреши проблема си с него. Не да праща 3 000 ракети (всяка от която струва по милион долара) и после да каже: „Ние победихме във войната за мира!“. Първо, „ние“ очевидно не е коректната форма и число, защото, за да кажеш така, трябва поне да си стъпил там където си „спечелил“ въпросната война, а не да си давал заповеди по телефона като връщач и второ, както казва Дейвид Айк: „You don’t fight for peace, you peace for peace!“.

Когато някой, като това момче излезе пред парламента и каже истината (клипа е с български субтитри), какво се случва?

 


Free Joomla Extensions

 

Осмиват го.

 

Абстракциониста-ексхибиционист – out.Надявам се съм генерирал няколко усмивки в иначе тази тягостна тема :)

Горното съвсем спокойно може да бъде реч на някой Светулчо, който смята, че е схванал истинските проблеми на света. Макар да има много валидни и дори на моменти балансирани неща в гореказаното на множество равнища, то няма особена връзка с истинските проблеми на света... Но това е тема, която почти не може да бъде схваната с линейното съзнание.

Интересно е, че докато писах тези редове ми пратиха долното клипче (9 мин. с български субтитри, силно препоръчително), което е в дълбок резонанс с интелектуалната пустош. Хубавото е, че в клипчето няма осъждане, а само наблюдения и всеки може да съпреживява концепциите с които живеем, гледайки ги отстрани.

 


Free Joomla Extensions

 

Така поставено звучи абсурдно нали? :) Но въпреки това го живеем всеки ден и го приемаме. Приемаме го на лично ниво, оставете колективната проекция под формата на правителствата. И понеже приемаме дори това, идват още по-сериозни неща, които явно също ще приемем. Очевидно периметъра на ануса ни няма край.

 

По начина по който се стичат обстоятелствата в момента не виждам никакъв вариант да няма война (сега или след 10 г. – does it really matter?) и трансхуманизъм. Още повече, че от самото начало (ОИТ №1) черното масло и войната са свързани на архетипно ниво за мен. Човечеството е буквално в етап на интелектуална пустош и е готово да приеме всичко, което излезе от телевизора.

Например допреди 5 години ни убеждаваха, че идва глобално затопляне и планетата повярва в това. Взеха се куп абсурдни мерки и се похарчиха милиарди, което не доведе до нищо. Сега пък ни казват, че идва глобално застудяване (my point as well) и ние приемаме и това. „Ах, тези учени, хихихи! Я да си пусна bTV, за да разбера истината.“ Facepalm.

Told you so by the way! Когато започва да вали сняг в Дубай, Африка и Бевърли Хилс, вече трудно можеш да го наречеш „глобално затопляне“. Затова вече маститите привърженици на Ал Гор-овото статукво наричат феномена „промени в климата“. Оле мале, отидете и си отрежете вените някъде!

По телевизията обаче продължават да ви показват постоянни кадри от отчупващи се ледници, но не ви казват, че това се случва в един малък ъгъл, където също така има и вулканична активност и температурата на океана е друга. Да, там ледовете се топят (common sense – duh!), но отделно от това, тази година в Антарктика има измерени рекордно ниски температури и увеличаване на ледената маса. So what about that horsefuckers?!

 

Както и да е... Исках да кажа, че вече наистина започвам да се замислям, дали тъпотата е естествен процес, характерен за досегашната Игра или се случва нещо изцяло друго...

Ма се отплеснах и стана една...


 

Висша перспектива

 

Ми синтезирана такава няма, защото съм я пръснал из основния текст този път...

Знам, че темата е тежка. Както казах в самото начало това може би е най-трудната статия, която някога съм писал, отчасти понеже е свързана с много силни лични преживявания, които няма как да не оставят енергетиката си в текста. Перспективата, която дава тази информация не е розова (поне докато Парис Хилтън не се докосне до нея) и знам, че хората, които наистина разберат какво казвам, ще осъзнаят това. Тъй като смятам, че технически погледнато, това което се случва не е много по правилата на Играта (но явно е допуснато чрез вратичка в „законовата рамка“), нямам скрупули да говоря за него без да се страхувам за собственото си здраве. Лично аз успявам на 3 пъти да преживея това съзнание без последствия за мен, което пък ми казва, че то има личен интерес към мен, просто поради факта, че успявам да не стана на сандвич за него. От друга страна е показател, че на дадено ниво има неща, които все още трябва да чистя (макар процеса да не представлява точно това), иначе изобщо нямаше да имам среща с него. От трета страна, знам, че трябваше да се срещна с него, за да напиша това, което пиша в момента. Доколкото знам до момента в интернет няма подробна статия по въпроса, която да дава духовната перспектива за това, което се случва, макар да има хора в пъти по-способни от мен, които биха могли да напишат подобно нещо. Може би затова се хванах аз.


Тази статия не е писана, за да стане проводник на въпросното съзнание, нито за да всява безпочвен страх (каквато е една от функциите на масовата и умишлено тиражирана конспиративна литература в англоезичния свят). Страхът обикновено е от непознатото и би следвало той да изчезне, когато имате поне малка представа за какво става дума. Помнете също така, че е езотерично неграмотно да вярвате, че някой може да насади страх у вас (още повече пикльо като мен, който е точно никой за вас). Външният агресор е просто инструмент, на онова, което вече присъства у вас на ниво мисловни модели. Разбира се темата може да бъде обърната и в спор дали невежеството е блаженство, но май ще си го спестя, защото ще се наложи да надяна отново шлифера (макар жените в публиката да припадат от екстаз при мисълта :Р).


36

 

Друга възможна реакция е да се превъзбудите, вживеете и идентифицирате с това явление напразно, без изобщо да имате контакт с него, което също би било форма на victimization и в крайна сметка – профанизирана порнографска версия на всичко, което се опитвам да направя с този текст. Не си създавайте излишни и илюзорни проблеми, които да преодолявате.

 

Интелигентният читател трябва да е наясно, че не бих отговорил на писма по темата провокирани от тези два mind set-а (ако изобщо има такива този път).

 

Та... това са преживяванията и разсъжденията, които имах да споделя. Не обичам да се превземам на подобни теми или да се изхвърлям повече отколкото трябва, така че нямаше да правя материал по въпроса, ако не мислех, че е нужно.

Чак в края на тази статия си давам сметка, че това може би е първата тема, която по-скоро пиша за хората, а не толкова за себе си, защото е безсмислено да се попада в това, когато може да бъде „избегнато“. Имам си причини да правя това, което правя. Все пак не сме тук да се надцакваме, не е състезание :)

 

Дано е било полезно на някой, както преживяването бе полезно (да не кажа безценно) за мен.

 

Keep it real.scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 316 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8672662Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License