Вибрация-натрупване-контрол – хроники на българската психотроника Печат
Статии - Контрол над съзнанието и програмиране
Написано от H.   
Вторник, 18 Декември 2012 21:40

 

mc

Има няколко стари материала, които или вече са написани и не са публикувани досега по различни причини, или им трябваше много малко, за да бъдат довършени (какъвто е и конкретния случай). След известни колебания реших да ги кача на сайта, защото някои от тях вече съм ги обещал по някакъв повод, а и не намирам смисъл да стоят написани, но непубликувани. Все пак, те си остават верни на много нива, макар, ако трябва да ги пренаписвам отново днес, някои неща биха изглеждали по различен начин. Anyway, всички тези текстове са писани със задна дата и дадени събития из тях вече може да не са актуални, което няма да попречи на онези от вас, които могат да си вадят изводи от нещата.

Това е първият такъв текст, а останалите ще опитам да довърша козметично и публикувам до края на календарната година.


В предната статия от поредицата обещах, че ще продължа поредицата, пренасяйки я на „родна почва“ с примери. Няколко от скорошните събития в страната напоследък активираха този прашасал проект и подновиха интереса ми към него, както очевидно и читателското внимание, защото получих доста писма с въпроса: „Знаеш ли какво става?“. Никой не знае какво точно става. Знам само, че става нещо.


Нека преди това направя едно важно уточнение. Очевидно има схващане, което принадлежи на миналия век, най-вече поради книги излезли на българския пазар по това време, че думата „психотроника“ обобщава всички неща свързани с парапсихологията, техники, дисциплини, свързани с окултното теми и т.н. За мен това е доста жалък руско-американски опит да се отклони вниманието от истинската психотроника, която е свързана с психотронното оръжие. Уточнявам това, за да няма грешки и неправилни умозаключения, защото когато употребявам този термин, лично аз имам предвид второто, а не първото.


Трябва да кажа и още нещо, което много хора, които са отдавна в материята, няма да възприемат толкова насериозно, а то Е такова.

Информацията за психотронното оръжие е сред най-секретната информация на планетата. В интернет ще откриете информация за всякакви земни и извънземни конспирации, за космически портали, за клониране на хора, за супер-войници, генетично и Монарх-програмиране и всички тези неща са верни, но в същото време ще откриете почти никаква информация за психотронното оръжие (или поне ако сравните обема между едното и другото съотношението ще е 98% към 2%). Това се прави умишлено.

Правителствата по света пускат всякаква информация по какви ли не „откачени“ теми (доста често истинска), защото те така или иначе са твърде екстремни, за да бъдат взети насериозно от мнозинството. Разработка на военните обаче, под формата на оръжие, което може да влияе на настроението, поведението и мислите на хората чрез (по-висока форма на) електромагнетизъм е нещо, което е много по-близко до съзнанието на масите и е много по-страшно, ако се стигне до разкритие. Те не искат вие да знаете, че имат капацитета да влияят на поведението ви, защото това е твърде пряко въздействие! „Извънземните са под земята и на Орион – те не са заплаха!

Но... да представиш масово идеята, че можеш да накараш по избор някой да купува домати или круши, че можеш да накараш майка изведнъж да откачи и да убие детето си – това е нещо много по-първично, нещо много по-пряко свързано с нас като човешки същества и общество. Дори програмирането и фрагментирането са по-приемливи за изнасяне на преден план, защото там се предполага отвличане и изтезания – нещо, което винаги остава спекулативно и в сферата на предполагаемото. Но да кажеш, че всеки човек, без КАКВАТО и да е предварителна подготовка, може да бъде движеща се цел по улицата – това вече е директен проблем на общочовешко ниво и вярвам, че правите разликата.

Ето защо според тях психотрониката трябва да бъде оставена на мира и да не се говори за нея, защото тя е възможно най-близо до съзнанието на масите от всички останали окултни методи за контрол. Защо? Защото е (почти) обяснима чисто научно, включва технология и енергийния елемент при нея не е задължително да бъде разбран, за да се види ефекта от самото оръжие. Това прави говоренето за психотронното оръжие опасно за тях, което съдържа известен парадокс. Можете да говорите за висшите нива на конспирацията – извънземните (повтарям – защото е твърде фантасмагорично да бъде повярвано на масово ниво) откъдето дефакто конспирацията започва да се случва и продължава към по-ниските нива надолу, но не можете да говорите за психотрониката, защото тя е свързващия елемент между най-ниското стъпало в пирамидата (хората) и всички по-високи етажи на окултния контрол. Защото ако имате свързващия елемент и го разберете в дълбочина, автоматично ще разберете, че това няма как да е дъното, а просто е метод за поддържане на даден тип колективно състояние на съзнание. И ще започнете да се оглеждате. И ако започнете да се оглеждате, с първичен ужас ще откриете, че психотрониката е ежедневие и тя ви ръководи на много повече равнища, отколкото изобщо можете да допуснете! И ще започнете да виждате модела. А започнете ли да виждате модела... Вече не сте угоден на системата.


И макар бума на психотронното оръжие в България да беше от началото на 80-те до средата на 90-те (когато ескалира докрай и после внезапно започна да затихва), това не означава, че в страната все още няма такива екипи, инсталации и потърпевши от всичко това.


Преди 6-7 години имах засилен интерес към въпросите свързани с психотронното оръжие и в свободното си време обикалях страната на собствени разноски, за да търся жертви на психотронен терор с идеята да ги обединя и да им помогна по някакъв начин. Следвах различни следи като американски paranormal investigator (там са доста популярни), тръгвах на сляпо по дирята на някакъв слух до другия край на страната без да знам дали наистина ще открия нещо, доверявайки се единствено на усет. Днес, когато гледам назад, това бяха доста романтични времена, които отчасти ми липсват, ако се абстрахирам от тежките енергии на самото конкретно изследване.

Исках да проумея защо това се прави, каква е разликата между индивидуалното и масово облъчване, как и защо се набелязват хора за такова нещо и т.н. Получих отговорите на някои от тези въпроси, но други – и до ден днешен са загадка и мога само да предполагам.


Разследването ми си имаше своите мигове, срещнах се с доста хора, които споделиха с мен историите си, които общо взето не бяха много различни от типичните истории. Имаше случаи, които се открояват, защото се комбинираха няколко фактора на контрол.

Трябва да имате предвид, че да контактуваш с такива хора не е никак лесно на чисто вербално ниво, да не говорим за психическо и интелектуално. Нужни ми бяха много търпение и часове, за да си съставя някаква картинка, в която да има някакъв смисъл. Говорим за хора с разбита психика, с мания за преследване причинена от годините на психотронен терор, хора, които са много подозрителни и се доверяват трудно. Всичко това е в реда на нещата, когато си наясно с какво си имаш работа, но да преминеш през него като изследовател не е толкова лесно, колкото изглежда на хартия. Някои от тези хора бяха толкова мачкани от социума, който ги беше обявил за „куку“, че когато се опитах да им обясня, че просто искам да чуя историята им и да се опитам да им помогна, те си мислеха, че им правя капан. За съжаление някои от тези хора, щяха да спомогнат значително за разследването ми, защото имаха ключова информация, но така и не успях да стигна до тях.

Особеното за тези хора е, че те знаят един за друг. Успеха ми в намирането им се дължеше най-вече на това, че всеки един от тях вече се бе свързал по някакъв начин със свой себеподобен, което формираше някаква верига, наличието на която ми помагаше по-лесно да следвам нишката.

Друга особеност е, че ако успееш да стигнеш до вътрешното им същество, те са дълбоко благодарни дори поради факта, че някой ги изслушва без да ги осъжда и мисли за някакви. Това беше своего рода екзорсизъм за някои от тях, което и двете страни можеха да оценят. Доста често сякаш бях точния човек на точното място, защото историите около този тип преживявания и програмиране никога не са ме натоварвали, защото знам, че съм извършил своя собствен екзорсизъм по тези въпроси в други инкарнации. Вярно е, че в миналото, бидейки Светъл, се опитвах да помогна на тези хора, но дори тогава интереса ми бе преди всичко изследователски.


Разбира се, тези индивиди са опасни за съответните структури, защото тези от тях, които са разбрали какво им се случва и кой им го причинява, автоматично имат вътрешна информация за методите на службите. Това прави страха още по-голям. Защото ако някой пропее нещата минават на режим „турбо“ и става грозно.

Предвид, че терора над духа на тези хора е голям, те нямат особено подходяща перспектива за това, което им се случва и е на практика невъзможно да им подадеш такава. Т.е. – те не са в позицията да имат силата да погледнат на това като на духовно преживяване, което от по-висока перспектива Е. Идеята, че те самите са привлекли тези събития в живота си е още по-неразбираема и повечето от тях дори не се интересуват от подобен тип литература. Те знаят единствено, че страдат и искат това да спре, което е разбираемо. В опита си да разберат какво им се случва, те са стигнали до информацията за психотронното оръжие и са идентифицирали проблема си, но нито един от тях нямаше задълбочена перспектива как работи това оръжие и че това не е просто „електронно облъчване“.

В крайна сметка не успях да помогна на нито един от тях в дългосрочен план, защото същината на проблема е вътре в тях, а те не искаха да го разрешат, защото са влезли в тъмна серия от отчаяние, страдание и нищета. Лекуването при тези хора е на практика невъзможно или поне аз не попаднах на нито един такъв случай. На база този ми опит, формирах вярването си, че в световен мащаб тези хора са много малко, ако въобще ги има, затова нека го кажа така... Възможно ли е подобно нещо да бъде прекъснато? На теория – да. Може ли да бъде на практика наблюдавано в реалността? Почти не.


Друго наблюдение, което направих от духовна гледна точка е, че тези хора винаги са изключително корави личности. Те биват буквално премазвани психически, но почти винаги намират начин да продължат все някак си. Предвид, че обикновените хора полудяват от много по-малко в днешно време, смятам това за доказателство на лично ниво, че потърпевшите на психотронния терор не са случайни хора и това може да бъде разглеждано от два аспекта. На първо място, това ми казва, че Висшият им Аз наистина е избрал това преживяване за тях, защото то е много екстремно и им е дал всичките необходими качества да го изтърпят докрай, а на чисто земно ниво, това ми говори, че психотронните екипи не избират случайни хора, които могат да бъдат лесно смачкани, а избират умишлено силни личности по различни причини. Другите и без това биват смачкани от социалната система.


