Контактите с НЛО извадени на светло Печат
Новини - Новини
Написано от H.   
Четвъртък, 28 Януари 2010 19:49
 
Британците разсекретиха архиви, съдържащи информация за контакти с неидентифицирани летящи обекти (НЛО). В началото на седмицата министерството на отбраната реши да вдигне завесата пред истории, които хората по цял свят очакват да научат с нетърпение.
Оказа се, че на острова нееднократно са се сблъсквали с феномена НЛО в периода от 1986 до 1992 година. На сайта на британския Национален архив са достъпни 19 файла от военното министерство, които разказват за срещите с НЛО.

Министерството обаче крие в ръкава още около 200 файла. Очаква се те да бъдат изнесени в следващите четири години, което ще разпали до крайност въображението на любителите на НЛО историите.

Една от най-интересните случки датира от 1991 година. Тогава пилот на самолет на авиокомпания Alitalia, приближаващ лондонското летище Хитроу, забелязал обект, който пролетял покрай управляваната от него машина и едва не я блъснал. И до ден днешен странният обект не е идентифициран.

Интерес предизвиква и историята на жена, която многократно е заявявала на британските власти, че е пристигнала на Земята от системата Сириус. Представящата се за извънземна твърди още, че нейният космически кораб се е разбил във Великобритания по време на Втората световна война.
Какви ли истории крият останалите 200 файла и защо е отложено тяхното разсекретяване...

 
scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 273 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 540
Брой прегледи на съдържанието : 8511576Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2023 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License