Енергийно решение... извън този свят Печат
Статии - Алтернативни технологии и наука
Написано от Alien   
Събота, 23 Януари 2010 15:13

 

Един от новите енергийни лобисти твърди че има решение на климатичните промени – космическите кораби.Правителството притежава „извънземни превозни средства” – казва лобиста Стивън Басет – имайки предвид „летящите чинии”.

„Представете си енергийния източник” казва той „зад 30 футова(9 метра )в диаметър летяща чиния, която тежи колкото ремарке на трактор и въпреки това фучи из космоса с 20 000 мили в час”.

„Каква е енергийната система която управлява тази машина ?” Басет казва: „Те не горят керосин”. И добавя, „това елиминира петрола, елиминира въглищата. Ако е толкова добро колкото си мислим ще преобрази всичко.

„Няма да има повече озонова дупка и топящи се полярни шапки.” А цената на електричеството ще падне почти до нищо.”

Басет ревностно вярва в това.

Той работи безплатно като лобист представляващ базирания в Хавай Екзополитически Институт, образователна организация която сама се описва като „ посветена на изучаването на ключовите  действащи лица, институции и политически процеси асоциирани с извънземния живот.”

Басет казва че е по-малко лобист а повече политически активист.

„НЛО феномена е реален” казва Басет. „Извънземното присъствие е реално”.Басет лобира вече 7 месеца като покрива научните, технологичните, отбранителните и авиационни аспекти.

Басет е говорил със законодатели и в миналото и осъзнава че за момента извънземния въпрос се явява нещо като „трета релса” в политиката.

Затова той и други споделящи тези идеи са се насочили към по-голямо име в техния списък.

„Знаейки че Конгреса не може да действа” „това което направихме беше да се фокусираме към изпълнителния клон – Белия Дом.”

Доста хора считат че Обама ще излезе с някаква информация за прикриването на извънземните.

Обама ще бъде „чувствителен към опасенията на военните и разузнавателните агенции, но той е доста популярен и има интелекта да се справи с това” казва Басет.

По време на президентските избори в САЩ, Басет и негови сподвижници осъществиха кампанията „Милион факса до Вашингтон” и пращат на Обама факсове, имейли и гласови съобщения призовавайки го да признае че извънземните са реални.

Трябва да бъдат разсекретени документи.Трябва да има изслушвания в Конгреса.Технологията на космическите кораби трябва да стане публична.Шансовете това да стане се подобряват – казва Басет.Обама има приятели , които подкрепят разкриването на цялата информация за извънземните.

Тези приятели включват Джон Подеста – президент и изпълнителен директор на Центъра за Американски Прогрес.

„Джон винаги е подкрепял усилията на групи, които са настоявали за правителствена прозрачност”, казва Джон Нюрор, говорител на Центъра за Американски Прогрес.”Но той не е говорил с президента по този въпрос”.

Един енергиен анализатор казва, че не е изненадващо че сред огромното разнообразие на енергийни лобисти има и един, който иска да изобличи прикриването на НЛО.

„Надявам се че е прав. Няма ли да бъде прекрасно?, казва Джери Тейлър, енергиен анализатор от Института Като.Да се надяваме че магическата енергийна машина ще достигне до хората в близко време.

 


Източник: http://www.nytimes.com/gwire/2009/05/14/14greenwire-a-climate-solution-thats-out-of-this-world-19116.html?scp=8&sq=Stephen%20Bassett%20&st=cse

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 322 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 541
Брой прегледи на съдържанието : 8520196Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2023 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License