Точно когато имах възможност да направя пробив и да се срещна с предполагаем разкаял се бивш оператор на психотронно оръжие (нещо, което някои биха нарекли „insider“ или „вътрешен човек“) започнах малко по малко да губя интерес към темата. Сега, след толкова години, си давам сметка, че така е било по-добре. Идеята ми преди време бе евентуално да напиша книга с описание на случаите, до които съм се добрал, както и техническа информация защо се случва всичко това и как се случва. Осъзнах обаче, че вибрацията на всичко това ще е толкова тежка за аудиторията, че проекта взе да остава на заден план, докато в един момент окончателно го забравих. Все още не отхвърлям идеята да изнеса тази информация (която хич не е малко) на даден етап, но не и сама по себе си, защото това би било твърде натоварващо макар да отразява част от нашата реалност.


Това въведение беше нужно, за да може читателят да си даде сметка, че не съм човек, който стои зад монитора и просто разсъждава над темата „психотроника“, говорейки за символчета тук и там. Опита ми в темата е много по-практически, отколкото можете да предположите. Наясно съм с главните елементи в постановката, с играчите в цялата схема и техните методи. Смея да твърдя, че имам разбиране как тези методи от частен случай са се превърнали в методи за контрол над цялото население и каква е ролята на технологията и магията в този процес. Затова започнах да списвам и настоящата поредица „Вибрация-натрупване-контрол“.


Разбира се откъслечната информация винаги е била налична оттук-оттам, но тя никога не е била поставяна в подходящата рамка. Има много студии описващи техническата страна на проблема, които наблягат на horror-елемента в цялата картина или на неговата чиста документалистика. Жадната за конспирация аудитория винаги иска още от същото, защото е пристрастена към това, пристрастена е към мразенето на хората стоящи зад тези проекти, което разбира се е форма на безсилие и нищета.


Другата половина изследователи, които споделят същия модел, но с различно проявление са тези, които смятат темата за твърде маловажна и „низша“, за да си заслужава да се обсъжда и тайничко съжаляват, сякаш от някаква по-висока трибуна, онези, които се интересуват от въпроса, класифицирайки ги като „загубени в тежки енергии“, „неподготвени за по-голямото“ и т.н. И двата лагера страдат от липса на балансирана трактовка.


Има само двама-трима автори, които разбират ролята на всичко това като част от по-голямата картина и се опитват да издигнат тази ниска по същността си енергия на по-висока предавка, трансформирайки я в нещо разбираемо и нетравмиращо, бивайки част от Цялото. С идеята да загатна всичко това и да го поставя в по-голямата му рамка написах материала „Свързаност по хоризонтала, вертикала и спирала“ и започнах да давам разбиране (а не документална справка) какво е проект Монарх. Защото всички тези неща са инсталации и условия за нещо много по-голямо, което вече е доста близо като развръзка и закотвяне в целия свят. Те са отражение на човешката мисловност, в която ние така или иначе сме вписани и плуваме дори чисто на психологическо ниво.


Доколко България е забъркана във всичко описано и има ли смисъл от това, което правя?

Личното ми мнение, което отново казвам – е изградено на база практически опит, а не четене и анализиране на статии в интернет – е че що се отнася до психотрониката и mind control-а като цяло България е била опитно експериментално поле на Русия и по-късно – на Америка. Инициатива от българска страна за такива проекти е имало, както е имало и открития и резултати, но тъй като винаги сме били (и все още сме) сателит, те бързо са били поглъщани от руснаците. На практика, страните от Съветския блок са били тренировъчно поле за откритията на руснаците в областта. Такова тренировъчно поле е била и България във времената когато не всичко около конкретната технология е било ясно и са били нужни експерименти на база проба-грешка. По тази линия сме получили и технологията и сме били обучени как да оперираме с нея. Такива екипи все още съществуват и се пращат на лица, които са неудобни, но не трябва да изчезват от този свят по брутален и публичен начин като например разстрел на улицата и т.н. Говорим за бавно полудяване.

Моето разследване показа, че впоследствие и частни лица получават достъп до технологията, откупувайки я от военните, което разширява обсега на потърпевшите и на практика всеки който се дърви на въпросната мутра може да си го получи по въпросния начин. Това е типично българска схема и е ознаменувана от жалостта на съответните структури. Сигурен съм, че никъде по света няма такова безотговорно отношение, нищо че говорим за Тъмната страна. Просто тук селтащината е взела връх дори по тези въпроси. Това е като дадеш автомат на бебе.


Така или иначе, ако нещо се случва някъде по света, то дава отражение навсякъде по своя специфичен начин. Теорията за скачените съдове работи с пълна сила, дори съда да не знае, че е скачен.

Както вече сте разбрали има два вида облъчвания. Едните са масови – на ниво държава, град, село, а другото се случва на индивидуално ниво, където нещата вече са лични и не се случват на случаен принцип, както при номер 1.


Нека преди да разгледаме няколко примери от общото към частното да кажа няколко подробности.

Има малки и големи разлики между психотронната, лептонната, радионната, скаларната и торсионната технология. Няма да се впускам в подробности за тези разлики, а направо ще ползвам различните термини за различни ситуации, които описвам. Който иска може да направи сам свое собствено проучване и да се информира допълнително.

Искам да направя обаче поне едно разграничение между психотроника и радионика, защото в България се ползват като синоними и забелязвам, че има огромно неразбиране какво е радионика въобще.


Радиониката е термин отнасящ се към машина (един интересен факт е, че в САЩ, ако наречете една машина за радионика „устройство“ се счита за нелегално и ако обявите, че продавате „radionic devices“ могат да ви вкарат в затвора, но няма да имате проблем ако продавате „radionic machines“... Go figure...), нещо като малък генератор на различни честоти. Най-често се използва от човек с пси-способности, но това не е задължително. Класиката изглежда по този начин (но има много вариации, които нямат нищо общо с това на визуално ниво):

 

radionic

 

Имате две плочки. На едната се слага свидетеля (термина е обяснен в „Проектът Монтоук“), а на другата целта. Имате релета, които контролират честотите.

Всеки човек и всяко нещо имат своя собствена честота уникална само за самия него. Също така, всяко едно място във времето и пространството имат своята уникална честота. Така че ако знаете честотата на даден човек, място или каквото и да е друго, и ако знаете честотата на това, което искате да изпратите на този човек – радиониката ще ви помогне за това. Например: на едната плочка поставяте снимка на човека/свидетеля – хубаво е тази снимка да не е на повече от 6 месеца, негова коса, слюнка – без значение – нещо, което да носи честотата на този човек. След това, на другата плочка слагате това, което искате да изпратите на този човек (символ за здраве, пари, болест – според собственото ви верую).

След това намирате честотата на нещото или мястото, така че свидетеля да съвпадне с целта – т.е. – изравнявате ги. И понеже има само едно точка във времето и пространството с тази честота, възниква мигновена връзка, така че можете да изпратите на всеки човек, място или нещо – каквото пожелаете. Фермерите в САЩ използват радионика, за да предпазят посевите си от вредители без пестициди. Отивате на нивата, поставяте жив колорадски бръмбар на едната плочка, поставяте мъртъв колорадски бръмбар на другата плочка, натискате „On“ и всички колорадски бръмбари в радиус умират на мига. Или поставяте жив колорадски бръмбар на едната плочка, на другата проба от пестицида и пак включвате – същия ефект, просто самите ви посеви няма да са пръскани с пестицида, а информацията или blueprint-a на самия пестицид ще се imprint-не директно в генетиката на бръмбара, което ще доведе до неговата преждевременна смърт. Това е и една от причините правителството в САЩ да позволява единствено генно-модифицирани семена за посевите. Цялата Земя е радионично третирана и само тези семена с генетично изменена честота ще пораснат. На някои места истинските семена вече просто не виреят именно поради тези фактори.

Можете да лекувате хора с радионика, като изпратите на свидетеля билка или хомеопатично лекарство, което в момента не е в наличност на пациента, но се нуждае от подобен тип лечение.

Можете да imprint-нете нещо с радионика просто с определена идея или мисловен модел. Вече съм споменавал с по 1 изречение няколко пъти за това на сайта – това се прави фабрично с всички CD-та, особено на тежките рок-групи, прави се с всички видове валута и кредитни карти, които се imprint-ват отново фабрично с идеята за дълг. Самата дума „VISA“ (говоря за най-известните кредитни карти) е съставена от три различни букви на три различни азбуки, всяко от които има номерологичен еквивалент равен на 6 формирайки „666“. „VI“ – римска цифра за 6, „S“ е гръцкото 6, „A“ е вавилонското 6. Тези букви не се свързват с нищо подобно от хората на съзнателно ниво, но нещата стават съвсем различни, ако кредитната карта се imprint-не с тези идеи чрез радионика – т.е. тук нещата не са отворени към тълкувания, защото те са заредени предварително с ИДЕЯТА на някого и ползвайки картата вие ставате продължение на това. Когато си купувате чаша, вие си я взимате, за да я ползвате за пиене, нали? Защото това е ИДЕЯТА зад чашата, която някой е създал – вие се свързвате с тази идея и ползвате чашата в нейно име. Същото е и в случая. Това е модерна магия комбинирана с технология.

В интернет се продават много машини за радионика, но над 90% от тях са fake. Предупреждавам ако някой реши, че проявява интерес към това да знае предварително.


Психотрониката от своя страна е нещо различно от радиониката и е насочено главно срещу човешките същества. Радиониката може да има функции на психотрониката, но психотрониката не може да работи като радионика без сериозни модификации.

Психотронното оръжие е измислено още в началото на 20 век в Чехия. Разбира се примитивната му версия тогава не може да се сравни с това, което виждаме днес.

