Масонски обекти – Международното летище в Денвър, САЩ Печат
Статии - Секретни бази
Написано от Издателство Паралелна Реалност   
Четвъртък, 17 Май 2012 01:55

 

0

Апокалиптичен кон със светещи червени очи, който посреща посетителите? Налице.

Кошмарни фрески? Налице.

Странни думи и символи, вградени в пода? Налице.

Гаргойли, седящи в нещо като куфари на колони. Налице.

Авиационни летищни писти с форма на нацистка свастика? Налице.

Ok..., това място е зло, направо злокобно.

Но сериозно, има толкова много неестествени и ненормални неща около Международното летище в Денвър (на англ. Denver International Airport, за по-кратко ще го наричаме DIA нататък в текста. – бел. пр.), че цяла обемиста книга може да се напише по темата. Сградите, приспособленията и произведенията на изкуство на показ там карат много наблюдатели да вярват, че DIA e много повече от обикновено летище: то е буквално катедрала на New Age-ученията, пълна с окултен символизъм и препратки към тайни общества. Произведенията на изкуството в DIA не са просто струпване на странни изкуствоведски избори, направени от хора с лош вкус, както мислят много хора. Това е дълбоко кохерентна колекция от символични творби, която отразява философията, вярванията и целите на глобалния елит. DIA е най-голямото летище (като площбел. Н.) в САЩ и е струвало над $4,8 млрд. Всичко относно това летище е планирано педантично и е там по определени причини.

 

 

1

 

 

 

Кратко описание на летището

 

Самите помещения, техническите приспособления и апаратура на летището повдигнаха тонове въпроси, свързани с истинските намерения и цели на тази мегаструктура. Множество „творчески“ теории витаят около DIA относно подземни военни бази, извънземни и рептилоидни същества. Въпреки че съм наясно, че всичко е възможно, оттук нататък ще се придържаме основно към документираните факти.

 

Летището е построено през 1995 г. на площ от около 137,6 км2. Строителните дейности принудили Международното летище в Стейпълтън, (the Stapleton International Airport, SIA) да бъде затворено, въпреки че то използвало повече пасажерски терминали и писти от DIA. Първоначалните разходи по строежа били $1,7 млрд., но финалният проект вдигнал сметката до $4,8 млрд: т.е. $3,1 МИЛИАРДА свръхразход над предвидения бюджет. Множество аномалии са били докладвани относно построяването на мястото:

 

 • Различни фирми-контрактори са били наети за строежа на различни части от летището. Всички те са били уволнени след като са приключили с работата си. Това води наблюдателите до убеждението, че всичко е било стратегия с цел никой да не знае цялостния мащаб на проекта (съответно и всички подробности, свързани с него).
 • Били преместени 84 101 034 м3 земна почва, много повече, отколкото обикновено е нужно. Това подвига съмнения относно наличието на извършвани строителни дейности под земята.
 • 8529,5 км. оптични нишкови кабели са били инсталирани за комуникационни цели (за сравнение – от източния бряг на САЩ до западния са около 4 828 км).
 • Системата за зареждане на гориво може да изпомпа около 3,78 м3, т.е. 3785,4 л. самолетно реактивно гориво в минута. Това количество е напълно абсурдно като число за целите на едно комерсиално летище.
 • Бил внесен гранит от целия свят, въпреки че проектът вече е бил много над първоначално предвидения бюджет.
 • Построяване на огромна (може би железопътна или по-високотехнологична) тунелна система (цели камиони могат да циркулират в тях) и на подземни железници/влакове. Повечето от тези не се използват в момента.


Анализът на наличните данни ме кара да стигна до поне едно заключение: тази гигантска конструкция ще стане впоследствие нещо много повече от обикновено комерсиално летище. То има капацитета да поеме голямо количество хора и превозни средства, което кара наблюдателите са мислят, че тази структура може да бъде използвана за военна база, а някои други дори казват, че ще бъда използвана в близкото бъдеще за концентрационен лагер за цивилни. Лично аз няма да продължа със спекулации точно по последната тематична линия, защото нямам доказателства за подобни твърдения. Въпреки това разбирам защо подобни планове биха били държани в строга секретност. Нека разгледаме „успокоителните“, и „приветливи към посетителите“ (кавичките са от менбел. пр.) произведения на изкуството, които са изложени на показ в DIA.

 


 

Конят на Апокалипсиса

 

       2 3 4

 

5

 

Значи това е което те посреща, когато влизаш през портите на ада... извинявайте, имах предвид портите на летището. Един висок 9,75 м. жребец от плексиглас с вени, силно изскачащи от цялото му тяло и демонични очи, светещи в червено. Nice... Чух, че децата го харесват много. Интересен факт: конят всъщност е убил създателя си, Луис Хименез, докато той работил върху него. Част от скулптурата се разхлабила, паднала и го смачкала, водейки до фатални наранявания. Приятелите на починалия скулптор сега казват, че конят е прокълнат.

(Това силно напомня на ритуална жертва, типична, когато се открива ново място от такова значение за Тъмните. Не можем и да не отбележим, че коня е 1 към 1 с корицата на „Проектът Монтоук“, което е най-малкото странно.

 

6


Всичко това ни навежда на мисли дали има връзка между двете и каква може да е тя, макар да ми беше казано от Питър Муун, че коня наблюдаван през 6037 г. от Дънкан е бил на 4 крака, а корицата е плод на художествено решение, защото така изглежда по-величествено. Коня също така значи някакъв вид съобщение, както съм обяснил тук.бел. Н.)

 

Но какво всъщност символизира конят? Първото нещо, което ми дойде на ум, когато видях това ужасно страшно произведение на изкуството (поне що се отнася за летище), е: бледият кон на Апокалипсиса. Той е четвъртият кон в книгата на „Откровението“ от Йоан в Библията и конникът върху него подходящо е наречен „Смърт“.


„И видях, и ето, блед кон
и името на яздещия на него беше
Смърт, и адът го следваше. И
даде им се власт над
четвъртата част от земята, за да убиват с
меч, с глад, с мор и със
земните зверове.“

—Библия, Откровение от Йоан, 6:7-8

 

С други думи, конят „Смърт“ (или по-скоро конникът „Смърт“) донесъл множество убийства чрез оръжия, глад и болести. Това е доста екстремно като за „семейно“ летище, не мислите ли? Изглежда, че този кон не трябва да бъде там. Скоро ще осъзнаете, че той перфектно се вписва с останалата част от DIA. Между другото, това е един наистина страшен конски анус!


7

 

(Между другото по едно време на летището се беше намърдала и статуя на Анубис по незнайни причини:

 

7.1

 

Една от многото странности около това място. Препоръчвам книгата на авторката Алекс Кристофър „Pandoras Box 2 – Denver Airport Story“ като най-пълна по темата. След края на основния текст съм поместил интервю с нея.бел. Н.)

