Влечуго „спасява“ света с реч пред ООН, а НАСА търси извънземен живот Печат
Новини - Новини
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Събота, 30 Октомври 2021 20:32

 

dino

Вече на няколко пъти коментирахме, че периодът през който преминаваме се характеризира с редица процеси вадещи наяве феномени, които в близкото минало бяха в здравата хватка на загадъчността и тайнствеността. Вероятно ви е направило впечатление, че в последно време светът започна да става доста... „зелен“ на всички възможни фронтове. Толкова зелен, че чак започва да зеленясва. В унисон със световните модни трендове вече дори зеленикави влечуги започват да се появяват не просто някъде си, а на централната трибуна на ООН. При това в целенасочена рекламна кампания на най-висше ниво „бореща“ климатичните промени. Същевременно от следващия месец повечето големи платформи за видеосъдържание ще започнат масово да цензурират алтернативни мнения, които не са в унисон със статуквото по този казус. Всъщност, за да разберете безпрецедентната показност на реклама показваща говореща рептилия да дава акъл на „световния елит“, просто трябва да имате контекст. В противен случай може да останете с погрешното впечатление, че това е невинна и оригинална хрумка подаваща правилната аналогия. Няма никакво съмнение, че този ефект е внимателно режисиран с цел масите да изпаднат в когнитивен дисонанс от това което виждат пред очите си. А то е толкова очевидно и явно, че повече няма накъде.

Огромна част от контекста, който би ви свършил чудесна работа в случая се намира в книгите „Документите Тера“ и „Произход и история на Империите Орион и Сириус“. Двете книги бяха преиздадени наскоро именно поради тяхната уникална актуалност. Нещо повече – точно тази рекламна кампания на ООН е дотолкова в десетката, че на практика е описана 1 към 1 много години преди нейната поява. Следващият цитат е от „Документите Тера“:

 

 Във всички форми на медиите, влечугите ще се показват като „героични“ или „приятелски настроени“ същества, биейки се вместо човека. Фигури, като Барни“, Тийнейджърите костенурки-нинджа“ и други супергерои, ще се превърнат в герои и модели на подражание за децата ни. Влечугите, особено под формата на динозаври, ще се появяват навсякъде в нашия мъничък свят.

 

И докато доскоро „динозаврите“ обитаваха основно пространството на някои забавни и „образователни“ предавания, вече виждаме как се изстрелват на възможно най-високо ниво... назидавайки и обучавайки ни по възможно най-централните световни теми. Преди година отбелязахме синхроничността, че един от най-големите световни риалити формати е избрал да заложи именно на влечуго в заглавния си плакат. Там обаче акцентът бе, че това все пак е маска. В клипа на ООН дори тази мнима преграда е свалена. Нещата по отношение на излъчваните образи стават все по-явни.

 


Free Joomla Extensions

 

Намираме и за изключително синхронично, че в „Произход и история на Империите Орион и Сириус“ е описан и моделът на „Зеления свят“. Впоследствие в следговора дори сме коментирали, че пасажът се отнася точно за ООН.

 

Тези войни не се водели на бойното поле, те били водени на пазарите в Зеления свят... Унищожителните войни вече не се толерирали в големите Кралства на Новия свят. Мирът и редът щели да управляват, просперитетът и щастието щели да принадлежат на всички. Бизнесът се превърнал в новото бойно поле... Войните на Новия свят, официално познати като „Световни войни на NEKH“, били водени в бизнес центровете на Зеления свят... Всички кралства на Зеления свят попаднали под флага на Асоциацията на Kheb Щатите – другото наименование на Асоциацията на Рептилианските Щати. Силата на Новия свят можела да бъде изразена в една проста фраза... – „и печалбата ще ги води.

 

За тези, които са гледали клипа обаче има и още едно уникално съвпадение, което отново е описано по начин целящ да обхване голяма част от примитивната „научна логика“. В сценария „динозавъра“ прави изключително интересната аналогия, че света му е бил унищожен от астериод и че на практика хората в момента харчат стотици милиарди всяка година в дейности, които подкопават „климата“. Той казва „представете си все едно да даваме стотици милиарди всяка година в субсидиране на гигантски метеорити“..., визирайки че хората работят директно за своето унищожение.

Освен очевидната още отсега схема, че след като сегашната световна ситуация се изчерпа, следващия световен narrative за манипулация ще бъде на „климатична“ тематика[1], тук има и друга огромна драма.

Проблемът с аналогията на сладкото динозавърче е, че всъщност голяма част от извънземните цивилизации наистина харчат огромни средства точно за тази цел. Някои фракции на Земята дори са обсебени от темата за астероидите, защото са пределно наясно, че те са едно изключително мощно оръжие –независимо от това дали астероидът е бил издълбан отвътре и превърнат в боен кораб или специално насочен към дадена цел. Тези въпроси също са коментирани в следговорите на двете книги.

 

И споменавайки „астероиди“ няма как да не добавим нещо също случило се току-що, касаещо възможно най-палячовската дезинформационна агенция на света. Всеобщите любимци от НАСА.

 


Free Joomla Extensions

 

В горния отрязък Бил Нелсън е избран за говорител на НАСА, която изведнъж стана много „отворена към идеята за съществуването на извънземен разум“ след десетилетия подигравателно и саркастично отношение към темата. Както винаги звучи така сякаш те „никога не са били на друга позиция“ изобщо и „това винаги е било най-логичното нещо на света“. Споменати са разбира се и станалите известни разкрития на членове на ВMС на САЩ, което очевидно вече е опорна точка в реалността на уфологията.

Слушайки Бил и речта за това как човек едва ли не трябва да се опитва да бъде възможно най-безкористен и служещ на човечеството, за да стане то по-добро (ха-ха!) по страните ни се търкулва чиста сълза като утринни капки роса по венчелистчетата на момина сълза. Бяхме сигурни, че днес трябва да сме с бельото си на американския флаг, защото Америка за пореден път ще спаси света.

Вече знаете! Във вселената може и да има друга форма на живот!

:)))

 

 

 


[1] Апропо. Има доста източници, които твърдят, че поне една от рептилианските фракции живее в околна среда базирана на водород. Което е интересно, предвид че именно водорода бива промотиран като новата енергия на която ще се базират много от бъдещите ни технологии. Тук разбира се няма нищо сигурно, но е елементарно намигане за „колонията в процес на ферментация“ както сме я наричали множество пъти в гореспоменатите книги.

 

 

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 600 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8690484Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License