Психотрониката прави това, което радиониката прави, само че с мозъчните вълни на хората. Психотронното оръжие може излъчи към мозъка ви мисъл, която да е на честотата на собствената ви мозъчна активност. Вие възприемате мисълта като своя, но не е. Това се прави ежедневено от 30 г. насам, чрез телевизията, радиото, компютрите, оптичните кабели, мобилния ви телефон, микровълновата ви печка и т.н. Случва се навсякъде. Това е форма на ритуална магия, но с технология. Принципът е същият, защото както съм казвал и преди, технологията може единствено да копира функциите на самото съзнание, тя не може да бъде сама по себе си! Ако имате устройство, което може да излъчи честота съвпадаща с честотата на мозъчната активност на въпросното живо същество, вие можете да извършвате дистанционен mind control, без този човек да бъде mind control subject в миналото. Затова казвам в няколко материала, че технологията на Монарх е остаряла и вече се ползват други, по-модерни методи за единични цели. Можете да имате mind control без да сте имали какъвто и да е досег с този човек преди. И можете да се намирате в Австралия, а някой да ви контролира от Горно Надолнище със сателит. Разстоянието няма значение. Идеята е много добре представена от една сцена във филма „Resident Evil: Extinction“, която отразява едно към едно това за което говоря:Free Joomla Extensions


Твърдя, че това е реална технология за контрол.

Подобна, също реална активация (на вече програмиран човек обаче) е много добре илюстрирана в тази сцена от филма „Serenity“, в който виждаме 1 към 1 как роба бива активиран от дадени предавания, светлини и проблясъци в телевизионно предаване:

 

                                

 

Друг филм с подобен сюжет за mind control предаден от ниво сателит преминаващ през телевизията е този. Давам нагледни примери, защото знам, че хората обичат да видят как реална окултна технология бива представена чрез Холивуд на масово ниво.


Нека сега премина към пряката ни действителност с уговорката, че ще употребявам възможно най-малко конкретика откъм имена и лица въвлечени в психотрониката. Това е избран от мен подход, защото аз не тръгвам срещу тези хора на война, дори не правя опит да ги изобличавам. За мен тази тема вече е безразлична, защото тя изигра ролята си в моя живот и развитие. Затова и няма да дълбая в нея, макар да имам информация за цяла книга и дори реални документи. Правя това единствено, за да докажа, че феномена съществува и всеки да взима сам решенията си според тази информация. Аз не се обявявам против тези хора или действията им, защото всеки във вселената има право на свободен избор и това е техния. Да ги виним за действията им е незряло. Ако нямаше жертви, нямаше да има и агресори. Това се случва, защото ние го допускаме да се случва на фино ниво. Това няма да бъде поправено чрез физическа революция, протести и кланета, защото ще се върнете на временните решения от този тип. Това е мислене в стил „форумен герой“ и ако сте с такова мислене, можете директно да превключите на xnet, излизайки оттук. Там със сигурност ще намерите подходяща аудитория. По този повод много моля да не получавам глупави e-mail-и, които да ме обвиняват, че крия знанието за себе си, че се правя на велик и още много подобни, каквито съм получавал неведнъж. Това конкретно знание на имена и места не е знание от практическа стойност, това е знание от категорията „любопитство“, което няма да ви даде нищо на вътрешно ниво. Самата тема като цялост може да ви да даде вътрешна поука, ако можете да си я изведете. Да кажа къде има психотронни генератори, да ви кажа имената на хората стоящи зад всичко това в България, да обясня схемата на мафията – това ще генерира само конфликт и никаква еволюция. По-интелигентните от вас, вече разбират какъв риск има за мен, че изобщо говоря за това и въпреки това го правя най-вече по лични причини.

Поради това, моля задоволете се с онова, което ще дам, а любезните редовни mail-и за „още“ автоматично ще бъдат игнорирани, затова по-добре да ги няма in the first place. Казвам го, защото някои хора обичат да се заяждат и знам от опит какво ще последва след този материал. Напомням, че съм стигнал сам до тази информация, с цената на много усилия и компромиси и щом е дошла до мен, а не до вас, очевидно това се е случило с причина и е логично аз да реша как да постъпя най-добре с нея.

И настоящият подход е моя избор. И не смятам да водя полемики по mail по този въпрос. Знам, че на много хора им е интересно и ще искат да знаят още. Освен ако не променя позицията си по някаква причина (която на този етап не виждам колко различна може да бъде от това да се защитя с тази информация по някакъв начин), описаното в статията ще е всичко, което ще кажа засега.


И така...

В началото, когато тази технология е пускала корени в България, екипите назначени в това звено е трябвало да свикнат с механиката й и да станат фамилиарни с нея. Логично, това предполага полево обучение. По тази причина е имало няколко разклонения на тези звена, които да упражняват различни функции, при различни обстоятелства, с различни хора.


Общите случаи са много по-известни от частните случаи (защото добиват гласност) и затова ще започна с тях.

Най-хитро е да се започне с малки населени места, където фокуса може да бъде много по-лесно наситен, а реакциите на хората – много по-лесно следени. Затова в началните години са били правени експерименти с цели изолирани села, където никой не би заподозрял нищо и не би го съобщил на обществеността. И тъй като това си остава преди всичко окултна технология приложенията най-често са били с окултна насоченост. Това е win-win ситуация, защото по този начин хем може да се наблюдава максималния ефект от технологията и нейните граници (които на практика липсват), така и да се подбие самата окултна тематика в съзнанието на хората – нещо, което си е било на практика официална партийна политика в онези години. Ефекта на несериозност към темите бил постигнат понеже прожекциите били най-често от окултно естество – създаване на изкуствени видения за „призраци“, „НЛО“ и тем подобни. И когато за това нямало никакви последващи доказателства и станело ясно, че всичко са просто халюцинации (каквито в случая са били) – цялата тематика била подигравана. Това е тактика, която се използва и до днес. Подчертавам много ясно, че това не означава, че „няма НЛО и призраци“, означава, че някой много добре разбира, коя точно струна да дръпне и в кой точно момент. Това води със себе си редица други фактори, в които трябва да вникнете внимателно.

Освен всичко казано дотук, подобни експерименти никога не са правени на случайни места, а на такива, които са специално избрани, заради специалните им местоположения. Т.е. – повечето такива избрани места наистина са били асоциирани с някаква паранормална активност или особена енергетика – дали заради нещо случило се в далечното минало или понеже са на специфично енергийна точка от земната решетка – няма значение. Това има допълнителен плюс, защото след минаването на един подобен психотронен екип през такова място – легендата, действителността и халюцинацията – вече не може да бъде различна от местните жители – т.е. – всичко това има функцията и на заличаване на реалните феномени по нашата земя и тяхното профанизиране. Отгоре на всичко – цялата процедура винаги е обвързана с наличието на астрална активност, защото от онзи план едно такова полево облъчване е равно на обяд (а те само това чакат). Което отваря мини-портали в съзнанието, освен за психотронен тормоз (който в случая се явява предпоставка), така и за астрален. Именно по тази причина, психотронния терор е нужен само временно, след това други същности поемат щафетата и процеса става безкраен във времето и с постоянен интензитет (освен ако не бъде прекъснат, но отново ще кажа, че аз лично не съм виждал такъв случай досега).

След всичко това е много, много трудно да кажеш какво наистина се е случило на дадено място и какво все още се случва. На практика става такава каша, че само човек с много опит може да направи разликата между различните аспекти. Това е много подобно на разкодирането на земната история – всеки дотолкова е наслагвал своята интерпретация във времето и има толкова извънземни фракции, които са шетали, че е почти невъзможно да кажеш какво се е случило – можеш да имаш само общата рамка, но не и конкретиката. Точно както в описаната по-горе ситуация.

Типичен пример за такова място, което обобщава всички гореизброени фактори е село Ключ, което се слави с легендарната си НЛО-активност в миналото. Ключ е легендарна психотронна площадка.

Друго подобно, още по-легендарно място, е Царичина.


Царичина е най-голямата измама в съвременната българска история и един от най-големите ни позволени експерименти. В Царичина няма Н-И-Щ-О. Най-дръзкото твърдение, което може да бъде направено за Царичина е, че селото е малко особена енергийна точка от земната решетка и там има нещо подобно на stargate-а в Пирин, който съм описал в следговора на „Подземните тайни на Румънския Сфинкс“. Това място или не е открито по време на разкопките или точно защото е било открито, е било затрупано, което отново е пример за това, че местата за големите психотронни експерименти не се избират случайно. Енергията и на двете места (Царичина и Пирин) е толкова силна, че повлиява моментално на неподготвената психика, предизвиквайки първо силно главоболие, после промяна в поведението и халюцинации, които са свързани единствено със страховете на съответния човек. Не може да става дума за никакви двуполови човеци и т.н.

Оттук нататък всички документи, които казват, че са засекретени съдържат умишлено фалшива информация и нямат никакъв допир с действителните събития там, което само трябва да ви говори колко нависоко стига психотронната конспирация. Дори да бъдат разсекретени след 50 г., те пак ще играят ролята на дезинформация, какъвто е целия случай. Там бе разиграна холограма и изпробвано внушение от нов тип с лептонно оръжие. Това е информация от първа ръка и съвпада с моето лично усещане, защото никога не съм се превъзбуждал по историите за Царичина и винаги съм смятал за fake (за разлика от гробницата на Бастет, където нещата са истински). Единственото други място, където можете да намерите същата информация са двете части на романа „Армагедон“ на Ирина, където нещата са само загатнати. Всичко друго, което ще чуете по въпроса са тотални превземки и възхвалявания до небесата. И до ден днешен по телевизията се появяват едни и същи хора говорещи един и същи bullshit и те наистина си вярват, защото са убедени, в това, което са преживели, което не означава, че е истина. Тези хора биха се заклели в думите си и аз вярвам, че това, което говорят е нещото, което са преживяли. Отделен е въпроса, че някой им е внушил какво да преживеят, защото с този тип оръжия от гледна точка на потърпевшия външните влияния и мисли се тълкуват като собствени процеси на съзнанието и няма как да се направи разлика. В комбинация с особените енергийни свойства на самото място (които нямат нищо общо с НЛО-версиите, които се тиражират около тази история) психотрониката става още по-ефективна. Царичина е много характерен психотронен проект за България, защото разчита на посредствеността на масите, които помпят този егрегор с пълни сили. Това се случва поради общоизвестната народопсихология на българина да се гордее и хвали с нещо, за което няма пряка заслуга – в случая – на територията на България бил заровен първия двуполов човек – йеее – побъркай се от национализъм наивен българино, нищо че хипотетичното събитие се е случило преди възникването на човешкия род изобщо, камо ли на човешките държавни граници! Да натиснеш правилния бутон на българина – it’s SO fuckin easy! И те го знаят.

