ОИТ до Орион Печат
Статии - Езотерика
Написано от H.   
Петък, 04 Февруари 2011 00:17

 

Преди няколко месеца, без какъвто и да е повод и контекст, имах внезапно пътуване до Орион под ръководството на Висшия ми Аз. Реех се из космоса и виждах съзвездието пред себе си, на разстояние все едно гледам Луната от Земята (ако това изобщо значи нещо, тъй като по време на ОИТ сетивата попиват по доста по-различен начин).

 

Преди това никога не бях виждал снимка на цветовете на Орион, но това, което наблюдавах в онзи момент бе огромен лилав облак (това е най-близкото земно изражение на онзи цвят) обгръщащ всичко наоколо. Получих моментално знание от Висшия си Аз, че това представлява някаква stargate-формация, която по незнаен за мен начин е свързана с Андромеда или е отворена оттам за насам. Отношение към цялото това нещо имаха и рептилиите, което е нормално, предвид че говорим за Орион. Целият този портал бе отворен и активен и знаех, че се отнася до инвазия в дългосрочен план. Не съм сигурен, че засега тази инвазия засягаше Земята. По-скоро става дума за междувидови борби, които така или иначе ще засегнат планетата ни в някакъв момент.

Нямах никаква представа защо ми трябва да знам това, още повече че тогава бях, и още съм в период, в който тези неща изобщо не са ми интересни (след като приключихме работата около “Документите Тера” интереса ми към извънземните позатихна) и като цяло бях на съвсем друга вълна. Още повече, поне по съзнателни спомени, това беше първото ми толкова отдалечено пътуване от планетата, във физическата вселена, а съм имал наистина всякакви преживявания. Всичко това ме накара да разсъждавам по въпроса, без особен резултат разбира се.

3-4 дни след това преживяване ми се случиха няколко интересни неща.

На първо място, NASA публикува в своята секция “снимка на деня” (която посещавам всекидневно) именно съзвездието Орион. Прилагам снимките, които бяха качени:


orion1

orion2

Винаги бях виждал художествена репрезентация на пояса на Орион с всеизвестните 3 звезди, но това бе първия път, в който ми се случи да го видя в цветове. Формацията и цвета се доближават до това, което лично видях, но не са точно същите. Не трябва да се забравя, че това все пак е снимка от миналото, защото виждаме този образ със закъснение. Също така, доколкото знам, тези образи и цветове се получават впоследствие, чрез наслагване на няколко кадъра и по-късното им оцветяване. Тъй че не знам доколко представеното горе отговаря на истината.

Онова, което ми направи впечатление не бе прочутия пояс, а факта, че има мъглявина точно под Алнитак, която се казва “Horsehead” или “Конска глава”. Сякаш именно тя бе централния обект, а не 3-те звезди, за които всички знаем. Нямам никаква идея относно мотивите стоящи зад това наименование, но лично за мен то има 2 препратки, които разбира се са персонални, а не обективни.

Първата е, че конят в нефизическите измерения е символ на съобщение, което е получено или трябва да се предаде. (Затова ако видите в астрала кон, обикновено това е интерпретация на лявото ви полукълбо, че сте получили някаква информация. Самият образ на коня разбира се може да бъде ключов за сънувачите, защото замислете се колко често виждате жив кон в будния живот – не всеки ден. Това може да ви бъде подсказка за факта, че най-вероятно го сънувате, а не го виждате наистина, което може изцяло да промени реалността на съня, ако човек се усети. Това е разбира се при положение, че не сте се усъвършенствали да се осъзнавате в съня си.) Това е доста символично в случая, защото очевидно става дума за някакво съобщение от Висшия ми Аз към настоящата ми инкарнация. Какво точно съдържа то – съзнателно не си спомням. Това е и главната причина поради, която пиша тези редове – с надеждата, ако някой е имал подобно преживяване или пък е чел наскоро нещо в тази посока, да го сподели с мен на личния ми e-mail адрес ( Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. ).

