Окултните причини за сватбата на Уиндзор Печат
Анализи - Кратки анализи
Написано от H.   
Неделя, 08 Май 2011 20:45


williamkate29 април бе дата, на която всички ние станахме свидетели на едно изцяло ново измерение на нищетата на Тъмната страна и жалостта на 30% от човешката популация на малкото синьо-зелено кълбо наречено Земя. И в най-смелите си мечти не съм се надявал да видя такова програмиране на такава огромна маса от хора, опаковано по такъв начин, че да прилича на събитие достойно за съзерцание, съпричастност и възхищение. Това ме наведе на мисълта да коментирам най-старата форма на програмирането на масите – ритуалът.


„Защо?“

Няма да лъжа. 29 април бе ден като всички други за мен и аз нямах абсолютно никаква информация за мащаба на събитието. Бях дочул само че ще има такова нещо, след което ми каза още един познат, който дори ме попита дали смятам да го отразя в сайта. За мен беше безинтересно, тъй като не гледам телевизия и нямах представа, че ритуала ще бъде толкова огромен. Разбрах калибъра на лудостта, половин час преди церемонията да започне. От това, което набързо видях по всички национални телевизии, веднага ми стана ясно, че това ще е глобален ритуал от величина, за каквато поне аз нямам съзнателен спомен да съм наблюдавал през съзнателния си живот.

Макар да не ми отне дълго да разбера точната причина поради която всичко това се случва, бях удивен и недоумявах в процеса на самото случване на нещата, защото само съм чел за това, но както казах – никога не съм вярвал че ще го видя, което за миг наистина ме смути. Сигурен съм, че и вие сте се чудили точно като мен „НА КОГО ПО ДЯВОЛИТЕ МУ ПУКА?!?“ и защо целия свят ни занимава с това „събитие“. И най-вече каква е тази овчедушна истерия по случващото се?! Журналистите до такава степен бяха забили езиците си в ректума на митологизирания образ на организаторите на този изкуствен спектакъл, че собствената им слюнка течеше през отворените им усти сякаш току-що са имали интервю с исус. Да, НАЛАГА се да бъда циничен, защото цинизмът на илюминати мина всякакви граници, а моето носи тежестта на судоку в ранния следобед на фона на тяхната безпардонна наглост (макар да изглежда, че в тези думи има възмущение, такова няма, уверявам ви).
Чудите се как е възможно хората да спят на палатки на шосето само и само да станат свидетели на събитието. Чудите се как е възможно 2 МИЛИАРДА зрители по света да се интересуват от нещо, което не ги касае по никакъв начин? Чудите се как е възможно дори българската медия да се превзема дотам, че да прави пряко предаване и водещите да се превъзнасят по „великото значение на събитието“ сякаш женят собствените им дъщери под дъгата? Чух даже за човек, който напуснал работата си, за да може да гледа сватбата! Впоследствие ми казаха дори за някакъв български фолклорен певец, който написал песен „бог да спаси кралицата“, в студиото се гърмяло шампанско и т.н. Що за ШИБАНИ ТЪПНИ?!? Някой от тези имбецили има ли поне ЧАСТИЧНО обяснение за собственото си поведение? Не е ли това държание на човек със сериозни ментални отклонения? Как е възможно нещо толкова далечно от нашата култура, което ВЪОБЩЕ не ни засяга да доведе до истерия толкова много хора от толкова различни народи (защото ние сме само едни от многото). Бяха ли изнесени разумни доводи, защо това е важно за нас и трябва на всяка цена да ни бъде представено? Имаше ли изобщо социален дискурс защо това се превръща в такова публично значимо събитие за целия свят?
И още. Защо точно това събитие? Дали сватбата на някой от шведското кралско семейство (например) би било отразено по този начин, както на английското?
Естествено, че не.

Уиндзор са илюминатската фамилия, която набира най-много сили в момента и се опитва да измести Ротшилд от управленското място. (Разбира се, нека никога не забравяме, че Уиндзор е присвоено име, а истинската фамилия е Сакскобурготски, а кралица Елизабет е братовчедка с нашият Симеон, който също бе поканен на сватбата.)
Уиндзорите са символичен наместник на бунтовническата кралица и тази сватба бе част от тяхната култура. ДНК-командите заложени от Империята в нашите тела се активират. Няма друг начин, по който да събереш 2 милиарда души да гледат събитие, което е по-безинтересно дори от състезание по доене на крави (освен на световни първенства и олимпийски игри, които също са ритуал).
Кралицата се завръща. Това изисква активация. А вие сте imprint-нати.Нужна предистория – Лейди Ди

