Истории за внезапно появили се хора без спомени Печат
Статии - Контрол над съзнанието и програмиране
Написано от H.   
Петък, 29 Януари 2010 17:14
 
Преди месеци полицията в Норвегия се натъкна на добре облечен, образован млад човек. Всички опити да бъде изяснена самоличността му останаха безуспешни - той няма никаква представа кой е, и как е попаднал в Норвегия. Говори на изискан английски и японски, но не разбира нито дума на норвежки.
Появил се е в центъра на Осло и в началото са го възприели като избягал от психиатрията пациент. При хипнотичен сеанс е станало ясно, че не скрива умишлено никаква информация, не знае името си и абсолютно нищо за миналото. Носел достатъчно пари, но нямал документи. Отпечатъците му са предадени във всички части на света чрез Интерпол, но отново липсват резултати.
- Случаят е много странен - каза пред репортер на Ройтерс старши полицейския офицер Синдре Флаате. - Никога не съм се сблъсквал с нищо подобно.
На 3 февруари 2002 г. в провинциалното градче Камишин в Русия е намерен млад мъж без документи. Говори само немски, не знае името си и по какъв начин, без виза се е отзовал тук. Впоследствие се разбира, че името му е Питър Флек и жена му е обявила неговото изчезване. По какъв начин е могъл да попадне в дълбоката руска провинция, като пресече две граници без документи?
По руската телевизия често се излъчват предавания за хора, загубили паметта си. Диагнозата "ретроградна амнезия" вече е доста разпространена. Под нея медиците разбират, че жертвата е понесла физически удар по главата, медикаментозно отравяне, злоупотреба с наркотици и алкохол. При тези пациенти обикновено се забелязва снижаване на интелекта, раздвоено внимание, главоболие, раздразнителност. Но в случаите, които описваме сега, нещата стоят по друг начин. Тези хора прекрасно съобразяват, владеят се, умеят да се концентрират, но не помнят името и миналото си.
В Полша е намерен човек, който владее компютри и има солидни знания по икономика, шофира нормално. Но не си спомня нищо за своята самоличност.
Има случаи, когато причината за изчезването на паметта е ясна. Тя може да е тежък психически шок, след който се изтрива всичко преживяно преди него.
Знаем, че в Германия, Русия, Япония, САЩ и другаде са се извършвали интензивни опити с психотропни и психотронни средства за въздействие върху мозъка. Достатъчно е да си спомним проект МК УЛТРА, който по-късно е спрян заради многото жертви, повечето от които остават завинаги инвалиди.
Знае се и за военна лаборатория в Пакистан, разработила особено вещество от природен наркотик. Към него е добавен някакъв пластификатор, който фиксира веществото в мозъчната тъкан. Върху участък от кората на главния мозък се въздейства с лазерен лъч с определена честота. След часове наркотикът започва да се отмива от организма, но в мястото, където е бил насочен лъчът вече е станала химическа реакция. Веществото е навлязло в мозъчната тъкан. Хората, които са облъчени по този начин нямат никакъв шанс да възстановят паметта си, защото начинът за спасение се знае само в споменатата лаборатория. Но това, което е направено веднъж, веднага се прави и на други места.
Психотрониката е дяволското изобретение на нашите дни. Провеждат се и ще продължат да се провеждат експерименти по дистанционно предаване на информация и физически състояния. Словосъчетанието "трансперсонален информационен контакт" вече не звучи странно. С помощта на особени отражатели може да се въздейства от Австралия в Белград. Диапазонът на такива въздействия е огромен и те винаги настигат онзи, за когото са предназначени.
В света отдавна съществуват методи за управление на съзнанието и поведението. Терминът ЕDOM е абревиатура, означаваща "електронно разтваряне на паметта". EDOM е електронно намесване в паметта, за да я изтрие - цялата или отделни спомени. Зрителните и слухови образи от миналото се блокират. Въздейства се директно или дистанционно.
Навлизаме в ерата на технологизирането на психичните енергии и не е безопасно да пренебрегваме излъчванията - микровълновите, инфразвуковите или оптическите.
Причините за изтриването на паметта могат да бъдат и други, според мнението на уфолози. Те имат доста доказателства, че в лабораториите си сивите или зелени същества от НЛО са форсирали обучението на андроиди, хибриди и отвлечени хора. Информацията се подава директно в мозъка и осъществява интра и интрацеребрален контрол. Вложената програма може напълно да измести старите. Тя може да бъде блокирана до появата на звуков или светлинен сигнал. Тогава човекът ще изпълни заложената в мозъка му програма без да се съпротивлява. Управлението може да става дистанционно с помощта на имплантанти. И само под хипноза жертвата може да си спомни подробности от отвличането и какво са правили с нея.
Известна е историята с Катарина Ребека Андерсън. Жената се появява в американския щат Айдахо през 1966 г. Родила се е през 1842 г., изчезнала безследно през 1880 г., когато била 32-годишна. Уфолозите е трябвало да повярват, че Катарина е прекарала 116 г. на чужда планета и не е остаряла нито с ден. Когато се завръща на Земята, тя не е разбирала къде се намира и какво се случва. По-късно разказва, че през 1880 г. прилични на деца извънземни я отвлекли от дома и в метален кораб. На чуждата планета, обвита в ужасна мъгла, с нея са правени изтощителни медицински експерименти. В тила й има метален предмет, който не може да се отстрани, той е враснал в черепната кутия и в самия мозък.
За изминалото време методите на пришълците сигурно са се променили и сега вече те си служат с фини имплантанти, а "зомбираният човек" не се различава с нищо от другите.
Наскоро вестник Fortean Times публикува научна полемика около концепцията на философа Ник Бострон от университета в Йейл. Бострон смята, че всички ние живеем във свят, подобен на компютърен модел или матрица. Матрицата е проектирана от "хора от бъдещето". В някакъв момент компютрите ще могат да моделират това, което наричаме съзнание. Ще създават виртуална среда, с която това съзнание ще взаимодейства. Тази среда няма да предизвиква никакво раздразнение и недоволства, неприятни асоциации или протести. Ако при конкретния индивид се е получило "лошо съзнание", то може да бъде изтрито точно така, както ние изтриваме файлове в своя компютър и създаваме нови. Или да не създаваме никакви.

 

Източник: www.supernatural-bg.us
 
scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 339 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 541
Брой прегледи на съдържанието : 8520222Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2023 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License