Румънският щит над Балканите Печат
Новини - Новини
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Четвъртък, 12 Май 2016 19:40

 

us romania missile intrЗа пореден път световните новини са пряко свързани със събития чиито генезис е бил обсъждан под една или друга форма в нашите книги и следговори към тях. Само допреди 15 години Румъния бе давана като еталон за „мизерия“ (дори в нашата собствена държава), а днес нейната роля в международен план нараства все повече. Голяма част от събитията, които са истинската причина нещата да се манифестират на бял свят именно по този специфичен начин, са дискутирани в книгата „Подземните тайни на румънския сфинкс“. Това което беше потвърдено вече и на официално ниво, е поредната здрава логическа нишка, която обяснява „безумните“ на пръв поглед твърдения на определени хора свързани с тази територия на Балканите. Разбира се, става дума за активирането на американският противоракетен щит, който е позициониран в отдалечена военновъздушна база в Девеселу, Румъния, която е само на около 50 км. от България. Виждате как твърдението отпреди век на индийския мистик Саду Сундар Синг, че Румъния ще остане един вид „магически“ незасегната от бъдещите войни и ще се превърне в зелен небесен оазис насред всеобщата разруха, придобива все по-материални очертания. Останалите негови предсказания са не по-малко сензационни и са поместени във връзка с нашия анализ към спомената вече книга. Ще имате възможност да ги прочетете и сега. Винаги имайте наум обаче, че всичко описано е просто плана на една конкретна фракция за бъдещето и той може да се изпълни напълно, частично или тотално да бъде неутрализиран от друга конкурентна група. При всички случаи обаче, текущите събития загатват поне отчасти кой в момента взема превес в борбата за контрол над тази изключително ценна (по ред причини територия)... Следва международната новина, допълнителен коментар и цитат от книгата „Подземните тайни на румънския сфинкс“.

 

 

Американският противоракетен щит в Европа започна работа от днес на фона на опасенията на Москва

 

Американският противоракетен щит в Европа беше открит днес, почти десетилетие, след като Вашингтон предложи защита на НАТО от ирански ракети и въпреки руските предупреждения, че Западът заплашва мира в Централна Европа, предаде Ройтерс.

На фона на руско-западното напрежение, представители на САЩ и НАТО обявиха за функциониращ щита в отдалечена военновъздушна база в Девеселу, Румъния, която е само на около 50 км. от България.

И то след години на планиране, инвестирани милиарди долари и неуспешни опити да се разсеят руските опасения, че щитът може да се използва срещу Москва.

Системата за спиране на ракети в Румъния със среден обсег (до 3000 км.) не е насочена срещу Русия, каза преди откриването Робърт Бел, пратеник на американския министър на отбраната Аштън Картър в НАТО.

 

us romania groundbreaking abm.si

 

Така би трябвало НАТО да получи денонощна защита, интегрирана с радарите и корабите на САЩ с противоракетни системи, които вече са разположени в Средиземно море.

На мястото на бившата ВВС база на Румъния са разположени 24 ракети SM-3 и радар от системата „Еджис“.

Образно казано, противоракетната отбрана преминава от детството към възрастта на подрастващите. Предстои дълъг път тя да постигне нужния капацитет и способности“, коментира Том Карако от Центъра за стратегически и международни изследвания във Вашингтон.

Системата се основава на принципа, че с радари може да се засече изстрелването на балистична ракета, да се изчисли траекторията ѝ и да бъде атакувана с ракети и унищожена, докато е в Космоса в най-високата си точка, преди да навлезе обратно в атмосферата.

САЩ ще започнат изграждането на втори обект в Полша в петък, който трябва да бъде готов през 2018 г., давайки на НАТО постоянен щит в допълнение към вече наличните радари и кораби в Средиземно море.

 

 

Източник: http://www.vesti.bg/

 

 

Коментар от Издателство „Паралелна Реалност“:

 

Към процесите, които се развиват в Румъния няма как да не отбележим и нещо изключително набиващо се на очи предвид „стандартите“ на тези географски ширини. През последните години там откровено тече безмилостна борба между различни фракции, като в крайна сметка нейни „жертви“ стават огромен брой видни политици. Обикновено, както всички добре знаем „гарван гарвану око не вади“ и редовно при тези мероприятия само се отбива номер, но в Румъния нещата се развиват изключително драматично. Малко след създаването на румънската Национална антикорупционна дирекция вече бяха издадени първите присъди срещу политици, разследвани по обвинение в корупция. Последваха ги и други. Решителният импулс дадоха реформите, проведени от бившата министърка на правосъдието Моника Маковей, а допълнителният тласък дойде от Механизма за наблюдение, наложен от Брюксел на Румъния и България след влизането им в ЕС през 2007 г. Дотук Антикорупционната дирекция е изправила повече от 1100 държавни служители на съд, включително и 12 настоящи или бивши министри. Над хиляда от делата са завършили с постановяването на ефективна присъда и само 9% от тях – с оправдателна, е цитирана от агенция ДПА ръководителката на антикорупционното звено Лаура Кьовеши.

Тези процеси безспорно свидетелстват за сериозно разчистване на сметки, но същевременно с това и изграждане на един нов и съвсем друг имидж на Румъния, който да спомогне за нейният нов планиран международен статут. Общото впечатление през последните години е именно, че Румъния „разчиства“. В страната почти не минава ден без нови обвинения в корупция – срещу политици, съдии, медийни магнати, бизнесмени.