Започвам със сравнително кратка, но необходима предварителна информация за тези, които не са чели „The Biggest Secret“ на Дейвид Айк, защото това е важно, за да можете да разберете естестовото на тази сватба и начина на мислене на илюминати. И за да разберете най-вече кой е Уилям.
Това което Дейвид Айк открива чрез няколко вътрешни източника на информация, е че Уиндзорите не са като другите илюминатски фамилии. Техните рептилски гени са много по-силни от тези на другите кръвни линии и тяхното не-човешко ДНК надделява. Именно затова те имат нужда от кръстоска с хора с голям процент бозайническо ДНК, защото в противен случай извънземният ген ще надделее и само след няколко поколения те ще покажат лицата си такива, каквито са в действителност.
Въпреки това, знаете, че те никога не се сношават със случайни хора. Генетичното коляно на Даяна е Спенсър-Чърчил (да, на Унинстън Чърчил) и тя, точно както и Кейт Мидълтън не е „момиче от народа“. Те обичат да се сношават с гена на сините очи и русата коса по причини, които са обяснявани многократно. И разбира се каква е Даяна – със сини очи и руса коса.
Тя е имала подходящата кръвна линия, за да роди синовете на Чарлз. Кралица Елизабет е казвала на Чарлз: „Ето това ще е съпругата ти“. Затова Чарлз непрекъснато се върти около Даяна, още докато тя е в бебешката количка. Тук е мястото да се каже, че Чарлз е имал любовни връзки със сестрите на Даяна докато не е решено, че именно Даяна е най-чистата и подходяща за него.
Както знаете, Чарлз е доста по-възрастен от нея и я е гледал как расте цял живот – накрая тя склонява да се оженят, въпреки че никога не го е обичала. Уиндзорите настояват да се докаже медицински, че тя е девствена (това е официална информация).
Уилям е роден на лятно слънцестоене, което е много важна астрологична дата (21 юни). На тази дата Даяна е заведена в болницата от Уиндзорите и е принудена да направи цезарово сечение, за да може детето да бъде родено насила точно на този ден, с идеята да бъде слънчевия бог.
Има данни, че точно след раждането на Уилям, Чарлз е казал „Това е. Това е краят“.
Уилям е спряган за Антихриста. Това е и истинската функция на Даяна от гледната точка на кралското семейство – да осигури това дете на Уиндзор (впоследствие и второ).
Целта е да се родят първите два сина на Чарлз. След това Даяна става излишна за Уиндзорите. От друга страна е трябвало да я премахнат, защото е разбрала, че кралското семейство са рептилии. Най-добрата приятелка на Даяна разказва как принцесата неведнъж и е говорила уплашенa: „Те не са хора. Те са нещо друго!“ Затова и иска да се измъкне от тях. Доди ал Файед също е масон, но въпреки това двамата се влюбват. Даяна е била бременна в 3-ия месец от него. Детето е било пагубно за рептилиите, тъй като можело да бъде новият Хор – тя била носител на уникални гени (избирана е от хиляди) – можела да роди дете на Светлината и на Тъмнината. Случва се обаче вторият вариант.

За самото ритуално убийство на принцесата:
По план, Даяна е трябвало да бъде убита на 13 август, но не успяват и е премахната на 31 август 1997 г. Ритуалната сатанинска номерология на илюминати позволява да се разменят цифрите, що се отнася до такива неща (1->3 – 3m-a-s-o-n“, която се образува от шестолъчка на гърба на еднодоларовата банкнота – не са подред, но това няма значение за тях, важното е, че всички нужни букви фигурират – това е форма на магия).
Гонят ги, те бягат с Мерцедеса из Париж. Всичко е изчислено. Влизат в тунела. Блъскат се в 13-ият стълб, точно където е било старото светилище на лунната богиня Даяна (нейна съименничка), където в древността са се извършвали сатанински жертвоприношения.
Доди и Даяна винаги си имали строго определен маршрут, по който да пътуват, но точно този ден шофьора „интуитивно“ решил да мине по друг път. Доказано е, че колата, с която са пътували е била манипулирана от МИ-6 и е била радио-управляема. Тя бива забивана дистанционно точно в 13-ият стълб на тунела (част от ритуала). Тунелът е много оживено място – има неспирен поток на движение. „Случайно“ след катастрофата 20 минути не прехвърча и птичка. Пътят е затворен (това го твърдят очевидци). Айк твърди, че ритуала е следният – кръвта трябва да попива в земята 20 минути, за да бъде нахранена лунната богиня. Минава само един заблуден колоездач, който е шокиран и започва да звъни на бърза помощ, откъдето му се изсмиват. Колоездачът впоследствие явно заминава на околосветско пътешествие, защото изчезва безследно.
Линейката се бави неприлично много.
Зависи кой официален доклад четете, ще видите, че на линейката на Даяна й е отнело между 75 и 100 мин. за да стигне до болницата. При задръстване, лошо време и полицейски ескорт в Париж, нормално това отнема само 11 минути. След това линейката стои срещу болницата в продължение на поне половин час без да бъде поета от медиците! Какво се е случвало в тази линейка през всичко това време, в която тя умишлено е била забавена, остава мистерия, макар да има правдиви теории, за които не искам да говоря сега, защото това ще утежни допълнително сатанинския мрак около историята.
Така или иначе, намерени са бележки ръчно писани от Даяна, в които тя изразява опасения, че мъжа й иска да я убие в автомобилен инцидент. Това е и самата истина.
Най-интересното е, че смъртта/убийството на Даяна (31 август, 1997 година) и сватбата на Чарлз с Камила (8 април 2005 година) са разделени точно от 7 години, 7 месеца и 7 дни. Три седмици, както при атентатите в Лондон. Принципно това са номерологични следи, по които можете да откривате дали едно събитие има естествен или изкуствен произход.
Даяна е била избрана за да роди двама сина и после да бъде ритуално убита. Това е било нейното предназначение още от първия ден. Точно както Хенри VIII убива жена си Ан Болейн след като ражда дъщеря му Елизабет I. Историята се повтаря под формата на ритуал. И това не е случайно.