Проблемът със случаи като Царичина е, че когато една мисъл-форма се помпи толкова години с една и съща енергия, всеки евентуален опит на екстрасенс, remote viewer (or you name it) да разбере какво се е случило там, ще се сблъска с тази мисъл-форма и ще започне да черпи информация директно от нея. Хората и до днес се свързват неусетно с нея (което генерира истерия и въздишки в публичното пространство и особено на ню ейдж-фронта), а тази информация е изначално грешна и нищо не може да ги убеди в обратното, защото е получена по нематериален път, „а там няма грешки“ (докато всъщност там става най-голямото надлъгване, дезинфомация и манипулации, понеже правителството има технология, която може да манипулира астралния план). И тъй като всеки от тези екстрасенси е все „много велик“ и всеки от тях има достъп до „Акаша“, същата мисъл-форма се re-imprint-ва с едни и същи и едни и същи идеи отново и отново... до безкрай... Ченълинг информацията е абсолютно ненадеждна по същите причини. Характерното за тези хора е, че те са дори склонни на агресия, когато не признаваш тяхната истина. „Нищо не разбираш!“ А те разбират? :) Щото някой им е казал :) Не е ли смешно? :))

Както виждате Царичина е много добър пример за това как една психотронна манипулация с годините се превръща в окултна и как огромен брой хора биват карани да вярват в дадена идея (или сами се закачат за нея неусетно и съответните астрални групи си вършат работата), което само по себе си е психотроника в нейната висша форма.


Друг много известен случай от миналото. Случаят от село Щръклево, който е по-добре да бъде гледан, отколкото разказван (гледайте цялото видео, защото е прекрасна нагледна илюстрация за това, което се опитвам да обясня):


                                 

Току-що станахте свидетели на навярно най-добре документирания случай на mind control в света и не преувеличавам ни най-малко (оператора е свършил невероятна работа и някои от вас със сигурност са разбрали чувството му за хумор :Р). Никога не съм гледал по-класически случай, който да изтече на такова ниво. Направо не е за вярване, че това се е случило точно в България и го имаме на тепсия като пример, който може да влезе в учебниците.

Виждате сами как от 2:03 до 2:35 контактьорката говори, колкото самоуверено и високомерно, толкова и турбо-несвързано, което поражда истински кикот. Неадекватностите продължават с още по-голяма сила от 4:30 до 5:08 мин., където вече става толкова несвързано, че дори не мога да го транскрибирам, докато не стигнем до 10 мин., където вече напушва голям смях. Очевидно е, че жената е облъчвана (телевизиите, по-големите радио-станции, летищата, болниците и ядрените централи са местата, където има психотронна техника по default – самата технология на тези места е вид психотронно оръжие, умишлено интегрирани на промишлено ниво – запомнете – това е свещената петорка на психотрониката) и някой си говори каквото пожелае направо през устата й, за да види докъде е прага на търпимост на тълпата. Това е преди всичко психологически експеримент.

Както виждате, журналистката задава съвсем адекватни въпроси, но получава безкрайно несвързани и неадекватни отговори. Контактьорката очевидно не знае къде се намира и смята, че като говори отракано и безспир това ще я направи по-малко неадекватна. Това не се получава и след всякакви глупави извинения защо извънземните не се появяват – тя просто си тръгва (качвайки се в кола с регистрационен номер 2333 АА standing for „11:11“ :Р). Годината е 1995-та и това е пика на психотронните експерименти в България. Нужно ли е да казвам, че датата е 11 септември (11.09) или го видяхте сами на видеото? Виждате как когато имате събитие от такъв тип, архетипите сами се подреждат в разбираем за виждащия гоблен, който може да бъде много лесно разчетен. Аз не си нагласям всички тези неща. Те просто са отражение на носещата вълна, чието естество вече съм обяснявал няколко пъти. Ако прочетете и подробния доклад по темата, ще откриете и че самата контактьорка е казала, че контакта ще се случи точно в 11 ч.!


Случаят от Щръклево е най-показателния пряко документиран опит как с психотроника могат да бъдат събрани 5000 хиляди човека на едно и също място в очакване на нещо имагинерно.


Има още по-прочути психотронни случаи, за които просто досега не сте си давали сметка, че се дължат на подобно оръжие и ще разкажа за два от тях. Единият е печално прочут и говоря за стъпканите деца в дискотека „Индиго“.


Самият инцидент става на 21.12.2001 – дата на която май се е паднало тогавашното зимно слънцестоене. Както знаем на тази дата стават интересни неща. Много интересно съвпадение е, че това се пада точно 11 години преди превъзнасяната 21.12.2012., която повечето от вас ще празнуват. По този повод, тъй като няколко човека ме питат дали ще има материал за датата 21.12., то отговарям, че такъв е предвиден, но ще бъде в средата на 2013 г., защото в момента нямам предвидено време за това (пък и тогава, след като събитието е отминало, ще има много по-богата база за наблюдения).

Нека кажем само, че 21 декември (Юл) е първият празник след Нова година (31 октомври) по келтския календар, а последния е календара, който самите илюминати ползват. Това е една от причините 21-ви да бъде избран като дата на най-грандиозното им постижение. Няма нищо общо с маи, ацтеки, космически федерации, галактическото слънце и т.н. Тези, които вече са разбрали в дълбочина ритуалните ми материали вече са забелязали, че датата 21.12.2012 г. е mirroring сама по себе си.

Съжалявам много, че няма да има фотонни пояси, които да ви телепортират на Нибиру, съжалявам, че няма да има масово възнесение, съжалявам, че плеядианците няма да ви сипят директно в устата моноатомно злато. Винаги съм казвал, че това е поредната въдица и се надявам много хора да прогледнат веднъж завинаги, когато нищо не се случи. Това наистина ще бъде един разтърсващ камбанен звън за повечето от вас. Въпреки това, сигурен съм, че много хора ще продължават да живеят в la-la land, просто защото търсят такъв тип живот. Тези хора, ще ви засипят с всякакви обяснения, защо нищо не се е случило, като се започне от това, че вече сме в „новата ера“ и факта, че не го чувстваме не означава нищо, до това, че вече сме на планета-близнак, а останалите грешници ще се мъчат още на старата Земя. Множество „авторчета изведнъж“ ще открият, че досега са бъркали летоброенете разбираш ли, и събитията ще се състоят, просто няма да е през 2012 г., в която сме сега, а през галактическата 2012 г., който предстои! Хахаха! Очаквайте 21 декември 2013 г. да е новата 2012-та :))

Цели рафтове с книги в книжарниците с таг „2012 г.“ ще трябва да бъдат пренасочени към кофите за смет, а аз ще очаквам с интерес коментарите на най-големите герои и знаменосци на това „събитие“ като: Дейвид Уилкок, Автора на М5 и Вал, Друнваловци, Изворовци и всички подред. Има точно два варианта. Едните ще се скрият от срам и ще бъдат по-тихи от тревата, поради наранена гордост и никога няма да цъфнат повече (което вероятно ще се изтълкува от последователите им като доказателство за това, че са се възнесли), а другите ще продължават да наглеят и да ни обясняват как не разбираме какво велико нещо се е случило. Още отсега мога да кажа смело: I SMELL SOME FUCKIN BULLSHIT COMING! :)))


Отделно от цялата палячовщина не изключвам да се случат много сериозни неща в глобален план по няколко прости причини. Тъй като това е егрегор, който се помпа вече поне от 20 години, то тази енергия на очакване на стотици милиони хора няма как да не избие някъде и по някакъв начин. И точно това е целта – те винаги пускат идея в пространството от достатъчно рано, за да може да бъде подхранена от самите хора, които сами да закотвят желаните от Полярностите събития. Ако си ограничен от правилата на Играта – накарай тълпите да вярват в това, което искаш и така сам ще отвориш вратата законно. Силата на мисълта е огромна и ако има събития то те ще бъдат създадени от канализираната енергия на милиони хора мислещи за едно и също в един и същи момент, а не поради никакви nonsense-галактически причини.

Второ, не изключвам дори за момент, че Тъмните ще се възползват от всичко това по някакъв начин и може като нищо да пуснат огромно глобално EMP, което да унищожи всичката електроника и да ни върне 50 г. назад. Извинението е лесно – „подреждането на планетите го направи“, „севера ни се измести“ и т.н. – иди доказвай без електроника какво е унищожило електрониката! You know what I mean? Това ще създаде просто ултимативните условия да бъде въведено военно положение и НСР да се разгърне по съвсем официални причини – „заради безопасността на хората“.

Самият аз обаче не очаквам нищо повече от няколко цунамита, но реалността се мени всеки момент, тъй че нека почакаме и видим.


Нека се върнем на „Индиго“ и 21.12.2001 г. Нека не пренебрегваме факта, че 2001 г. бе годината на най-големия окултен ритуал ever и от 11 септември до 21 декември 2001 г. има точно 101 дена. Вече знаете, че както и да го въртите все ще стигнете до 11. Между другото не съм писал досега по тази тема, но това е метод за надцакване между различни окултни групи. Когато имаш очи за това, което наистина се случва и ако спазиш номерологията и другите символи около даден ритуал, който не е извършен от теб, можеш да се включиш към него просто ако продължиш смисловата му нишка, продължавайки я със същите архетипи. Енергията просто се самонасочва, защото се създава нещо като морски фар (образно казано) към която тя се насочва. Това е форма на крадене на енергия и е на практика окултна война, която тече между тайните общества и фракции винаги когато се случи нещо от подобен мащаб. Борбата винаги е била за енергия и нищо друго. Който контролира енергията, той контролира материализацията в 3D.


И така, инцидента за който говорим става в дискотека с име „Индиго“. Забележете, че имаме две идеи – едната е деца, а другата име „Индиго“. Точно като „децата Индиго“, които взеха да набират сила като тематика точно след 2001 г.! (Това не са случайно избрани имена, не са случайно избирани места. Вече имате достатъчно информация да гледате на историческите събития от миналото и настоящето по друг начин. Няма случайни думи, случайни действия. Не може да има например взривове на място, което се казва „Петолъчката“ и да смяташ, че това е случайно събитие. Това е послание. Мислете!)

Самото място на дискотеката след Освобождението е било гробище на загиналите край София руски войници. Загиват 7 деца. В памет на загиналите е построен мемориал с името „Дървото на Живота“. Като кабалистичното дърво на живота. След въпросният инцидент почна въвеждане на рестриктивни мерки – лични карти задължително от 14 години, вечерен час и други.

