Нови научни данни потвърждават съществуването на звездни портали Печат
Новини - Новини
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Петък, 15 Март 2013 18:12

 

portalnovina

В научните си трудове, проф. д-р. Владимир Джунушалиев вече изложи една нова перспектива на теоретичната физика в рамките на супергравитацията. По този начин трудът му „Yamabe flow, conformal gravity and spacetime foam“ представи един иноваторски подход в изследванията на конфигурацията на звездите и връзката им с междуизмерните портали.

За тези от вас, които се интересуват от физика, трудовете на Джунушалиев могат да се изтеглят оттук.

Що се отнася до неговият принос отнасящ се към суперсиметрията в квантовата физика, можем да изтъкнем следната негова публикация – „Non singular solutions to Einstein-Klein-Gordon equations with a phantom scalar“ където ученият анализира суперсиметрични модели в рамките на уравненията на Айнщайн-Клайн-Гордън за изучаването на скаларните вълни в теорията за супергравитацията.

Препоръчваме на тези от вас, които се интересуват и се занимават с физика да изтеглят и прочетат трудовете и публикациите на този отличен физик – Владимир Джунушалиев. 

 

Джак Скъдър и изследователският му екип от Университета Йова са намерили това, което те наричат „Точки Х“ в магнитосферата на Земята. Както знаете магнитосферата играе ролята на „защитно одеяло“, което пази земната атмосфера от влиянията на слънчевия вятър и радиации. Сателитите са открили „портали“, които, както казва Скъдър са: „Места където магнитното поле на Земята се свързва с магнитното поле на Слънцето създавайки един непрекъснат (директен, постоянен) път от нашата планета до атмосферата на Слънцето на 93 000 0000 мили разтояние.

 


Free Joomla Extensions

 

 

Източник: http://starviewer.files.wordpress.com/

Превод: Атанасовски

 

 

Бележка от Н.: Интересно дали тези момчета са открили магнитния носител, който се явява пъпната връв между Слънцето и Земята, тъй като планетата ни е инкарнация на нашето Слънце, както ние, като Висши Аз, имаме много инкарнации. Това, че дори официалната наука почва да си пъха носа там не предвещава нищо добро, а факта, че НАСА дава гласност на това СЕГА е още по-странно. Всичко това се случва в годината, в която се очакват опустошителни слънчеви изригвания.

Хммм...

 


scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 354 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 528
Брой прегледи на съдържанието : 7730920Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2021 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License