Това е произхода на принц Уилям.
От своя страна разбира се Кейт Мидълтън не е „момиче от народа“, както платената медия се опитва да ви убеди. Илюминати никога няма да позволят такова нещо да се случи. Тя е от генетичната линия на Ан Болейн (по-точно – на нейна племенница), една от многото жени на Хенри VIII-ми, която той впоследствие убива. Тя е свързана генеалогично и с Джордж Вашингтон, което говори за връзка и с американския елит.
Доколкото чух тя е родена на лунно затъмнение, което говори, че също като Даяна тя е специално избрана за Уилям. Сигурен съм обаче, че има много повече към историята около реалния й произход, защото тя е всичко друго, но не и случайна. Личното ми подозрение е, че тя може да се окаже много важна част от НСР, защото се превръща в хипотетична представителка на бунтовническата кралица на Орион.Астрологични и номерологични предпоставки за ритуал

След това въведение, което трябваше да изясни предпоставките показващи мисленето на фамилията Уиндзор, да се върнем на темата от заглавието на този материал.
Из интернет можете да намерите всякакви анализи на детайли от сватбата от пристрастените конспиратори. Аз няма да правя такъв, като ще ви представя само основните моменти, които според мен са важни, като разбира се ще вложа перспектива, каквато няма да откриете никъде другаде в интернет. Така или иначе едва ли някой ще си направи труда да направи нещо по-подробно от това на български, защото темата не е кой знае какво от определена гледна точка. От друга обаче може да се окаже началото на нещо доста важно съобразно събитията около Края на Играта.
Да ви призная, аз лично започвам да се уморявам да изследвам подобни неща, защото виждам колко много са пристрастени тези същества към Играта и колко далече е това от самия мен. Тяхната обсебеност по детайла, ритуализацията и окултните им впримчвания за мен демонстрират колко празен и кух е живота на тези същности отвъд всичката тази церемониалност. Това е част от тяхната еволюция разбира се, но идва момент, в който виждате Играта като това, което наистина Е, а не като това, което ви се представя, че е. Започнал съм няколко подобни материала, които ще довърша само защото вече са написани до половина и киснат в архива на компютъра ми. След което ще спра да измествам фокуса от вътрешното за сметка на външното, колкото и „социални важности“ да се случват около нас. Нека читателите на този сайт не забравят, че всички окултни фиксации водят до стесняване, не до разширение. Те са интересни до един момент, в който ще трябва да ги надскочите, освен ако не искате да останете на нивото на тяхната относителна посредственост. Точно в този ред на мисли реших да сложа разказа за „Човекът, който колекционираше 1 септември 1973 г.“ – защото той символично представя затварянето на вътрешното за сметка на външното (наред разбира се с многото други смисли и послания, които този кратък текст предлага).

И така. Когато разбрах за мащаба на церемонията си легнах и заспах, защото не исках да се imprint-вам с тази енергия в реално време, както е станало с всички очевидци.
Големи ритуали като сватбата на Уилям и Кейт се използват от илюминатските фамилии (в случая Уиндзор), за да увеличат своя контрол над масите. Винаги се подбират умишлени енергийни предпоставки и астрологично съобразени дати, за да има ритуала максимален ефект и случаят не бе различен и този път.
Кралската сватба бе използвана за масово изтискване на енергия от хората по света, както винаги в случая на такива ритуали. Почти нищо е се е променило от времената на древен Вавилон и Египет, където е практикувано абсолютно същото. Преди масмедиите да съществуват, това енергийно източване се е случвало само на хората присъстващи на тези церемонии, но в модерните времена с глобалните комуникации, сватбата бе наблюдавана от милиарди хора създавайки истинска гама от чувства във всички мъже и жени, които са наблюдавали. От съпричастност и щастие до завист и истерия. Просто наблюдавайки пасивно събитието, милиарди хора са станали донори на енергия, която са насочили към Уиндзорите и брачната двойка.
Обратнопропорционално пък – това събитие служи за активиране на ДНК-командите на всички тела на Земята. Нещо, за което ще говоря в края.