 

 

Масонската каменна паметна плоча

 

8


Камъкът е разположен във „Великата зала“ на летището (термин, който също така се използва и от масоните за означаване на тяхната зала за срещи). Има масонски символи по плочата и по „платформата с клавиши“, която изглежда е написана на брайловото писмо за слепи („камъкът“ е т.нар. „capstone“, т.е. от англ. най-горният (последен, завършващ) камък на строеж/зидария. – бел. пр.).


9

 

Обърнете внимание на плочата, която споменава за „Комисия за летищата на Новия свят“ (New World Airport Commission). Тази определена комисия не съществува, затова най-вероятно се отнася към Новия Световен Ред. Овен това има и времева капсула, заровена под плочата, която според надписа по камъка трябва да се отвори през 2094 г. (което е втори архетипен символ за връзка с някакъв време-пространствен проект като Монтоук, макар тези капсули да са широко разпространени в САЩбел. Н.). Наклонената под ъгъл ръка е много енигматична и изглежда има някаква допълнителна функция/смисъл, различна от това да бъде просто декорация. Имате ли някакви лични проблясъци в тази насока?

 

10

 

 

Пророчески фрески

 

Разположени на 4 стени се намират стенописи, нарисувани от художника Лео Тангума, които уж трябва да въплъщават мир, хармония и природата. Аз обаче въобще не получавам подобни асоциации, гледайки фреските. Когато анализирате символизма на стенописите, ще осъзнаете, че те разказват ужасяваща история на предстоящи бъдещи събития, които има да се случват, т.е. като че ли са един вид предсказание. Има точно определени социални и политически препратки и други окултни детайли, които по същество превръщат тези картини в своеобразен манифест на НСР. Според сведенията Тангума е потвърдил, че са му били дадени инструкции за картините и са му били платени $100 000 за първите от тях. По-късно той отрича, че са му давани указания за картините и отказал всякакви въпроси, свързани с тайни послания и смисли в картините си. Предишни стенописи на Лео Тангума са били типични произведения в стил „Chicano art“, политически заредени и ориентирани към общностния дух. Въпреки това работите му в DIA изпращат тотално различни „вибрации“, предизвиквайки у мен онзи особен инстинкт, който ми подсказва, че той просто е нарисувал визиите и погледа на някой друг. Нека да разгледаме картините една по една:

 

„Мир и хармония с природата“*

(* Не открих как е истинското име на тази картина, но не е горепосоченото, защото това е името на една от картитените коментирани по-долу. Самият VC не е забелязал грешката си и коментира 2 различни картини с едно и също (според него) име, което очевидно не е така, но го оставям както е в оригианл, с уговорката, че наименованието на тази картина не е ясно. - Н.)

 

11


Така, официалният уебсайт на летището казва, че името на тази фреска е „Мир и хармония с природата“. Наистина ли? В центъра на творбата се виждат опечалени деца с изчезнали видове животни и растения. На фона има гора, избухнала в огнени пламъци, а малко по-назад се вижда горящ град.

 

12

 

Интересен факт за този град е това, че в него са били внасяни много промени и е бил изрисуван и пребоядисан много пъти през годините, като че ли представлява нещо важно за създателите. Изглежда, че градът е обграден от мараня с лош цвят, като че ли е бил поразен от биохимическо оръжие.

Едно от децата държи каменна дъсчица на маите, която изобразява края на цивилизацията.


13

 

В преден план на тази „миролюбива“ картина можем да различим три отворени ковчези, които съдържат мъртви момичета от различни култури. Отляво е чернокожа жена, в средата има жена от северноамериканските индианци. Защо те лежат мъртви там с останалите животни? Да не предсказваме изчезването на тези раси? Вече знаем, че военните отдавна са разработили специфични расови химически оръжия. Ето какво има да каже по този въпрос „Проектът за Нов американски век“, който определя чуждестранната и отбранителна политика на САЩ:


... изкуството на войната и военното дело... ще бъде коренно различно от това, което е днес... „сраженията“ вероятно ще бъдат извършвани в нови измерения, размери и мащаби... високоразвити форми на биологично воюване, които могат да „се прицелват“ в специфични генотипове, могат да трансформират биологичната война от сферата на терора към това да бъдат политически полезни инструменти.

 

14

 

Момичето отдясно държи Библия и жълта „юдейско-еврейска“ звезда, която се е използвала от германските нацисти от Втората световна война, за да идентифицират евреите. Изглежда тя символизира смъртта на юдео-християнските вярвания. Групата, която е в основата на произхода на изображенията от това летище със сигурност НЕ са християни или евреи. Тайните общества имат своя собствена система от вярвания, която е прекалено сложна, за да се обясни тук. Въпреки това мога ви кажа, че ковчезите са важна част от масонския символизъм, както можете сами да видите от следващото изображение, което представя основните символи на масоните. Гробниците също са голяма част и от ритуалите на обществото „Череп и кости“.15

 

 

 

„Децата на света мечтаят за мир“

 


Вторият стенопис е съставен от две части. Ще го четем отляво надясно, затова и ще го анализирам отляво надясно.

 

16

 

Децата от всички расови цветове, облечени в традиционни за културата и етноса си фолклорни костюми, дават оръжия, завити в националното знаме на своята страна на... германско момче? Какво??? Да, баварският костюм ни оставя без всякакво съмнение. Момчето в центъра на изображението, което държи чук и вероятно строи нещо, е германче. Дори американското дете (облечено като бойскаут) изглежда нетърпеливо да даде своите оръжия и флаг на немското момче. Вие се намирате в най-голямото летище на Америка, в средата на САЩ, и това е фреската, която е изложена на показ!?! Америка радостно се предава на Германия. Просто е прекалено странно, за да се осмисли.

Това очевидно представя как страните по света се отказват от своята военна мощ и собствената си национална идентичност за „общото благо“. Това е поредната препратка към Новия световен ред, с едно световно правителство и една световна армия. Но защо немското момче е в центъра на всичко? В това летище има толкова много алюзии за Германия и нацизма, че ПРОСТО НЯМА НАЧИН всичко това да е случайно съвпадение. Лично аз се сетих веднага за Operation Paperclip (Операция „Кламер“) на тайните служби на САЩ, която след Втората световна война доведе тайно известни нацистки учени и изследователи в САЩ. В дъното на стенописа лежи счупена фигура, която държи пушка (символ на войната), а на върха на пушката седят два гълъба (които символизират мира). Колко затрогващо, няма що. Сега проследете движението на дъгата, която започва под тази статуя, минава покрай децата и ви води към втората част от фреската (която наскоро е била изрисувана наново върху старата).

 

17

 

Чудовището се събуди! Тази голяма и агресивна веонна фигура е облечена в нацистка униформа (забележете символа на шапката), с лице със сложена противогазна маска. В ръцете си войникът държи пушка и ятаган, с който изглежда насилствено безпокои носещия мир гълъб. Отляво е изобразена безкрайна редица от плачещи родители, държащи своите мършави, мъртви бебета. Това е една наистина ужасно зверска картина, в която липсва всякакво компенсиращо послание или морал. Самият факт, че това е изложено на показ на централния вход на най-голямото летище на САЩ, във времената на политическата коректност е напълно и тотално анормално и нетипично. Военната фигура е прославена и възвеличена и изглежда всемогъща поради разположението си в центъра на действието в картината. Изглежда е възвърнала своите сили, които привидно е загубила след Втората световна война. Тя се е завърнала с всички сили и предвожда пътя към един нов холокост.