Случаят в Индиго ясно показва как психотрониката може да бъде ползвана за създаване на условия за изпълнението на окултен ритуал. С генератор бе изкуствено възбудена една тълпа, която в крайна сметка премаза 7 деца.


И когато говорим за активиране на тълпа какво да кажем пък за най-съдбоносното психотронно събитие на 20 век за България? 1997 г. – щурмът на парламента. Събитие, което започна от група хора, на които бе платено за целта, които генерираха дадена предпрограмирана идея и които събраха около себе си целия народ. Тайминга бе подходящ, психотронния екип намиращ се в хотел Радисън срещу парламента бе готов и трансмисиите започнаха. Емоцията бавно се надигаше, което отваряше хората към агресия и към самата постановка, която предстоеше да се разгърне. Имаше облъчване с носещи вълни информация, които създаваха програми в съзнанията на хората, които бяха задействани от ключовата фраза-спусък, която всеки помни и до днес. Говоря за прословутото „кой не скача е червен“, което бе подадено като команда от същата група, която генерира събитието около себе си априори. Останалото е история, огън и счупени глави.


Вторият драстичен масов подобен удар на политическо ниво бяха изборите, на които се кандидатира Симеон. Тогава бе нужно да се подведе народа и да се избере царя. Той отвори много по-широко врата на България за западни мераци и изследвания. До този момент ние получавахме всичко от Русия и съответно участвахме в някои от техните експерименти (при това не толкова често, защото те си имат достатъчно човешки материал, не сме им притрябвали ние). Сега е различно. Сега ни искат за експерименти на запад, за да не хабят техния материал, те си ги облъчват и манипулират порядъчно и колкото е нужно за целта, но най-голямата гавра става в нашия район – Македония, бивша Сърбия и т.н. – защото ние не сме послушни като семе (макар в известен смисъл това изобщо да не е така).


Стигаме навярно до проблема, от който ще ги заболи най-много хора... Екстрасенсите, които доста често са лост за случването на всичко това (както видяхте в случая с Щръклево)...


Съжалявам, че ще трябва да ви го кажа... (всъщност изобщо не съжалявам), но повечето екстрасенси в България са създадени изкуствено, за да се разбере дали може да се постигне това, което е нужно. Върху ДНК може да се пише, така както се пише на лист хартия. Могат да се задават различни способности, кога да се развият, по какъв начин и при какви обстоятелства. Всичко това е предпрограмируемо! Така е с всичко в организма ни – можеш да добавяш и развиваш. Гените ни имат електромагнитно поле. Това също дава начини да се оказва промяна на ДНК-ниво. Дори и чрез интернет може да се окаже влияние върху това, като се заложи определена програма (това най-често е някаква сложна геометрична формация с много цветове и се създава индивидуално за жертвата – може да предизвика много сериозни здравословни проблеми и понякога – смърт).

Дори любимата до припадъци на половин България Ванга е действана в ключови моменти с лептонно оръжие. За ченълингите вече съм споменавал много пъти – 90% от ченълингите в световен мащаб са сателитни трансмисии и ако трябва да бъда честен, през годините, в които следвах следата се запознах с човек, който ми даде доказателството за това и ми разказа как се прави, къде са станциите за това в България, как действат операторите и т.н. Може би година след този разговор получих независимо потвърждение от една позната, която нямаше никаква представа по тези въпроси и която ми разказа съвсем случайно за една нейна туристическа случка, в която тя и групата й преминавали през една от планинските области откъдето знам, че се ръководи всичко това. Когато стигнали до станцията и мрежата откъдето започвали загражденията, имало табела, че зоната е строго забранена за преминаване и се стреля на месо. В този моменти излязъл военен с автомат и им дал да разбере, че тази табела не е шибан бъзик и всички много бързо се изпарили. Когато и двамата казахме в един глас името на мястото се спогледахме странно – един от моментите, в които разбираш на вътрешно ниво, че наистина си напипал нещо.

Имал съм подобни потвърждения на случаен принцип и за много други неща, за които говоря в този текст.

Прилагам картинки от един от многото ченълинги от времената на психотронния бум в България (конкретно този е от 1992 г.), които са предавани посредством оператори на психотронно оръжие представящи се за извънземни. Това е сравнително рядък ченълинг на малко момиченце (нарочно не говоря с имена), което се свързва с „пришълци“, които й дават възможно най-баналната и безинтересна информация на света. Заклевам се, че ще ми е по-интересно да чета за развитието на машиностроенето по времето на Ленин, отколкото това!

 

scan scan0

scan0.5 scan1

 

Както виждате картинките са повече от тривиални (цялата книжка е пълна с такива) и просто си личи как тези образи са предавани от оператор без каквото и да е въображение! Извънземните тук са проектирани от съзнанието на оператора, който има типичната представа от 80-те и 90-те за това какво е един извънземен – малко цветно човече с антенки. Това са времената, в които в България все още няма никаква информация за това какво се случва на запад (дори в тези правителствени кръгове) и асоциациите с извънземни са единствено тези. Ако имахте книгата щяхте да видите сами колко очевидно човешко творение е тя, с всичките си илюстрации, имена, идеи и т.н. В България има ДЕСЕТКИ такива книги, някои по-сложни, а някои дори по-елементарни от тази. Тези неща са били експеримент доколко един подобен човек може да повярва в един подобен контакт и разбира се – доколкото той може да се изпипа от страна на оператора. Разбира се, книги като горната са нелепи за днешното ниво на информация, което имаме, но през 1992 г. всички припадаха по КАКВОТО И ДА Е, стига да бе по някакъв начин свързан с окултното, просто защото беше нещо изцяло ново, различно и невиждано досега. И точно от тази ситуация са се възползвали много екипи. Почти сигурен съм даже, че е имало междувътрешни състезания кой оператор ще издаде под формата на книги най-много свои собствени простотии чрез своята жертва :)) Имам в колекцията си доста такива, които знам със сигурност, че са дело на психотроника.

Разбира се сега е малко комично, когато говоря за това, но не съм сигурен, че всеки може да погледне на това по този начин :))


izrezka1

 

Психотронното оръжие може да бъде ползвано както за унищожение, така и за подсилване на силата на човешкото съзнание. За да бъдем максимално обективни, трябва да кажем, че в страната ни са се случвали и положителни експерименти в тази посока, за да свършат обаче с военно приложение разбира се, а не защото някой е много загрижен за добруването на човечеството.

Навярно всеки от вас е чувал по някакъв повод, че в България има най-голямо струпване на екстрасенси като математическо съотношение. Макар да смятам това за невероятен bullcrap, няма да е пресилено твърдението, че в това има известна истина.

В България е създадена армия от феномени и това е една от причините толкова лесно да сме се отказали от армията си. Страната на практика няма армия и не знам по официални данни колко са редовите военни, тези, които евентуално ще се „бият“, за да ни „пазят“, но това е самата истина. Феномените, всеки от които с различни способности, са на режим 24/7/365. Може да звучи малко странно точно за страна като България, но си имаме нещо като собствен X-men team. Когато говоря за това, не смятайте, че говоря за хора, които са осъзнати за това какво са и за какви са функциите им. В статията за Монарх говоря за програмираните хора с потенциални функции и ги наричам „слийпъри“ (sleepers). Мисля, че няма по-подходящ термин за случая, макар да не говорим за точно едно и също нещо, защото българския вариант не включва точно същата фрагментация като при Монарх-робите.


Създаването на подобни хора не е толкова лесна работа и изисква години. Вербуването им също не е толкова просто и един от начините по които се случи това (специално в България) бе чрез жалостивото шоу „Ясновидци“, което бе създадено единствено, за да могат хората с потенциал сами да излязат на повърхността и да бъдат локализирани. Гарантирам, че хората с истинските способности, които наистина им трябваха изобщо не стигнаха до действителното шоу (което бе излъчено за единствено заради аудиторията), а бяха набелязани и вербувани. Цялото предаване бе постановка с тази една единствена цел. Когато след втория сезон събраха достатъчно хора то просто спря да бъде провеждано, защото изпълни функцията си, макар от bTV да не спряха да тръбят, че шоуто имало по-висок рейтинг от всичко досега в телевизионната история на страната (между другото не казва ли всяка една телевизия това за новите си шоу-програми?!). Като имаше защо го спряхте, бе помаци? Не смятате ли, че простотиите ви стават прекалено прозрачни в даден момент?

По времето когато течаха моите разследвания обучението се извършваше чрез тибетския будизъм. Медитация, дихателни упражнения. Всичко това върви паралелно и с определено физическо натоварване. Групата трябва да се състои от 12 човека (а групи има множество). Всеки един от тях има различни способности. Един вижда бъдещето, друг чете мисли... основната задача е да бъдат научени да управляват и подчиняват по определен начин други хора. Такива формирования съществуват във всяка една държава.

На всеки завършил му се дава чин и се назначава на работа към военните, на заплата. Както виждате говорим за нещо като румънския Департамент 0, с тази разлика, че имам тази информация много преди да знам за съществуването на тази книга.

Обучението е най-малко 4 години, извършва се на определени места, основно в старите бункери под земята в планините, които в момента са празни.

През тези 4 години никой няма право да излиза „отгоре“. В пълна изолация се медитира по 6, 8 часа на ден, като във филмите и не се ебавам! На практика тези хора се превръщат в машини. Обучението не се води от българи. Специалността, която им бива дадена се нарича „енерго-оператори“ (термин използван в руската психотроника), но са на практика слийпъри, които могат да бъдат активирани по всяко време.

Всички тези групи по света могат да образуват нова армия, събирайки се и въздeйствайки по едно и също време на определен човек. Те могат да работят и като оператори на психотронно оръжие, защото са обучени за това. Един такъв сеанс не трябва да продължава повече от 40 минути, защото слийпъра може да се побърка. С помощта на психотронна техника слийпъра се потапя първо в 1-ви стадий на хипноза, после 2-ри и 3-ти, след което очите му се отварят и му се показва снимка на човек и той започва контакт или със самия човек, или със съзнанието му.

Оттук нататък може да се случи едно от няколко неща (или пък няколко в комбинация):


- налагане на чужди мисли, даване на конкретна схема на поведение в зависимост от обстоятелствата.

- енергийно отваряне на затворени канали в паметта на човека (човек не забравя нищо, цялата информация се съхранява в паметта). След намирането на нужната информация, слийпъра възстановява „удобна“ информация на нейно място, която в определен момент човека да си спомни.