Сега нека погледнем датата на сватбата – 29.04.2011 г.:

29 --> 2 + 9 = 11.
04 --> = 2 + 2, което в римски цифри може да бъде представено като II + II и има визуалната символика отново на 11.
2011 --> имаме разбира се отново 11, защото сме единадесета година и ако представим двойката в началото отново с римски цифри имаме II 11.
29 + 4 = 33 --> важно число за световното масонство, както и 3 х 11.

Всичко това има значение за тях, колкото и изсмукано от пръстите да им изглежда на хората, които сега прохождат в материята. За капак, церемонията започна точно в 11:11 ам., а двамата бяха оженени от масона 33-та степен (и един от най-влиятелните хора в Англия и света), архиепископа на Кентърбъри – Роуън Уилямс. Това хвърля допълнителна светлина върху окултните аспекти на тази сватба.

Всяко едно събитие свързано с монархическите семейства, всака една тяхна сватба, всяко едно раждане на нов член от кръвната линия, всяко едно публично събитие не се случва по случайност. Всички те стават на много специфично, предварително избрани астрологични дати. Не е широко известен факт, но Елизабет II винаги има няколко окултисти под ръка, които й казват дори в какъв цвят да се облича всеки ден съобразно различни окултни и астрологически предпоставки.

Да започнем с това, че 29-ти април е буквално обграден от сатанински празници (освен това, самата 29-та дата от месеца е смятана за луна на Хеката – гръцката богиня на магията).
Така нареченият „Голям Климакс“ заема място между 26-ти април и 1-ви май и се характеризира с оргии и жертвоприношения на момичета от 1 до 25 години. Валпургиевата нощ е на 30-ти април и минава под знака на животински и човешки жертвоприношения от всякакви възрасти. Келтският празник Белтейн също е на 30-ти април и точно както великден – е празник на плодородието.


may_pole.jpg.scaled1000
wickerman_1

И така, нощта на 30 април срещу 1-ви май е въпросната Валпургиева нощ. Честването е в името на Света Валбурга, родена във Весекс през 710 г. Тя е била племенница на свети Бонифаций, а според легендата и дъщеря на саксонския принц свети Ричард. Заедно със своите братя достига до Франкония, Германия. Решава да стане монахиня и заживява в манастира в Хейденхайм, основан от нейния брат Вунибалд. Валбурга умира на 25 февруари 779 г. Канонизирана е за светец чак на 1 май същата година и това е датата която носи нейното име в шведския календар.
Странно е обаче, че в деня на тази канонизирана светица се провежда един чисто езически празник – Белтейн. Исторически, Валпургиевата нощ е възникнала като приемственост на обичаите по посрещането на пролетта в паганизма. Празнуването е включвало паленето на гигантски огньове в името на настъпващата пролет. Оригинално древните викингски обичаи на плодородието са били провеждани около 30 април и поради съвпадението на канонизирането на Валбори, празненствата са приели нова форма. Почитането на Валбори със силата на викингските обичаи по посрещането на пролетта е било възприето и на други места в Европа. Двата празника са се смесили в единно цяло, което днес се нарича Валпургиева нощ. По време на празника Белтейн „рогатият бог“ умира или е отведен от богинята на боговете, за да се роди отново, този път като нейн син (случайно да ви е познат модела, мм?). По време на Белтейн Кернунос се появява в ролята си на съпруг на богинята и чрез тяхното съединяване се разиграва неговото ново раждане. Същността на обреда по време на келтския празник Белтейн е да се осъществи връзка с „майката на всичкото“. Чрез медитация и транс е необходимо участващият в обреда да се излезе извън собствените представи, за да се доближи до вътрешните води на всепознанието. Следващата стъпка по време на друидските обреди е да се предизвика вдъхновението – огън на духа (богът-син) и така да се създаде възможност, с помощта на пазителите на портите да се прелее енергия от отвъдното. Празникът Белтейн започва по залез слънце, вечерта на първия ден от лятото. Това е най-подходящото време, когато друидите запалват огън на висок хълм в отговор на жертвения огън на свещеният ирландски хълм. Празникът е свързван с обновяването на връзката между участниците в ритуала и богинята Ериу в Ирландия.
В германската средновековна митология Валпургиевата нощ е празник на вещиците (каквато е била Ан Болейн и братовчедка й, чиито пряка потомка е Кейт Мидълтън), които заедно с други нечисти сили (великото сборище) се събират на деня на света Валпургия на връх Брокен в планината Харц и се опитват да попречат на идването на пролетта.
Келтски окултни празници на плодородието могат да бъдат проследени назад във времето до: от залеза на 29.04 до залеза на 01.05: Пиршеството на „свещения съюз“ посветен на богинята Семирамида = Ищар = Изида и рогатия бог Нимрод = Мардук = Озирис, които били чествани с обграждането на свещените им образи с венци, клонки, цветя и корени от мандрагора. Били извършвани оргии за плодородие.
А сега нещо важно.
Аграрният календар е този, в който денят започва при залез, не при изгрев. Това е ключът към разбирането на много окултни празници. Повечето хора смятат, че Валпургиевата нощ е на 30 април, но фактически тя започва при залез на 29-ти и свършва на 30-ти пак при залез слънце. Това е много голям празник на плодородието и огнен фестивал (на него се прави огромна сламена фигура, която се подпалва, като обикновено вътре е затворен човек, който изгаря в огъня). На база на тези ритуали е създаден филма „The Wicker Man“ през 1973 г. и съответния римейк през 2006-та с Никълъс Кейдж. Можете да ги гледате за да добиете по-добра представа за това, за което става въпрос тук.