Вижте по-отблизо хората, изобразени отляво, както и мъртвите деца, спящи върху тухли. По тях няма видими следи от насилие. Просто са някак си лишени от живот, като че ли са били отровени от смъртоносен газ, който се излъчва от дъгата над тях (напомням, че дъгата е символа на движението New Ageбел. H.). Чудовището, предпазено от своята противогазна маска, сочи на редицата от жертви към писмото в долната част на изображението.

 

18

 

Това всъщност е истинско писмо, написано от Хама Херхенбърг, 14-годишно момиче, което умира на 18 декември 1943 г. в нацисткия концентрационен лагер Аушвиц (както е написано в края на писмото). Доста притеснително, не мислите ли? Аушвиц е исторически известен с позорната си слава заради използваните там отровни газове.

Наличието на разноцветната дъга и плюшеното мече в това изображение, все символи, които нашите съзнания веднага асоциират с младостта и невинността, е напълно противно и извратено. А, ето още едно нещо относно ятагана: той е символ, който често е използван в масонските изображения:

 

19

 

 

„Мир и хармония с природата“

 

20

 

Какво правите, ако сте убили по-голямата част от световното население на Земята чрез отровни газове? Празнувате повода около генетично модифицирано светещо растение, разбира се! „Щастливи“ хора от целия свят неустоимо се насочват към онова изкуствено растение, някои почти летят към него. Точно над това растение (което въобще не съществува в реалността и в живата природа междувпрочем) се намира Исусоподобна месианска фигура, която обаче със сигурност не е Исус.

 

21

 

Всички изчезнали животински видове от първата фреска са отново обратно в действието и дори виждаме малък гълъб, който се появява от вътрешността на растението. Колко хубаво. Вече всички те се чувстват много по-добре като има мнооого по-малко хора на Земята... Животните също са щастливи и ви благодарят за това, че сте умрели. Хората вече могат да използват високи нива на научно познание, за да живеят в състояние на синтетично щастие, което им е осигурено от генетично модифицирани растения. Браво на тях. Китовете скачат до небето, като пляскат с хората по „дай едно пет“ по ръцете. Ако погледнете по-внимателно върху тигровите бебета, ще видите, че те имат лица на човешки деца. Това е доооста странно. Цялото това „произведение“ крещи за генетична модификация и магия.

За обобщение, тези стенописи ясно изобразяват признати цели, които можете да прочетете от документи, свързани с НСР:

 

 • масова депопулация на Земята
 • смърт на юдео-християнските вярвания
 • единно световно правителство
 • възстановяване на природата


Ако сте чели материала ми за камъните от Джорджия в САЩ, вече вероятно сте забелязали сами това, че лайтмотивите са поразително подобни. Съвпадение ли е това? Каменните плочи от Джорджия също включват завършващ камък с времева капсула заровена под него. Както виждате, тук няма „конспиративна теория“, това са факти. Всичко е написано върху камък, за да го видите. Елита притежава това място и те строят монументи, за да отпразнуват своята култура. Тяхното „божествено знание“ обаче е недостъпно за вас, освен ако не сте техен висшестоящ член. Има толкова много за интерпретация по тези фрески, че съм убеден, че съм пропуснал много други подробности (цветове, форми, движения, символи).

 


 

Самолетната писта във формата на свастика

 

След като видяхте толкова много препратки към нацистка Германия, бихте ли се учудили, ако самолетните писти за кацане и отлитане са с формата на свастика? Ето един сателитен поглед на пистите от Google Maps. Сами си правете изводите.

 

22

 

Виж по-голяма картаСилно се съмнявам, че човекът, който е изрисувал плана на пистите, не е забелязал тяхната странна форма. В смисъл, че вероятно някой в процеса на рисуването и/или на изграждането на сградата е трябвало да каже: „Я, почакайте, това някак си прилича на онзи нацистки символ! Май трябва да го променим! Не бихме искали нашето ново $4,8-милиардно летище да бъде обидно, противно или нещо подобно...“. Но това явно не се е случило по някаква причина.

 

 

Други странности

 

Както казах и в началото, може да се напише цяла книга за DIA и символите там, затова ще завърша този текст с несортиран списък с разнообразни странности, които можете да видите в DIA.

 

 • Гаргойли

23

 

Символизмът на гаргойлите винаги е бил мистерия. Никой не може да обясни причината за тяхното присъствие, особено в или по религиозни сгради. Да не би да представляват остатъци от предишни езически вярвания, които никога не са си заминавали? Или представляват нещо, за което знаят само „просветените“?


Какво правят тези фантастични митични чудовища в манастирите, точно под очите на самите монаси-братя, докато те четат? Какво е значението на тези нечисти маймуни, странни дивашки лъвове и чудовища? По каква причина са положени тук тези същества, полузверове-полухора?“ – Свети Бернард от Клейървоа, 12-ти век


 • Подът

24

 

Тези фотографии са странен набор от символи, които са изрисувани по пода на летището, като започват от източния край на Великата зала на ниво 5 и продължават към северния край на същата зала. Обърнете внимание на черния диск, който затъмнява слънцето. Няма грешка в това, че архитектурата на пода изобразява слънцето и черният диск започва да го засенчва. Когато пристигнем до северния край на Великата зала, виждаме, че там има статуя на Jeppesen, която покрива слънцето. Това да не е препратка към черното слънце, окултен символ, на който са се покланяли нацистите от обществото Туле през Втората световна война?

 

 • ???

 

25

 

Това вероятно би трябвало да представлява „местно“ изкуство (т.е. на северноамериканските индианцибел. пр.), което изобразява майката Земя? По-скоро изглежда подозрително като извънземно, което „поръсва“ живот на Земята. Какво им е на малките личица в горната част на рисунката? Да не са извънземни, които ни наблюдават от космоса? Кой знае, аз лично не мога да намеря каквато и да е информация относно това произведение на изкуството. По някаква причина ме кара да мисля за житните кръгове.

Надявам се, че се насладихте на тази виртуална разходка из DIA, както и на това, че вероятно в момента имате огромен въпросителен знак над главата си.

Ето още информация за интересуващите се:


 


Free Joomla Extensions


 


Free Joomla Extensions

 

 


 

Източник: http://vigilantcitizen.com

Превод: sixenius

Редакция: H.

 

Подобни статии: Масонски обекти – Астана, Казахстан

 


Забележка от Н.: Следващото интервю (с някои корекции от мен) е взето от книгата „Тайни Проекти“ с разрешението на преводачката и компилаторката й Емилия Манолова.