Втората ми лична аналогия с конската глава, разбира се, е очевидната и тя е проекта Монтоук. Не само заради корицата, която  както повечето от вас знаят – изобразява златния кон намерен през 6037 г. от изследователите (който ако си спомняте, на практика също е бил преносител на съобщение, но на непозната писменост, която не е била успешно разчетена), а и защото проекта се отнася до отварянето и време-пространствени портали. Което по естество е точно stargate и ме връща към същата вибрация от въпросното ОИТ. Напомням че по време на преживяването си с Орион получих информация, че това е портал. Имам усещането, че става въпрос за нещо подобно като огромния stargate направен от Ori в последните сезони на SG-1 през който преминаваха корабите им майки.

 

imagescadu56q3

Второто събитие, което последва след това ми преживяване извън тялото, бе когато си купих списание “8” (между другото това бе първия брой, който си купувам изобщо, защото не го колекционирам), понеже темата на корицата ме интересуваше живо.

Каква бе изненадата ми, когато първото нещо, на което отгърнах бе следното (сканирал съм страниците от списанието):


orion3

Интересното е, че тези две страници са абсолютен пълнеж, защото няма никаква статия за Орион в цялото списание, нито нещо повече казано по въпроса, освен написаното в долния ляв ъгъл. Ясно е, че екипа е запълвал място, но това сякаш бе сложено там специално заради мен по повод случилото се.

Последното, което ми се случи в тази връзка, но първо по хронология (т.е. почти веднага след самото ОИТ) е свързано със сериала Stargate Universe, който като част от Stargate-сагата следя с нарастваща досада, защото единственото, което прави е да закопава стойностните SG-1 и Atlantis.

Тук има и една малка странност, защото помня, че въпросния кадър, за който сега ще говоря е в началото на някой от епизодите, а когато сега започнах да го търся за целта на написването на този материал, се оказва, че е в края му. Споменавам го, защото макар за читателя факта да не звучи никак особено, за мен е много фрапиращо, тъй като бях убеден, че кадъра бе в началото, когато го гледах за пръв път. Прегледах всички епизоди на този сериал излизали досега, но резултата е същия – обратното на това, което оригинално помня.

Така или иначе, става въпрос за първи епизод от втори сезон, в който на няколко пъти е показано следното:


nebula1

nebula2

nebula3

Разбира се, когато го видях бях шокиран, защото това бе първата синхроничност, която имах свързана със събитието и тя е неслучайна (макар да описах нещата в обратен хронологичен ред). Не само това, значимостта й бе огромна, тъй като все пак виждам това, което видях по време на своето ОИТ, в сериал, който се казва “Stargate”. Това е невероятно символично, тъй като както споменах функцията на тази лилава мъглявина бе приета от мен именно като stargate. Между другото горната снимка е много близо до онова, което видях. Предвид написаното, смятам тази синхроничност за много странна и ми е невъзможно да я приема като случайна, въпреки че лилавия облак горе, в самия сюжет на епизода, не е свързана с Орион.

Това обаче не затваря пътищата за другите взаимовръзки, като:

 

- Епизодът бе за извънземни, но те бяха само загатнати, а не конкретизирани (внушава неясна заплаха от непозната сила).

- По всякакъв начин бе демонстрирано, че те държат нещата под контрол и технологично са много по-напред от човека.

- Виолетовия облак бе (първия/)последния кадър.

- Очевидно той представляваше портал за съзнанието, тъй като героинята го видя на извънземната планета, а после пред самия кораб (няма как да обясня целия сюжет, но тези, които са го гледали – разбират). Което отново резонира с моето преживяване, чието естество си бе пътуване на съзнанието и наблюдаване на портала.

- Подсъзнателно се насажда идеята за ново начало (заради нейното бебе), а нека не забравяме, че това бе и първият епизод от втория сезон (двойно ново начало).