wicker_man_burning.jpg.scaled1000


Както казах, това е „свещеният съюз“ на рогатия бог и „майката“ земя в Уика. Това е стъпване в небесното царуване, където бъдещият крал се жени за жрицата на земята (което алюзира (само между другото), че именно Уилям ще наследи трона, а не Чарлз).
Не е ли също така интересно за отбелязване, че един от най-големите окултисти на миналият век – Адолф Хитлер – се жени за Ева Браун също на 29 април?!
Сатанински празник от специално значение за кралската сватба е т.нар. „Пир на Звяра“. Според Фриц Спрингмайър това е събитие, което продължава цяла година и се случва веднъж на всеки 28 години. То се организира от главите на илюминати и е церемония от много високо ниво, за което се знае само в най-висшите степени на посвещение. Последните две такива събития са били през 1954 и 1982 г. Последното се очаква да е започнало през 2010 г., което означава, че може да продължава и до днес и да съвпада с кралската сватба. Описанието на Спрингмайър резонира с някои от аспектите на сватбата:
На Пира на Звяра, красива булка е представена на сатаната и тя може да е девица. Тази церемония се провежда най-вече в замък или дворец и най-често се случва в Европа или поне най-важната част от ритуалите се случват в Европа, а по-маловажните – в САЩ. Свидетели казват, че сатаната се появява и взаимодейства с човешкия си наместник. Сатаната (или просто някои рептилски същности от 4-та плътност) му дава подробни инструкции за това какво иска да бъде направено до следващия Пир на Звяра. С други думи, той осигурява на топ-йерархията на илюминати техния дългосрочен план (затова техните кроежи са за много години напред и така е от хилядолетия).
Предвид, че всички лидери (не само кралски) са практикуващи сатанисти, едва ли е съвпадение, че кралската сватба е точно между няколко сатанински празника.
На повечето от вас сигурно им е ясно, че кралските сватби много рядко са „по любов“. Младоженците се женят за да запазят богатството и най-вече генеалогичното си дърво непокътнато. Илюминати не се женят с идеята да създадат щастливо семейство. Те са хищници, които оцеляват по странен, но ефективен начин, който методично е спазван от древността до днес. Дядото на Уилям (и спряган от някои изследователи за негов истински баща), Филип ще се оттегли тази година, когато навърши 90 години, а баба му, Елизабет II-ра ще остави властта над Великобритания и всички нейни колонии – САЩ, Канада, Нова Зеландия, Австралия и неофициално – голяма част от Африка – в ръцете на Уилям. Което е повече от 1/6-та от територията на Земята, както и да го погледнем. Това не е шибана шега, ок? Този човек ще бъде много важен оттук нататък. Жена му – навярно още повече.


Пръстенът

Доста спрягано бе, че Уилям й дава същият син сапфирен пръстен, който е принадлежал на Даяна на нейната сватба. Разбира се можете сами да видите ритуализирането в този акт.


85_dianas_engagement_ring_11
Пръстените със скъпоценни и полускъпоценни камъни винаги са били използвани от окултните фамилии през вековете. Те не са търсени толкова заради материалната им стойност (която в крайна сметка се определя от някакво временно схващане и статукво на самото време), а заради тяхната връзка с нематериалния свят и способността им да отразяват образи от него.
Синият сапфир е камъка на Сатурн. В книгата си „13-те илюминатски фамилии“, Фриц Спрингмайър пише за Сатурн:

Сатурн е важен ключ за разбирането на дълбокия корен, чрез който тази конспирация води началото си чак от античността. Първончално Рим е бил познат като Сатурниа или „Градът на Сатурн“. Католическата църква е запазила много от ритуалите свързани с почитането на Сатурн. Сатурн също така е отнасян към Луцифер. В различни окултни източници, Сатурн е асоцииран със злото. Сапфирът е важен в сатанинските среди.