 

 

 

За летището в Денвър

Дейв Алън

Интервю с Алекс Кристофър

 


ДА: (Дейв Алън, Домакин)

: (Алекс Кристофър)

C: (Слушател)

 


ДА: Снощи разговаряхме за някои неща. Разговаряхме за летището в Денвър и за това какво наистина става там, както и за проекта Монтоук и Ал Биелек, а после за някои неща от книгата Кутията на Пандора“.

 

АК: При целият символизъм на новото летище в Денвър, очевидно е, че е предвиден за „център за световен контрол“. На летището има много символи на тайните общества. Започнахме да ги проучваме, за да открием какво означават. Всичко е много плашещо. Един джентълмен на име Ал Биелек, който е участвал в някои доста необичайни правителствени проекти в миналото ми каза, че: „областта Денвър е мястото, където ще бъде установен Западния сектор на Новия Световен Ред в САЩ“. До мен достигат малки парченца информация, потвърждаващи тези неща. Първото, което привлече вниманието ми на летището, беше камъка, на който имаше масонски символ. Наистина поисках да отида на летището и да го видя, защото прецених, че е много необичаен. Камъкът, или паметната плоча на летище Денвър, носи масонски символ. Цяла група от нас отиде на летището да изпрати наши приятели и видя – на югоизточната страна на терминала, която, между другото се нарича „Великата зала“ – онова, което масоните споменават като своя зала за срещи. И на това нещо пише: „Комисия за летищата на Новия свят“. Аз никога не съм чувала за това, а вие?

 

ДА: Никога.

 

АК: Там има масонски символи и една много необичайна геометрична форма – изобразява ръка, издигаща се от него, която се закривява под ъгъл 45 градуса. Има и нещо, което изглежда като клавиатура. Тази плоча е направена от гравиран гранит и неръждаема стомана и е много луксозна. Тази малка част в края на ръката е с неполиран дървен блок на нея. Джентълменът, който беше с мен по време на първото пътуване до летището, междувременно почина. Казват, че се е самоубил, но всичко друго ми казва, че това е невъзможно. Никой не може да върже на двоен възел катетър зад врата си и да се самоудуши. Просто не мисля, че това е възможно. Неговото име е Фил Шнайдер и той започна да вдига шум за всичко, което става в подземните бази, за чийто строеж е помагал много години (бележка на издателя: според Ал Биелек, бащата на Шнайдер е бил капитан по време на нацисткия режим и е бил на кораба „Елдридж“ през 1943 г. като медицинско лице). Той е работил в подземните бази в Зона 51 и Дълси, Ню Мексико, както и на няколко други места. Шнайдер ми каза, че тази приличаща на клавиатура област изглеждала като форма на техно-геометрията, която била с „извънземна насоченост“ и че имала нещо общо със системата за „насочване“, каквото и да означава това, която функционирала като човешка стръв, която да отвежда корабите направо във „Великата зала“.

Там, където е тази плоча, има и твърде необичайни масонски фрески по пода, водещи до „Черното Слънце“, което произхожда от нацистката символика. Тайните общества обожават слънцето. Нацистите се прекланяли пред Черното слънце, което води до идеята за Сатурн. Сатанизмът и Сатурн вървят ръка за ръка. (Забележка: Черното слънце се отнася и за масивната черна дупка в центъра на нашата галактика. По отношение на „необичайните орнаменти на пода“ някои твърдят, че базата в Хувър Дем, близо до Лас Вегас, недалеч от Зона 51, съдържа „странни инкрустации“ от окултния и масонски зодиакален символизъм. Докладите твърдят, че тъй като скалите са били взривени, за да са направи място за язовира, са се натъкнали на огромни кухини. Възможно ли е те да имат връзка с подземната мрежа? Друг необичаен язовир е Глен Кениън, близо до Пейдж, Аризона, който може би тайно осигурява водноелектрическо захранване за базата, която, както се твърди, се намира под района и свързва базите Дълси и Зона 51 под земята.Брантон). Освен това, на летището има и група стенописи, които са измежду най-гротескните неща, които някога сте виждали.

 

ДА: В хода на Операция Кламер“, нацистите бяха доведени в САЩ, за да бъдат оженени, сгодени и въведени на власт.

 

: Аз зная, че са тук, защото съм ги виждала (германците) заедно с американци, в по-специалните райони на летището. Но тези рисунки са много обезпокояващи и много необичайни. Когато за пръв път се опитах да се свържа с художника им и да поговоря с него за тези стенописи, той ми каза, че са му били дадени насоки какво да нарисува на стенописите. Когато отидох в ателието му и поисках да видя насоките, които са му били дадени за това какво да нарисува на последните два стенописа, него внезапно го обхвана амнезия и каза, че разбира се, не са му давани никакви насоки. На мен и още двама души ни отне над осем месеца, докато разгадаем цялата символика, включена в тези стенописи. Оказа се, че някои от тях са „активиращи“ картини, съдържащи символите, предвидени да задействат хората с алтернативни персоналности, програмирани по програми, сходни с използваните по проекта MK-ULTRA, за да изпълняват специфичните задачи, за които са били обучавани във връзка с нещо, свързано със сатанинските ритуали и контрола над съзнанието. Веднъж ми се обади една жена, която беше наистина обезпокоена във връзка с някаква информация. Тя ми разказа много различни неща, които по-късно се оказаха активиращи механизми по линия на проект MK-ULTRA. Освен това, почти всеки аспект на тези стенописи съдържа символи, свързани с тайните общества. Когато разберете за какво се говори във всички тях, звучи доста плашещо. От „споразумение относно биологичните различия“, до премахването на определени раси по света и контрола над съзнанието... Направо се набиват в очите ти още щом влезеш в летището. Повечето хора ги поглеждат и казват „какви ненормални картини, какво изобщо търсят тук“?


ДА: Споменахте, че под летището има много етажи.

 

: Да.


ДА: Дали фактът, че всички тези подземни нива са там има нещо общо с това защо отне толкова дълго време, докато бъде отворено това летище?

 

АК: Джентълменът, с когото се бях свързала, Фил Шнайдер, каза, че последната година от строежа са свързвали подземната летищна система с дълбоката подземна база. Той ми каза, че има поне осем-етажна база отдолу и че под летището има подземен град с площ 7,2 км2 и база с площ 142,4 км2. Крайно необичайно е да определят район от 80,5 км2, върху повърхността на който да разположат летище в средата на нищото, освен ако наистина не са планирали да го използват по-късно за нещо много необичайно. До това летище има дълга 17 км. 4-лентова магистрала, но между Денвър и летището няма абсолютно нищо. Няма даже бензиностанция – поне през септември 1995 г. беше така. Хората в Денвър са наистина обезпокоени от факта, че нещата с това летище се развиха така. Имаше един човек, който написа книга, в която направи изявлението, че техния екип притежава копие от аудиолента, на която длъжностно лице от град Денвър разговаря с хора от ЦРУ и че на това лице са му били платени 1,5 милиона долара, за да позволи „летището“ да бъде построено, независимо какво ще коства това. Изглежда, че наистина е имало доста по-голям интерес от страна на длъжностните лица в Денвър това летище да се построи. Те планират да го използват за нещо различно от просто приземяване на самолети.

