Времето може да се върне Печат
Статии - Алтернативни технологии и наука
Написано от Alien   
Събота, 23 Януари 2010 16:11

 

Времето е било най-сложният и малко изучаван научен проблем от древни времена.

Преди 12 години американски и британски учени, които провеждали изследвания в Антарктика  направили сензационно откритие. Американският физик Mariann McLeinзабелязал  въртяща се сива мъгла в небето  близо до полюса на 27 Януари, която учените в началото сметнали за обикновена буря. Въпреки това  сивата мъгла  не промяняла формата си и не се движела в интервала от време.Изследователите решили да разследват феномена  и изпратили метерологичен балон с апаратура способна да регистрира скоростта на вятъра , температурата на въздуха и влагата. Балонът обаче  се издигнал нагоре и внезапно изчезнал.

След известно време  изследователите  успели да върнат балона на земята с помощта на  въже, което било  закачено за него предварително.Те били невероятно изненадани  да видят че хронометърът, който бил нагласен  показвал датата 27 януари 1965г. – същият ден но 30 години по-рано. Експериментът бил повторен няколко пъти  след като изследователите се уверили  че оборудването е в отлично състояние. Но всеки път когато се връщал  часовникът на балона показвал  минало време. Феноменът бил наречен „времевата порта” и бил докладван на Белия Дом.

Днес феноменът продъжава да се изследва . Предполага се че  въртящият се кратер  над Южния Полюс  е тунел който  позволява да се проникне  в други времена.Нещо повече – стартирани са програми за пращане на хора  в други времена. ЦРУ и ФБР се борят за надмощие и контрол над проекта, който може да промени хода на историята.Не е ясно обаче дали властите ще одобрят експеримента.

Известният  руски учен Nikolay Kozyrevе провел експеримент, за да докаже че движението  от бъдещето към миналото е възможно.Той конкретизирал  своите  възгледи с хипотезите за внезапно информационно разпространение през физическите характеристики на  времето.Nikolay Kozyrevдори предположил че „времето може да изпълнява работа  и да произвежда енергия”. Американски физик теорист  пък достигнал до  заключението, че  времето е съществувало преди  съществуването на света.

Знае се  че всеки от нас  чувства  различно времевия поток при различни обстоятелства. Веднъж светкавица  поразила алпинист – по-късно човекът разказъл как  светкавицата влязла в неговата ръка , бавно продължила  през нея , разделила кожата  от тъканите и овъглила неговите клетки.Той  се почувствал  сякаш има хиляди игли на таралеж под кожата си.

Руският изследовател  на аномални феномени, философ и автор на  много книги Gennady Belimovпубликува своята статия  под заглавието: „ Машината на Времето: Първо Забързайте” във вестника „ На върха на невъзможното”.Той описва уникални експерименти извършени от група  ентусиасти и водени от  Vadim Chernobrov, човекът, който започнал да създава времеви машини – устройства  с електромагнитно изпомпване  през 1987г. Днес групата ентусиасти могат да забавят или да забързат хода на времето използвайки специално въздействие  на магнетичното поле. Най-голямото забавяне на времето било 1,5 секунди за 1 час работа на оборудването в лаборатория.

През август 2001г. нов модел машина на времето предназначена за хора  била изпробвана  във района на Волгоград  - Русия.Въпреки че  работела само на батерии за кола  и била с малък капацитет машината успяла да промени времето с 3% - промяната била  регистрирана  със симетрични кристални осцилатори.

Отначало изследователите прекарали 5,10 и 20 минути  в работещата машина, а най- продължителното стоене било 30 минути. Vadim Chernobrovсподелил че хората  се почувствали сякаш са се придвижили към друг свят- те почувствали живота тук и „там”  едновременно като че ли пространството се разгъва. Аз немога да дефинирам  невероятните  усещания  които преживяхме в тези моменти”.

Нито пък телевизонните или радио компании съобщили за този  невероятен факт. Gennady Belimovказва , че руският президент не е бил уведомен за експеримента. Въпреки това той споделя , че още при Сталин е имало Изследователски институт за Паралеления Свят.Резултати от експериментите  извършени от академиците Kurchatovи Ioffeсега могат да бъдат намерени в архивите.През 1952г. ръководителя на съветската тайна полиция Лаврентий Берия инициирал дело срещу изследователи участващи в експериментите и като резултат 18 професори били екзекутирани чрез разстрел а 59 кандидати за доктор или доктори по физични науки били пратени в лагери.Институтът подновил своята дейност при Хрусчов.Но експерименталните съоръжения заедно с 8  водещи изследователи изчезнали през 1961г. и всички сгради затворили с изключение на една в която се провеждат експерименти, когато вече те са били провалени.След това  политическото бюро на комунистическата партия и Съвета на министрите решават да прекратят изследванията на Института за неопределен период.

Програмата била подновена през 1987г. когато Института  вече   функционирал на територията на Съвесткият Съюз. На 30 август 1989г.  настъпила трагедия. Невероятно силна експлозия озвучила  клона  на института на островите Anjou. Експлозията унищожила не само експерименталния модул от 780 тона , но също и самия архипелаг, който покривал 2 квадратни километра  местност. Според една от версиите за трагедията модулът заедно с трима експериментатори  се сблъскали с огромен обект , вероятно астероид , в паралелен свят или по пътя за паралелния свят -  губейки своята двигателна система модула вероятно е останал в паралелния свят.

Последният запис от рамките на експеримента който се пази в архивите на Института  казва: „Ние умираме  но продължаваме да  извършваме експеримента . Много е тъмно тук; ние виждаме всички предмети двойно, нашите ръце и крака са прозрачни , можем да видим вените и костите през нашата кожа. Запасите от кислород  ще стигнат за 43 часа, животоподдържащите системи са сериозно повредени. Поздрави  до нашите семейства и приятели!” После трансмисията  внезапно спряла.

 

Олга Жарина

www.pravda.ru

Превод: Alien

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 339 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 543
Брой прегледи на съдържанието : 8672679Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License