Билдербергите призоваха за спешни мерки срещу кризата Печат
Новини - Новини
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Събота, 15 Октомври 2011 21:42

 

bild

Новината, която изтече преди часове в официалните медии сама по себе си не представлява особена сензация, но както винаги всичко зависи от контекста. В случая контекста е книгата „Подземните Тайни на Румънския Сфинкс“. Предлагаме ви цитат от следговора на книгата както и официалната новина, от която самото заглавие е особено показателно.


Накратко – не подценявайте разговора с масона и неговата стойност и се опитайте да видите отвъд неговата очевидност. Той има своята актуалност и в крайна сметка авторът е постигнал целта си – това наистина е учебник за това, „как се прави от хиляди години под носа ни“. Нещо, което така или иначе никога няма да е излишно. Ако трябва да бъдем честни, самите ние в началото не обърнахме особено внимание на тази глава, като всичко на пръв поглед изглеждаше общоизвестно и предъвквано хиляди пъти из други книги. В процеса на множеството редакции на книгата обаче започнахме да откриваме много подтекст в думите на масона и да разкодираме значения, нови дори и за самите нас. Да не говорим за феноменалното пророчество, което Мацини прави в самия край на трета глава, а именно: „...Затова трябва колкото се може повече да печелим доверието на човешките маси, за да създадем илюзията за естествена последователност на събитията, които ще се случат. А именно предстоящата ужасна световна криза, от която ние ще излезем на повърхността в образа на спасители на човечеството, понеже имаме необходимите финансови ресурси да направим това...“.

 

Като се има предвид фактът, че разговорът се е провел през 2003 г., (а книгата излиза 2004 г.) казаното е право в целта, знаейки какво последва само след няколко години в световен мащаб! Нещо, което само доказва, че всичко, случващо се днес, е планирано поне 50 години предварително (минимум).


А ето я и официалната новина:


Билдербергите призоваха за спешни мерки срещу кризата

EPA/БГНЕС

Европейският съюз трябва да вземе необходимите мерки, така че „гръцката история“ да свърши и страната да остане в еврозоната, защото в противен случай рискува този сценарий да се повтори и в други страни, заяви вчера председателят на т.нар. група Билдерберг Етиен Давиньон, цитиран от Медиафакс.

„Когато имаш една обща валута, трябва да разбереш, че тя е на всички. Историята с Гърция трябва да свърши, но като Гърция остане в еврозоната. Ако реакцията не е силна, защо да не се случи подобно нещо в други страни?“, заяви Давиньон, който участва в конференцията „Европейският съюз след кризата на държавните дългове“ в Букурещ вчера, предаде БТА.

Той добави, че следващата стъпка след решаването на проблемите на Гърция е намирането на решения за консолидация на икономическия растеж на ЕС.

„Моделът на европейската интеграция е уникален. Ако не функционира, сигналът ще бъде много негативен за целия свят. Ако не успеем, ще отнемем на другите елемента на надеждата“, заяви Давиньон.

Клубът Билдерберг е неформална структура, която събира всяка година много от най-влиятелните хора в света, за да обсъдят най-актуалните международни проблеми, най-вече в областта на външните работи и икономиката.

Конференциите на Билдерберг събират всяка година между 120 и 140 важни имена от САЩ и Западна Европа, основно политици, банкери и индустриалци. Сбирките са частни, а достъпът се осъществява само със специални покани. Името на групата идва от хотела, в който се е състояла първата среща през 1954 г., отбелязва агенцията.


Както виждате, описания от Мацини механизъм, не само проличава наяве 1 към 1, но има и 2 интересни синхроничности. Първо, говорим за Билдербергите, към които в книгата Мацини се числи и второ, самата среща се провежда в Румъния.

Декодирането на реалността в тази картинка и изводите от нея – оставяме на вас.


scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 352 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 532
Брой прегледи на съдържанието : 8000542Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2022 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License