 

ДА: Значи, този човек ви отведе долу, за да хвърлите поглед под земята?

 

: Аз бях поканена да участвам в пътуването. Имах приятел, който направо ни отведе долу, в активната зона под земята. Там долу е много интересно. Местата за багажното отделение са много необичайни. Цялото остаряло багажно оборудване, което не работи добре, не изглежда много по-различно от това, с което се работи днес.

 

ДА: Споменаваше, че има огромни бетонни коридори с пожарогасителни съоръжения по продължение на целия таван. Какво търсят те в бетонен бункер? (Предполага се, че бетона няма да се подпали, ако избухне пожар, затова е възможно да са предвидени за впръскване на нещо друго, освен „вода“ през тях, щом са разположени по продължение на целия таван? – Брантон).


: Същият въпрос зададохме и ние. Тези шахти са огромни и са от двете страни на линията. И така, там има две огромни шахти, достатъчно големи, за да поберат магистрала с две платна. Има МНОГО МАЛКО отвори водещи навътре и навън от линията, но на изхода на тази 80,5 км2 площ има огромна стоманена врата, през която лесно би влязъл огромен камион. Може да се използва за почти всичко, но онова, което е толкова необичайно в случая е, че на ВСЕКИ метър и половина-два от тавана, по цялата му ширина, има по една тръба с четири-пет впръскващи глави. Така е по ЦЯЛАТА дължина на съоръжението, което сигурно е около километър и половина. Има две такива шахти, а аз получих снимка по пощата, правена от някой, който е бил на платформата на вагона. На снимката като че ли се виждаха нещо като призрачни фигури. Това беше майка с бебе, увито в одеяло. Докато бях долу в тази бетонна шахта и двата пъти ми се гадеше. Има някакви много необичайни вибрации („от други времеви измерения“?Брантон). Тунелната шахта през която влиза влака може би прави връзка с подземен тунел постъпващ от петте сгради, които бяха построени и заровени. Когато започна строителството, вече съществуваше тунел с диаметър 12 м. Имам предвид онези пет сгради, които построиха преди три и половина години, а после внезапно казаха: „Ууупс, тези са на погрешното място“ – и ги затвориха, заедно с една много съвременна писта, която сега лежи заровена под около 10 см. кал. Изглежда направо ненормално, някой да построи съвременен високотехнологичен строителен комплекс с взаимносвързващи се тунели плюс един тунел, отиващ назад към подземния тунел при пресечката, а след това да заяви, че я е построил на „погрешното място“ и да я покрие с пръст. Не вярвам да има толкова глупави хора.

 

ДА: Разбира се, че няма. Проекти като този са стратегически планирани и не минават просто така.

 

: Някои от тези пет сгради са с височина 460 м. Има една висока 240 м. и една 384 м. Всичките са в този обхват. От този комплекс тръгва шахта, която стига до пресечка „С“. Когато започнаха този проект, както казах, имаше и шахта с диаметър 12 м., която идваше от място извън границите, до които работеше персонала. Тя си беше там, когато проекта започна. И всички, които работеха по тези проекти... имаше пет различни предприемача и никой от хората включени в тези екипи по договора не взаимодействаше с тези от другите. Когато проекта беше завършен, всички бяха освободени и отпратени.

 

ДА: А някой би си помислил, че при правенето на масивна конструкция тайната не може да се запази.

 

: Смятам, че много хора са видели неща, които са ги обезпокоили твърде много, но не биха говорили за това. Интервюирах няколко от бившите служители работили по този строеж, който беше заровен, но те се страхуват да говорят. Казват, че всеки е нервен, когато го питаш за тези неща и са решили да разкрият някои от тайните, които знаят, но не искат да се знае кои са. Мога да ви кажа, че това е едно много необичайно и призрачно място и че ако си чувствителен, започва да ти се гади още докато навлизаш в района на летището. Особено когато слезеш под земята. Ставаш много нервен и започва да ти се гади. Освен това, в района става и огромно течение.

 

ДА: Откъде идва то?

 

: Мисля, че идва от някакъв вид подземна електрическа система, защото там, където бяхме, нямаше електропроводи и цялото място просто гъмжи от тази свободна енергия, която се носи наоколо. Много необичайно. Освен това, в подземията има области, които са оградени с мрежи с остри шипове обърнати навътре, поставени сякаш за да предпазват от хората отвътре, а не от тези отвън. Всички тези площи са там, акри от тях, а никоя не се използва активно. Има много терасовидни отрязъци, които се спускат надолу. В един участък, особено, е забранено влизането без биологично предпазващ костюм. Казват, че в този участък имало някакъв вид „неидентифицирани биологични гъбички“, който поразявал дробовете на хората.

 

ДА: Хмм. Някакъв начин да прикрият нещо, което е в този участък ли?

 

: Ние смятаме, че районът води до по-дълбоки нива от подземията на летището, но е обграден с телена мрежа и там не може да се проникне. Според нас, това е участъкът, който слиза около шест нива под ниво четири. В него е проникнал един от електротехниците – той се натъкнал там на много странни неща, но сега отказва да говори за това.

 

ДА: Наистина странно.

 

: Освен това, на летището има нещо, което изглежда като охлаждащите кули на миниатюрен ядрен реактор и не разбирам защо тези кули са там. Когато хората попитаха, отговорът беше, че те са част от системата за проветряване и изсмукване. Вентилация и изсмукване откъде?

 

ДА: За какво смятате, че служи?

 

: Мисля, че всичко това е свързано с дълбоките подземия.

 

ДА: Казват, че това място изглежда като някаква подземна зона за задържане... нещо като кошара... място, което може да побере хиляди хора. Вратите, телените мрежи...

 

: Превозните средства за транспортиране на багаж се движат по магистрала с две платна, а покрай тази магистрала има преградени с мрежи места, които биха могли да бъдат използвани като места за задържане. Не разбирам защо са построили всичко това именно по този начин, освен ако в бъдеще не планират да ги използват за нещо подобно.

 

ДА: За какво би могло да служи всичко това?

 

: Ако Фил е прав и всичко това се свързва с дълбоката подземна база, чиито планове са му били предложени през 1979 г. и това, което този друг човек ми каза в личен разговор е, че в тези дълбоки подземни бази, използвани от извънземни има много РОБСКА РАБОТНА СИЛА и че голяма част от тази робска работна сила са деца. Той каза, че когато децата достигнат точката, в която не могат да работят повече, биват убивани на място и консумирани.

 

ДА: Консумирани от кого?

 

: Извънземни. Повтарям, това не е моя информация, а от един човек, който си даде живота, за да види тази информация бял свят. Той е работил там близо 20 години и знаеше всичко, което става там.

 

ДА: Хммм. Кого ядат тези извънземни?

 

: Те обичат малки човешки деца, не замърсени, каквито са възрастните. Има един джентълмен, който твърди, че в тази страна има невероятно много откраднати деца.

 

ДА: Над 200,000 всяка година.