- има технология чрез която слийпъра се връща назад във времето, влиза в помещение, разглежда ситуацията и вижда на практика какво точно се е случило и какво инфо е закодирано. Съзнанието на слийпъра вижда всичко отгоре – като при ОИТ. Те излизат с лекота от тялото си се вселяват в съзнанието на обекта.

- притежавайки алтернативно зрение, могат да проникнат до орган в тялото и да осъществят операция, от хирургически тип. Човек не може да докаже, че никога не се е подлагал на подобна хирургическа операция.

- по метода на хемодиализата може да се пречисти кръвта от психотропни вещества, ако такива са попаднали във физическото тяло на човека (или самия слийпър).


Резултати, които могат да бъдат постигнати върху хора, на които се въздейства чрез психотронно оръжие от слийпъри:


- при по-голяма сила на внушението субекта губи съзнанието си и изпълнява всичко като по команда.


izrezka2

 

- при запазване на съзнанието (когато субекта е по-силен) внушението се допълва от „мотив“ за извършване на нещо и това преодолява бариерата на съзнанието.

- създават се илюзорни стресови ситуации, които да отворят канал за внушение (колко от вас помнят убийството, което стана преди година когато двама не се разбраха за 10 000 лева, при което убиеца каза на полицията, че извънземните са го накарали да го направи. К-л-а-с-и-к-а! Допреди година имаше видео по случая, но вече е изчезнало.).

- може да се пренатовари физиологичния и психологически режим – нещо, на което не издържат всички. Субектите се разболяват и умират. Последният случай около който доста се шумя в страната ни е този.

- може да се създаде произволно желание като: да се влюбиш, да се разделиш/разведеш с някого, да нямаш деца, да се разболееш от конкретна болест, погрешно преосмисляне на ценностите в живота, да се активират ценностите на долните чакри, които да излязат на 1-во място.


Възможностите му са безкрайни.

Всеки един силен медиум може да бъде обучен и подготвен за слийпър. Веднъж закодирана информация в съзнанието на човек, не е възможно тя да бъде изкарана на повърхността по никакъв начин. Постепенно човека се побърква от това, че трябва да си спомни нещо, но не може. В такива ситуации също може да се намеси слийпър, ако човека е достатъчно важен и информацията, която трябва да се изкара е жизненоважна. Всички подложили се на хипноза, искащи да докажат, че е имало подобно въздействие върху тях виждат и описват едно и също нещо: тясно помещение, приличащо повече на коридор отколкото на стая, 4-ма души, мъже, единия от които им прави някаква инжекция... Естествено, че под дълбока хипноза се връща единствено само този спомен.


Дистанционната енергийна намеса върху човек или предмет е основната дейност, която се развива в момента в България и в страните около нас. В Македония и Сърбия има изоставени подземни съоръжения и бази, в които се извършва същото обучение, във всяка една страна групите се състоят от по 12 човека, нито повече, нито по-малко. Всички предварително подбрани и проучвани с месеци.

Сътрудничество се води с най-известните психотерапевти на съответната държава, психиатри и клиники. В клиниките се провеждат предварителните тестове и експерименти за издръжливост. Физическа и психическа.

Върху бездомници или самотни хора се провеждат експерименти за разрушаване на мозъчната кора и съответно – изпаряване на самия мозък, подобно на това, което се е случило на Дънкан – не оставящо следа при евентуална аутопсия на субекта. Изследванията се извършват най-често в психиатричните клиники, които са отдалечени. Ежедневно се провеждат сеанси от силни екстрасенси, колективни медитации и т.н., което е и причината, поради която това са толкова популярни неща в последните години – казвал съм го по един или друг повод. Това са постоянно действащи групи към правителството, на заплата, не говоря за аматьори, които си правят експерименти на безразборен принцип. Говоря за ГРУПИ действащи целенасочено с agenda. В момента в България най-използваното е НЛП, защото метода позволява много бързо и ефективно да се променят нечии убеждения, да се повлияе на вземането на решения, на поведението – чрез специална система от стимули разработена от американци и руснаци още преди десетилетия. Стимули свързани с психологическото състояние.

 

izrezka3

 

В България има статични станции, които работят на по-високи обороти и с по-амбициозни цели от просто да държиш дадено село зомбирано. За една от тях вече разказах по-горе без да споменавам местоположение, друго такова място допреди години беше военното поделение в село Синдел, варненско. Not anymore for some reason... Всичко оттам бе преместено, а работата преустановена.

Тези станции са нещо различно от психотронните генератори, които са статични машини поставени в градовете, които да поддържат нивото на тъпота на населението. Това е най-ясно осезаемо когато човек отиде в София. Усещаш как една честотна пелена пада върху възприятията ти. Респективно усещаш как това изчезва, когато се разкараш по най-бързи начин от града.

Генератори в България има много и във всички големи градове в България са разположени поне по 4 в град (най-често са 5; 4 + 1 в центъра, където винаги има най-много хора), за да обхванат цялата територия създавайки нещо като купол. Преди обикалях из страната и се опитвах да локализирам тези генератори. Хората, които живеят там започват да се променят видимо, това също може да бъде наблюдавано. Промяна има дори и по чертите на лицата им. Това може да бъде описано и да бъде обект на изследване. Промяната е една и съща и по нея могат да се различават дори и видовете използвани средства. Използват се постоянно, но на по-слаб режим, защото не трябва да има внезапно подлудяване, а именно функциониране на принципа „вибрация-натрупване-контрол“, което е интелигентния начин за използване на дадена окултна технология. Чрез постоянство, докато не се натрупат пластове и пластове от bullshit, които в даден момент изцяло да прекъснат самостоятелния мисловен поток и контрол. Човекът се превръща в дебил, който следва всичко външно на всяка цена. Медията е тази, която задава какво да бъде „външното“. Медията винаги е била свързана на най-високо ниво с психотрониката, тъй като е нейна рожба.


Размерът на самия генератор зависи от това, за какво се използва. Има такива колкото кибритена кутийка (използвани за влияние върху конкретен човек), има и такива колкото цяла стая – това е ясно. Някои изглеждат като оръжия, сглобяват се като оръжие и действат с натискане на спусъка. Други са зависими от мощни компютърни програми и квантови компютри. Такива има най-вече в САЩ и Австралия. Има и такива, които са под формата на куфарчета или лап-топи и това е и най-често срещания вид у нас. Те се използват за въздействие върху конкретен човек.

Защо някой би имал нужда от това?

По много причини.


В началото това се е правило просто с цел експеримент. Да се създаде статистика, да се пробва, да се знае повече. Днес това не е нужно, защото вече има многогодишна история, но старите кучета си отиват и новите трябва да преминат през същото, за да влязат в крачка с работата си. Освен това има дадени фракции (от по-ниско ниво в йерархията), които тепърва получават достъп до тези неща и за тях експериментите едва започват. Резултатите от тях са случаи като този (заслужава си да му обърнете внимание и да прочетете всичко от линка). Както виждате вече сме 21 век и детето не вижда човечета с антенки, а извънземна раса от змейове, която трябва да бъде унищожена. Звучи познато, звучи по-близо до истината, нали? Някой от новото поколение оператори си е написал домашното. Последици? – Обществено мнение: „Конспирациите за рептилии побърква хората. Такива неща няма, това е творение на болни мозъци.

Един куршум, два заека.


Разбира се най-честата причина е поръчката. Някой бива неудобен и трябва да бъде премахнат без шумотевици. Неслучайно на това оръжие му се казва „тихо оръжие“. Официалното заключение за смърт причинена от подобно оръжие е инфаркт, инсулт и т.н. В по-лекия случай – субектът полудява и бива затварян в лудница и тъпкан с лекарства за нещо, от което не е болен. Резултат – човекът вече не е неудобен, защото не функционира в обществото.

Това оръжие е недоказуемо в съда (макар в България да са се водили много дела срещу частен психотронен терор – всички до едно – безуспешни) и по клиничен път.

Съществуват и мобилни екипи, които работят по поръчки. Къде политически, къде частни. Къде пък просто трябва да се унищожи някой човек с потенциал, който може да изкласи над цялата помия, въпреки че не пречи на никого. Просто заради интелекта му и заради това, че задава твърде много въпроси.


Спирам дотук с тази линия на разсъждения, защото случаите на психотронни убийства и терор в България са безчет, а за голям процент от тях даже няма да разберем никога.

Нека сега разгледаме едно друго течение – психотронните култове.


Всяка една секта – повтарям – всяка една, има на разположение генератор подобен на психотронните. Това е защото почти всички големи секти са създадени изкуствено от тайните служби – най-вече на запад (плод или на CIA или на NSA). Това са mind control-култове и причината за тях не е просто и единствено лековерието на последователите им. Тези хора са системно облъчвани, за да са в състояние на възприемчивост, в което идеите попиват много дълбоко и човека вярва искрено, че това са негови собствени идеи и вярвания. В САЩ има много НЛО-секти, които неведнъж са извършвали масови самоубийства. Тези секти винаги се създават от поставено лице, което най-често е под директен mind control influence. Важно за разбирането на тази ситуация не е конкретното вярване на сектата, а че това е струпване на хора, което винаги е възможност. Веднъж обединени от дадена идея, субектите могат да бъдат бавно насочвани към определени цели и да служат на кукловодите.

Можете да видите един примерен mind control-култ в Щатите и еуфорията, която се създава из редиците му. Обърнете внимание на факта, че това е лагер за деца. Тези деца, които преминават през това остават промити за цял живот. Клипът е със субтитри на български език.

 

                                    

 

Виждате как момичето в края на клипа е убедено в правотата си. Това момиче би умряло пред това дори да опита да помисли в друга посока. Това момиче е под контрол.

Еуфорията, която виждате не се създава само от масовата атмосфера генерирана от всички хора. Това се постига допълнително с излъчвания на специални честоти, които предизвикват блаженство и усещане за изкупление, които се бъркат с религиозно преживяване. Човек си мисли, че има реална връзка с по-висша сила. В такъв момент той става възприемчив към всичко и се чувства специален, защото тази „по-висша сила“ е избрала да се свърже именно с него. Респективно, той е достигнал висшата истина и не може да греши относно нейната природа. Той се чувства длъжен да я предаде на другите.

Сега вече разбирате по-добре отдадеността на момченцата с библиите из по-големите български градове.