Интересна е и позицията на Сатурн в астрологичния аспект на тази сватба. Двамата се ожениха, когато Сатурн беше във Везни, точно както това е било и при сватбата на Чарлз и Даяна на 29-ти юли 1981, преди 30 години. Това означава, че и настоящата двойка ще има същото влияние на Сатурн/Везни в техните астрологични карти. За разлика от своите родители обаче, Уилям има ретрограден Сатурн. Според астролозите това изразява повторно преживяване на миналото, което обяснява безкрайните сравнения между двете двойки (Чарлз/Даяна и Уилям/Кейт) и техните сватби.
Предвид, че Даяна изстрада един ужасен брак преди да бъде убита от тайните служби на Кралицата, Кейт е космологически свързана с нея, а факта че притежава и пръстена й, едва ли е повод за езотерична радост.
За мен самият е спорно дали Кейт Мидълтън ще бъде принесена в жертва като Даяна, след като роди син на принц Уилям или тя е избрана за истинската наследница и представител на бунтовническата кралица на Орион. Какво ли ще е следващото? Може би ще забременее през пролетта на 2012 г. и ще роди на 21.12.2012? Кой знае...

Така или иначе тази сватба бе един сюжет за социална консумация. Прегледах запис от събитието по-късно, за да гледам за специфични символи и ритуали, но не открих нищо значимо. Това може да означава единствено, че истинската сватба с цялата съпровождаща я рептилианска култура е била проведена по-късно (или по-рано през деня) в тесен кръг. Мога само да предполагам какви ритуали и оргии са ставали във вечерта на сватбата в подземията на замъка Уиндзор (или в някое друго тяхно имение). Възможно е Кейт да забременее именно тази вечер като част от ритуала, пред свидетели. Между другото бях изненадан да видя подобен ритуал показан във филма „Шифърът на Леонардо“, като можете да видите за какво говоря на долното клипче от 1:25 до 1:37 мин.


Free Joomla Extensions


Това са точно типа оргии извършвани на пиршеството на „свещения съюз“ в чест на Семирамида и Нимрод, за което говорих по-горе.

Както се опитваме да обясним в нашата работа и изследвания обаче, всичко това има много по-древен корен, много по-древен от самата Земя.
Следващият сегмент, който ще подскаже за какво е цялата дандания около сватбата и тази фамилия като цяло, няма да бъде схванат от хората, които не са чели „Документите Тера“.Извънземната връзка

Когато някой от кралското семейство на Орион (все женски) реши да започне свое собствено управление, независимо от Кралицата, то тя става бунтовническа кралица. Това по никакъв начин не предполага промяна в отношението към политиката засягаща Земята и нейните обитатели. Единствената разлика е кой ще управлява. Бунтовническата кралица се отделя от Орион по време на Атлантида, а нейното потъване довежда до временното прекратяване на властта на Кралицата над Земята.
Египет, колония на Атлантида, бил посветен на бунтовническата кралица. „Богинята“ Изида е главния генетичен учен на Орион, която се превърнала в бунтовническата кралица. Змията на короната на фараоните е символ на генетичните учени от Орион. Първоначалния център на бунтовническата кралица бил именно Египет, който пада под управлението на Александър Велики, който въпреки това НЕ заменя религията и я запазва непокътната. Дори тези, които управлявали Египет след завоеванията на Александър били предани на Изида.
Докато Александър се занимавал с неговите си дела, бунтовническия сириански крал, който бил съюзник с бунтовническата орионска кралица, бил зает в Рим. Легендата за Ромул и Рем отгледани от вълци (Империята Сириус) говори за сирианска намеса. Забележете обаче, че акцента пада на женската вълчица – алианс с женската бунтовническа кралица, която ръководи нещата така или иначе. Ако всичко беше просто сирианска продукция – мъжки вълк щеше да бъде пазител на Ромул и Рем. Египет и Рим са съюзници. Юлий Цезар и Марк Антоний били човешките представители на сирианския кралски бунтовник, а Клеопатра – на бунтовническата орионска кралица.