 

: И че тези деца са основното предястие. (Забележка: Мнозина ще прочетат това и ще се присмеят, невярвайки на подобни твърдения. В това няма нищо лошо и даже самия Фил Шнайдер ни съветва да си сложим „скептик-лата“, когато проучваме твърдения от този род и винаги да търсим някакво потвърждение. Затова аз предлагам Конгресът да заобиколи ИЗПЪЛНИТЕЛНИЯ клон на правителството – което ни е продало на Тайните служби/Промишления Комплекс, един клон, който първоначално е бил предвиден от основателите на Републиката, за да бъдат „слуги“ на КОНГРЕСА, СЕНАТА и НАРОДА – и да предприеме пълно мащабно разследване на тази и на другите подземни бази, дори ако за тази цел е необходима военна мобилизация на Конгреса. Като повод за такова разследване могат да послужат твърденията за неетично използване на парите на американските данъкоплатци, за нарушения на Федералните Медицински Разпоредби по отношение на генетичните изследвания, неплащането на данъци за подземните съоръжения, използвани от неизбирани чрез избори длъжностни лица, за приютяването в тях на „незаконно пребиваващи“ извънземни, за подкупи и национална измяна, за незаконно отглеждане на добитък – по отношение на базите в Дълси и другите, за евентуално отвличане на деца, за нарушаването на човешките права на деца, и т.н...Брантон).

 

ДА: Колко драконианци има там долу?

 

: Чувах цифрата 150,000 само за района на Ню Йорк.

 

ДА: Отдолу под Ню Йорк ли?

 

: Да. В някаква подземна база там.

 

ДА: Интересно. Вие сте виждали снимки на тези неща, така ли?

 

: Виждала съм ги лице в лице.

 

ДА: Наистина ли?

 

: Да. От информация, издадена ми от група или екип, който също работи в тези подземни бази, които се опитват да изнесат тази информация навън и които обичат тази страна зная, че ПОД КРАКАТА НИ СЕ ВОДИ ВОЙНА, КАКТО И НАД ГЛАВИТЕ НИ – война, за която обществеността не знае нищо. Тя е между тези ИЗВЪНЗЕМНИ сили и ХОРА, които се опитват да се борят с тях.

 

ДА: Какви други видове сте виждали?

 

: Тези, които съм виждала, са Сивите с големите очи и влечугоподобните.

 

ДА: Как изглеждат тези влечугоподобни?

 

: Има три различни вида.

 

ДА: Можете ли да ни кажете как стана така, че установихте контакт с тях?

 

: Когато живеех във Флорида, в град Панама, районът гъмжеше от странни събития. Имах съседи, които наблюдаваха НЛО и събираха информация за тях. Една нощ към 2:30 ч., съседът ми ме повика и беше напълно обезумял – искаше да отида там. Отидох тичешком до предната им врата и тя и приятелят й, който е пилот в гражданската авиация, бяха в хола, изплашени до смърт. Погледнах към нея, очите й бяха обърнати към главата – губеше съзнание и се свличаше надолу по стената. Приятелят й се опитваше да ми каже какво е станало и усещах тази невероятна енергия, която сякаш щеше да проникне през главата ми. Затова ги издърпах навън, където останахме известно време и поговорихме...

 

ДА: Някои биха казали, че това е случай на обсебване от демони...

 

: О, не. В стаята имаше радиация. На следващия ден растенията, които имаше тя, увехнаха. В тази стая беше съсредоточено масивно количество енергия. След като беше изминал около час, обсъдихме станалото и решихме да влезем отново в къщата. И двамата били в леглото и били измъкнати от него през нощта. Спомняха си само блясък на светлина в лицето и, че са изплашени до смърт. Но когато се върнахме в къщата забелязах, че на бузата си той имаше отпечатък от малка длан и от пръсти, които трябва да са били дълги 20 см., със следи от нокти по края, прогорени на бузите му. На следващия ден мястото беше толкова подуто, че той не можеше да го докосне. Заснех на видео тези белези. Отпечатъците бяха от някой, който се беше навел зад него и го беше измъкнал от леглото. Те правели секс и някой го повдигнал от нея и оставил тези изгаряния там. Накрая ги успокоих достатъчно, за да се прибера в къщи. Прибрах се и си легнах. Следващото нещо, което осъзнах беше, че се събуждам и че това „нещо“ стои над леглото ми. Съществото имаше „обгръщащи“ жълти очи със зеници като на змия, заострени уши и усмивка, която обхващаше лицето. Носеше сребрист костюм и ужасно ме изплаши. Завих се презглава със завивките и започнах да пищя... Виждала съм този вид същества повече от веднъж.

 

ДА: Какво друго можете да ни кажете за това същество?

 

: Имаше закривен нос и изглеждаше като хуманоид, с изключение на очите и на тази сивкава усмивка. По-късно пред 1991 г., работех в сграда в един голям град и си бях взела почивка към 6:00 ч. – следващия момент в който се опомних, беше 10:30 през нощта, а ми се струваше, че съм направила кратко прекъсване. Започнах да си спомням, че бях взета на борда на кораб, преминавайки през четирите етажа на сградата с офиса и през покрива. Там, на кораба, се натъкнах на „ГЕРМАНЦИ“ И „АМЕРИКАНЦИ“ РАБОТЕЩИ ЗАЕДНО, както и на ИЗВЪНЗЕМНИ СИВИ, а после бях отведена в някакво друго съоръжение и там отново видях ВЛЕЧУГОПОДОБНИ... тези, които аз наричам „бебетата на Годзила“, които имат къси зъби и жълти полегати очи и които изглеждат като ВЕЛОСИРАПТОР.

 

ДА: Защо тези създания са спрели избора си на вас?

 

: Открих един общ знаменател при отвличанията, той се повтаряше отново и отново. Занимавах се с много хора, които са били отвличани и общ фактор изглеждаше родословната линия – това е кръвната линия, която се връща назад към древните индианци, или към местните американци.

 

ДА: Тези хора генетичен материал ли търсят?

 

: Не зная дали това е древна кръвна линия, която искат да опитат и спрат, или нещо друго. Зная, че ми бяха задавани някакви въпроси, например как правя някои от психичните неща, които правех по това време. Но крайно необичайно е някой да мисли, че е бил отвличан и да не се окаже, че има някъде древна индианска кръвна линия.

 

ДА: Какво се случи след това преживяване? Кога друг път сте виждали извънземни?

 

: В това съоръжение видях Сивите с бадемовите очи, но това, което ми се наби в ума, бяха съществата, които изглеждат като влечуги, или велосираптори. Те са най-жестоките същества, които можете да си представите и дори миришат противно. Имаше две много необичайни места там, на които ме отведоха, които изглеждаха като камера за дълбоко замразяване; там тези неща бяха в хибернационни тръби и това е приблизително всичко, което си спомням, освен, че видях някакви черни хеликоптери и малки дискообразни летателни средства. На това място паметта ми е като отрязана и не мога да си спомня нищо друго. Разберете, хора, те са наистина там!