 

Предвид всичко това и факта, че Stargate е сериал, който се върти около извънземните (а всичко това е свързано с Андромеда и рептилиите) за мен сочи, че става дума за форма на predictive programming, който цели подготвяне на подсъзнанието на масите за събития от подобен характер чрез набиване на този образ. Всичките символи говорят за това, което нямаше как да бъде навързано, ако нямах налице основното преживяване, за което говоря тук. Това ме навежда на неприятната мисъл, колко много други неща в медията съзнанието ни пропуска (защото нямаме достатъчно информация), но подсъзнанието ни попива. О, забравих ли да спомена как се казваше и въпросния епизод на Stargate? Казва се Intervention (което означава “интервенция”, “намеса”, “вмешателство”), което отново прави препратки към по-горе казаното. Мисля че стават твърде много “случайности”, дори и за мен :)

И в контекста на Stargate, говорейки за човешки екипажи в космически кораби, пътуващи из вселената, Alien ми подсказа наскоро, че Гари МакКинън, който през 2001 г. проникна в системата на Пентагона, търсейки секретна информация за НЛО и извънземните, е открил имената на някои “наши”, чисто земни космически кораби. Те били обозначавани с абревиатурата “USSS” за разлика от земните кораби, които съдържат само 2 S (пример USS Елдридж). Интересно за нас е, че разглеждайки нещата през перспективата на “Документите Тера”, “U-SSS” означава “тези от SSS” (“-U” – сричкообразуваща наставка, обозначаваща произход и “SSS” за Империята Орион), което ясно символично показва на кой служи земното правителство. Бях запознат бегло със случая на МакКинън, но не знаех този интересен детайл.

 

Но обратно към основната тема.

Когато споделих всичката тази информация с мой познат, той сподели, че според неговите проучвания съществува стара човешко-инсектоидна раса от Андромеда, която в момента кара рептилиите да се чувстват много притеснени, защото първите са нещо като големите играчи в онзи район (както са рептилиите в този) и дори са технологично способни на съпротива. Няма да се учудя, ако тези същества се опитват да завземат територии тук. И двата варианта не ни устройват и земните илюминати знаят това.

Същият този човек имаше много интересно преживяване свързано с лилавата мъглявина, за която му разказах. Това изображение се появило напълно неочаквано като wallpaper на компютъра му! Как това е станало – той нямаше никакво обяснение. Това се случи в същия ден, в който му разказах за всичко това!

Нещата за мен придобиват още по-личен характер, защото всичките тези събития се случиха (макар и разредено като интензитет) около рождения ми ден. Което само по себе си е достатъчен знак, че това има значение надминаващо обикновеното. И тъй като споделям с хората почти всичко, което знам, очевидно е че тази информация има предназначението да бъде дадена на всички, за да могат тези, които евентуално имат повече информация да допълнят липсващите парченца от картината. Ще бъда благодарен за това.

 

Имайте предвид, че всичко това става в много интересни времена – когато имаме почти ежедневно НЛО-акценти по медиите и очевидно нещо се готви да става. Много мои познати (и под “много” нямам предвид един-двама) ми споделят, че сънуват извънземна инвазия и сънища с подобни сюжети. Това са хора, които дори не се интересуват от езотерика и факта, че те имат такива сънища (много различни от ежедневните им мисли и интереси) смущава много повече тях, отколкото мен. Получавам такива писма на личната си поща и от наши читатели. За мен е повече от ясно, че това е изкуствено насаждан образ, най-вече чрез психотронни генератори навсякъде по земното кълбо (такива сънища сънуват все по-интензивно хора по цял свят), както и от подобни устройства в самия астрал, който може да бъде повлиян от земна технология.

За мое съжаление обаче, трябва да призная, че усещам оттегляне на тази енергетика и имам чувството, че варианта с инвазията лека-полека отпада от дневния ред. Нямам представа защо това е така и дали е само мое лично усещане. Аз самият изгарям от желание да се разиграе именно тази карта, а не някоя друга, но не мога да лъжа себе си. Фактът обаче, че продължава да се насажда този образ в информационното пространство, най-вече с филми по въпроса ме смущава и обърква. Възможно е просто различните илюминатски фракции да имат различни виждания относно това как точно трябва да бъде наложен НСР. А вярвайте ми, това става бавно и сигурно и вече е много осезаемо.

 

Каквото и да се случи, то ще бъде интересно, а ние живеем в най-интересното време от Атлантида насам! Тъй че... гответе се психически за много интензивни събития.

И то до няколко години...

Аз нямам търпение :) А вие? :))

 

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 510 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8622448Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License