И макар тези събития да имат буквално десетки смислови равнища и да са плод на множество взаимовръзки, то ще е наивно да не разгледаме и аспекта свързан със Светлата фракция на Цезар вътре в рамките на високите етажи на властта и нейният натиск за промяна. Повече за това ще откриете в предстоящата в идните месеци 3-та част от поредицата на Раду Чинамар.

А сега следва откъс от следговора на „Подземните тайни на румънския сфинкс“:

 

Последното, което ще дискутираме във връзка с окултните войни на Балканите, са някои интересни аспекти на пророчествата, правени за Румъния и България. Натоварваме цялостния анализ допълнително с тях, защото това е най-често срещаният тип отдаване на индивидуалната сила на външни фигури, издигайки ги до божествен статут. Рамките на пророчествата са верни и целта, заради която ще ги дискутираме тук, не е да обсъждаме самите тях, а намерението зад тях.

Има много предсказания на различни мистици относно светлото духовно развитие на Румъния като страна, избрана от „бог“ да започне подновяването на духовността в света. Някои правят дори паралел между огромната сграда, наречена Народен дом в центъра на Букурещ и библейския Дом на народите, описан в Апокалипсиса. Папа Йоан Павел II нарича тази земя „Градината на божията майка“ (какво означава това, можете да видите в „Документите Тера“ и „Посвещение в древната страна на боговете“) по време на своята визита в Румъния през 1999 г. Важна стъпка в това отношение можем да видим в астрологичната карта на Румъния, според която в периода 2021-2023 г. ще има условия за румънски „месианизъм“. Пророчествата, направени от един определен човек – Саду Сундар Синг (SSS), заслужават нашето специално внимание в контекста на окултните войни на Балканите. Синг е индийски мистик, произхождащ от богато семейство. Още на седем годинки той знае наизуст индийската религиозна книга „Бхагавад гита“. Докато е ученик, изпитва някои трудни моменти и иска знак от висша сила. Вместо Буда или Кришна, обаче, в съня му се явява Христос. Преди това той дори е изгорил няколко библии. След като приема християнството, семейството му го гони от неговия дом. На 27 февруари 1922 г. той пристига в Швейцария и говори в Реформаторската зала в Женева. Хиляди души го слушат в залата, а много други не успяват да влязат. В Ньошател над 10 000 души се събират да чуят неговото слово. Саду Сундар Синг специално подчертава, че е индиец и кръвната му връзка с Румъния е нулева. В този ред на мисли той няма мотивация да лъже, нито пък има някакви пристрастия към тази страна, които да направляват действията му в националистичен аспект. Тези предсказания са правени през 20-те години на миналия век. Пророчествата са много дълги и пускаме само най-важната част от тях (някои от удебелените от нас думи правят референции към „Документите Тера“, а други – към Новия Световен Ред):

 

Аз знам, че Румъния има божествена бъдеща мисия за възобновяване на духовността и тя ще бъде уникален духовен модел, който ще бъде следван от цялото човечество. Необходимо е да провъзглася това пророчество на всички нации и всички религии, защото всички знаци сочат за невероятните духовни промени, които ще настъпят. Моите думи не трябва да карат да мислите, че съм някакъв симпатизант на Румъния, защото този, който ми даде тези пророчества, без никакво съмнение е Светата Дева.

 

Следователно ви напомням пак, че, доколкото аз чувствам, на първо място защитата на Румъния е обезпечена от Светата Дева и след това от Великите Космически Сили, както и от повечето светци.

 

Постепенно силата на отделните държави ще намалява и на тяхно място ще дойде нова сила с име „Федерация на Световните Нации“ с един президент, един управляващ орган и една армия, използвана само за отбрана на вътрешната сигурност, а войниците ѝ ще имат задължение да въдворяват ред в афектираните зони.

 

През този период Русия ще стане автентичната християнска държава на Земята. Босфорът и Дарданелите ще потънат и ще изчезнат напълно. Много острови ще изчезнат, унищожени от земетресения.

 

Единствените, които ще избегнат наказанията от унищожителен огън и кланета по целия свят, ще бъдат Румъния и териториите на Палестина. Запазена ще остане и катедралата във Ватикана, но нейното влияние и власт ще бъдат загубени.

 

Румъния ще премине през няколко фази на фундаментални промени и накрая благодарение на образцовата си духовност ще се превърне в автентичната плодородна земя, сравнявана с митичния „Нов Ханаан“. Букурещ ще стане основен център на това плодородие. Тази столица на новия духовен полюс на планетата ще бъде построена наново почти цялата. А накрая ще се направи сграда с форма на пръстен, със 7 км. диаметър, която ще се смята от всички нации за автентичния „Нов Йерусалим“ на света.

 

Румъния ще премине през големи трудности и през някои международни промени, които ще направят така, че да получи нов статут в международната политическа обстановка. Благодарение на съдбата ще остане незасегната от военната ситуация и ще се обяви за неутрална държава.

 

В бъдещите войни, огън и унищожение ще обграждат Румъния, но тя ще остане недокосната точно като зелен небесен оазис по средата на опустошена пустиня, причинена от човешката интелигентност и служба на злото.

 

Щабквартирата на Международния червен кръст ще бъде в Букурещ, в Новия Йерусалим, защото откритията на тези хора в сферата на медицината и здравето ще бъдат невероятни и тази държава ще бъде номер едно в света. В Румъния ще има филантропски административни организации – абсолютно нови, както никога досега по света, които ще носят божествено вдъхновение и ще повдигат скритите сили на хората и техните духовни божествени умения.

 

 

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 155 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 542
Брой прегледи на съдържанието : 8582085Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License