 

ДА: Да включим телефонната линия, за да могат да се обадят някои слушатели и, да поговорим за Ал Биелек и за някои от нещата, за които сте говорили с него. Съгласна ли сте?

 

: Разбира се.

 

С: На тези кораби, където имаше германци и американци, те носеха ли на униформите си някакви отличителни знаци?

 

: Да, носеха. Беше ми казано, че организацията се нарича „Черното Общество“ (възможно „Черните Монаси“ от NSA, които взаимодействат пряко с извънземните?Брантон) от хора, за които се предполага, че знаят. Син триъгълник с черен дракон с червени очи, поместен в кръг. Беше много необичайно. Има една жена, която написа книга за среща, която е имала във Форт Уолдън. Срещнах се с нея преди няколко години и си говорихме за това, което е видяла. Тя също споменаваше за триъгълен отличителен знак. И тя и аз седнахме и нарисувахме каквото сме видели. (Забележка: символи на крилата змия са били забелязвани от няколко отвлечени, включително от полицая Хърбърт Шърмър, който докладва за отличителните знаци по униформите на сивите с очи като на влечугоподобни, които са го отвлекли.Брантон). В книгата „Космическият Конфликт“, авторът говори за наличието на древен град, открит от германците преди Втората световна война и за техните усилия да съживят няколко замразени хора, които са намерили в този подземен град и за това, че истинските хора не можели да бъдат съживени, а тези, които можели да бъдат съживени, били всъщност влечугоподобни, направили се на хора и че влечугоподобните имат способността да си променят формата и да създават лазерно-холографско изображение така, че когато погледнеш към тях, виждаш човек, но онова, което се намира под това изображение, не е човек. То е като показаното във филма „They Live“. (Забележка: един отдавнашен бюлетин, наречен КРИСТАЛНАТА ТОПКА, публикува информация на тази тема, в която се казваше, че по време на едно проучване на паднал метеор в Сибир се открил погребан град, където открили замразените тела на двама души, които НЕ можели да бъдат съживени, както и телата на приличащи на хора влечугоподобни – които БИЛИ съживени. Според твърденията, влечугоподобните се възвърнали към живот и убили съветските учени и посредством някакъв вид психическа осмоза, асимилирали техните спомени и характеристики чрез някакъв процес, свързан с промяната на формата на молекулите. Джон Карпентър, който режисира филма „They Live“, режисира също така и филм наречен „The Thing“, третиращ подобна тема. След това, извънземните „мошеници“ извикват подкрепления, излизат още учени и биват „подменени“ и така те предполагаемо са връщат в Русия и започват да проникват в Комунистическото правителство. Макар, че подобни твърдения могат да звучат абсурдно, все пак е интересно колко многобройни са „абсурдните“ твърдения от този род, съдържащи еднакви „влечугоподобни“ теми. В добавка към инстинктивния и всеобщ страх у хората от нещата, които са „влечугоподобни“, възможно ли е тази непрекъснато срещаща се тема да е повече от съвпадение?Брантон). Кати О’Браян, която написа „Транс-формацията на Америка“ разкри, че Джордж Буш (старши) е проектирал холограма, че той всъщност е влечугоподобен... наистина странно нещо, но ако тази технология, която те притежават съществува, защо да не е възможно една цяла раса да направи нещо подобно... тези „хора“, които работят с нашето правителство?

 

C: Аз вярвам в това, но вярвам, че това са демони, които се проявяват като извънземни същества и че това се прави от много дълго време...

 

ДА: Демони? Какво са демоните?

 

C: Паднали ангели.

 

ДА: Във всеки случай, влечугоподобните изглеждат по този начин. Всички древни писания на планетата споменават за крилати змии (или в случая с юдео-християнските писания, като Битие глава 3 и Откровение глава 12, змиеподобните същества или са обладани от „демони“, или са такива, чрез които демоните са в състояние да, или на които се позволява да се „инкарнират“. – Брантон).

 

: Тези хора, които са направили всички проучвания и са част от подземното правителство казват, че хората на тази планета са водили война с тези влечугоподобни извънземни от хиляди години. В някакъв момент, нещата на планетата станали толкова горещи, както сега, че извънземните взели това холографско изображение и проникнали сред човешката раса, за да я завземат отвътре и подкопаят основите й, точно както Новият Световен Ред прави сега. Казват, че същото нещо се е случило и с цивилизацията на Земята преди и че още тогава хората са притежавали способността за междупланетно пътуване и че да пребивават тук заедно с влечугоподобните било толкова зле, че се наложило да заминат... Казват и това, че съществата, които изглеждат като хора, които посещават планетата сега и които се опитват да ни информират какво става и да ни напътстват, са всъщност НАШИТЕ ПРЕДЦИ, КОИТО ТОГАВА СА ИЗБЯГАЛИ ОТ ЗЕМЯТА, когато тя е била под властта на влечугоподобните.

 

ДА: Какво мислите за кръговете в нивите?

 

: O, кръговете в нивите, които са истински, са вид геометричен език съдържащ информация. Казват, че много кръгове се появяват в САЩ и че правителството крие информацията (или разваля кръговете, преди обществеността да може да ги намери, както твърдят другиБрантон) за тяхната поява.

 

ДА: Същото е и в Канада и Австралия.

 

C: Изглежда сякаш зачестяват.

 

: Нещата ескалират с невероятна скорост. Мисля, че чрез всичките тези филми в медиите те се опитват да смекчат нещата, които в даден момент смятат да ни разкрият.

 

C: Значи, само след някакви си години, планират да оповестят това официално и да отведат хората на това летище?

 

: Вижте, Рейгън е заявявал повече от веднъж, че единственото нещо, което може да накара хората да се обединят, е някакъв вид „външна сила“.

 

ДА: Точно така беше, аз си спомням – той повтори това няколко пъти.

 

: Скоро ходих в Южна Флорида и там интервюирах човек, който прави проучвания от 30 години – той разполагаше с информацията, която имах и аз относно факта, че нашето правителство разполага с дискообразни летателни обекти още от 1920 г. и че през 1952 г. са разполагали с над 500 такива, скрити в подземните бази. Ако са ги имали през 1952 г., като се има предвид, че темповете на нарастване на военната технология са с 44 години за всяка изминала година, какво си мислите, че притежават сега – 44 години по-късно, след като технологиите са напреднали с еквивалента на 1,936 години?

 

C: Преди около 2-3 месеца се срещнах с човек, когото познавам от години – един от роднините му беше починал току-що – заговорихме на тези теми и той ми каза, че работи в подземна военна база в Колорадо. Попитах го какво прави там и той ми каза, че ако ми разкаже, ще трябва да ме убие. Казах му, че не искам да знам. Направо бях шокиран и просто не знаех какво да си мисля, а след това чух вашето предаване. Искам да знам какво мислят нашите гости за доклада, който нашето правителство направи за Желязната планина през 1960 г. и дали това се връзва с информациите, че нацистите и американците (ЦРУ) работят заедно. Това би обяснило и видението на Джордж Вашингтон за това, че тази страна бива завладяна от изток от чужда сила и когато вече е изгубена всякаква надежда, ангелите на Бог слизат и нацията бива спасена. Никога не съм можел да разбера защо ангелите на Бог ще слизат долу и ще се сражават с хората, за да спасят една толкова малка страна, каквато е била тази страна преди 200 години, но в настоящия контекст изглежда, че има някакво обяснение на всичко това.