Бунтовниците нямат и миг почивка след тяхната победа. Въпреки че фракциите на бунтовниците са доминирали през последните няколко хиляди години, силите на орионската Кралица започват да стават по-агресивни, особено през 20 век, защото се очаква, че истинската орионска Кралица ще се завърне. Втората световна война е била битка между фашистките фракции на Кралицата и социалистическите фракции на бунтовничката.
Крилото на Кралицата започнало да се налага чрез католическата църква. Митологичната майка на митологичния исус – дева мария – е прототипа на орионската Кралица. Протестантите, които се отделят от Рим отразяват бунтовническото разцепване от Орион. От това разцепление насам, не знам дали можете да намерите католическа църква без статуя на дева мария (Кралицата) стояща (или разбиваща главата на) пред змия (бунтовническата кралица и генетичен учен).
Католическата църква стабилно прокарва идеята за предвиденото планиране на орионската Кралица. Папите от две поколения насам дори настойчиво говорят за превъзходството на дева мария над исус. Протестантите са в идеологически сблъсък с католиците от разделението насам и са напълно против боготворенето на дева мария, защото това е в услуга на кралицата на Орион за сметка на бунтовническата кралица.
Британският трон, според Робърт Морнинг Скай, е НИН-ХУР-САГ (наместник) на бунтовническата кралица на Земята.
Обстрелът над много неидентифицирани извънземни кораби, които се опитват да навлязат в атмосферата на Земята без разрешение е типичното отношение на фракцията на бунтовническата кралица, откакто крилото на Кралицата на Орион се опитва отскоро да внедри агенти на Земята (както се опитват да го правят и много други несвързани с нея фракции).
Макар това да е много опростено обяснение на един много комплексен въпрос, сигурен съм, че разбирате модела. Въпреки това, винаги помнете, че всичко е МНОГО по-сложно от простото наличие на само 2 фракции. Под всяка една от тях има много под-фракции. Всяка под-фракция поддържа своя „старши ръководител“, но въпреки това ще се бие с всички други под-групи управлявани от този старши ръководител. Това е извънземния начин на живот и мислене пренесен и на Земята.

В Империята Орион, Кралицата има много дъщери по рождение и много избрани фаворитки по желание. Тяхната титла е „принцеса“. Те са емисари на Кралицата. В историята на Земята се е утвърдило, дъщерите на краля/кралицата да се наричат „принцеси“, а синовете – „принцове“. Принцовете са отражение на Империята Сириус, където управлява краля (в човешката история съществува монархическия модел само защото такъв е извънземния модел – отново – имаме изкуствено привнесена система, а не естествено възникнала такава). Хората също така подражавали на извънземната субординация. Това важи и за жреческите общества. Когато Империята Орион се завърне на Земята, самата Кралица едва ли ще бъде на кораба. По-скоро ще видим някоя от нейните дъщери-принцеси на Империята.

Сравнително популярно е в днешния свят на малките момиченца да се вика „принцеси“. Това, което чувате доста по-рядко е момченцата да бъдат наричани „принцове“. Това е така заради извънземното програмиране и доминацията на орионските женски рептилии над мъжките. Това е чисто обуславяне. Трябва да имате правилната информация за да го видите обаче, иначе ще изглежда параноидно, както всяка една теория на конспирацията. Империята обожава да използва такива фини методи, когато може, като вирус, който навлиза в тялото ви и разбирате когато вече е твърде късно.

В днешната култура можете да чуете много често думата „принцеса“. Това е индоктриниране на малките момичетата да управляват момчетата (модел, който можете да разпознаете сами днес в обществото). Това не е нещо „сладко“, както много хора си мислят. Отровата с шоколадова глазура все си е отрова, без значение дали вкусът й е сладък. Ако търсите достатъчно дълго и упорито ще „намерите фланелка“ с надпис „принц“, но скоро ще разберете, че под „принц“ се има предвид по-скоро „герой“, който да служи на принцесата, както мъжете на Орион служат на жените. Бащите се подчиняват на своите ДНК-команди, коленичейки пред своите дъщери и жените като цяло. Свалянето на шапка и целуването на ръка са други два автентични социални ритуала, които са популярни в Империята. Днешното общество е заложило програми, които да поощряват този модел. Тази ДНК-команда е заложена в земните тела от генетичните учени преди хиляди години с идеята да се активира като бомба със закъснител в различни, подходящи времеви периоди. Повечето жени (обикновено тези, които не са се събудили духовно) наистина вярват, че те имат правото да бъдат принцеси и да бъдат третирани като такива (заложено в ДНК-структурата). Скоро имах особено фрапиращ случай с една позната, която настояваше да я наричам „принцеса“. Когато й казах, че тя НЕ Е такава и да си избие идеята от главата, удивлението й бе толкова голямо и искрено, че тя даде накъсо и за известно време не можеше да реагира на каквото и да е. Това е много често наблюдавано в разгара на последните дни.