Тези mind control-култове са далеч от ограничени (като рамка) само в ареала на религиозността (под някаква нейна форма). Съвременната поп-култура (и нейните суб-продукти), която е букет от суб-културни течения са изцяло базирани на психотроника и контрол над съзнанието и това е изследвано вече надълго и нашироко в този сайт.

Прилагам нагледен пример за на пръв поглед невинна суб-култура формирала се в САЩ, която се използва за дадени цели и съществува изцяло на mind control-платформа:Free Joomla Extensions


Виждате сами, че има безкрайни приложения някои зад които дори не можем да прозрем, защото нямаме достатъчно вътрешна информация.

Опити наподобяващи горните има и в България под различни форми. Ще спомена за един лично за мен фрапиращ в своята „невинност“ случай, като не отправям никакви обвинения, просто казвам, че споделя модела, който е налице, защото е западен.

Тази история стигна до мен чрез разказа на една приятелка от София, която има племенница записана в една софийска детска градина.


Навярно би било изненада, а може би не, ако някой ви разкаже, че в детските градини третират децата ви като малки лабораторни мишлета, чиито великолепни когнитивни способности се стимулират (или притъпяват) по доста интересен начин. Не говорим за коминтерн-обстановката, която е останала непроменена; не са достатъчни хранително-осакатяващите менюта, както и уеднаквяващия подход, целящ да заличи всеки порив за индивидуалистична самоизява, практикуван от едновремешните „лелки“ – познати на всички нас. Не е новина това, че детските градини поемат малките от ръцете на родителите с цел да ги възпитават така, както е угодно на създателите на система, в която родителското влияние и закрила да бъдат сведени до минимум. В крайна сметка, това е практика описана словоохотливо в марксисткият „комунистически манифест“, където ясно се посочва целта и начинът, по който трябва да бъде възпитано и индоктринирано обществото от най-ранна детска възраст, като се откъсне възможно най-рано от семейното огнище. Това, което не се споменава в официалните източници, както и в ежемесечните ви родителски срещи е, че на малките се прилагат и доста по-окултни методи и практики в ежедневните им занятия. Детските градини са идеалните площадки за тези цели, защото човешкият ресурс е богат, млад и невръстен и най-вече – даден доброволно от родителите. Това се случва предимно в т. нар. „елитни“ детски градини. Но нека не мислим, че там са записани само децата на известните, защото всъщност класиранията позволяват достъп на всякакви деца, каквито и посещават градината.

Няма да коментирам подробно фактът, че управата на въпросната градина е корумпирана и вече са подавани жалби в общината относно липсата на отчет по изискваните допълнителни парични суми от родителите и своего рода подобни типични български „бизнес“-взаимоотношения. Интересното около градината е, че неин главен спонсор е „Nesquik“ – продукт на „Nestle“, България. Този факт привидно изглежда безпроблемен, но както знаем, безплатен обяд няма и в последствие цената винаги се оказва по-скъпа отколкото би ни се искало.

Наскоро сестрата на моята приятелка посети въпросната градина, за да се поинтересува относно условията за записване и прочее. Каква била нейната изненада, когато се натъкнала на зловеща гледка. От една стая се чувал странен рецитал, от който би потръпнал и незаинтересования от конспирация човек. Децата в купом рецитирали и повтаряли странна ода. Не, не става дума за Ода или Епопея от националистичен характер. Одата била посветена на... зайчето Куики. От съдържанието се подразбирало, че на децата се вменява мисълта, че те дължат здравето и растежът си на шоколадите и въпросния заек. Сестрата на приятелката ми се втрещила, защото цялата картинка не изглеждала безобидна. Станало ясно, че децата практикуват този ритуал доста често, тъй като строфите били перфектно рецитирани от всички вкупом. Оказало се също така, че въпросната Ода е разпечатана и поставена на видно място срещу директорският кабинет.

В сайта на тази градина могат да се забележат няколко доста интересни детайла. Първо, одата е публикувана в сайта и си има и музика към нея, и то не коя да е – а творба на Бетовен. Всички знаем колко силно е влиянието на класическата музика върху самата материя на мозъка, а отделно и върху съзнанието. На главната страница на сайтът им е поставена емблемата на градината, презентирана като слънце огряващо къщите и земята. Интересна е символиката, ако човек се замисли. „Nesquik“ е Слънцето, което дава „живителна“ енергия. Когато става дума за символика, слънцето олицетворява божественото, силата, властта, съзиданието – самият Извор. Корпорацията Nestle и тези, които стоят зад нея ли трябва да бъдат възприети като демиург? Има поставен и клип, с който се представя градината. Интересен е изборът на кадри. Изпървом е заекът Куики. Следва кадър с три деца, зад които бледнее емблемата на градината, която може да се види от минувачи пред главния вход, но кадърът с децата е доста странен. Над детето в центъра е надвиснал балон, а то стои с отворен череп, или липса на такъв, от който струи червена светлина. Балонът се придвижва към детето и го обхваща, а вътре в него отчетливо се виждат две светлинки – зелени, в различен нюанс, които бавно пътуват към главата на детето и в един момент една по една влизат в трепанираната му глава, където изчезват. За обикновения човек, всички тези детайли може да изглеждат като художествен похват, но за набитото око съвпаденията на странни и натоварени със смисъл са най-малкото неподходящи според морала на обществото. Като се започне от символът на заека, отворената черепна кутия, светлините в цвят червен и лимонено зелен (който е цвета на аурата на човек минал през електронен mind control), които бавно влизат в детската глава диктуват само едно – програмиране. Клипът завършва с Одата за зайчето Куики в английски вариант (а ето и българския):


Куики, ти прекрасен заек, ти приятел наш голям!

Ний пристъпваме в омая в шоколадовия храм.

Кит-Кат-Чънки, вафла „Мура“ и бонбонките безброй

правят нашта радост щура, не ни дават миг покой.

Шоколади най-различни и корнфлейкси с пълнеж –

те са много калорични, вижте нашия растеж.


Ако оставим конспирацията (която не е доказана, а само щрихирана тук) настрана, ако загърбим окултното програмиране, то дори от морална гледна точка е странно да се поставят деца в такава ситуация, в която да им се набива в главите, че дължат растежа си (сиреч живота си) на шоколада и бялата захар, само защото спонсор е Nestle, които дори не са променили и оборудвали градината както трябва. Недопустимо и неприемливо е менталното здраве и непокътнатост на подрастващите да са разменна монета за спонсорство, защото детският мозък е като гъба, която попива всичко и добре знаем, че каквото се посади в детските години – се жъне цял живот. Тези програми ще се активират във всеки един момент, като желание, като нужда, като избор, като начин на живот и съответно манталитет.

Както повечето от вас знаят, съм много внимателен, когато говоря за mind control случващ се в България и обръщам внимание на този случай, най-вече защото е замесена западна корпорация, която най-накрая е пренесла своите НЛП-педагогически методи в страната ни.

Както знаем, корпорациите са истинските управници на света, защото те диктуват начина ни на живот, а те са собственост на знаем-кого. Всички големи корпорации (каквато Nestle със сигурност е) имат своята роля в плана на Тъмната полярност и имат свои mind control-култове. Сега няма да говоря за окултното естество на корпорациите, защото това е отделна тема. Но тъй като всяка една корпорация има agenda и определена функция, те се нуждаят от програмирани хора, които да не оспорват всичките им действия на морално ниво. Те се създават по подобни начини – от ранна детска възраст на пръв поглед по невинен начин (с което отново подчертавам, че не казвам нищо конкретно за настоящия случай, а че принципа е сходен).

Ето например цитат от покана за великденско празненство, публикувана на страницата на градината. Прави впечатление, че под формата на „традиция“ се пропагандират и пробутват символики, които не са част от българската традиционна култура. Тези символи са отявлено подчертани, което трябва да се вземе под внимание с оглед обстоятелствата около градината и нейните практики (уголемените и съответно подчертани думи са точен цитат и са си дело на градината):


„Нека направим празника незабравим за всички

За да усетят децата ни традиционната

великденска традиция и символи, нека

украсим красивите им главички с ВЕНЧЕТА

или ЗАЕШКИ УШИЧКИ.“


Обяснявал съм много пъти ролята на заека в символиката на Монарх и великден (следва цитат от последната link-ната статия):


Тъй като заекът е създанието, което се възпроизвежда най-бързо в природата, той символизира сексуалният акт и похотта. Точно по тази причина, заекът се смята за сексуален символ. Ето защо символа на Playboy е заек, ето защо жената да се прави на зайче с ушички е смятано за секси, ето защо днес имаме т. нар. „white rabbit programming“ по проекта Монарх, ето защо в „Алиса в страната на чудесата“ имате заек скачащ в дупка (вагина), ето защо в „Матрицата“ пътешествието на Нео започва след думите „follow the white rabbit“, който на практика е татуировка (imprint) на рамото на момиче (sex slave). Защото заекът е древен архетип за секс.


Всичко това придобива още по-странен израз, ако вземем предвид, че самият Куики (който е символ на градината) е заек, а в самата детска градина много често обличат децата като зайци, както е описано и в горното съобщение за великден.

 

nesquik-nesquik-2158874-1024-768

 

Още по-символично е, че заекът е кафяв, което е цветът на заземяването. Има и лимонено жълто, което както вече съм казвал е цвета на ELF-трансмисиите, които са носителите на programming-честотите. Обяснил съм подробно тук. Имаме и синьо, което е цвета на 6-та чакра, която както знаете е т. нар. „трето око“. Т.е. какво подсъзнателно съобщение имаме тук (поне моята версия, която разбира се може да е тенденциозна): заек (секс символ), жълто (ELF), синьо (третото око) и кафяво (заземяване). В разбираем ред: сексуално програмиращо послание, което трябва да бъде предадено директно в епифизата и след това заземено (т.е. запаметено в ДНК като банка с информация).

И какъв е този мотив между ушите на Куики? Истинските зайци нямат такова „цветенце“ на главите? Само на мен ли това прилича на стилизиран обърнат пентаграм?

 

pent baphomet-pentagram

 

Този пентаграм е точно на мястото на третото око.

Нещо доста неподходящо става тук...

Това е само един от много примери, които можем да видим на ежедневно ниво. Реклама на Chio Chips:


elfzzz

 

Виждате жълтите светкавици, които са ELF-вълни влизащи в главата на момчето. Светкавицата, както съм казвал няколко пъти означава „активация“.