 

: Да, доклада за Желязната планина. Този, който твърди, че е негов автор сега казва, че е било само шега, затова мисля, че тогава е изтекла някаква част от информацията, която се стараят да прикрият. Всичко посочено в този доклад сега се случва до най-големи подробности.

 

C: Тези влечугоподобни кървят ли, ако бъдат простреляни?

 

ДА: Някой убивал ли е влечугоподобно?

 

: Фил Шнайдер е убивал. Той е убил няколко от тях. Когато е работел по пробиването на някакви тунели в базата Дълси, се е спуснал надолу по някаква шахта и се е озовал в гнездото им. Там вътре били той и няколко души от неговия екип, дошли някои и от Делта Форс. Имало престрелка с тези извънземни и той убил двама от тях, преди тя да приключи и да го прострелят с някакъв вид лазерно оръжие. Той повдигаше ризата си и ми показваше къде са направили дупка в гръдния му кош с това оръжие, каквото и да е било то.

 

ДА: Значи, те могат да бъдат убивани?

 

: Да – ако успееш, умират както всеки друг. Те се състоят от твърди вещества, също като нас.

 

C: Интересното е, че висшите служители в администрацията на Клинтън, например Сиснерос, бяха дълбоко свързани с изграждането на това летище. Също и Пат Шрьодер. Внезапно, тя напуска офиса. Сякаш много от хората, които са имали връзка с летището, напускат града. Има и един човек на име Родни Стич, който пише за масова корупция в района на Денвър. Дали това има връзка с онова, за което говорим?

 

: Той е човека, който написа книгата „Измамването на Америка“. Той каза, че разполагат със запис на агент на ЦРУ, който плаща на кмета на Денвър, за да бъде построено летището. Има толкова много корупция. Те просто продават населението на Америка. Някои от нашите хора пък продават останалата част от населението за парче злато.

 

ДА: Кажете нещо за Ал Биелек и за начина, по който онова, което твърди той, се свързва с всичко това?

 

: Срещнах се с Ал преди около година.

 

ДА: Първо, кой е Ал Биелек?


: Той твърди, че е един от онези, които са скочили от борда на кораба „Елдридж“, когато той е бил в хиперпространството по време на експеримента „Филаделфия“. Всъщност, той е пътувал напред във времето и е питал хората, които е срещнал какво е станало в бъдещето. По онова време му е била дадена информация за Новия Световен Ред и за това, че Денвър е мястото на Западния Сектор на Новия Световен Ред и че Атланта е контролния център на Източния Сектор. Възможно ли е фактът, че олимпийските игри са в Атланта, да е част от сценария? Всички магистрали на Атланта са оборудвани с камери за наблюдение точно като тези, които видяхме в подземията на летището в Денвър. Мониторите са навсякъде по междущатската магистрала и по много от улиците на Атланта. Миналата седмица говорих с човек, който работи по проекта за Олимпийските игри във връзка с олимпийския стадион и той ми каза, че се осигуряват срещу евентуални терористични нападения. Дали те знаят нещо, което ние не знаем? (Забележка: Що се отнася до това дали Денвър ще е центъра на Новия Световен Ред за контрол на запада, трябва да си дадем сметка, че бъдещето не е изцяло ФИКСИРАНО. То ПОДЛЕЖИ на промени. Според контактьорите, съществуват различни „паралелни реалности“. Триизмерната, или реалността от третата плътност, е „основата“ върху която съществуват всички други. Други реалности съществуват в четвъртата, петата и другите „плътности“, където обектите и събитията са някак „по-течни“, отколкото в триизмерната реалност. Мнозина, които твърдят, че са пътували във времето казват, че са били някак извън фаза с хората в другите времеви зони. Те са можели да ги наблюдават и все пак са били „невидими“, или в състояние извън фаза, което по принцип им е пречело да се „намесват“ до степен да променят триизмерни минали събития. Други, включени в проекта Монтоук, например, казват, че бъдещетата, които са наблюдавали, са били като квази-реалност или полу-призрачни, сякаш „бъдещата“ реалност е като мокра глина, която още не е изсъхнала и не се е втвърдила в твърда като БЕТОН реалност. Ако случаят е такъв, тогава Денвър НЕ непременно ще е такъв контролен център макар, че „мисъл-формите“, или това, което бихме могли да наречем „шаблони на реалността“ НАИСТИНА СА вече изградени от тайното правителство и са в процес на „втвърдяване“, докато бъдещето се приближава. При все това, ВСЯКА мисъл-форма може да бъде разрушена и заменена, ПРЕДИ да се втвърди в триизмерната, подобна на бетон реалност. Тези, които живеят в трето измерение, имат СИЛАТА да определят изхода от събитията посредством своята връзка с вечното СЕГА, точно както една голяма река има приоритет пред по-малките притоци при определянето на речното легло. Живеем във вечното СЕГА, което непрекъснато е в процес на превръщане от състояние на ТЕЧНА мисъл-форма в твърд като БЕТОН материал. Веднъж „фиксирано и установено“, събитието не може да бъде променяно. Но ако има макар и незначителна податливост, останала в събитието, тогава това събитие потенциално може да бъде променено... за добро или зло.Брантон).

 

ДА: Може би ще направят и друга грешка. Имаме слушател на телефона.

 

C: Бих искал да ви благодаря за информацията, която изнасяте. Колкото и невероятна да е тя за слушателската аудитория, аз лично съм се натъквал на тези неща. Относно технологичната база, с която казвате, че работи правителството. Личните ми впечатления от нея са ужасяващи. Участвах в програма за контрол над съзнанието. Просто се оказах на неподходящото място в неподходящия момент. За мен е потресаващо, че се случват тези неща и знам колко трудно е да накараш хората да се събудят за всички тези неща. Аз мисля, че целта е не само да бъдем контролирани, а да бъдем докарани до положение да не можем вече да се свържем обратно с Източника. Мисля, че всъщност борбата е не толкова на физическо ниво, а за душите ни.

 

: Това е вярно. Именно за това е всичко. Целта е да се контролира пространството между душите ни. Мисля, че много хора са ни продали и са се включили в това, без да имат представа каква е ГОЛЯМАТА картина, защото всичко е толкова раздробено на части. Разгръща се един много демоничен сценарий.

 

C: Ето защо аз ще прекарам остатъка от дните си в това да се опитвам да привлека вниманието на хората върху тези неща. Според мен, ако не спрем, когато това нещо достигне своя максимум и те успеят да постигнат тотален контрол, шансовете ни да се свържем отново се отлагат безкрайно.

 

ДА: Алекс, благодаря ти, че беше с нас и се надявам да ни гостуваш отново.

 

 


scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 583 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8690449Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License