Тъй като Земята е набелязана да стане официален член на Империята Орион, извънземните искат да приспособят земното мислене в синхрон с порядките на Орион, а това поставя женската доминация на челно място в списъка (за други примери в тази посока вижте следговора на „Документите Тера“). Чували сме за всякакви принцеси: „черната принцеса“, „принцесата на бала“, „принцеса Лея“ и всякакви други нейни форми. Няма да чуете обаче употребата на „кралица“ по същия начин. В Империята има само една истинска Кралица и тя е много ревнива относно трона си. Има обаче много „принцеси“.

Не е ли интересно, че когато на Земята се употреби думата „кралица“ най-често изникващия образ е на Елизабет II, макар че има много други кралици по света към днешна дата? Защо?

Единствената институция, която „съдържа“ титлата „принц“ е католическата църква. Тези „принцове“ служат на папата, който служи на Кралицата, маскирана като „дева мария“. Това отразява идеята за принцовете от Империята Сириус, които служат на Кралицата на Орион.

Според някой, който Авторът на Матрицата 5, може да нарече „достоверен източник“, на Минтака е имало успешна смяна на властта и древната Кралица е била убита и заменена от нова Кралица. Старата кралица никога не криела желанието си за контрол над Земята. Новата настоявала за такъв включващ радикално появяване в стил „разрушения и поробване на цялото население“. Това не е нещо, което „се е случило миналата година“, но се е случило преди няколко години.
Последният път, когато е имало смяна на властта на Орион, е било при смяната от мъжко към женско рептилоидно управление. Това се е случило още преди Земята да бъде открита от двете Империи. Източникът казва още, че новата Кралица е изяла старата, както е техният обичай (вижте още материалите на Кредо Мутуа по въпроса за този ритуал).

Трябва да сте наясно, че в една цивилизация с изкуствено създадени тела и култура, принципа „каквото горе, такова и долу“ – важи в пълна сила. Във въпросния пример нашето „горе“ са двете Империи. В случая трябва да знаете, че много от случващото се на Земята просто огледално копира това, което се случва в Империите. Трябва да имате очи да го видите обаче. Всичко е ритуал и следване на „боговете“ за полу-човешките им наместници, които ни управляват.

Самият факт, че имаме нова „принцеса“ по линия на бунтовническата кралица точно в този момент, е много показателен. Личното ми мнение е, че тя няма да бъде принесена в жертва като Даяна, а ще има различна развръзка. Хороскопа й показва, че именно тя ще управлява в брака им, а предвид, че той става най-властния човек на Земята – сами разбирате отново в кой е властта накрая. Именно затова знам, че това момиче е много далеч от случайно, дори повече отколкото обикновените конспиратори могат да си помислят.


Заключение

Имаме типична илюминатска формула както винаги.
Огромен публичен ритуал с невероятни астрологични и номерологични предпоставки и условия за голямо разгръщане в бъдеще. В частност отново сексуално-вакханалийски ритуал (във Великобритания дори са пуснати презервативи и бира с лика на младоженците, което колкото и наивно да ви се струва, най-малкото е показателно за типа енергии генериращи и разиграващи се около събитието в хорското съзнание).
Имаме активиране на ДНК-командите за завръщането на Империята под форма на излъчен импулс за принц, принцеса и власт. Именно затова събитието предизвика и такъв огромен световен отклик, защото това е програма закодирана в генетиката, която трябва да предизвиква вълнение – както е в културата на двете Империи. Това е imprint-ващ ритуал, който трябва да активира на подсъзнателно ниво и почти всички присъстващи са станали жертви на това.
Това събитие е преходно и за мен загатва безспорно, че предстоят много големи неща в много близко бъдеще. Това личи само по себе си, без дори да взимам предвид другите водевили, които се разиграват в момента по света, като съшитото с бели конци залавяне на Осама и т.н. Интересно е, че протежето на Рокфелер и Ротшилд (Обама) не беше поканен на сватбата, което също трябва да ви навежда на мисли за игрите между фракциите. Също така можете да придобиете доста добра представа за нещата, като видите кои БЯХА поканени. Нещо което ще направите сами ако ви интересува.
Мен вече не ме.

scroll back to top
 

Търсачка

Кой е на линия?

В момента има 592 посетителя в сайта

Потапяне

Подкрепи работата ни

Ако харесвате нашата работа и сме били от полза за Пътя ви, може да ни подпомогнете със сума по избор:
Всички средства ще бъдат използвани за задълбочаване на нашите изследвания и проекти. Благодарим!

За aдминистраториСтатистика

Членове : 767
Съдържание : 544
Брой прегледи на съдържанието : 8690475Изграден с помощта на Joomla!. Designed by: joomla templates hosting Valid XHTML and CSS.

© 2024 Издателство „Паралелна Реалност“ : Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
Creative Commons Attribution License. Текстът на договора за ползване на български
Предпочитания за бисквитки

Creative Commons License