Никой от тези мотиви не е случаен на фона на днешното развитие на НЛП и рекламата като цяло (още повече на западни продукти). Ще започнете да ги виждате все повече.

В последните години си мисля и за психотрониката и mind control-a като по-абстрактна концепция, защото нивото на което всичко това работи е именно измерението на неустановеното, където енергията и мисловните потоци текат без ясна форма и могат да бъдат изкуствено моделирани.

Всичко това в даден момент автоматично те кара да се замислиш и да обърнеш глава към миналото, в което можеш да видиш много проектирани идеи на суб-ниво. Така например често съм си мислел за панелните блокове, които винаги са създавали тягостно усещане за мен на ниво „концепция“ (да не говорим за ниво „изпълнение“).

(Това, което следва са просто мисли на ниво интуиция, без да съм проверявал нищо по темата.)

В един момент ми хрумна, че самите блокове приличат на матрицата на съзнанието с разбитите нейни части след процедура по фрагментация. Както знаете, матрицата на съзнанието има формата на куб и след травма този куб се разбива на 13 х 13 х 13 фрагмента, което прави общо 2197 малки кубчета в големия. Като малките кубчета-апартаменти в един блок. Не съм имал време да проучвам историята и концепцията зад панелния блок, но подозирам, че възникват в днешната им форма в комунистическа Русия или в някоя друга държава от Съветския съюз. Просто самата естествена асоциация, която ми идва е за соц-усещане. Ако това е вярно, то би било доста интересен timing съвпадащ с паралелните проекти тип MK-ULTRA, но в техния руски вариант, където съветските юнаци със сигурност са открили концепцията зад матрицата на съзнанието и нейната фрагментация. Блокът като идея е идеалното експериментално поле, за да се провери какво може да се случи, когато един нематериален модел от микро ниво се превърне в материален модел на макро ниво. Т.е. самата идея за блока (дори да няма изначално заложените описани идеи в нея) ще създаде подобен тип съзнание. Метафорите продължават. Тези от вас, които са преживяли комунизма знаят, че в блоковете винаги имаше поне 1 човек, който да бъде информатор на партията за дейностите в панелката и интересите и приказките на нейните обитатели. Този човек бе фигурата на доносникът, който докладваше 24/7 на контролните органи. Намирам това за доста смешно, защото това е същия модел като във фрагментираната матрица – има една програмирана личност-пазач, която е като guardian над всички останали и ако има някакво отклонение – тя бива вкарвана в ред. Това е суб-личност като всички други, но със специална функция. В тази връзка е и другото доказателство на лично ниво, че това е изобретение на комунистическия строй – панелката е идеалното изобретение, което може да събере много хора на едно място, които да бъдат лесно наблюдавани (от въпросния доносник). Защото самият блок е един огромен символ на кошерното съзнание. Кутийка до кутийка над кутийка под кутийка – като килийки в пчелна пита. Това не е хармонична среда за живот. В един блок никога не може да съществува разбирателство. Там винаги има някакъв конфликт на някакво ниво (за протокола – живея в блок и знам). Това създава и едно вътрешно усещане за вписаност и липса – „няма място за всички, затова трябва да живеем един над друг като пчели“. Винаги сиви, защото сивия цвят генерира усещане за объркване, потиснатост, нерадост.

С което достигаме и до резултатите от тази конструкция от енергийна гледна точка. Това е един генератор за отрицателна енергия. Защото всеки е над всеки, на практика никога не можеш да бъдеш сам, всеки пречи на всекиго със своя шум, скандали, истерии, простотии, чалги и т.н. Самата форма на блока е фалическа, което я прави ян-енергия. Когато в тази конструкция се генерира всичката тази отрицателна енергия, тя се отдава към земята, защото ян е отдаващ. Т.е. тази енергия се imprint-ва директно на ниво земна решетка. И като казах „земя“, не знам колко хора си дават сметка, но ние на практика живеем във въздуха! Ние нямаме толкова жизненоважния за здравето ни пряк досег със земята, не можем да се заземяваме правилно. Именно поради тази причина обитателите на последния етаж много често стават жертва на обири. Имам многогодишни наблюдения на много различни семейства, които са живеели временно на последния етаж в моя блок и всички до един бяха ограбени. Винаги на последния етаж – колкото и хора да се смениха. Защо? Най-логичните жертви са хората от първия етаж – най-бързо и чисто е. Защо последния? Трябва да направиш няколко курса с асансьора, има по-голям шанс да те хване някой. Каква е архетипната причина крадците интуитивно да се насочват към последния етаж? Защото бивайки крайната точка на тази конструкция, тези апартаменти са най-далече от земята – т.е. – те са най-незаземени и по тази причина просто не могат да задържат нищо земно – те го губят автоматично, защото нямат енергийните атрибути да го задържат (не знаят как, не че няма начин).

Прави впечатление и самата етимология на думата блок. Като блокаж, нещо, което блокира или е блокирано. Имаме същата дума на английски - block“ - която освен значението на „спирам“ и блокирам“ има смисъла и на „калъп“/„шаблон“, т.е. уеднаквяване, кошерност. Имаме същия термин и в спорта (например волейбол) - блок. Нещо, което запушва.

Виждате практическо приложение на психотрониката и програмирането в техните абстрактни форми.


Днес те искат да бъдат сигурни, че всеки ще бъде imprint-нат с доза психотроника и mind control. Това е постигнато напълно от няколко години насам, защото 80% от населението на планетата притежава мобилни телефони (а познавам хора и с по 4-5). Това е ултимативното постижение – да имате свое лично programming-устройство, да си го пазите, поддържате и да прекарвате с него 24 часа в денонощието, доброволно държейки го до главата си почти постоянно. Те ще направят всичко, за да може всеки един човек да има телефон, даже съм сигурен, че до няколко години по някакъв начин ще бъде прокаран закон, който да ни задължава да имаме мобилен телефон. Това, което знам със сигурност поне е, че вече никой няма да ви наеме на работа, ако нямате GSM. Кога изведнъж това се превърна в адекватно условие отговарящо на реалните качества на даден човек за дадена работа? Само допреди 10 години обществото си беше ok, всеки си имаше стационарен телефон и всичко си функционираше на тип-топ ниво! Изведнъж вече не можем без това! Защо? Защото някой има интерес това да е така.

Честотите на които работят мобилните телефони са базирани на същите честоти, които ЦРУ е използвало преди години в проектите под шапката на MK-ULTRA. Т.е. телефонът ви работи на същите честоти, на които оперират и мозъчните ви вълни. Тези честоти са се използвали за експерименти по контрол над съзнанието. И вие смятате за пресилено, че телефона може да има влияние върху начина ви на живот? Та това е същото! Ето защо те вече едва ли не ги подаряват безплатно, само и само да имате такова устройство! Дават ви безкрайни безплатни минути за говорене, които дори не можете да изхабите докрай - всичко в името на това да стоите колкото се може по-дълго с телефона на главата. Защото в един момент тези хора са си задали въпроса: „Хмм, как можем да поддържаме постоянен честотен затвор, в който да държим затворена цялата земна популация? Можем да вкараме чип на няколко милиона, но не можем да го направим на няколко милиарда... Можем да ги накараме да си купят радио или телевизор, но това не са устройства, които са постоянно с тях... Трябва да измислим някакво устройство, което да стои постоянно до тях, да бъде в ръцете им, за да можем да ги контролираме. Имам идея! Ще направим мобилни телефони! Така те ще го поставят доброволно близо до мозъците си! И ще го държат там дълго време!


И това е, което виждаме днес, всеки ден. Все нови и нови и по-пристрастяващи екстри – телевизия на телефона, книги за четене на телефона, музика на телефона, секс по телефона! Всичко от което има нужда човек! Вече можете да плащате сметките си от телефона и да пазарувате от него for fuck sake! Виждам все повече и повече хора по улиците които вървят и са забили главите си в телефоните си, защото постоянно трябва да Tweet-ват, да отговарят на sms-и, да гледат какво се случва с facebook-а им – всичко! Та тези хора не гледат накъде вървят – главите им са забити надолу постоянно! Разчитат на другите да ги видят и да ги пазят, за да не се блъскат в тях. Вижте метафората тук! Тези хора не знаят накъде вървят, разчитат на някой друг да се погрижи за тях!

Тези хора се пристрастени, за тях това вече е животоспасяващо, виждал съм реакцията на индивиди, които са забравили телефона си у тях от невнимание и им се налага да прекарат цял ден навън без възможност да се върнат. Тези хора получават истински паник-атаки! Те откачат без телефон! Това се случи буквално за 10 г. ако не и по-малко!


Не сме далече от бъдещето, в което долната реклама ще се превърне в реалност:Free Joomla Extensions


Защото винаги има начин това да бъде представено в светлина, подходяща за възприемане на морално ниво, както в горната реклама.


Като например вечното оръжие-причина за съществуването на цялата тази система: „Ооо, ти трябва да имаш телефон, само така можеш да бъдеш сигурен за безопасността на децата си по всяко време, както и да ги следиш in real time с услугата parent control.


FUCK THE CHILDREN! This is not a reason for mind control! Отново – това не беше проблем само допреди 10 г. Какво се случи изведнъж?

Страх, страх, страх, постоянно насаждан страх, че нещо може да се случи всеки един момент, че нещо може да се обърка, че трябва да имаме контрол над всичко постоянно, иначе започваме да изперколясваме. Вибрация-натрупване-КОНТРОЛ.


И контрола, скъпи приятели... е налице.


За край нека споделя с вас, че човек не трябва да се плаши от всичко това. Психотрониката е наистина най-лошия вариант който може да ви се случи на пси-физическо ниво, защото имате срещу себе си машина, която излъчва и не се изморява, а човешкото същество има капацитет, след чието изчерпване – просто рухва.

Въпреки това обаче психотрониката няма въздействие над всички. Тези хора си мислят, че са вездесъщи, просто защото имат в ръцете си дадена технология. Не са. Това е само един аспект на тази реалност и ако го видите, ще видите колко малко е съпоставено на фона на цялото.

И макар това да звучи твърде сладникаво за „хора с истински проблеми“, то това е началото на истинската свобода.


А вече има свободни хора.

 

 

Вибрация-натрупване-контрол

Вибрация-натрупване-контрол - потвърждението

Вибрация-натрупване-контрол - „11“ и други психотронни пропаганди

 

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 562 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8690409Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License